Panahian_Roze_Gorbani_Khosoosi.mp3
3.15M
🏴روضه | قربانی خصوصی
#محرم
@Panahian_ir
🌀 طبق آیۀ قرآن، چند قطبیکردن جامعه یک روش فرعونی برای تسلط بر جامعه است
🌀 برای هردو گروه که دوقطبیِ «اصلاحطلب اصولگرا» را پذیرفتند متأسفم! چون به ضعیفشدن جامعه کمک کردند
🔻 #آخرین_آمادگی_برای_ظهور (ج۷)- ۲
🔹 قرآن دربارۀ مدیریت فرعونی توضیح میدهد و میفرماید «جَعَلَ أَهْلَها شِيَعاً» فرعون قومی را که میخواست بر آنها تسلط پیدا کند «چند قطبی» کرد! چند قطبیکردن جامعه یکی از رفتارهای فراعنه برای تسلط بر جامعه است.
🔹 برخی از سیاستمداران در جامعۀ ما اگر مقولهای مثل «دوقطبیکردن جامعه به اصلاحطلب و اصولگرا» نباشد اصلاً حیات سیاسی نخواهند داشت.
🔹 بنده برای هردو گروه که این دوقطبی را پذیرفتند کاملاً متأسفم! اگر کسی انقلابی بوده و به او گفتند «اصولگرا» حتماً اشتباه کرده که پذیرفته؛ چون به «شِیَعاً»شدنِ جامعه کمک کرده و این یعنی ضعیفشدن جامعه و امکان سلطه بر جامعه توسط فراعنه.
🔹 این دوقطبیسازی، از ابتدا یا دست افراد نادان بوده یا دست دشمنان دانا. صهیونیستها تمام دنیا را به این شیوه دارند اداره میکنند، یعنی جامعه را پاره پاره و قطببندی کرده و مردم را سر کار میگذارند که «یکدفعه به این طرف رأی بده، یکدفعه به آن طرف رأی بده!» جالب اینجاست که تهِ هر دو قطب هم خودشان هستند!
🔹 البته در جامعۀ ما نتوانستند این طرح را واقعاً خوب اجرا کنند و این طرح در جامعۀ ما، بهشدت گیج اجرا شده است. همین رئیسجمهور ما یک زمانی جزء رئوس جریان اصولگرایی بود و همیشه اسمش در لیستها بود ولی حالا آمده است اینطرف! یا آنیکی میرود آنطرف و...
🔹 چرا در کشور ما نمیتوانند این دوقطبیسازی را خوب اجرا کنند؟ چون اینجا یک جریان مدیریتی صحیح به نام «مدیریت ولایی» وجود دارد. اما وقتی ببینند بازیشان به نتیجه نمیرسد، یک دو قطبیِ دیگر درست میکنند. روزنامههای بیبیسیچی هم سعی میکنند همهچیز را دو قطبی کنند؛ همانطور که بیبیسیِ خبیث این کار را میکند!
🔹 بین مادر و نامادری اگر دعوا بشود، مادر از حق خودش میگذرد تا بچه سالم بماند، ولی اگر هردو طرفِ دعوا نامادری باشند چه؟ بچه شقّه میشود! این طرحی است که صهیونیستها دارند آمریکا و اروپا را با آن اداره میکنند؛ خُب چرا همین را در ایران اجرا نکنند؟! شما فکر میکنید سیاستمدارهای ما خیلی باهوش هستند که بازی نخورند!
🔹 ما به این بازیِ کثیف «اصولگرا اصلاحطلببازی» رسمیت دادهایم و این موجب خفقان روانی در جامعه شده است؛ چون هرکسی میخواهد حرفی بزند اول انگِ اصولگرا یا اصلاحطلب به او میزنند تا نگذارند آن طایفۀ مقابل، حرفش را بشنود. وقتی دو گروه به همدیگر ناسزا میگویند؛ نه جای اظهار نظر و گفتگو باقی میماند نه جای نقد علمی!
🔹 این خفقان موجب شده است در هر دو گروه، ضُعفای آنها بالا بیایند، چون میگویند: «این بالاخره آدمِ ما است و باید از او طرفداری کنیم و اِلا آبرویمان در خطر است!» مگر اینجا عصر جاهلیت است؟!
