عبد خدا:
🌸 زیارت نامه امام زمان ارواحنا فداه
اَلسّلامُ عَلَيْكَ يا صاحِبَ الزَّمانِ
اَلسَّلامُ عَلَيْكَ يا خَليفَةَ الرَّحْمانِ
اَلسَّلامُ عَلَيْكَ يا شَريكَ الْقُرْآنِ
اَلسَّلامُ عَلَيْكَ يا قاطِعَ الْبُرْهانِ
اَلسَّلامُ عَلَيْكَ يا إِمامَ الْإِنْسِ وَالْجانِّ
اَلسَّلامُ عَلَيْكَ وَ عَلى آبائِكَ الطَّيِّبينَ
وَ أَجْدادِكَ الطَّاهِرينَ الْمَعْصُومينَ
وَ رَحْمَةُ اللَّهِ وَبَرَكاتُهُ.
🔺جنگ شناختی و آسیبپذیری نظام دموکراسی غرب؛
🔸بخش اول
🔹امروزه ماهیت جنگ مداوم در حال تکامل و تغییر است و درنتیجه جنگهای جدید ایجاد میشود که گاهی اوقات موردتوجه قرار نمیگیرند. اقدامات شکلگرفته از طریق اطلاعات نادرست به سلاحهای واقعی ایجاد اختلال گسترده تبدیلشدهاند و توانستهاند عملکرد مناسب جوامع دموکراتیک را بشدت تضعیف کنند.
🔹آنها بهسرعت گسترش مییابند، ارزان هستند و تأثیر غافلگیرانه و البته بلند مدت بر روی جامعه مورد هدف خوددارند. ازنظر پروفسور جوردانو، (مغز انسان به میدان جنگ قرن 21 تبدیلشده است).
🔹نخست؛ درحالیکه مدت طولانی است که پژوهشگران و نظامیان در مورد جنگ اطلاعاتی و اثرات آن صحبت به میان می آورند، اما هدف اصلی از کنترل؛ جریان اثرگذار اطلاعات است و در این زمان جنگ شناختی بسیار فراتر ازآنچه تصور میشود مؤثر واقع خواهد شد.
🔹مورد دوم اهمیت نقش "جنگ اطلاعاتی" است زیرا از طریق فرایندهای شناخت ذاتی مغز به دانش تبدیل میشود و در طولانیمدت از دانش بهصورت تعارضی بهره می گیرد. در حال حاضر؛هدف نهایی از بحث جنگ شناختی این است که اعتماد مردم به روندهای انتخاباتی، نهادها، سیاستمداران، اتحادها و شرکای آنان در جامعه از بین رفته و یا کاهش چشمگیری پیدا کند.
🔹 این مسئله در پی تضعیف انسجام مردمی، تأثیرگذاری بر قلب و ذهن و همچنین کاهش اراده برای مبارزه و مقاومت جوامع (مشروعیت و اقتدار نهادهای دموکراتیک) شکل خواهد گرفت ؛پس بنابراین در جنگ شناختی، مرکز ثقل بیش از همه (جمعیت) در کشورهای دارای نظام دموکراتیک است.
🔹علاوه بر این، جنگ شناختی تمایزی بین (جنگ و صلح)، (مبارز و غیر مبارز) قائل نیست: همه یک هدف بالقوه در محیط جنگ شناختی محسوب می شوند. اگرچه قدرت اقناع از زمان سان تزو و ارسطو به رسمیت شناختهشده ، اما اکنون این توانایی وجود دارد که از طریق فناوریهای جدید، بهطور مؤثرتری بر ظرفیتهای شناختی انسان تأثیر بگذارد و آنان صرفاً نقش یک ابزار کارآمد برای اعِمال فرایندهای جنگ شناختی را بر عهدهدارند.
🔹 درواقع، میزان اطلاعاتی که ما در معرض آن هستیم بهطور تصاعدی در حال رشد است و البته با فناوریهای مدرن امروزی ارتباط ناگسستنی و تنگاتنگ دارد.درنتیجه، توسعه ابزارهای پیشرفته و فزایندهای مانند (هوش مصنوعی، استراتژیهای ارتباطی، بازاریابی، مدلسازیهای تجاری و علوم اعصاب، دستکاری و نفوذ)، جریان اطلاعات را تسهیل میکند و به دلیل ویژگیهای ذاتی انسان، یعنی سوگیریهای شناختی و یا ابتکارات علمی، یک چالش قابلتوجهی را در قرن جدید فراهم میسازند.
