فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕ خطبه رهبر انقلاب در نماز جمعهی پس از شهادت حاج قاسم
🔺با اشاره به جسارتهایی که گروهی به سردار کردند.
#مکتب_حاج_قاسم
#مرد_میدان
#برای_سرباز
@payame_kosar
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌹 حاج قاسم: من هستم، مرا نمیبینید؟!
♦️فرزند سردار شهید محمد ناظری: حاج قاسم در خواب به من گفت که به مردم بگو «چرا میگویند کاش حاج قاسم بود؟»
♦️من هستم، مگر مرا نمیبینید؟
7.94M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#مرد_میدان
#ما_ملت_شهادتیم ❤️
کلیپ زیبای سردار دلها ، کاری از الهام شاکر ، دانش آموز مدرسه حضرت مریم ( سلام الله علیها )
@payame_kosar
🏴انا لله و انا الیه راجعون
لحظاتی پیش روح بلند و ملکوتی فقیه انقلابی فیلسوف مجاهد عمار رهبر حضرت #آیت_الله_علامه_محمدتقی_مصباح_یزدی به ملکوت اعلی پیوست.
رحلت این عالم ربانی را به حضرت بقیه الله الاعظم عجل الله تعالی فرجه الشریف و نایب بر حق ایشان مقام معظم رهبری و عموم ارادتمندان به ایشان تسلیت عرض میکنیم!
@payame_kosar
📌آشنایی با مشاهیر و مفاخر ایران و جهان
#قاسم_سلیمانی (۱۳۳۵_۱۳۹۸)
🖋حاج قاسم سلیمانی فرزند حسن در ۲۰ اسفند ۱۳۳۵ در شهرستان رابُر از توابع استان كرمان در ایل عشایر سلیمانی به دنیا آمد. او اصالتی لُر داشت . حاج قاسم داری ۲ بردار و یک خواهر بود .
در ۱۲ سالگی، پس از پایان تحصیلات دوره ابتدایی، زادگاه خود را ترك كرد و مشغول به كار بنایی در كرمان شد و در ۱۸ سالگی به عنوان #پیمانكار در سازمان آب مشغول به كار شد و در همان سال ها نیز فعالیت های انقلابی خود را آغاز كرد.
او در حوادث انقلاب اسلامی ایران با روحانی مشهدی به نام رضا كامیاب آشنا شد و او را وارد جریانات انقلاب كرد. و یكی از گردانندگان اصلی راهپیمایی ها و اعتصابات كرمان در زمان انقلاب بود.
🖋قاسم سلیمانی پس از انقلاب اسلامی ایران، در سال ۱۳۵۹ عضو #سپاهپاسدارن شد و هم زمان با شروع جنگ ایران و عراق، چند گردان را در كرمان آموزش داده و به جبهه ها فرستاد. در دوره ای فرماندهی سپاه آذربایجان غربی را بر عهده داشت.
🖋در ابتدای جنگ فرماندهی دو گردان از نیروهای استان كرمان را بر عهده داشت تا اینكه با پیشنهاد شفاهی سردار شهید حسن باقری، تیپ جدیدی از نیروهای كرمان را تشكیل داد كه اندكی بعد در سال ۱۳۶۰ با حكم محسن رضایی فرمانده وقت سپاه پاسدارن، به عنوان #فرماندهلشكر۴۱ثارالله منصوب شد. از همان ابتدا با قدرت و شجاعت مثال زدنی فرماندهی لشكر كه شامل نیروهایی از كرمان، سیستان و بلوچستان و هرمزگان بود، را هدایت نمود. در جنگ عراق علیه ایران، از فرماندهان عملیات های والفجر ۸، كربلای ۴ و كربلای ۵ بود. #عملیاتكربلای۵ از #مهمترینعملیاتهایایران در دوران جنگ دانسته شده كه تضعیف موقعیت سیاسی و نظامی ارتش بعث عراق و تثبیت اوضاع به سود قوای نظامی ایران از نتایج آن ارزیابی شده است. و نقش ایشان مثال زدنی بود.
