فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔸 واقعیت غرب از زبان رپر آمریکایی که در پیاده روی اربعین شرکت کرده!
#حب_الحسین_یجمعنا
📡 @sepah_quds
5ce6be69afd430151632aee0_-8553528825476087527.mp3
9.37M
تو را بہ لکنتـــِ رقیہ بیا آقا
تو را بہ زخمِ صورتــِ رقیہ بیا آقـا😭
#یاقائمآلمحــمد💚🍃
─┅═ೋ❅♥️❅ೋ═┅─
#بین_الملل
🌎خبرگزاری اینترفکس گزارش داد که سفیر ایران در مسکو برای توضیح درباره بازداشت یک خبرنگار به وزارت خارجه روسیه دعوت شده است.
fna.ir/dcje4r
🌍نماینده آیتالله سیستانی در خطبههای نماز جمعه شهر کربلا، با دعوت از مسئولان عراقی برای مبارزه با فساد، خواستار اصلاحات واقعی در این کشور شد.
fna.ir/dcje2w
🌎دادستانی کل سعودی برای ۴۵ متهم به تروریسم، تقاضای حکم اعدام کرد.
fna.ir/dcje2v
🌏خبرنگار شبکه خبری المیادین اعلام کرد که یک گروه قصد داشتند علیه مرجعیت عراق دست به توطئه بزنند که بازداشت شدند.
fna.ir/dcje4t
@Farsna
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥آرامش بر بغداد حکمفرماست
🔹منابع خبری عراق اعلام کردند که امروز جمعه وضعیت در بغداد عادی است و هیچ تظاهراتی برگزار نشده است.
fna.ir/dcje13
@Farsna
#چه_دقتایی_داشتند_شهدا❗️
🍃شهـید مهدی باکری: وقتی بهم گفت «ازت راضی نیستم» انگار دنیا روی سرم خراب شده بود پرسیدم: «واسه چی؟» گفت : چرا مواظب بیتالمال نیستی میدونی اینا رو کی فرستاده میدونی اینا بیت المال مسلموناس؟! همهش امانته!
🍃گفتم: حاجی میگی چی شده یا نه؟
دستش را باز کرد چهار تا حبّه قند خاکی تـوی دستش بود ، دم در چادر تدارکات پیدا کرده بود!
#کانال_عارفین
🆔 @Arefin
⭕️ همسفره شدن
🔹 شیخ اسد اللّه زنجانی فرمود: "این قضیه را ۱۲ نفر از بزرگان، از شخصی که در محضر سید بحرالعلوم بود، نقل کردند. آن شخص میگوید: هنگامی که شیخ حسین نجفی، از زیارت بیت اللّه الحرام به نجف اشرف مراجعت کرد، بزرگان دین و علما، برای تبریک و تهنیت، به حضور او رسیدند و در منزل ایشان جمع شدند.
🔺 سید بحر العلوم چون با آقا شیخ حسین، کمال رفاقت را داشت، در اثنای صحبت، روی مبارک خود را به طرف او گرداند و فرمود: "آقا شیخ حسین! تو، آن قدر سربلند گشته ای که باید با امام زمان هم کاسه و هم غذا شوی!" شیخ حالش دگرگون شد. حضّار مجلس، از شنیدن سخنش، اصل قضیه را از او پرسیدند. سید فرمود:" آقا شیخ حسین! آیا به یاد نداری که بعد از برگشت از حج در فلان منزل بودی، در خیمه خود نشسته و کاسه ای که در آن آبگوشت بود؛ برای ناهار خود آماده کرده بودی، ناگاه، از دامنه بیابان، جوانی خوش رو و خوشبو در لباس اعراب، وارد گردید و از غذای تو تناول فرمود؟ همان آقا، روح عوالم امکان، حضرت مهدی بودند.
📚 میر مهر، پورسیدآقایی
🔺 چه شود ز راه وفا اگر، نظری به جانب ما کنی...
#حکایات_و_تشرفات ۲۴
🌤الّلهُـمَّ عَجِّــلْ لِوَلِیِّکَـــ الْفَـــرَج🌤
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❇️دورهی آخرالزمان...
