💞✍️💞✍️💞
✅پرسش:
چگونه وابستگی ام را به موبایل کم کنم؟ در طول روز خیلی از وقتم سر موبایل می رود.
🌺پاسخ:
بدون ترديد، افراط و تفريط در هر كاري ناپسند و زشت است خصوصاً براي جواني همچون شما كه اهداف متعالي براي خود در نظر گرفته ايد؛ بنابراين پرسه زدن زياد در گوشي و به هدر دادن وقت و عمر به صلاحتان نيست و خداي متعال را شاکريم که خودتان هم به اين نتيجه رسيده ايد. توصيه مي کنيم به راهکارهاي ذيل عمل نماييد.
راهكارهاي كاربردي:
1. 📌پي بردن به ارزش وقت و پيامدهاي منفي اتلاف وقت و عمرتان؛
دانستن اين گونه مطالب در انسان ايجاد انگيزه ميكند و انگيزه وي را براي تغبير عادت هاي بد بيشتر ميكند.
☘️امير مؤمنان علي (عليهالسلام) در روايت زيبايي مىفرمايد: «مَنْ لَمْ يعْرِفْ مَضَرَّةَ الشَّيءِ لَمْ يقْدِرْ عَلَى الِامْتِنَاعِ مِنْه» (1)؛ «كسى كه از زيان چيزى آگاه نيست، توانايى اجتناب از آن را نخواهد داشت».
🌱امام علي (عليهالسلام) در روايتي ديگري ميفرمايد: «إِنَّ الْفُرَصَ تَمُرُّ مَرَّ السَّحَابِ فَانْتَهِزُوهَا إِذَا أَمْكَنَتْ فِي أَبْوَابِ الْخَيْرِ وَ إِلَّا عَادَتْ نَدَماً» (2)؛ «به راستي فرصتها مانند ابر (سريع) ميگذرند، پس هر وقت كار خيري پيش آمد و انجام آن ممكن شد، آن فرصتها را غنيمت شماريد و گرنه كار به ندامت و پشيماني ميكشد».
2.📌 خود تشويقي؛
ميتوانيد براي هر بار يا مدتي كه موفق به ترك استفاده نادرست از موبایل ميشويد، به تشويق ذهني ـ عملي موفقيتهاي خود در اين خصوص بپردازيد. با كمال سخاوت به تشويق خود بپردازيد. خود تشويقي ميتواند به صورت كلامي يا غير كلامي باشد و سبب ترك رفتار نادرست گردد.
3. 📌خود تنبيهي؛
ميتوانيد تنبيهات و جريمههايي نيز براي هر بار استفاده بيش از حد از گوشي موبايل براي خود قرار دهيد تا به تدريج از اين رفتار فاصله بگيريد.
👈 يادتان باشد اگر قرار باشد در هر بار استفاده بيش از حد از گوشي، از حساب ميليوني شما مبلغ چند هزار تومان كسر شود، تا به كي حاضر هستيد كه به اين رويه ادامه دهيد، پس تعيين جريمه و برخي تنبيهات ميتواند بازدارندگي ايجاد كند و مانع اتلاف وقت و عمرتان گردد.
4. 📌پالايش؛
براي مدتي گوشي و وسايل ارتباطي را از دسترس خود خارج كنيد و استفاده از گوشي و وسايل ارتباطي را براي خود محدود كنيد.
💥همچنين مي توانيد با ديگر اعضاي خانواده صحبت كنيد و قانوني را براي استفاده از اينترنت و تنبيهات و جريمه هايي براي استفاده بيش از مقدار مصوب براي خودتان وضع كنيد و خودتان را ملزم به رعايت قانون كنيد. اين طوري شما جرئت تخطي از قانون نخواهيد داشت.
🔻هرچقدر ميزان جريمه سنگين تر باشد بازدارندگي بيشتري ايجاد خواهد كرد و انگيزه شما را براي استفاده از گوشي كاهش خواهد داد.
5. 📌برنامه ريزي دقيق و منسجم
توصيه مي کنيم به جاي گوشي از کتاب بيشتر استفاده نماييد و سعي کنيد تا مي توانيد به کتابخواني روي آوريد. براي جواني در سن و سال شما، تحصيل و علم آموزي در اولويت نخست قرار دارد.
