صفحه : ۴٠
#جزء_دوم
#سوره_بقره
🌱 قرآن بخوانیم، قبل از اینکه برای ما قرآن بخوانند🌱
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
السلام علیکم یا اهل بیت النبوه
اَللّهُمَ صَلِ عَلیَ مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمَّدٍ
وَ عَجِّل فَرَجَهُم
🕊﷽🕊
🍃🕊زیارت امیرالمومنین علی علیه السلام در روز یکشنبه
السَّلامُ عَلَى الشَّجَرَةِ النَّبَوِيَّةِ، وَالدَّوْحَةِ الْهَاشِمِيَّةِ، الْمُضِيئَةِ الْمُثْمِرَةِ بِالنُّبُوَّةِ الْمُونِقَةِ بِالْإِمَامَةِ، وَعَلىٰ ضَجِيعَيْكَ آدَمَ وَنُوحٍ عَلَيْهِمَا السَّلامُ . السَّلامُ عَلَيْكَ وَعَلَىٰ أَهْلِ بَيْتِكَ الطَّيِّبِينَ الطَّاهِرِينَ، السَّلامُ عَلَيْكَ وَعَلَى الْمَلائِكَةِ الْمُحْدِقِينَ بِكَ وَالْحَافِّينَ بِقَبْرِكَ، يَا مَوْلاىَ يَا أَمِيرَالْمُؤْمِنِينَ، هَذاَ يَوْمُ الْأَحَدِ وَهُوَ يَوْمُكَ وَبِاسْمِكَ، وَأَنَا ضَيْفُكَ فِيهِ وَجارُكَ، فَأَضِفْنِى يَا مَوْلاىَ وَأَجِرْنِى، فَإِنَّكَ كَرِيمٌ تُحِبُّ الضِّيافَةَ، وَمَأْمُورٌ بِالْإِجارَةِ، فَافْعَلْ مَا رَغِبْتُ إِلَيْكَ فِيهِ، وَرَجَوْتُهُ مِنْكَ، بِمَنْزِلَتِكَ وَآلِ بَيْتِكَ عِنْدَاللّٰهِ، وَمَنْزِلَتِهِ عِنْدَكُمْ، وَبِحَقِّ ابْنِ عَمِّكَ رَسُولِاللّٰهِ صَلَّىاللّٰهُعَلَيْهِوَآلِهِ وَسَلَّمَ وَعَلَيْهِمْ أَجْمَعِينَ.
🍃🕊زیارت حضرت زهرا سلامالله علیها در روز یکشنبه
السَّلامُ عَلَيْكِ يَا مُمْتَحَنَةُ، امْتَحَنَكِ الَّذِى خَلَقَكِ فَوَجَدَكِ لِمَا امْتَحَنَكِ صَابِرَةً، أَنَا لَكِ مُصَدِّقٌ صَابِرٌ عَلَىٰ مَا أَتىٰ بِهِ أَبُوكِ وَوَصِيُّهُ صَلَواتُ اللّٰهِ عَلَيْهِما، وَأَنَا أَسْأَلُكِ إِنْ كُنْتُ صَدَّقْتُكِ إِلّا أَلْحَقْتِنِى بِتَصْدِيقِى لَهُمَا، لِتُسَرَّ نَفْسِى، فَاشْهَدِى أَنِّى ظاهِرٌ بِوَلَايَتِكِ وَوَِلايَةِ آلِ بَيْتِكِ صَلَوَاتُ اللّٰهِ عَلَيْهِمْ أَجْمَعِينَ.
🍃🕊🍃🕊🍃🕊🍃🕊🍃🕊🍃
اَللّهُمَ صَلِ عَلیَ مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمّدٍ
وَ عَجِّل فَرَجَهُم
🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃
امام سجّاد عليه السلام :
لاحَسَبَ لِقُرَشيًّ و لاعَرَبِيٍّ إلاّبِتواضُعِ و لاكَرَمَ إلاّ بِتَّقوى ؛
قريشى و عرب را افتخارى نيست مگر به فروتنى ، و هيچ كرامتى نيست مگر به تقوا
بحار الأنوار ، ج 70 ، ص 287
🍃🕊🍃
قریشی و عرب بودن که افتخار نیست
افتخار قوم و قبیله فقط با فروتنیست
آنان که به قوم وقبیله ی خود می نازند
برای خود منزلتی به وسیله آن میسازند
إِنَّ أَكْرَمَكُمْ عِنْدَ اللَّهِ أَتْقاكُـمْ ، آیـه قـرآن
آيا واقعـا گرامینـد نـزد پروردگار شان؟
کرامت هر کس به فروتنـی و تقـوا او
در پول و مقام و تعداد نکنید جستجو
کلام سیـد السـاجدیـن است مؤمن ها
امروز این حدیث عیدی ما بود به شما
خادم الرضا "ع"
#پیام_رسان_ولایت
〰〰〰〰〰🇮🇷🕊🍃
استاد قرائتی حفظه الله
سوره حجرات
يا أَيُّهَا النَّاسُ إِنَّا خَلَقْناكُمْ مِنْ ذَكَرٍ وَ أُنْثى وَ جَعَلْناكُمْ شُعُوباً وَ قَبائِلَ لِتَعارَفُوا إِنَّ أَكْرَمَكُمْ عِنْدَ اللَّهِ أَتْقاكُمْ إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ خَبِيرٌ «13»
اى مردم! ما شما را از مرد و زن آفريديم و شما را تيرهها و قبيلهها قرار داديم تا يكديگر را بشناسيد، همانا گرامىترين شما نزد خدا، با تقواترين شماست، همانا خدا داناى خبير است.