🎤مرحوم شیخ احمد کافی(رض)
🌹رفقا خیلی برای فرج امام زمان(عج) دعا کنیم
حداقل هرروز بعد از نمازهامون برای غربت مهدی فاطمه دعا کنیم...
🌱
اگر عازم اربعین امام حسین علیه السلام در مسیر نجف کربلا نزدیک عمود ۱۷۲یا در لغت فارسی همان (پایه برق۱۷۲) پشت حسینیه شیخ ابوطالب البطحاءزائر قبر این زن مسلمان فرانسوی شده و یادمان نرود بر روی قبر وی که از یک کشور اروپائی غریب خاک یک کشور مسلمان شود. فاتحه ای نثار قبرش بکنیم
وی وصیت کرده که تا خاک پاک پای زوار مرقد امام علی (ع ) به قصد امام حسین(ع) قبرش را متبرک کند..
داستان زن فرانسوی که در مسیر پیادهروی اربعین دفن شد/ عکس
ماری پیر والکمن که پس از مطالعه درباره اسلام و تشییع به این مذهب گروید و نام مریم ابو الذهب را برای خود برگزید، سالها برای شناساندن شیعیان به جوامع غربی تلاش کرد و پژوهشهای متعددی را نیز در این زمینه انجام داد.
به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، در طول تاریخ بسیارند انسانهایی که پس از تحقیق و پژوهشهای فراوان به مذهب تشیع گرویدهاند، انسانهایی که هر کدام داستان منحصر به فرد و اعجابآوری درباره چگونگی آشنایی و دلباختگیشان به آیین تشیع دارند. مریم ابو الذهب با نام اصلی ماری پیر والکمن، اسلامشناس و شیعه پژوه فرانسوی نیز یکی از همین انسانهاست که نوجوانی و جوانیاش با آثار فرهنگ شرق گذشت و داستان علاقهمندیاش به مذهب تشیع بسیار شنیدنی است.
این پژوهشگر از سنین کودکی در پی مطالعه و کسب اطلاعات درباره فرهنگها و زبانهای مختلف بود، علاقهاش به فرهنگ و زبان شرقی عاملی شد تا از همان دوران نوجوانی و جوانی با مهاجران پاکستانی و افغان در فرانسه دم خور شود و همین ارتباط عاملی شد تا ضمن علاقهمندی به فرهنگ این دو کشور، عضو موسسه زبانهای شرقی شود.
ماری پیر سفرهای متعددی به کشورهای شرقی چون بنگلادش، ایران و لبنان داشت و در طی همین سفرها بود که با دین اسلام و مذهب تشییع آشنا شد و پس از تحقیقات و پژوهشهایی که درباره این زمینه داشت، در ۱۸ سالگی به دین اسلام گروید و مذهب تشیع را برای خود انتخاب کرد و به این ترتیب مسیر تازهای در زندگی پیش رویش گشوده شد. او مدتی بعد به سوریه سفر کرد و در جریان دیداری، با ناظم ابو الذهب آشنا شد و با او ازدواج کرد.
این پژوهشگر که در موسسه زبانهای شرقی توانسته بود زبانهای فارسی، عربی، هندی، اردو و پنجابی را یاد بگیرد، سپس راهی پاکستان و افغانستان شد و ضمن تحقیق درباره وضعیت ادیان و فرقههای مختلف در این دو کشور به فعالیتهای بشردوستانه نیز مشغول شد.

ابو الذهب همچنین در این مدت نقش بسیار زیادی در انعکاس وضعیت شیعیان پاکستان و افغانستان داشت و در طول مدتی که در حال رفت و آمد میان فرانسه و کشورهای شرقی بود همواره در فضای آکادمیک و تبلیغاتی غرب شرایط شیعیان پاکستان و افغانستان را مطرح و تبلیغ میکرد.
روز به روز بر آتش علاقه او به مذهب تشییع افزوده شد تا جایی که پای او به مراسم ایام محرم و عزاداری امام حسین(ع) باز شد، به طوری که هر ساله در مجالس عزاداری در شهرهای لاهور، راولپندی و جهنگ شرکت میکرد.