☘️امام صادق (عليهالسلام) در اين خصوص ميفرمايد: «كَانَ فِيمَا وَعَظَ لُقْمَانُ ابْنَهُ أَنَّهُ قَالَ لَهُ يَا بُنَيَّ اجْعَلْ فِي أَيَّامِكَ وَ لَيَالِيكَ وَ سَاعَاتِكَ نَصِيباً لَكَ فِي طَلَبِ الْعِلْمِ فَإِنَّكَ لَنْ تَجِدَ لَهُ تَضْيِيعاً مِثْلَ تَرْكِهِ» (6)؛
👈«از اندرزهاى لقمان به فرزندش اين بود كه: فرزندم! از روزها و شبها و اوقات خود بخشى را به تحصيل علم اختصاص بده؛ زيرا تو هرگز براى خود خسران و ضايعه اى چون ترك علم نخواهى يافت».
پينوشتها:
1. تميمى آمدى، عبد الواحد بن محمد، غرر الحكم و درر الكلم، قم: دار الكتاب الإسلامي، 1410ق، ص654.
2. تميمى آمدى، عبد الواحد بن محمد، تصنيف غرر الحكم و درر الكلم، قم: دفتر تبليغات اسلامي، 1366، ص473.
3. مجلسى، محمد باقر بن محمد تقى، بحارالأنوار، بيروت: دار إحياء التراث العربي، 1403ق، ج1، ص169.
🔵ارسال سوالات از طریق "اپلیکیشن پاسخگو "
cafebazaar.ir/app/ir.pasokhgoo.app
🔴ارسال سوالات از طریق "وب پاسخگو"
User.pasokhgoo.ir
🌎 مرکز ملی پاسخگویی به سوالات دینی
🔹 @pasokhgoo1 👈
#مشاوره
#تلفن_همراه
💎نگاه الهی و توحیدی امام
🍃نکتهی مهم این است امام بزرگوار که این همه تحوّلات را به وجود آورد و به معنای واقعی کلمه امامِ تحوّل بود، امّا اینها را از خدا میدانست؛ امام اینها را به خودش نسبت نمیداد، اینها را از خدا میدانست.
✨همین تحوّل روحی را که در جوانها به وجود آمده بود -که در همین صحیفهی امام منتشر شده- ملاحظه کنید، [ایشان] مکرّر در بیاناتشان به آن توجّه میکنند و اظهار تعجّب میکنند، برای ایشان اعجابآور است؛
🌸 خود امام این کار را کرده بود، دست خود او در این کار بود امّا آن را از خدا میدانست؛ واقعش هم همین است که از خدا است؛ لا حول و لا قوّة الّا بالله العلیّ العظیم، همه چیز و هر حول و قوّهای از خدا است. و امام واقعاً این [آیهی] «ما رَمَیتَ اِذ رَمَیت» را به معنای واقعی کلمه معتقد بود.
🍀ایشان به این حرکت جوانها و تحوّل جوانها خیلی اهتمام میورزید، خیلی مُعجب به این حادثه بود. یک جا ایشان میگویند که تحوّلی که در روحیهی جوانها وارد شده و واقع شده است، از غلبهی بر رژیم طاغوت بالاتر است؛ چون غلبهی بر رژیم طاغوت، غلبهی بر طاغوت بود،
🌼این تحوّلی که در جوانها به وجود آمده غلبهی بر شیطان است و شیطان از طاغوت بالاتر است؛ یعنی ایشان این جوری به این قضیّه نگاه میکردند و مُعجب به این معنا بودند.
📚سخنرانی تلویزیونی مقام معظم رهبری به مناسبت سیویکمین سالگرد رحلت امام خمینی (رحمهالله) در تاریخ ۱۳۹۹/۰۳/۱۴
🔵ارسال سوالات از طریق "اپلیکیشن پاسخگو "
cafebazaar.ir/app/ir.pasokhgoo.app
🔴ارسال سوالات از طریق "وب پاسخگو"
User.pasokhgoo.ir
🌎 مرکز ملی پاسخگویی به سوالات دینی
🔹 @pasokhgoo1 👈
#تحول
#امام_خمینی رحمه الله
#مقام_معظم_رهبری
#آیت_الله_خامنه_ای
شهادت امام جعفر #صادق علیه السلام بر شیعیان و شیفتگانش خصوصا مولایمان امام #زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف تسلیت باد.
