🌷یس:
☀️ دوشنبه - ٣١ خرداد ١۴٠٠
🌙 الإثنين، 10 ذیالقعده 1442
🌲م Monday 21 June 2021
👈 امروز متعلق است به امام حسن و امام حسین علیهما السّلام
🕋 اذکار روز:
- یا قاضِیَ الْحاجات (١٠٠ مرتبه)
- سبحان الله و الحمدلله (١٠٠٠ مرتبه)
- یا لطیف (١٢٩ مرتبه) برای کثرت مال
❇️ وقایع مهم روز:
🔹 دههی کرامت
🔹 سالروز شهادت دکتر چمران (١٣۶٠ش)
🔹 روز بسیج اساتید
بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیمِ
السَّلاَمُ عَلَى مَهْدِيِّ الْأُمَمِ وَ جَامِعِ الْكَلِم
موضوع امروز:
«دکتر چمران، جلوه عشق و عقل»
روز دوشنبه، ١۴٠٠/٠٣/٣١
✍️ مناسبت روز: امروز سالروز شهادت سردار پرافتخار اسلام، فرزند هجرت و جهاد و شهادت، و اسوه حرکت و مقاومت و ایثار، جلوهی عشق و عقل، دکتر مصطفی چمران (ره) است، لذا ضمن گرامیداشت ياد و نام این مجاهد بزرگ، روزبرگ امروز را آغاز می نماییم؛
دکتر چمران، نخبهی علمی و فیزیکدان، سیاستمدار، وزیر دفاع ایران در دولت موقت، از همراهان امام موسی صدر در تشکیل جنبش اَمَل، نماینده دوره اول مجلس شورای اسلامی، از طراحان و فرماندهان جنگ تحمیلی و بنیانگذار ستاد جنگهای نامنظم در ایران است!
او در همه دوران تحصيلی، شاگرد اول بود، و در سال ١٣٣٧ با استفاده از بورس دولتی، برای ادامه تحصیل به آمريكا اعزام شد و پس از تحقيقات علمی در جمع معروف ترين دانشمندان جهان در كاليفرنيا ومعتبرترين دانشگاه آمريكا - بركلی- با بالاترین درجه علمی، موفق به اخذ مدرك دكترای الكترونيك و فيزيك پلاسما گرديد!
✍️ دكتر مصطفی چمران از ١۵ سالگی در درس تفسير قرآن آيت الله طالقانی (ره)، در مسجد هدايت تهران، و در درس فلسفه و منطق استاد شهيد مرتضی مطهری (ره) و بعضی از اساتيد بزرگ ديگر شركت می كرد و از اولين اعضای انجمن اسلامی دانشجويان دانشگاه تهران بود.
او در مبارزات سياسی دوران مصدق، از مجلس چهاردهم تا ملی شدن صنعت نفت، شركت داشت و بعد از كودتای ننگين ٢٨ مرداد و سقوط دولت دكتر مصدق در لوای يك گروه سياسی، مبارزه را عليه استبداد و استعمار شروع نمود و تا زمان مهاجرت از ايران، بدون خستگی و با همه قدرت خود، عليه نظام طاغوتی شاه جنگيد و خطرناك ترين مأموريت ها را در سخت ترين شرايط با پيروزی به انجام رسانيد!
چمران در آمريكا نیز، انجمن اسلامی دانشجويان را پايه ريزی كرد و از مؤسسين و فعالين انجمن دانشجويان ايرانی در آمريكا به شمار می رفت كه به دليل همین فعاليتها، بورس تحصيلی وی از سوی رژيم شاهنشاهی، قطع شد!
