〰〰〰〰🌸🍃
استاد قرائتی
سوره احزاب ، آیه 39
الَّذِينَ يُبَلِّغُونَ رِسالاتِ اللَّهِ وَ يَخْشَوْنَهُ وَ لا يَخْشَوْنَ أَحَداً إِلَّا اللَّهَ وَ كَفى بِاللَّهِ حَسِيباً
كسانى كه پيامهاى الهى را ابلاغ مىكنند و از خدا مىترسند، و از هيچ كس جز خدا بيم ندارند، و خداوند براى حسابرسى كافى است.
نکته ها
در اين آيه سخن از قاطعيّت و شهامت مبلّغ در ابلاغ دستورهاى الهى به مردم است، ولى بايد بدانيم كه در مواردى مدارا، نرمش و سكوت براى جذب قلوب لازم است.
خشيت غير از خوف است، خشيت تأثر قلبى است كه از عظمتِ امرى ناشى مىشود، ولى خوف انتظار وقوع امر ناپسندى است كه موجب پرهيز از آن مىشود. انبيا هيچ گونه خشيتى از غير خدا ندارند، زيرا تنها خداوند را بزرگ مىبينند.
پیام ها
1- موفقيّت در تبليغ، شرايطى دارد:
الف: تداوم تبليغ. «يُبَلِّغُونَ»
ب: تقوا در عمل. «يَخْشَوْنَهُ»
ج: شهامت و قاطعيّت. «وَ لا يَخْشَوْنَ أَحَداً إِلَّا اللَّهَ»
د: توكّل به خدا. «وَ كَفى بِاللَّهِ حَسِيباً»
2- هميشه تبليغ با سخنرانى نيست، گاهى بايد با عمل، حكم خدا را روشن ساخت. (در دو آيه قبل فرمود: زن زيد را بگير تا خرافهاى را از ميان بردارى، آنگاه در اين آيه مىفرمايد:) «الَّذِينَ يُبَلِّغُونَ رِسالاتِ اللَّهِ»
3- مبلّغان الهى، همواره دشمنان سرسخت وتهديدكننده دارند. «لا يَخْشَوْنَ أَحَداً»
4- خدا ترسى مقدّمهى شجاعت و شهامت است. «يَخْشَوْنَهُ وَ لا يَخْشَوْنَ أَحَداً»
5- مبلّغان الهى بدانند كه حساب صبر و تحمّل آنان با خداست. «كَفى بِاللَّهِ حَسِيباً»
تفسير نور(10جلدى)، ج7، ص: 375
🍃🌸〰〰〰〰〰〰〰〰
@payyyam
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
اَللّـهُمَّ اِنْ لَمْ تَكُنْ غَفَرْتَ لَنا فيما مَضى مِنْ شَعْبانَ، فَاغْفِرْ لَنا فيما بَقِيَ مِنْهُ
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
مناجات شهید با خدا
ای خدا، این دلم، جانم، روحم فقط تو را میخواهد. دیگر طاقت ماندن در میان دنیا و دنیائیان را ندارد و میخواهد از وادی پر از گناه و وادی ساده کوچ کند و در وادی عشق و صفای روحانی فرود آید. ای انسانها روح را الهی کنید، از مسیر دنیا طلبی خارج و در مسیر رضای خدا وارد شوید و رضای خدا بطلبید.
شهید حسین یحیایی
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
امام خامنه ای حفظه الله تعالی :
«موارد عمل نکردن به قرآن در بین ما امّت اسلامی یکی دو مورد نیست و گرفتاریهای ما هم ناشی از همینها است. مثلاً فرض بفرمایید قرآن دربارهی پیروان پیغمبر میفرماید: اَشِدّاءُ عَلَی الکُفّارِ رُحَماءُ بَینَهُم تَراهُم رُکَّعًا سُجَّدًا یَبتَغونَ فَضلًا مِنَ اللهِ وَ رِضوانًا؛ پس «اَشِدّاءُ عَلَی الکُفّارِ رُحَماءُ بَینَهُم». بعضی از ما «اَشِدّاءُ عَلَی الکُفّار» را فراموش میکنیم، میگذاریم کنار. مثل چه کسانی؟ مثل همینهایی که در کشورهای اسلامی با آمریکا ساختند، با صهیونیستها ساختند، خون فلسطینیها را لگد کردند، حقّ فلسطینیها را ضایع کردند؛ اینها «اَشِدّاءُ عَلَی الکُفّار» را فراموش کردند و شدند نوکر کفّار، شدند دنبالهروِ کفّار، امربرِ کفّار. الان بسیاری از سران کشورهای عربی از این قبیلند؛ اینها یک دستهاند. یک دستهی دیگر هم «رُحَماءُ بَینَهُم» را فراموش کردهاند، اختلافات بین مسلمانها را [به وجود میآورند]. وَ المُؤمِنونَ وَالمُؤمِناتُ بَعضُهُم اَولِیاءُ بَعض؛ این را قرآن میگوید.» ۱۳۹۸/۰۱/۲۶
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
حضرت آیتالله بهجت قدسسره:
خدا توفیق بدهد که ایشان(مبلغان) بتوانند، خرابیهای مردم را اصلاح کنند، آباد کنند به نحوی که محذوری نداشته باشد، اشکالی نداشته باشد. و اگر بخواهند اهل علم از نواقص دینیه مردم چشم پوشی بکنند، گرگها میآیند و به بهترین وجه رفع میکنند نقائص را (کنایه از فعالیتهای شیطانی مخالفان دین برای گمراه کردن مردم). با رشوهها و با آن کارهایی که بلدند مردم را بالکلیه منحرف میکنند. آن وقت مسئولیتش برای ما میماند. ما نباید ساکت باشیم در جایی که میتوانستیم ساکت نباشیم. و [در جاییکه] میتوانستیم راه احتیاط را به مردم القاء بکنیم و حال آنکه میدانیم صحبت احتیاط نیست صحبت یقین است.
