CRC.A.First.Course.in.Fuzzy.Logic.www.EBooksWorld.ir.pdf
13.14M
ویرایش چهارم کتاب A First Course in Fuzzy Logic، مقدمه ای است بر نظریه مجموعههای فازی و مدل سازی اشیاء ریاضی ابهاماتی که در زبان طبیعی ما وجود دارند زمانی که ما پدیده هایی را توصیف میکنیم که دارای مرزهای مشخصی نیستند. با استفاده از مفهوم درجهی عضویت که به ارائه تعریف ریاضی مجموعههای فازی میانجامد، تعداد موضوعات استدلال انسانها که مشمول تحقیقات علمی میشوند افزایش مییابند.
آن دسته از مفاهیم فازی که با هدف اتوماسیون احتیاج به مدل سازی به صورت ریاضی دارند عبارتند از سیستمهای خبره، بینایی ماشین، مهندسی کنترل و تشخیص الگو. این کتاب پایه ای قوی از ریاضیات برای محاسبه مفاهیم فازی ضروری برای طراحی سیستمهای هوشمند ارائه میکند و همچنین پیش زمینه ای قوی برای خوانندگان فراهم میکند تا آنها را برای مطالعه بیشتر کاربردهای دنیای واقعی ترغیب کند.
Table of contents:
1: The Concept of Fuzziness
2: Some Algebra of Fuzzy Sets
3: Fuzzy Quantities
4: Logical Aspects of Fuzzy Sets
5: Basic Connectives
6: Additional Topics on Connectives
7: Fuzzy Relations
8: Universal Approximation
9: Possibility Theory
10: Partial Knowledge
11: Fuzzy Measures
12: The Choquet Integral
13: Fuzzy Modeling and Control
Programming in Lua, Second Edition-ebooksworld.ir.pdf
1.92M
زمانی که سازندگان لوئا در حال کار بر روی این زبان برنامه نویسی در سال 1993 بودند به هیچ وجه فکر نمیکردند که لوئا به این درجه از محبوبیت برسد ! کار بر روی لوئا به عنوان یک پروژهی خصوصی و در منزل یکی از سازندگان آن آغاز شد اما امروزه لوئا به عنوان یک زبان برنامه نویسی موفق شناخته میشود و امروزه هر جا که به یک زبان برنامه نویسی پرتابل , ساده و اسکرپتی و .... مورد احتیاج است اعم از برنامه نویسی وب , موبایلها و البته بازیها و .... استفاده میشود!
لوئا در ابتدا جهت ادغام با سایر برنامههای نوشته شده در C و زبانهای امثال آن نوشته شد به دلیل ساده بودن و قابلیتهای متفاوت لوئا این ویژگی باعث فواید زیادی میشد شاید به خاطر اینکه لوئا سعی در انجام کارهایی که C به خوبی از پس آنها بر میآمد نبود مانند سرعت بالا , دسترسی سطح پایین و .... بلکه لوئا سعی در انجام کارهایی است کهC در آنها خوب نبود مانند خطا زدایی راحت , ساختمانهای داینامیک و .... تا بتواند این خلاء را پر کند!
این کتاب برای کسانی که در این زبان حرفه ای هستند و چه کسانی که تازه قصد شروع دارند میتواند مفید واقع شود.
سر فصلهای کتاب عبارتند از :
1 Getting Started
2 Types and Values
3 Expressions
4 Statements
5 Functions
6 More About Functions
7 Iterators and the Generic for
8 Compilation, Execution, and Errors
9 Coroutines
10 Complete Examples
11 Data Structures
12 Data Files and Persistence
Object Oriented Programming
C api
And Many More....
معرفی کتاب دیوان حافظ/نویسنده:حافظ
مصحح:بهاالدین خرمشاهی
بر اساس نسخه خلخالی با مقابله نسخه بادلیان و پنجاب
این کتاب دربرگیرنده مجموعه اشعار حافظ شیرازی این شاعر بلندآوازه قرن هشتم هجری به تصحیح بهاءالدین خرمشاهی و چاپ انتشارات نیلوفر میباشد. اشعار حافظ از دیرباز مورد استقبال هنردوستان و صاحبان ذوق قرار گرفته است. حافظ از علم و دانش بالایی بهرهمند بود؛ او شاعری بیهمتاست و شهرتی جهانی دارد که علت آن به دلیل غزلهای زیبایی است که سروده است. این دیوان بر اساس نسخه خلخالی (مورخ 827 ق) و با مقابله نسخه بادلیان (843 ق) و پنجاب (894 ق) تصحیح شده است.
