💠 #دعا_نگاشت | دعای نور
🔶 اگر میخواهی هرگز در دنیا دچار تب نشوی، بر خواندن آن مداومت کن:
🔻 «بِسْمِ اللّٰهِ الرَّحْمٰنِ الرَّحِيمِ؛ بِسْمِ اللّٰهِ النُّورِ، بِسْمِ اللّٰهِ نُورِ النُّورِ، بِسْمِ اللّٰهِ نُورٌ عَلىٰ نُورٍ، بِسْمِ اللّٰهِ الَّذِى هُوَ مُدَبِّرُ الْأُمُورِ، بِسْمِ اللّٰهِ الَّذِى خَلَقَ النُّورَ مِنَ النُّورِ؛ الْحَمْدُ لِلّٰهِ الَّذِى خَلَقَ النُّورَ مِنَ النُّورِ، وَ أَنْزَلَ النُّورَ عَلَى الطُّورِ، فِى كِتابٍ مَسْطُورٍ، فِى رَقٍّ مَنْشُورٍ، بِقَدَرٍ مَقْدُورٍ، عَلىٰ نَبِیٍّ مَحْبُورٍ؛ الْحَمْدُ لِلّٰهِ الَّذِی هُوَ بِالْعِزِّ مَذْكُورٌ، وَ بِالْفَخْرِ مَشْهُورٌ، وَ عَلَى السَّرَّاءِ وَ الضَّرَّاءِ مَشْكُورٌ؛ وَ صَلَّى اللّٰهُ عَلىٰ سَيِّدِنا مُحَمَّدٍ وَآلِهِ الطَّاهِرِينَ».
✍️ به نام خدا که رحمتش بسیار و مهربانیاش همیشگی است، به نام خدای نور، به نام خدای نور نور، به نام خدای نور بر نور، به نام خدایی که تدبیرگر امور است، به نام خدایی که نور را از نور آفرید؛ و سپاس خدایی را که نور را از نور آفرید و نور را در کوه طور فرو فرستاد، در کتابی بر نوشته، در ورقهای گشوده، با اندازهای مناسب، بر پیامبری آراسته؛ خدای را سپاس که به عزّت یاد شود و به عظمت مشهور است و بر شادی و بدحالی سپاسگزاری شود؛ درود خدا بر آقای ما محمّد و خاندان پاکش.
📚 بلد الامین، دعای نور.
🔰 @p_eteghadi 🔰
🔻 #معرفی_کتاب | واکاوی سینمای دینی و نظام مسائل فقه هنر هفتم
🔹 صنعت سینما، محل تلاقی هنر، رسانه و اقتصاد است که با فراگیری و اثرگذاری بالایی در فرهنگ عمومی نقش دارد. با وجود تلاشهای بسیار در قالب نظریه ورزی سینمای دینی، همچنان نسبت میان دین و سینما، نیازمند بازتعریف و شاخصسازی است.
🔶 پرسش اصلی کتاب حاضر، واکاوی و تحلیل دقیق سینمای دینی از زبان رهبران و اندیشمندان معاصر و ارائه مؤلفههای آن است.
♦️ مؤلف: علی نهاوندی؛ مدرس خارج حوزه علمیه قم.
🔰 @p_eteghadi 🔰
♨️نژادپرستی و اهلبیت(ع)
🔸در روایتی از امام صادق علیهالسلام نقلشده که فرمودند: «عَنِ اَلْحَسَنِ بْنِ يُوسُفَ عَنْ عُثْمَانَ بْنِ جَبَلَةَ عَنْ ضُريْسِ بْنِ عَبْدِ اَلْمَلِكِ قَالَ سَمِعْتُ ابَا عَبْدِ اَللَّهِ عَلَيْهِ السَّلاَمُ يَقُولُ نَحْنُ قُرَيْشٌ وَشِيعَتُنَا الْعَرَبُ وَ عَدُوُّنَا الْعَجَمُ»؛ «از حسن بن یوسف از عثمان بن جبلة از ضریس بن عبدالملک روایت شده که گفت: شنیدم امام صادق علیهالسلام میفرمود: ما قریش هستیم و شیعیان ما عرب هستند و دشمنان ما غیر عرب هستند». آیا معصومین علیهمالسلام ایرانیان را دشمن خویش میدانستند؟
🔸عثمان بن جبلة در سند روایت قرارگرفته كه مجهول است و همچنين سلمة بن الخطاب در ادامه سند قرار دارد كه نجاشی متخصص فن رجال، میگوید: او در حديث ضعيف است. ازاینروی اين روايت هيچ اعتباری ندارد و نمیشود آن را به امام نسبت داد. این حدیث اگر به فرض مشکل سندی نداشت، معنای ظاهری آن با روایات فراوان و آیات قرآن سازگار نیست و مطمئناً در چنین تعارضی خیل عظیم دلایل بر این حدیث واحد مقدم میشوند.