@bahjat_ir
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
حدیث روز :
امام على عليه السلام :
قالَ رَسولُ اللّه ِ صلى الله عليه و آله : اللّهُمَّ ارحَم خُلَفائي ! ـ ثَلاثا ـ قيلَ : يا رَسولَ اللّه ِ ، و مَن خُلَفاؤُكَ ؟ قالَ : الَّذينَ يُبَلِّغونَ حَديثي و سُنَّتي ، ثُمَّ يُعَلِّمونَها اُمَّتي .
رسول خدا سه بار فرمود : «خداوندا ! به جانشينانم رحم كن!» . گفته شد : اى رسول خدا! جانشينان شما كيان اند؟ فرمود : «آنان كه حديث و سنّت مرا تبليغ مى كنند و آنها را به امّت من مى آموزند».
( الأمالي للصدوق : 247/ 266 )
🍃🍃🍃
فرموده اند سـه بار رسـول خـدا
خدایا رحم کن بـه جانشینـان مـا
پرسیدند چه کسـانی هستند آنهـا
فرمود مبلغـان حدیث و سنت مـا
الَّذِينَ يُبَلِّغُونَ رِسَالَاتِ اللَّهِ وَيَخْشَوْنَهُ
مبلغ دیـن نمی ترسـد بجـز از خـدا
خادم الرضا"ع"
#پیام_رسان_ولایت
🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃
اللّهُمَ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وال مُحَمَّدٍ
وَعَجِّلْ فَرَجَهُمْ
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
@payyyam
هدایت شده از ️حقیقت واصل
❓❓چگونه آرایش مناسب در مقابل آرایش جنگی دشمن پیدا کنیم
#حتما_بخونید
1⃣ اعلام #آرایش_جنگی دشمن، فرمان جدیدی نیست؛ در طول چنددهه اخیر دشمن اصلی این کشور و نظام یعنی آمریکا، مدام تهدید به جنگ و حمله نظامی می کرد و همه رؤسای جمهور از ریگان و کارتر و بوش تا اوباما و ترامپ می گفتند: «همه گزینه ها روی میز است».
2⃣ دشمنان می دانند ملت ایران یک ملت دموکراتیک است و اینجا افکار عمومی مردم تعیین کننده مسیر است. (منظور تعیین کنندگی رأی و نظر مردمی نه دموکراتیک از نظر مؤلفه های غربی). لذا تمام همت خود را صرف مدیریت افکار عمومی و اقناع #افکار_عمومی کرده اند تا بتوانند از طریق دستکاری #دستگاه_محاسباتی مردم و مسئولین، علت دشمنی آمریکا با ایران را چیز دیگری معرفی کنند و گزینه تسلیم را به همه بباورانند. هدف اصلی آرایش جنگی دشمن، #افکار_عمومی است نه چیز دیگر.
3⃣ «امتیاز به دشمن» و تسلیم تنها کلیدِ تقی زاده ها برای حل مشکلات در تمام این سالها بوده است.
4⃣ آرایش دشمن در زمینه سیاسی، فرهنگی، اقتصادی و مجازی است و تکلیف ما در این محدوده است؛ آدرس اشتباه ندهند!، برای جنگ نظامی دشمن نه نمی تواند و نه برنامه دارد امروز اقتدار امنیتی نظامی ما در منطقه روشن است و نظامیان ما هوشیارند.
5⃣ مسئولیت جریان انقلابی بسیار اساسی و مهم است:
#اول:آرایش جنگی را درست ببینید و بشناسید.
#دوم:اسیر جنگ های داخلی درون گفتمانی نشوید. درگیر حواشی نشوید.
#سوم: جبهه دوست از دشمن را درست بشناسید. مبادا توپخانه را به سمت خودی نشانه بگیرید.
#چهارم: عقب نشینی نکنید. جبهه را به بهانه های مختلف خالی نکنید.
6⃣ عقب نشینی و کناره گیری جریان انقلاب، آغاز شکست نهضت است.
🔸رهبرمعظم انقلاب: "یکی از عواملی که موجب شکست مشروطیت در ایران شد، این بود که متدینین، علما و انقلابیون بعد از مدتی احساس کردند کأنّه کار به سمت بیدینی پیش میرود. جنجال زیاد مطبوعاتی که آن وقت همهی انگیزهی خودشان را این قرار داده بودند که به مقدّسات دینی حمله کنند، موجب شد که متدینین و علما که در صفوف اول مبارزهی مشروطیت بودند، بهتدریج دلسرد شدند و کنار نشستند. وقتی چنین شد، نهضت شکست میخورَد؛ و مشروطیت شکست خورد. بعد از پانزده، شانزده سال از عمر مشروطیت، دیکتاتورىِ رضاخانی به وجود آمد. رضاخانِ قلدر و چکمهپوش کجا، شعار مشروطیت کجا؛ چقدر اینها با هم فاصله دارند! چرا اینطور شد؟ چون اطمینان و اعتماد مردم مؤمن سلب شد؛ کنار نشستند و از صحنه بیرون رفتند"
🔹مراقب پژمردن نهال #امید باشیم؛ رفیق نیمهراه نباشیم. با بریدن و سرد شدن و ترسیدن، رفقا را تنها نگذاریم. عذرهای شرعی دستوپای ما را نبندند. بریدن و تنها گذاشتن رفقای انقلابی، به هر علتی، ما را از رسیدن به سعادت باز میدارد. چنانچه عقبنشینی و پشتکردن به جبههها بدون دستور فرمانده جرم و سزاوار مجازات است. با نوشتن، با حرف زدن، با فریاد زدن، با بیل زدن، با کار جهادی و انقلابی، با افشاگری و روشنگری، با مطالبه گری آرمان هایی چون عدالت و مبارزه با تبعیض و اشرافی گری، با کمک به رونق تولید، علیه آرایش جنگی دشمن، آرایش بگیرید و برای مدیریت #افکار_عمومی برنامه داشته باشیم.
✍ مدرسی یان
📝جوانان انقلابی بهتر است بر روی این آرایش مناسب در مقابل آرایش جنگی دشمن که امام خامنه ای در دیدار فرهنگیان به آن اشاره کردند، #فکر کنند و #تحلیلهای خودشان را ارائه بدهند و آماده پاتک و حمله به موقع باشند..