معرفی کتاب حافظ شناخت/نویسنده:عبدالعلی دستغیب
درباره:حافظ
عبدالعلی دستغیب کلید شناخت حافظ را شناخت متن او میداند و معتقد است در هنر آنچه اهمیت دارد چگونه گفتن است. وی تاکید دارد که بخش مهمی از دشواریهای حافظ پژوهی به وجود دو شخصیت متضاد از حافظ در دیوان او مربوط میشود؛ چون حافظ گاهی ردای خیام میپوشد و گاه ردای مولوی.
متن حافظ نشان میدهد که ما با دو حافظ کاملا متضاد روبرو هستیم. یک حافظ همچون خیام و حافظ دیگر همانند مولاناست. این دو سازشپذیر نیستند و این فاصله را هیچ استدلالی پر نمیکند. در شعر حافظ ابهام وجود ندارد اما حافظ از صنعت ایهام بسیار بهره گرفته است.
از زیباترین توصیف ها در باره حافظ:
من عاشق آزادیم و هوای فراز خاک تازه. بر پوست گاو خوابیدن مرا خوشتر است تا خفتن بر شئون و احترام آنان . لیک آنان سرد در سایه های سرد می نشینند، می خواهندتنها نگرنده باشند و می پایند ان جا که خورشید پله ها را می سوزاند، نشیمن نسازند.
اگر دست بر ایشان بگذاری ، چونان کیسه های آرد ، ناخواسته گرد برمی انگیزند، لیک که گمان توان برد که گرد ایشان از خرمن شادی زرین کشتزارهای تابستان برخاسته است؟
( فردریش نیچه )
Sfinh-hafz_Ketabnak_105528.pdf
13.74M
کتاب سفینه حافظ/نویسنده:حافظ
مصحح:مسعود جنتی عطائی
بسعی و اهتمام: مسعود جنتی عطائی
در مقدمه این کتاب، دکتر رضازاده شفق مقدمهای نوشته و در بخشی از مقدمه اینگونه آورده است:
«از چاپهای ارزنده آن (دیوان حافظ) یکی همین چاپ است که بهمت و در اثر مطالعه و زحمت تیمسار فاضل سرتیپ مسعود جنتی عطائی تصنیف و تألیف شده است. از مزایای این نسخه یکی آنست که گردآورنده محترم کوشش خاص به کار برده تا آن را هر چه کاملتر کند؛ پس کلیه اشعاری را که در کتب و منابع متفرقه به حافظ استناد شده جمع کرده و کار را برای کسانی که میخواهد اشعار واقعی حافظ را از اشعار منتسب به او بشناسند، آسان کرده است. دوم آنکه در تصنیف اشعار با ترتیب حروف قوافی سلیقه نوینی پیش گرفته. سوم آنکه عبارات و لغات و مطالبی را از روی شرح حافظ در پاورقی توضیح کرده. چهارم آنکه در راه تعیین متن صحیح کوشش به خرج داده و پنجم آنکه غزلها را از روی حروف قوافی فصلبندی و شمارهگذاری کرده است».
معرفی کتاب حافظ معنوی/نویسنده:کریم فیضی غلامحسین ابراهیمی دینانی
درباره:حافظ
مقدمه کتاب حافظ معنوی
کتاب حافظ معنوی، از سری کارهای مشترک میان دکتر غلامحسین ابراهیمی دینانی و جناب آقای کریم فیضی است که در آن، گفتگوهایی پیرامون شعر حافظ و تفسیر غزلیات او صورت گرفته است. این کتاب که اخیراً توسط انتشارات اطلاعات به چاپ رسیده، علاوه بر متن گفتگوهای آقای کریم فیضی و آقای دکتر دینانی، شامل مقدمهای ۶۰ صفحهای از دکتر دینانی است که ایشان در آن مقدمه به تفصیل در مورد شعر و سخن و اندیشههای معنوی حافظ صحبت نمودهاند.
دکتر دینانی از پژوهشگران برجسته در زمینه فلسفه و حکمت ایرانی-اسلامی است و تالیفات بسیاری دارد که اغلب در زمینه ی فلسفه ی اسلامی و فیلسوفان بزرگی چون سهروردی و ملاصدراست.
