هدایت شده از فکرت
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🇮🇷 این نزدنها نشانهی نمیتوانیمها نیست؛ نشانهی تدبیر است.
▪️انتقاد از انتقام سخت حاج قاسم سلیمانی اگر نشانهای از یاس و مرعوب شدن داشته باشد، بیانصافی است. نزدن، همیشه نشانه نتوانستن نیست.
🎙حجتالاسلام محسن قنبریان در محفل چهاردهم فکرت
📮فکرت، رسانه اندیشه و آگاهی؛
وبگاه | فکرت | مدرسه فکرت | رادیوفکرت
♨️ به اعتقاد بسياری از روان شناسان مهمترين عاملی كه میتواند عوامل بحرانزای زندگی را كنترل كند و زمينه نشاط و احساس عزت نفس را در انسان به وجود آورد چيزی جز مذهب و اعمال و رفتار مذهبی نيست.
لینک رسانه پریزاد در توییتر ✔️
#معنویت #پرونده_معنویت #توییتر
💡 با ما همراه باشید...
🆔️ @parizadmedia
شب قدر از راه رسید
و من باور دارم
هر کس در این شب،
جز تو را آرزو کند،
"قدر" شناس نیست...
اللهم عجل لولیک الفرج
#شب_قدر
#امام_زمان
💡 با ما همراه باشید...
🆔️ @parizadmedia
✨
📝پرسش: نداشتن عقاید و باورهای محکم در امور معنوی یا به عبارتی ضعف اراده چطور می تواند انسان به ظاهر دیندار را به غفلت دچار کند ‼️⁉️
پاسخ: يكی از عوامل غفلت كه شايد مهمترين آنها نيز باشد ضعف اراده است. ضعف اراده انسان را از ادامه عمل باز می دارد و موجب میشود كه زمينه نفوذ و سيطره شيطان را در نفس فراهم كند.
وقتي اراده فرد ضعيف بود، شيطان سعی می كند او را از ادامه كار های نيك و عبادت خدا باز دارد. روش غلبه و تسلط شيطان اين است كه ابتدا كارهای نيك و عبادت را كوچك جلوه می دهد.
تلاش می كند انسان را به انجام كارهای صوری، بدون توجه و حضور قلب قانع سازد. می گويد: «تو وظيفه ای جز انجام واجبات را نداری، چه كار داري به انجام اعمال مستحبى؟ و اگر احياناً به فكر افتاد كه اعمال مستحبى انجام دهد، با صدها حيله و نيرنگ او را از اراده باز می دارد و گاهی موضوع را آنقدر برای فرد دشوار جلوه مي دهد كه مأيوس و نااميد گردد.
در واقع يكی از عوامل عمده تزلزل در امور معنوی نداشتن عقايد و باورهای محكم است؛ به عبارت ديگر آنها اصول اعتقادات خود را با دليل عقل و قلب نگرفته اند كسی كه برای سؤال های بنيادين خود (از كجا آمده ام آمدنم بهر چه بود؟ و...) دليل قانع كننده ای نيابد در فروع دين و عبادات خود استوار نخواهد بود، با از دست دادن يكی از نزديكان، شكست در تجارتی و ... سريع بر می گردد؛ به همين دليل است در توضيح المسائل اغلب مراجع آمده است كه اصول دين تقليدی نيست؛ اما در احكام و فروع دين انسان می تواند تقليد كند.
#پرونده_معنویت #اختصاصی #معنویت
💡 با ما همراه باشید...
🆔️ @parizadmedia
💠 خواب روزه دار در روز قدس عبادت نیست! نا مسلمانی! است؛ زیرا نبی اکرم صلی الله علیه و آله فرمودند:
مَن اَصبَحَ وَ لا یَهتمَّ بِامورِ المسلمینَ فَلیسَ بِمسلمٍ
کسی که صبح کند در حالی که اهتمامی به امور مسلمانان ندارد؛ مسلمان نیست.
#روز_قدس
#قدس
#طوفان_الاحرار
💡 با ما همراه باشید...
🆔️ @parizadmedia
✨
📝پرسش: با توجه به احادیث ائمه معصومین علیهم السلام تعلقات دنيایی چه چیزهایی هستند و چطور می توانند مانع سیر و سلوک معنوی افراد باشند ‼️⁉️
پاسخ: يكی از عوامل غفلت و موانع بزرگ سير و سلوك معنوی، تعلقات مادی است. مانند علاقه افراد به مال و ثروت، همسر و فرزند، علاقه به خانه و اسباب زندگی، مقام و رياست و ... اين قبيل تعلقات، انسان را از ادامه راه باز می دارند.
افراد بسياري را سراغ داريم تا وقتی مجرد بوده اند، يا به مقام و رياستی نرسيده بودند، اهل دعا و نماز شب بوده اند، اما بعد از ازدواج يا وقتي كه به مقام و موقعيتی رسيده اند، كم كم به گناه آلوده شده اند.
يکی از علت های عمده اين گونه انحرافات دلبستگی به زن و فرزند، و مقام و رياست و فراموشی خدا است.
امام صادق ـعليه السّلام ـ در این باره می فرمایند: «محبت دنيا ريشه هر گناهی است»
رسول خدا نيز می فرمایند: «اولين چيزی كه به وسیله آن معصيت خدا انجام گرفت، شش صفت بود: 1. علاقه به دنيا 2. علاقه به رياست 3. علاقه به زن و همسر 4. علاقه به خوراک 5. علاقه به خواب 6. علاقه به راحتی »
امام علی ـ عليه السّلام ـ نیز می فرمايد: «حبّ الدنيا يْفسد العقل و يْضّم القلب عن سماع الحكمة ويوجب اليم العقاب: دنيا دوستی خرد را تباه ميكند و دل را از شنيدن حكمت، ناشنوا مي سازد و موجب عذاب دردناك ميگردد.
#پرونده_معنویت #اختصاصی #معنویت
💡 با ما همراه باشید...
🆔️ @parizadmedia
✨
📝پرسش: عدم توبه قلبی فردی که در گذشته گناهکار بوده و بعد از مدتی به معنويت روی آورده چطور میتواند مانعی برای ماندن در مسیر درست الهی شود ‼️⁉️
پاسخ: بزرگ ترين مانع سير و سلوك الی الله و نيل به مقامات معنوی، عدم قابليت فرد است.
قابليتهای افراد، مختلف است. برخی فقط قابليت دارند كه مراتب اوليه كمالات معنوی را طی كنند؛ اما قابليت مراتب بالاتر را ندارند. عوامل سلب قابليت افراد تا حدودی مربوط به پدر و مادر، عوامل ژنتيكی و محيطی است؛ اما بيشتر آن برخاسته از رفتارها و اعمال خود فرد (اختيار فردی) ميباشد.
برخی افراد با ارتكاب گناه اين قابليت را از خود سلب ميكنند. برای مثال، ممكن است فردی در دوران جوانی خود اهل گناه و معصيت باشد؛ امّا بعد از آن در اثر شرايط خاصی به مذهب و معنويت روی آورد و ظواهر اسلامی را رعايت كند؛ اين گونه افراد اگر توبه نكنند، گناهان قبلی آنها باعث سلب قابليت از آنها می شود و نمی توانند به مراتب بالاتر معنويت و خودسازی دست يابند.
#پرونده_معنویت #اختصاصی #معنویت
💡 با ما همراه باشید...
🆔️ @parizadmedia
✨
📝پرسش: طبق فرمایش امیر مومنان امام علی علیهالسلام آن دشمنی که پنهانی در سینه ها نفوذ می کند و آهسته در گوش ها افسون میدمد کدام است ‼️⁉️
پاسخ: شيطان، دشمن ديرينه انسان است و هميشه تلاش ميكند انسانهای مؤمن را بفريبد.
خداوند در قرآن بارها اين موضوع را گوشزد نموده و فرموده است: «يابني آدم! لايفتننكم الشيطان كما أخرج ابويكم من الجنّةِ» ای فرزندان آدم! شيطان شما را نفريبد همچنان كه پدر و مادر ما يعنی آدم و حوا را از بهشت بيرون كرد.
در روايات آمده است كه وقتی فردی كار نيكی انجام ميدهد، شيطان به شدّت ناراحت می شود؛ لذا با تمام وجود سعی می كند هر طور شده او را بفريبد.
در برخی موارد وسوسه شيطان حتی افرادی را كه سالها خدا را عبادت كرده اند، از راه راست منحرف ميكند. امام علی ـعليه السّلام ـ می فرمايند: «احذروا عدوّاً نفذ في الصدر خفيّاً، ونفث في الآذان نجيّاً»؛بپرهيزيد از آن دشمنی كه پنهانی در سينه ها نفوذ می كند و آهسته در گوش ها افسون ميدمد.
#پرونده_معنویت #اختصاصی #معنویت
💡 با ما همراه باشید...
🆔️ @parizadmedia
✨
📝پرسش: تعريفی كه با رويكرد دينی از «نشاط» سازگاری داشته باشد چیست و چه کار کنیم تا از سلامت روانی برخوردار باشیم ‼️⁉️
پاسخ: اين است كه فرد در زندگی خود احساس رضايت و سعادتمندی داشته و از سلامت روانی برخوردار باشد.
عمدهترين عواملی كه نشاط انسان را در زندگی از وی سلب میكند و باعث اضطراب، افسردگی و انواع اختلالات روانی در فرد میشود.
افتادن در دام غرايز، احساس پوچی و بی معنایی و درماندگی در برابر حوادث و بحرانهای زندگی است.