🔹درعصر پرتلاطم پیش رو؛ جوامع غربی به اهداف بسیار آسان جنگ شناختی تبدیلشدهاند که توسط دشمنانی از جمله؛ چین و روسیه همراه با یک برنامهریزی هوشمندانه که ترکیبی از سناریو ها و ابزارهای متناسب با آن جوامع هست انجام میشود. به نظر می رسد اثرگذاری چنین رویکردی به دلیل دوران پسا-حقیقت، فردگرایی، قطبگرایی و بیاعتمادی به دولتهاست، بهویژه که احساسات و عقل را با اعمال یک جریان دقیق از اطلاعات فرا می گیرند.
🔹اکنون افراد نسبت به گذشته در جوامع دموکراسی بسیار راحتتر بهجای اطلاعات درست به اطلاعاتی که ایدئولوژی و نگرش آنها را تحتالشعاع قرار میدهد، توجه دارند. فناوریهای جدید و شبکههای اجتماعی بهعنوان ابزارهای مدرن، صرفاً توانستهاند این تعصبات را تقویت و پوشش دهند.
🔹علاوه براین در همه جا اطلاعات بیشازحد (غیرقابلتأیید) و یا به عبارت بهتر (فریبنده) هستند. "مردم عنوانها را میخوانند اما مطالب را نمیخوانند"، تصاویر بیشتر از نوشتهها جذب میشوند، حقایق بهراحتی زیر سؤال میرود و افراد به دنبال اطلاعات میگردند و بسیاری در شبکههای اجتماعی منطق خود را تأیید میکنند. (اتاقهای پژواک): این امر موجب تشدید تضادهای موجود، ایجاد تفرقه اجتماعی و تضعیف ایمان در حاکمیت هایی با ساختارهای دموکراسی میشود.
🔹بی تردید دشمنان دموکراسی این موضوع رابدرستی درک کردهاند و از طریق اخبار نادرست، جعل عمیق و موارد دیگر، این اختلافات را برای کسب منافع خود تقویت میکنند. همانطور که نویسنده و استاد دانشگاه؛ نیک رینولدز یادآور میشود مخالفان دموکراسیها متوجه شدهاند "در جنگ سیاسی، انزجار ابزاری قدرتمندتر از خشم است." خشم، مردم را بهپای صندوقهای رأی میکشاند اما انزجار کشورها را از هم میپاشد و قادراست مشارکت را به پایینترین میزان ممکن در جوامع دموکراسی برساند."
🔹در ادامه ، مردم در کشورهای دموکراتیک بهطور فعال در این انحطاط و یا کاهش شرکت دارند و منطق تریبالیسم و قبیله گرایی را تقویت میکنند، زیرا این اطلاعات نادرست و البته موردپسند به اشتراک از طریق خود جامعه صورت میپذیرد.
@amniatemeli
🔸از دیدگاه والرشتاین، نظام نوین جهانی در حدود ۵۰۰ سال پیش در اروپای غربی به منصه ظهور رسید. این نظام بر شبکههای بازرگانی سرمایه داری خوانده میشوند. انگیزه کار، مواد و بازارها شد و با فراز و نشیبهای رقابت در چارچوب بحرانهای اضافه تولید مناطق متفاوتی از جهان، در گسترش ناموزون اقتصاد جهان ادغام شدند.
این گسترش ناموزون را به سه نوع جامعه تقسیم کرد که بستگیهای متقابلی دارند:
۱) جوامع مرکزی یا هستهای که در تولید صنعتی و توزیع تخصص یافته اند، دولتهایی بالنسبه قوی داشته و به نحو چشمگیری در امور جوامع غیر هستهای مداخله دارند؛
۲) در آن سو، یعنی در پیرامون، کشورهایی قرار دارند که به تولید مواد خام متکی هستند، دولتهایی ضعیف و بورژوازی کوچک و طبقه دهقانی وسیعی دارند و به شدت زیر نفوذ جوامع هستهای قرار دارند؛
۳) و بالاخره جوامع باقی مانده جوامع شبه پیرامونی را شکل میدهند که در خصوصیات هر دو حیطه مرکز و پیرامون سهیم اند. جوامع شبه پیرامونی نوعاً یا جوامعی پیرامونی رشد یافته اند و یا جوامع هستهای در حال افول. شبه پیرامونیها از قطبی شدن میان جوامع مرکزی و پیرامونی ممانعت میکنند و بنابراین تثبیت کننده نظام به شمار می آیند.