او همچنین سفرهای متعددی به عراق و شهرهای نجف و کربلا داشت و در نهایت هم وصیت کرده بود تا پس از فوتش، پیکر او را در مسیر پیادهروی اربعین دفن کنند.
مریم ابوالذهب ۳ سال با سرطان دست و پنجه نرم کرد و در نهایت هم تسلیم این بیماری مهلک شد و در روز اول نوامبر سال ۲۰۱۷ در منطقه پانزدهم پاریس دار فانی را وداع گفت.

او صبح روز چهارشنبه هشتم نوامبر همان سال و دو روز مانده به اربعین امام حسین(ع)، پس از تشییع پیکرش در حرم امام علی بن ابیطالب(ع) در مسیر پیادهروی اربعین نزدیک به عمود ۱۷۲، پشت حسینیه شیخ البطحاء أبوطالب طبق وصیتش به خاک سپرده شد.
روابط شیعی-سنی، جمخاصمات فرقهای، و گروههای جهادگرا از جمله مهمترین موضوعاتی بودند که ابوالذهب در طول سالهای فعالیت خود در حوزه اسلامپژوهی مورد مطالعه و بررسی قرار داد..
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مداحی کامل آقای نریمانی ،در محضر فرمانده معظم کل قوا.
اربعین حسینی و طلوع «خاورمیانه نوین»
تحولات اخیر جهان و منطقه طلوع «خاورمیانه نوین» را نوید میدهد؛ خاورمیانهای متفاوت با آنچه قدرتهای بزرگ غربی ساختند. اگر مبداء خاورمیانه ساخته قدرتهای غربی را کنفرانس ۱۹۲۱ قاهره بدانیم، دو سال دیگر (۲۰۲۱ میلادی) یک قرن از پیدایش آن میگذرد.
هشت سال پیش، از مارس ۲۰۱۱ میلادی، جنگ داخلی سوریه آغاز شد؛ جنگی که قرار بود بار دیگر جغرافیای سیاسی منطقه را دگرگون کند بر بنیاد طرحی که به «بالکانیزاسیون خاورمیانه» شهرت یافت. در سالهای نخست دهه ۱۹۹۰ میلادی، در پیامد فروپاشی اتحاد شوروی و «بلوک شرق» در اروپای شرقی، کشور بزرگ و قدرتمند یوگسلاوی در منطقه بالکان در کوران جنگی خونین و یازده ساله به چند دولت کوچک و ضعیف تجزیه شد چون با پایان یافتن دوران ۴۵ ساله «جنگ سرد» میتوانست از نظر اقتصادی به قدرتمندترین کشور اروپایی بدل شود. اینک مقرر بود سه دولت قدرتمند خاورمیانه (سوریه، عراق و ایران) سرنوشتی مشابه یابند.
سپتامبر ۲۰۱۳ «نقطه عطف» در شکست طرح بالکانیزاسیون خاورمیانه بود؛ زمانی که قدرتهای بزرگ غربی نتوانستند طرح حمله نظامی مشترک به سوریه، و انجام عملیاتی همچون تهاجم به لیبی (۲۰۱۱)، را محقق کنند. در پیامد این شکست، هیولایی بنام داعش ساخته شد که در ۱۰ ژوئن ۲۰۱۴ موصل، سومین شهر بزرگ عراق، را به اشغال درآورد. پروژه داعش نیز پس از سه سال به شکست انجامید. در ژوئن ۲۰۱۷ موصل آزاد شد.
دومین «نقطه عطف» در تولد «خاورمیانه نوین» را باید حمله به تأسیسات نفتی سعودی (۱۴ سپتامبر ۲۰۱۹) دانست؛ ماجرایی که چرخش توازن نیروها در منطقه را علیه جنگطلبان متجاوز سعودی- اماراتی و به سود مبارزان یمنی نشان داد.