بنابراين نشاط خود را در زندگی بايد در مسايلی جستجو كنيم كه بتوانيد اين عوامل بحرانزا را كنترل كند.
به اعتقاد بسياری از روان شناسان مهمترين عاملی كه میتواند عوامل بحرانزای زندگی را كنترل كند و زمينه نشاط و احساس عزت نفس را در انسان به وجود آورد چيزی جز مذهب و اعمال و رفتار مذهبی نيست.
پس بايد برای كسب نشاط بيشتر و مصونيت از اضطراب و افسردگي به سوی دين و مذهب روی آوريم و با ياد خدا و انجام اعمال و رفتار مذهبی به احساس نشاط بيشتر دست يابيم.
#پرونده_معنویت #اختصاصی #معنویت
💡 با ما همراه باشید...
🆔️ @parizadmedia
🔰 برخی عبادتهايشان جنبه تجارت دارد؛ يعنی منتظرند پس از مدتی مراعات آداب شرعی و عبادت، به كمالات و درجات عرفانی و كراماتی دست يابند در واقع اين افراد برای خداوند تعيين تكليف ميكنند كه چگونه مزد بگيرند که نتیجه اش می شود درجا زدن و يا حتی عقب گرد رفتن.
#متن_کوتاه #پرونده_معنویت #معنویت
💡 با ما همراه باشید...
🆔️ @parizadmedia
✨
📝پرسش: ثابت کنید که اسلام دین شادی و نشاط است و دستورات آن بر مبنای همین اصول می باشد ‼️⁉️
پاسخ: چه دستورات فردی و چه دستورات اجتماعی اسلام همگی براساس رضايت، شادی، نشاط و تحرك است.
دقت در اين احكام، جدا از عنصر رضايت كه شادمانی هميشگي را تضمين می كند، نشاندهنده رفتارها و اعمال شادی بخش و نشاطآور است.
اعياد اسلامی مانند عيد فطر، عيد قربان، عيد غدير، رفتارها و انديشههای شادمانه زيستن را القاء می كنند.
با صحهگذاشتن اسلام بر عيد نوروز و تأييد و تكميل آن، نيز تاكيد بر رفتارها و لحظههای شادی كردن برای انسانها است.
دستورات اجتماعی اسلام برای خدمت به جامعه و خلق خدا، جدا از فلسفه بندگی و اطاعت، خدا موجب گسترش دوستی ها، محبتها، و همدلی ها بين انسانها می شود. وقتی انسانها به همديگر خدمت می كنند، جو محبت و رضايت و شادمانگی در جامعه حاكم می شود و افراد آن جامعه از لحظه لحظه زندگی خود در آن جامعه، لذت می برند.
از نظر اسلام و قرآن، مؤمن شادترين انسان است. چون هر گونه از سختی روزگار گلايه و شكوه و ناله نمی كند.
دنيا را محل ماندن نمی داند، و يك توقفگاه موقت به حساب می آورد. سختی ها را تحمل می كند. و در انتظار وصال پروردگار، لحظهها را با احساس رضايت و شادمانی سپری میكند.
و خداوند تبارك و تعالی نيز به خاطر اين رضايت و شادمانگی مؤمن، عاشقانه او را دعوت به بهشت مخصوص خود می كند.
و لحظههای شادمانگی را برای او رقم میزند؛ يا ايتها النفس المطمئنه ارجعي الي ربك راضيه مرضيه فادخلي في عبادي و ادخلي جنتي.
#پرونده_معنویت #اختصاصی #معنویت
💡 با ما همراه باشید...
🆔️ @parizadmedia
✨
📝توصيه هايی برای شاد زيستن از نظر اسلامی:
1. با ياد خدا به زندگی نشاط بدهيد:
خداوند در قرآن كريم می فرمايد: «وَ مَنْ أَعْرَضَ عَنْ ذِكْرِي فَإِنَّ لَهُ مَعِيشَةً ضَنْكاً» هر كس از ياد خداوند روی بگرداند، زندگی سخت و دشواری خواهد داشت.نشاط در زندگی ناشی از آرامش روانی است كه با ياد خدا حاصل میشود خداوند میفرمايد: «أَلا بِذِكْرِ اللَّهِ تَطْمَئِنُّ الْقُلُوبُ» همانا با ياد خدا دلها آرامش میيابد. تبيين روان شناختی اين مسأله آن است كه ياد و ذكر خدا فرد را از اميال و تكانشهایی كه برای او استرس و فشار روانی ايجاد میكند، باز می دارد و سبب میشود كه به جای توجه صِرف به لذتهای دنيوی به تقويت رابطه با خدا و تقرُّب به او توجه كند. بروز مشكلات برای چنين فردی وی را از هدف اصلی باز نمیدارد و چون خود را در مسير رشد و تكامل معنوی احساس میكند، از زندگی لذت میبرد.
