سلام. وقتتون بخیر. من خانواده ای مذهبی دارم. دو خواهرم تحصیلات حوزوی دارن. ولی من چند سالی است که نماز نمیخونم. اما بقیه اعضای خانواده میخونند. متاسفانه مشکلات زندگیمون زیاد شده. از مشکلات کسب و کار و مالی گرفته و خواستگار نداشتن منو خواهرم تا یک ماهه پیش که زن داداشم فوت کرد.. همگی تمام مشکلات خانواده رو سر نماز نخوندن من میدونند. تا جایی که تو خونه برخورد های بدی باهام میکنند. اما نظر من چیز دیگه ایه. ...
✍️سلام
اینکه مشکلات به وجود آمده را به نماز نخواندن شما نسبت می دهند، خودش تهمت و گناه است. اما اینکه مشکلات شما خاص است و حتما سحر و جادو شده اید هم غلط است. این مسایل و مشکلات رایج در هر خانواده ای است. به هر حال ارتباط با خداوند و دعا قطعا می تواند بخشی از مشکلات را کاهش دهد یا تحملش را آسانتر کند. جدا از اینکه مشکل دارید یا خیر، اعمال واجب را باید انجام دهید. وجود مشکل یا عدم وجود آن ربطی به انجام واجبات و ترک محرمات ندارد. اگر گمان می کنید طلسم و جادویی وجود دارد عضو کانال زیر شوید و با هشتگ #طلسم جستجو کنید
🌹@kavasayat🌹
سلام
من دلیل اینکه مثلا بیای یه کلمه رو هزار بار تکرار کنی رو نمیدونم، واقعا این کار درسته که بیای مثلا 5000 بار تکرار کنی خداوندا درود بفرست بر محمد و خاندانش؟
اگه قرار به ثوابه، همون یه بار کافیه
تکرارش کار بیهودس
✍️سلام
ما که متوجه سوال شما نشدیم. اما هر ذکری برای خودش پاداش جداگانه دارد. بسیاری از کارهای ما تکراری است و حتی عمرمان را هم تلف می کند، توجهی نداریم مثل تماشای چند باره مسابقات ورزشی و فیلمها، اما تا به ذکر دعا و صلوات می رسیم فورا صدای اعتراضمان بلند می شود، در حالی که هر ذکری خواص جداگانه ای برای خودش دارد.
🆔 @p_eteghaadi
امام علی علیه السلام: با گفتن شهادتین وارد بهشت می شوید و با گفتن صلوات رحمت خداوند بر شما نازل می شود، پس تا می توانید بر پیامبر و خاندانش درود بفرستید، سپس این آیه را تلاوت فرمود: إِنَّ اللهَ و مَلَائِکَتَهُ یُصَلُّونَ عَلَی النَّبِی...(احزاب/56)
نورالثقلین/ج47/ح224"
رسول خدا صلی الله علیه و آله:
من در قیامت نزد میزان اعمال می باشم. هر کس کفه گناهانش افزون تر از حسناتش شود، آن صلوات هایی را که بر من فرستاده بیاورم و بر حسناتش بیفزایم تا بر گناهانش فزون آید.ثواب الاعمال/ص155
رسول خدا صلی الله علیه و آله:
خداوند ملکی دارد که به تعداد قطره های باران،برگ درختان و ریگهای بیابان بال دارد.وقتی کسی صلوات می فرستد به آن فرشته امر می کند که در نهر نور غوطه ور شود و زمانی که بیرون می آید پر خود را تکان دهد، از هر قطره ای که می ریزد، ملکی می آفریند و به همه آنها دستور می دهد تا روز قیامت برای آن بنده استغفار کنند و خدا آن فرشته را از صلوات آفریده است.امالی صدوق/ج3/ص429"
🆔 @p_eteghaadi
هدایت شده از قنوت
#میلاد_امام_حسن_عسکری_سلام_الله_علیه🌺🌺
🔰 خجالت نکش! هر چه میخواهی، از ما بخواه! که به مقصودت میرسی انشاءالله ...
