✳️ مهمترين علت گرايش به مذهب كه به شهادت آمار رو به گسترش است، سرخوردگی بشر جديد از زندگی جديد و مدرن خويش است كه او را به شدت نيازمند تكيهگاه روانی كرده است. احساس نياز به تكيهگاه يكی از عوامل بازگشت به فطرت الهی خويش است.
لینک رسانه پریزاد در توییتر ✔️
#پرونده_معنویت #معنویت #توییتر
💡 با ما همراه باشید...
🆔️ @parizadmedia
هدایت شده از کافه فکر | دانیال بصیر🇵🇸
13.01M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
راز ناقوس
رمزگشایی صدای ناقوس توسط امیرالمومنین علیه السلام
استاد مهدی امینفروغی
به سند معتبر از حارث اعور نقل شده است که روزی با حضرت امیرالمومنین علی (ع) به شهر حیره می رفتم که ناگاه به دیری رسیدیم که ترسایی در آنجا ناقوس می نواخت، پس حضرت فرمود: ای حارث؛ آیا می دانی این ناقوس چه می گوید؟!
عرض کردم: خدا و رسول خدا و پسر عمّ رسول خدا بهتر می دانند.
سپس حضرت علی (ع) بیان داشتند: مَثَل می زند برای دنیا و خرابی و بی وفایی آن و می گوید:
لا اله الا الله حَقاً حَقاً صِدقاً صِدقاً اِنَّ الدُّنیا قَد غَرَّتنا وَ شَغَلَتنا وَ استَهوَتنا، یَابن الدُّنیا مَهلاً مَهلاً یَابن الدُّنیا دَقّاً دَقّاً یَابن الدُّنیا جَمعاً جَمعاً تُفَنی الدُّنیا قَرناً قَرناً، ما مِن یَومٍ یَمضی عَنا اِلا اَوهی مِنا رُکناً، قَد ضَیّعنا داراً تَبقی وَ اَستَوطَنا داراً تَفنی لَسنا نَدری ما قَرَّطنا فِیها اِلا لَو قَدمتنا.
#امیرالمؤمنین
#شب_قدر
@cafe_fekr
🔶 بشر امروز غرب با روی آوردن به دين خود يعنی مسيحيت و يا ساير اديان الهی و يا غير الهی همچون بوديسم و هندويسم و يا با ايجاد اديان و فرقههای جديد و يا محافل معنويتگرا تلاش می كند ارتباط خود با خداوند را حفظ كند و يا لااقل پاسخی به فطرت معنويت طلب خويش بدهد.
#پرونده_معنویت #اختصاصی #متن_کوتاه
💡 با ما همراه باشید...
🆔️ @parizadmedia
شب قدر، شب عجیبی است؛ بهتر از هزار ماه، نه برابر آن؛ «خیر من الف شهر».هزار ماه زندگی انسان، چقدر میتواند برکات به وجود آورد و جلب رحمت و خیر کند! این یک شب، بهتر از هزار ماه است.این، خیلی اهمیت دارد.
شبی که فرشتگان، زمین را به آسمان متصل میکنند، دلها را نورباران و محیط زندگی را با نور فضل و لطف الهی منور میکنند.
#شب_قدر #قدر
💡 با ما همراه باشید...
🆔️ @parizadmedia
این فصلِ یکماهه ماه مبارک رمضان، فصل بسیار باارزش و قیمتی است. در این سی روز یا بیست و نه روز، خدا لیلةالقدر را قرار داده و لیلةالقدر یک فرصت استثنایی در طول سال برای انسان است که اگر انسان توانسته باشد آن شب را درک بکند، خیر زیادی گیرش آمده. در دعای وداع ماه رمضان که در مفاتیحالجنان است، میگوید: «وَ أَنْ تَجْعَلَنِي بِرَحْمَتِكَ مِمَّنْ خِرْتَ لَهُ لَيْلَةَ الْقَدْرِ، وَ جَعَلْتَهَا لَهُ خَيْراً مِنْ أَلْفِ شَهْر»
خدایا! من را از کسانی قرار بده که توفیق درک لیلةالقدر را به دست آوردند و لیلةالقدر برای آنها از هزار ماه بهتر و باارزشتر شده.