2 . توكل به خدا:
انسانی كه به خدا توكل میكند، با قدرت تمام در مقابل مشكلات می ايستد و هرگز احساس شكست و نگرانی نمیكند. انسانهايی كه به خدا توكل میكنند در انجام كارهای سخت و بزرگ،كمترين فشارها را احساس میكنند و در برابر تندباد حوادث مانند كوهی استوار و مقاوم هستند. توكل، كليد در توفيق الهی است.
3. توسل به معصومين و اولياء خدا را فراموش نكنيم.
4. به ارزشها پايبند باشيم:
انسان بی اعتقاد ، با زندگی احساس بيگانگی میكند. و به طرف پوچی گرايش پيدا میكند. احساس پوچی، يكی از علل اساسی افسردگی ها و بی نشاطی انسان است. همانگونه كه انسان بی برنامه نمی تواند در كارها، موفق عمل كند، انسان بی اعتقاد و فاقد ارزشهای متعالی نيز نمی تواند به طور مداوم از زندگی لذت برده و احساس خوشبختی نمايد.
5. رضايت هميشگی از زندگی:
افرادی هستند كه دارای موفقيت، ثروت و امكانات زيادی هستند ولی همواره از زندگی ناله می كنند. اين افراد احساس شادمانگی نمی كنند. ولی افرادی هم هستند كه جزء فقيرترين مردم هستند و مشكلات زيادی در زندگی دارند ولی شاد زندگی می كنند. چون از زندگی راضی هستند. رضايت از زندگی و روند آن، شادمانگی را تضمين می كند. علت نارضايتی انسان از زندگی، انتظارات خودساخته، است هر كسی انتظاری از روند زندگی و سرنوشت خود دارد، ولی وقتی اتفاقات مطابق ميل انسان، پيش نمیرود، احساس نارضايتی میكند.
ادامه دارد...
#پرونده_معنویت #اختصاصی #معنویت
💡 با ما همراه باشید...
🆔️ @parizadmedia
🔻 در تاریخ بنویسید ۲۸ سفارتخانه قدرت ششم دنیا را تعطیل کردیم
🍃بنویسید فقط با یک اشاره فرزند حیدر
بنویس تاریخ
قلمت بشکند
اگر ننویسی...🍃
بنویس روزی شاهی داشتیم در مقابل رئیس جمهور آمریکا همچون بدبخت ها نشست تا دستور بگیرد
بنویس در زمان جنگ تحمیلی سلاح که هیچ ،سیم خاردار هم به ما نمی دادند.
ولی امروز آمریکا التماس می کند که سلاح به دیگر کشور ها ندهید
بنویس التماس می کند که اسرائیل را نزنید
🍃 فرزند حیدر فقط گفت «پشیمانتان می کنیم»
۲۸ سفارتخانه اسراییل تعطیل شد
فروشگاههاشون خالی شد
پناهگاههاشون پر شد
و همه دنیا مات و منتظر اشارهی فرزند حیدر شدن
رمز این عزت با خدا بودنه ... همین
#لبيك_يا_خامنه_ای
#رهبری (حفظه الله)
💡 با ما همراه باشید...
🆔️ @parizadmedia
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بسم الله قاصم الجبارین مبیر الظالمین
📖 «قَاتِلُوهُمْ يُعَذِّبْهُمُ اللَّهُ بِأَيْدِيكُمْ وَيُخْزِهِمْ وَيَنْصُرْكُمْ عَلَيْهِمْ وَيَشْفِ صُدُورَ قَوْمٍ مُؤْمِنِينَ»
🔰 با آنها پیکار کنید، که خداوند آنان را به دست شما مجازات میکند؛ و آنان را رسوا میسازد؛ و سینه گروهی از مؤمنان را شفا میبخشد ( و بر قلب آنها مرهم مینهد).
📌 آیه ۱۴ سوره توبه
🔺بشنوید و منتشر کنید:
ما قدرت حقیم، تلآویو ضعیف است
ما نیروی قدسیم و هدف قدس شریف است.
#الی_بیت_المقدس
#پاسخ_کوبنده
#انا_فتحنا_لک_فتحا_مبینا
💡 با ما همراه باشید...
🆔️ @parizadmedia
🇮🇷...شرم باد بر یاوه گویانی که میگفتند چرا
ایشان گفتند تل آویو را با خاک یکسان میکنیم ، چرا دروغ میگویند... »
سست مغزها الان ببینند
#صادق_الوعدتر از این رهبر حکیم و فرزانه نداریم.
#انتقام_سخت
#صادق_الوعد
💡 با ما همراه باشید...