@hagigatevasel
〰〰〰〰🌸🍃
استاد قرائتی
سوره زمر
قُلْ يا عِبادِيَ الَّذِينَ أَسْرَفُوا عَلى أَنْفُسِهِمْ لا تَقْنَطُوا مِنْ رَحْمَةِ اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ يَغْفِرُ الذُّنُوبَ جَمِيعاً إِنَّهُ هُوَ الْغَفُورُ الرَّحِيمُ «53»
بگو: «اى بندگان من كه بر نفس خويش اسراف (و ستم) كردهايد! از رحمت خداوند مأيوس نشويد، همانا خداوند همهى گناهان را مىبخشد، زيرا كه او بسيار آمرزنده و مهربان است.»
نکته ها
آيات قبل تهديدى براى افراد مغرور بود و اين آيه به گناهكاران پشيمان بشارت مىدهد.
در تمام كلمات اين آيه لطف و مهر الهى نهفته است:
1. پيام بشارت را رسول خدا صريحاً اعلام كند. «قُلْ»
2. خداوند انسان را مخاطب قرار داده است. «يا»
3. خداوند همه را بندهى خود و لايق دريافت رحمتش دانسته است. «عِبادِيَ»
4. گناهكاران بر خود ستم كردهاند و به خدا ضررى نرساندهاند. «أَسْرَفُوا عَلى أَنْفُسِهِمْ»
5. يأس از رحمت، حرام است. «لا تَقْنَطُوا»
6. رحمت او محدود نيست. «رَحْمَةِ اللَّهِ» ( «رَحْمَةِ اللَّهِ» به جاى «رحمتى» رمز جامعيّت رحمت است، چون لفظ «اللَّهِ» جامعترين اسم اوست).
7. وعدهى رحمت قطعى است. «إِنَّ اللَّهَ»
8. كار خداوند بخشش دائمى است. «يَغْفِرُ»
9. خداوند همهى گناهان را مىبخشد. «الذُّنُوبَ»
10. خداوند بر بخشش همهى گناهان تأكيد دارد. «جَمِيعاً»
11. خدا بسيار بخشنده و رحيم است. «إِنَّهُ هُوَ الْغَفُورُ الرَّحِيمُ»
خداوند با اين همه رأفت و مهربانى اعلام مىكند كه تهديدهاى آيات قبل، براى تربيت انسانهاست نه انتقام و كينه.
جلد 8 - صفحه 188
در فرهنگِ قرآن، اسراف معناى وسيعى دارد كه علاوه بر اسراف در مال، شامل اسراف در نفس و جان نيز مىشود. بدين معنى كه انسان در بهرهگيرى از استعدادها و ظرفيّتهاى وجودى خود از حدّ اعتدال خارج شده و دچار افراط و تفريط گردد.
مراد قرآن از اينكه مىفرمايد: خداوند همه گناهان را مىبخشد، آن نيست كه انسان گناه كند و بگويد خدا مىآمرزد، بلكه مراد آن است كه همه گناهان هر قدر هم بزرگ باشند قابل آمرزش است و نبايد از رحمت الهى مأيوس بود و طبيعتاً راه دريافت آمرزش الهى، توبه و جبران گناه است كه در آيه بعد آمده است.
پیام ها
1- قوانين و احكام الهى در حد اعتدال است و نافرمانى مردم، تجاوز از حدّ اعتدال است. «أَسْرَفُوا عَلى أَنْفُسِهِمْ»
2- در بخشش الهى نوع گناه و مقدار آن تفاوتى ندارد. «الذُّنُوبَ جَمِيعاً»
3- يأس از رحمت الهى جايز نيست. «لا تَقْنَطُوا»
4- آمرزش گناه اقتضاى رحمت خداوند است. «رَحْمَةِ اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ يَغْفِرُ»
5- اميد به مغفرت زمينه آمرزش است. لا تَقْنَطُوا ... إِنَّ اللَّهَ يَغْفِرُ
6- اين خداوند است كه همه لغزشها را مىبخشد. «إِنَّهُ هُوَ الْغَفُورُ» به جاى «انه الغفور»
🍃🌸〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
@payyyam
<iframe src="https://m.telewebion.com/embed/vod?EpisodeID=2026145" width="300" height="200" frameborder="0" allowFullScreen="true" webkitallowfullscreen="true" mozallowfullscreen="true"> </iframe>
هدایت شده از MESBAHYAZDI.IR
🙌درخواست میکنیم
🔹در چنین روزی که آخرین روز ماه شریف شعبان و طلیعه #ماه_مبارک_رمضان است و در آخرین ساعات این ماه به سر میبريم، از خدای متعال درخواست میکنیم اگر تا این ساعت آمرزيده نشدیم، به برکت دوستان خدا و بندگان پاک و شایستهاش، قلم عفو بر گناهان ما بکشد و آمرزیده وارد ماه شریف رمضان بشویم.
۸۱/۰۸/۱۴
🌙 @mesbahyazdi_ir
هدایت شده از کانال امام خمینی (ره)
💢 امام خمینی(ره): ایران دستش را پیش #آمریکا انشاالله تا ابد دراز نمی کند، ولو اینکه فانی بشود.
📆 ۳۰ شهریور ۱۳۶۲
🔺 سایر طرحها با موضوع آمریکا👇
❇️ yon.ir/EUSA
✅ @emam_com
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شهید مظلوم آیت الله بهشتی
#پیام_رسان_ولایت
@payyyam
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دروغ ممنوع ......
#پیام_رسان_ولایت
@payyyam
قال الباقر علیه السلام:
بنى الاسلام على خمسة اشیاء، على الصلوة و الزكاة و الحج و الصوم و الولایه.
