🔺تو زندگی یه وقتایی هست که یهو مواجه میشی با زندگیت و میبینی چقدر اشتباه کردی، تو یه رابطه چقدر اعتماد کردی،چقدر از خودت مایه گذاشتی و نتیجه یک اشتباه بزرگ بود
🔺اون مواقع میتونه گرانبها ترین هدایا رو به تو بده اگه بلندشی و به خودت بگی اشتباه کردم؟ خودم هم جبرانش میکنم.
🔺یادت باشه توی اشتباهات هم نا امیدی هست هم انگیزه؛ انگیزه رو از توی اون در بیار و زندگی و از دل اون اشتباه بساز که یه روز با افتخار از اشتباهت حرف بزنی.
💚لبخند خدا بدرقه راهتون💚
❄️🌨☃🌨❄️
💠🔹امام سجاد علیهالسلام⇩
✨از بزرگترین نعمتها بر ما
جاری شدن ذکر تو بر زبان ماست
و اجازهات به ماست که تو را بخوانیم
و تنزیه و تسبیح گوئیم
✨خدایا پس ذکرت را به ما الهام کن
در نهان و آشکار و شب و روز
و پیدا و پنهان و در خوشی و ناخوشی
✨و ما را به ذکر پنهان مأنوس فرما
و به عمل پاکیزه و کوشش پسندیده
بکار گیر
📚فرازی از مناجات خمسه عشره
#تلنگر❗️
ازخودت بترس‼
هیچوقت ب نَفسِ خودت مطمئن نباش
هیچوقت نگو من ک گنااه نمیکنم
یا نگو من فرق دارم
من دلم نمی لرزه!
اینو ک میگی ..
دقیقا همونجا
میخوری زمین
بترس از نَفسی ک میزنتت زمین
مراقب باش رفیق⛔
هنوز هم وقت هست
❄️ أللَّھُـمَ ؏َـجِّـلْ لِوَلیِڪْ ألْـفَـرَج ❄️
#امام_زمان_عجل_الله_فرجه_الشریف
#آخرالزمان
#ظهور
❄️🌨☃🌨❄️
#برگر_زغالی 🍔 😋
▫️گوشت گوساله یا ترکیب گوساله و گوسفند
▫️۱ پیازی ک کاملا آبش رو جدا کردیم
▫️پودر پیاز یک قاشق چایخوری
▫️یک قاشق چایخوری فلفل سیاه
▫️برای نیم کیلو یک قاشق غذاخوری پودر سوخاری
▫️نصف قاشق چایخوری پودر سیر
▫️یک قاشق چایخوری سس خردل
▫️نمک یک قاشق مرباخوری
🔸تمام مواد بالا رو ترکیب میکنیم و کاملا ورز میدیم تا چسبنده و منسجم بشه. گوشت رو به دایره های ۱۵۰ گرمی تقسیم میکنیم. کاملا گرد میکنیم تا هیچ تَرَکی نداشته باشه، پهن میکنیم و به مدت ۲ ساعت در یخچال قرار میدیم تا به اصطلاح گوشت بیات بشه و در حین سرخ شدن وا نره. توی تابه میزاریم و سرخ میکنیم برای دادن طعم دودی به برگر ها، یک تکه فویل در تابه میزاریم و یه کوچلو زغال روشن، روی زغال ۲_۳ قطره روغن میریزیم، شروع به دود کردن میکنه در تابه رو میبندیم و چند ثانیه مکث میکنیم بعد در تابه رو برداشته پنیر گودا میزاریم روی برگر تا کمی آب بشه. من توی برگرم علاوه بر برگر از فیله مرغ سرخ شده هم استفاده کردم
...
5.4M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#پوره_سیب_زمینی_پنیری
سیب زمینی ۶عدد متوسط
خامه صبحانه ۲۵۰گرم
شیر یک لیوان دسته دار
کره ۲۵گرم
پنیر پیتزا ۲۰۰گرم
نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
روغن زیتون به مقدار لازم
ابتدا سیب زمینی رو میزاریم آب پز بشه کمی هم نمک اضافه میکنیم تا خوب بپزه بعد پوستشو جدا میکنیم بعد از الک رد میکنیم تا کاملا سیب زمینی ها یکدست بشن بعد شیر و کره رو اضافه میکنیم وبعد خامه رو اضافه میکنیم وخوب مخلوط میکنیم در آخرمواد روی حرارت خیلی کم که پنیر آب بشه میزاریم و پنیرو کم کم اضافه میکنیم وخوب هم میزنیم تا گشدار بشه اگه احساس کردید پنیرش کم هست می تونید دوباره اضافه کنید دقت داشته باشید مرتب هم بزنید وگرنا خوب کش نمیاد ودر آخر هم نمک و فلفل اضافه میکنیم
20.14M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
﷽طرز تهیه کامل ذرت مکزیکی👆🏻👆🏻
....
51.05M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
﷽ فیلم طرز تهیه میگو پفکی👆🏻👆🏻👆🏻
(روشی عالی و خوشمزه برای طبخ میگو...