لیلةالقدر برای همه اینگونه نیست. آن کسی که برای او شب بیستوسوم یا شب بیستویکم ماه رمضان، با شب بیستوسوم هر ماهِ دیگری فرق ندارد -نه ذکری، نه توجهی، نه حالی، نه گریهای، نه تضرّعی؛ با غفلت میگیرد میخوابد، یا اصلاً یادش نمیآید که لیلةالقدر است، یا خدای نکرده آلوده به گناه و هوای نفس هم میشود- برای چنین انسانی لیلةالقدر بهتر از هزار شب نیست؛ یک شب است، آن هم یک شب خسرانبار که برای او خیری ندارد.
لیلةالقدر برای آن کسی، از هزار ماه بهتر است که ساعات و دقایقِ آن شب را قدر بداند؛ از دقایق آن شب استفاده بکند.
خدایا ما را از آن کسانی قرار بده که ماه رمضان و شب قدرشان پوچ نمیشود و از دست نمیرود.
#شب_قدر
#ماه_رمضان
#قدر
💡 با ما همراه باشید...
🆔️ @parizadmedia
هدایت شده از کافه فکر | دانیال بصیر🇵🇸
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
صدایی به بلندای تاریخ
ماجرای تالیف کتاب امام علی علیهالسلام صدای عدالت انسانی از جرج جرداق.
#الامام_علی_صوت_العداله_الانسانیه
#امیرالمومنین
@cafe_fekr
✨
📝 بر اساس جملات قصار امام خمینی رحمة الله علیه وقتی «چهره نورانی اسلام را برای جهانيان روشن نمايند... اسلام جهانگير خواهد شد». و «اگر اسلام را آن طوری که هست به دنيا معرفی کنند و آن طوری که هست عمل بکنند، سيادت با شماست، بزرگی با شماست».
#جملات_قصار #امام_خمینی (ره) #اختصاصی
💡 با ما همراه باشید...
🆔️ @parizadmedia
✨
📝پرسش: جهانی شدن علاوه بر تاثیرات اقتصادی در حوزه اجتماعی، فرهنگی و سیاسی چه تاثیراتی می گذارد ‼️⁉️
پاسخ: از بعد اجتماعی، گسترش مهاجرت ها، جهانی شدن الگوهای زندگی و مسائل مشترک جهانی، همگی از نمادهای جهانی شدن محسوب می شوند.
به لحاظ سياسی، تضعيف دولت های ملی، ناکارآمدی آنها در حل مسائل داخلی ،به دليل ارتباط و همبستگی فزاينده مسائل داخلی و خارجی، را به دنبال خواهد داشت. و اصولاً با جهانی شدن سياست ،«منافع ملی » و «منافع جهانی » در حال ادغام شدن هستند.
در حوزه فرهنگ نيز تأثيرات جهانی شدن بسيار چشمگير و قابل تأمل به نظر می رسد و بيم آن می رود که رواج و گسترش فرهنگ و ارزش های غربی را به همراه داشته باشد. يعنی با تسلط غرب بر رسانه های جمعی و ماهواره و اينترنت و رشد فزاينده وسائل ارتباطی، خرده فرهنگ ها و فرهنگ های سنتی و همچنين بايد گفت فرهنگ های غير غربی که در مقايسه با فرهنگ غربی امکانات محدودی دارند، سرنوشت مبهمی را در پيش روی دارند. ✔️
#پرونده_معنویت #اختصاصی #معنویت
💡 با ما همراه باشید...
🆔️ @parizadmedia
دوازده فروردین روز همه پرسی و رای قاطع ملت به جمهوری اسلامی ایران گرامی باد 🇮🇷
امام خمینی (رحمت الله):
صبحگاه ۱۲ فروردین كه روز نخستین حكومت الله است از بزرگترین اعیاد ملی و مذهبی ماست و ملت ما باید این روز بزرگ را عید بگیرند و زنده نگه دارند.
روزی كه كنگره های قصر 2500 ساله حكومت طاغوتی فرود ریخت و سلطه شیطانی برای همیشه رخت بربست و حكومت مستضعفین جانشین آن گردید .
رهبرمعظم انقلاب (حفظه الله) :
روز دوازدهم فروردین، روز زنده شدن اسلام است.