اسلام بر پنج چیز استوار است، برنماز و زكات حج و روزه و ولایت (رهبرى اسلامى).فروع كافى، ج 4 ص 62، ح 1
🍃🍃🍃
اسلام استوار گشته است بر پنج محوری
نماز و زکات ، حج و روز ، ولایت و رهبری
يا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا كُتِـبَ عَلَيْكـُمُ الصِّيـامُ
روزه بگیر برای خدا ، بخشیده می شـوی
ان شاءالله
خادم الرضا"ع"
#پیام_رسان_ولایت
@payyyam
〰〰〰〰〰🌸🍃
استاد قرائتی
سوره بقره ، آیه 183
يا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا كُتِبَ عَلَيْكُمُ الصِّيامُ كَما كُتِبَ عَلَى الَّذِينَ مِنْ قَبْلِكُمْ لَعَلَّكُمْ تَتَّقُونَ
اى كسانى كه ايمان آوردهايد! روزه بر شما مقرّر گرديد، همانگونه كه بر كسانى كه پيش از شما بودند مقرّر شده بود، باشد كه پرهيزگار شويد.
🍃🌸 نکته ها :
تقوا، به معناى خويشتن دارى از گناه است. بيشتر گناهان، از دو ريشه غضب و شهوت سرچشمه مىگيرند و روزه، جلوى تندىهاى اين دو غريزه را مىگيرد و لذا سبب كاهش فساد و افزايش تقواست.
به نظر مفسّران و دانشمندان علوم قرآنى، آياتى كه با خطاب «يا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا»* شروع شدهاند، در مدينه نازل شده و جزء آيات مدنى مىباشند. فرمان روزه نيز همچون دستور جهاد و پرداخت زكات در سال دوّم هجرى صادر گرديده است.
آثار و بركات روزه :
تقوا و خداترسى، در ظاهر و باطن، مهمترين اثر روزه است. روزه، يگانه عبادت مخفى است. نماز، حج، جهاد، زكات و خمس را مردم مىبينند، امّا روزه ديدنى نيست. روزه، اراده انسان را تقويت مىكند. كسى كه يك ماه نان وآب وهمسر خود را كنار گذاشت، مىتواند نسبت به مال وناموس ديگران خود را كنترل كند. روزه، باعث تقويت عاطفه است. كسى كه يك ماه مزهى گرسنگى را چشيد، درد آشنا مىشود ورنج گرسنگان را احساس ودرك مىكند. رسول خدا صلى الله عليه و آله فرمودند: روزه، نصف صبر است. روزهى مردمان عادّى، همان خوددارى از نان و آب و همسر است، امّا در روزه خواص علاوه بر اجتناب از مفطرات، اجتناب از گناهان نيز لازم است، و روزهى خاصّالخاص علاوه بر اجتناب از مفطرات و
پرهيز از گناهان، خالى بودن دل از غير خداست. روزه، انسان را شبيه فرشتگان مىكند، فرشتگانى كه از خوردن و آشاميدن و شهوت دورند.
رسول خدا صلى الله عليه و آله فرمودند: هركس ماه رمضان را براى خدا روزه بدارد، تمام گناهانش بخشيده مىشود. چنانكه در حديث قدسى نيز آمده است كه خداوند مىفرمايد: «الصوم لى و انا اجزى به» روزه براى من است و من آن را پاداش مىدهم.
اهميّت روزه به قدرى است كه در روايات پاداش بسيارى از عبادات را همچون پاداش روزه دانستهاند. هرچند كه روزه بر امّتهاى پيشين نيز واجب بوده، ولى روزهى ماه رمضان، مخصوص انبيا بوده است و در امّت اسلامى، روزه رمضان بر همه واجب شده است.
رسولخدا صلى الله عليه و آله كه فرمود: براى هر چيز زكاتى است و زكات بدنها، روزه است.
🍃🌸 پیام ها :
1- خطابِ زيبا، گامى براى تأثير گذارى پيام است. «يا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا»
در حديثى از تفسير مجمعالبيان مىخوانيم: لذّت خطاب «يا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا» سختى روزه را آسان مىكند. اگر والدين بخواهند كه فرزندشان به سخنانشان گوش دهند، بايد آنان را زيبا صدا زنند.
2- از شيوههاى تبليغ آن است كه دستورات مشكل، آسان جلوه داده شود. اين آيه مىفرمايد: فرمان روزه مختص شما مسلمانان نيست، در امّتهاى پيشين نيز اين قانون بوده است. و عمل به دستورى كه براى همه امّتها بوده، آسانتر از دستورى است كه تنها براى يك گروه باشد. «كَما كُتِبَ عَلَى الَّذِينَ مِنْ قَبْلِكُمْ»
3- قرآن، فلسفه بعضى احكام همچون روزه را بيان داشته است. زيرا اگر مردم نتيجهى كارى را بدانند، در انجام آن نشاط بيشترى از خود نشان مىدهند .«لَعَلَّكُمْ تَتَّقُونَ»
تفسير نور(10جلدى)، ج1، ص: 283
🍃🌸〰〰〰〰〰〰〰〰
@payyyam
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
رمضان الکریم مبارک
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
مناجات شهید با خدا
خدایا، چه خوش است هجرت گزیدن و جهاد کردن! خدایا، چه خوش است جهاد کردن و به شهادت رسیدن! خدایا، چه خوش است از علایق بریدن و به ذات کبرایی پیوستن! خدایا، آنقدر در این راه پا نمینهم تا از پای بیفتم، آنقدر بر خاکت سجده میکنم تا تو را پیدا کنم. آنقدر دعا میکنم تا قلبم را خانهات گردانی و آنقدر در میزنم تا به رویم در واکنی و مشتری جانم شوی.
شهید عباس محمدی
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
امام خامنه ای حفظه الله تعالی :
️ اینی که قرآن میگوید اعتماد نکنید به ظالمین، این هم گرفتاری امروز مردم دنیاست. اعتماد میکنند، پدرشان درمیآید. دیدیم در بعضی کشورهای اسلامی یک غوغایی یک بیداریای به وجود آمد، منتها مثل شعلهای که رویش خاکستر بریزند، خاموش شد. چون رکون کردند به آمریکا و رژیم صهیونیستی. نفهمیدند چه باید بکنند.
️ اگر چنانچه خدای متعال کمکی کرد به یک ملتی و آن ملت قدر ندانستند، کتکش را میخورند، سیلیاش را میخورند.