🔹 در تاریخ اسلام فقط یکبار پیامبر با امت خودش قهر کرد، آن هم زمانی بود که «عبداللهبناُبی» مردم مدینه را به دو قسمت کرد و بر شقاق مهاجر و انصار تأکید کرد. گفت «ما انصار باید علیه مهاجرین قیام کنیم، آنها ما را قبول ندارند و ما آنها را قبول نداریم!» وقتی این حرف به گوش پیغمبر(ص) رسید آنقدر غضبناک شد که یکروز با کسی حرف نزد. سورۀ منافقین هم در همین باره نازل شد.
👤علیرضا پناهیان
🚩دانشگاه امامصادق(ع)- ۹۸.۶.۱۵
@Panahian_ir
🔻برنامه سخنرانی علیرضا پناهیان در تاسوعا و عاشورای حسینی
◾️۷:۳۰ صبح | مشهدا، خمجاهدین اسلام، حسینیه آیتالله حقشناس
◾️ساعت ۱۰:۳۰ | دانشگاه تهران
◾️ساعت ۲۰:۴۵ | دانشگاه امام صادق(ع)
◾️ساعت ۲۲:۱۵ | خفاطمی، روبهروی پارک لاله، فاطمیه تهران - فقط تاسوعا-
#برنامه_سخنرانی
@Panahian_ir
Panahian-Roze-BaToKhiyalAhleHaramRahatBood.mp3
2.09M
🏴روضه | با تو، خیال بچهها راحت بود ...
#محرم
@Panahian_ir
6.94M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 راز جایگاه ویژه حضرت ابوالفضل العباس(ع)
#تصویری
@Panahian_ir
4_5944982538714874261.mp3
1.88M
🏴روضۀ تاسوعا | همۀ روضهها..
🔻شکست سنگین حسین(ع)
#محرم
@Panahian_ir
🔻برنامه سخنرانی علیرضا پناهیان در تاسوعا و عاشورای حسینی و دهه دوم محرم
◾️۷:۳۰ صبح | مشهدا، خمجاهدین اسلام، حسینیه آیتالله حقشناس
◾️ساعت ۱۰:۳۰ | دانشگاه تهران
◾️ساعت ۲۰:۴۵ | دانشگاه امام صادق(ع)
◾️ساعت ۲۲:۱۵ | خفاطمی، روبهروی پارک لاله، فاطمیه تهران - فقط تاسوعا-
🔻ساعت ۲۲:۳۰ | از شام غریبان به مدت ۱۰ شب | بالاتر از چهارراه ولیعصر، روبهروی خبزرگمهر، دانشگاه هنر
#برنامه_سخنرانی
@Panahian_ir
🌀 چرا تئاتر بازیکردن برای بچۀ دبستانی لازم است؟
🌀 در جریان مدیریت، نقشپذیری را هم یاد میگیریم
🔻 #آخرین_آمادگی_برای_ظهور (ج۶)-۱
🔹 از همان آغاز نوجوانی که انسان کمکم دارد متوجه داراییها و تواناییهای خودش میشود و حتی قبل از این دوران، انسان باید با مدیریت آشنا بشود.
🔹 انسان باید بتواند خواستههایش، روابطش و ابزار و امکاناتش را مدیریت کند و الا تبدیل میشود به یک موجود جذبشونده؛ یک موجودی که با ترس، منفعل میشود و به هر سو کشیده میشود.
🔹 بچه اگر از همان دوران کودکی، مدیریت را یاد گرفته باشد، نقشپذیری را هم یاد میگیرد. بچهها باید در گروه شروع کنند به فعالیتکردن و تقسیم کارکردن باهمدیگر و هر دفعه یک نقشی را بپذیرند.
🔹 تئاتر بازیکردن برای بچههای دبستانی فوقالعاده ضروری و لازم است. نگویید «مگر اینها میخواهد هنرپیشه بشوند؟!» مگر وقتی بچهها در حیاط مدرسه توپبازی میکنند، میخواهند فوتبالیست و عضو تیمملی بشوند؟!