@amniatemeli
🔺 جنگ شناختی و آسیب پذیری نظام دموکراسی غرب
✍بخش دوم:
🔹منتقد اجتماعی آلیشیا وانلس در خصوص "تبلیغات مشارکتی" دیدگاه جالبی دارد. او معتقد است که؛ همه اینها بیشتر توسط رباتها ،ترول و همچنین قرار گرفتن در معرض تکرار پی درپی تسهیل میشوند و با داستانهای تقویتکننده متقابلاً مشخص میشوند.
🔹برخی از شبکههای اجتماعی نیز؛ بسته به نوع محتوا برای انتشار اطلاعات نادرست، نسبت به دیگر ابزارهای انتشار مناسبترند. فرم محتوا بسته به نرمافزار اجتماعی همچون توییتر، اینستاگرام یا لینکدین متفاوت خواهد بود و سرانجام، با استفاده از آخرین فناوریها، افراد از دیتاهای موجود جمعآوریشده، توسط الگوریتمها (هدفگذاری شخصی یا هدفگیری دقیق) آن را به اجرا در می آورند.
🔹بحران اعتماد در نظام دموکراسی شکاف بسیار عمیقی را ایجاد میکند که پکن، مسکو و سایر کشورها نیز بهمرور در آن سقوط خواهند کرد. بی شک جامعه تقسیمشده؛ جامعهای شکننده و آسیبپذیر است.
🔹همانطور که هانا آرنت درگذشته توضیح میدهد، (مردمی که دیگر نمیتوانند چیزی را باور کنند؛ بیشک نمیتوانند تصمیم خود را بگیرند.) آنها نهتنها از توانایی عمل، بلکه از توانایی تفکر و قضاوت محروم خواهند شد و با چنین افرادی میتوانید آنچه را که دوست دارید انجام دهید.
🔹در جوامع غربی با توجه به نوع حاکمیت مردمی، از زیرساختهای نظام دموکراسی دفاع شده، اما از "ذهن" انسان و جامعه خود دفاع نکرده است. بااینوجود، همانطور که سان تزو به ما یادآوری میکند: "چنانچه فقط به مکانهایی حمله کنید که از آنها دفاع نمیشود، میتوانید از موفقیت در حملات خود مطمئن باشید".
🔹در مواجهه با این جنگ شناختی، دموکراسیها در نقاط مختلف جهان بهویژه دنیای غرب و ایالاتمتحده در تلاش برای مبارزه و کاهش اثرات مهلک آن از سوی حریفانشان هستند.
🔹 آنها از نگاه جنگ شناختی، به این دلیل که جوامعی باز با گردش اطلاعات آزاد و متنوع محسوب می شوند بشدت، در معرض آسیب حریفان خود قرار دارند. در رژیمهای استبدادی، که جوامع بسته به شمار می روند، قاعده کنترل اطلاعات حاکم است و بنابراین عدم تقارن شناختی بهعین دیده میشود.
🔹رژیمهای استبدادی با گسترش و نفوذ اطلاعات نادرست خود به جوامع باز و دموکراسی نفوذ میکنند، درحالیکه این نوع حکومتها از طریق "حاکمیت سایبری" از خود محافظت و در برابر حملات پدافند میکنند.
🔹بهعنوانمثال، دیپلماتهای چینی در جوامع غربی بهویژه در خاک ایالاتمتحده در توییتر حضور فعال دارند تا اخبار جعلی خود را منتشر کنند، درحالیکه توییتر در چین ممنوع است و استفاده از آن مجازات شدید حاکمیتی را درپی خواهد داشت.
🔹در آخر؛ بررسیها نشان میدهد دموکراسیهای لیبرال غربی نهتنها آمادگی این نوع جنگهای جدید را ندارند، بلکه به نظر نمیرسد چندان تمایلی به انجام اقدامات لازم برای مقابله با آن را داشته باشند.
🔹 بااینحال، باید با توسعه نهادهای محکم و بازدارند، مقاومت اجتماعی و روانی در برابر اطلاعات نادرست، در جوامع دموکراتیک را افزایش و در جهت مقابله مؤثرتر تجدیدنظر از سوی حاکمیت صورت بپذیرد.
