12M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
❌ #شبهه
⁉️ اگر حضرت زهرا سلاماللهعلیها بیمار بودند چطور با آن پهلوی شکسته در خانه مهاجرین و انصار میرفته و تقاضای یاری میکردن؟
🎙 استاد محمدی شاهرودی
🔰 @p_eteghadi 🔰
20.03M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 #ببینید
❌ پاسخ به شبهه و بررسی علت تشییع و دفن شبانه حضرت زهرا (س)
⁉️ مفتیهای وهابی معتقدند، امیرالمؤمنین علی علیهالسلام با اولین خلیفهی اهل سنت بیعت کردند و همچنین با او تعاملات فراوان داشتند و از رسیدن بعضی از اصحاب به خلافت نیز رضایت داشتند و اینکه حضرت زهرا سلاماللهعلیها شرم داشتند نامحرمی حجم پیکرشان را ببیند، باعث شد به امیرالمؤمنین علی علیهالسلام وصیت کنند تا شبانه بدن ایشان دفن شود!
👈 برخلاف ادعای باطل مفتیهای وهابی، بنا بر آنچه در منابع معتبر اهل سنت بیان شده، صدیقهی شهیده سلاماللهعلیها تا پایان عمر مبارک خود، هیچگاه از غاصبان خلافت امیرالمؤمنین علی علیهالسلام راضی نشدند و علت دفن شبانه حضرت زهرا سلاماللهعلیها و عدم دعوت از صحابه در تشییع پیکر مطهر حضرت فاطمه سلاماللهعلیها نارضایتی ایشان از بعضی اصحاب پدر بزرگوارشان است.
🔰 @p_eteghadi 🔰
زن در آینه جلال و جمال
#فصل_چهارم
💠 حل شبهات و روایات
▫️ معنای قیّم بودن شوهر نسبت به زن یک امر حقوقی تخلّف یا اختلاف ناپذیر نیست، زیرا در صورتی که زن استقلال اقتصادی داشته باشد و صلاحیت اداره و تدبیر و نگهبانی و نگهداری حیثیت خویش را واجد باشد، می تواند در متن عقد نکاح مثلاً محدوده آن قیمومیّت را با توافق طرفین تعیین نموده که به هیچ وجه به استقلال و کیان وجودی او آسیبی نرسد، البته تمکین غریزی غیر از قیمومیّت خانگی است، زیرا آن یک حقِ دیگری است که می تواند با تعهّد متقابل و تراضی طرفین قلمرو آن مشخص شود، و تحدید بعضی از انحاء یا مراتب یا مراحل آن نه با کتاب و سنّت معصومین مخالف است و نه با مقتضای عقد نکاح مباین، چون تقیید اطلاقِ مقتضای برخی از عقود با توافق طرفینِ عقد، محذوری را به همراه ندارد.
▫️ از رهگذر فوق لازم است توجه شود که عنوان سالار به معنای فرمانروا و حکمران و فوق قانون و غیر مسؤول، برای هیچ کسی نسبت به دیگری روا نیست خواه در حریم خانه به عنوان مردسالاری و خواه در متن جامعه به عنوان رئیس سالاری یا فقیه سالاری یا عناوین دیگر، زیرا مهم ترین شرط صلاحیت سرپرست خانواده یا جامعه همانا دو عنصر محوری علم و عدل است، یعنی: در جریان تشخیص اصول مدیریت، آگاه و مطّلع و در اجرای اصول و موادّ مدیریت، عادل و معتدل باشد، زیرا بازگشت چنین مسؤولیت ها در نظام اسلام به علم و عدالت سالاری است که همه فرهیختگان بشری خواهان چنین حکمرانی و فرمانروایی هستند که هرگز جهل به جای علم ننشیند و جور به جای عدل حکم نراند.