🔵ارسال سوالات از طریق "اپلیکیشن پاسخگو "
cafebazaar.ir/app/ir.pasokhgoo.app
🔴ارسال سوالات از طریق "وب پاسخگو"
User.pasokhgoo.ir
🌎 مرکز ملی پاسخگویی به سوالات دینی
🔹 @pasokhgoo1 👈
🔳امروز هم دنیای اسلام و امت اسلامی نیازمند معارف امام صادق و اهلبیت است.
▪️این امام بزرگوار [امام صادق(علیه السلام]در دوران زندگی، بیش از دیگر امامان فرصت پیدا کردند که معارف اهل بیت را ـ یعنی معارف اسلام ناب را ـ به دلهای مشتاق و تشنه لبان برسانند.
🔻 اشتباه است اگر کسی خیال کند همهی آن هزاران نفری که از امام صادق درس آموختند، شیعیان و معتقدان به امامت آن بزرگوار بودند؛ نه، بسیاری بودند که به امامت امام صادق ـ آنچنانی که شیعه معتقد است ـ معتقد نبودند؛ اما از دانش امام صادق و از معارف اسلامی که در اختیار آن بزرگوار بود استفاده میکردند.
🔹در روایات ما بسیار است روایاتی که راویان آنها از اهل سنتند ـ از غیر شیعه هستند ـ اما از حضرت ابی عبدالله الصّادق نقل میکنند و روایت میکنند.
☘️ معنای این حرف این است که امروز هم دنیای اسلام و امت اسلامی نیازمند معارف امام صادق و اهلبیت است. دنیای اسلام محتاج دانستن معارف اهل بیت و تعالیم امام صادق و سایر ائمه است؛ باید استفاده کنند.
🍃قشرهای مختلف و اقسام مختلف امت اسلامی، به این وسیله باید با یکدیگر همافزایی کنند تا سطح معارف اسلامی بالا برود.
✔️ لازمهی این کار این است که حجاب خصومت و دشمنی و کینهورزی میان فرقههای مسلمان فاصله نیندازد؛ وحدت اسلامی که میگوییم یعنی این.
📚بیانات در اجتماع زائران و مجاوران حرم مطهر رضوی ۱۳۸۷/۰۱/۰۱
🔵ارسال سوالات از طریق "اپلیکیشن پاسخگو "
cafebazaar.ir/app/ir.pasokhgoo.app
🔴ارسال سوالات از طریق "وب پاسخگو"
User.pasokhgoo.ir
🌎 مرکز ملی پاسخگویی به سوالات دینی
🔹 @pasokhgoo1 👈
#سيره
#امام_صادق علیه السلام
#آیت_الله_خامنه_ای
#مقام_معظم_رهبری
🏴🏴🏴
✔️چرا قیام نمی کنید و حال آن که هزاران نفر از شیعیان شما آماده شمشیر زدن در رکاب شما هستند؟
▪️یکی از اصحاب امام صادق (علیه السلام) بنام مامون رقی نقل کرده است که: در محضر سرور و مولایم امام صادق (علیه السلام) بودم، سهل بن حسن از شیعیان خراسان وارد شد و سلام کرد و نشست، عرض کرد: ای فرزند رسول خدا کرامت و بزرگی از آن شماست، شما خاندان امامت، چرا بر این حق خود سکوت کرده و قیام نمی کنید و حال آن که هزاران نفر از شیعیان شما آماده شمشیر زدن در رکاب شما هستند.
☘️امام (علیه السلام) فرمود: ای خراسانی! لحظه ای درنگ کن. پس امر فرمود که تنور را روشن کنند، هنگامی که آتش شعله ور شد، به سهل فرمود: داخل تنور شو، سهل گفت: ای پسر رسول خدا مرا از این کار معاف بدار،
🔸در این هنگام هارون مکی یکی از اصحاب با وفای امام (علیه السلام) وارد شد در حالی که کفش های خود را در دست گرفته بود، سلام کرد و جواب شنید، امام به او فرمود: کفش های خود را بر زمین بگذار و داخل تنور شو، او بدون هیچ درنگی وارد تنور شد و در میان شعله های آتش نشست.