🔹 بی شک ؛یک گفتمان قوی و مؤثر از جانب کشورهای دموکراتیک موردنیاز است. بنابراین، لازم است طی مدت بسیار کوتاهی روایتهای مقابلهای ایجاد شوند که بتواند جامعهای را به تحرک بیندازد: آنان به داستانسرایی، انسجام، اهداف مشترک نیاز فراوان خواهند داشت، درحالیکه بایستی با اعمال راهحلهای کارآمد از افتادن به پوپولیسم جلوگیری کنند. غرب و البته بسیاری از جوامع دموکراتیک نیز باید بیشتر حمله کنند و از جنگ شناختی واقعی برای نفوذ در بین جوامع حریف و دشمنان بهره گیرند.
@amniatemeli
15.94M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 آماج حملات قرار گرفت، چون مقابل انحراف انقلاب ایستاد!
🔹به مناسبت 26 تیرماه سالروز تاسیس شورای نگهبان
@amniatemeli
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 نماهنگ جدید KHAMENEI.IR درباره کسانیکه بالاترین قهرمانان کشورند
@amniatemeli
ویژگی های جنگ در عصر پست مدرن
ژنرال روبرت اسمیت در مقدمه ای از کتاب "کاربرد پذیری نیرو"در رابطه با ادامه و دوام جنگ می گوید:
▪️جنگ؛دیگر وجود ندارد اما تقابل درگیری و مبارزه بدون شک در سراسر جهان ادامه دارد.چنین طبیعت پایداری از خصوصیات بارز درگیریهای قرن بیست و یکم است و آن ها را کاملاً از قرنهای گذشته جدا میسازد.
@amniatemeli
🔺️این همه موفقیت؛ چرا آثارش در سفره مردم پیدا نیست؟!
🔹این یک سوال پر تکرار است که این روزها وقتی از فروش بیشتر نفت، موفقیتهای دیپلماتیک، آزادی منابع و غیره سخن به میان می آید، مکرر پرسیده میشود که البته لازم است به آن پاسخ داده شود. بیایید ماجرا را از اینجا پی بگیریم که حسن روحانی یک دولت معمولیِ در حد متوسط را از محمود احمدی نژاد تحویل گرفت؛ دولتی که البته جنازه اش از زنده ی دولت روحانی کارآمد تر و فعال تر بود.
🔹وقتی میگوییم معمولی منظور این است که فقط فعال و پرکار بود، لیکن آن اقدام اساسی که تغییر ریل گذاری های اشتباه در سیستم مدیریت کشور بود را انجام نداد؛ بگذریم! وقتی مردم روحانی را انتخاب کردند، با توجه به شعارهای پر طمطراقی که میداد انتظارات زیادی از وی داشتند.
🔹مردم منتظر گشایش های بی نظیر بودند؛ نشسته بودند ببینند اونچنان رونق اقتصادی که گفته بود کی اتفاق می افتد و عزت چگونه به پاسپورتها برمیگردد؛ ملت بر اساس شعارهای شیخ حسن، حقیقتا منتظر لغو بالمره تحریمها بودند و انتظار یک آینده رویایی را میکشیدند! خب دیدیم که نشد، رکود کشور را فرا گرفت، تحریم ها نه تنها برداشته نشد بیشتر هم شد، بیکاری بیداد کرد، کارخانه ها تعطیل شدند، امثال جیبوتی برایمان شاخ و شانه کشیدند، تورم اوج گرفت، دلار سه هزار پانصد تومانی به ۳۲ هزار تومان رسید، پروژه های کلانی که ابتدا به هوای لبخند آمریکا استارت زده بودند علیرغم هزینه های سنگین رها شد، و در نهایت شیخ حسن داستان ما، در حالی که ته خزانه را جارو زده و حتی دارایی اش را منفی کرده بود به رئیسی تحویل داد.
🔹زمانی که رئیسی تازه دولت را به دست گرفته بود و کابینه خودش هنوز تشکیل نشده بود، در جلسه هیئت دولت وزرای روحانی به او میگویند برای پرداخت حقوق کارکنان دولت مشکل داریم! ببینید اوضاع چقدر فاجعه آمیز بود که حتی پولی برای پرداخت حقوق کارکنان دولت وجود نداشت؛ انبارهای ذخیره کالاهای اساسی حتی خالی بودند!