🔹تعصبات نژادی و زبانی مورد تائید دین اسلام نیست. قرآن و روایات ملاک برتری افراد را بر اساس تقوا دانستهاند و روایاتی که ظاهر آنها برخلاف این مطلب قطعی باشد، یا درست فهم نشدهاند و یا این که جعلی و بیاعتبارند. ساحت اهلبیت علیهمالسلام از مطالب جاهلانه و نژادپرستانه بسیار دور است.
🔰 @p_eteghadi 🔰
💢پیامدهای جدایی دین از اخلاق
🔸 انسان خواسته یا ناخواسته با جدا کردن اخلاق از دین، به نوعی نسبیگرایی اخلاقی میرسد؛ زیرا آموزههای اخلاقی در سرشت همه انسانها وجود دارد و تنها دین است که به آنها جهت داده و از انحراف و خودکامگی انسان جلوگیری میکند، بنابراین ندیدن دین پیامدهای زیر را دارد:
1️⃣. بیمسئولیتی
✍️ نخستین نتیجه جدایی دین، این است که کسی مسئولیت رفتارهای خود را به عهده نمیگیرد؛ زیرا هیچ کسی، خود را در برابر رفتارهایش، مسئول نمیداند.
2️⃣. هرج و مرج
✍️ از آنجا که انسانهای بیدین، کارهای خود را مطابق انسانیت میپندارند، دچار تفاوت دیدگاهها میشوند، همین تفاوتها، موجب هرج و مرج در جامعه خواهد بود.
3️⃣. اختلال در قضاوت
✍️ در صورت جدایی دین، هیچ قانون کلی و مطلقی وجود ندارد که همه ملزم به پذیرش آن باشند. از طرفی قوانین بشری نیز به دلیل علم محدود و ناقص بودن، قابلیت قضاوت را نخواهد داشت.
4️⃣. فاصله طبقاتی
✍️ دین با برداشتن تمام فاصلهها، همه قومیتها و اقشار جامعه را از حقوق یکسان بهرهمند کرده و این نبود دین است که فاصله طبقاتی ایجاد میکند.
🔰 @p_eteghadi 🔰
💠 #دعا_نگاشت | دعا براى رهايى از زندان و گشايش در روزى
🔶 امام صادق عليهالسّلام فرمود: هنگامى كه حضرت يوسف عليهالسّلام در زندان به سر میبرد، جبرئيل نزد او رفت و به او گفت: «اى يوسف! پس از هر نماز واجب اين دعا را بخوان»:
🔻 «اَللَّهُمَّ اجعَل لِی مِن أمرِی فَرَجاً وَ مَخرَجاً وَ ارزُقنِی مِن حَیثُ أحتَسِبُ وَ مِن حَیثُ لَا أحتَسِبُ»؛ «خداوندا! در كار من گشايش و راه برونرفت قرار بده و از هرجا که گمان میکنم و از هرجا که گمان نمیکنم، به من روزی بده».
📚 من لا یحضره الفقیه، ج1، ص324.
🔰 @p_eteghadi 🔰
⭕️سوال
❓آیا خداوند با بشر سخن میگوید؟
🔷خداوند از روی حکمتش، راه سعادت و هدایت را برای انسان روشن ساخته تا او بتواند با اختیار در این مسیر قدم نهد و به سعادت برسد. ازاینرو يکی از اوصافی که به خدای متعال نسبت داده میشود، سخن گفتن (کلام و تکلم) است.
🔹روشن است که سخن گفتن خداوند نمیتواند همانند ما انسانها باشد؛ چراکه این نوع سخنگویی مستلزم مادی و جسمانی بودن اوست، درحالیکه خداوند منزه از هرگونه صفت مادی و محدود است.