این کتاب از دو بخش عمده تشکیل شده است که عبارتند از:
حافظ و چند مسئله بنیادی (مانند: حافظ و زمانه، جایگاه فلسفی و عرفانی حافظ، تفاوتها و مشابهتهای ابنسینا و حافظ، خیام و حافظ، حلاج و حافظ، آیا حافظ لیبرال است؟...)
بخش دوم هم به تفسیر غزلیات حافظ میپردازد که میتوان به مباحث مربوط به: عشق، هستی، وحدت، کثرت، آزادی، سعادت، معرفت، اخلاق و روزگار اشاره کرد.
Mktb-hafz-mghdmh-br-hafz-shnasy_Ketabnak_83708 (1).pdf
19.01M
کتاب مکتب حافظ: مقدمه ای بر حافظ شناسی/نویسنده:منوچهر مرتضوی
درباره:حافظ
مشهورترین تألیف دکتر مرتضوی که اغلب ایشان را با این اثر میشناسند، کتاب «مکتب حافظ» یا مقدمه بر حافظشناسی است. استاد بهاءالدین خرمشاهی درباره این کتاب نوشته است: «مکتب حافظ یکی از بهترین رهیافتها به شعر حافظ و رمزگشایی از مفاهیم کلیدی و نمادهای اساسی هنر اوست. استاد مرتضوی صاحب تقدم فضل و فضل تقدم در طرح اساسیترین مباحث حافظپژوهی ـ از جمله عشق و رندی و ملامتیگری ـ است. مکتب حافظ طبق عنوان فرعی و فروتنانهاش «مقدمه بر حافظشناسی» نام دارد؛ ولی در واقع مفتاح حافظشناسی و از مراجع عمده و کلاسیک نوین در حافظپژوهی است. در عالم حافظپژوهی سه اثر قدیمی است که ارزش ماندگار و خدشهناپذیری دارد: تاریخ عصر حاضر اثر شادروان غنی، حافظ شیرینسخن اثر شادروان معین و مکتب حافظ و هرگز هیچ حافظپژوهی از آنها بینیاز نیست.»
استاد مرتضوی در فصلالخطاب این کتاب آورده است: «جامعه ادبی و فرهنگی ایران، حافظ را از همان روزگار که دیوان و شعر او شناخته شده، هم شاعر و هم عارف شناخته و عوام و خواص با رسمی شناختن لقب «لسانالغیب»، او را یکی از اسراردانان و آگاهان از عوالم غیبی تلقی کردهاند. همه بحثها در چاپهای پنجگانه کتاب مکتب حافظ از نظر پایه و اساس و محور برای اثبات و شناساندن ماهیت این سخنور بزرگ و شعر او بوده و نتیجهای که گرفتهایم و در صحت آن شکی نداریم، این است که: اولاً حافظ غزلپردازی در ردیف دیگر غزلسرایان نبوده است. ثانیاً حافظ، عارفی در ردیف بزرگانی چون مولانا نیز محسوب نمیشود، بلکه شاعری غزلسرا است که بهره عظیمی از
Hafz-namh_Ketabnak_56977.pdf
3.79M
کتاب حافظ نامه/نویسنده:سید عبدالرحیم خلخالی
درباره:حافظ
حافظ را چیرهدستترین غزل سرای زبان فارسی دانستهاند موضوع غزل وصف معشوق، می، و مغازلهاست و غزلسرایی را باید هنری دانست ادبی، که درخور سرود و غنا و ترانهپردازی است.
با آنکه حافظ غزل عارفانهٔ مولانا و غزل عاشقانهٔ سعدی را پیوند زده، نوآوری اصلی او در تک بیتهای درخشان، مستقل، و خوشمضمون فراوانی است که سرودهاست. استقلالی که حافظ از این راه به غزل داده به میزان زیادی از ساختار سورههای قرآن تأثیر گرفتهاست، که آن را انقلابی در آفرینش اینگونه شعر دانستهاند
Hafz-tshryh_Ketabnak_53816.pdf
3.32M
کتاب حافظ تشریح/نویسنده:عبدالحسین هژیر
درباره:حافظ
در بخش نخست کتاب بحثی در باب شعر فارسی، به ویژه شعر و اندیشهی حافظ مطرح شده از جمله خاطرنشان گردیده است: 'حافظ از حیث معنی آن چه آورده خلاصهای از معرفت و روح و افکار و زندگی تاریخی و اوضاع اجتماعی ملت ایران و بالخاصه دستهی با سواد و درس خواندهی او میباشد و آن چه گفته از بس جاندار و با حقیقت نزدیک است به نظر نگارنده در همهی ابواب کلا مظهر عقیده و تجربه و عمل خود شاعر بوده، و در هیچ قسمت حتی می و معشوق راه مجاز نرفته و به تقلید دیگران چیزی نسروده زیرا تقلید محض هیچ گاه چنین رنگآمیزیهای با روح و جذاب که قطعا زبان دل است از خود بروز نمیدهد'.