🇮🇷 جمهوری اسلامی آری 🇮🇷
#دوازدهم_فروردین #جمهوری_اسلامی
💡 با ما همراه باشید...
🆔️ @parizadmedia
شب قدر معراج مؤمن است. کاری کنیم عروج کنیم و از مزبله مادی که بسیاری از انسانها در سراسر دنیا اسیر و دچار آن هستند، هرچه میتوانیم، خود را دور کنیم. دلبستگیها، بدخلقیها، روحیات تجاوزگرانه، افزون خواهانه و فساد و فحشا و ظلم، مزبلههای روح انسانی است. این شبها باید بتواند ما را هرچه بیشتر از اینها دور و جدا کند.
#شب_قدر
#ماه_رمضان
💡 با ما همراه باشید...
🆔️ @parizadmedia
✨
📝پرسش: علت اين كه بعضی افراد بعد از دست يابی به معنويت دوباره به غفلت دچار می شوند و از دين فاصله میگيرند، چيست ‼️⁉️
پاسخ: پيمودن راه كمال و نيل به مقامات معنوی،كار سهل و ساده ای نيست.
برخی افراد از همان اول توفيق پيدا نمی كنند، و برخی ديگر در ادامه و بعد از آن كه به مراتبی از معنويت دست يافتند، با مانع رو برو می شوند. علت اين كه افراد دوباره به غفلت دچار می شوند، چند چيز است:
1. وسوسه شيطان
۲.عدم قابلیت
۳.تعلقات دنیایی
۴.عبادت تجارتی
۵.ضعف اراده
همه افرادی كه بعد از دستيابی به معنويات، دوباره دچار غفلت می شوند و مرتكب گناه می گردند، اگر به دقّت رفتار آنها را مورد مطالعه قرار دهيم، معلوم می شود كه علّت غفلت و سبب توفيق آنان يكی از عوامل ياد شده بوده است.
#پرونده_معنویت #اختصاصی #معنویت
💡 با ما همراه باشید...
🆔️ @parizadmedia
هدایت شده از فکرت
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🇮🇷 این نزدنها نشانهی نمیتوانیمها نیست؛ نشانهی تدبیر است.
▪️انتقاد از انتقام سخت حاج قاسم سلیمانی اگر نشانهای از یاس و مرعوب شدن داشته باشد، بیانصافی است. نزدن، همیشه نشانه نتوانستن نیست.
🎙حجتالاسلام محسن قنبریان در محفل چهاردهم فکرت
📮فکرت، رسانه اندیشه و آگاهی؛
وبگاه | فکرت | مدرسه فکرت | رادیوفکرت
♨️ به اعتقاد بسياری از روان شناسان مهمترين عاملی كه میتواند عوامل بحرانزای زندگی را كنترل كند و زمينه نشاط و احساس عزت نفس را در انسان به وجود آورد چيزی جز مذهب و اعمال و رفتار مذهبی نيست.
لینک رسانه پریزاد در توییتر ✔️
#معنویت #پرونده_معنویت #توییتر
💡 با ما همراه باشید...
🆔️ @parizadmedia
شب قدر از راه رسید
و من باور دارم
هر کس در این شب،
جز تو را آرزو کند،
"قدر" شناس نیست...
اللهم عجل لولیک الفرج
#شب_قدر
#امام_زمان
💡 با ما همراه باشید...
🆔️ @parizadmedia
✨
📝پرسش: نداشتن عقاید و باورهای محکم در امور معنوی یا به عبارتی ضعف اراده چطور می تواند انسان به ظاهر دیندار را به غفلت دچار کند ‼️⁉️
پاسخ: يكی از عوامل غفلت كه شايد مهمترين آنها نيز باشد ضعف اراده است. ضعف اراده انسان را از ادامه عمل باز می دارد و موجب میشود كه زمينه نفوذ و سيطره شيطان را در نفس فراهم كند.
وقتي اراده فرد ضعيف بود، شيطان سعی می كند او را از ادامه كار های نيك و عبادت خدا باز دارد. روش غلبه و تسلط شيطان اين است كه ابتدا كارهای نيك و عبادت را كوچك جلوه می دهد.