🔹صفت تکلم از شئون ربوبیت الهی است. درواقع خداوند برای انتقال هدایت به انسان راهی خاص معین فرموده که همان وحی و الهام به پیامبران و امامان است. قرآن کریم کلام خداست که برای هدایت انسان نازل شده و این کتاب تا روز آخر دنیا، بهترین سرمشق و برنامه برای بشریت است.
✅ خداوند در این کتاب هم آموزههای اعتقادی برای بشر دارد، هم رهنمودهای اخلاقی. گاهی داستان ملتهای گذشته را جهت پندگیری بیان کرده و گاهی نیز موضوعات لازم را به تفصیل آورده است. پس هرکسی در هرزمانی به این کتاب آسمانی مراجعه کند، میتواند خود را حاضر در محضر الهی دیده و کسب فیض نماید.
🔰 @p_eteghadi 🔰
#حدیث_روز 🦋
💚 امام هادى علیهالسّلام فرمودند:
🔻مَن رَضِيَ عَن نَفسِهِ كَثُرَ السّاخِطونَ عَلَيهِ
🔺 آن كه از خودش راضى شود،
ناراضيان از او فراوان شوند.
📚 بحار الأنوار : ج۷۲ ، ص۳۱۶
🔰 @p_eteghadi 🔰
✨﷽✨
❤️ میلاد امام جواد علیه السلام مبارک باد ❤️
❶ امام جواد عليه السلام :
مؤمن به سه چیز محتاج است: 1 ـ توفيق الهى، كه كارها را بخوبى به پيش ببرد. 2 ـ واعظ درونى كه هرلحظه او را پند و انذار دهد. 3 ـ پذيرش نصحيت كسى كه او را پند مى دهد.
📚تحف العقول، ص 726
❷ امام جواد عليه السلام فرمود:
سه چيز است كه اگر در كسى باشد سبب خوشنودى خداست: * زياد استغفار كردن * و همنشينى خوب * زياد صدقه دادن و سه چيز است كه هركس دارا باشد پشيمان نمى شود : * پرهيز از عجله و شتاب * مشورت در كارها * توكل بر خدا وقتى تصميم به انجام كارى گرفت.
📚الفصول المهمه
❸ امام جواد عليه السلام فرمود:
از رفاقت با تبهكار بپرهيز كه مانند شمشير، ظاهرى خوب واثرى زشت دارد.
📚بحار، ج 17، ص 214
❹ امام جواد عليه السلام فرمود:
هر كس بدون آگاهى كار كند، بيش از آنكه درست كند، خراب مى كند.
📚بحار ج78 ص346
🔰 @p_eteghadi 🔰
آیت الله العظمی جوادی آملی:
وقتی امام به دنیا می آید، زاد روز او آن چنان منشأ برکت است که وجود مبارک امام زمان (ارواحنا فداه) به همه ما دستور می دهد که تا روز قیامت وقتی ماه رجب شد این دعا را بخوانیم؛ خدا را قَسَم بدهیم به #میلاد_امام_جواد «اللَّهُمَّ إِنِّی أَسْأَلُک بِالْمَوْلُودَینِ فِی رَجَبٍ مُحَمَّدِ بْنِ عَلِی الثَّانِی وَ ابْنِهِ عَلِی بْنِ مُحَمَّدٍ الْمُنْتَجَبِ». این چه مقامی است! روزی که امام جواد در ماه رجب به دنیا می آید از ناحیه مبارکه امام زمان (ارواحنا فداه) به ما دستوری می رسد که در ماه رجب تا ظهور آن حضرت و تا دامنه قیامت این دعا و زیارت مستحب است که خدا را در ماه رجب قَسَم به امام جواد میدهیم قَسَم به امام هادی میدهیم، این چه عظمتی است! اینها چه کسانی هستند! «اللَّهُمَّ إِنِّی أَسْأَلُک بِالْمَوْلُودَینِ فِی رَجَبٍ»، این دعا از ناحیه مقدسه وجود مبارک ولی عصر است! در ماه رجب مستحب است و «إِلی یوْمِ الْقِیامَةِ»! بنابراین انسان کامل چنین مقامی دارد، این اختصاصی به وجود مبارک امام جواد (سلام الله علیه) ندارد، همه ائمه (علیهم السلام) همین طورند؛ زیرا نام پسر امام جواد، امام هادی (سلام الله علیهما) هم در همان دعا آمده است «اللَّهُمَّ إِنِّی أَسْأَلُک بِالْمَوْلُودَینِ فِی رَجَبٍ مُحَمَّدِ بْنِ عَلِی الثَّانِی وَ ابْنِهِ عَلِی بْنِ مُحَمَّدٍ الْمُنْتَجَبِ»، این چه عظمتی است.