اباهاشم جعفری گوید:
شَکَوْتُ إِلَی أَبِی مُحَمَّدٍ علیهالسلام ضِیقَ الْحَبْسِ وَ کَتَلَ الْقَیْدِ
🔻به امام حسن عسکری علیهالسّلام از سختی زندان و ناراحتی غل و زنجیر شکایت کردم!
📜 آن حضرت در جواب من نوشت:
أَنْتَ تُصَلِّی الْیَوْمَ الظُّهْرَ فِی مَنْزِلِکَ
🔻تو نماز ظهر را امروز در منزل خود خواهی خواند!
موقع ظهر مرا از زندان خارج نمودند و نماز ظهر را در منزل خود خواندم.
وضع مالی من خوب نبود و تصمیم داشتم در نامه ای که نوشته بودم تقاضای کمکی بکنم ولی خجالت کشیدم.
وقتی به منزل رسیدم، امام علیه السّلام برایم صد دینار فرستاد و نوشته است:
إِذَا کَانَتْ لَکَ حَاجَةٌ فَلَا تَسْتَحْیِ وَ لَا تَحْتَشِمْ وَ اطْلُبْهَا فَإِنَّکَ تَرَی مَا تُحِبُّ إِنْ شَاءَ اللَّهُ.
🔻هر گاه احتیاجی داشتی خجالت نکش و درخواست خود را از ما طلب کن! آنچه مایلی به تو داده خواهد شد انشاءالله.
📚المناقب،ابنشهرآشوب، ج ۴ ص ۴۳۲
📚الکافی ج ۱ ص ۵۰۸
🙏 @qonot_doa🙏
سادات، امام عسکری.mp3
2.64M
✅ لزوم احترام به سادات و برخورد امام حسن عسکری " سلام الله علیه " با جناب احمد بن اسحاق،
🎙حجه الاسلام حاج شیخ عبدالحسین #بندانی_نیشابوری " حفظه الله تعالی "
#میلاد_امام_حسن_عسکری_سلام_الله_علیه
🆔 @p_eteghaadi
سلام من زن دایی دارم که خیلی پشت سر من صحبت کردند و چندین بار مانع ازدواج من شدن به شدت من رو از لحاظ روحی آزار دادن و بقیه هم بخاطر به هم نخوردن روابط خویشاوندی چیزی نگفتن ، من صبر کردم الان حدود ده سال میگذره اما من بخاطر اینکه این آدم حتی از حرف های روزمره و عادی من مثل سلام و احوالپرسی هم حاشیه درست کرده باهاش حرف نمیزنم ، میدونم اگر باهاش حرف بزنم حتما همه جا میگه مقصر بود پشیمون شده و حرف زده و نه تنها کار زشتش کنار نمیذاره پر روتر میشه سالی یکی دوبار بیشتر نمیبینمش آیا لازم هست با همچین آدمی آشتی کنم ؟
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
✍️سلام
بهتره مشکل رو بررسی کنید ببینید چیه و چرا با شما این رفتار رو داره؟ توصیه ام این است با مشاور تماس بگیرید. به هر حال قهر آن هم بین اقوام نزدیک موجب دشمنی بیشتر می شود، مثلا ایشان ممکن است کاری کند که حتی فرزندانش هم از شما متنفر شوند و شما را مقصر بدانند.👇👇👇
https://eitaa.com/moshavereh_et
سلام حاج آقا الهی خیر ببینید که اینقدررر زیبا و قابلِ فهم با توجه به آیات و روایات جوابِ سوالارو میدید.بخدا قسم روز به روز بیشتر عاشقِ دین ممیشم.خواستمتشکر کنم.خدارو شکر میکنم که مارو مسلمون آفرید🤲🤲
✍️سلام ممنون از محبتتون. دعامون کنید به شدت محتاجیم
🆔 @p_eteghaadi