▫️ درباره ارث زن می توان گفت گرچه کمبود برخی از موارد سهام را اموری مانند تحمیل هزینه زندگی او بر شوهر و نیز تحمیل مهر بر همسر و اختصاص تحمیل دیه بر عاقله مرد نه زن (یعنی زن هرگز مسؤول دیه خطایی برادر و برادرزاده و مانند آن نخواهد بود) به عهده می گیرد، لیکن توضیح کوتاهی پیرامون اصل ارثِ زن و برخی از اقسام آن در این مبحث سودمند می باشد، اولاً معلوم باشد که زن مانند شوهر همراه با تمام طبقاتِ ارث، حضور حقوقی دارد و در تمامی مراتب طبقه بندی شده ارث زنِ شوهر متوفی مانند شوهر زن متوفاة حضور دارد. ثانیاً سهم زن گاهی مساوی سهم مرد است و گاهی کمتر از آن و زمانی نیز بیشتر از سهم مرد قرار دارد. اینچنین نیست که در تمام انحاء ارث سهم زن کمتر از سهم مرد باشد... .
▫️ نکته قابل توجه آن که گرچه خداوند تمام قوانین حقوقی را برابر حقوق فطری تنظیم و تدوین فرموده است تا زمینه اثاره دفائن فطری و شکوفایی گنجینه های درونی جامعه بشری فراهم گردد، لیکن در پایان آیه ارث، دو اسم از اسمای حسنای الهی را یادآور می شود که هماهنگی نظام تشریع و تکوین را در خاطره ها احیا نماید و آن این است که در پایان آیه 11 سوره نساء که عهده دار برخی از ارث های متفاوت می باشد، چنین فرموده است: « ... انّ اللَّه کان علیماً حکیماً » یعنی شما از علم و حکمت کافی برخوردار نیستید تا راز تفاوت را که در هسته مرکزی عدل نهفته در آن جستجو کنید، لیکن خداوند آگاه و حکیم است همه علل تساوی و عوامل تفاوت را جمع بندی نموده و بر مدار حکمت آنها را به صورت موادّ معتدل حقوقی روانه می فرماید، تا مسائل در سنت و مانند آن از تفریط جاهلیت کهن و از افراط جاهلیت جدید و مُدِرن مصون بماند.
#آیت_الله_جوادی_آملی
#کتابخوانی
#زن_در_آینه_جلال_و_جمال
📚 زن در آینه جلال و جمال، ص344
🔰 @p_eteghadi 🔰
💠 محبوب خدا
▫️ فرمود پیامبر را به صورت عادی همان طوری كه یكدیگر را صدا می زنید ﴿كَدُعاء بَعْضِكُم بَعْضاً﴾ صدا نزنید؛ شما یكدیگر را به اسم صدا می زنید حضرت را هم می خواهید با اسم صدا بزنید، این كار را نكنید.
▫️ روایتی درباره وجود مبارك حضرت #صدیقه_كبرا_سلام_الله_علیها است كه قبلاً وجود مبارك صدیقه كبرا، وجود مبارك پیامبر را با همان تعبیر «یا أبة» و مانند آن صدا می زدند اما بعد از اینكه این آیه نازل شد، وجود مبارك صدیقه كبرا عرض میكرد «یا رَسُولَ اللَّهِ». بار اول پیغمبر حرفی نزد بار دوم حضرت حرفی نزد بعد از بار سوم فرمود این آیه درباره تو نیست، تو اگر بگویی «یا أبة» دلم زنده می شود: «احْیا لِلْقَلْبِ»، تو اگر بگویی «یا أبة!», «ارْضی لِلرَّبِّ»؛ این چه کسی است؟! فرمود تو بگویی «یا أبة»، دل من زنده می شود و خدا خوشش می آید.
این چه كسی است؟! این چه مقامی است؟! ما گریه مان برای اینهاست وگرنه مظلوم در عالَم زیاد است. اگر واقعاً كار به دست اینها بود و غدیر حاكم بود، جهان ما این طور نبود علوم ما این طور نبود.