او در حالی که در سازمان ناسای آمریکا استخدام شده بود و زندگی نخبگانی بسیار خوبی در آمریکا داشت، ولی پس از قيام خونين ١۵ خرداد سال ١٣۴٢ در ایران و سركوب ظاهری مبارزات مردم مسلمان به رهبری امام خمينی (ره)، دست به اقدامی جسورانه و سرنوشت ساز زده و رهسپار کشور مصر میشود و به مدت دو سال در زمان عبدالناصر، سخت ترين دوره های چريكی و پارتيزانی را آموخت و به عنوان بهترين شاگرد اين دوره شناخته شده و فوراً مسئوليت تعليم چريكی مبارزان ايرانی را بر عهده گرفته و برای ايجاد پايگاه چريكی مستقل، رهسپار لبنان شد و به كمك امام موسی صدر، رهبر شيعيان لبنان، سازمان «اَمَل» را بر اساس اصول و مبانی اسلامی پیريزی نمود و پرچم تشیع را در برابر جبارترين ستمگران روزگار و صهيونيزم اشغالگر به اهتزاز درآورد!
شرح مبارزات افتخار آميز شهید چمران بر دامنه كوههای مرزی فلسطین اشغالی (اسرائيل) برای ابد ثبت گرديده است!
✍️ دكتر چمران با پيروزی انقلاب اسلامی، بعد از ٢١ سال دوری، به وطن بازگشت و همه تجربيات انقلابی و علمی خود را در خدمت انقلاب اسلامی ایران گذاشت!
دکتر چمران در ایران، خاموش و آرام، ولی فعالانه و قاطعانه، سازندگی را آغاز کرد و در بدو ورود، همه تلاش خود را صَرفِ تربيت اولين گروههای جهادی و پاسداران انقلاب اسلامی نمود!
سپس در سِمت معاونت نخست وزيری، روز و شب، خود را به خطر انداخت تا هرچه سريع تر، مسأله آشوب كردستان را پایان دهد و در قضيه فراموش نشدنی «پاوه» و آزادی کامل کردستان، قدرت ايمان و اراده آهنين و شجاعت و فداكاری خود را در تاریخ به ثبت رسانید!
چمران بعد از اين پيروزی بینظیر و بازگشت به تهران از طرف حضرت امام خمينی (ره)، به مسئولیت وزارت دفاع منصوب گرديد و در این پست، برای تغيير و تحول در ارتش، به يك سلسله برنامههای وسيع بنيادی دست زد.
او در اولين دوره انتخابات مجلس شورای اسلامى، از سوی مردم تهران به نمايندگی، انتخاب شد و نقش فعالی در تدوين قوانين و نظام جديد انقلابی، ایفا نمود!
✍️ پس از شروع جنگ تحميلی عراق عليه ايران، دوران حماسه ساز و پرتلاش ديگری برای چمران آغاز شد و دكتر در آن دوران، نمونه كامل ايثار و شجاعت و کار بیادعای در راه خدا را به نمایش گذاشت!
او بعد از حمله ناجوانمردانه ارتش صدام به مرزهای ايران و يورش سريع آنها به شهرها و روستاها و مردم بی دفاع، نتوانست آرام بگيرد و به خدمت امام اُمّت رسيد و با اجازه ايشان و به همراه مقام معظم رهبری كه در آن زمان نماينده امام در شورای عالی دفاع بودند، به اهواز رفت.
✍️ ادامه دارد... 👇👇👇
چمران از همان بدو ورود به جبهه، دست بهكار شد و با تربيت و سازماندهی رزمندگان داوطلب، ستاد جنگهای نامنظم را تشكيل داد و با برنامه ریزی شگفت انگیزی با نصب پمپ های آب در كنار رود كارون و احداث يك كانال به طول حدود بيست كيلومتر و عرض يكصد متر در مدت بسیار كوتاه، آب كارون را به طرف تانکهای دشمن روانه ساخت و از تسخیر شهر استراتژیک اهواز جلوگیری نمود!
يكی ديگر از كارهای مهم و اساسی چمران، ايجاد هماهنگی بين ارتش، سپاه و نيروهای داوطلب مردمی در منطقه جنگی بود؛ چيزی كه ابر قدرتها حتی فكر آن را هم، نمیکردند! و متأسفانه به دلیل همین عدم هماهنگی، شهرخرمشهر، سقوط کرده بود!
