eitaa logo
پژوهش یار
11.2هزار دنبال‌کننده
725 عکس
203 ویدیو
501 فایل
اولین بستر جامع پژوهشی؛ مدرسه علمیه امام جعفر صادقﷺ تایباد_خ.رضوی نرم‌افزار eitaa.com/pajouheshyar/3678 تارنما Pajouheshyar.com به قصد سلامتی و تعجیل ظهور امام زمان ﷺ و سلامتی و پیشبرد منویّات حضرت آقا حفظه‌الله ارتباط @Alisadeghi_ir
مشاهده در ایتا
دانلود
عنوان برنامه: ویراستیار ویراستیار، اغلاط املایی متن را پیدا کرده و فهرستی از کلمه‌های صحیح را پیشنهاد می‌دهد، رعایت‌نشده در متن و یا که به اشتباه گذاشته شده را اصلاح می‌کند، مانند ویرگول، نقطه، نقطه‌ویرگول، علامت تعجب و چنین مواردی را در متن بررسی کرده و در صورت اشتباه بودن برطرف می‌کند. اگر در متن به اشاره شده و این تاریخ به درستی نوشته نشده باشد، ویراستیار طریقه نوشتن صحیح این تاریخ را نمایش می‌دهد، کلمات را تشخیص داده و به نوشتار فارسی برمی‌گرداند، هم‌چنین انگلیسی را به فارسی تبدیل می‌کند. ویراستیار قادر است کلمات را به صورت ، تکمیل کند. ✅امکانات: غلط‍‌یاب اصلاح نویسه‌ها پیش پردازش املایی تکمیل خودکار واژه‌ها میانبر اصلاح اشکال‌های افزونه قابلیت تکمیل خودکار کلمات قابلیت به روز رسانی لغت نامه‌ها ‍وجود راهنمای داخل برنامه و... 📚جهت مطالعه توضیحات بیشتر در مورد امکانات این نرم‌افزار، به این‌جا، مراجعه شود. ⚠️بعد از باز کردن آدرس مذکور، جهت دسترسی رفع مشکلات نصب این افزونه به بخش (پایین صفحه)،مراجعه شود. ⚠️⚠️نکته مهم: با توجه به این‌که این افزونه، دیگر پشتیبانی نمی‌شود لذا ۱.تا Word 2013، پشتیبانی می‌شود؛ ۲.جهت دریافت نرم افزار به تارنماهای دیگر، مراجعه شود. ✅جهت دسترسی به تارنمای دریافت به این‌جا مراجعه شود. ــــــــــــــــــــ کانال پژوهش‌یار؛ @Pajouheshyar با کانال، در ثواب فعالیت‌های آن باشید.
animation(1).gif
326.5K
(شماره 0⃣2⃣) فرهنگی، انگیزشی، فردی(فنی_تخصصی) مؤثر بر پژوهش‌های طلاب ✅به‌همراه راهکار ــــــــــــــــــــ کانال پژوهش‌یار؛ @Pajouheshyar با کانال، در ثواب فعالیت‌های آن باشید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
پژوهش یار
#اولویت‌های‌پژوهشی #موضوع_پژوهشی 5⃣ ⛔️پژوهش تکراری انجام ندهیم⛔️ 👈دسترسی آسانتر طلاب و پژوهشگران ب
یادآوری جهت بهره‌برداری از اولویت‌های پژوهشی در . یک مرتبه، مراجعه، إن‌شاءالله برکاتی خواهد داشت برای جهت پژوهش بر روی ، بسیار مفید است.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
(‌شماره4⃣1⃣ ) مهارت‌های بندچینی بند یا پاراگراف(paragraph )به عنوان واحد پیام‌رسانی برای خواننده است. هر بند به لقمه‌های خوارکی است که به او تقدیم می‌کنید. بنابراین، بندچینی یعنی پیام‌ها را ابتدا در ذهن تقطیع کنیم و سپس در کتابت یا گفتار با رعایت چینش منطقی و پیوستگی معانی، به همان تقطیع عمل کنیم. واضح است که نگارش متون پیوسته و طولانی برای مخاطب نیز خسته کننده است. متن بندچینی شده، به خواننده نیز خواهد کرد تا در دریافت پیام‌های نویسنده به یک نظم ذهنی مناسب عمل کند. بندچینی، احترام به وقت مخاطب است. رعایت نظم و انضباط در انتقال پیام‌ها در بندچینی صحیح است. علاوه بر این‌ها، صداقت نویسنده در سخن خودش از سخنان منقول از دیگران نیز مشخص می‌گردد. ــــــــــــــــــــ برخی از الگوهاي ساختاري بند چه جملاتی باید در یک بند قرار گیرند؟🤔 مسیر حرکت در یک بند می‌تواند به یکی از حالتهای زیر باشد: ۱.از پُر ارزش یا أهم به مهم یا کم ارزش؛ ۲.از مهم به اهم؛ ۳.از کلان به خُرد یا از کل به جزء؛ ۴.از جزء به کل؛ ۵.از روند پرسش ـ روش ـ پاسخ؛ ۶.از انگیزه(قصد)به انگیخته(مقصد)؛ ۷.ترتیب مکانی؛ ۸.ترتیب زمانی؛ ۹.از کلی به جزئی؛ ۱۰.از جزئی به کلی؛ ۱۱.از مدعا به ادله و شواهد. ــــــــــــــ 📚برگرفته از جزوه روش تحقیق حجت الاسلام و المسلمین دکتر حسن اسلام‌پور کریمی ــــــــــــــــــــ کانال پژوهش‌یار؛ @Pajouheshyar با کانال،در ثواب فعالیت‌های آن باشید.
