🔴 سخنرانی علیرضا پناهیان در هفدهمین دوره سوگواره هنر و حماسه با موضوع:
👈🏼 چرا ما در تبلیغات ضعیف هستیم؟
🔻از جمعه ۲۹مرداد به مدت ۱۰شب
🔻 ساعت ۲۱:۳۰
🔻تقاطع خیابان سمیه و حافظ، حوزه هنری انقلاب اسلامی، هیئت هنر
🔸شروع مراسم از ساعت ۲۰:۴۵ میباشد.
🔴 پخش زنده تصویری:
📎 rubika.ir/panahian_ir
📎 aparat.com/panahian_ir/live
📎 instagram.com/Panahian.ir_live
🔻صوتی:
📎 aparat.com/panahian_Audio/live
🔴 پخش تلویزیونی:
👈🏼 هر شب از شبکه افق - ساعت ۲۱
👈🏼 تکرار روز بعد ساعت ۱۳:۳۰
#برنامه_سخنرانی
@Panahian_ir
🔻«کارِ گروهی» بهترین تمرین برای مسئولیتپذیری است
🔻بهترین زمان برای تشکیلِ گروه، دوران مدرسه است
👈🏼مسئولیتپذیری و استقلال، شاخص اصلی ولایتمداری - جلسه نهم
مسئولیتپذیری، انواع و مراتبی دارد، از جمله: مسئولیتپذیریِ شخصی، خانوادگی، گروهی، فامیلی، شغلی، ملی و...
دربارۀ روش تمرین مسئولیتپذیری میگویند: کار گروهی کردن بهترین تمرین برای مسئولیتپذیری است که متاسفانه کارِ گروهی معمولاً در بین ما خیلی کم و ضعیف است.
بهترین جا و بهترین زمانِ تشکیل گروه، در دوران مدرسه است. در مدرسه باید بچهها با هم گروه تشکیل بدهند و کار بکنند. اینکه معلم با تکتک دانشآموزان بهطور انفرادی ارتباط داشته باشد غلط است.
معلم باید بچهها را گروهبندی کند؛ برای تمرین مسئولیتِ عضویت در گروه، گفتگو در گروه، توافقکردن با دیگران، مقابل همدیگر کوتاهآمدن، بههمدیگر کمککردن، تلاش برای برندهشدنِ گروه در بازیهای گروهی مثل طناببازی، فوتبال و...
شما جوانها برای مسئولیتپذیری در کار گروهی میتوانید «بسیج» را محلّ فعالیت خود قرار بدهید و میتوانید به ائمۀ جماعاتی مراجعه کنید که فعالیتهای گروهی را در محلهها سازماندهی میکنند. سازمان تبلیغات هم اخیراً طرحی را تحت عنوان «امام محله» دارد پیاده میکند.
در زبان فارسی «امام جماعت» را غلط ترجمه کردهایم و گفتهایم «پیشنماز»؛ یعنی شما نماز جماعت را بخوان و برو و کاری به بقیۀ چیزها نداشته باش! درحالیکه امام جماعت یعنی «امام گروه» و کسی که گروهی از مؤمنین را سازماندهی میکند.
👤علیرضا پناهیان - ۱۴۰۰.۰۵.۲۶
👈🏼 متن کامل
Panahian.ir/post/7001
#مسئولیتپذیری و #استقلال
@Panahian_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 برعکسِ شیطان عمل کن!
#استوری
@Panahian_ir
🔻سخنرانی علیرضا پناهیان در هفدهمین دوره سوگواره هنر و حماسه با موضوع:
👈🏼 چرا ما در تبلیغات ضعیف هستیم؟
🔻پخش از شبکه افق - هر شب ساعت ۲۱
🔻تکرار روز بعد ساعت ۱۳:۳۰
@Panahian_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 پاسخ شما به این سوالات چیست؟
👈🏻 به نظر شما چرا چنین اتفاقی افتاد؟
@Panahian_ir
📌 پنجمین دوره آموزش مجازی #تنهامسیر ، بر اساس دیدگاههای علیرضا پناهیان.