در بخش دوم برخی اشعار حافظ ذیل عنوانی خاص آورده شده است؛ برای نمونه: عشق ورزی، رندی، میخوارگی، درماندگی، بیاعتباری دنیا، قناعت، خوش باشی، قلندری، آزادگی، جبر و تسلیم، امید، راز و نیاز، نکتهبینی و بلند نظری.
Raz-mofghyt-hafz_Ketabnak_109377.pdf
11.48M
کتاب راز موفقیت حافظ/نویسنده:حسین بدرالدین
درباره:حافظ
این کتاب جستجویی در زندگی و شعر حافظ است تا از پی آن راز موفقیت او به دست آید. بخشهای کتاب به این شرح است: عصر حافظ، حافظ از زیستن در خاک تا پرکشیدن به افلاک، راز موفقیت حافظ، مذهب حافظ، دلیل راه حافظ، عقائد حافظ، ارتباط حافظ با شاهان، انتقاد مقدمه تکامل است.
Hafz-rnd-parsa_Ketabnak_58082.pdf
966K
کتاب حافظ رند پارسا/نویسنده:یدالله کامرانی
درباره:حافظ
رند، چهرۀ محبوب دیگری است که آن هم تصویر «منِ» شعری حافظ است. رند نیز نقطۀ مقابل صوفی و شیخ و زاهد و مفتی و محتسب است و در کنار پیرمغان و حافظ. اگر پیر مغان اغلب چهرۀ حکیمانه و متفکر حافظ را مینماید، رند بیشتر چهرۀ عامی نما و پرخاشجویانه و گستاخانه و شیدا و شیفته گونۀ او را نشان میدهد به همین سبب رند شعر حافظ، رند بازاری که خود مظهر ریا و تظاهر است، نیست، بلکه رند مدرسی و روشنفکر است.
به گفتۀ نویسنده, حافظ رند پارسا: «رندان ، راه و رسم قلندران را با شیوۀ پهلوانان، در هم آمیخته، از این دو، چیزی به نام رندی ساخته بودند..
مصلحت نیست که از پرده برون افتد راز
ور نه در مجلس رندان خبری نیست که نیست!
معرفی کتاب حافظ ناشیده پند/نویسنده:ایرج پزشکزاد
درباره:حافظ
«حافظ ناشنیده پند» شرح برهه ای از زندگی حافظ شیرازی، بزرگترین شاعر ایران، از زبان یار و عزیزترین دوستش «محمد گلندام»، با قلم شیوا و طناز ایرج پزشکزاد است و خواندنیترین کتاب دربارهی حافظ و عصر او است.
Jame-nskh-hafz_Ketabnak_113742.pdf
13.28M
کتاب جامع نسخ حافظ/نویسنده:مسعود فرزاد
درباره:حافظ
متن دیوان حافظ هرگز از اختلافات مختصر قضاوتی و ذوقی خالی نیست. تنها کاری که محققان و مصححان میتوانند در این میان انجام دهند، ازبینبردن اغلاط و اشتباهات فاحش است. مؤلف این کتاب نیز از اظهارنظر ذوقی پرهیز کرده و سعی داشته تا قضاوت بیغرضانه و منطقی درباره قرائتهای مختلف مضبوط داشته باشد و در مواردی با کمک درکی که از مطالعه چندساله حافظ داشته، برخی کلمات و عبارات را قبول یا رد کرده است. تلاش وی دو جنبه داشته: یکی آنکه قرائت صحیح کلمه را در شعر از میان دیگر قرائتها پیدا کند و دیگر آنکه غزلهای اصیل را از غزلهای مشکوک یا مردود تمییز دهد.
Shkhsyt-menvy-hafz_Ketabnak_57442.pdf
1.5M
کتاب شخصیت معنوی حافظ/نویسنده:محمدجعفر جعفری لنگرودی
درباره:حافظ
مولف در این کتاب میخواهد از مشاهدات شخصی و مطالعات خود استفاده کرده منظره تلاش فکری متفکرین و تحولات فکر آنان را مجسم می کند و خواننده را در مقابل دورنمای تلاش متفکرین قرار دهد. کتاب شخصیت معنوی حافظ به قلم جعفری لنگرودی نوشته و توسط کانون معرفت تهران به چاپ رسیده است.
Jhan-fkry-hafz_Ketabnak_60460.pdf
1.09M
کتاب جهان فکری حافظ/نویسنده:کورش بهزادنیا
درباره:حافظ
در طول نگارش این کتاب، ضرورت ندیدم که به ظواهر زندگی حافظ بپردازم. چرا که ابعاد فکری این شاعر توانا و دانشمند بزرگ، چنان بدیع و ارزشمند می نماید که طرح بسیاری از سئوالات کم اهمیت و صوری، کج سلیقگی تلقی می گردد. به عنوان مثال، شراب او از منظر فلسفه، چنان عمیق و پربار می باشد که مجالی برای این حقیر باقی نگذارده تا پیرامون شرابخواری او نیز صحبت کنم. بنابراین ترجیحا زمام شاخه نبات و افسانه های هزار و یک شب را به دست سایر نویسندگان سپرده و به اندک سرمایه خود قناعت کرده ام. بهره و خاصیت درمانی قلم ما همین مقدار است که شما بیش ا پیش با موهبت زندگی آشنا و مانوس گردید. به تعبیر برای مدتی همراه حافظ و از منظر او زیبایی های جهان طبیعت را ببینید و ظرافت های موجود در آن را بشناسید. کتاب حاضر برخلاف داستان هایی که تاکنون درباره او نقل کرده اند، پایان ندارد. حتی ممکن است شخصیت اصلی این داستان مانند خالق حیات چنان مرموز به نظر آید که نقطه آغازین هم نداشته باشد. شاید حق با گوته باشد که درباره او گفت: "بزرگی تو بدان است که به پایان نتوانی رسید و این سرنوشت توست که آغازی نداری".
معرفی کتاب شرح اشارات حافظ/نویسنده:علی اکبر رزاز
درباره:حافظ
این کتاب حاوی مجموعه مقالاتی است که در آن، اشارات و اصطلاحات ادبی اشعار حافظ بررسی شده است. نویسنده کتاب کوشیده است تا با بهرهگیری تاریخ عرفان، واژههایی مانند خرقه، پرده، سماع، پیر، کرامات و زهد را تحلیل نماید.
Nghshy-az-hafz_Ketabnak_43589.pdf
3.4M
کتاب نقشی از حافظ/نویسنده:علی دشتی
درباره:حافظ
زیر نظر: دکتر مهدی ماحوزی
قسمت هایی از کتاب:
ما از شاعر نمی خواهیم علم طب بداند، گوته را برای معلومات گیاه شناسی او احترام نمی کنند، از شاعر رقت احساس می خواهند تا بتواند عواطف و حسیات خود را در قالبی زیبا بریزد، از شاعر اندیشه های انسانی و سیر به طرف خوبی و زیبایی می خواهیم، اصل قضیه، انسان شدن است و از این حیث خیال می کنم حافظ بیش از هر شاعری این چنین بوده و این کتاب برای بیان قراین و تقریباتی نگاشته شده است که این معنی را نشان می دهد.
