22.28M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 نازنين زاغری كيست و چرا آزادی او برای انگليس مهم بود؟
12.73M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 چرا اقتصاد #دانش_بنیان مهم است؟
⁉️ چرا رهبری #نام_سال را اینگونه انتخاب میکنند؟
⁉️ رمز موفقیت اقتصادهای برتر دنیا در چه چیزی نهفته است؟! ♨️ عامل اصلی و محرک پیشرفت کشور!
🎙 #حجت_الاسلام_راجی
#سال_تولید_دانشبنیان_اشتغالآفرین
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 مرحوم آیتالله ریشهری: من شهادت میدهم که رهبر انقلاب همیشه آرزوی شهادت داشت، ولی آرزوی قدرت نه
http://eitaa.com/joinchat/638320642Cd6d36bd3d5
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#دسر ساده و خوشمزه رو براتون
اوردم😍
مثل دسرهای بیسڪوئیتے دیگه اس ولے خوشمزه هایے ڪه داخل ڪرم میزاره ونحوه ے سروِ دسر متفاوت و عالیه .
ےه قالب مستطیل شڪل لازم دارید . به نسبت اون دو لایه بیسڪوئیت پتے بور . اینجا ٢۴ تا استفاده ڪرده . ۵۰۰ گرم ڪرم شیر نستله و ۱ قوطے شیر عسلے . مقدارے هم خوراڪے هاے خوشمزه . مثل بیسڪوئیت اورئو , اسمارتیز , ڪیت ڪت , پاستیل شڪرے و یا هر خوشمزه ے دیگه اے . مثل مغز ها یا شڪلات سنگے یا مورس و ... یک لایه بیسڪوئیت با ڪمے فاصله و مرتب ڪف قالب بچینید . اگر ڪرم شیر نستله نتونستید تهیه ڪنید , ۵۰۰گرم شیر رو با ۶ قاشق پودرخامه بزنید تاڪاملا فرم بگیره و بعد یک قوطے شیر عسلے بهش اضافه ڪنید و بعد هم دو تا تخم مرغ و خوب مخلوط ڪنید . حالا نیمے از خامه رو روے بیسڪوئیت ها بریزید . ڪیت ڪت و بقیه ے چیزها رو روے خامه بزارید وڪمے فشار بدید . حالا نصف دیگه ے خامه رو بریزید و روے خامه مثل الگوے بیسڪوئیت هاے ڪف قالب , بیسڪوئیت بچینید . ۱٢ ساعت داخل فریزر بزارید و بعد از خط بین بیسڪوئیت ها برش بزنید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کاپ_کیک_قیفی
با صدا ببینید🔈
موادلازم
تخم مرغ2عدد
شکر یک استکان
شیر یک استکان
روغن مایع نصف استکان
وانیل نصف ق چ
پکینگ پودر1ق چ
آرد دو استکان
پودر کاکائو 2ق غ
قیف بستنی آماده 10 عدد
مواد بالا را با هم مخلوط کرده و داخل قیفها بریزید و در فر ازقبل گرم شده 180 درجه حدود 20 دقیقه بپزید با سیخ چوبی امتحان کنید اگر نچسبید لز فر بیرون بیارید
با خامه قنادی زده شده یا باترکریم و ترافل تزئین کنید
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کیک جادویی😍
آموزش کیک شکلاتی بدون فر و فقط با ترکیب سه ماده
یه کیک بسیار خوشمزه و فوق العاده راحت
خب برای تهیه کردن این کیک به دو بسته کوکی یا بیسکویت کرمدار شکلاتی نیاز داریم
ما از بیسکوئیت اورئو استفاده کردیم
اول کرم وسط بیسکویت ها رو جدا کنید و اونارو پودر کنید**
اونارو تو یه کاسه بریزید و یک قاشق بکینگ پودربهش اضافه کنید و باهم مخلوط کنید
#آشپزی
http://eitaa.com/joinchat/638320642Cd6d36bd3d5
شیرینی اسکار #اسکار #عیدنوروز
مواد لازم برای۶۰ نفر
مواد اصلی
آرد (یا2پیمانه) ۲۵۰ گرم
پودر قند (یا3/4 پیمانه) ۱۰۰ گرم
کره ۱۵۰ گرم
تخم مرغ ۲ عدد
هل ساییده شده به مقدار لازم
وانیل ۱/۴ قاشق چای خوری
طرز تهیه
۱- زرده و سفیده تخم مرغ رو جدا کنید ، کره وپودر قند رو باهمزن بزنید تا کرم رنگ بشه و حجم بگیره ، بعد وانیل و هل و زرده تخم مرغ رو اضافه کرده و هم بزنید
۲- حالا آردالک شده رو در سه مرحله اضافه کرده با لیسک هم بزنید و در آخر با نوک انگشتان انسجام بهش بدید.اگر دلتون خواست از چرخ گوشت یک بار رد کنید
۳- بعد اندازه یک گردوی کوچک از خمیر برداشته در سفیده تخم مرغ بزنید و در گردوی خورد شده یا کنجد بزنید و در سینی فر چیده و بمدت ۱۵ دقیقه در فر از قبل گرم شده در دمای ۱۷۵ درجه بگذارید تا بپزد.
