eitaa logo
پروانه های وصال
7.9هزار دنبال‌کننده
29هزار عکس
21.9هزار ویدیو
3.1هزار فایل
اینجا قرار باهم کلی🤝 ✅ مطالب تربیتی 🤓 ✅ مطالب متنوع📚 ✅ گلچین شده سخنان بزرگان🧑🏻‍💼 ✅ اخبار روز🕵🏋 ✅ آشپزی👩🏻‍🍳🍡 باهم یادبگیریم و مطلع بشیم🖐 استفاده از مطالب کانال با ذکر صلوات 🥰 با این ایدی میتونیم باهم در ارتباط باشی @Yamahdiii14
مشاهده در ایتا
دانلود
📚 👈 خداوند مشتاق کیست؟ خداوند به یکی از صدیقین وحی فرمود که من در میان بندگانم کسانی را دارم که مرا دوست دارند و من هم آنها را دوست دارم. آنها مشتاق من هستند و من نیز مشتاق آنها. مرا همواره یاد می کند، من نیز به یاد آنها هستم. در تمام کارها به من نظر دارند، من هم توجهم به آنهاست.  آن صدیق گفت: معبود من! نشانه آنها که مورد توجه تو هستند چیست؟  فرمود: آنها کسانی هستند که در انتظار غروب آفتاب هستند تا شب فرا برسد و تاریکی همه جا گسترده شود و آنها در دل شب با من به راز و نیاز بایستند. صورتهاشان را از روی خضوع روی خاک بگذارند و به مناجات بپردازند. در دل شب به خاطر نعمتهایی که به آنها داده ام مرا خالصانه سپاس می گویند. تا سحر با ضجه و استغاثه در قیام و رکوع و سجودند. به خاطر عشقی که به من دارند، خودشان را در رنج و سختی می اندازند. اولین چیزی که به آنها می دهم این است که از نور خود به دلهاشان می تابانم تا به واسطه آن نسبت به من معرفت یابند. 📗 ، ص 133 ✍ میرزا جواد آقا ملکی تبریزی 💕💛💕
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
سلام یک شیرینی ساده و راحت و که بدون فر و سه سوته آماده میشه 🙂😉. فقط کافی که همین الان پاشید و دست به کار بشید درست کردنش که خیلی راحته و تایم هم بدید توی فریزر و بعد برش بدیدو فقط موقع برش عجله نکند چاقوتون هم تیز باشه 🤗. بیسکویت پتی بور 130 گرم (حدودا یک و یک و نیم بسته) تخم مرغ 1 عدد پودرشکر یا پودر قند 70 گرم (نصف لیوان) کره 100 گرم وانیل 1/4 ق چ شکلات تخته ای 100 گرم مواد به دمای محیط برسد . تخم مرغ و پودر شکر ( پودر قند) رو با همزن خوب زدم تا کرم رنگ بشه و بعد وانیل رو اضافه کردم . شکلات تخته ای رو روی حرارت غیر مستقیم (بن ماری) قرار دادم تا آب بشه و بعد کره رو داخلش ریختم و مخلوط کردم . مخلوط تخم مرغ و شکر رو هم بهش اضافه کردم و مدام هم زدم تند تند هم زدم چون روی حرارته نبنده ، حدودا دو تا پنج دقیقه به این صورت باشه تا تخم مرغ گرمی ببینه و خام نمونه . مواد رو از حرارت برداشتم و کنار گذاشتم تا از دما بیفته . بیسکویت