📕| معرفی کتاب «روانشناسی شهرت»
📝این کتاب روی نقش رسانههای اجتماعی در به شهرت رسیدن افراد تمرکز دارد. رسانهها در فراگیری مفهوم سلبریتی نقش اصلی را داشتهاند. زیرا تصور ما از افراد مشهور در گذشته کاملا با امروز متفاوت بوده است.
اساساً مفهوم سلبریتی با فرد مشهور در عالم سیاست و یا حتی یک «ستاره» در یک فیلم یا یک ورزش خاص متفاوت تلقی میشود. به گونهای که این مفهوم با کسب درآمد برای شخص یا یک شرکت یا حتی یک جریان سیاسی همراه است. درواقع اساساً سلبریتی به کسی گفته میشود که میتواند در خدمت «فروش بیشتر» یا «پیروزی» در یک کارزار سیاسی قرار گیرد. استفاده از سلبریتیها، بهعنوان بخشی از راهبردهای بازاریابی، رویهای معمول در شرکتهای بزرگ است و این شرکتها با استفاده از آنان، نشانهای تجاری خود را ارتقا میبخشند. شرکتها هم سرمایههای درخور توجهی را برای تولید سلبریتیها خرج میکنند و هم به واسطهٔ بصریسازی جذابیت سلبریتیها، سرمایهٔ قابل توجهی به دست میآورند. درواقع مفهوم سلبریتی به رسانه گره خورده است و بدون پشتیبانی رسانهها نمیتوان انتظار شکلگیری سلبریتیها را داشت. اگرنه مسئلهٔ «شهرت» تاریخی فراتر از رسانههای جمعی و رسانههای اجتماعی دارد.
[جهت دانلود و خرید کتاب کلیک کنید]
#معرفی_کتاب
#سلبریتی
#شهرت
➖➖➖➖➖
|تشکل فرهنگی عروج|
🌹 وأَنْفِقُوا فِي سَبِيلِ اللَّهِ وَلَا تُلْقُوا بِأَيْدِيكُمْ إِلَى التَّهْلُكَةِ ۛ وَأَحْسِنُوا ۛ إِنَّ اللَّهَ يُحِبُّ الْمُحْسِنِينَ
❤️ و (از مال خود) در راه خدا انفاق کنید (لیکن نه به حد اسراف)، و خود را به مهلکه و خطر در نیفکنید، و نیکویی کنید که خدا نیکوکاران را دوست میدارد.
📚 آیه 195 سوره مبارکه بقره
✅پیام ها👇
۱- اقتصاد، پشتوانهى هر حركتى است. «أَنْفِقُوا …» جهاد نيز بدون پشتوانه مالى و گذشت از برخى امكانات، امكان ندارد. اگر مردم به هنگام هجوم دشمن و در راه دفاع از حقّ، اموال خود را بكار نگيرند، گرفتار شكست قطعى مىشوند.
۲- با انفاق، خود و اموالتان را بيمه كنيد. «أَنْفِقُوا … وَ لا تُلْقُوا بِأَيْدِيكُمْ إِلَى التَّهْلُكَةِ»
۳- در اسلام جبهه و جنگ و كمكهاى مالى همه بايد رنگ الهى داشته و براى رضاى خداوند باشد. «فِي سَبِيلِ اللَّهِ»
۴- محبوب خدا شدن، سبب تشويق براى احسان است. «إِنَّ اللَّهَ يُحِبُّ الْمُحْسِنِينَ
📚 تفسیر نور حجت الاسلام قرائتی
#آیات_نور #تفسیر_نور #صبح_نور
➖➖➖➖➖➖➖
Iتشکل فرهنگی عروجI
#احکام_رسانهای
🔹سوال
«گاهی در بازیهای رایانهای با تصاویر مبتذل یا مستهجن برخورد میکنیم، تکلیف چیست؟»
🔸مقام معظم رهبری
پاسخ در تصویر فوق است.
____🔻
🌐 کانال تشکل فرهنگی عروج
#رهبری_و_رسانه
#پیشنهاد_انتشار
«اگر سرود مناسبی متناسب وضع زمان داشته باشیم که جوانها در اردوها، کوهنوردی، در راهپیمایی بیست و دوم بهمن بخوانند، تکرار اینها گسترش معارفی است که به آنها احتیاج داریم.»
🔸مقام معظم رهبری ۱۳۹۵/۳/۳۱
پ.ن:
سرود و موسقی یکی از قالب های رسانه ای است که مخاطب ناخداگاه به سمت حفظ کردن و تکرار کردن جملات آن می رود.
تکرار این جملات باعث عمیق شدن مفاهیم موجود در موسیقی در فرد و از طرفی باعث گسترش و معرفی بیشتر این مفاهیم به دیگران میشود.
____🔻
🌐 کانال تشکل فرهنگی عروج
9.94M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#پرسش_و_پاسخ
کد سوال: 4W4D
متن سوال:
استفاده از منابع موجود در اینترنت برای تولید محتوای شخصی چه حکمی دارد؟
#استاد_صالحی پاسخ میدهند.