سایر نکات
این مقدار حدود نیم کیلو شیرینی اسکار به شما میده.شما میتونید مقدارش رو چند برابر کنید
🍳🥘🍲🥗🍿🍕🌭🧀🥐
http://eitaa.com/joinchat/638320642Cd6d36bd3d5
شیرینی کشمشی به روش قنادی
#شیرینی_کشمشی #شیرینی_خشک #عیدنوروز
مواد لازم برای۳۰ نفر
روغن جامد ۱۰۰ گرم
پودر قند ۱۷۵ گرم
تخم مرغ ۲ عدد
زعفران دم کرده غلیظ ۱ قاشق چای خوری
وانیل ۱/۴ قاشق چای خوری
آرد سفید ۲۰۰ گرم
کشمش ۷۵ گرم
طرز تهیه
۱- روغن جامد و پودر قند رو هفت هشت دقیقه با همزن بزنید تا کاملا پوک و حجیم بشه
۲- تخم مرغها رو یکی یکی اضافه کرده هربار دو دقیقه هم بزنید با آخرین تخم مرغ وانیل و زعفران رو اضافه میکنیم
۳- کشمش ها رو یکربع قبل تو آب داغ میخیسونیم و بعد آبکش میکنیم
آخر سر کشمشها و آرد الک شده رو در دو مرحله افزوده و با لیسک مخلوط میکنیم تا یکدست شود از هم زدن بیش از حد خودداری کنید(حتما آرد رو از قبل الک کنید)
۴- با قیف بدون ماسوره یا ماسوره گرد کشمشی ها رو با فاصله داخل سینی که کف آن کاغذ روغنی انداخته آید بزنید برای بهتر ترکدار شدن سطح شیرینی ها کمی پودر قند روی آنها الک کنید(اختیاری ست) در فر از قبل گرم شده قراردهید ابتدا با دمای ۲۰۰ درجه به مدت ده دقیقه و سپس دما را به ۱۸۰ کاهش داده و ده دقیقه دیگر اجازه دهید پخته شود در نهایت میتوانید کمی از بالا حرارت دهید تا روی آن ها هم کمی تغییر رنگ دهد
۵- وقتی شیرینی ها از زیر شروع به طلایی شدن کنند یعنی تقریبا آماده هستند زیاد ماندن شیرینی در فر موجب خشک شدن آن می شود
بعد از درآوردن از فر و کمی خنک شدن در ظرف سرو بچینید و نوش جان کنید🌷
سایر نکات
این مقدار مواد بیش از ۳۰ عدد شیرینی میدهد بسته به سایز این تعداد متفاوت است
برای روغن بهتر است از روغن نیمه جامد که آن را در خانه صاف کرده اید استفاده کنید روش صاف کردن روغن در برنامه موجوده
امیدوارم رسپی مورد رضایت و استفاده شما خوبان قرار بگیره
🍳🥘🍲🥗🍿🍕🌭🧀🥐
http://eitaa.com/joinchat/638320642Cd6d36bd3d5
010.mp3
1.53M
🔶 صحبت های دکتر حبشی در مورد رابطه صحیح زن و شوهر در خانواده
"بخش دهم"
❇️ ویژگی های نگاه مالکیت و تفاوتش با "نگاه امانت داری"
💥 دکتر حمید #حبشی