#فاطمیه
#آیت_الله_جوادی_آملی
📚 سوره مبارکه نور جلسه 39
تاریخ: 1390/10/08
🔰 @p_eteghadi 🔰
#حدیث_روز
💠 خیره بنده در این امور 👇
🌺🌸🌺🌸🌺🌸🌺🌸🌺🌸
پیامبر گرامی اسلام (صلیاللهعلیهوآله) میفرمایند: هر گاه خداوند خیر بندهای را بخواهد، او را دین شناس، بی اعتنا به دنیا و بینای به عیوب نفسش گرداند.
🔰 @p_eteghadi 🔰
خلف وعده خداوند نسبت به موسی علیه السلام !!!!
🤔#پرسش
❓مگر خداوند در قرآن نمی گوید که من در وعده خود تخلف و خلف وعده نمی کنم , پس چرا با حضرت موسی وعده کرد که سی روز باید به کوه طور برود اما بعد چهل روز او را نگه داشت !!!!
💠#پاسخ💠
👌خداوند می فرماید :
"و ما به موسى سى شب وعده گذارديم سپس آن را با ده شب (ديگر) تكميل نموديم و وعده خدا با او در چهل شب پایان یافت " " وَ واعَدْنا مُوسى ثَلاثِينَ لَيْلَةً وَ أَتْمَمْناها بِعَشْرٍ فَتَمَّ مِيقاتُ رَبِّهِ أَرْبَعِينَ لَيْلَة ..." ( اعراف ١٤٢ )
❕طبق روایات وعده ابتدایی خداوند به موسی علیه السلام به سی شب مشروط بوده است که بدایی و مقتضی برای تغییر ایجاد نشود اما چون مقتضی و علتی برای تغییر ایجاد شد , خداوند نیز ده شب دیگر بر آن وعده قبلی افزود و میقات را چهل شب تمدید کرد , چنان که محمد بن مسلم از امام باقر علیه السلام در مورد سخن خداوند «و إذ واعدنا موسی اربعین لیله» روایت میکند که فرمود :
" در علم و تقدیر سی شب بود سپس بدا حاصل شد در نتیجه ده روز دیگر را به آن اضافه کرد و میقات پروردگارش از اول تا آخر، چهل شب طول کشید. "
" عن أبي جعفر (عليه السلام)، في قوله: وَ إِذْ واعَدْنا مُوسى أَرْبَعِينَ لَيْلَةً. قال: «كان في العلم و التقدير ثلاثين ليلة، ثم بد الله فزاد عشرا، فتم ميقات ربه للأول و الآخر أربعين ليلة».
📚تفسیر عیاشی ج 1 ص 44
❕عملکرد بنی اسرائیل موجب شد که خداوند تقدیر سی شب در وعده موسی علیه السلام را تغییر دهد و بداء حاصل کند تا چهل شب و از این طریق بنی اسرائیل را بیازماید که چقدر در اعتقاد خود به موسی ع و خدای او راسخ هستند , چنان که مفسرین می نویسند :
"خداوند براى آزمودن بنى اسرائيل نخست موسى ع را براى يك مواعده سى روزه دعوت نمود، سپس آن را تمديد كرد، تا منافقان بنى اسرائيل صفوف خود را مشخص سازند.