🖋اگر برای بسیاری از همرزمان قاسم سلیمانی، جنگ در تابستان سال ۶۷ به پایان رسید، ولی برای او آغاز دوران جدیدی در میادین نبرد بود. پس از پایان جنگ ایران و عراق در سال ۱۳۶۷، به كرمان بازگشت و در مرزهای شرقی به مبارزه با #اشرار و #قاچاقچیان مواد مخدر پرداخت. در سال ۱۳۷۹ از سوی آیت الله خامنه ای، رهبر جمهوری اسلامی ایران به #فرماندهیسپاهقدس منصوب شد. از جمله نقاط درخشان فرماندهی سردار سلیمانی بر نیروی قدس، تقویت حزبالله لبنان و گروههای مبارز فلسطینی بود كه نمود عینی آن را در نبردهای متعددی ازجمله جنگ ۳۳روزه حزبالله لبنان و رژیم صهیونیستی و پیروزی مبارزان فلسطینی در جنگ 33 روزه غزه علیه ارتش مجهز اسرائیل بود . ایشان نقش كلیدی در تقویت نفوذ ایران در خاورمیانه به ویژه در ناآرامی های منطقه ای معروف به بیداری اسلامی ایفا كرده است. جمهوری اسلامی ایران به كمك راهبردهای ایشان نفوذ خود را در عراق، سوریه و یمن گسترش داد. در سال ۱۳۸۹ با حكم حضرت آیت الله خامنه ای فرمانده معظم كل قوا با یك درجه ارتقاء به درجه #سرلشكری نائل آمد اما هنوز هم در افكار عمومی همه او را «حاج قاسم» می خوانند.
🖋سردار قاسم سلیمانی از فرماندهان مبارزه علیه #داعش در عراق و سوریه است. داعش گروهی سلفی بود كه پس از سقوط صدام در عراق و خلاء قدرت در این منطقه، پدید آمد. ایران برای حفظ امنیت و كنترل منطقه، مبارزه با این گروه را آغاز كرد. با توطئه جدید غرب و پشتیبانی مالی كشورهایی مانند عربستان سعودی، كه به شكلگیری گروهكهای تروریستی تكفیری اعم از داعش و جبههالنصرة در منطقه انجامید، قاسم سلیمانی با درخواست رسمی دولت های سوریه و عراق، ماموریتی تازه یافت و آن هم مقابله با این تهدیدات در دو كشور عراق و سوریه بود. در عراق « #حشدالشعبی» و در سوریه « #بسیجمردمی» را شكل داد و با كمك آنها و هدایت و مشاوره نیروی قدس سپاه، طی ۶ سال، بساط تروریستها در این دو كشور تقریبا جمع شد. به این دو كشور رفتند، مانع سقوط دمشق و بغداد شدند و هم او بود كه با سفر به مسكو، نقش بسزایی در همراه كردن روسیه و پوتین برای ورود به میدان نبرد سوریه داشت. شاید یكی از اهداف اصلی دشمنان برای سقوط سوریه، قطع كردن ارتباط ایران و حزبالله لبنان بود ولی با شكست داعش و نقش آفرینی نیروی قدس در سوریه و عراق، یك حلقه مستحكم به نام #حلقهمقاومت تشكیل شد و زنجیره ایران، عراق، سوریه و لبنان و فلسطین را به هم متصل كرد. جای تردید نیست كه این موضوع خلاف خواست آمریكا و اسرائیل است ولی با فرماندهی «قاسم سلیمانی» در عمق میدان و تشكیل بسیج مردمی در سوریه و عراق این موضوع به واقعیت بدل گشت و اتحادی از جنس پاسداران، فاطمیون، زینبیون، حیدریون و... ایجاد كرد. نقش بیبدیل سردار سلیمانی در مدیریت منطقه و مقابله با دشمنان، القابی چون « #شبحفرمانده»، « #قدرتمندترینفردخاورمیانه» و « #كابوساسرائیل» را از سوی آمریكایی ها و اسرائیلی ها، برای او به دنبال داشته است.