🔹میدانید کشوری که امنیت غذایی اش تامین نباشد یعنی چه؟ اینجا مشکل دیگر گرانی نیست؛ اساسا کالایی وجود ندارد که حتی گران فروخته شود! این یعنی فاجعه؛ یعنی اقدام ناکارآمدها علیه امنیت ملی! همه اینها یک طرف، بدهی های سرسام آور روحانی ساز هم یک طرف!
🔹یعنی رئیسی میبایست در کنار سامان دادن این همه مشکلات، ۵۳۵/۰۰۰/۰۰۰/۰۰۰/۰۰۰ تومان بدهی های روحانی را نیز بپردازد! مبلغ هنگفتی که اکنون ماهی ۱۲/۰۰۰/۰۰۰/۰۰۰/۰۰۰ از آن را پرداخت میکند که اگر وجود نداشت یقینا وضع کشور از آنچه اکنون هست بهتر میشد. رئیسی در دو سال توانست با تحول در فروش نفت، اصلاح نظام مالیاتی، و کسب درآمدهای مستمر هم انبارهای کالاهای اساسی کشور را پر کند، هم حقوق کارمندان و کارگران را تامین کند، و هم بدهی ها را تسویه نماید؛ و جالب اینکه در تمام این مدت تلاش شد از بانک مرکزی استقراض نگردد و از چاپ پول بدون پشتوانه نیز جلوگیری شود.
🔹توضیحات البته خیلی بیشتر از این حرف ها است، لیکن تلاش میکنم در همین حد بحث را خلاصه کنم و به سوال ابتدایی این مطلب بپردازم و بگویم روحانی یک دولت معمولی را تحویل گرفت و صد پله پایین تر آن را به رئیسی تحویل داد، در حالی که انتظار میرفت آن دولت معمولی که از احمدی نژاد تحویل گرفته را پیشرفته در اختیار نفر بعد از خود قرار دهد.
🔹لذا اینکه چرا فروش بیشتر نفت و گشایش های اقتصادی هنوز در سفره مردم به چشم نمی آید به همین فجایعی برمیگردد که رئیسی با چنگ و دندان در حال مدیریت آنها است. یکی دیگر از معضلاتی که نمیگذارد منافع این گشایش های اقتصادی در سفره مردم به چشم بیاید، همین پروژه های عظیم و خاک خورده است؛ پروژه های کلانی که آقایان فقط کلنگش را زدند یک مشت سرمایه بی زبان در آنجا ریختند، عکسشان را گرفتند، رها کردند و رفتند! این طرح ها هر سال که میگذرد هزینه هایش چندین برابر میشود، مصالح اش فرسود میشوند، و چون جلوی چشم مردم در سراسر کشور قرار دارند، سبب نا امیدی میگردند.
🔹رئیسی مجبور است با توجه به اهمیت و اولویتشان، آنها را به اتمام رسانده و به مدار خدمت وارد کند تا هزینه بیشتری به کشور و ملت تحمیل نشود و در عین حال با فعال سازی آنها که بسیار هم مهم هستند مشکلات مردم نیز رفع شود.
🔹بعضی از این پروژه ها حیاتی هستند که نمونه آن پروژه خاک خورده آبرسانی به دریاچه ارومیه بود که دولت رئیسی سه شیفته وقت گذاشت، کار کرد و آن را به سرانجام رساند. آبرسانی به کرمان و بوشهر، آزادراه تهران-شمال، کلان بیمارستانهای تهران و سایر طرح هایی از این دست نیاز به بودجه های هنگفتی دارند که اگر تامین نمیشد، سال دیگر این موقع شاید دولت مجبور بود دو یا سه برابرش را پرداخت کند.
#عبدالرحیم_انصاری
📳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#توصیه_های_تبلیغی۱۰
✨ علت اینکه نمیتونم از ظاهر به باطن برسم، چیه!!!
#استاد_شجاعی
@moallemanemahdavi
38.73M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📷#کلیپ🏴
💥ما همسنخ امام حسینیم؛ قیمتمون هم کمتر از امام نیست؛ پس مقامی کمتر از خودش رو نخواهیم...🖤🖤
#استاد_شجاعی
@moallemanemahdavi
🔴 #تجربه_نزدیک_به_مرگ
🔹 اشک قیمتی است
✍ زمانی که بررسی اعمال من انجام می شد و نقایص کارهایم را می دیدم، گرمای شدیدی از سمت چپ به سوی من می آمد! حرارتی که نزدیک بود تمام بدنم را بسوزاند. اما...