🍃 امام صادق (علیه السلام) رو به خراسانی کرد و از حوادث خراسان برای او گفت، انگار امام (علیه السلام) در آن جا حاضر بوده است، سپس فرمود: داخل تنور را نگاه کن. مامون رقی می گوید: من هم جلو رفتم و داخل تنور را مشاهده کردم، هارون مکی در میان آتش نشسته بود و برخاست و از تنور خارج شد.
▪️امام به سهل فرمود: در خراسان چند نفر مانند او می شناسی؟ عرض کرد: به خدا قسم احدی را نمی شناسم، امام (علیه السلام) حرف او را تایید نمود و فرمود: در زمانی که ما حتی پنج نفر از این گونه یاران نداریم چگونه قیام کنیم؟! (1)
1. مناقب ابن شهر آشوب، انتشارات علامه، ج 4، ص 237
🌎 مرکز ملی پاسخگویی به سوالات دینی
🔹 @pasokhgoo1 👈
#سيره
#امام_صادق علیه السلام
◾️ 25 شوّال، سالروز شهادت رئیس و مؤسس مکتب شیعه، امام جعفر صادق (علیه السلام)#تسلیت باد.
🌎 مرکز ملی پاسخگویی به سوالات دینی
🔹 @pasokhgoo1 👈
#سيره
#امام_صادق علیه السلام
🔎📖🔍 🔎📖🔍
✅پرسش:
واقعا هدف از خلقت و آفرينش آدم ها چي بوده؟
🌺 پاسخ:
هدف از خلقت انسان (که علت غايي و هدف نهايي خلقت کائنات و پيدايش موجودات است)، هر چه که باشد نتيجه اش به خود او بر مي گردد نه به خداوند که او غني
مطلق است و ممکنات از جمله انسان محتاج اويند، چنانکه فرموده است: « ؛ اي مردم! شما نيازمند به خداييد، تنها خداوند است که بي نياز و شايسته هرگونه حمد و ستايش است» [1]
🌸و در جايي ديگر، موسي به بني اسرائيل گفت: «اگر شما و همه مردم روي زمين کافر شويد به خدا زياني نمي رسد چراکه او بي نياز و ستوده است». [2]در اين باره علي (علیه السلام) نيز در خطبه معروف همام مي فرمايد: ؛ خداوند سبحان هنگام آفرينش خلق از طاعت و بندگيشان بي نياز و از معصيت و نافرماني آنها ايمن بود، زيرا معصيت گناهکاران او را زيان ندارد و طاعت فرمانبرداران سودي به او نمي رساند.» [3] (بلکه غرض از امر به طاعت و نهي از معصيت سود بردن بندگان است).
🔹درباره هدف آفرينش انسان در آيات قرآن بيانات مختلفي آمده است که در حقيقت هر کدام به يکي از ابعاد اين هدف اشاره مي نمايند، از جمله: « من جن و انس را نيافريدم مگر اينکه مرا پرستش کنند» [4] و در جاي ديگر مي خوانيم: « آن خدايي که مرگ و
زندگي را آفريد تا شما را بيازمايد تا کدامين بهتر عمل مي کنيد». [5] (يعني آزمايشي آميخته با پرورش و در نتيجه تکامل، و در موردي ديگر آمده است: « ولي مردم همواره مختلفند مگر آنچه پروردگارت رحم کند و براي همين (پذيرش رحمت و در سايه آن تکامل ، آنها را آفريد)» [6 .
✍️همانگونه که ملاحظه مي شود همه اين خطوط به يک نقطه منتهي مي شود و آن پرورش و هدايت و تکامل انسانهاست از اين جا معلوم مي شود که: غاية الغايات و هدف نهايي آفرينش انسان، رسيدن به کمال و سعادت و دست يازيدن به والاترين کرامت ها و ارزش هاي انساني است که اين همه در پرتو شناخت و معرفت و عبوديت و بندگي آگاهانه به پيشگاه ذات احديت ميسور و ممکن خواهد بود که:« بندگي خدا گوهر گران بهايي است که باطن آن ربوبيت است» [7] که هر کس به آن دست
يافت سلطنت بر همه ما سوي الله کند.