ها رو خرد کردم و داخلش ریختم و مخلوط کردم . بیسکویت ها نه خیلی ریز و نه خیلی درشت نباشه ، اگر شل بود باز بیسکویت میشه اضافه کرد . ممکنه کمتر یا بیشتر لازم بشه . مواد رو داخل کیسه فریزر ریختم و پهن کردم به شکل استوانه ای و لوله در اوردم و داخل فریزر قرار دادم . حدودا 2 تا 3 ساعت موند و بعد برش دادم و به دلخواه داخل پودر نارگیل ( پسته و ...) غلتوندم . نکته به میزان شکر توجه کنید اگر شکلاتتون تلخ نیست و شیرین هست شکر کمتر استفاده شود . از بیسکویت پتی بور ساده بهتره استفاده بشه تا موقع برش بهتر دیده بشه . داخلش می تونید از هر نوع مغزی مثل گردو و پسته و ... هم استفاده کنید . می تونید پودر کاکائو هم بریزید داخلش و اگر دوست داشتید جای شکلات 2 ق غ کاکائو بریزید. بعدا نوشت : دوستان می تونید مواد تخم مرغی رو روی حرارت بزارید تا کمی بیشتر تخم مرغ بپزه من مدت زیادی روی حرارت کتری قرار دادم و مدام هم زدم تا تخم مرغ خام نمونه. می تونید تخم مرغ رو هم حذف کنید نگران نباشید 🤗 💕💚💕
کیک شیفون شکلاتی آرد قنادی 1 و یک سوم لیوان شکر دانه ریز 1لیوان پودرکاکائو 3 ق غ آب جوش نصف لیوان نشاسته ذرت 3 ق غ بکینگ پودر 1ق غ سرصاف روغن مایع 1لیوان تخم مرغ 4 عدد تمام مواد رو یکساعت زودتر آماده کرده و روی میزمیچینیم،حالا تخم مرغ و شکر و وانیل رو خوب هم میزنیم تا حجیم بشه و رنگش روشن ومیذاریم کنار،بعد سریع مواد خشک رو با هم مخلوط و الک میکنیم اینم میذاریم کنار،حالا روغن مایع رو اضافه کرده و هم میزنیم و بعد از اون آبجوش رو کم کم اضافه کرده و تند تند هم میزنیم و در نهایت مواد خشک رو الک کرده و اضافه میکنیم و دورانی هم میزنیم تا یکدست بشه،توی قالب ریخته و در فر 180 درجه به مدت 45تا 50 دقیقه قرار میدیم تا بپزه،قالب مناسب برای این کیک 18الی 20سانت هستش که اینجوری تا لبه قالب کیک بالا میاد،خودم قالب 22سانت داشتم و توی اون ریختم و حدودا 7سانت پف کرد،بعدم میذارم روی توری تا خنک بشه و برش بزنم و فیلینگ بذارم و تزیین کنم 💕💙💕
یا علی نام تو بردم نه غمی ماند و نه همی
3.mp3
8.12M
🌸قطعه استودیویی: "لحظه های شیدایی" 🎊به مناسبت ایام غدیر🎊 🌸با صدای: علی فانی و امید روشن بین