ملت ما قدر دانست و از روز اول این حرکت عظیم ملت ما این بقاء انقلاب، این ایستادگی روزافزون ملت و پیشرفت فوق العاده این کشور به خاطر این است که به آیات قرآن به برکت وجود #امام_بزرگوار عمل کرد.
️ امام یادمان داد که چه کار کنیم و حرکت کردیم. امروز هم راه همین است و جز #ایستادگی مقابل شیاطین و کفار راهی وجود ندارد. ۹۸/۲/۱۶
@Khamenei_ir
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
حضرت آیتالله بهجت قدسسره:
یکی از نقشههای کفار این است که پسرها و دخترها، از پدرها و مادرها جدا شوند، و مردم را از روحانیون جدا و به آنها بدبین کنند، ولو به اینصورت که افرادی را به لباس روحانیت ملبّس کنند و در مَلأ عام و مجامع عمومی، کارهای خلاف انجام دهند تا مردم از روحانیون بیزار شوند.
@bahjat_ir
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
حدیث روز :
قال الباقر علیه السلام:
بنى الاسلام على خمسة اشیاء، على الصلوة و الزكاة و الحج و الصوم و الولایه.
اسلام بر پنج چیز استوار است، برنماز و زكات حج و روزه و ولایت (رهبرى اسلامى).
فروع كافى، ج 4 ص 62، ح 1
🍃🍃🍃
اسلام استوار گشته است بر پنج محوری
نماز و زکات ، حج و روز ، ولایت و رهبری
يا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا كُتِـبَ عَلَيْكـُمُ الصِّيـامُ
روزه بگیر برای خدا ، بخشیده می شـوی
ان شاءالله
خادم الرضا"ع"
#پیام_رسان_ولایت
🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃
اَللّهُمَ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وال مُحَمَّدٍ
وَعَجِّلْ فَرَجَهُمْ
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
@payyyam
بسم الله الرّحمن الرّحیم
الحمدلله ربّ العالمین و الصّلاة و السّلام علی سیّدنا محمّد و آله الطّاهرین و صحبه المنتجبین و من تبعهم باحسان الی یوم الدّین.
ورود انقلاب اسلامی به دومین مرحلهی خودسازی، جامعهپردازی و تمدنسازی
از میان همهی ملّتهای زیر ستم، کمتر ملّتی به انقلاب همّت میگمارد؛ و در میان ملّتهایی که بهپاخاسته و انقلاب کردهاند، کمتر دیده شده که توانسته باشند کار را به نهایت رسانده و بهجز تغییر حکومتها، آرمانهای انقلابی را حفظ کرده باشند. امّا انقلاب پُرشکوه ملّت ایران که بزرگترین و مردمیترین انقلاب عصر جدید است، تنها انقلابی است که یک چلّهی پُرافتخار را بدون خیانت به آرمانهایش پشت سر نهاده و در برابر همهی وسوسههایی که غیر قابل مقاومت به نظر میرسیدند، از کرامت خود و اصالت شعارهایش صیانت کرده و اینک وارد دوّمین مرحلهی خودسازی و جامعهپردازی و تمدّنسازی شده است. درودی از اعماق دل بر این ملّت؛ بر نسلی که آغاز کرد و ادامه داد و بر نسلی که اینک وارد فرایند بزرگ و جهانیِ چهل سال دوّم میشود.
#بیانیه_گام_دوم_انقلاب
#رمضان_خودسازی_جامعه_پردازی_تمدن_سازی
#پیام_رسان_ولایت
هدایت شده از الحقنی بالصالحین«یرتجی»
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
حجت الاسلام قرائتی: مشکلات کشور ناشی از مثلث #تحریم بیگانه، بیکفایتی برخی از مسئولین و حرص و طمع برخی مردم است. تقریبا تمام عبارات بیانیه #گام_دوم_انقلاب برگرفته از #قرآن است.
پیروزی انقلاب اسلامی؛ آغازگر عصر جدید عالم
آن روز که جهان میان شرق و غرب مادّی تقسیم شده بود و کسی گمان یک نهضت بزرگ دینی را نمیبُرد، انقلاب اسلامی ایران، با قدرت و شکوه پا به میدان نهاد؛ چهارچوبها را شکست؛ کهنگی کلیشهها را به رخ دنیا کشید؛ دین و دنیا را در کنار هم مطرح کرد و آغاز عصر جدیدی را اعلام نمود. طبیعی بود که سردمداران گمراهی و ستم واکنش نشان دهند، امّا این واکنش ناکام ماند. چپ و راستِ مدرنیته، از تظاهر به نشنیدن این صدای جدید و متفاوت، تا تلاش گسترده و گونهگون برای خفه کردن آن، هرچه کردند به اجلِ محتوم خود نزدیکتر شدند. اکنون با گذشت چهل جشن سالانهی انقلاب و چهل دههی فجر، یکی از آن دو کانون دشمنی نابود شده و دیگری با مشکلاتی که خبر از نزدیکی احتضار میدهند، دستوپنجه نرم میکند! و انقلاب اسلامی با حفظ و پایبندی به شعارهای خود همچنان به پیش میرود.
#ماه_رمضان
#بیانیه_گام_دوم_انقلاب
#خودسازی_جامعه_پردازی_تمدن_سازی
#پیام_رسان_ولایت
حضرت علی علیه السلام :
اِنَّ اللّهَ تعالى اَنْزَلَ كِتابا هاديا بَيَّنَ فيهِ الْخَيْرَ وَ الشَّرَّ، فَخُذوا نَهْجَ الْخَيْرِ تَهْتَدوا وَ اَصْدِفوا عَنْ سَمْتِ الشَّرِّ تَقْصِدوا؛
خداى تعالى كتابى راهنما فرستاد و در آن خوب و بد را روشن ساخت. پس راه خوبى را پيش گيريد تا هدايت شويد و از راه بدى دورى جوييد تا به مقصد برسيد.