این حرارت تمام بدنم را می سوزاند، طوری که قابل تحمل نبود. همه جای بدنم می سوخت، #بجز صورت و سینه و کف دستهایم!
برای من جای تعجب بود. چرا این سه قسمت بدنم نمی سوزد؟! لازم به تکلم نبود. جواب سؤالم را بلافاصله فهمیدم.
من از نوجوانی در هیئت و جلسات فرهنگی مسجد محل حضور داشتم. پدرم به من توصیه می کرد که وقتی برای آقا امام حسین علیه السلام و یا حضرت زهرا (س) و اهل بیت (ع) اشک می ریزی، قدر این #اشک را بدان.
اشک بر این بزرگان، قیمتی است و ارزش آن را در قیامت میفهمیم. پدرم از بزرگان و اهل منبر شنیده بود که این اشک را به سینه و صورت خود بکشید و این کار را می کرد.
من نیز وقتی در مجالس اهل بیت السلام گریه می کردم. اشک خود را به صورت و سینه ام می کشیدم. حالا فهمیدم که چرا این سه عضو بدنم نمیسوزد!
📚 کتاب سه دقیقه در قیامت
➥ @ansuiemarg_ir
عبد خدا:
🌸 زیارت نامه امام زمان ارواحنا فداه
اَلسّلامُ عَلَيْكَ يا صاحِبَ الزَّمانِ
اَلسَّلامُ عَلَيْكَ يا خَليفَةَ الرَّحْمانِ
اَلسَّلامُ عَلَيْكَ يا شَريكَ الْقُرْآنِ
اَلسَّلامُ عَلَيْكَ يا قاطِعَ الْبُرْهانِ
اَلسَّلامُ عَلَيْكَ يا إِمامَ الْإِنْسِ وَالْجانِّ
اَلسَّلامُ عَلَيْكَ وَ عَلى آبائِكَ الطَّيِّبينَ
وَ أَجْدادِكَ الطَّاهِرينَ الْمَعْصُومينَ
وَ رَحْمَةُ اللَّهِ وَبَرَكاتُهُ.
12.73M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🇮🇷
🎥 پیشنهاد میکنم قبل از شروع ماه #محرم، این کلیپ رو ببینید، تا بتونید محرم رو واقعی و خوب درک کنید.
🍃🌹🍃
👌دیدنِ این فیلم رو ازدست ندید
🆔 http://eitaa.com/meyarpb
🆔 http://rubika.ir/meyar_pb
#جنگ_نرم_در_اندیشه_رهبری (۲)
تحمیل اراده
⚔️ در جنگ نرم، اراده دو طرف از عوامل تعيينکننده توازن قواست. هرکس با ارادهتر باشد، به پيروزی نزديک و اميدوارتر خواهد بود:
«جنگ، جنگ ارادههاست؛ جنگ عزمهای راسخ است. هرکه عزمش بيشتر بود برنده است. بنابراين، اينها شکست میخورند. اگر قرار بود نظام اسلامی با اين فشارها شکست بخورد، بايد همان دهه اول شکست میخورد.» (۱۳۸۹/۶/۲۵)
🌀 در سايه اراده قوی و جدی در مقابله با مهاجم است که ما را قدرتمند نموده و میتوانيم در قبال دشمنان، با قدرت اراده و پايداری به اهداف خود دست يابيم:
❇️ امروز و از سالها قبل، همه تلاشهای دولتهای غربی و فعالان تمدن غرب، متوجه اين نقطه است که فرهنگ خودشان، دانستههای خودشان، بافتهها و يافتههای خودشان را بر ملتها و بر ذهنها تحميل کنند. ملت عزتطلب، ملتی که میخواهد مستقل باشد، بايد در مقابل اين حرکت مقاومت کند. ۱۳۸۸/۲/۲۶
📚 بررسی جنگ نرم در اندیشه مقام معظم رهبری
✍🏻#محمد_ستوده
~◇~◇~◇~◇~◇~◇~◇~◇~◇~◇
🌐 #آنتی_سکولار را دنبال کنید👇🏻
🆔 @antisecular_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
توصیه مهم به سخنرانها و تریبوندارها
✅ به مردم #امید صادق بدیم
🔸 آرزو و امید، دو رحمت برای #امت_پیامبر
💢 عواقب ناامیدی در دنیا و آخرت
__________________
🔹 برشی از سخنرانی #حجت_الاسلام_راجی
💠 اندیشکده راهبردی سعداء
🆔 @soada_ir
16.64M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 در بازدید امروز فرمانده کل سپاه و نماینده ولی فقیه در سپاه از نمایشگاه عملکرد و پیشرفت تحقق محله اسلامی سازمان بسیج مستضعفین چه گذشت؟
#محله_اسلامی
#بسیج_مساجد_و_محلات
•┈┈••••✾•🌿🌺🌿•✾•••┈┈•
🔸بسیج مساجد و محلات کشور
🆔 rubika.ir/basijmasajed_ir
🆔 eitaa.com/basijmasajed_ir
🌐 Basijmasajed.ir
🌐 Masjedna.ir
⚫اثرات برپایی روضه در خانه و یا هیئت!