دكتر چمران که از سكون و عدم تحركی كه در جبهه ها وجود داشت، به شدت رنج میبرد، لذا همواره تلاش می كرد كه با ارائه پيشنهادها و برنامههای ابتكاری و نخبگانی، حركتی تهاجمی بوجود آورد تا دشمن را زمینگیر نماید و بالاخره در ٣١ ارديبهشت ماه ١٣۶٠، با يك حمله هماهنگ و برق آسا، ارتفاعات راهبردی الله اكبر را با سپاه اسلام فتح نمود كه اين پيروزی، بزرگترين پيروزی ایران در جنگ تا آن زمان بود!
پس از فتح ارتفاعات الله اكبر، چمران اصرار داشت نيروهای ارتش هرچه زودتر، قبل از اين كه دشمن بتواند استحكامات جدید برای خود ايجاد كند، بسوی بُستان سرازير شوند كه متأسفانه با برخی کارشکنیها، اين كار عملی نشد!
شهید چمران در آخرین عملیات، طرح تسخير دهلاويه را با ايثار و گذشت و فداكاری رزمندگان جان بر كف ستاد جنگهای نامنظم عملی ساخت و در حین سرکشی به رزمندگان اسلام در خط مقدم، هدف خمپاره دشمن قرار گرفته و به آرزوی دیرینه خود و مقام بلند شهادت نائل گردید!
✍️ البته شهید چمران فقط یک نخبه و جنگجوی شجاع نبود، بلکه مردی وارسته، با عواطف عمیق انسانی بود که در برابر مصائب بشری به شدت منقلب میشد!
راز و نیازهای عارفانه او، در دست نوشتههایی که از او به جا مانده، حاکی از عشق و علاقه خالصانه او به خدا و اوج محبت و دوستی او، نسبت به همنوعانش است، چنان که به او لقب «خدای عشق» دادهاند!
✅ امام خمینی (ره) به مناسبت شهادت دکتر مصطفی چمران، پیامی صادر نمودند که در بخشی از آن آمده بود:
«چمران عزیز با عقیده پاک و خالص، غیر وابسته به دستهجات و گروههای سیاسی، و عقیده به هدف بزرگ الهی، جهاد در راه خدا را، از آغاز زندگی شروع و به آن ختم کرد!
او در حیات، با نور معرفت و پیوستگی به خدا قدم نهاد و در راه آن به جهاد برخاست و جان خود را نثار کرد!
او با سرافرازی زیست، و با سرافرازی شهید شد و به حق رسید!
هنر آن است که (انسان) بیهیاهوهای سیاسی، و خودنماییهای شیطانی، برای خدا به جهاد برخیزد و خود را فدای هدف کند نه هوی، و این هنر مردان خداست!» (صحیفه امام ج ۱۴ ص۴۷۸)
📚 منبع: کتاب شهید سرافراز دکتر مصطفی چمران (ره)
#پایگاه_مقاومت_بسیج_خیبر
هدایت شده از خاکریز اول
28.92M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🇮🇷🌸
🍀
📢 #صوتی
💠 موضوع: زمینهها و اهداف پیشروی طالبان در #افغانستان
🎙 کارشناس برنامه: دکتر فرزان شهیدی
🍃🌻🍃
#طالبان
#غرب_آسیا
#روشنگری
#ثامن
🆔 https://sapp.ir/meyar.pb
🆔 eitaa.com/meyarpb
🆔https://rubika.ir/meyar_pb
🍀
🇮🇷🌸
هدایت شده از امور مساجد منطقه 11
✅ #گلبرگ_احکام
مناسبت: روز جمعه و سالروز شهادت سومین شهید محراب، حضرت آیت الله صدوقی (ره)
موضوع: «#احکام_نماز_جمعه»
❓نظر جنابعالی درباره شرکت در نماز جمعه با توجه به اینکه در عصر غیبت حضرت حجت(عج) به سر میبریم، چیست؟ اگر افرادی اعتقاد به عدالت امام جمعه نداشته باشند، آیا تکلیف شرکت در نماز جمعه از آنان ساقط میشود؟
✅ هرچند نماز جمعه در عصر حاضر واجب تخييرى است و حضور در آن واجب نيست، ولى با توجه به فوائد و آثار شرکت در آن، سزاوار نيست که مؤمنين خود را از برکات حضور در اين نماز به مجرد تشکيک در عدالت امام جمعه و يا عذرهاى واهى ديگر، محروم سازند.
