بسم الله الرحمن الرحیم
هجریادبی
اهرام
اولین سهگانی تاریخ ادبیات است
که فرعونها سرودند
ایوان مدائن
سالها پیش از خاقانی
به نظم کشیده شده بود
آتشکده
مثنوی بلندی بود، از الست روشن
که روح نیّر ازآن خبر نداشت.
اما تو[ای محمد!]
_ بیآنکه سروده باشی _
چنان اساس ادبیات کهن را بههم ریختی
که بهار
هفدهروز منتظر ماند
تا آمدنت را
مبدأ تقویم تاریخ "هجریادبی" رقم بزند.
✍شاعر: مجتبی خرسندی
🆔 pasokhcity
جواب سوم به شبهه ۱۰۶ از نگاه توحیدی
ابعاد مختلف انسان👇👇
✅👈الف. بعد انسانى و الهى: در این مورد زن و مرد با هم یکسان هستند و راه تکامل انسانى و الهى، تا بىنهایت بهروى هر دوى آنها گشوده است.
خداوند در سوره مبارکه نحل آیه 97 مىفرماید:
مَنْ عَمِلَ صَالِحًا مِنْ ذَكَرٍ أَوْ أُنْثَىٰ وَهُوَ مُؤْمِنٌ فَلَنُحْيِيَنَّهُ حَيَاةً طَيِّبَةً ۖ وَلَنَجْزِيَنَّهُمْ أَجْرَهُمْ بِأَحْسَنِ مَا كَانُوا يَعْمَلُونَ
«هرکس از مرد یا زن عمل نیک انجام دهد در حالى که ایمان داشته باشد، پس او را بىتردید (در دنیا) به زندگى پاکیزهاى زنده خواهیم داشت و (در آخرت) پاداششان را در برابر عملهاى بسیار خوبشان خواهیم داد.»
✅👈ب. بُعد علمى: از نظر بُعد علمى بین مرد و زن تفاوتى نیست. اسلام تفاوتى در فراگیرى علم بین زن و مرد قایل نشده است. در روایات آمده: «طلب العلم فریضة على کل #مسلم و #مسلمة»؛
✅👈ج. بُعد اقتصادى: زن و مرد در اسلام از حیث وظایف اقتصادى با یکدیگر متفاوتاند. این وظایف بر مبناى توان و قدرت جسمى و روحى زن و مرد تقسیم بندى شدهاند. زن اصولاً از لحاظ بازدهى اقتصادى از مرد ضعیفتر است. چرا؟؟
چون خیلی از کارهای سخت در اجتماع وجود دارد که نیازمند بدن نیرومند و قوی است، که از عهده مردان برمی آید، در این کارها مردها تلفات روحی و جسمانی فراوانی میدهند.
👌✅مرد مواد مورد نیاز را از بیرون می آورد (رزق حلال، سبک زندگی و...) و زن هم مسئول است با این مواد انسان تولید میکند.
@pasokhcity
چند نکته ضروری👇👇👇
نکته اول
این حکم برای ادیان دیگر هم هست فقط اسلام آمده جلوی متضرر شدن زن را بگیرد
نکته دوم
بعضی از تقسیمات به شهری و روستایی عرب و عجم فارس و ترک مربوط به تن آدمیست نه جان آدمی جان آدمی از عالمی آمده که این ویژگی ها در او نیست
نکته سوم
آیات مثل الرجال قوامون علی النساء یعنی پدر بیشتر کارهای اداری خانه را برعهده دارد کار های مثل کپی گرفتن و نان خریدن ...
نکته چهارم
در اسلام هر کجا بحث ناظر به کمال باشد هیچ فرقی بین زن و مرد قرار نمیدهد
نکته پنجم
اگر اسلام یک دین کاملاً مادى بود که محور مسائل آن امور مالى و اقتصادى در نظر گرفته مىشد و آنگاه دیه زن نصف دیه مرد بود، این اشکال وارد بود که چرا ارزش زن کمتر از مرد است و چرا قیمت زن را نصف قیمت مرد در نظر گرفتهاند. حال آنکه در اسلام ارزش انسانها به روح و روان و کمالات معنوى آنهاست، آنچه در اسلام اهمیت دارد و معیار ارزش است، تقواست.دیه مربوط به تن انسانهاست، برای همین است که فرقى بین دیه فرد اوّل حکومت اسلامى و یک کارگر ساده وجود ندارد.
@pasokhcity
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 چیزی که دشمنان ایران اسلامی از فهم آن عاجز هستند!
⭕️ مجری: وضعیت فرهنگی جامعه، وضعیت خوبی نیست. چه کار باید کرد؟
⭕️ آیت الله حائری شیرازی: ظاهرش اینطور است. باطنش اینطور نیست.