معرفی کتاب غزل های حافظ/نویسنده:حافظ
مصحح:پرویز ناتل خانلری
ای شاهد قدسی که کشد بند نقابت
و ای مرغ بهشتی که دهد دانه و آبت
خوابم بشد از دیده در این فکر جگرسوز
کاغوش که شد منزل آسایش و خوابت
درویش نمیپرسی و ترسم که نباشد
اندیشه آمرزش و پروای ثوابت
راه دل عشاق زد آن چشم خماری
پیداست از این شیوه که مست است شرابت
تیری که زدی بر دلم از غمزه خطا رفت
تا باز چه اندیشه کند رای صوابت
هر ناله و فریاد که کردم نشنیدی
پیداست نگارا که بلند است جنابت
دور است سر آب از این بادیه هش دار
تا غول بیابان نفریبد به سرابت
تا در ره پیری به چه آیین روی ای دل
باری به غلط صرف شد ایام شبابت
ای قصر دل افروز که منزلگه انسی
یا رب مکناد آفت ایام خرابت
حافظ نه غلامیست که از خواجه گریزد
صلحی کن و بازآ که خرابم ز عتابت
Contents.pdf
8.41M
کتاب زبان اصلی مدیریت بازاریابی سبز / Author: Dahlstrom, Robert
Date: 2011
Publisher: South-Western, a part of Cengage Learning
Subject: Marketing; Green marketing; Product management
Collections:
16. Marketing - Media - Communication [544]
Metadata: Show full item record
98jspd7.pdf
822.1K
کتاب بازاریابی سبز: فرصتی برای نوآوری به زبان اصلی
The_New_Rules_of_Green_Marketing_EXCERPT.pdf
618.4K
کتاب زبان اصلی قوانین جدید بازاریابی سبز: استراتژی ها، ابزارها و الهام بخش برندسازی پایدار
معرفی کتاب بازاریابی سبز در بازارهای نوظهور/بازاریابی سبز در سالهای اخیر با درخواستهای شرکتها برای کاهش ردپای کربن، مشارکت در شیوههای مسئولیتپذیر اجتماعی و ترویج روشهای پایدار برای انجام کسبوکار، در سالهای اخیر برجسته شده است. در اقتصادهای نوظهور، مشکلات اجتماعی، اقتصادی و زیست محیطی ناشی از صنعتی شدن سریع نیاز به توجه فوری دارد. ترویج شیوه های مسئولانه محیطی از طریق بازاریابی سبز به عنوان یک راه حل کلیدی شناسایی شده است.
این کتاب بینش های نظری و عملی در مورد اینکه چگونه مشاغل در اقتصادهای نوظهور می توانند اهداف سبز را در فعالیت های بازاریابی خود برای دستیابی به نتایج پایدار و دستیابی به اهداف متمرکز بر سبز ادغام کنند، ارائه می دهد. این بازاریابی سبز را از دیدگاههای استراتژیک و عملیاتی مورد بحث قرار میدهد که مصرفکنندگان هدف، محصولات، فرآیندها، ارتقاء و پایداری منابع را در نظر میگیرد و منطق نهادی تعبیه سبزی در فعالیتهای بازاریابی سازمانی را ارائه میدهد. موضوعات مرتبط با بازاریابی سبز مانند رفتار خرید مصرف کننده محصولات سبز، ارتباطات بازاریابی یکپارچه سبز، مدیریت محصول سبز، ابتکارات سبز در مسئولیت اجتماعی لجستیک، شستشوی سبز و نیاز به شفافیت، و جهت گیری های بازاریابی سبز و عملکرد شرکت، در کتاب پوشش داده شده است. . در نهایت، این مجموعه به گفتگوهای نظری در مورد بازاریابی سبز کمک می کند و در عین حال توصیه های عملی را برای سازمان ها و جامعه بزرگتر در اقتصادهای نوظهور ارائه می دهد.
چیپو موکونزا مدرس دانشگاه فناوری Tshwane در Polokwane، آفریقای جنوبی است.
اوگچی آدئولا، دانشیار بازاریابی در مدرسه بازرگانی لاگوس، دانشگاه پان آتلانتیک، نیجریه است.
آیزایا آدیسا محقق و مشاور مدیریت مستقر در نیجریه است.
رابرت ای. هینسون، استاد و رئیس بخش بازاریابی و کارآفرینی در دانشکده بازرگانی دانشگاه غنا است.
امانوئل موگاجی، مدرس ارشد تبلیغات و ارتباطات بازاریابی در دانشگاه گرینویچ، انگلستان است.
Marketing Book.pdf
3.68M
کتاب زبان اصلی بازاریابی سبز / Peattie, K., & Charter, M. (2012). Green marketing. In The marketing book (pp. 756-786). Routledge.
58-65GREENMARKETINGANDSUSTAINABLEDEVELOPMENTCHALLENGESANDOPPORTUNITIES1.pdf
394.7K
کتاب زبان اصلی چالش ها و فرصت های بازاریابی سبز و توسعه پایدار
58-65GREENMARKETINGANDSUSTAINABLEDEVELOPMENTCHALLENGESANDOPPORTUNITIES1.pdf
394.7K
مقاله تأثیر بازاریابی سبز و کیفیت محصول بر علاقه خرید با تصویر برند به عنوان یک متغیر مداخله گر (مطالعه در دانشگاه ویجایا پوترا سورابایا …