👇👇
👆👆👆
🖋در ۱۹ اسفند ۱۳۹۷ آیتالله خامنه ای رهبر جمهوری اسلامی ایران، #نشانذوالفقار - #عالیترین نشان نظامی ایران - را به سلیمانی اهدا كرد.
طبق آئین نامه اهدای نشان های نظامی جمهوری اسلامی ایران، این نشان به فرماندهان عالی رتبه و رؤسای ستادهای عالی رتبه در نیروهای مسلح اهدا می شود كه تدابیر آنها در طرح ریزی و هدایت عملیات های رزمی موجب حصول نتایج مطلوب شده باشد. پس از انقلاب ایران در ۱۳۵۷ ، سلیمانی نخستین كسی است كه این نشان را دریافت كرده است. حضور موثر حاج قاسم در صحنه مبارزه با داعش و شكست این توطئه صهیونیستی در منطقه باعث شد تا در اسفندماه ۱۳۹۷ نشان ذوالفقار به عنوان عالی ترین نشان نظامی ایران از سوی فرمانده معظم كل قوا به سردار سلیمانی اهدا شود.
🖋سردار شهید سلیمانی در پاسخ به تهدید ترور از طرف مقامات آمریكایی همواره می گفت: این تهدید نیست، كمك به شوقی است. در پاسخ به افرادی كه فكر میكنند با تهدیدها رعب بر ما حاكم میشود، میگویم خداوندا #شهادت در راه خودت را به دست دشمنان دینت، نصیب من بگردان.
🖋سرانجام دشمنان كینه توز كه رشادت و قدرت سردار قاسم سلیمانی را تاب نیاوردند و این فرمانده خستگی ناپذیر جبهه های حق علیه باطل در بامداد جمعه ۱۳ دی ۱۳۹۸ با حمله موشكی بالگردهای آمریكایی به ۲ خودروی حامل سردار قاسم سلیمانی فرمانده سپاه قدس و ابومهدی المهندس معاون حشدالشعبی و تنی چند از اعضای حشدالشعبی در اطراف فرودگاه بغداد شهد شیرین شهادت را سر كشید و به یاران شهیدش پیوست.
▪️روحش شاد ، یادش گرامی و راهش پر رهرو باد🌷
🖋برگی از خاطرات سردار شهید :
«ما یکی از اشرار بزرگ سیستان و بلوچستان را که سالها به دنبال او بودیم و هم در مسئله قاچاق مواد مخدر خیلی فعالیت میکرد و هم از تعداد زیادی از بچههای ما را شهید کرده بود، با روشهای پیچیده اطلاعاتی برای #مذاکره دعوت کردیم به منطقه خاصی و پس از ورود آنها به آنجا او را #دستگیر کردیم و به زندان انداختیم . خیلی خوشحال بودیم . او کسی بود که حکمش مثلاً پنجاه بار اعدام بود.
در جلسهای که خدمت مقام معظم رهبری رسیده بودیم ، من این مسئله را مطرح کردم و خبر دستگیری و شرح ماوقع را به ایشان گفتم و منتظر عکس العمل مثبت و خوشحالی ایشان بودم. رهبری بلافاصله فرمودند: همین الان زنگ بزن #آزادش کنند!
من بدون چون و چرا زنگ زدم، اما بلافاصله با تعجب بسیار پرسیدم که: آقا چرا؟ من اصلاً متوجه نمیشوم که چرا باید این کار را میکردم؟ چرا دستور دادید آزادش کنیم؟
رهبری فرمودند: «مگر نمیگویی #دعوتش کردیم؟» بعد از این جمله من خشکم زد. البته ایشان فرمودند: «حتما #دستگیرش کنید.» و ما هم در یک عملیات سخت دیگر دستگیرش کردیم. #مرامشیعه این است که کسی را که دعوت میکنی و مهمان تو است حتی اگر قاتل پدرت هم باشد حق نداری او را آزار بدهی.