🔹 کسی که تئاتر بازی میکند، یعنی یک نقشی پیدا میکند و در این نقش، یک رفتاری را انجام میدهد. بعد هم کارگردان به او میگوید: «حالا از این نقش بیرون بیا و برو توی نقش بعدی!» او هم میرود توی نقش بعدی و دوباره یک نقش دیگر را تجربه میکند.
🔹 اگر یک طلبهای بخواهد برای این بچهها-که تئاتر کار کردهاند- دربارۀ نماز صحبت کند، خیلی راحت به آنها میگوید: «وقتی رفتید سر نماز، حسِ عبد بگیرید!» این بچهها معنایش را میفهمند، اما بچهای که تئاتر بازی نکرده اصلاً نمیفهمد «حس عبد بگیرید» یعنی چه؟ آنوقت فهماندن این معنا به او خیلی سخت، بلکه ناممکن است.
🔹 اگر نقشپذیری را تمرین کردیم و بعد به یک جایی رفتیم که یککسی مدیر بود، از او میپذیریم که مدیریت کند، چون میدانیم یک مدیر باید همین رفتارها را انجام بدهد و ما الان نقش کارمند را خوب اجرا کنیم. یا اگر خودمان مدیر شدیم، میدانیم با کارمندهای خودمان چگونه باید برخورد کنیم.
👤علیرضا پناهیان
🚩دانشگاه امامصادق(ع)- ۹۸.۶.۱۴
👈🏻 متن کامل:
📎 Panahian.ir/post/5680
@Panahian_ir
🌀 اولین اصل در مدیریت، رعایت کرامت و عزت انسان است
🌀 برای اینکه بچهات درسخوان بشود، عزتش را لِه نکن!
🔻 #آخرین_آمادگی_برای_ظهور (ج۶)- ۲
🔹 اولین اصل مهم در مدیریت چیست؟ شما بگویید اولین و مهمترین آسیب مدیریت چیست تا معلوم شود اولین اصلی که باید در مدیریت رعایت کنیم، چیست؟
🔹 مدیریت یکجور قدرت، برتری و اختیار برای مدیر، پدید میآورد؛ باوجود این قدرت، اولین آسیب مدیریت این است که ممکن است به کرامت و عزت انسانها لطمه بزند، لذا اولین اصل مدیریت، رعایت کرامت و عزت انسانهاست.
🔹 در هر سطحی از مدیریت (هم مدیریت جامعه، هم مدیریت خانواده و هم مدیریتِ خود) اصل اول «به هدف رسیدن» نیست؛ بلکه رعایت کرامت و عزت انسان است.
🔹 آقای مدیر کارخانه! یکوقت برای رسیدن به هدفت-که مثلاً بالابردن تولید است- عزت و کرامت کارگرها را له نکنی! از کارگرها، هرجوری کار نکشی که تولید کارخانهات راه بیفتد!
🔹 آقای سیاستمدار! برای اینکه جامعه را به هدف مد نظرت برسانی، یکوقت عزت جامعه و کرامت انسانها را از بین نبری! باید عزت و کرامت مردم را حفظ کنی!
🔹 در خانواده هم اصل اول مدیریت، حفظ عزت است. برخی پدر و مادرها برای اینکه در اهداف تربیتی به نتیجۀ خاصی برسند، بچه را پنهانکار یا ذلیل میکنند. بعضیها میخواهند به هر قیمتی، بچهشان در فلان رشتۀ کنکور قبول بشود! اگر میخواهید بچهتان درسخوان یا نمازخوان بشود یا هر افتخاری بهدست بیاورد، باید با حفظ کرامت باشد.
🔹 در «مدیریتِ خود» هم اولین اصل، رعایت عزت است. شما در مدیریت خودت، درواقع چندتا «خواسته» را داری مدیریت میکنی. حالا اگر به حرف شرترین و بدترین خواستههای خودت گوش بدهی، آنها ذلیلت میکنند. امامصادق(ع) میفرماید: چقدر زشت است برای مؤمن، که یک میلی داشته باشد که این میل، او را ذلیلش کند(کافی/۲/۳۲۰)
👤علیرضا پناهیان
🚩دانشگاه امامصادق(ع)- ۹۸.۶.۱۴
👈🏻 متن کامل:
📎 Panahian.ir/post/5680
@Panahian_ir