❓معنای وجوب تخییری در مسأله نماز جمعه چیست؟
✅ معناى آن اين است که مکلّف در اداى فريضه واجب ظهر روز جمعه بين خواندن نماز جمعه يا نماز ظهر مخير است.
❓نظر جنابعالی در مورد شرکت نکردن در نماز جمعه بر اثر بیمبالاتی، چيست؟
✅ ترک حضور و شرکت نکردن در نماز عبادی سياسی جمعه به خاطر اهميت ندادن به آن، شرعاً ناپسند است.
📚 أجوبة الاستفتائات امام خامنهای (مدظلهالعالی)
✅ با ما همراه شوید...👇👇👇
https://eitaa.com/ROOZBARG
✅ #روزبرگ_شیعه
بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیمِ
السَّلاَمُ عَلَى مَهْدِيِّ الْأُمَمِ وَ جَامِعِ الْكَلِم
موضوع امروز: «آیت صدق و صفا»
روز جمعه، ١۴٠٠/٠۴/١١
✍️ مناسبت روز: امروز سالروز شهادت سومین شهید محراب، حضرت آیت الله محمد صدوقی (ره) است، بزرگ مردی که عمر گرانمایه خویش را برای عزت و سربلندی اسلام و انقلاب فدا نمود و در پایان نیز به فیض شهادت در راه خدا نائل گردید لذا با یاد و نام این عالم عامل، روزبرگ امروز را آغاز مینمائیم؛
💠 سیره و زندگی رھبران انقلاب اسلامی یکی از عرصه ھای مھم و پر راز و رمزی است که بیشک باید دلایل پیروزی و ماندگاری انقلاب اسلامی را در دل آن جستجو کرد!
هرچند نمیتوان، موفقیت انقلاب اسلامی و ایجاد آن را قائم به اشخاص دانست، اما سیره و رفتار بصیرت گونه رھبران مؤثر در انقلاب، در جریان و روند حرکت و ادامه نھضت، تأثیرات به سزایی داشته است!
بیشک بعد از نقش انکارناپذیر رھبر کبیر انقلاب اسلامی، حضرت امام خمینی(ره)، یکی از اشخاص تأثیرگذار در انقلاب، عالم عامل، حضرت آیتالله صدوقی (ره) است که در این مجال کوتاه به بخشی از زندگی پرثمر این شهید گرانمایه اشاره مینمائیم؛
✍️زندگینامه شهید:
شهید آیت الله صدوقی، در سال ١٢٨٧ شمسی، در دارالعباد یزد به دنیا آمد؛
ایشان دوران ابتدایی تحصیل را، در شهر یزد سپری نمود و سپس به اصفهان و قم عزیمت نمود و از محضر اساتید بزرگی همچون حضرات آیات عبدالکریم حائری یزدی، سید صدرالدین صدر، سید محمدتقی خوانساری، سید محمد حجت کوهکمری و سید شهاب الدین مرعشی نجفی بهره برد؛
ایشان در سال ١٣٣٠، با اصرار مردم یزد به زادگاه خود بازگشت و به ساماندهی وضعیت دینی و معیشتی مردم یزد پرداخت.