🔻مدرس: حجتالاسلام دکتر علی میری
👈🏼اطلاعات بیشتر و ثبت نام:
sokhanesadid.ir
@sokhanesadid
علیرضا پناهیان
🔴 پاسخ شما به این سوالات چیست؟ 👈🏻 به نظر شما چرا چنین اتفاقی افتاد؟ @Panahian_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 چرا حکومت امیرالمومنین(ع) شکست خورد؟
🔻با وجود اینکه عدالت به نفع اکثریت و عموم مردم است، چرا مردم حکومت علی(ع) را یاری نکردند اما حکومت معاویه را یاری کردند؟
👈🏻 پاسخی متفاوت با پاسخهایی که تاکنون شنیدهاید
#مسئولیتپذیری و #استقلال
@Panahian_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 محدودیتهای نامعقول اربعین را بردارید!
🔻راز کم بودن کرونا در عراق چیست؟
#اربعین
@Panahian_ir
هدایت شده از Arbaeen.ir |رسانه مردمی اربعین
🔴ماه نزول قرآن ناطق
🏴 #محرم_۱۴۰۰
🔸ماه رمضان ماه نزول قرآن است و ماه محرم ماه نزول قرآن ناطق.
اگر نزول به اين معنا باشد كه «چيزي در دسترس ما قرار گيرد» در بين امامان، اباعبدالله الحسين(علیه السلام) بيش از هر امامي در دسترس فهم و عاطفۀ ما قرار گرفته.
🔸لذا محرم ميتواند ماه نزول قرآن ناطق بهحساب بيايد. وقتی حسين(ع) در گودي قتلگاه به زمين افتاد؛ اين نزولي است كه به دلهاي ما پيدا كرد...
🎤استاد پناهیان
📌https://yek.link/arbaeenir
🆔@ArbaeenIR
Clip-Panahian-VijegyNabTareenEnsanHa.mp3
2.17M
🎵 ویژگی شخصیتی نابترین انسانها
#کلیپ_صوتی
@Panahian_ir
🔻چرا دیکتاتورها ظاهراً نسبت به ولایت موفقتر بودند؟
🔻چرا تودۀ مردم، معاویه را یاری کردند اما علی(ع) را یاری نکردند؟
👈🏼مسئولیتپذیری و استقلال، شاخص اصلی ولایتمداری - جلسه دهم
امیرالمؤمنین(ع) میفرمود: چرا یاران معاویه برای او خوب کار میکنند، اما شما برای من خوب کار نمیکنید؟ چرا آنها از امام باطل اطاعت میکنند، ولی شما از امام حق اطاعت نمیکنید؟ (نهجالبلاغه/خطبۀ ۹۷)
در ولایت و امامتِ حق، یک رازی هست که موجب اطاعت نکردنِ مردم میشود. در امامت باطل هم یک مرضی هست که مردم را وادار به اطاعت میکند. امامت باطل به انسانها احترام نمیگذارد و امر حکومت را به مسئولیتپذیری مردم واگذار نمیکند.
علی(ع) منتظر میشد که ببیند آیا مردم، خودشان احساس مسئولیت میکنند که حرکت کنند؟ طبق برخی از اصول مدیریت که بعضیها در ذهنشان دارند، مدیریت علی(ع) صحیح نبود و این را به علی(ع) هم میگفتند که «شما مدیریت بلد نیستی!»
خُب علی جان؛ شما احترام میگذاری و او را آدم حساب میکنی، او هم تنبلی میکند و نمیآید چون شما کسی را با زور و تهدید، وادار به اطاعت نمیکنی. اما معاویه میترساند و به بردگی میکشاند و اینطوری اراذل و اوباش را بهکار میگیرد.
امامصادق(ع) فرمود: امامت بنیامیه با شمشیر است، ولی امامت ما با رفق و مدارا است.(خصال/ج۲/ص٣۵۵) چرا دیکتاتورها ظاهراً موفقتر بودند نسبت به ولایت؟ چون موفقیت ولایت، به مسئولیتپذیری مردم وابسته است.
شیوۀ حکمرانی ولایت، بر مسئولیتپذیریِ مردم استوار است نه اطاعت از دستور. ولایت، دیکتاتور نیست که با زور و اجبار، بخواهد کارها را پیش ببرد.