(‌شماره5⃣1⃣ ) مهارت‌های بندچینی مهارت شروع بند ۱.شایسته است که مهم‌ترین جمله را اول هر بند بیاوریم. به جمله‌های اصلی یک بند، سرفراز، سرآمد یا جمله گویا گفته می‌شود. در بقیه بند به تأیید، رد، مستدلسازی، شرح و ... در مورد همان هسته بپردازیم. بقیه بند را بدنه یا وابسته به هسته می‌نامند. ــــــــــ ۲.در ابتدای بند،"و" و "که" و مانند آن‌ها نیاورید. این حروف بر عدم استقلال لفظی دلالت می‌کند. هر بند از لحاظ لفظی، مستقل است. با این حال، هر بند به منزلة یک قطعه پیام از یک پیام بزرگتر است. ــــــــــ ۳.پیشنهاد می‌شود حتی وقتی که به صورت دست‌نوشته مقاله می‌نویسید، اولین سطر بند را با فاصله انداختن از حاشیه راست، از بقیه سطرها، عقب‌تر بنویسید. ــــــــــ چند مثال برای بندچینی به روش از انگیزه به انگیخته: مدت‌هاست که به غلط‌نویسی بسیاری از دانش‌پژوهان پی بردم و در فکر این بودم که برای آن‌ها کاری انجام دهم. طبیعی است که یک مربی نمی‌تواند پاسخگوی همه آن‌ها باشد. از این رو، تصمیم گرفتم یک جزوه کاربردی آماده کنم تا آنها با مطالعه آن بتوانند قلم خود را به سرعت ارتقا دهند. اکنون این جزوه آماده است و اکنون نوبت آنهاست که با همت کافی آن را مطالعه و تمرین را شروع کنند. به‌روش از روند پرسش- روش–پاسخ: چگونه می‌توانیم قلم خود را تقویت کنیم. برای دستیابی به راهکار مناسب، ابتدا باید بینیم قلم ما چه وضعیتی دارد. برای این کار باید یک آزمایش قلم بنویسیم و به اهل فن نشان دهیم. سپس، اگر به خطاهای قلمی مبتلا باشیم، قبل از هر چیز باید خطاها را شناسایی و در اسرع وقت، رفع کنیم. بعد از این مرحله، می‌توانیم با مطالعه آثار خوب و قلم‌های روان، چشم و ذهن خود را به زیبانویسی عادت دهیم. ــــــــــــــ 📚برگرفته از جزوه روش تحقیق حجت الاسلام و المسلمین دکتر حسن اسلام‌پور کریمی ــــــــــــــــــــ کانال پژوهش‌یار؛ @Pajouheshyar با کانال،در ثواب فعالیت‌های آن باشید.