👈 شهید صدوقی در ١٣۴١ همگام با امام خمینی (ره)، نهضت اسلامی را آغاز نمود و با اطلاعیههای آتشین و مبارزات خود، عرصه را بر رژیم شاهنشاهی سخت کرد!که اسناد باقی مانده از ساواک، مؤید این موضوع است
آن شهید سعید، پس از انقلاب نیز به عنوان نماینده ولی فقیه در استان یزد و نماینده مردم این استان در مجلس خبرگان برای تدوین قانون اساسی به خدمت انقلابی خود ادامه داد و بالاخره در تیرماه ١٣۶١، پس از اقامه نماز جمعه به دست منافقان کوردل، به شهادت رسید.
✍️ یار امام و محور انقلاب:
شھید آیت الله محمد صدوقی (ره) از جمله نزدیکترین افراد به امام خمینی(ره) و از ھدایتگران مؤثر انقلاب بود که شخصیت و منش خاص ایشان، محبوبیت و مقبولیت کم نظیری در بین جوانان انقلابی ایجاد کرده بود و اگرچه جنبه ھای حضور ایشان در استان یزد پر رنگ شده، اما نقش مؤثر ایشان در روند انقلاب اسلامی فراتر از محدوده استان یزد قابل تأمل و تدقیق است! چنانچه امام خمینی (ره) در مورد ایشان فرمودند: «میتوانم بگویم که ایشان (شهید صدوقی) محور این انقلاب بوده است!»
👈 مقام معظم رهبری نیز در مورد آیتالله صدوقی فرمودند: «این عالم ربانی، که یکی از ارکان اسلام و بانیان انقلاب اسلامی ایران بود، با مبارزات خود در دوران اختناق و مقاومتش در برابر دشمن و با ایثار و فداکاری اش پس از انقلاب و حضورش در همه صحنههای حساس و سازنده، سند افتخاری برای جامعه روحانیت و نمونهای از یک عالم مبارز و مجاهد اسلام بود».
✍️ معلم شجاعت:
یکی از ویژگیهای بارز شهید صدوقی، شجاعت منحصر به فرد ایشان در مبارزه با رژیم شاه و دفاع از انقلاب اسلامی بود! چنانچه مقام معظم رهبری در مورد شجاعت ایشان میفرمایند: «بنده از تبعید که برمیگشتم؛ به یزد رسیدم و وارد مسجد ایشان شدم، دیدم مثل این که اینجا جزء محیط اختناق کشور ایران نیست! توی مسجد، اعلامیههایی زده بودند، خیلی آزاد! همه میآمدند و میخواندند! ... طریقه ساختن «کوکتل مولوتف» و «نارنجک دستی»... را هم زده بودند پشت شیشه مسجد! ...ایشان (شهید صدوقی) نیز هر شب منبر میرفت و جمعیت انبوهی در مسجد جمع میشدند و با بیانات خود، مردم را ارشاد میکرد و به طور صریح علیه حکومت سخن میگفت! این روحیه شجاعانه آیت اللّه صدوقی، مردم یزد را هم شجاع کرده بود!»
✍️ سومین شهید محراب:
شهید آیت الله محمد صدوقی (ره)، عاشق اهلبیت عصمت و طهارت (ع) بود و همواره در زندگی، امیرالمؤمنین (ع) را الگو و مقتدای خویش مینامید و بالاخره نیز همچون مولایش در محراب عشق، پس از اقامه نماز، با تیر خصم، شراب رحمت الهی و شهد شیرین شهادت را مستانه سرکشید و در عرش اعلا به دیدار حضرت یار شتافت! تا در وصال سومین شهید محراب، بار دیگر به یاد آریم آن سخن منصور حلاج را که میگفت: «دو رکعت عشق راست نیاید مگر به خون!»
✍️ نامش جاودان، یادش گرامی و راهش همواره پر رهرو باد.