تلاش می كند انسان را به انجام كارهای صوری، بدون توجه و حضور قلب قانع سازد. می گويد: «تو وظيفه ای جز انجام واجبات را نداری، چه كار داري به انجام اعمال مستحبى؟ و اگر احياناً به فكر افتاد كه اعمال مستحبى انجام دهد، با صدها حيله و نيرنگ او را از اراده باز می دارد و گاهی موضوع را آنقدر برای فرد دشوار جلوه مي دهد كه مأيوس و نااميد گردد.
در واقع يكی از عوامل عمده تزلزل در امور معنوی نداشتن عقايد و باورهای محكم است؛ به عبارت ديگر آنها اصول اعتقادات خود را با دليل عقل و قلب نگرفته اند كسی كه برای سؤال های بنيادين خود (از كجا آمده ام آمدنم بهر چه بود؟ و...) دليل قانع كننده ای نيابد در فروع دين و عبادات خود استوار نخواهد بود، با از دست دادن يكی از نزديكان، شكست در تجارتی و ... سريع بر می گردد؛ به همين دليل است در توضيح المسائل اغلب مراجع آمده است كه اصول دين تقليدی نيست؛ اما در احكام و فروع دين انسان می تواند تقليد كند.
#پرونده_معنویت #اختصاصی #معنویت
💡 با ما همراه باشید...
🆔️ @parizadmedia
💠 خواب روزه دار در روز قدس عبادت نیست! نا مسلمانی! است؛ زیرا نبی اکرم صلی الله علیه و آله فرمودند:
مَن اَصبَحَ وَ لا یَهتمَّ بِامورِ المسلمینَ فَلیسَ بِمسلمٍ
کسی که صبح کند در حالی که اهتمامی به امور مسلمانان ندارد؛ مسلمان نیست.
#روز_قدس
#قدس
#طوفان_الاحرار
💡 با ما همراه باشید...
🆔️ @parizadmedia
✨
📝پرسش: با توجه به احادیث ائمه معصومین علیهم السلام تعلقات دنيایی چه چیزهایی هستند و چطور می توانند مانع سیر و سلوک معنوی افراد باشند ‼️⁉️
پاسخ: يكی از عوامل غفلت و موانع بزرگ سير و سلوك معنوی، تعلقات مادی است. مانند علاقه افراد به مال و ثروت، همسر و فرزند، علاقه به خانه و اسباب زندگی، مقام و رياست و ... اين قبيل تعلقات، انسان را از ادامه راه باز می دارند.
افراد بسياري را سراغ داريم تا وقتی مجرد بوده اند، يا به مقام و رياستی نرسيده بودند، اهل دعا و نماز شب بوده اند، اما بعد از ازدواج يا وقتي كه به مقام و موقعيتی رسيده اند، كم كم به گناه آلوده شده اند.
يکی از علت های عمده اين گونه انحرافات دلبستگی به زن و فرزند، و مقام و رياست و فراموشی خدا است.
امام صادق ـعليه السّلام ـ در این باره می فرمایند: «محبت دنيا ريشه هر گناهی است»
رسول خدا نيز می فرمایند: «اولين چيزی كه به وسیله آن معصيت خدا انجام گرفت، شش صفت بود: 1. علاقه به دنيا 2. علاقه به رياست 3. علاقه به زن و همسر 4. علاقه به خوراک 5. علاقه به خواب 6. علاقه به راحتی »
امام علی ـ عليه السّلام ـ نیز می فرمايد: «حبّ الدنيا يْفسد العقل و يْضّم القلب عن سماع الحكمة ويوجب اليم العقاب: دنيا دوستی خرد را تباه ميكند و دل را از شنيدن حكمت، ناشنوا مي سازد و موجب عذاب دردناك ميگردد.
#پرونده_معنویت #اختصاصی #معنویت
💡 با ما همراه باشید...
🆔️ @parizadmedia
✨
📝پرسش: عدم توبه قلبی فردی که در گذشته گناهکار بوده و بعد از مدتی به معنويت روی آورده چطور میتواند مانعی برای ماندن در مسیر درست الهی شود ‼️⁉️
پاسخ: بزرگ ترين مانع سير و سلوك الی الله و نيل به مقامات معنوی، عدم قابليت فرد است.