@pasokhcity
🔔 #درمان_ندارد
💠💠حضرت عیسی هم نتوانست شفایش دهد‼️
💠حضرت عیسی بن مریم (علیهما السلام) فرمودند:
🍀«من بیماران را مداوا کردم و به اذن خداوند شفایشان دادم. کور مادرزاد را به اذن خدا بینا کردم. مردگان را به اذن خدا زنده کردم. ولی وقتی می خواستم شخص «احمق» را معالجه کنم، نتوانستم او را اصلاح گردانم»‼️
💠پرسیدند:
« #احمق کیست»⁉️
💠حضرت عیسی(ع) پاسخ دادند:
❌خود رای
❌خودپسند
کسی که همه فضایل را برای خود میداند و هیچ عیبی در خود نمیبیند. هر چه حق و حقوق است برای خودش میداند و برای دیگران نسبت به خود، حقی قائل نیست.
📛این همان «احمق» است که برای درمان او، هیچ راهِ چاره ای وجود ندارد‼️
📚الاختصاص ، صفحه ۲۲۱
@pasokhcity
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
زمانی که این عوضی ها دستگیر شد اون هم وسط خیابان یا از توی رختخواب و جلو دوربین به ....خوردن افتاد بدانید که چه غلطی کرده و بی خود افرادی مثل سلبریتی های... دفاع نکنند😡
@pasokhcity
#تلنگر
✅💯در جنگ فیزیکی وقتی یک نفر از ما تیر میخورد، یعنی یک نفر کم میشویم اما در #جنگ_شناختی وقتی یک نفر از ما تیر میخورد فقط یک نفر از ما کم نمیشود بلکه آن یک نفر به دشمن اضافه میشود.
امروز با جنگ شناختی روبرو هستیم. امروز مشکل #روایت داریم. امروز مشکل #تبیین داریم ...
#حمید_کثیری
@pasokhcity
-⭕️ آنچه که روز سه شنبه در دانشگاه علامه طباطبایی با حضور سخنگوی محترم دولت گذشت؛ از زبان فعال رسانه ای آقای امین سرمدی
امروز با جمعی از دوستان به دانشکده علوم سیاسی دانشگاه علامه طباطبایی رفتیم و برنامه اینچنین بود که سخنگوی دولت به این برنامه دعوت شده بود تا با دانشجوها چند کلامی صحبت کند و دانشجوها بی پرده از دولت انتقاد کنند و پاسخ بشنوند؛ فضای سالن شهید بهشتی از دانشجویان پر شده بود، ابتدا آقای بهادری جهرمی جلسه را با طرح موضوعات مهم آغاز کرد و از همان اول تا آخر سخنانش تقریبا به اکثر شبهات ذهنی دانشجویان پاسخ مستدل داد؛ بعد هم که دانشجویان تک به تک و آزادانه نقدهایشان را بی واسطه و مستقیم با سخنگوی دولت در میان گذاشتند.
همزمان با این جلسه، تعداد اندکی از دانشجویان در فضای بیرون دانشکده، فضایی پر از نفرت و سیاه با شعار های بسیار زشت ساخته بودند.
فرمانده بسیج دانشجویی میگفت؛ ما بارها فضای گفت و گوی آزاد را میزبانی کردیم ولی این جماعت حتی از گفت و گو آزاد هم سر باز زدن.
بنده شاهد بودم که در همین جلسه از این جماعت دعوت شد تا مستقیم و بی واسطه، حرفهایشان را با یکی از مقامات عالی دولتی درمیان بگذارند، اما باز هم نیامدن.
در پایان جلسه همین جماعت از آقای بهادری دعوت کردند تا به فضای بیرونی دانشکده بیاید و با دانشجو ها گفت و گو کند؛ علیرغم جلسه مهمّی که بعد از برنامه داشتن ولی قرار بر این شد که بروند و با دانشجویان مستقیم گفت و گو کنند، امّا علیرغم دعوت به گفت و گو و تقضا بیان بی واسطه با مقام دولتی؛ شعار های بسیار تند و رکیک دادند.
شاهد بودم که آقای سخنگو در چند نقطه آماده گفت و گو شد ولی این جماعت حاضر به گفت و گو نشدند و دست از شعارهای رادیکالی نکشیدن.
اینها که دعوت میکنند از مهمان که در جمعشان حاضر شود ولی اینگونه توهین میکنند، اگر به فرض محال حکومت به دسشان برسد قطعا این حکومت، یک حکومت تماما دیکتاتوری خواهد بود.
✍️ امین سرمدی
@pasokhcity