eitaa logo
پروانه های وصال
9.7هزار دنبال‌کننده
32.8هزار عکس
27.1هزار ویدیو
3.2هزار فایل
اینجا قرار باهم کلی🤝 ✅ مطالب تربیتی 🤓 ✅ مطالب متنوع📚 ✅ گلچین شده سخنان بزرگان🧑🏻‍💼 ✅ اخبار روز🕵🏋 ✅ آشپزی👩🏻‍🍳🍡 باهم یادبگیریم و مطلع بشیم🖐 استفاده از مطالب کانال با ذکر صلوات 🥰 با این ایدی میتونیم باهم در ارتباط باشی @Yamahdiii14
مشاهده در ایتا
دانلود
⊰{🌚💚}⊱ اسلحۂ جنگ امࢪوز؛ چادࢪِ فاطمہ است بانوجـٰان! مبادا دلت از طعنہ ها بگیࢪد و اسلحہ ࢪا زمین بگذاࢪۍ:)
●خیلی درس می خواند، هلاک می کرد خودش را. هربار که بهش می گفتم: بسه دیگه. چرا این قدر خودت رو اذیت می کنی؟ ●می گفت: اذیتی نیست. اولا خیلی هم کیف میده، ثانیا وظیفمونه. باید این قدر درس بخونیم که هیچ کس نتونه بگه بچه مسلمون ها بی سوادند. 🌷 📎پ ن : برادر و خواهر محترمی که می گوئی ما دنبال شهادت هستیم و نمی خواهیم خیلی عمرمان را روی درس و علم آموزی بگذاریم، لطفا مشاهده کن این وصیت شهید را ، او دارد به تو نقشه راه می دهد 👈 خودت را از نظر علمی آن قدر قوی کن که دشمن به علم تو حسادت کند و به خاطر علمت تو را به شهادت برساند مثل شهدای هسته‌ای
هراتفاقےكه ميافتد چه كوچك چه بزرگ وسيله اےاست براےآنكه خداباما حرف بزندوهنرزندگے دريافت اين پيامهاست وبدان درتنهاترين لحظات خدا باتوست ♡ 🍁🍂🍁🍂
اون‌ وجـودی‌ که میتونه فدای مهـدی‌ فاطمه بشه، حیف‌ نیست‌ فدای‌ یہ‌ نفس‌ طمع‌کار‌ بشه که هیچوقت‌ سیر‌ نمیشه؟!(:💔 🍁🍂🍁🍂
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
6.67M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
اسنک ساز حتمااا ده دقیقه قبل گرم بشه عزیزانی که میگن کلوچه ما به اسنک ساز میچپسه حتما زیادی مواد کیک میریزین که موقع پخت سرریز میشه. مقداری روغن جامد پخت و پز و یا روغن مایع وکمی آرد رو با هم مخلوط کنید تا مثل ماست شل در بیاد واسه چرب کردن اسنک ساز و یا قالب کیک استفاده کنید.
این دسر خیلی اسونه 👇🏽👇🏽👇🏽👇🏽 لایه زیری پاناکوتا هست لایه دوم کیک کاکایویی هست که پودرش کردم و روی دسر ریختم لایه سوم خامه فرم گرفته یا همون قنادی هست با ماسوره روی کیک پایپ کردم لایه اخر هم ژله انار هست که تو یه قالب با سطح صاف ریختم گذاشتم یخچال بعد سفت شدن به مربع های ریز برش دادم و روی دسر ریختم در اخر کمی دون انار و یه تیکه کیک گذاشتم میتونین میوه های دیگه رو هم به عنوان تزیین بزارین
🍡 😋 ▫️شیر 1 لیتر ⁦ ▫️شکر 11 ق غ ⁦ ▫️رنگ خوراکی نوک ق چ ▫️⁩آرد سمولینا 10 ق غ ▫️کره 25 گرم ⁦⁦ ▫️⁩پودر نارگیل 1 الی 1,5 پ 🔸شیر و شکر و رنگ خوراکی و آرد سمولینا و کره رو باهمزن مخلوط کنید روی حرارت ملایم بذارید مدام هم بزنید تا غلیظ شود پنج دقیقه کنار بذارید تا از حالت داغی بیافتد و گاهی اوقات هم هم بزنید و مقداری از موادتون بردارید گلوله کنید و در پودر نارگیل بغلتانید و وسطش رو با نوک انگشتتون فشار دهید و پودر پسته بپاشید و سرو کنید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
اخلاق بد مانندِ یک لاستیکِ پنچر است، تا عوضش نکنید راه به جایی نخواهید برد...