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🏖ﻫر ﮐﻼﻣﯽ ﮐﻪ ﺍﺯ ﺩﻫﺎﻧﺖ ﺑﯿﺮﻭﻥ ﻣﯽ ﺁﯾﺪ، ﺑﺎﻭﺭ ﺗﻮ ﺭﺍ ﻣﯽ ﺳﺎﺯﺩ ﻭﻗﺘﯽ ﻣﯽ ﮔﻮﯾﯽ : ‏« ﻣﻦ ﺁﺩﻡ ﺯﺭﻧﮕﯽ ﻧﯿﺴﺘﻢ‏» ، ﺩﺭ ﺣﻘﯿﻘﺖ ﺣﮑﻢ ﻣﺤﮑﻮﻣﯿﺖ ﺧﻮﺩ ﺭﺍ ﺻﺎﺩﺭ ﮐﺮﺩﻩ ﻭ ﺑﻪ ﮐﺎﺋﻨﺎﺕ ﻓﺮﻣﺎﻥ ﺩﺍﺩﻩ ﺍﯼ ﮐﻪ ﺗﻤﺎﻡﻣﻮﺍﺭﺩ ﻣﻨﻔﯽ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺳﻮﯾﺖ ﺳﺮﺍﺯﯾﺮ ﮐﻨﺪ؛ ﺳﻌﯽ ﮐﻦ ﺯﻣﺎﻧﯽ ﮐﻪ ﮔﻔﺖ ﻭ ﮔﻮﯼ ﺫﻫﻨﯽ ﺑﺎ ﺧﻮﺩﺕ ﺩﺍﺭﯼ، ﮐﻼﻡ ﺗﻮ ﺍﺯ ﻣﻮﺿﻊ ﻗﺪﺭﺕ ﺑﺎﺷﺪ؛ ﭼﻮﻥ ﻫﺮ ﺁﻧﭽﻪ ﺭﺍ ﮐﻪ ﺑﻪ ﺧﻮﺩﺕ ﻣﯽ ﮔﻮﯾﯽ، ﭼﻨﺪﺑﺮﺍﺑﺮﺵ ﺑﻪ ﺧﻮﺩﺕ ﺑﺮ ﻣﯽﮔﺮﺩﺩ ﺍﻭﻝ ﺫﻫﻨﺖ ﺭﺍ ﺑﺮﺭﺳﯽ ﮐﻦ ﻭ ﺑﺒﯿﻦ ﺑﯿﺸﺘﺮﺍﻭﻗﺎﺕ ﺧﻮﺩﮔﻮﯾﯽ ﻫﺎﯾﺖ ﻣﺜﺒﺖ ﺍﺳﺖ ﯾﺎ ﻣﻨﻔﯽ؛ ﭼﻮﻥﺯﯾﺮﺑﻨﺎﯼ ﻫﺴﺘﯽ، ﺗﻔﮑﺮ ﺍﺳﺖ . ﺍﮔﺮ ﻣﯽ ﺧﻮﺍﻫﯽ ﻣﻮﺍﺭﺩﯼ ﻋﺎﻟﯽ ﻭ ﻣﺜﺒﺖ ﺩﺭ ﺯﻧﺪﮔﯽ ﺑﺮﺍﯾﺖ ﭘﯿﺶﺑﯿﺎﯾﺪ . ﻧﮕﺮﺵ ﻭ ﺫﻫﻨﯿﺖ ﺧﻮﺩ ﺭﺍ ﺗﻐﯿﯿﺮ ﺑﺪﻩ ﻭ ﯾﺎﺩﺕ ﺑﺎﺷﺪ ﮐﻪ ﻧﻮﺩ ﺩﺭﺻﺪ ﺗﻐﯿﯿﺮﺍﺕ ﺧﻮﺏ ﻭ ﺑﺪ ﺯﻧﺪﮔﯽﺍﺕﺑﻪ ﻧﻮﻉ ﻧﮕﺮﺵ ﺗﻮ ﻧﺴﺒﺖ ﺑﻪ ﺭﻭﯾﺪﺍﺩﻫﺎﯼ ﺯﻧﺪﮔﯽﺑﺴﺘﮕﯽ ﺩﺍﺭﺩ ﻭ ﺩﻩ ﺩﺭﺻﺪ ﺁﻥ ﺑﻪ ﻭﻗﺎﯾﻊ ﺑﯿﺮﻭﻧﯽ ﻭﺍﺑﺴﺘﻪ ﺍﺳﺖ. 💕💛💕
. میگفت: ڪمتر‌عطرمےخریدم.. هرگاه‌میخواستم‌معطࢪ‌شوم✨ ازتہ‌دل‌مےگفتم"حسیـــن‌جان" آنگاه‌فضامعطࢪمےشد( : . شهیدبزرگوار مشلب🌹 💕🧡💕
🏖حسادت شغل دوم ماست؟! قبلاً جدی نمی‌گرفتم اما حالا با ایمان می‌گویم که شغل دوم بسیاری از ما ایرانیان، حسادت است! بیشتر ما به هرکس که یک قدم جلوتر رفته باشد، یک پله بالا ایستاده باشد یا حتی یک لبخند بیشتر روی صورتش نشسته باشد حسودی‌مان می‌شود. چون رشد کردن توام با رنج و دشواری است، لم می‌دهیم و به جایش به کسی که درس می‌خواند می‌گوییم خرخوان، به کسی که پول درمی‌آورد می‌گوییم دزد، به آدم مودب و محترم می‌گوییم سوسول! شما نه! شما فرق می‌کنید. اما بغل‌دستی‌تان حسود است. به زیبایی، ظرافت، هوش، سواد، ادب و ... دیگران حسودی می‌کند. به جای اینکه تلاش کند قد خودش را بالا بکشد، انرژی‌اش را صرف این می‌کند که قد دیگران را با حسادت کوتاه نشان بدهد! آدم موفق اما راهش را می‌رود و حسود پشت سرش حرف می‌زند. خون خونش را می‌خورد و وقت و توانش را صرف خراب کردن او می‌کند اما حق با پرتغالی‌هاست که می‌گویند: کاروان می‌گذرد و سگ‌ها فقط عوعو می‌کنند! به جای حسادت کردن به دیگران و تلاش برای کوچک نشان دادن آنها، خودمان را بزرگ کنیم. به رشد خودمان فکر کنیم. این‌طور این همه حرص و البته قرص مُسکن نمی‌خوریم! آدم‌های موفق، چراغ راهند. مثل فانوس‌دریایی. آنها آن سوی توفان ایستاده‌اند، تلاش کنیم از آنها این نکته را یاد بگیریم که ما هم می‌توانیم موفق شویم به شرطی که به جای حسادت، بجنگیم، کار کنیم و راهمان را باز کنیم. به کسانی که پشت سرتان با حسادت حرف می‌زنند لبخند بزنید. آنها جایشان همان جاست؛ درست پشت سرتان! آنها را دوست داشته باشید چون تنها کسانی هستند که موفقیت شما را باور دارند و با حسادت کردن به آن اعتراف می‌کنند! 💕🧡💕
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
رمامن جدید قسمت اول👇👇