درس اخلاق ۸۵/۹/۳۰
🔰 @p_eteghadi 🔰
💠 دل مُردگان
🔸 فرمود ما این كتاب را نازل كردیم ﴿لِینْذِرَ مَنْ كانَ حَیا وَ یحِقَّ الْقَوْلُ عَلَی الْكافِرینَ﴾. در آغاز سوره مباركه «یس» آمده است كه این تنزیل #عزیز_رحیم ﴿لِتُنْذِرَ قَوْماً ما أُنْذِرَ آباؤُهُمْ فَهُمْ غافِلُونَ﴾؛ برای انذار آنهاست و اینجا هم كسی كه زنده است از انذار طَرْفی می بندد.
صنعت «احتباك» این است كه چهار امری كه دو به دو مقابل هم هستند، انسان در بین این امور چهارگانه، از هر دو مقابل، یكی را ذكر می كند، برای اینكه دیگری را طرف می فهمد.
🔸 انسان یا زنده است یا مرده, این یك تقابل; انسانِ زنده یا مؤمن است یا كافر, این هم تقابل دیگر; در بین این امور چهارگانه بر اساس صنعت «احتباك»، قرآن دو قِسم آن را ذكر می كند: یكی زنده را, یكی كافر را. خلاصه تقسیم این است كه انسان یا زنده است یا كافر، معلوم می شود كافر مرده است! ﴿لِینْذِرَ مَنْ كانَ حَیا﴾, یك; ﴿وَ یحِقَّ الْقَوْلُ عَلَی الْكافِرینَ﴾ دو؛ نفرمود «لینذر من كان مؤمناً»، بلکه فرمود آنكه زنده است از قرآن استفاده می كند، معلوم می شود در #فرهنگ_قرآن، كافر مرده است.
#آیت_الله_جوادی_آملی
#جام_معرفت
📚 سوره مبارکه یس جلسه 22
تاریخ: 1392/11/14
🔰 @p_eteghadi 🔰
❓موضع انقلاب اسلامی در مواجهه با ملیگرایی چیست؟
🔸 ملیت به معنای احساس تعلق و مسئولیت در برابر جامعهای که در آن متولد شدهایم، رشد کردهایم و از مواهب آن برخورداریم، هیچ منافاتی با عقیده اسلامی و پایبندی به مکتبی که آن را انتخاب کردهایم و سعادت خود را در گرو التزام به آن میدانیم، ندارد. آنچه با اسلامیت جامعه و هویت اسلامی آن در تعارض است ملیگرایی و تعصبات جاهلانه نسبت به نژاد و سرزمین و نسبت به سایر جوامع است.
🔸 از منظر انقلاب اسلامی، اسلام آرمان، عقیده و مسیر تعالی جامعه است و ملیت، خاستگاه و نقطه عزیمت جامعه.
📌 فرهنگ انقلاب اسلامی در برابر این نوع ملیگرایی تعصبانه و معارض که درصدد برجستهسازی تفاوتهای ملی، قومی و سرزمینی در میان مسلمانان و محروم ساختن آنها از ظرفیت کارساز اسلام در هویت جوامع اسلامی است، ضمن احترام به مفاخر ارزشمند و توانمندیهای ملی جوامع اسلامی، اسلام ناب را بهمثابه اندیشه جامع، عقلانی و کارآمد و بزرگترین سرمایه معنوی و ملی مشترک بین همه جوامع مسلمان تلقی میکند و در پرتو آن، برجستگیهای مثبت ملی را رنگ توحیدی میبخشد و عقیده دارد که این ویژگیها، در فرهنگ اسلامی مشترک و در هویت اسلامی و ملی جوامع اسلامی اعتبار مییابند: «صِبْغَةَ اللَّهِ وَمَنْ أَحْسَنُ مِنَ اللَّهِ صِبْغَةً» «بگوئید ما رنگ خدایی به خود میگیریم و چه رنگی بهتر از رنگ خداست».
🔰 @p_eteghadi 🔰
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📺فلسفه نماز خواندن به زبان عربی !!!!
❕در کلیپ فوق به پرسش ذیل پاسخ گفته ایم :
" چرا باید نماز را به زبان عربی بخوانیم مگر خداوند عالم به تمام زبانها نیست پس چرا لزوما باید به عربی با خداوند راز و نیاز کنیم ?!"
🔰 @p_eteghadi 🔰
146.7K
⭕️ سوال
❓ درباره زمان و روش نامگذاری فرزند توضیح می فرمایید؟ ما دختری توی راه داریم و روی اسم آن اختلاف داریم؟
🔰پاسخ
بِسماللّهالرَّحمنِالرّحیم
🔸 مستحب است که بچه که هنوز دنیا نیامده، برایش اسم انتخاب کنند.
🔹 در قدیم که نمیدانستند خب یک اسم پسر و یک اسم دختر انتخاب میکردند
📌 شما که الان میدانید، خب اسم دختر انتخاب کنید.
اگر هم[بین چند اسم] تردید دارید، سه چهارتا اسم خوب که خودتان همهتان میگویید، اینها را بنویسید بگذارید در قرآن، بدهید به یک بچه که یکی از این کاغذها را بردارد، هر کدام که از توی قرآن بیرون آمد، همان اسم را روی بچه بگذارید و دیگر انشاءالله عاقبت بخیر خواهد بود.
💢 گفتهاند تا هفتم، دیگر باید اسم گذاری شده باشد. البته عرض کردم باید در دوران جنینی این کار را کرد، چون اگر خدای نکرده آن جنین سقط بشود آن وقت بی اسم بخواهد در قیامت محشور بشود، ناراحت میشود که چرا پدر و مادرش اسمی برایش نگذاشتهاند.
🔹به هر حال از همان زمانی که هنوز متولد نشده، زمان اسم گذاری هست و دیگر تا روز هفتم باید تمام شده باشد.
🎙 استاد محمدی شاهرودی
🔰 @p_eteghadi 🔰
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥دعای امام جواد (ع) برای گشایش در کارها
🔰 @p_eteghadi 🔰
💠خودت رو بالاتر ندون!
♨️راستگو بودن خیلی خوبه؛ اما نه همه جا؛ بعضی وقتها حرف راست شما یه کار زشت به حساب میاد.
🔹بعضیها عادت دارن که مدام از خودشون تعریف کنن؛ بدون اینکه به جایگاهی که پیش خدا دارن فکر کنن، همیشه کارها و رفتاری که دارن رو بدون عیب و نقص میدونن؛ به شدت مغرور و خودبرتربین هستن؛ از هر فرصتی استفاده میکنن تا خوبیهای خودشون رو به رخ دیگران بکشن و دیگران رو تحقیر کنن.
🔸گاهی برای اینکه خودشون رو بالاتر از بقیه نشون بدن، مجبور به دروغ گفتن میشن و یا حتی پشت سر دیگران حرف میزنن.
🌱این کارها، همون رفتاریه که ما دوست نداریم دیگران در حق ما انجام بدن.
✅امام علی علیه السلام میفرمایند: «اَقْبَحُ الصِّدقِ ثَناءُ الرَجُلِ عَلی نَفْسِهِ»؛ زشتترين راستگويى، تعريف انسان از خودش مىباشد.[1]
——————
پینوشت:
[1]. غررالحكم: ج2، ص388.
🔰 @p_eteghadi 🔰
🔷 امام جواد علیهالسلام مایه برکت شیعیان
✅ حضرت جواد عليهالسلام نهمين امام از خاندان رسالت است كه حضرت ختمى مرتبت، به فرمان خداوند، امر امامت را به آنان سپرد تا پس از ایشان مسئوليت و راهبرى امت و جامعه را برعهده گيرند؛ همانهايى كه قرآن، عصمتشان را بيان و روايات متواتر بر امامتشان تصريح كرده است.
✅ هنگامیكه حضرت امام جواد عليهالسلام متولد شد، پدر بزرگوارش فرمود: «خداوند به من فرزندی ارزانی داشت كه شبيه به موسی بن عمران است كه دريا را میشكافت (منظور آن است كه دريای علم و دانش را میشكافد) و مانند عيسی بن مريم است كه مادرش طاهره و مطهره، آفريده شده بود. همانگونه كه به مادر عيسی تهمت زدند، به مادر فرزند من نيز تهمت میزنند، با اينكه مادرش زن پاک دامنی است. سپس فرمود: هيچ مولودی همانند فرزند من، مايه بركت برای شيعيان نخواهد بود.»
🔰 @p_eteghadi 🔰
✍
آیا خداوند با بشر سخن میگوید؟
خداوند از روی حکمتش، راه سعادت و هدایت را برای انسان روشن ساخته تا او بتواند با اختیار در این مسیر قدم نهد و به سعادت برسد. ازاینرو يکی از اوصافی که به خدای متعال نسبت داده میشود، سخن گفتن (کلام و تکلم) است.
روشن است که سخن گفتن #خداوند نمیتواند همانند ما انسانها باشد؛ چراکه این نوع سخنگویی مستلزم مادی و جسمانی بودن اوست، درحالیکه خداوند منزه از هرگونه صفت مادی و محدود است.
صفت تکلم از شئون ربوبیت الهی است. درواقع خداوند برای انتقال هدایت به انسان راهی خاص معین فرموده که همان وحی و الهام به پیامبران و امامان است. #قرآن_کریم کلام خداست که برای هدایت انسان نازل شده و این کتاب تا روز آخر دنیا، بهترین سرمشق و برنامه برای بشریت است.
خداوند در این کتاب هم آموزههای #اعتقادی برای بشر دارد، هم رهنمودهای اخلاقی. گاهی داستان ملتهای گذشته را جهت پندگیری بیان کرده و گاهی نیز موضوعات لازم را به تفصیل آورده است. پس هرکسی در هرزمانی به این کتاب آسمانی مراجعه کند، میتواند خود را حاضر در محضر الهی دیده و کسب فیض نماید.
🔰 @p_eteghadi 🔰
#حدیث_روز
💠 در مسائل رجوع به نواب امام زمان روحی فداه👇
🌺🌸🌺🌸🌺🌸🌺🌸🌺🌸
حضرت مهدی ( علیه السلام) میفرماید: در رخدادها و پیش آمدهایی که در آینده روی خواهند داد به راویان حدیث ما رجوع کنید، آنان حجت من بر شما و من حجت خدا بر آنان هستم
🔰 @p_eteghadi 🔰
♨️سوال
⁉️آیا وصی بودن امیر المومنین با مبنای اهل سنت سازگاری دارد؟
🔸روایتی در منابع عامه با سند صحیح نقل شده است که شخصی به ملاقات «کدیر ضبّی» از اصحاب پیامبر رفت. وقتی وارد خانه شد، مشاهده کرد که وی در حال نماز است و شنید که این صحابه پیامبر در سلام نمازش چنین گفت: «السَّلَامُ عَلَى النَّبِيِّ وَالْوَصِيِّ»؛ «سلام بر پیامبر و بر وصی».
1️⃣از این روایت به دست میآید که بر خلاف اعتقاد اهل تسنن، پیامبر اکرم صلیاللهعلیهوآله قطعاً شخصی را به عنوان وصی خود انتخاب کردهاند که این صحابی، در نماز خود بر او درود فرستاده است.
2️⃣ از آنجایی که اهل تسنن قائل به وصایت ابوبکر، عمر و عثمان نیستند؛ چون هیچ روایتی بر وصایت آنها ندارند، لذا با توجه به روایت وصایت امیرالمومنین علی علیهالسلام که فریقین آنرا نقل کردهاند؛ تنها وصی پیامبر که این صحابی بر او درود فرستاده است، وجود مبارک امیرالمومنین علیهالسلام میباشد.
3️⃣ با توجه به مبنای اهل تسنن مبنی بر عدالت تمام صحابه، فعل «کدیر ضبی» که از راه دور بر پیامبر و بر امیرالمومنین علیهماالسلام سلام کرده است، هرگز نمیتواند شرک باشد.