این تحولات بزرگ و تاریخساز سرزمینی وسیع شامل سه کشور ایران و عراق و سوریه را، به مساحت ۲ میلیون و ۲۷۰ هزار کیلومتر مربع و با جمعیتی قریب به ۱۴۰ میلیون نفر، به منطقهای «مشترک المنافع» بدل کرده است. در درون این منطقه مشترک المنافع، با ویزایی شبیه به ویزای شینگن اتحادیه اروپا، میتوان در مسیری ۲۲- ۲۵ ساعته با اتومبیل و دو سه ساعته با هواپیما از تهران به بیروت و لاذقیه و سایر بنادر مدیترانه رفت و برعکس. این حوزه مشترکی است که تعامل در آن دستاوردهای بزرگ تجاری- اقتصادی، فرهنگی و سیاسی برای ایران و ایرانیان دارد.
برخی تحرکات ناچیز ضد ایرانی که در آشوبهای داخلی روزهای اخیر در عراق رخ نمود، از واپسین تلاشها برای خرابکاری در راه بزرگی است که منطقه در آن گام نهاده است. راهپیمایی میلیونی زائرین در اربعین حسینی (۲۷ مهر ۱۳۹۸) طلیعه پربرکت ظهور این «خاورمیانه نوین»، برغم انواع ستیزها و کارشکنیها، است.
@abdollahshahbazi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 آرایش جالب کادر نیروی انتظامی در صبحگاه مشترک امروز صبح؛ «لبیک یا حسین»
__
رئیس پارلمان عراق: نباید به آشوب طلبان اجازه سوء استفاده از تظاهرات داد
محمد الحلبوسی:
🔹ملت عراق از تروریسم و فساد رنج برده و نباید به هرج و مرج طلبان اجازه مصادره تظاهرات داده شود.
🔹چارهای جز اقدامات واقعی در راستای خواستههای مردم نیست و اگر دولت در اجرای خواستههای معترضان کوتاهی کند به تظاهرات خواهیم پیوست.
fna.ir/dcjegj
@Farsna
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 آخرین وضعیت عراق
🔹آرامش نسبی در عراق حاکم است.
🔹در کربلا هیچ تظاهراتی وجود ندارد.
🔹شبکه های متعلق به عربستان و قطر درحال انتشار اخبار دروغ هستند.
@Farsna
فرمانداری، مرکز بهداشت و دفتر امام جمعه لردگان دچار آسیب شد
🔹در پی اعتراض خانوادههای مبتلایان به ویروس ایدز در روستای چنار محمودی، امروز صبح عدهای در مقابل فرمانداری شهرستان لردگان تجمع کردند.
🔹بهدنبال این تجمع، برخی افراد در پی تحریک و تشویش این تجمع برآمدند و با برانگیختن احساسات معترضین به آسیب زدن به اموال عمومی و اماکن دولتی اقدام کردند.
🔹این افراد با آتش زدن اطراف دفتر امام جمعه لردگان و مرکز بهداشت این شهر به دنبال آشوب بودند که با هوشیاری مردم در اندک زمانی آرامش به تجمع بازگشت.
🔹یکی از جدیترین خواستههای معترضین پاسخگویی مسؤولین و تعیین تکلیف وضعیت پیش آمده است.
fna.ir/dcjm5r
@Farsna
السلام عليكم و رحمة الله الله
الاخوان الزوار الإيرانيين عشاق الامام الحسين...
نود ان نتوجه اليكم بهذه الرسالة والمعلومات..
طريق الزوار سالك وطبيعي وآمن حسب التالي
مهران الى النجف ومن ثم كربلاء آمن 100% والمواكب بأنتظاركم
شلمجه بصرة نجف كربلاء آمن 100% واصحاب المواكب بأنتظاركم...
التظاهرات هي داخل المدن و ستتوقف قريبا ولن تأثر على الزيارة الاربعينية...