از امام باقر ع چنين نقل شده كه فرمود: هنگامى كه موسى ع به وعدهگاه الهى رفت با قوم خويش قرار گذاشته بود غيبت او سى روز بيشتر طول نكشد، اما هنگامى كه خداوند ده روز بر آن افزود، بنى اسرائيل گفتند: موسى ع تخلف كرده است، و به دنبال آن دست به كارهايى كه مىدانيم زدند (و گوسالهپرستى كردند) "
📚تفسير نمونه، ج6، ص: 340 _ البرهان فی تفسیر القرآن ج 2 ص 33
❕در توضیح عقیده شیعه به بداء و چیستی بداء , برخی از محققین می نویسند :
" خداوند داراى قدرت و سلطه مطلق بر جهان هستى است و هر زمان بخواهد مى تواند تقديرى را جايگزين تقدير ديگر سازد، در حالى كه بر هر دو تقدير، علم پيشين داشته و هيچ گونه تغييرى نيز در علم وى راه نخواهد يافت، زيرا تقدير نخست چنان نيست كه قدرت خدا را محدود ساخته و توانايى دگرگون كردن آن را از او سلب كند. خداوند متعال بر خلاف عقيده يهود كه مى گفتند: «يد اللّه مغلولة»، «دست خدا بسته است»، قدرت گسترده اى دارد و به تعبير قرآن دست او باز است «بَلْ يَداهُ مَبْسُوطَتانِ». ( مائده 64 )
❕ إعمال قدرت از سوى خداوند و اقدام وى به جايگزين كردن تقديرى به جاى تقدير ديگر، بدون حكمت و مصلحت انجام نمى گيرد و انجام اين كار در گرو اعمال خود انسان است كه از طريق اختيار و برگزيدن زندگى شايسته يا ناشايسته، زمينه دگرگونى سرنوشت خويش را فراهم سازد. فرض كنيم انسانى، حقوق والدين و بستگان خود را مراعات نمى كند. طبعاً اين عمل ناشايست و در سرنوشت او تأثير ناخوشايندى خواهد داشت. حال اگر در نيمه زندگى از كرده خود نادم گشته و از آن پس به وظايف خود در اين باره اهتمام ورزد، در اين صورت زمينه دگرگونى سرنوشت خود را فراهم كرده و مشمول آيه «يَمْحُوا اللّهُ ما يَشاءُ وَيُثْبِتُ» خواهد گشت. اين مطلب در عكس قضيه نيز حاكم است. "
📚راهنمای حقیقت ص 98
▫️ادامه 👇👇👇
▫️ادامه 👇
❕بنابراین وعده خداوند به موسی علیه السلام مبنی بر میقات سی روزه مشروط بوده است که علتی ایجاد نشود تا سبب تغییر این تقدیر شود اما بنی اسرائیل به واسطه عملکرد خود سبب تغییر این تقدیر را ایجاد کردند و خداوند هم تقدیر نخستین را برای امتحان بنی اسرائیل تغییر داد تا ایمان آنان را بسنجد و در این رابطه بداء ایجاد کرد .
👌البته بداء ایجاد شده مستلزم آن نبود که مثلا موسی علیه السلام به قومش خلاف گفته باشد و تهمت بنی اسرائیل به موسی ع که او خلف وعده کرده است , راست بوده باشد , زیرا :
🔸اولا : وعده موسی به بنی اسرائیل مبنی بر جدایی سی روزه مشروط بر آن بوده است که بدایی حاصل نشود و مثلا سخن موسی ع به مفارقت تا سی روز مقید به حفظ شرایط از سوی بنی اسرائیل بود که طبیعتا چون بنی اسرائیل شرایط را تغییر دادند , تقدیر سی روزه نیز تغییر کرد تا آنان امتحان شوند .
🔸ثانیا : موسی ع به بنی اسرائیل گفته بود که من سی روز نزد شما نیستم و این سی روز نبودن محقق شد به این که موسی ع چهل شبانه روز در میقات خداوند به سر برد . وقتی میقات چهل روز طول بکشد یعنی وعده موسی ع نیز مبنی بر غیبت سی روزه تحقق پیدا کرده است .
👌به بیان دیگر : موسی ع نگفته بود که من فقط تا سی روز در نزد شما نیستم و مثلا از حصر استفاده نکرده بود , تنها گفته بود که مفارقت من از شما سی روزی می باشد , طبیعتا وقتی میقات چهل روز طول کشید , مفارقت سی روزه هم اتفاق افتاده است و موسی در وعده اش به بنی اسرائیل تخلفی نکرده است , چنان که در روایتی از امام باقر علیه السلام آمده است که فرمود :
" موسی علیه السلام به قومش گفت: من سی روز در بین شما نیستم. تا بر آنان سخت نگیرد. سپس آن مدت را ده روز
افزایش داد و در این کار خلف وعده نیست. زیرا که اگر چهل شب تأخیر میکرد، قبل از آن سی شب تأخیر کرده بود. " " إن موسى (عليه السلام) قال لقومه: إني أتأخر عنكم ثلاثين يوما. ليسهل عليهم، ثم زاد عليهم عشرا، و ليس في ذلك خلف لأنه إذا تأخر عنهم أربعين ليلة فقد تأخر ثلاثين قبلها "
📚مجمع البیان ج 4 ص 728
🔰 @p_eteghadi 🔰
.
📗#معرفی_کتاب
📖 حكمت نامه فاطمى
#حضرت_فاطمه_سلام_الله_علیها در قلّه حكمت علمى، عملى و حقيقى قرار دارد، حكمت نامه فاطمى، تلاشى است نو، با نظمى نوين و تحليلهايى در راستاى زمينه سازى براى پژوهش .
🔻بخشهای کتاب
▫️ فضائل
▫️ حكمتهاى خانوادگى
▫️ حكمتهاى اخلاقى و عملى
▫️ حكمتهاى عبادى
▫️ حكمتهاى سياسى
🔖 مهم ترين بخش حكمت نامه فاطمى حكمتهاى سياسى است.
اين بخش در پنج فصل به روشنى نشان مىدهد كه فاطمه زهرا عليهاالسلام براى دفاع از ولايت علوى و رهبرى سياسى ـ الهى امير مؤمنان عليه السلام و روشنگرى براى آيندگان، همه توان خود را به كار گرفته است، تا آن جا كه در اين راه، در جوانى به شهادت رسيد و نخستين شهيد راه ولايت شد.
📝 پديدآورنده : #محمدی_ری_شهری ، با همكاری جمعی از پژوهشگران، مترجم : محمد مرادی، قم، انتشارات دارالحدیث، چاپ اول،۱۳۹۵، ۷۹۹صفحه، وزیری
🛒 خرید کتاب
🌐 بیشتر بخوانید
🔰 @p_eteghadi 🔰
.
▪️ اى كاش به خانه فاطمه(ع) كارى نداشتم!
✍️ احتجاج و بحث حضرت زهرا(ع) با مهاجمان و شكايت از بىوفائى مردم و بد رفتارى آنان با اهل بيت عليهم السلام در منابع تاريخى گزارش شده است.
▫️ تهديد به آتش زدن خانه با عبارت «واللّه لاَُحرِقَنَّ عَلَيكم أو لَتَخرُجنَّ إلى البَيعة»،
يا عبارت «والذى نفس عمر بيده تخرجن او لاحرقنها على من فيها»، نيز در منابع گوناگون تاريخى گزارش شده است.
🚩 دستور به آتش زدن نيز با عبارت «أضرِموا عليهم البيتَ نارا» گزارش شده است.
به نقل سيد مرتضى رحمه الله از #امام_صادق_علیه_السلام كه فرمود:
🔅«واللّه ما بايع علىّ(ع) حتّى رأى الدخان قد دخل عليه بيته؛
به خدا قسم، على(ع) بيعت نكرد مگر وقتى كه ديد دود وارد خانه اش شده است»؛ (۱)
يعنى تهديد به آتش زدن خانه، به مرحله عمل رسيده بود.
🔻فشار بر حضرت زهرا(ع) ميان ديوار و در
و سقط شدن جنين چند ماهه او به نام محسن،
لگد زدن به حضرت زهرا(ع)،
ضربه زدن با غلاف شمشير به حضرت و زدن تازيانه بر ايشان
و شكسته شدن استخوان پهلو در اين حمله،
از جمله گزارشهايى هستند كه در منابع حديثى و تاريخى بدانها اشاره شده است.
🔸خليفه اول، در پايان عمر خود از توسل به زور و هجوم به خانه حضرت فاطمه(ع) و گشودن آن اظهار پشيمانى كرده است:
▪️ من بر چيزى از كارهاى دنيا تأسّف نمىخورم جز سه كارى كه اى كاش آنها را ترك مىكردم و انجام نمىدادم... آن سه كارى كه دوست داشتم انجام ندهم عبارت اند از: اى كاش به خانه فاطمه(ع) كارى نداشتم و آن را نمىگشودم، ...(۲)
ا - - - - -
۱) الشافى ج ۳ ص۲۴۱
۲) تاريخ الطبرى ج ۲ ص۶۱۹
#سید_محمدکاظم_طباطبایی
📚 حکمت نامه فاطمی ص ۶۸۸
🔰 @p_eteghadi 🔰
🏴 غریو فاطمی
▫️فاطمه (علیها السلام) این فرمایشات را فرمود که پدرم آمد جامعه را متحد کند و «رجس» و «رجز» را بردارد. هجرت از مکه به مدینه و امثال آن یک هجرت مکانی است و کوچک است، #هجرت_از_جاهلیت_به_عقلانیت هجرت مهمّ است؛ فرمود: ﴿وَ الرُّجْزَ فَاهْجُرْ﴾؛ فرمود واجب است که انسان از نجاست مهاجرت کند. خونریزی و ترور، نجاست است! فرمود اسلام آمده «تطهیراً للأمة»، قرآن «للطهارة» آمده است.
▫️ فرمود میدانید پدرم نسبت به شما چیست؟ همان وصفی که خدای سبحان برای خودش ذکر کرده برای مظهرش ذکر کرده است منتها خودش «بالذات» است و مظهرش «بالعرض» است؛ در بخش پایانی سوره مبارکه «توبه» دارد: ﴿عَزیزٌ عَلَیهِ ما عَنِتُّمْ﴾؛ شما اگر گرفتاری دارید، اقتصاد شما مشکل دارد، امنیت شما مشکل دارد، امانت شما مشکل دارد، بیکاری دارید، غده بدخیم طلاق دارید، واقعاً بر پدرم سخت است! ﴿عَزِیزٌ عَلَیهِ مَا عَنِتُّمْ﴾ _«عَنَت» یعنی درد و رنج _ اگر ـ خدای ناکرده ـ پسری گرفتار این بیماریهای سنگین شود پدر چقدر غصه می خورد؟! حیات و ممات #پیغمبر فرقی ندارد، الآن هم #وجود_مبارک_ولی_عصر همین طور است؛ بیش از آن مقداری که ما از بیکاری و گرانی و فقر و فلاکت رنج میبریم ولی ما وجود مبارک امام زمان رنج میبرد! فرمود: ﴿عَزِیزٌ عَلَیهِ مَاعَنِتُّمْ﴾؛ فرمود هر گرانی، هر سختی، هر بیکاری برای شما پیش بیاید پیغمبر رنج می برد، این پیغمبر است! فرمود پدرم این است!
▫️بعد از اینکه این بخشهای توحید تمام شد، وحی و نبوت تمام شد، قرآن تمام شد، خصوصیت سیرت و سریرت وجود مبارک پیغمبر(علیه الصلاة و علیه السلام) را بازگو کرد فرمود: ﴿أَ فَحُكْمَ الْجاهِلِیةِ یبْغُونَ﴾؛ شما نشستی آنجا که #جاهلیت را زنده کنی یا اسلام را ادامه بدهی؟!
حضرت صریحاً این آیه را خواند، فرمود وقتی در نظامی به #قرآن عمل نمی شود، به #روایت عمل نمیشود، به #احکام_خدا عمل نمیشود، جاهلیت است.
▫️حضرت فرمود پدرم «فدک» را به من داد؛ فاطمه (سلام الله علیها) «ذو الید» بود، مدتها این «فدک» در اختیار او بود ...
ــ در هیچ جا از «ذو الید» شاهد نمی خواهند! مجبور کردند که شاهد بیاور
ــ اما شهادت اینها را رد کردند
ــ حضرت فرمود بسیار خب! نحله من را قبول ندارید، ید مرا هم قبول ندارید، شهادت اینها را هم قبول ندارید، من دختر پیغمبر هستم یا نیستم؟ این را که نمیتوانید انکار کنید
ــ حالا نگاه کنید آیا آن سیلی زدن دردناک تر است، آن در به پهلو زدن دردناک تر است یا این جمله جگرسوز؟ «أَ تَرِثُ أَبَاكَ وَ لَا أَرِثُ أَبِی»؛ بچه از پدرش ارث می برد، «أنا فاطمة بنت رسول الله (صلّی الله علیه و آله و سلّم)» او پدر من است...
ــ دردناک ترین جمله در آن خطبه این است که این با آن در به پهلو زدن و مانند آن اصلاً قابل قیاس نیست، فرمود: «أَمْ هَلْ تَقُولُونَ إِنَّ أَهْلَ مِلَّتَینِ لَا یتَوَارَثَان»؛ مگر اینکه مرا مسلمان ندانید، مگر در اسلامِ من شک کنید و مرا مسلمان ندانید!
«السلام علیكِ یا بنت رسول الله السلام علیکِ یا بنت خاتم النبیین السلام علیکِ و علَی علی بن ابی طالب و علی الأئمة من ولدک السلام علیکم جمیعاً و رحمة الله و برکاته»!
خدایا تو را به حق فاطمه، این نظام را، این مملکت را، این کشور را در سایه فرزندش تا ظهور آن حضرت حفظ بفرما!
:
#آیت_الله_جوادی_آملی
📚 درس خارج فقه نکاح جلسه 516
تاریخ: 1398/11/06
🔰 @p_eteghadi 🔰
.
🔻بر فرزندانم تا روز قيامت سلام مىدهم!
🔘 وصيت #حضرت_فاطمه_سلام_الله_علیها ، به امام علی(ع)
🔅به نام خداوند بخشنده مهربان.
اين چيزى است كه فاطمه دختر رسول خدا(ص) بدان وصيت كرده است.
وصيت كرده، در حالى كه گواهى مىدهد به اين كه هيچ معبودى جز خداوند نيست
و محمّد، بنده و فرستاده او است و بهشت حق است و جهنّم حق است
و قيامت رخ خواهد داد و ترديدى در آن نيست و خداوند همه آنان را كه در گورهايند بر مىانگيزد.
اى على، من فاطمه دختر محمّدم كه خداوند مرا به همسرى تو درآورد تا در دنيا و آخرت براى تو باشم. تو از هر كسى به من سزاوارتر و نزديكترى.
مرا شبانه حنوط كن، غسل بده و كفن نما و بر من نماز بخوان، و شبانه دفنم كن، و كسى را باخبر مساز.
تو را به خداوند مىسپارم، و بر فرزندانم تا روز قيامت سلام مىدهم.
🔅بسمِ اللّهِ الرَّحمنِ الرَّحيمِ،
هذا ما أوصَت بِهِ فاطِمَةُ بِنتُ رَسولِ اللّهِ صلىالله عليه وآله:
أوصَت وهِيَ تَشهَدُ أن لا إلهَ إلاَّ اللّهُ وأنَّ مُحَمَّداً عَبدُهُ ورَسولُهُ،
وأنَّ الجَنَّةَ حَقٌّ وَالنّارَ حَقٌّ، وأَنَّ السّاعَةَ آتِيَةٌ لا رَيبَ فيها وأنَّ اللّهَ يَبعَثُ مَن في القُبورِ.
يا عَلِيُّ، أنَا فاطِمَةُ بِنتُ مُحَمَّدٍ، زَوَّجَنِي اللّهُ مِنكَ لِأَكونَ لَكَ فِي الدُّنيا وَالآخِرَةِ، أنتَ أولى بي مِن غَيري،
حَنِّطني وغَسِّلني وكَفِّنّي بِاللَّيلِ، وصَلِّ عَلَيَّ وَادفِنِّي بِاللَّيلِ، ولا تُعلِم أحَداً، وأَستَودِعُكَ اللّهَ وأَقرَأُ عَلى وُلدِيَ السَّلامَ إلى يَومِ القِيامَةِ.
📚 حکمت نامه فاطمی، ص ۶۲۸
🔰 @p_eteghadi 🔰