سلام خدا قوت میگم بهتون.۷خواهر و برادری م که از بین شون فقط من باایمان م و مذهبی و حجاب دارم.خدا چرا من و تو همچین خانواده ای آفرید؟خدا که از آینده خبر داشت .میدونست من باهاشون فرق دارم.چادرمو مسخره میکنن .بخوام برم گلزار شهدا مسخره م میکنن.نمیان خونه م میگن یا دست از اعتقاداتت بردار یا پامون و تو خونه ت نمیزاریم.عقد خواهرم بود من لباس تمیز و با پوشش کامل بودم و خیلی سنگین نشسته بودم.خانواده م و چند تا از فامیل مسخره م کردن .ماها اینجور نیستیم زن ها جدا باشن مردها جدا مرد و زن راحت همدیگه رو میبینن و ارتباط دارن تو جشن و...من بخاطر اینکه نامحرم من و نبینه و گناهی مرتکب نشم پوشش مکامل بود.آیا من اجر و پاداشی دارم نزد خداوند از اینکه خانواده م و...پوششمو و اعتقاداتمو مسخره میکنن؟
✍️سلام
قطعا پاداش مسلمانی که با وجود مشکلات متعدد دینش را حفظ می کند، فرق دارد با کسی که بدون دغدغه دینداری می کند. تمسخر که مخصوص شما نیست، همه پیامبران الهی مورد تمسخر بودند. به رسول خدا صلی الله علیه و آله دیوانه و شاعر و ساحر می گفتند. حضرت نوح علیه السلام وقتی کشتی می ساخت دائما مورد تمسخر بود. صبور باشید و اهمیت ندهید. سَیعلَمُ الّذینَ ظَلَموا أَی مُنقَلَبٍ ینقَلِبونَ؛ آنان که ظلم و ستم کردند به زودی خواهند دانست که به چه کیفرگاهی باز می گردند.(شعراء/227)
🆔 @p_eteghaadi
سلام علیکم
جذابیـت یک زن در چشـمانش نهفته اسـت،
اگر راز حجاب پوشـاندن چیزهای است که انسان را مجذوب میسازدو واغوا میکند، پـس چرا نگفتـه زنها باید چشمهایشان را هم بپوشـاند؟! 🤔
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
✍️سلام علیکم
اول اینکه قرآن دستور داده زنان و مردان از خیره شدن به یکدیگر پرهیز کنند، پس دستور بستن چشم آمده است. دوم اینگونه نیست که زیبایی فقط در چشمها باشد. زیبایی یک ترکیب است و با سایر اجزا قابل رؤیت است. مثلا موهای بسیاری در مغازه ها فروخته می شود، آیا به تنهایی تحریک کننده است؟ آن مو زمانی جذابیت دارد و تحریک کننده است که روی سر یک زن باشد. بنابراین وقتی دستور پوشش داده شده، طبیعتا چشمها به تنهایی نمی توانند جذاب یا تحریک کننده باشند، ولی اگر استثنایی در این مورد وجود دارد، موظف است از پوشیه استفاده کند.
🆔 @p_eteghaadi
سلام
آیا خدا از ظالمان انتقام میگیره؟؟؟
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
از انتقامهای خداوند که در آیات قرآن به آن اشاره شده، «انتقام از ظالمان» است.
انتقام گرفتن از ستمگران و متجاوزان، حقّ مشروع و مسلّم ستمدیدگان:
«إِنَّ اللَّهَ يُدافِعُ عَنِ الَّذِينَ آمَنُوا إِنَّ اللَّهَ لا يُحِبُّ كُلَّ خَوَّانٍ كَفُورٍ • أُذِنَ لِلَّذِينَ يُقاتَلُونَ بِأَنَّهُمْ ظُلِمُوا وَ إِنَّ اللَّهَ عَلى نَصْرِهِمْ لَقَدِيرٌ؛حج:۲۲
خداوند از كسانى كه ايمان آوردهاند دفاع مىكند؛ خداوند هيچ خيانتكار ناسپاسى را دوست ندارد. به كسانى كه جنگ بر آنان تحميل گرديده، اجازه جهاد داده شده است؛ چرا كه مورد ستم قرار گرفتهاند؛ و به يقين خدا بر يارى آنها تواناست.»