☘️در روايتي معرفت بخش از امام صادق (علیه السلام) مي خوانيم: که امام حسين (علیه السلام) در برابر اصحابش آمد و چنين فرمود: «خداوند بزرگ بندگان را نيافريده مگر به خاطر اينکه او را بشناسند ، هنگامي که او را بشناسند، عبادتش مي کنند و هنگامي که بندگي او کنند از بندگي غير او بي نياز شوند». [8]
[1] فاطر (25)، آيه 15.
[2] ،ابراهيم ،(14) آيه 8.
[3] نهج البلاغه فيض، ص 11 خطبه همام.
[4] ، ذاريات (51) ، آيه 56.
[5] ، ملک، (67) آيه 2.
[6] هود (11 ) آيه 118،
[7] مصباح الشریعة، ص 7
[8] علامه با طباطبايي . الميزان، ج 18، ص 423.
🔵ارسال سوالات از طریق "اپلیکیشن پاسخگو "
cafebazaar.ir/app/ir.pasokhgoo.app
🔴ارسال سوالات از طریق "وب پاسخگو"
User.pasokhgoo.ir
🌎 مرکز ملی پاسخگویی به سوالات دینی
▪️ @pasokhgoo1 👈
#اعتقادی
💎مراقب نعمت های خدادادی ات باش
🌸ذلِکَ بِأَنَّ اللَّهَ 🌸
🍂لم یَکُ مُغَیِّرًا نِعمَةً أَنعَمَها عَلىٰ قَومٍ🍂
🌀حتّىٰ یُغَیِّروا ما بِأَنفُسِهِم 🌀
☘️و أَنَّ اللَّهَ سَمِيعٌ عَلِيمٌ☘️
🌼🌱🌼🌱
🌸خدا بر آن نیست که 🌸
🍂نعمتی را که به قومی عطا کرد تغییر دهد🍂
🌀تا وقتی که آن قوم حال خود را تغییر دهند،🌀
☘️و خدا شنوا و داناست.☘️
💥اگر چنانچه خدا نعمتی به یک ملّتی داد و این ملّت درست حرکت نکردند، درست عمل نکردند، خداوند این نعمت را از اینها میگیرد.
🌎 مرکز ملی پاسخگویی به سوالات دینی
🔹 @pasokhgoo1 👈
#قرآن
#تحول
💎اراده انسان، عامل پیشرفت یا عقب گرد
📌نقطهی مقابل انقلاب، ارتجاع است. خیلی از انقلابهای دنیا مبتلا به ارتجاع شدند؛ یعنی بعد از آنکه پنج سال، ده سال، پانزده سال از شروع انقلاب گذشت، به خاطر بیاهتمامیهایشان مبتلا شدند به ارتجاع، به عقبگرد؛ این ارتجاع، نقطهی مقابل انقلاب است.
🔻و هر دو -یعنی هم پیشرفت انقلابی، هم پسرفت به معنای ارتجاع- بستگی دارد به ارادهی انسانها؛
🌼انسانها اگر چنانچه درست حرکت بکنند، درست پیش خواهند رفت؛ اگر چنانچه غلط حرکت بکنند، پسرفت خواهند داشت
📚سخنرانی تلویزیونی مقام معظم رهبری به مناسبت سیویکمین سالگرد رحلت امام خمینی (رحمهالله) در تاریخ ۱۳۹۹/۰۳/۱۴
🔵ارسال سوالات از طریق "اپلیکیشن پاسخگو "
cafebazaar.ir/app/ir.pasokhgoo.app
🔴ارسال سوالات از طریق "وب پاسخگو"
User.pasokhgoo.ir
🌎 مرکز ملی پاسخگویی به سوالات دینی
🔹 @pasokhgoo1 👈
#تحول
#امام_خمینی رحمه الله
#مقام_معظم_رهبری
#آیت_الله_خامنه_ای
🔎📖🔍 🔎📖🔍
✅پرسش:
شب اول قبر و قيامت چه سوال هايي از ما مي شود؟
🌺 پاسخ:
سؤالات در عالم برزخ از کليات اعتقادات (یعنی در مورد اصول دين: توحيد، نبوت، معاد، امامت) و کليات اعمال است. اين که آيا توحيد و نبوت و امامت را قبول داشته يا نه و اين که نماز خوانده يا نه و روزه گرفته يا نه و مانند اينها؛
🌼 اما در قيامت، به تمام ريزه کاري هاي اعتقادي و عملي رسيدگي مي شود.