🆔️ @parizadmedia
✨
📝ادامه اصول شاد زیستن از نظر اسلامی:
6. اميد و تصويری زيبا از آينده داشته باشيد:
اگر انسان بتواند تصويرهای ذهنی خود را مديريت كند و بجای تصاوير در هم و برهم، آشفته و منفی، تصاويری زيبا از آينده بسازد، احساسی شادمانه خواهد داشت.
اميد، زيباترين ويژگی يك خيال است.
اگر می خواهيم از زندگی لذت ببريم، بايستی با اميد زندگی كنيم. اين اميد (تصوير مثبت از آينده) است كه انسان را زنده نگه مبدارد. بنابراين، بايد تصويری زيبا از آينده بسازيم و همواره اميدوار باشيم و آينده را آن گونه كه دوست داريم مجسم نماييم. و باور كنيم كه روز به روز، موفقتر، شادتر و خوشبختتر میشويم.
7. هدفمند بودن در زندگی:
بعضیها هدفمندی و هدفيابی را مساوی آرزوهای بزرگ و بيشتر میدانند. ولی اكثراً اينها در زندگی موفق نمی شوند.
بايستی آرزوها شفاف و مشخص و تعريف
شده باشد.
آرزوی بزرگ بسيار خوب است ولی بايستی در درجه اول، بر اساس بزرگی آرزو، انرژی و توان لازم را مهيا كنيم و در درجه دوم، آن آرزو برای ما مشخص و شفاف باشد، كه در اين صورت حتماً موفق خواهيم شد.
ما بايد تلاش خود را براي رسيدن به بهترين اهداف انجام دهيم.
اگر به آن اهداف برسيم، احساس شادمانی خواهيم كرد و اگر نرسيم غير شاد خواهيم بود. بنابراين لازم است انسان در زندگی، اهداف مشخص و شفافی داشته باشد.
8. خوشبختی خود را باور كنيد:
ما بايد باور كنيم كه میتوانيم خوشبخت بشويم و خوشبخت و شاد هستيم. چون ما خوشبخت و شاد آفريده شدهايم.
باور كنيم كه سرنوشت تابع انديشههای زيبای ماست، باور كنيم كه خدا، عاشق ماست و مهربانترين است.
9. برنامهريزی و نظم در زندگی را فراموش نكنيم:
انسانهای منظم و دارای برنامه، بسيار موفقتر و شادتر هستند.
اهميت نظم آن قدر زياد است كه امام علی ـ عليه السّلام ـ به فرزندان خود میفرمایند: شما را به دو چيز توصيه میكنم، اول تقوای الهی، دوم ، نظم در كارها.
امروزه در دانش مديريت، به برنامهريزی تأكيد جدی میشود و هيچ فعاليتی بدون برنامه ريزی و عمل به آن برنامه، نتيجهای مثبت نخواهد داشت.
10. با تشريفات زائد و غلط خود را به زحمت نياندازيد:
انسانها هر چه خود را با آداب و رسوم و تشريفات زائد و غلط به زحمت و عذاب می اندازند، همانقدر از شادمانگی دور میشوند. خيلی از افراد زندگی ساده، زيبا و راحت را، بسيار مشكل، بغرنج و سخت میكنند. هر چه زندگی پيچيدهتر و تشريفات بيشتر میشود. تنشها و فشارهای روحی شدت می يابد.
ادامه دارد...
#پرونده_معنویت #اختصاصی #معنویت
💡 با ما همراه باشید...
🆔️ @parizadmedia
✨
📝 ادامه اصول شاد زیستن از نظر اسلامی:
11. صداقت و راستی:
انسانهای صادق، لحظههای شادمانهای را تجربه میكنند و از لحظه لحظه زندگی لذت میبرند. انتخاب صداقت، به معنی انتخاب «شادمانگی » است. انسان صادق، از همه گرفتاريها و مشكلات نجات پيدا خواهد كرد. ريا، نفاق، دوروئی و تظاهر شايسته مقام الهی انسان نيست. و مطمئناً انسان را رسوا میسازد.
اگر انسان حتی در مقام دشمنان خود صادقانه رفتار نمايد، به نفعاش تمام خواهد شد، انسان صادق، قابل اعتماد است. بنابراين اگر در همه اعمال و زندگی خود، صداقت را پيشه كنيم همواره زندگی شادمانهای خواهيم داشت و هم چنين مورد احترام همه انسانها خواهيم بود.
12. پرهيز از بيكاری:
بيكاری، يكی از مشكلات عمده جوامع بشری است كه امنيت شهرها و كشورها را تهديد ميكند. بنابراين همه نهادها و سازمانهای دولتی بايد مشكل بيكاری را حل كنند. فعال و مشغول بودن يكی از راههای شاد زيستن است. و از نظر امام علی ـ عليه السّلام ـ بهترين تفريح، كار است. هم بايستی وقت خود را با فعاليت و مشغوليت معنی دار و مفيد پر كنيم و هم كمك كنيم ديگران از بيكاری، نجات پيدا كنند تا جامعهای شاد و فعال داشته باشيم. بررسيی ها نشان می دهد كه انسانهای فعال و مشغول، بسيار سالمتر و شادتر هستند.