🆔 @p_eteghaadi
سلام چطور میشه که روح بزرگی داشت؟ چطور میشه خدا رو شناخت؟ یعنی از کجا باید شروع کرد؟ خیلیا میگن از خودسازی و شناخت خود.. اما هیچ جا دقیق گفته نمیشه این یعنی چی شناخت خود؟! از کجا باید شروع کرد؟
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
خودشناسي به معني اين است كه انسان مقام واقعي خويش را درك كند، بداند كه در معرفت ميتواند بر فرشتگان پيشي بگيرد، بداند كه او آزاد و مختار و مسؤول خويشتن و مسؤول افراد ديگر و مسؤول آباد كردن جهان و بهتر كردن جهان است،امانتدار الهي است، برحسب تصادف، برتري نيافته است تا استبداد بورزد و همه چيز را براي شخص خود تصاحب كند و مسؤوليت و تكليفي براي خويشتن قائل نباشد.
يكي از عوامل خودشناسي آشنايي با نقصهاي خود است، ترس و وحشت از اعتراف به نقايص خود باعث مي شود انسان بر واقعيت دروني خود پرده افكنده و نسبت به رفع آن نكوشد. اما با تلاش و صداقت مي توان به نقص هاي دروني آگاهي يافت و نسبت به رفع آنها كمر همت بست.
یکی از ابعاد خودشناسی، شناخت ارتباط خود و خالق و ارتباط خود و جهان و عالم پس از مرگ است. امام علی (علیهالسّلام) در این باره فرموده است: «خدا رحمت کند آن کسی را که دانست از کجا آمده است و در کجاست و به کجا میرود».
برای اینکه بدانید از نظر وضعیت معنوی چگونه هستید، به پرسشهای زیر پاسخ دهید:
۱ـ آیا درباره ضعفهای خود تا به حال، فکری جدّی کردهاید؟
۲ـ آیا در مورد شناخت اشتباهات خودتان همانند توجه به خطاهای دیگران، سریع و باریک بین هستید؟
۳ـ آیا تمام تلاش خود را برای اصلاح نقصهای خود به کار میبرید؟
۴ـ آیا انتقاد پذیر هستید و از انتقاد، بهره میگیرید؟
۵ـ آیا از تعالیم اخلاقی و مذهبی پیروی میکنید و مقید به انجام دادن واجبات هستید؟
۶ـ آیا به ارزشهای دینی هم چون نماز جماعت، نماز اوّل وقت، توجه به دعا، خیرخواهی و کارگشایی و... پایبند هستید؟
۷ـ آیا کتابهای مذهبی مطالعه میکنید؟
۸ـ آیا در برابر دعوت به مجلس گناه (هم چون مجلس غیبت، مشروب، موادّ مخدر، قمار و.... از خود، واکنشی نشان میدهید؟
۹ـ آیا برنامه منظّمی برای کارهای روزانه و هفتگی خود دارید؟
۱۰ـ آیا در برابر گناهان و لغزشهایی که از شما سر میزند، ناراحت میشوید؟
🆔 @p_eteghaadi
سلام
آیا بعد از رفتن از این دنیا و طی کردن مراحل دنیا برزخ و قیامت انسان به بالاترین مراحل تکامل میرسه و اینکه
انسان های صالح هم در برزخ وقیامت بازم سختی دارن و تکلیف کسایی که گناه کردن چیه ؟؟
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
تكامل انسان در قرب الهي است. هر چه انسان در مراتب قرب بالاتر رود، به همان نسبت روحش متكاملتر مي گردد، تا جايي كه به مقام فنا مي رسد، يعني توجهش از هر چه غير خدا است منقطع مي گردد. قرب الهي با عبوديت و بندگي خدا حاصل مي شود. امام صادق(ع) از پيامبر اكرم(ص) نقل كرده است: اعمالي كه بر بنده واجب كردهام، محبوبترين كارها نزد من است كه بنده با انجام آنها مي تواند در بالاترين سطح به من نزديك شود.