اگر بعضیها در این کشور، ولایت را به عنوان دیکتاتور معرفی میکنند و دموکراسی غربی را احترامگذارندۀ به شأن و استقلال مردم معرفی میکنند، برای این است که ولایت بهدرستی توضیح داده نشده است.
ولایت یعنی ایجادکننده و حفظکنندۀ استقلال و عزت و کرامت انسانها. ولایت یعنی افزایشدهندۀ استقلال و عزت انسانها، ولایت یعنی پای استقلال و عزت انسانها ایستادن.
👤علیرضا پناهیان - ۱۴۰۰.۰۵.۲۷
👈🏼 متن کامل
Panahian.ir/post/7002
#مسئولیتپذیری و #استقلال
@Panahian_ir
🔻چرا خیلیها شیوۀ مدیریت ولایی را نمیپسندند؟
🔻اگر سختیِ مدیریت ولایی، «اعتقاد» و «اطاعت» نیست، پس چیست؟
👈🏼 مسئولیتپذیری و استقلال، شاخص اصلی ولایتمداری - جلسه یازدهم
چرا بعد از ده سال حکومتِ پیامبر(ص) و بعد از پنج سال حکومت امیرالمؤمنین(ع)، مردم نتوانستند ولایت را درست بپذیرند؟ چون ولایت، نوعی مدیریت است که پذیرفتنش سخت است.
پذیرفتن ولایت چه سختیای دارد؟ مگر ولایت به ما آزادی و استقلال نمیدهد؟ بله میدهد و آدمها هم آزادی و استقلال را دوست دارند اما حاضرند آن را در مقابل یکذره «راحتی» بدهند؛ یعنی حاضرند «یکذره آزاد باشند و یکذره برده باشند تا کمی راحت زندگی کنند.
چرا آدمها دنبال مدیریت ولایی نمیروند؟ چون ولیّ خدا میخواهد کامل به تو احترام بگذارد و استقلال تو را رعایت کند منتها لازمهاش مسئولیتپذیریِ توست. اما رقیب یا دشمنِ ولایت، برعکس عمل میکند؛ یعنی با تهدید و تطمیع، تو را به بردگی میکشد.
مشکل ولایتگریزی در چیست؟ اولاً آدم ولایتگریز، ظرفیتِ اینهمه آزادی و استقلالی که پیغمبر به او میدهد را ندارد و سوءاستفاده میکند. ثانیاً یک کسی از راه میرسد و این فرد ولایتگریز را با زور و فریب، به بردگی میکشاند.
نقطۀ مقابل ولایتمداری، بردگی است. آنهایی که روحیۀ بردگی دارند، ولایتگریز میشوند؛ مشکل اینها معمولاً بحث اعتقادی هم نیست، مشکلشان این است که روحیۀ مسئولیتپذیری و استقلال ندارند، یعنی نمیخواهند روی پای خودشان بایستند.
سختیِ مدیریت ولایی سرِ «عدم مسئولیتپذیری» است نه «عدم اعتقاد» یا حتی «عدم اطاعت». اطاعت در مدیریتِ دیکتاتوری هم داریم که خیلی هم راحت است. اما چرا اطاعت در مدیریت ولایی سخت است؟ چون نوع مدیریتش فوقالعاده آزادمنشانه است و اکثراً مستقیم دستور نمیدهد، بلکه به تشخیص و مسئولیتپذیری خودت واگذار میکند.
👤علیرضا پناهیان - ۱۴۰۰.۰۵.۲۸
👈🏼 متن کامل
Panahian.ir/post/7004
#مسئولیتپذیری و #استقلال
@Panahian_ir
#ترم_چهارم (آخرین ترم) از اولین دوره تربیت مبلغ بر اساس دیدگاههای علیرضا پناهیان
👈🏼 اطلاعات بیشتر و ثبت نام:
sokhanesadid.ir
@sokhanesadid
هدایت شده از خانواده و تربیت فرزند | علیرضا پناهیان
عبادت، بهجز خدمت به خانواده نیست!