نهج البلاغه ، خطبه ۱۶۷
🍃🍃🍃
قرآن فرستاد خدای تعالی برایمان راهنما
روشن ساخت در آن ، خوبـی را ز بدیـها
الَّذِينَ آتَيْناهُمُ الْكِتابَ يَتْلُونَهُ حَقَّ تِلاوَتِهِ؛
پس بخوانید تا هدایت شوید به خوبیها
خادم الرضا"ع"
#پیام_رسان_ولایت
@payyyam
〰〰〰〰〰🌸🍃
استاد قرائتی
سوره بقره ، آیه 121
الَّذِينَ آتَيْناهُمُ الْكِتابَ يَتْلُونَهُ حَقَّ تِلاوَتِهِ أُولئِكَ يُؤْمِنُونَ بِهِ وَ مَنْ يَكْفُرْ بِهِ فَأُولئِكَ هُمُ الْخاسِرُونَ
كسانى كه به آنها كتاب آسمانى دادهايم وآنرا چنان كه سزاوارِ تلاوت است تلاوت مىكنند، آنان به آن (قرآن يا پيامبر) ايمان مىآورند و كسانى كه به آن كافر شوند، آنان همان زيانكارانند.
🍃🌸 نکته ها :
در برابر يهوديان و مسيحيانى كه به سبب لجاجت و سركشى مورد انتقاد قرار گرفتند، گروهى از آنان مورد تمجيد و قدردانى خداوند قرار گرفتهاند. آنان كسانى هستند كه به كتابهاى آسمانى مراجعه كرده و نشانههاى ظهور و بعثت پيامبر اسلام صلى الله عليه و آله را در آن ديده و به او ايمان مىآورند.
در تفسير اطيبالبيان آمده است: مراد از «كتاب» در اين آيه، قرآن و مخاطب مسلمانانى هستند كه در قرائت قرآن، حقّ تلاوت را ادا نموده وبه پيامبر صلى الله عليه و آله ايمان آوردهاند. تفسير الميزان نيز اين معنى را احتمال داده است.
روايتى دربارهى آداب تلاوت قرآن در تفسير الميزان نقل شده، كه هشت نكته را مورد توجّه قرار داده است: 1. ترتيل آيات. 2. تفقّه در آيات. 3. عمل به آيات. 4. اميد به وعدهها.
5. ترس از وعيدها. 6. عبرت از داستانها. 7. انجام اوامر الهى. 8. ترك نواهى. در پايان روايت نيز امام صادق عليه السلام فرمود: حقّ تلاوت تنها حفظ آيات، درس حروف، قرائت و تجويد نيست. وبر اساس روايات، كسانى كه حقّ تلاوت قرآن را ادا مىكنند، تنها امامان معصوم مىباشند.
🍃🌸 پیام ها :
1- حقّ تلاوت، در تلاوت با صوت زيبا ورعايت نكات تجويد خلاصه نمىشود، بلكه ملاك، ايمان و عمل است. «يَتْلُونَهُ حَقَّ تِلاوَتِهِ أُولئِكَ يُؤْمِنُونَ بِهِ»
2- كسى كه در انتخاب مكتب دچار انحراف شود، زيانكار واقعى است. «فَأُولئِكَ هُمُ الْخاسِرُونَ»
تفسیر نور
🍃🌸〰〰〰〰〰〰〰〰
@payyyam
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
شهید حبیب اله افروز
پروردگارا : اینک که تاریخ صدر اسلام با تجدید حمایت آن در این زمان که قرن غلبه مستضعفین بر مستکبرینست، تکرار شده حکایت دوران سخت و دشوار تبلیغ رسالت را که شهادتها و شهامتها و رشادتها در میدان های بدر و احد و حنین و شعب ابی طالب و سرانجام فتح مکه و آغاز حاکمیت اسلام بر جهان را با سوره (اذا جاء نصراله والفتح) توام بود در قلوب امت واضح و شکست ناپذیر اسلام زنده کن.
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
امام خامنه ای حفظه الله تعالی :
️ ما فارسزبانها یعنی غیر عربزبانها و خیلی از عربزبانها این توفیق را ندارند که این زیبایی را درک کنند؛ [ولی] با اُنس زیاد با #قرآن میشود درک کرد.
وقتی انسان با قرآن اُنس بگیرد، زیاد تلاوت کند، زیاد بشنود، آن وقت میفهمد که غیر از جنبهی معنوی، این زبان، این جملات، چقدر #شیوا است، چقدر زیبا است. ۹۸/۲/۱۶
@Khamenei_ir
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
حضرت آیتالله بهجت قدسسره:
خداوند انسان را طورى آفريده كه مىتواند از راه #عبوديت و #بندگى خالص، از مقام ملائكه گام فراتر نهد و مقامات انبيا و اوليا را كسب نمايد.
ما بايد اهل #محاسبه باشيم، هر چند اهل توبه نباشيم و تدارك نكنيم، خود محاسبه مطلوب است. اگر بدانيم فلان روز حسينى و فلان روز يزيدى هستيم، بهتر از اين است كه اصلاً ندانيم يزيدى هستيم يا حسينى. سرانجام ممكن است روزى به خود بياييم و بخواهيم تدارك(جبران) كنيم.
استجابت دعا شرطش #توبه است. اگر شرايط دعا جمع باشد، استجابت دعا حتمى خواهد بود. البته استجابت به اين معنا نيست كه تا دعا كرديم فوراً نتيجهاش را ببينيم…
البته توبهى هر چيز به حسب خود آن چيز است؛ اگر مال كسى را از بين برده باشيم، بايد اول آن را به صاحبش برگردانيم، سپس از آن #استغفار كنيم.
@bahjat_ir
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
حدیث روز :
حضرت علی علیه السلام :
اِنَّ اللّهَ تعالى اَنْزَلَ كِتابا هاديا بَيَّنَ فيهِ الْخَيْرَ وَ الشَّرَّ، فَخُذوا نَهْجَ الْخَيْرِ تَهْتَدوا وَ اَصْدِفوا عَنْ سَمْتِ الشَّرِّ تَقْصِدوا؛
خداى تعالى كتابى راهنما فرستاد و در آن خوب و بد را روشن ساخت. پس راه خوبى را پيش گيريد تا هدايت شويد و از راه بدى دورى جوييد تا به مقصد برسيد.