انجام واجبات و ترك محرّمات تمريني است براي اين كه به تدريج اراده و خواست خدا را بر خواست خود مقدّم بداريم.
انسان ها در عالم برزخ باتوجه به اعتقادات و اعمال خویش به ویژه آن هایی را که به عنوان سنت خوب و بد یا باقیات صالح و طالح به جا گذاشته اند، بهره مند می شوند و آثار و پیامدهای آن در عالم برزخ موجب افزایش رشد کمالی و یا هبوط و سقوط بیش تر آنان میشود.
به هر حال، از ویژگی های عالم برزخ، رشد و تکامل بشر است که همانند دنیا ادامه می یابد. با این تفاوت که در عالم برزخ نوعی حسابرسی ابتدایی انجام می شود و اشخاص باتوجه به ایمان و کفر و عمل نیک و بد خود، از امکانات بهشتی و یا دوزخی عالم برزخ بهره مند خواهند شد.
اما پس از قیامت، نظریه غالب در میان اندیشمندان اسلامی این است که تکامل در بهشت آخرتی ممکن نیست.
تکامل و ارتقای درجات در بهشت مرهون و معلول درجات ایمان و عمل صالح انسان در دنیا است، خداوند میفرماید: «وَ لِکُلٍّ دَرَجاتٌ مِمَّا عَمِلُوا وَ ما رَبُّکَ بِغافِلٍ عَمَّا یعْمَلُون»؛[1] هر کس از بندگان به عملی که کرده رتبه خواهد یافت.
بنابر این، طبق فرمایش امام علی(ع) که میفرماید:«اَلیوم عملٌ و لا حساب و غداً حساب و لا عمل»؛[2] امروز(تا زمانی که در دنیا هستید) روز عمل و تلاش است نه روز حسابرسی به اعمال، و فردای قیامت روز حسابرسی است نه روز عمل.
لذا، اگر در آخرت پرونده اعمال و کارهای نیک بسته میشود و تکامل هم معلول عمل صالح است، در نتیجه در بهشت تکاملی نیست، مگر آنچه در این دنیا فراهم نموده باشیم. بنابر این در آخرت، تکامل-یعنی ارتقا از درجه به درجهی دیگر بهشت بدون اینکه قبلاً در دنیا مقدمات و شرایط آنرا فراهم کنیم- وجود ندارد.
در مقابل دیدگاه مذکور، دیدگاه دیگری مطرح است که قائل به تکامل در قیامت است، این عده در توضیح نظریه خود میگویند: پس از ورود روح به عالم اوّل از عوالم قیامت و پیوند آن با بدن، منازل، مواقف و سرفصلهایى در پیش روى انسان قرار مىگیرد که هر یک به جاى خود، یک رویداد بزرگ تکاملى در بازگشت انسان به سوى خداوند است؛ چرا که با هر انتقالى، انسان به صورت اصلى خود، نزدیکتر شده و به کمالات از دست رفته خود هنگام سیر نزولى، نایل مىگردد و به تدریج سعه وجودى خود را یافته و متناسب عالم قرب مىشود. علاوه بر آنکه بعد از ورود به آن، به مقتضاى نظام خاص حاکم بر آن، حرکت و تکامل داشته و در هر عالمى پس از ورود به آن، کمالات جدیدى را کسب مىکند.
این گروه بر این باورند که آیات و روایاتی نیز گویاى حرکت و تکامل در حشر و عوالم پس از آن است.
🆔 @p_eteghaadi