مسیر اصلی تقرب به خداوند متعال در بستر خانواده است؛ یعنی در تعامل با افراد تکراریای که هر روز آنها را میبینی و شاید محبتکردن به آنها دیگر برایت سخت شده باشد.
شنیدهاید که میگویند: عبادت بهجز خدمت به خلق نیست؟ درستترش این است که بگویی: عبادت بهجز خدمت به خانواده نیست! فکر کردی خیلی زرنگ هستی که با دیگران و کسانی که برایت تکراری نشدهاند و هر روز با آنها در ارتباط نیستی، خوب رفتار میکنی و وجدان خودت را آسوده میکنی که اخلاقت خوب است اما با خانوادۀ خودت بداخلاق هستی؟ اصل خوشاخلاقی، اول در خانه است.
🔻 کانال مباحث خانواده و تربیت فرزند
@Panahian_khanevade
خدایا! کِی خودت را به من نشان میدهی؟
عبادت یعنی تمنا؛ تمنای ملاقات. اللهاکبر، یعنی خدایا کِی خودت را به من نشان میدهی؟ کِی جلوه میکنی؟ ببین من با ادب ایستادهام. تا کی باید مقابل تو ادا در بیاورم و با اراده خودم خم و راست شوم، نمیشود رؤیت عظمت تو مرا به سجده و رکوع بکشاند؟ سجدهها را تکرار میکنم اما کِی تو در را باز خواهی کرد؟ مدام این الفاظ را تکرار میکنم، ولی هنوز تو را نچشیدهام. و هنگامی که نماز به پایان میرسد، بنده صدا میزند: باشد راضی هستم... سلام بر همه خوبان عالم «السلام علیکم و رحمة الله و برکاتة.» این بار هم نشد ولی سجدۀ شکر بهجا میآورم؛ خدایا ممنونت هستم که مرا در این تمنّا قرار دادی.
🔻بخشی از کتاب "رابطه عبد و مولا" اثر علیرضا پناهیان
@Panahian_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌱 تجربه رسیدن به اوج حال خوب
👈🏻 راه رسیدن به حال خیلی خوب چیست؟
#حال_خوب
@Panahian_ir
🔻این جملۀ رهبری را در همهجا بازتاب بدهید:
«بیشترین تحرّک دشمن علیه ما، در عرصۀ تبلیغات است؛ حتی بیشتر از عرصۀ اقتصاد و امنیت»
🔻جنگ تبلیغاتی دشمن علیه کشورمان، از جنگ اقتصادی هم شدیدتر است
👈🏼چرا ما در تبلیغات ضعیفیم؟ - ج۱
اخیراً رهبر انقلاب در مراسم تنفیذ حکم ریاستجمهوری دربارۀ جنگ تبلیغاتی دشمن علیه کشورمان فرمود:
«امروز بیشترین تحرّک دشمنان ما علیه ما، بیش از تحرّکات امنیتی و اقتصادی، تحرّکات تبلیغاتی و جنگ نرم و تبلیغات رسانهای است.» (۱۴۰۰/۰۵/۱۲)
بزرگترین تحریمهای اقتصادی علیه یک کشور در طول تاریخ، شاید علیه ما انجام گرفته باشد. اما طبق فرمایش رهبر، دشمنان ما بیشتر از حملات اقتصادی، حملات تبلیغاتی و جنگ روانی علیه ما انجام دادهاند.
ایشان میفرماید: «برای اینکه بر افکار عمومی مردم مسلّط بشوند مبالغ هنگفت هزینه میکنند... وقتی افکار عمومی یک ملّت در اختیار بیگانه قرار گرفت، حرکت آن ملّت هم طبعاً طبق میل آن بیگانه پیش خواهد رفت»
بعد میفرماید: «کار تبلیغاتی کار مهمی است، ما در این زمینه ضعف داریم. بگذریم از آن آدمهای غافلی که از رسانههای داخلی هم به نفع دشمن استفاده میکنند... لکن دربارۀ کسانی هم که قصد خیر در این زمینه دارند، ما کمکاری داریم. در زمینۀ کار تبلیغاتی و حرکت تبلیغاتیِ درست و تمهیدات رسانهای باید قویتر و هوشمندانهتر عمل کنیم»
تقاضای من از همۀ دوستانی که عرض بنده را میشنوند این است که هر کسی در فضای رسانهای دستش به هر صفحهای میرسد این جملۀ رهبری را بازتاب بدهد. همه با هم تصمیم بگیریم که این سخن را بازتاب بدهیم تا اهمیت کار تبلیغاتی مشخص بشود.