نهج البلاغه ، خطبه ۱۶۷
🍃🍃🍃
قرآن فرستاد خدای تعالی برایمان راهنما
روشن ساخت در آن ، خوبـی را ز بدیـها
الَّذِينَ آتَيْناهُمُ الْكِتابَ يَتْلُونَهُ حَقَّ تِلاوَتِهِ؛
پس بخوانید تا هدایت شوید به خوبیها
خادم الرضا"ع"
#پیام_رسان_ولایت
🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃
اَللّهُمَ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وال مُحَمَّدٍ
وَعَجِّلْ فَرَجَهُمْ
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
@payyyam
شعارهای جهانی، فطری، درخشان و همیشهزندهی انقلاب اسلامی :
برای همهچیز میتوان طول عمر مفید و تاریخ مصرف فرض کرد، امّا شعارهای جهانی این انقلاب دینی از این قاعده مستثنا است؛ آنها هرگز بیمصرف و بیفایده نخواهند شد، زیرا فطرت بشر در همهی عصرها با آن سرشته است. آزادی، اخلاق، معنویّت، عدالت، استقلال، عزّت، عقلانیّت، برادری، هیچ یک به یک نسل و یک جامعه مربوط نیست تا در دورهای بدرخشد و در دورهای دیگر افول کند. هرگز نمیتوان مردمی را تصوّر کرد که از این چشماندازهای مبارک دلزده شوند. هرگاه دلزدگی پیش آمده، از رویگردانی مسئولان از این ارزشهای دینی بوده است و نه از پایبندی به آنها و کوشش برای تحقّق آنها.
#ماه_رمضان
#بیانیه_گام_دوم_انقلاب
#خودسازی_جامعه_پردازی_تمدن_سازی
#پیام_رسان_ولایت
قال رسول الله صلی الله علیه و آله :
اِنَّ هذَا القُرآنَ مَأدُبَةُ اللهِ فَتَعَلَّموا مَأدُبَتَهُ مَا استَطَعتُم .
این قرآن میهمانی ویژه خداوند است پس تا آنجا که توان دارید از این ضیافت بهره ببرید.
مجمع البیان 1/16
🍃🍃🍃
قرآن سفره ی میهمانی خداوندی
در این ضیافت همیشه خرسندی
ذلِكَ الْكِتـابُ لا رَيْـبَ فِيهِ هُـدىً
جـزو متقین باشی تو بهره مندی
ماه رمضان و قرآن ، فیـض تمـام
چه ضیافت باشکـوه و ارجمنـدی
خادم الرضا"ع"
#پیام_رسان_ولایت
@payyyam
〰〰〰〰🌸🍃
استاد قرائتی
سوره بقره ، آیه 2
ذلِكَ الْكِتابُ لا رَيْبَ فِيهِ هُدىً لِلْمُتَّقِينَ
آن كتاب (با عظمت كه) در (حقّانيت) آن هيچ ترديدى راه ندارد، راهنماى پرهيزگاران است.
🍃🌸 نکته ها :
«لا رَيْبَ فِيهِ» يعنى در اينكه قرآن از سوى خداست، شكّى نيست. زيرا مطالب آن به گونهاى است كه جايى براى اين شكّ وترديد باقى نمىگذارد واگر شكّى در كار باشد، بخاطر سوءظن وروحيّه لجاجت افراد است. چنانكه قرآن مىفرمايد: «فَهُمْ فِي رَيْبِهِمْ يَتَرَدَّدُونَ» «1» آنان در شكّى كه خود ايجاد مىكنند، سردرگم هستند.
هدف قرآن، هدايت مردم است و اگر به مسائلى از قبيل خلقتِ آسمانها و زمين و گياهان و حيوانات و ... اشاره كرده به خاطر آن است كه توجّه مردم به آنها، موجب توجّه به علم و قدرت و حكمت خداوند گردد.
قرآن وسيله هدايت همه مردم است؛ «هُدىً لِلنَّاسِ» همانند خورشيد بر همه مىتابد،
در قرآن به موضوعات طبيعى، كيهانى، تاريخى، فلسفى، سياسى و صنعتى اشاراتى شده، ولى هدف اصلى هدايت است.
آن كتاب (با عظمت كه) در (حقّانيت) آن هيچ ترديدى راه ندارد، راهنماى پرهيزگاران است.
نکته ها
«لا رَيْبَ فِيهِ» يعنى در اينكه قرآن از سوى خداست، شكّى نيست. زيرا مطالب آن به گونهاى است كه جايى براى اين شكّ وترديد باقى نمىگذارد واگر شكّى در كار باشد، بخاطر سوءظن وروحيّه لجاجت افراد است. چنانكه قرآن مىفرمايد: «فَهُمْ فِي رَيْبِهِمْ يَتَرَدَّدُونَ»
آنان در شكّى كه خود ايجاد مىكنند، سردرگم هستند.
هدف قرآن، هدايت مردم است و اگر به مسائلى از قبيل خلقتِ آسمانها و زمين و گياهان و حيوانات و ... اشاره كرده به خاطر آن است كه توجّه مردم به آنها، موجب توجّه به علم و قدرت و حكمت خداوند گردد.
قرآن وسيله هدايت همه مردم است؛ «هُدىً لِلنَّاسِ» «3» همانند خورشيد بر همه مىتابد،
در قرآن به موضوعات طبيعى، كيهانى، تاريخى، فلسفى، سياسى و صنعتى اشاراتى شده، ولى هدف اصلى هدايت است.
ولى تنها كسانى از آن بهره مىبرند كه فطرتِ پاك داشته و در برابر حقّ خاضع باشند؛ «هُدىً لِلْمُتَّقِينَ» همچنان كه نور خورشيد، تنها از شيشهى تميز عبور مىكند، نه از خشت وگِل. لذا فاسقان «1»، ظالمان «2»، كافران «3»، دلمردگان «4»، مسرفان و تكذيب كنندگان «5» از هدايت قرآن بهرهمند نمىشوند.