13. داوری مثبت داشته باشيد:
اگر انسان ياد بگيرد كه مثبت داوری كند و از داوريها و پيشداوريهای منفی و بدبينانه و خودخواهانه پرهيز نمايد، عصبانی نخواهد شد، حرص نخواهد خورد. بلكه در همه موقعيتها، احساس شادمانگی خواهد كرد و با همه انسانها شادمانه خواهد زيست.
14. هر كاری در جای خود نيكوست:
لذت واقعی زندگی در مديريت كارامد ماست كه بتوانيم همه خوبيها، وظايف و برنامه ها را اولا: كامل و با هم و ثانيا: هر كدام را به جای خود و به موقع انجام دهيم. در اين صورت است كه بهترين مصداق نشاط و معنويت را ايجاد می نماييم.
#پرونده_معنویت #اختصاصی #معنویت
💡 با ما همراه باشید...
🆔️ @parizadmedia
🔰 عبرت گيری از وقايع تلخ می تواند آدمی را از سراشيبی و سقوط نجات داده و توجه به حوادث شيرين و موفقيت ها می تواند انسان را به سرمنزل مقصود برساند.
در اين ميان توجه به عملكرد و موضع گيری خواص و برجستگان جامعه در خصوص فرايندها و حوادث تاريخی، امری ضروری است.
لینک رسانه پریزاد در ویراستی ✔️
#پرونده_معنویت #معنویت #ویراستی
💡 با ما همراه باشید...
🆔️ @parizadmedia
♨️ خواص، به لحاظ تبعيت و عدم تبعيت از حق، به خواص حق و باطل تقسيم می شوند. خواص حق نيز دو دسته اند دسته ای كه جانب دين را گرفته و گروهی كه دين را به دنيا می فروشند يعنی در عين اين كه حق را شناخته و در مواقعی از آن طرفداری هم كرده اند، اما در مواقع حساس، انتخاب را دنيا و متاع آن قرار داده اند.
#پرونده_معنویت #اختصاصی #متن_کوتاه
💡 با ما همراه باشید...
🆔️ @parizadmedia
✨
📝پرسش: چرخش تمام عيار جامعه از دين خدا و سيره و سنت پيامبر ـ صلّی الله عليه و آله ـ آن هم فقط با فاصله چند روز پس از رحلت ايشان، معلول چه علتی بود ‼️
نقش عوام و خواص جامعه به چه صورت بود ‼️⁉️
پاسخ: آيا میتوان گفت عوام يعنی توده مردم خود بخود از سيره و سنت پيامبر ـ صلّی الله عليه و آله ـ برگشته و حوادث ناميمون سقيفه را به وجود آوردند؟!
و يا آنكه آيا عوام بودند كه هجوم به سرای دخت رسول اسلام ـ صلّی الله عليه و آله ـ را روا شمردند و موجبات آزارش را فراهم كردند تا آنجا كه در مقام دفاع از حق و حقوق شخصی به يغما برده شده خود، بدون توجه به مقام عصمت و صديقه بودنش از او اقامه شهود طلبيدند و اين وقايع را تا آنجا پيش بردند كه تنها دختر رسول خدا ـ صلّی الله عليه و آله ـ در شهر خود غريبانه در نيمه های شب دور از چشم مردم به خاك سپرده شد.
مقام و منزلت علی ـ عليه السّلام ـ برای كسی پوشيده نبود.
آيا عوام خود بخود پا روی اين همه فضائل و حتی علم خود نسبت به مناقب آن امام همام ـ عليه السّلام ـ گذاشتند و هر از گاهی در مقابل او صف می كشيدند تا آنجا كه در كمال مظلوميت در محراب به خون نشست و برخی هم گفتند مگر علی ـ عليه السّلام ـ اهل نماز و عبادت بوده كه در محراب كشته شده است. بديهی است چشم بستن بر نقش منفی خواص آن زمان در تحقق نامبارك اين حوادث تلخ، ظلم بزرگ ديگری بر اهلبيت ـ عليهم السلام ـ و نيز معاصران و آيندگان از تشنگان حقيقت خواهد بود. زيرا شكی نيست كه تئوريسين های اين حركات شوم، عوام نبودند، كه آنها را كاری به تئوری سازی و خلق حوادث نيست مگر در تبعيت از خواص. البته ناگفته نماند عوامی كه به دنبال خواص در مقابل علي ـ عليه السّلام ـ ايستادند و شمشير كشيدند نيز نمی توانند ملبس به لباس تنزّه از ظلم نسبت به آن حضرت باشند.