❇️❇️❇️❇️❇️❇️❇️
🌹ﺁﯾﺖ ﺍﻟﻠﻪ ﻗﺎﺿﯽرحمه الله علیه:
ﺩﺭ ﻋﺰﺍﺩﺍﺭﯼ ﻭ ﺯﯾﺎﺭﺕ ﺣﻀﺮﺕ ﺳﯿﺪﺍﻟﺸﻬﺪﺍ علیه السلام کوتاهی ﻧﻨﻤﺎﯾﯿﺪ ، ﺭﻭﺿﻪ ﻫﻔﺘﮕﯽ ﻭﻟﻮ ﺩﻭ ﺳﻪ ﻧﻔﺮ ﺑﺎﺷﺪ، ﺍﺳﺒﺎﺏ ﮔﺸﺎﯾﺶ ﺍﻣﻮﺭ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﮔﺮ ﻫﻔﺘﮕﯽ ﻫﻢ ﻧﺸﺪ ﺩﻫﻪ ﺍﻭﻝ ﻣﺤﺮﻡ ﺗﺮﮎ ﻧﺸﻮﺩ.
🌹ﺁﯾﺖ الله ﺑﻬﺠﺖ رحمه الله علیه: ﮔﺮﯾﻪ ﺑﺮ ﺳﯿﺪ ﺍﻟﺸﻬﺪﺍ علیه السلام ﺍﺯ ﻧﻤﺎﺯ ﺷﺐ ﺑﺎﻻﺗﺮ ﺍﺳﺖ.
🌹ﺁﯾﺖ ﺍﻟﻠﻪ ﻋﻼﻣﻪ ﻃﺒﺎﻃﺒﺎﯾﯽ:
برای رسیدن به عرفان کامل دو راه و دو مکان بیشتر وجود ندارد:
یا در حرم اباعبدالله یا در مجلس ابا عبدالله…
🌹آیت الله آشیخ عبدالکریم حائری:
روضه خوانی و گریه بر سیدالشهدا علیه السلام عمل مستحبی است که هزار واجب در آن
🌹حاج میرزا اسماعیل دولابی:
محبت و عزاداری برای امام حسین علیه السلام انسان را زود به مقصد می رساند همه اهلبیت کشتی نجاتن ولی کشتی امام حسین علیه السلام سریعتر است..
🌹علامه طباطبایی: «این کتیبه های سیاه که بر در و دیوار حسینیه و محل عزاداری نصب کرده اند، ما را شفاعت میکنند».
🌹آیت الله بروجردی :
به مقداری که امام حسین علیه السلام ، بزرگ و واجب الاحترام است، منسوبین (سادات)به آن حضرت هم لازم الاحترام می باشند.
🌹ﺁﯾﺖ ﺍﻟﻠﻪ ﮐﻤﭙﺎﻧﯽ : ﺩﺭ ﻣﺠﻠﺲ ﺭﻭﺿﻪ ﺧﻮﺍﻧﯽ ﮐﻪ ﺩﺍﺷﺘﻨﺪ، ﻣﻘﯿﺪ ﺑﻮﺩﻧﺪ ﮐﻪ ﺧﻮﺩﺷﺎﻥ ﭘﺎﯼ ﺳﻤﺎﻭﺭ ﺑﻨﺸﯿﻨﻨﺪ ﻭ ﺧﻮﺩﺷﺎﻥ ﻫﻤﻪ ﮐﻔﺶ ﻫﺎﺭﺍ ﺟﻔﺖ ﮐﻨﻨﺪ.