#هلا_بالزوار
#حب_الحسین_یجمعنا 🇮🇶🇮🇷
نامه مواكب عراقي به زائران ايراني / راه ها امن و ما منتظر شما هستيم
هلا بالزوار👆👆👆👆
❁﷽❁
حساب مےڪنم امشب بزرگے #ڪرمٺ را
در عرصہهاے خيالم مساحٺ #حرمٺ را
بہ اذݧ حضرٺ باراݧ بہ اذݧ #مادرتاݧ
نشستہام ڪه بگريم مياݧ روضہ غمٺ را
#شهادت_امام_حسن_مجتبی ع💚🍂
#تسلیٺ_باد🍂💔
مداحی آنلاین - مظلومیت های امام حسن مجتبی - شهید مطهری.mp3
1.83M
🔳 #شهادت_امام_حسن_مجتبی (ع)
▪️مظلومیتهای امام حسن علیه السلام در زمان حیات مبارکشان و بعد از آن
👌 #سخنرانی بسیار شنیدنی
🎤استاد شهید #مطهری
مداحی آنلاین - تنم بی رمق و چشام چشمه ی خون - حمید علیمی.mp3
5.35M
🔳 #شهادت_امام_حسن_مجتبی (ع)
🌴تنم بی رمق و چشام چشمه ی خون
🌴خدایا حسن به مادر برسون
🎤 #حمیدعلیمی
⏯ #زمینه
✅ #ثواب_اطعام_به_زائران_امام_حسین(ع)
🌴 روزی حضرت موسی (ع) به خداوند عرضه داشت: «یَا رَبِّ، لِمَ فَضَّلْتَ أُمَّةَ مُحَمَّدٍ صلّی الله علیه وآله عَلَى سَائِرِ الْأُمَمِ؟ ای پروردگار من! چرا امت محمد (ص) را بر دیگر امتها برتری دادهای؟»
🍃آنگاه خداوند متعال فرمود: «فَضَّلْتُهُمْ لِعَشْرِ خِصَالٍ؛ من ایشان را به سبب ده خصلت بر سایر امتها برتری دادم.» موسی (ع) عرض کرد: آن ده خصلت چیست که به آن عمل میکنند تا بنیاسرائیل را به عمل به آن خصلتها امر نمایم. خدای تعالی فرمود: الصَّلَاةُ وَ الزَّکَاةُ وَ الصَّوْمُ وَ الْحَجُّ وَ الْجِهَادُ وَ الْجُمُعَةُ وَ الْجَمَاعَةُ وَ الْقُرْآنُ وَ الْعِلْمُ وَ الْعَاشُورَاءُ؛ نماز، زکات، روزه، حج، جهاد، نماز جمعه، نماز جماعت، خواندن قرآن، علم و عاشورا.»
🍃موسی (ع) گفت: «یَا رَبِّ وَ مَا الْعَاشُورَاءُ قَالَ الْبُکَاءُ وَ التَّبَاکِی عَلَى سِبْطِ مُحَمَّدٍ ص وَ الْمَرْثِیَةُ وَ الْعَزَاءُ عَلَى مُصِیبَةِ وُلْدِ الْمُصْطَفَى؛ پروردگارا، عاشورا چیست؟ فرمود: گریه کردن و یا خود را به گریه زدن برای سبط محمد (ص) و مرثیه خواندن و تسلیت گفتن بر مصیبت فرزند مصطفی (ص).»
🍃خداوند متعال در ادامه فرمود: «ای موسی! بندهای از بندگان من نیست که در روز عاشورا گریه کند و یا خود را به گریه بزند و یا بر مصیبت فرزند مصطفی عزاداری کند، مگر اینکه برای او بهشتی است که در آن جاویدان است
👈 و بندهای از بندگان من نیست که از مالش در راه محبت پسر دختر پیامبرش غذایی و یا درهمی انفاق کند، مگر اینکه در دنیا هر درهم او را به ۷۰ درهم برکت دهم و در حالی که بخشیده شده و گناهان او را پوشاندهام در بهشت است.
📖مستدرک الوسائل و مستنبط المسائل، ج10، ص 319.
#احادیث
💢 پیاده روی اربعین سال ۱۹۱۶ کربلا
این تصویر تعلق دارد به ۱۰۳ سال پیش، راهپیمایی اربعین ریشه در اعتقادات مردم دارد. این روزها عده ای به بهانه مختلف دنبال تخریب آن هستند و این تجمع عظیم را طراحی چند سال اخیر معرفی میکنند.
#حب_الحسین_یجمعنا
#اربعین
#الحسین_یجمعنا