eitaa logo
پروانه های وصال
8.1هزار دنبال‌کننده
29.7هزار عکس
23.2هزار ویدیو
3.1هزار فایل
اینجا قرار باهم کلی🤝 ✅ مطالب تربیتی 🤓 ✅ مطالب متنوع📚 ✅ گلچین شده سخنان بزرگان🧑🏻‍💼 ✅ اخبار روز🕵🏋 ✅ آشپزی👩🏻‍🍳🍡 باهم یادبگیریم و مطلع بشیم🖐 استفاده از مطالب کانال با ذکر صلوات 🥰 با این ایدی میتونیم باهم در ارتباط باشی @Yamahdiii14
مشاهده در ایتا
دانلود
حاج حسین یکتامون میگن: 🌱 دعوای امروز بر سر است و دشمن در پی آن است که بواسطه عدم ولایتمداری زمینه مهدی موعود (عجل الله) فراهم نشود. @jomalat_talaei_olama_shohada
روزهای آخر موجودیت رژیم اسرائیل است سید حسن نصرالله: اتفاقات فلسطین اشغالی، نشان‌ از فرارسیدن روزهای آخر موجودیت این رژیم است. تنها دلیل بازدارندگی مقاومت در سوریه و لبنان، حمایت‌‌ ایران است.
می دانید مردم در ارتباط با امام زمان چند دسته اند: دسته اول: تا جایی همراه امام هستند که منافعی از جانب امام به آنها برسد. حوائجشان برآورده شود و مشکلاتشان برطرف شود. دسته دوم: تا جایی همراه امام هستند که متحمل آسیب و ضرری نشوند، حتی اگر درصدی احتمال ضرر بدهند گرد امام را خالی می‌کنند. ضرر های مادی و جانی از مهمترین ضرر ها برای آنهاست و البته آبرو از درجه بالاتری برای آنها برخوردار است. دسته سوم: اصلا به دنبال جلب منفعت و یا دفع ضرر برای خود نیستند و از جان و مال و آبرو برای امام زمان دریغ نمی ورزند. و چقدر کمند دسته سوم و الا امام زمان ( عجل الله تعالی فرجه الشریف) تابحال ظهور فرموده بودند. و چقدر خوب است که محب اهل‌بیت باشیم
- علت عقب ماندگی ، دین نیسـت فهم غلط از دین است ! مثلا فهم نادرست از انتظار فرج باعث تنبلی و ســکون می‌شود و‌ انسان و جامعه را از رشد باز می دارد؛ اما وقتــی انتظار سازنده باشد حــرکت و تمدن‌سازی شکل مــی‌گیرد .. ___ شهیدمطهری . ❄️🌨☃️🌨❄️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
11.86M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
دمی بیج بیج😍😋 ۱-گوشت چرخکرده ۲۰۰ گرم ۲-برنج ۳ پیمانه ۳-سیب زمینی درشت ۱ عدد ۴-رب گوجه ۱ ق.غ سرپر ۵-پیاز ۱ عدد ۶-نمک، فلفل، زردچوبه، دارچین به میزان لازم ۷-روغن یا کره به میزان لازم نکات: ۱-حتما رب گوجه با مواد گوشتی و روغن خوب تفت داده بشه که علاوه بر طعم بهتر این کار باعث میشه رنگ دانه های رب باز بشه و رنگ خوبی به غذا بده. ۲-برای اینکه ته دیگ خوش رنگی داشته باشید لایه گوشتی رو با فاصله از ته دیگ بریزید. رب گوجه اگه به ته قابمله نشت کنه میسوزه و ته دیگ بد رنگ و بد مزه میشه. ۳-اگر نصف پیمانه برنج دودی به غذا اضافه كنید، عطر و طعم آن بی‌نظیر می‌شه. ۴-استفاده از زعفران غذا را خوشمزه‌تر می‌كنه و اختیاری هست. ۵-می توانید سیب زمینی ها را جداگانه سرخ كنید و لابه‌لای پلو بریزید و ته دیگ ساده برنجی