قابليتهای افراد، مختلف است. برخی فقط قابليت دارند كه مراتب اوليه كمالات معنوی را طی كنند؛ اما قابليت مراتب بالاتر را ندارند. عوامل سلب قابليت افراد تا حدودی مربوط به پدر و مادر، عوامل ژنتيكی و محيطی است؛ اما بيشتر آن برخاسته از رفتارها و اعمال خود فرد (اختيار فردی) ميباشد.
برخی افراد با ارتكاب گناه اين قابليت را از خود سلب ميكنند. برای مثال، ممكن است فردی در دوران جوانی خود اهل گناه و معصيت باشد؛ امّا بعد از آن در اثر شرايط خاصی به مذهب و معنويت روی آورد و ظواهر اسلامی را رعايت كند؛ اين گونه افراد اگر توبه نكنند، گناهان قبلی آنها باعث سلب قابليت از آنها می شود و نمی توانند به مراتب بالاتر معنويت و خودسازی دست يابند.
#پرونده_معنویت #اختصاصی #معنویت
💡 با ما همراه باشید...
🆔️ @parizadmedia
✨
📝پرسش: طبق فرمایش امیر مومنان امام علی علیهالسلام آن دشمنی که پنهانی در سینه ها نفوذ می کند و آهسته در گوش ها افسون میدمد کدام است ‼️⁉️
پاسخ: شيطان، دشمن ديرينه انسان است و هميشه تلاش ميكند انسانهای مؤمن را بفريبد.
خداوند در قرآن بارها اين موضوع را گوشزد نموده و فرموده است: «يابني آدم! لايفتننكم الشيطان كما أخرج ابويكم من الجنّةِ» ای فرزندان آدم! شيطان شما را نفريبد همچنان كه پدر و مادر ما يعنی آدم و حوا را از بهشت بيرون كرد.
در روايات آمده است كه وقتی فردی كار نيكی انجام ميدهد، شيطان به شدّت ناراحت می شود؛ لذا با تمام وجود سعی می كند هر طور شده او را بفريبد.
در برخی موارد وسوسه شيطان حتی افرادی را كه سالها خدا را عبادت كرده اند، از راه راست منحرف ميكند. امام علی ـعليه السّلام ـ می فرمايند: «احذروا عدوّاً نفذ في الصدر خفيّاً، ونفث في الآذان نجيّاً»؛بپرهيزيد از آن دشمنی كه پنهانی در سينه ها نفوذ می كند و آهسته در گوش ها افسون ميدمد.
#پرونده_معنویت #اختصاصی #معنویت
💡 با ما همراه باشید...
🆔️ @parizadmedia
✨
📝پرسش: تعريفی كه با رويكرد دينی از «نشاط» سازگاری داشته باشد چیست و چه کار کنیم تا از سلامت روانی برخوردار باشیم ‼️⁉️
پاسخ: اين است كه فرد در زندگی خود احساس رضايت و سعادتمندی داشته و از سلامت روانی برخوردار باشد.
عمدهترين عواملی كه نشاط انسان را در زندگی از وی سلب میكند و باعث اضطراب، افسردگی و انواع اختلالات روانی در فرد میشود.
افتادن در دام غرايز، احساس پوچی و بی معنایی و درماندگی در برابر حوادث و بحرانهای زندگی است.
بنابراين نشاط خود را در زندگی بايد در مسايلی جستجو كنيم كه بتوانيد اين عوامل بحرانزا را كنترل كند.
به اعتقاد بسياری از روان شناسان مهمترين عاملی كه میتواند عوامل بحرانزای زندگی را كنترل كند و زمينه نشاط و احساس عزت نفس را در انسان به وجود آورد چيزی جز مذهب و اعمال و رفتار مذهبی نيست.
پس بايد برای كسب نشاط بيشتر و مصونيت از اضطراب و افسردگي به سوی دين و مذهب روی آوريم و با ياد خدا و انجام اعمال و رفتار مذهبی به احساس نشاط بيشتر دست يابيم.
#پرونده_معنویت #اختصاصی #معنویت
💡 با ما همراه باشید...
🆔️ @parizadmedia
🔰 برخی عبادتهايشان جنبه تجارت دارد؛ يعنی منتظرند پس از مدتی مراعات آداب شرعی و عبادت، به كمالات و درجات عرفانی و كراماتی دست يابند در واقع اين افراد برای خداوند تعيين تكليف ميكنند كه چگونه مزد بگيرند که نتیجه اش می شود درجا زدن و يا حتی عقب گرد رفتن.
#متن_کوتاه #پرونده_معنویت #معنویت
💡 با ما همراه باشید...
🆔️ @parizadmedia
✨
📝پرسش: ثابت کنید که اسلام دین شادی و نشاط است و دستورات آن بر مبنای همین اصول می باشد ‼️⁉️
پاسخ: چه دستورات فردی و چه دستورات اجتماعی اسلام همگی براساس رضايت، شادی، نشاط و تحرك است.
دقت در اين احكام، جدا از عنصر رضايت كه شادمانی هميشگي را تضمين می كند، نشاندهنده رفتارها و اعمال شادی بخش و نشاطآور است.
اعياد اسلامی مانند عيد فطر، عيد قربان، عيد غدير، رفتارها و انديشههای شادمانه زيستن را القاء می كنند.
با صحهگذاشتن اسلام بر عيد نوروز و تأييد و تكميل آن، نيز تاكيد بر رفتارها و لحظههای شادی كردن برای انسانها است.
دستورات اجتماعی اسلام برای خدمت به جامعه و خلق خدا، جدا از فلسفه بندگی و اطاعت، خدا موجب گسترش دوستی ها، محبتها، و همدلی ها بين انسانها می شود. وقتی انسانها به همديگر خدمت می كنند، جو محبت و رضايت و شادمانگی در جامعه حاكم می شود و افراد آن جامعه از لحظه لحظه زندگی خود در آن جامعه، لذت می برند.
از نظر اسلام و قرآن، مؤمن شادترين انسان است. چون هر گونه از سختی روزگار گلايه و شكوه و ناله نمی كند.
دنيا را محل ماندن نمی داند، و يك توقفگاه موقت به حساب می آورد. سختی ها را تحمل می كند. و در انتظار وصال پروردگار، لحظهها را با احساس رضايت و شادمانی سپری میكند.
و خداوند تبارك و تعالی نيز به خاطر اين رضايت و شادمانگی مؤمن، عاشقانه او را دعوت به بهشت مخصوص خود می كند.
و لحظههای شادمانگی را برای او رقم میزند؛ يا ايتها النفس المطمئنه ارجعي الي ربك راضيه مرضيه فادخلي في عبادي و ادخلي جنتي.
#پرونده_معنویت #اختصاصی #معنویت
💡 با ما همراه باشید...
🆔️ @parizadmedia
✨
📝توصيه هايی برای شاد زيستن از نظر اسلامی:
1. با ياد خدا به زندگی نشاط بدهيد:
خداوند در قرآن كريم می فرمايد: «وَ مَنْ أَعْرَضَ عَنْ ذِكْرِي فَإِنَّ لَهُ مَعِيشَةً ضَنْكاً» هر كس از ياد خداوند روی بگرداند، زندگی سخت و دشواری خواهد داشت.نشاط در زندگی ناشی از آرامش روانی است كه با ياد خدا حاصل میشود خداوند میفرمايد: «أَلا بِذِكْرِ اللَّهِ تَطْمَئِنُّ الْقُلُوبُ» همانا با ياد خدا دلها آرامش میيابد. تبيين روان شناختی اين مسأله آن است كه ياد و ذكر خدا فرد را از اميال و تكانشهایی كه برای او استرس و فشار روانی ايجاد میكند، باز می دارد و سبب میشود كه به جای توجه صِرف به لذتهای دنيوی به تقويت رابطه با خدا و تقرُّب به او توجه كند. بروز مشكلات برای چنين فردی وی را از هدف اصلی باز نمیدارد و چون خود را در مسير رشد و تكامل معنوی احساس میكند، از زندگی لذت میبرد.
2 . توكل به خدا:
انسانی كه به خدا توكل میكند، با قدرت تمام در مقابل مشكلات می ايستد و هرگز احساس شكست و نگرانی نمیكند. انسانهايی كه به خدا توكل میكنند در انجام كارهای سخت و بزرگ،كمترين فشارها را احساس میكنند و در برابر تندباد حوادث مانند كوهی استوار و مقاوم هستند. توكل، كليد در توفيق الهی است.
3. توسل به معصومين و اولياء خدا را فراموش نكنيم.
4. به ارزشها پايبند باشيم:
انسان بی اعتقاد ، با زندگی احساس بيگانگی میكند. و به طرف پوچی گرايش پيدا میكند. احساس پوچی، يكی از علل اساسی افسردگی ها و بی نشاطی انسان است. همانگونه كه انسان بی برنامه نمی تواند در كارها، موفق عمل كند، انسان بی اعتقاد و فاقد ارزشهای متعالی نيز نمی تواند به طور مداوم از زندگی لذت برده و احساس خوشبختی نمايد.
5. رضايت هميشگی از زندگی:
افرادی هستند كه دارای موفقيت، ثروت و امكانات زيادی هستند ولی همواره از زندگی ناله می كنند. اين افراد احساس شادمانگی نمی كنند. ولی افرادی هم هستند كه جزء فقيرترين مردم هستند و مشكلات زيادی در زندگی دارند ولی شاد زندگی می كنند. چون از زندگی راضی هستند. رضايت از زندگی و روند آن، شادمانگی را تضمين می كند. علت نارضايتی انسان از زندگی، انتظارات خودساخته، است هر كسی انتظاری از روند زندگی و سرنوشت خود دارد، ولی وقتی اتفاقات مطابق ميل انسان، پيش نمیرود، احساس نارضايتی میكند.
ادامه دارد...
#پرونده_معنویت #اختصاصی #معنویت
💡 با ما همراه باشید...
🆔️ @parizadmedia
🔻 در تاریخ بنویسید ۲۸ سفارتخانه قدرت ششم دنیا را تعطیل کردیم
🍃بنویسید فقط با یک اشاره فرزند حیدر
بنویس تاریخ
قلمت بشکند
اگر ننویسی...🍃
بنویس روزی شاهی داشتیم در مقابل رئیس جمهور آمریکا همچون بدبخت ها نشست تا دستور بگیرد
بنویس در زمان جنگ تحمیلی سلاح که هیچ ،سیم خاردار هم به ما نمی دادند.
ولی امروز آمریکا التماس می کند که سلاح به دیگر کشور ها ندهید
بنویس التماس می کند که اسرائیل را نزنید
🍃 فرزند حیدر فقط گفت «پشیمانتان می کنیم»
۲۸ سفارتخانه اسراییل تعطیل شد
فروشگاههاشون خالی شد
پناهگاههاشون پر شد
و همه دنیا مات و منتظر اشارهی فرزند حیدر شدن
رمز این عزت با خدا بودنه ... همین
#لبيك_يا_خامنه_ای
#رهبری (حفظه الله)
💡 با ما همراه باشید...
🆔️ @parizadmedia
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بسم الله قاصم الجبارین مبیر الظالمین
📖 «قَاتِلُوهُمْ يُعَذِّبْهُمُ اللَّهُ بِأَيْدِيكُمْ وَيُخْزِهِمْ وَيَنْصُرْكُمْ عَلَيْهِمْ وَيَشْفِ صُدُورَ قَوْمٍ مُؤْمِنِينَ»
🔰 با آنها پیکار کنید، که خداوند آنان را به دست شما مجازات میکند؛ و آنان را رسوا میسازد؛ و سینه گروهی از مؤمنان را شفا میبخشد ( و بر قلب آنها مرهم مینهد).
📌 آیه ۱۴ سوره توبه
🔺بشنوید و منتشر کنید:
ما قدرت حقیم، تلآویو ضعیف است
ما نیروی قدسیم و هدف قدس شریف است.
#الی_بیت_المقدس
#پاسخ_کوبنده
#انا_فتحنا_لک_فتحا_مبینا
💡 با ما همراه باشید...
🆔️ @parizadmedia
🇮🇷...شرم باد بر یاوه گویانی که میگفتند چرا
ایشان گفتند تل آویو را با خاک یکسان میکنیم ، چرا دروغ میگویند... »
سست مغزها الان ببینند
#صادق_الوعدتر از این رهبر حکیم و فرزانه نداریم.
#انتقام_سخت
#صادق_الوعد
💡 با ما همراه باشید...
🆔️ @parizadmedia