🌱 پس در حقيقت نامه اعمال در برزخ شامل کليات مي شود ولي در قيامت شامل جزئيات نيز مي شود. بهشت و جهنم برزخي، طبق همين پرسش هاي کلي که پرسيده مي شود تقسيم مي شود.
🔵ارسال سوالات از طریق "اپلیکیشن پاسخگو "
cafebazaar.ir/app/ir.pasokhgoo.app
🔴ارسال سوالات از طریق "وب پاسخگو"
User.pasokhgoo.ir
🌎 مرکز ملی پاسخگویی به سوالات دینی
▪️ @pasokhgoo1 👈
#اعتقادی
💞✍️💞✍️💞
✅پرسش:
براي افزايش اراده چه کار کنيم ؟ من قبلا خيلي اراده ام قوي بود. مثلا کلي وقت برای درس و کار پيدا کردن ميگذاشتم اما هر جا امتحان دادم با اختلاف کم رد شدم.
دنبال کار گشتم اما کارهای واقعا پيش پا افتاده که آينده خوبي هم درانتظارش نبود به من مي خورد . الان مثل يک ادم خسته و بي اراده شده ام. کمکم کنيد باز تلاشمو از سر بگيرم.ميدونم با ساکن بودن اوضاعم بهتر نمي شود.
قسمت اول:
🌺پاسخ:
در زمينه ضعف اراده و ناتواني در تصميم گيري، توجهتان را به مطالب زير جلب مي کنيم:
شخص با اراده کسى است که وقتى در مورد کارى، به خوبى تأمل کرد، تصميم به انجام آن مىگيرد و با فعاليت و ثبات قدم، آن را به اجرا در مىآورد. بنابراين پافشارى بر تصميمى غلط يا داشتن ميلى قهرمانانه، ثبات قدم نخواهد بود.
🔸 در مقابل فرد سست اراده، با کمترين مشکلى از انجام دادن کار، دلسرد شده و کوشش جهت تحقق آن را متوقف مىکند.
🌸کسى که اراده قوى دارد، آنچه را که با تأمل خواسته است، باکوشش و ثبات قدم به دست مىآورد. شخص با اراده کسى است که داراى هدفى معقول بوده و تا موقعى که به آن نرسيده است، از تعقيب آن باز نمىايستد. مشکلات و موانع روانى يا مادى، به اراده و عزم او لطمه نمىزند و از پيشرفتش جلوگيرى نمىکند.
☘️راهکارهاى زير براى تقويت اراده سفارش مىشود:
1. 📌تعيين هدف يا اهداف؛ ابتدا هدف و يا اهداف دقيق و مشخص خود را از زندگى يا کارى که مىخواهد انجام دهد، براى خود ترسيم کنند.
👈طبيعى است اين هدف، بايد شفاف، معقول، قابل دستيابى، بدون افراط و تفريط، مطابق توان و استعداد خود واقع بينانه باشد؛ نه آرمانى و بلند پروازانه و خارج از توانايىهاى وى! در غير اين صورت وقتى با مشکلات و سختىهاى طاقت فرسا و خارج از توان خود، رو به رو شويد و با شکستهاى احتمالى به هدف مورد نظر دست نيابيد؛ نااميد و دلسرد شده و از ادامه کار منصرف مىگرديد. همچنين از انجام کارهاى ديگر منصرف شده و خود را ناتوان و بىاراده مىبينيد!!
2.📌 شناخت توانايىها و استعدادها؛ همه ما در وجود خود، از استعدادهايى برخورداريم؛ کافى است اين نيروها را بشناسيم و براى رسيدن به هدف، آنها را به کار گيريم.
3.📌 برنامهريزى؛ بايد براى تمام کارها و فعاليتهاى شبانه روزى، برنامهاى مدون و منظّم داشته باشيد.