ضرورت فردی پژوهش: برای خیلی‌ها سؤال پیش آمده که اساسا و ثمره پژوهش من چیست🤔 در باید گفت: اولین دلیل این‌که من باید در تحصیل و زندگی ام پژوهش کنم این است که با پژوهش به خود و وقتم، ارزرش بیشتری قائل می‌شوم به‌طوری که اگر پژوهش نکنم و صرفا به متون درسی، اکتفا کنم،کم کم به سمت و سوی کم انگیزگی و دور شدن از مسائل روز خواهم رفت. چه بخواهیم و چه نخواهیم، پژوهش در عصر کنونی یک اولویت و یک نیاز عینی برای محصّلین است. اگر می خواهم آینده‌ای درخشان داشته باشم؛ اگر می خواهم حیات علمی خود را استمرار ببشخم حتی پس از مرگم؛ اساسا اگر می خواهم به تحصیل خودم که قطعا خود همین تحصیل سختی هایی به همراه دارد،ارزش بیشتری قائل شوم، همه و همه خواهد بود. ✅برخی از : (خصوصا در دوران تحصیل) ۱.تقویت روحیه کنجکاوی؛ ــــــــــ ۲.پرورش خلاقیت و رشد استعدادها؛ ــــــــــ ۳.افزایش میل به دانستنی‌ها؛ ــــــــــ ۴.باز شدن دریچه‌های تازه‌ای از علم؛ ــــــــــ ۵.خروج از جهل(ظلمات) به سمت آگاهی (نور)؛ ــــــــــ ۶. تصمیم‌گیری‌های درست، پیشرفت کارها و رسیدن به اهداف؛ ــــــــــ ۷.پویایی و نشاط علمی(بدون انجام پژوهش، امور آموزشی نیز از پویایی و نشاط لازم، برخوردار نخواهد بود) ــــــــــ ۸.چشیدن طعم علم آموزی و تفکر (که می تواند حس پژوهشگری را در فرد متولّد کند) پژوهش،ضامن آموزش است. ــــــــــ پیرامون ضرورت و برکات پژوهش در بُعد اجتماعی خواهد بود. ــــــــــــــــــــ کانال پژوهش‌یار؛ @Pajouheshyar با کانال،در ثواب فعالیت‌های آن باشید.
سلام علیکم ضمن تشکر از همراهی، طلبه‌‌ای توانمند در زمینه شعرگویی در موضوعات مختلف و هم‌چنین توانمند در زمینه نقد علمی محتوای منطقی و ترجمه متون عربی به فارسی و یا فارسی به عربی هستند که درخواست همکاری با مؤسسات و مراکز علمی_پژوهشی را دارند. در صورت تمایل جهت ارتباط، جذب و استفاده از توانایی ایشان، به پُل ارتباطی کانال، مراجعه شود.
پژوهش یار
سلام علیکم ضمن تشکر از همراهی، طلبه‌‌ای توانمند در زمینه شعرگویی در موضوعات مختلف و هم‌چنین توانمند
در راستای حمایت حداقلی، درخواست‌های مشابه نیز در کانال، قرار خواهد گرفت. چه افرادی که دارای مهارت و استعاد علمی_پژوهشی هستند و چه افرادی که جویای افراد توانمند هستند. ⚠️یادآور می‌شود کلیه خدمات کانال، نذر سلامتی و تعجیل در ظهور امام زمان (سلام الله علیه)شده است و هدف‌مان، ترویج فرهنگ پژوهش و خدمت‌رسانی است.
(نهایی) پژوهش یکی ازمحورهای مهمی است که پیشرفت وتوسعه پایداردر هرکشور به شمار می آید. اگر پژوهشی صورت نگیرد دانش بشری افزایش نخواهد یافت و دچارسکون و رکود خواهد شد.  پیشرفت دنیای امروز تحقیقات دانشمندان قرون اخیر است.امروز دنیا بر پایه تحقیقات هر لحظه به جلو می رود.  در سایه پژوهش و تعمّق می توان معادله ای را یافت که هم منجر به بالاترین میزان شود و هم و کشور آسیب نبیند. معظم انقلاب(حفظه الله)در بخشی از سخنان خود در دیدار با جمعی از نخبگان علمی کشور که در تاریخ ۶/آبان/۸۸ برگزار شد درباره در کشور فرموده‌اند: پول فی نفسه اقتدار نمی‌آورد. است که . امروز اگر آمریکا پیشرفت علمی نداشت، نمی‌توانست در دنیا زورگوئی کند و در همه‌ مسائل عالم دخالت کند. هم اگر به دست می‌‌آید از ناحیه علم است بنابراین باید برای توسعه علم جایگاه ویژه‌‌‌ای قائل شویم. سال‌‌‌هاست روی مسئله‌ی علم، تحقیق، ، پیشرفت، نوآوری، شکستن مرزهای علمی موجود تکیه می‌‌کنم،زیرا بدون انواع دانش، اقتدار کشور امکانپذیر نیست. ــــــــــــــــــــ کانال پژوهش‌یار؛ @Pajouheshyar با کانال،در ثواب فعالیت‌های آن باشید.