البته در راستای تنقيح مسئله، توجه به اين نكته مهم است كه خواص، در هر جامعه ای به لحاظ تبعيت و عدم تبعيت از حق، به خواص حق و باطل تقسيم می شوند. خواص حق نيز دو دسته اند دسته ای كه به هنگام دوران امر بين دين و دنيا، جانب دين را گرفته و از دنيا و متاع آن چشم می پوشند و گروهی كه دنيا را ترجيح داده و دين را به دنيا می فروشند يعنی در عين اين كه حق را شناخته و در مواقعی از آن طرفداری هم كرده اند، اما در مواقع لازم و حساس، انتخاب برتر را از ميان اين دو مقوله، دنيا و متاع آن قرار داده اند.
#پرونده_معنویت #اختصاصی #معنویت
💡 با ما همراه باشید...
🆔️ @parizadmedia
✨
📝پرسش: عوامل انحراف خواص جوامع در وقایع تاریخی مهم چه بوده ‼️
يعنی چه علل و عواملی باعث می شود كه اين دسته از خواص از حق عدول كرده و به گونه ای تغيير موضع دهند كه نسبت به دين يا بی تفاوت بوده و يا در نقطه مقابل آن قرار گيرند ⁉️
پاسخ: در تاريخ اسلام كم نيستند افرادی كه وقتی افشای حق و ياری آن لازم بود، كتمانش كردند و بلكه در مقابل آن قد عمل نمودند؛ نام افرادی مانند طلحه، زبير و... كه اينگونه عمل كردند، هيچگاه از تاريخ اسلام محو نخواهد شد.
بسياری از خواص كوفه كه مسلم را و پس از او حضرت سيدالشهدا ـ عليه السّلام ـ را تنها گذاشته و بلكه با آنها به مقاتله برخاستند، كسانی بودند كه حقيقت را می دانستند و حق و باطل بر آنها مشتبه نبود.
آنان كه از هر سو به علی ـ عليه السّلام ـ تعدی كرده و بذر تجرّی و بی حرمتی را نسبت به ايشان و اهلبيت رسول خدا، در جامعه پاشيدند، كسانی نبودند كه حقيقت بر آنها مجهول بوده باشد و مقام و منزلت حضرت علی ـ عليه السّلام ـ را ندانسته باشند اينان احاديث حضرت پيامبر ـ صلّی الله عليه و آله ـ را در وصف آن حضرت ـ عليه السّلام ـ شنيده و خود نقل كرده بودند و در عين حال او را از خود محروم كردند و آنچنان جامعه را بر عليه او آشفتند كه ديگر كسی به او سلام هم نمی كرد. آيا صحابی پيغمبر ـ صلّی الله عليه و آله ـ كه همه از خواص آن زمان بودند، حاضر و ناظر نبودند، چرا جز اندكی از آنان، همه سكوت كرده و يا به توطئه عليه او پرداختند. مخفی نيست كه اين موضع گيری های مزوّرانه و كينه توزانه، ناشی از شدت انحرافی بود كه گريبانگير اينگونه خواص شده بود.
ریزش معنويت اصلی ترین علت اين وضع در جوامع بوده که چند زیر مجموعه دارد از جمله:
الف:غفلت از ياد خدا و سيره و سنت پیامبر اکرم صلوات الله علیه
ب:پرستش دنیا و ظواهر آن
ج:عدم داشتن بصیرت
د:تعصبات قبیله ای
#پرونده_معنویت #اختصاصی #معنویت
💡 با ما همراه باشید...
🆔️ @parizadmedia
❇️ و در تفسير مجمع البيان يكی از شأن نزول های گفته شده درباره اين آيه «و يؤثرون علي انفسهم و لو كان بهم خصاصة»چیست ⁉️‼️
پاسخ: مرد فقيری خدمت پيامبر ـ صلّی الله عليه و آله ـ رسيده عرض كرد: گرسنه ام مرا سير كن، حضرت دستور فرمودند تا از منزل طعامی برای آن مرد بياورند اما در منزل طعامی موجود نبود.
آن حضرت فرمود: «چه كسی امشب اين مرد را مهمان خود می كند؟» مردی از انصار اعلام آمادگی كرد و او را به منزل خود برد اما جز اندكی طعام و آن هم براي كودكان خود، چيزی نداشت، سفارش كرد غذا را برای مهمان بياورند و به همسرش گفت كودكان را به هر نحو كه ممكن است خواب كن. سپس زن و مرد در تاريكی بر سر سفره نشستند و بدون آن كه چيزی از غذا را در دهان خود بگذارند دهان خود را تكان می دادند.
مهمان هم گمان میكرد آنها هم همراه او غذا می خورند.