📚منابع:
١. دانشنامه اسلامی، واژه شهید صدوقی
٢. آیت صدق و صفا، نوشته احسان شریعتی.
https://eitaa.com/ROOZBARG
🔰 بخشی از صحبتهای سانسور شده رهبر معظم انقلاب در دیدار با مسئولان قوه قضائیه پس از انتخابات، بالاخره منتشر شد
🔻 رهبر انقلاب: در خلال این مناظرات بعضیها با دفاع از مواضع انقلاب حرف زدند، با ادب و رعایتهای لازم شرعی حرف زدند؛ بعضیها هم بداخلاقیهایی کردند که حالا آنها مایهی تأسّف است و بایستی این جور بداخلاقیها نباشد. ما نباید شیوههای کاری خودمان را در مسائل سیاسی، در انتخابات و غیره از آمریکا یاد بگیریم، [نباید] از ترامپ و بایدن یاد بگیریم که به همدیگر در مناظرات فحّاشی کردند، به همدیگر اهانت کردند؛ اینها سرمشقهای خوبی نیستند، به اینها نباید نگاه کرد. بایستی با تأدّب، با رعایت جهات اخلاقی و جهات شرعی رفتار کرد؛ [نامزدها] حرفهایشان را بزنند، منتها بدون اهانت، بدون تهمت، با اخلاق خوب برخورد بکنند؛ این روش کار است. ۱۴۰۰/۴/۷
#پایگاه_مقاومت_بسیج_خیبر
هدایت شده از گفتمان (عکس نوشته)
🔴فاش شدن راز ۱۱ سپتامبر توسط ژنرال آمریکایی
💢ژنرال وسلی کلارک رئیس سابق ستاد ارتش امریکا و فرمانده سابق ناتو در سال ۲۰۰۷ با صراحت اعلام کرد:
♦️حادثه ۱۱ سپتامبر بهانهای برای ویران کردن لبنان، عراق سوریه، لیبی، سومالی، سودان و ایران بود.
♦️این ژنرال کهنه کار آمریکا ادامه داد: تمام ۷ کشور به غیر ایران با جنگ نابود شدند. ولی به دلیل قدرت نظامی ایران، استراتژی به نابودی نرم تغییر کرد.
♦️او هم چنین گفت تحریم ها دو هدف دارند.
یا ایران دچار آشوب می شود که پروژه سوریه جنگ داخلی اجرا می شود یا ایران تسلیم مذاکره می شود که پروژه عراق و لیبی خلع سلاح و حمله نظامی اجرا می شود.
♦️ایران راهی جز پیروزی در جنگ اقتصادی ندارد یا پیروز می شود و ابرقدرت می شود یا شکست می خورد و نابود می شود.
💯💯 از این گفتگو سال ها می گذرد و کشورمان ایران توانست مقابل شدیدترین تحریم های اقتصادی مقاومت کند و از پس تهدیدهای نظامی هم عبور کند. اکنون این ایران است که سرنوشت منطقه غرب آسیا را تعیین می کند و به یک قدرت جهانی تبدیل شده است.
📚منبع: کتاب برج های دوقلو
👤خوان آنتونیوسارین ... استاد دانشگاه شیکاگو
🔮کانال مرجع گفتمان
#ایران_قوی
#غرب_بدون_روتوش
@goftemansazan
پاسخ قاطع آیت الله جنتی به یک خبرنگار
خبرنگاری از آیت الله جنتی پرسید :شما پیر شده اید ولی هنوز در دایره مدیران مانده اید؟
ایشان در جواب گفت: این سوال را یکبار تاریخ از عمار یاسر که نود ودو سال داشت پرسید، عمار پاسخ داد :«در کنار پیامبر بودن هنر نیست در کنار علی ماندن هنر است میخواهم بگویم علی همان پیامبر است»
آیت الله جنتی ادامه داد: آقای خبرنگار گمانم جوابت را گرفتی و این را هم بدان عمار در سن نود دو سالگی به صفین برای جنگ نیامد میخواست بگوید «علی حق است و معاویه باطل» پاسخ من به سوال شما همین است« من باید تا آخرین نفس کنار علی باشم و بگویم خامنه ای همان خمینی است »و علت دشمنی کفار با عمار و من همین است و آنگاه با لبخندی عصا زنان رفت....
الهم احفظ سیدنا امام خامنه ای
#پایگاه_مقاومت_بسیج_خیبر