👤علیرضا پناهیان - ۱۴۰۰.۰۵.۲۹
👈🏼 متن کامل:
Panahian.ir/post/7005
#تبلیغات
@Panahian_ir
📌برنامه تلویزیونی تکیه با حضور علیرضا پناهیان
📡 پخش زنده از کربلای معلی
🔻از جمعه ۱۲ شهریور به مدت یک هفته
🔻هرشب، حوالی ساعت۲۱ از شبکه افق
#برنامه_سخنرانی
@Panahian_ir
🔻چرا کافران همیشه مؤمنان را مسخره میکنند؟
🔻عملیات روانی و تبلیغاتی کافران علیه مؤمنان با «تمسخر» است
🔻مؤمن حتی اگر نقطه ضعفی هم نداشته باشد، مورد تمسخر کافر قرار میگیرد
👈🏼 چرا ما در تبلیغات ضعیف هستیم؟ - ج۱
رهبر انقلاب اخیراً فرمود «ما در زمینه کار تبلیغاتی ضعف داریم» برای اینکه ضعفهایمان را در زمینۀ کار تبلیغاتی، بررسی کنیم از کجا باید شروع کنیم؟ از ارزیابیای عملکرد تبلیغی دشمن.
خداوند عملیات روانی و تبلیغاتی کافران و دشمنان بشریت را لو میدهد و میفرماید: «زُيِّنَ لِلَّذِينَ كَفَرُوا الْحَيَاةُ الدُّنْيَا وَ يَسْخَرُونَ مِنَ الَّذينَ آمَنُوا » کافران-که خودشان تحت تأثیر تبلیغات شیطان هستند- حیات دنیا برایشان زینت داده شده و مؤمنین را مسخره میکنند.
هر کسی مؤمن شد، توسط کافران مسخره میشود. نه اینکه مؤمن، حتماً یک کاری میکند که مسخره میشود؛ البته ممکن است گاهی یک مؤمن، نقطه ضعفی داشته باشد و مسخرهاش کنند اما مؤمنی که نقطه ضعف هم ندارد، مسخرهاش میکنند؛ مثل پیامبر خدا.
میفرماید: هر پیغمبری را فرستادیم مسخرهاش کردند «ما يَأْتِيهِمْ مِنْ رَسُولٍ إِلَّا كانُوا بِهِ يَسْتَهْزِؤُنَ» بالاخره تو به دلیل اینکه مؤمن هستی، مسخره میشوی.
چرا مؤمنان مورد تمسخرِ کافران قرار میگیرند؟ آیا کافران واقعاً هنر خاصی در مسخرهکردن دارند یا اینکه مؤمنان، بهگونهای عمل میکنند که مسخره میشوند؟
یک دلیل برای تمسخر مؤمن، عقلانیتِ اوست. عاقلانه رفتارکردن و عاقلانه سخنگفتن، همواره توسط کسانی که از عقل برخوردار نیستند و از حُمق برخوردار هستند، مسخره میشود.
چرا عقل، مسخره میشود؟ چون انسان عاقل، عاقبتِ دور را نگاه میکند و همه نمیتوانند عاقبت دور را ببینند. مثلاً عاقل میگوید: «اگر با آمریکا مذاکره کنی، ضربهاش به تو بیشتر میشود» این حرف را مسخره میکنند چون این نتیجه، مربوط به آیندۀ دور است و آیندۀ نزدیک معمولاً تزئین شده است.
دلیل بعدی برای تمسخر مؤمن این است که مؤمن به «علم و تجربه» ملتزم است و کافر چون نمیخواهد واقعیتهای تجربی را ببیند و بفهمد، مؤمن را مسخره میکند.
👤علیرضا پناهیان - ۱۴۰۰.۰۵.۲۹
👈🏼 متن کامل:
Panahian.ir/post/7005
#تبلیغات
@Panahian_ir