بدين منظور از جدولى استفاده کنيد که در ستون افقى آن، ساعات شبانه روز و در ستون عمودى، ايام هفته را يادداشت و تمام کارهاى روزانه را در آن درج کنيد (از خواب و استراحت تا عبادت، ورزش، مطالعه و ...).
☘️ هر فعاليتى را در زمان خاص خود در جدول بنويسيد و هيچ زمانى را بدون کار خالى نگذاريد. هر روز صبح با نگاهى به آن برنامه، به اجراى دقيق آن بپردازيد و شبها قبل از خواب، آن را محاسبه و ارزيابى کنيد. شايسته است همچون يک محاسبهگر جدى و قاطع، فعاليتهاى روزانه و ميزان موفقيت خود در انجام دادن آنها بررسى کنيد. در صورت موفقيت، خود را تشويق و در صورت تخلّف و سهلانگارى در اجرا، تنبيه کنيد.
4.📌 تلقين؛ تلقين به خود در تقويت اراده، اثر قابل ملاحظهاى دارد؛ بنابراين هر روز جملاتى را به خود تلقين کنيد؛ مانند: «من اراده لازم براى انجام کارهايم را دارم»، «هيچ چيز نمىتواند اراده ام را متزلزل کند»، «آنچه را که به نظرم انجام دادنى است، انجام مىدهم و هيچ قدرتى نمىتواند مرا از آن باز دارد»، «اراده من هر روز محکمتر مىشود»، «بر من لازم است که موفق شوم؛ زيرا موفقيت از آن نيرومندان است».
5. 📌تدريجى بودن تقويت اراده؛ براى به دست آوردن ارادهاى قوى و محکم، توجه به تدريجى بودن آن و نياز به تمرين و ممارست، امرى بايسته است.
ادامه دارد...
🔵ارسال سوالات از طریق "اپلیکیشن پاسخگو "
cafebazaar.ir/app/ir.pasokhgoo.app
🔴ارسال سوالات از طریق "وب پاسخگو"
User.pasokhgoo.ir
🌎 مرکز ملی پاسخگویی به سوالات دینی
🔹 @pasokhgoo1 👈
#مشاوره
#اراده
💎پافشاری بر تعبّد، در عین نگاه نوگرایانه به فقه
☘️پافشاری بر تعبّد بود در عین نگاه نوگرایانه به مسائل؛ یعنی امام، یک فقیه نوگرا، یک روحانی نوگرا بود؛ به مسائل با چشم نوگرایانه نگاه میکرد؛ در عین حال بشدّت پابند به تعبّد.
🌼در آن روز و آن دورانها خب روحانیّونی بودند که در زمینههای مسائل روشنفکری وارد بودند و بحث میکردند و حرف میزدند؛ اینها روحانی و عالم و دینشناس هم بودند [امّا] یک مقداری تحت تأثیر برخی از شرایط، نسبت به مسائل تعبّدی آن تقیّد لازم را [نداشتند] -در عمل شخصی چرا، مقیّد بودند- ولی در تبلیغاتشان خیلی روی مسئلهی تعبّد تکیه نمیکردند.
🌸امام آمدند در عین آن نگاه نویی که نسبت به مسائل فقهی و مسائل اسلامی و مسائل دینی و مانند اینها داشتند، روی مسئلهی تعبّد محکم ایستادند؛
☘️هم تعبّد در احکام، هم تعبّد در مراسم دینی؛ [مثلاً] این مسئلهی تکیهی عجیبی که ایشان بر روی مجالس عزاداری و مراسم عزاداری و مانند اینها کردند، همهی اینها نشاندهندهی آن پایبندی و تعبّد بزرگ ایشان بود.
📚سخنرانی تلویزیونی مقام معظم رهبری به مناسبت سیویکمین سالگرد رحلت امام خمینی (رحمهالله) در تاریخ ۱۳۹۹/۰۳/۱۴
🔵ارسال سوالات از طریق "اپلیکیشن پاسخگو "
cafebazaar.ir/app/ir.pasokhgoo.app
🔴ارسال سوالات از طریق "وب پاسخگو"
User.pasokhgoo.ir
🌎 مرکز ملی پاسخگویی به سوالات دینی
🔹 @pasokhgoo1 👈
#آیت_الله_خامنه_ای
#مقام_معظم_رهبری
#تحول
#امام_خمینی رحمه الله