بدين ترتيب به مقدار كافی غذا خورد و سير شد و آنها هم شب را گرسنه خوابيدند. صبح خدمت پيامبر ـ صلّی الله عليه و آله ـ آمدند، آن حضرت نگاهی به آنها كرد و تبسمی نمود و بدون اين كه به آنها چيزی بگويد، آيه مذكور را تلاوت فرمود و آنها را در مورد ايثار و از خودگذشتگی ای كه كرده اند، ستايش كرد.» اين است نمونه ای از معنويتی كه آن حضرت در امت خود نهادينه كرده بود.
#پرونده_معنویت #اختصاصی #معنویت
💡 با ما همراه باشید...
🆔️ @parizadmedia
💢 در پاسخ به این پرسش كه علت اصلی اين عقبگرد ناميمون مردم پس از پيامبر صلی الله علیه و آله و سلّم چه بود بايد گفت که: حقيقت آنست که آنرا در افول معنويت در ضمير مردم بايد جستجو كرد خصوصاً خواص كه جلودار عوامند.💯
#پرونده_معنویت #معنویت #متن_کوتاه
💡 با ما همراه باشید...
🆔️ @parizadmedia
✨
📝پرسش: ریزش معنويت مردم چطور باعث انحراف آنان می شود ‼️⁉️
پاسخ: وقتی خواص با روی آوری به دنيا، اسير دست بسته مظاهر آن شوند و اسلام را در ظاهر يك سری احكام خلاصه كنند، روح معنويت كه در توجه به خدا پيدا می شود، خود به خود از بين می رود و آنجاست كه ماجرای سقيفه به راحتی و بدون هيچ دغدغه ای شكل می بندد و سفره خواران اين وليده نامبارك تا سالها از نشستن بر سر اين سفره و تناول از آن خسته نمی شوند تا آنجا كه ذوی القربای پيامبر ـ صلّی الله عليه و آله ـ به مسلخ شهادت بروند.
البته نبايد فراموش كرد كه افول معنويت، خود معلول يك سری علل و عواملی بود كه پس از رحلت پيامبر ـ صلّی الله عليه و آله ـ در خواص و بزرگان جامعه اسلامی و به تبع آن در پيروان آنها، به وجود آمد.
اموری مانند دنياگرایی و روی آوری به مظاهر دنيا، غفلت از ياد خداو فرمايشات پيامبر ـ صلّی الله عليه و آله ـ و مهمتر از همه تحريف مسئله خلافت از جايگاه اصلی خود بود كه منشأ رخت بربستن معنويت و در نتيجه پيدايش حوادث تلخی گرديد كه به عنوان لكه های سياهی در تاريخ روشن اسلام، ابدی شدند.
#پرونده_معنویت #اختصاصی #معنویت
💡 با ما همراه باشید...
🆔️ @parizadmedia
هدایت شده از رسانه پریزاد
✨
🖊قابل توجه دوستانی که میفرمایند: این که چه پوششی رو برای خودمون انتخاب میکنیم، کاملا شخصیه و این حرفا...
❇️ باید عرض کنیم خدمتشون که: اصولاً کارهای خلاف و منکری که آشکارا و در معرض دید مردم رخ میده، در حکومت اسلامی از انجام اونا جلوگیری میشه و به تعبیر دیگه: چیزی که جنبه علنی داره، چطور میتونه شخصی باشه؟ چون، عدم رعایتشون صدمات اجتماعی به دنبال داره و زیانی رو متوجه دیگران میکنه.❌
🔗 دوست عزیز شما میتونی تو منزل خودت نماز نخونی یا روزه نگیری، کسی هم بهت معترض نمیشه...
✅ ضمنا قابل ذکره چون این مسئله قانون کشور اسلامی ماست، دیگه توفیری نداره شما مسلمان باشی یا مسیحی یا پیرو هر دین و آیین دیگه ای، آخه واضحه که اگه قرار باشه قانونی نتیجه بخش باشه باید جنبه همگانی و لازم و ملزومی پیدا کنه 👌😊
#حجاب #حجاب_اسلامی #پای_خانواده_ایستاده_ایم
💡با ما همراه باشید...
🆔️ @parizadmedia
هدایت شده از رسانه پریزاد
آزادی در جنگل ‼️
♨️ آزادی به معنای ولنگاری را، هیچ عاقلی تایید نکرده و نمی کند...
حتی حیوانات جنگل هم قوانین بین خودشان را رعایت می کنند...❌
#حجاب #حجاب_اجباری #اختصاصی
💡 با ما همراه باشید...
🆔️ @parizadmedia
هدایت شده از رسانه پریزاد
🔸 پوشیدگی 🔸
❇️ حجاب وظیفه ای است که نه از ناحیه مردان بر زنان تحمیل شده است و نه چیزی است که با حیثیت و کرامت او منافات داشته باشد ✅
#حجاب #اختصاصی #تبیین_پریزاد
💡 با ما همراه باشید...
🆔️ @parizadmedia