6.54M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
😍😋 لوبیا ۳۰۰ گرم برنج کته ۵ قاشق غذا خوری تخم مرغ ۱ عدد جعفری ۲ قاشق غذا خوری ذرت ۳ قاشق غذا خوری نمک و فلفل سیاه ،پاپریکا و زیره هر کدوم ۱ قاشق چای خوری ارد سوخاری ۱/۲ پیمانه پیاز ۲ عدد کره ۱ قاشق چای خوری نمک و فلفل سیاه و شکر ۱ قاشق مربا خوری ماست ۱ پیمانه خیار شور ۲ عدد نمک و فلفل سیاه نان مک ۸ عدد لوبیا رو ۱۲ ساعت خیس کنید و ۲ ساعت بپزین ،بعد چند دقیقه با نمک و‌فلفل سیاه بزارین تو فر تا رست بشه ،حالا بکوبین و با مواد دیگه هم بزنین ،۳۰ دقیقه بره تو یخچال ،سرخش کنید ،پیازم با حرارت ملایم کاراملی کنید
13.51M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
برگر دست ساز 😍😋 پیاز/سیر/سس گوجه فرنگی سس خردل/سویا سس/گوشت چرخ کرده که ترکیب گوشت گوساله و گوسفندی با چربی خیلی کم . ادویه : پودرسیر/زردچوبه/فلفل سیاه/پودر سوخاری . طرزتهیه : ۱- گوشت چرخکردمون رو با سیر رنده شده و پیاز رنده شده که آب پیاز رو ۸۰%گرفتیم (واسه اینکه برگر خشک نباشه )ترکیب میکنیم . ۲-سس خردل و سویا سس و سس گوجه رو بهش اصافه میکنیم و بعد نوبت ادویه هامون که به موادمون اضافه میکنیم . ۳- چنگ میزنیم مواد رو و به مدت ۲-۳ دقیقه ورز میدیم و با چاقو و کارد ساطوریش میکنیم تا گوشت خودشو ول کنه 😁😍 . ۴- قالبمون رو میگریم و روش رو کیسه فیریز میکشیم به مدت ۱ساعت داخل فیریزر میزاریم
9.99M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
😍😋 -بلغور جو که حسابی ریز شده باشه ۲/۵ لیوان -آرد سمولینا دو سوم یک لیوان -آب داغ ۱لیوان(اندازه لیوانها یکسان هست) -رب گوجه فرنگی ۱/۵ قاشق غذاخوری -تخم مرغ ۱عدد🥚 -آرد سفید نصف لیوان -فلفل قرمز-نمک-فلفل سیاه-زیره سبز -گوشت چرخ کرده ۳۰۰گرم -فلفل دلمه،کاپی یا تُند ۱عدد -پیاز متوسط ۱عدد🧅 -جعفری ساطوری شده ۵۰گرم یا یک مُشت تقریبا -پاپریکا-زردچوبه-فلفل قرمز -نمک -حین فرم دادن ایچلی کوفته ها،حتما دستاتو‌ خیس نگه دار تا براحتی فُرم بدی.برای خیساندن بلغور و سمولینا،از آب زیادی استفاده نکن چون اگر خمیری شکل بشه،دیگه نمیتونی فُرم بدی و توی روغن وا میره.باید خمیری تقریبا خشک تر باشه.برای سرخ کردن،نزار روغن کامل داغ بشه،اینجوری سریع میسوزن،همینکه نصفه داغ شد،۳تایی باهم سرخ کن.تایم پختش هم ۵دقیقه ست.ترکها،روش خاص خودشونو دارن برای شکل ایچلی کوفته.من سعی کردم کمی رعایتش کنم مواد میانی نباید آبدار باشه پس تا جای ممکن بپزاگر خمیر خیلی خُشک بود،خیلی کم آبجوش حین چنگ زدن اضافه کن تا به بافت مورد نظرت برسی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا