" آموختم " تلافی کردن از انرژی خودم می کاهد.
" آموختم " گاهی از زیاد نزدیک شدن،
فراموش می شوی.
" آموختم " تا با کفش کسی راه نرفتم،
راه رفتنش را قضاوت نکنم.
" آموختم " گاهی برای بودن، باید محو شد.
" آموختم " دوستِ خوب پادشاهِ بی تاج و تختیست که بر دل حکومت میکند.
" آموختم " از کم بودن نترسم اگر کم باشم شاید ولم کنند، ولی زیاد که باشم حیفم میکنند.
" آموختم " برای شناخت آدم ها
یکبار بر خلاف میلشان عمل کنم!
#مرتضی_خدام
❄️🌨☃❄️🌨
☘ جمله ای طلایی از مرحوم آیت الله حائری شیرازی :
🔷 امام زمان(عجل الله) اگر غايب مىشود ابتدا در دلها غايب مىشود و بعد از آن، در جامعه
💠 و اگر ظاهر میشود
ابتدا بر دلها ظاهر مىشود و بعد از آن بر جامعه.
#امام_زمان
«اللّهمَّ عَجِّلْ لِوَلِیِّکَ الْفَرَج»
❄️🌨☃❄️🌨
هفت سین براتون آماده کردم ، اونو تو سفره دلتون میذارم .
1- سایه خدا بر سرتون
2- سلامتی بر پیکرتون
3- سرسبزی در خانه تون
4- سخاوت خدا در مال تون
5-سرنوشت نیکو در عمرتون
6- سبد سنبل در دست تون
7-سیب خنده رو لباتون
پیشاپیش سال نو مبارک🌺
❄️🌨☃❄️🌨
#چاپلی_کباب «کتلت مرغ»
مواد لازم
۵۰۰ گرم سینه مرغ چرخ شده
۱ عدد پیاز
۲ عدد گوجه فرنگی
۱ عدد تخم مرغ
۲ قاشق غذاخوری نعنا
۱ قاشق غذاخوری گشنیز
۱ ق چ فلفل سیاه و قرمز
۱ ق م پودر گشنیز و زیره
۲ ق غ آرد ذرت
۱ ق غ نمک
مراحل
ابتدا پیاز و گوجه فرنگی ها را نگینی ریز خرد میکنیم و به سینه مرغ اضافه کرده
یک عدد تخم مرغ را با چنگال هم زده و نعنا و گشنیز و پودر فلفل و گشنیز و زیره را اضافه کرده
به سینه مرغ اضافه میکنیم آرد ذرت و نمک را افزوده و خوب مخلوط میکنیم
روغن را داغ میکنیم و مایه کتلت را با دست فرم داده و در روغن سرخ میکنیم.
#آشپزی
#آشپزی
#دسر_انبه
يه دسر فوق العاده ساده و خوشمزه براي اونايي كه عاشق انبه هستن مثلِ من 😍
مواد لازم:👇
شير ١/٥ ليوان
انبه يك عدد متوسط ( حتما پوست كنده و ميكس شود )
ژله انبه يك عدد
ژله انبه پرتقال يك عدد ( با يك و نيم ليوان اب بن ماري كنيد )
ابتدا انبه ميكس شده و ژله انبه و شير رو داخل يك قابلمه بريزيد و روي حرارت ملايم قرار بدين تا پودر ژله كامل حل بشه سپس داخل ظرف ريختم گذاشتم يخچال تا ببنده
سپس ژله انبه پرتقال رو بن ماري كردم وقتي كامل خنك شد روي لايه قبلي كه گرفته بود ريختم و داخل يخچال قرار دادم تا ببنده سپس روش انبه اسلايس شده ( به دلخواه ميريزيم ) ريختم و نوش جان ميكنيم.
4.71M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#سینه_مرغ_شکم_پر👆🏻🦋
📍مواد لازم:
🥠سینه مرغ ۴ تکه
🥫رب گوجه فرنگی ۴ ق چ
🧀پنیر موزارلای تازه یا پنیر پیتزا به دلخواه
🥓سالامی یا ژامبون یا پپرونی به میزان لازم
🧀پنیر چدار یا پنیر پیتزا
🍃پونه کوهی🧂نمک و فلفل به میزان لازم
🌡پخت در دمای۱۸۰درجه سانتیگراد یا ۳۵۶ درجه فارنهایت به مدت:۲۰دقیقه
#مرغ
مرغ رو با یه کم زعفرون توی روغن سرخ میکنم برش میدارم پیاز.۱حبه سیر.زردچوبه.رب رو سرخ کردم بعد فلفل دلمه و نمک میزنم.2لیوان آب و زعفرون میریزم جوش بیاد مرغها رو اضافه میکنم و میزارم بپزه
فردا !
ساختن واژه ای به نام «فردا» بزرگترین اشتباه انسان بود،
تا زمانی که کودک بی سوادی بودیم و با این واژه آشنایی
نداشتیم،
خوب زندگی میکردیم.تمامی احساساتمان،
غم و شادیمان و هرچه داشتیم را همین امروز خرج میکردیم
انگار فهمیده تر بودیم، چون همیشه میترسیدیم شاید فردا نباشد.
از وقتی «فردا » را یاد گرفتیم،
همه چیز را گذاشتیم برای فردا.
از داشته های امروز لذت نبردیم و گذاشتیم برای روز مبادا...
شاید باید اینگونه «فردا» را معنی کنیم....
«فردا»روزیست که داشته های امروزت را نداری.
پس امروز را زندگی🌸
❄️🌨☃🌨❄️