سؤال: اين آيه درباره قرآن ومطالب آن مىفرمايد: «لا رَيْبَ فِيهِ» هيچ شكّى در آن نيست. در حالى كه خود قرآن شكّ وترديد مخالفان را در اين باره بيان مىدارد: يك جا مىفرمايد:
«إِنَّنا لَفِي شَكٍّ مِمَّا تَدْعُونا إِلَيْهِ مُرِيبٍ» ما درباره آنچه ما را به آن مىخوانى، در شكّ هستيم. و در مورد شكّ در وحى ونبوّت نيز مىخوانيم: «بَلْ هُمْ فِي شَكٍّ مِنْ ذِكْرِي» دربارهى قيامت نيز آمده: «لِنَعْلَمَ مَنْ يُؤْمِنُ بِالْآخِرَةِ مِمَّنْ هُوَ مِنْها فِي شَكٍّ» بنابراين چگونه مىفرمايد: «لا رَيْبَ فِيهِ» هيچ شكّى در قرآن ومحتواى آن نيست .
پاسخ: مراد از جمله «لا رَيْبَ فِيهِ» آن نيست كه كسى در آن شكّ نكرده و يا شكّ نمىكند، بلكه منظور آن است كه حقّانيت قرآن به قدرى محكم است كه جاى شكّ ندارد و اگر كسى شكّ كند به خاطر كور دلى خود اوست. چنانكه در آيه 66 سوره نمل مىفرمايد: «بَلْ هُمْ فِي شَكٍّ مِنْها بَلْ هُمْ مِنْها عَمُونَ»
🍃🌸 پیام ها :
1- قرآن در عظمت، مقامى بس والا دارد. «ذلِكَ» در ادبيات عرب، «ذلِكَ» اسم اشاره به دور است. در اينجا به قرآن كه در پيش روى ماست، با «ذلِكَ» اشاره مىكند كه از عظمتِ دست نايافتنى قرآن حكايت مىكند.
«1».«لا يَهْدِي الْقَوْمَ الْفاسِقِينَ» توبه 80
«2».«لا يَهْدِي الْقَوْمَ الظَّالِمِينَ» مائده51
«3».«لا يَهْدِي الْقَوْمَ الْكافِرِينَ» مائده67
«4».«لا يَهْدِي مَنْ هُوَ كاذِبٌ كَفَّارٌ» زمر 3
«5».«لا يَهْدِي مَنْ هُوَ مُسْرِفٌ كَذَّابٌ» غافر 28
2- راهنما بايد در روش دعوت و محتواى برنامه خود، قاطع و استوار باشد.
جملهى «لا رَيْبَ فِيهِ» نشانگر استوارى و استحكام قرآن است.
3- توانِ قرآن بر هدايت پرهيزكاران، خود بهترين دليل بر اتقان و حقّانيت آن است. «هُدىً لِلْمُتَّقِينَ»
4- تنها افراد پاك وپرهيزكار، از هدايت قرآن بهرهمند مىشوند. «هُدىً لِلْمُتَّقِينَ» هركس كه ظرف دلش پاكتر باشد، بهرهمندى و نورگيرى او بيشتر است.
🍃🌸〰〰〰〰〰〰〰〰
@payyyam
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
دلنوشته شهید :
پروردگارا تو خود گواهي بر من چه ميگذرد.
تو خود اين معرفت را به من عنايت كردي كه آسانيهاي بعد از سختيها را در ظرف دوره فاني زندگي خود در دنيا نپندارم، بلكه براي رسيدن به موهبت بزرگ تو كه همانا «آرامش در سكينت قلبي» است، اين گونه تصور كنم كه دنياي فاني حادثه و ماجرايي است سخت و طاقتفرسا و ما انسانهاي ناتوان بايستي مهياي گذشتن و عبور كردن از اين ورطة هولناك باشيم .اينكه گاهي اوقات به صورت مقطعي پس از سختي، آساني ظاهر ميگردد، از يك طرف آزمايشي است كه خداوند از ما ميكند تا معلوم گردد مدعيان دين و آيين خدا چه كساناند. (... و لما يعلم الله الذين جاهدوا...) و از طرفي، لطف و مرحمت خداست بر اينكه در حركت در راهش نبريم...)
امير شهيد علی صياد شيرازي
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
امام خامنه ای حفظه الله تعالی :
#پیشرفت فوقالعاده ملت ایران بخاطر عمل به قرآن است.
️ امام این را به ما یاد داد و راهش ادامه دارد. ۹۸/۲/۱۶
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
آیت الله العظمی بهجت قدس سره :
🍃آیا هیچ می دانیم که قرآن، نظیر سایر مکتوبات نیست! گویی قرآن، موجودی ربوبیّ از عالم نور و روحانی است که در عالم اجسام و اعراض ظهور کرده است!
🍃توسل به قرآن و حمل و فهم و قرائت آن، برای نجات عموم مردم – چه رسد به خواصّ – مفید است!
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
حدیث روز :
قال رسول الله صلی الله علیه و آله :
اِنَّ هذَا القُرآنَ مَأدُبَةُ اللهِ فَتَعَلَّموا مَأدُبَتَهُ مَا استَطَعتُم .
این قرآن میهمانی ویژه خداوند است پس تا آنجا که توان دارید از این ضیافت بهره ببرید.
مجمع البیان 1/16
🍃🍃🍃
قرآن سفره ی میهمانی خداوندی
در این ضیافت همیشه خرسندی
ذلِكَ الْكِتـابُ لا رَيْـبَ فِيهِ هُـدىً
جـزو متقین باشی تو بهره مندی
ماه رمضان و قرآن ، فیـض تمـام
چه ضیافتِ باشکـوه و ارجمنـدی
خادم الرضا"ع"
#پیام_رسان_ولایت
🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃
اَللّهُمَ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وال مُحَمَّدٍ
وَعَجِّلْ فَرَجَهُمْ
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
@payyyam
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
☝خود را قوي كنيد تا كمند دشمن پاره شود
#پیام_رسان_ولایت
sapp.ir/darmahzareostadborojerdi