🔆وهابیت که شیعیان را به دلیل سلام بر امیرالمومنین از راه دور مشرک میخوانند، چگونه این تناقض را پاسخ میدهند؛ از طرفی «کدیر ضبی» را چون صحابه است، عادل میدانند و از طرفی چنین فعلی را شرک میخوانند؟! چگونه عدالت و شرک قابل جمع است؟
🔰 @p_eteghadi 🔰
⭕️آینده از آن اسلام است
🔔اسلام و قرآن علیرغم تمام توطئهها و خباثتهای این جریان، روز به روز درخشانتر شده و این نوع از تحرکات به وعدهی قرآن، ذرهای در رشد اسلام و امر خداوند تاثیر نخواهد داشت.
🔹توهین سریالی به قرآن کریم و اساساً مقدسات اسلام، ضمن برنامهی استکبار جهانی علیه اسلام و مسلمین معنی میشود. دشمنان جمهوری اسلامی ایران پس از اینکه نتوانستند با نقشههای پلید خود، مانع از گسترش آزادی خواهی و استقلال ملت ایران در برابر ظلم و استکبار جهانی شوند، اسلام را به عنوان عامل عزت تشخیص داده و مبارزه علیه آن را با توهین به مقدسات در دستورکار قرار دادهاند.
🔰 @p_eteghadi 🔰
⭕️ خیانتهای شاه | هویتزدایی از زنان
🔸دولت سفاک پهلوی و شخص محمدرضا، برای جامعه زنان ایرانی هیچ جایگاه انسانی و حقوقی قائل نبودند. نگاه به زن در نظام شاهنشاهی، نگاهی جنسیتی و عاری از انسانیت، و البته همگام با نوعی تحقیر و سرکوب بود؛ نگاهی که ثمره آن غیر از رواج فساد و فحشا، ولنگاری و بیبندباری، دستاوردی نداشت.
🔹دولت پهلوی _که در فکر و عمل، واداده و خودشیفته غرب بود_ تمام تلاش خود را به کار گرفت تا اندیشه غربی را در همه زمینهها، در ساختارهای سیاسی، فرهنگی و اجتماعی نهادینه کند و به کار بندد. برهنگی، که لازمۀ آن برداشت حجاب و پوشش نامناسب است، بخشی از همین سیاست پهلوی در تقلید از غرب بود؛ سیاستی که زنـان ایرانی را مجبور میکرد تا خود را با ساختار نظم جدید پهلوی تطبیق دهند. آنها مـیبایسـت در تعلیم و تربیت، لباس پوشیدن و فعالیتهای اجتماعی از زنان غربـی پیـروی میکردند.
🔰 @p_eteghadi 🔰
🔻 #سخن_نگاشت | لیبرالیسم و یکدهه عقبماندگی
🔹 ما احتیاج داریم به رشد سریع و مستمر؛ علّت هم این است که عقبافتادگی داریم.
🔸 ما در دهه ۹۰ به دلایل مختلف یک عقبماندگی و بهاصطلاح تعطیلِ نسبی مسائل اقتصادی داشتیم. نمیشود همه را منسوب کرد به ضعف مدیریّتها؛ نه، بخشی مربوط به عوامل خارجی و بیرونی است، بخشی مربوط به عوامل درونی است.
✍🏻 امامخامنهای مدظلهالعالی؛ 10 بهمن 1401.
🔰 @p_eteghadi 🔰
💯 #سخن_نگاشت | جبران عقبماندگیِ اقتصادی
🔷 جبران عقبماندگی اقتصادی کار آسانی نیست. محتاج یک رشد مستمر پیدرپی اقتصادی در میانمدت هستیم؛ یعنی مثلاً ما اقلّاً هفتهشتده سال بایستی تلاش را پیگیر کنیم، متمرکز کنیم.
🔸 به همین علت در برنامه هفتم توسعه، پیشرفت اقتصادی را البته توأم با عدالت در اولویت قرار دادیم؛ چراکه عدالت مهم است و اگر نباشد، پیشرفت حقیقی صورت نگرفته است؛ ضمن اینکه میزان رشد متوسط هم هشت درصد قرار داده شده که اگر محقق شود، پیشرفت خوبی در ۵ سال آینده رخ خواهد داد.
✍🏻 امامخامنهای مدظلهالعالی؛ 10 بهمن 1401.
🔰 @p_eteghadi 🔰