____🔻
🌐 کانال تشکل فرهنگی عروج
📙|وقتی سلبریتیسم بر سلبریتی سایه میاندازد؛ چرا نباید به سلبریتیها اعتماد کرد؟
📝 اگر بخواهیم درباره سلبریتیها یا افراد مشهور سخن بگوییم، باید تمام طول تاریخ بشر را به بررسی بنشینیم؛ چرا که همواره افراد مختلفی در طول تاریخ وجود داشتهاند که توسط توده عظیمی شناخته میشدند. شاید بد نباشد که همین ابتدا به تعریف مشترکی از کلمه سلبریتی برسیم.
سلبریتی به شخص یا اشخاصی میگویند که در زمینههای ورزشی، سینمایی، فرهنگی، هنر، سیاست، موسیقی و ... توسط قالب حداکثری از یک جامعه شناختهشده هستند. مثلاً میتوان از افلاطون و ارسطو تا هیتلر و ترامپ را سلبریتی دانست؛ چرا که تعداد بسیاری از مردم جهان با آنها آشنا هستند.
[جهت مطالعه ادامه مطلب کلیک کنید]
#سلبریتی
➖➖➖➖➖
|تشکل فرهنگی عروج|
20.67M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#هنر_در_برابر_فتنه
#ید_واحده
آهنگ: اعتراض دارم
خواننده: مُجال
کارگردان: احمد ذوالفقاری
شاعر: مریم رزاقی
تنظیم: حافظ
⭕️شما هم منتشر کنید.⭕️
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰🔻
💠 کانال تشکل فرهنگی عروج
عروج | حاج عباس صالحی
#هنر_در_برابر_فتنه #ید_واحده آهنگ: اعتراض دارم خواننده: مُجال کارگردان: احمد ذوالفقاری شاعر: مریم
باز هم مجال با یک اثر هنری خوب به میدان مبارزه هنر در برابر فتنه آمد.
این اثر و اثرهای مشابه به خوبی در نسل نو+جوان نفوذ دارند و ان شاء الله تاثیر گذار خواهند بود.
پس شما هم منتشر کنید تا به دست همه برسد...
🌹 قالَ يا قَوْمِ أَ رَأَيْتُمْ إِنْ كُنْتُ عَلى بَيِّنَةٍ مِنْ رَبِّي وَ رَزَقَني مِنْهُ رِزْقاً حَسَناً وَ ما أُريدُ أَنْ أُخالِفَكُمْ إِلى ما أَنْهاكُمْ عَنْهُ إِنْ أُريدُ إِلاَّ الْإِصْلاحَ مَا اسْتَطَعْتُ وَ ما تَوْفيقي إِلاَّ بِاللهِ عَلَيْهِ تَوَكَّلْتُ وَ إِلَيْهِ أُنيبُ [۸۸]
❤️ گفت: «اى قوم من! به من خبر دهید، اگر دلیل آشکارى از پروردگارم داشته باشم و روزى و موهبت نیکویى به من داده باشد، [آیا مىتوانم برخلاف فرمان او رفتار کنم]؟! من هرگز نمىخواهم چیزى که شما را از آن باز مىدارم، خودم مرتکب شوم. من جز اصلاح، تا آنجا که توانایى دارم، نمىخواهم. و توفیق من [در این کار]، جز به [یارى] خدا نیست. تنها بر او توکّل کردم و بهسوى او باز مىگردم».
📚آیه 88 سوره مبارکه هود
✅ پیام ها👇
۱- نبوّت بر اساس معجزه و بیّنه است. «کنت على بیّنة» (قوانین بر پایه دلیل است)
۲- انبیا همه چیز را از خدا مىدانند. «ربّى ، رزقنى»
۳- گمان نکنیم زندگىِ خوب، با کم فروشى وحرامخوارى بدست مىآید، زیرا انبیا و اولیاى الهى بدون آلودگى به این گناهان، روزىِ نیکو داشته اند. «رزقنى منه رزقاً حسنا» (روزى نیکو آن است که بر اساس کم فروشى و ظلم نباشد)
۴- روزى انسان از خدا وبه لطف اوست، نه به زرنگى. « رزقنى منه»
۵ - در مقابل کفّار که مى گفتند: «اموالنا» حضرت شعیبعلیه السلام فرمود: «رزقنى منه رزقاً حسنا» یعنى گمان نکنید که من مشکل مالى دارم.
📚 تفسیر نور حجت الاسلام قرائتی
#آیات_نور #تفسیر_نور #صبح_نور
➖➖➖➖➖➖➖
Iتشکل فرهنگی عروجI
بازی با احساسات دخترانه
♥️ متن و محتوای اشعار آهنگ های یکی از خواننده های مرد دقیقا بر اساس نیازهای عاطفی دختران برنامه ریزی شده و احساسات آنان را تحت تاثیر قرار می دهد.
او هر بار، با یک دختر می رقصد و در وصف عشقش آواز می خواند و در کار بعدی، تمام این کلمات عاشقانه را در وصف دختری دیگر به کار می برد اما دخترهای زیادی تحت تاثیر این اشعار و رفتارهای عاشقانه، به او دل می بندند.
📚پیشوایان هرزه، ص44
#محتوای_مفید_رسانه_ای
#سلبریتی
➖➖➖➖➖➖➖
Iتشکل فرهنگی عروجI