🍀موعظه
✍ گویند "حر بن يزيد رياحي" اولين کسي بود که آب را به روي امام بست و اولين کسي شد که خونش را براي او داد.
✨✨✨
"عمر سعد" هم اولين کسي بود که به امام نامه نوشت و دعوتش کرد براي آنکه رهبرشان شود و اولين کسي شد که تير را به سمت او پرتاب کرد!
✨✨✨
کي ميداند آخر کارش به کجا ميرسد؟
دنيا دار ابتلاست.
با هر امتحاني چهرهاي از ما آشکار ميشود،
چهرهاي که گاهي خودمان را شگفتزده ميکند.
چطور ميشود در اين دنيا بر کسي
خرده گرفت و خود را نديد؟
✨✨✨
ميگويند خداوند داستان ابليس را تعريف کرد
تا بداني که نميشود به عبادتت،
به تقربت، به جايگاهت اطمينان کني.
⚠️خدا هيچ تعهدي براي آنکه تو همان
که هستي بماني، نداده است.⚠️
💢شايد به همين دليل است که سفارش شده،
وقتي حال خوبي داري و ميخواهي دعا کني،
يادت نرود "عافيت"
و "عاقبت به خيريات" را بطلبي.💢
#مرحوم_حاج_محمد_اسماعیل_دولابی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔖منبر کوتاه 🔖
🎥#تصویری
🔅چرا در کربلا، بعضیا تونستن بمونن پای امام، و خیلیها نتونستن؟
✘ چرا همین الآن، بعضیها رسیدن به همراهی با امام زمان علیهالسلام و ما هنوز نرسیدیم؟
🔰#استاد_شجاعی
👇کانال سخنرانی های تاثیرگذار👇👇
👌رسانه دینی 👇💯
╭┅─────────┅╮
🌺 @mediamenbar
╰┅─────────┅╯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 دفاع جانانه داریوش سجادی از ایران در مناظره جنجالی با مزدور شبکه تروریستی اینترنشنال؛ نوریزاده آچمز شد!
🔶️ داریوش سجادی، تحلیلگر سیاسی ساکن آمریکا:
🔺️ایران معادلات منطقه را به نفع خود تغییر داد!
سردار قاسم سلیمانی کوروش زمان بود، او و نیروهایش توطئههایی که برای ایران و منطقه طراحی کرده بودند را خنثی کرد و پیروز شد!
🔺️ایران، اکنون مقتدر است نه آن زمانی که شاه، بحرین را تقدیم کرد و با سه خط رضا خان را جابجا کردند!
💠 به رسانه مردم بپیوندید👇
https://eitaa.com/joinchat/1435369476Ccd1f20d599
اللهم عجل لولیک الفرج
──┅═ঊঈ🌹ঊঈ═┅──
🌸نشر با ذکر صلوات جهت
سلامتی و تعجیل در امر فرج🌸
⁉️در تاریخ بنویسید خائنترین مسئولان در کشوری به نام ایران بر سر کار بودند!
🔹مدیرمسئول روزنامه ابتکار گفته بیژن زنگنه میتوانست با راههای فرعی نفت بفروشه و به اقتصاد کشور کمک کنه،اما تعمدا این کارو نکرد؛ و قسمت تلخ ماجرا که رسانههای وابسته به این آدم در حال تخریب دولت رئیسی هستند !
💠 به رسانه مردم بپیوندید👇
https://eitaa.com/joinchat/1435369476Ccd1f20d599
اللهم عجل لولیک الفرج
──┅═ঊঈ🌹ঊঈ═┅──
🌸نشر با ذکر صلوات جهت
سلامتی و تعجیل در امر فرج🌸
🔴 می گن چرا برای محرم مشکی می پوشید، ما آریایی هستیم عرب نمی پرستیم!
🔹 اما خود بی شرف شون تو مرگ ملکه انگلیس جوری مشکی پوش شده بودن انگار ننه شون مرده!!!
🔹 کوروش کبیر بزنه به کمرتون:)))
🔹 «یاس»
🚨 به آرمان نیوز بپیوندید 👇
https://eitaa.com/joinchat/1525023039Ce31f575f58
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔺️شیطنت پسربچه ای که خودش را زودتر از رئیسجمهور به سکو رساند
حاشیه دیدار امروز رئیسجمهور با مردم بهمئی
🚨 به آرمان نیوز بپیوندید 👇
https://eitaa.com/joinchat/1525023039Ce31f575f58