جلد 9 - صفحه 195
🍃🕊نکته ها :
بعضى مفسّران اين آيه را مرتبط با آيات قبل دانسته و گفتهاند: چون مسخره و غيبت كردن، برخاسته از روحيّهى خودبرتربينى و تحقير ديگران است، اين آيه مىفرمايد: ملاك برترى و كرامت، تقواست، نه جنس و نژاد.
دراين آيه به سه اصل مهم اشاره شده است: اصل مساوات در آفرينش زن و مرد، اصل تفاوت در ويژگىهاى بشرى و اصل اينكه تقوا ملاك برترى است. البتّه در آيات ديگر قرآن، ملاكهايى از قبيل علم، سابقه، امانت، توانايى و هجرت نيز به چشم مىخورد.
🍃🕊پیام ها :
1- مرد يا زن بودن، يا از فلان قبيله وقوم بودن، ملاك افتخار نيست كه اينها كار خداوند است. «خلقنا، جعلنا»
2- تفاوتهايى كه در شكل و قيافه و نژاد انسانها ديده مىشود، حكيمانه و براى شناسائى يكديگر است، نه براى تفاخر. «لِتَعارَفُوا»
3- كرامت در نزد مردم زودگذر است، كسب كرامت در نزد خداوند مهم است.
«أَكْرَمَكُمْ عِنْدَ اللَّهِ»
4- قرآن، تمام تبعيضهاى نژادى، حزبى، قومى، قبيلهاى، اقليمى، اقتصادى، فكرى، فرهنگى، اجتماعى و نظامى را مردود مىشمارد و ملاك فضيلت را تقوا مىداند. «إِنَّ أَكْرَمَكُمْ عِنْدَ اللَّهِ أَتْقاكُمْ»
5- برترىجويى، در فطرت انسان است و اسلام مسير اين خواستهى فطرى را تقوا قرار داده است. «إِنَّ أَكْرَمَكُمْ عِنْدَ اللَّهِ أَتْقاكُمْ»
6- ادّعاى تقوا و تظاهر به آن نكنيم كه خدا همه را خوب مىشناسد. «عَلِيمٌ خَبِيرٌ»
🍃🕊🇮🇷〰〰〰〰〰〰〰
🍃🍃🍃🍃🇮🇷🕊🍃
السلام علیک یا سید الساجدین
🍃🕊🇮🇷🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃
#پیامکی_از_بهشت
قبل از هر چيز بايد خود را بشناسيم و خودمان را تزكيه كنيم و نفس خويش را در درون خويش به اسارت در آوريم و جامهي تقوا و درستكاري را بر تن كنيم تا بتوانيم در اوضاع و احوال و مسائل مختلف راٌي و نظر دهيم و بدون تحقيق و علم خداي ناكرده چيزي را به كسي نچسبانيم و آبروي كسي را نريزيم .
شهید محسن خدابنده
〰〰〰〰〰🇮🇷🕊🍃
امام خامنه ای مد ظله العالی :
سعی کنیم در تحلیلهامان، در شناخت حوادث، دچار خطا و اشتباه نشویم. بدانیم که آمریکا و صهیونیسم دشمنان امت اسلامیاند؛ سردمداران رژیمهای جبار، دشمنان امت اسلامیاند. اگر دیدیم در یک جائی آنها در یک جهت قرار گرفتند، بدانیم که آن جهت، جهت باطلی است، جهت غلطی است؛ دچار خطای در تحلیل نشویم. آنها هرگز برای ملتهای مسلمان دل نمیسوزانند؛ هرچه بتوانند، تخریب میکنند و در روندها اخلال میکنند. امروز همین جنجالهائی که آنها در واقع به راه میاندازند، اگرچه گاه از زبان بعضی افراد غافل هم تکرار میشود؛ اختلافات مذهبی، اختلافات قومی، اختلافات نژادی و زبانی؛ اینها را عمده میکنند؛ در حالی که در اسلام اینها نیست؛ «انّ اکرمکم عند اللّه اتقیکم»؛ همه یکی هستند، همه با هم برادرند. باید همهی ما بیدار باشیم، بصیر باشیم، چشمهامان را باز کنیم، دچار خطای تحلیل نشویم.۱۳۹۱/۰۵/۲۹
🍃🇮🇷🕊〰〰〰〰〰
امام سجّاد عليه السلام :
لاحَسَبَ لِقُرَشيًّ و لاعَرَبِيٍّ إلاّبِتواضُعِ و لاكَرَمَ إلاّ بِتَّقوى ؛
قريشى و عرب را افتخارى نيست مگر به فروتنى ، و هيچ كرامتى نيست مگر به تقوا
بحار الأنوار ، ج 70 ، ص 287
🍃🕊🍃
قریشی و عرب بودن که افتخار نیست
افتخار قوم و قبیله فقط با فروتنیست
آنان که به قوم وقبیله ی خود می نازند
برای خود منزلتی به وسیله آن میسازند
إِنَّ أَكْرَمَكُمْ عِنْدَ اللَّهِ أَتْقاكُـمْ ، آیـه قـرآن
آيا واقعـا گرامینـد نـزد پروردگار شان؟
کرامت هر کس به فروتنـی و تقـوا او
در پول و مقام و تعداد نکنید جستجو
کلام سیـد السـاجدیـن است مؤمن ها
امروز این حدیث عیدی ما بود به شما
خادم الرضا "ع"
#پیام_رسان_ولایت
〰〰〰〰〰🇮🇷🕊🍃
اَللّهُمَ صَلِ عَلیَ مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمّدٍ
وَ عَجِّل فَرَجَهُم
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 ببینید | شرح حدیث اخلاق از #حضرت_سجاد(ع) توسط حضرت آیتالله خامنهای
▫️ آثار دنيوی و اخروی سخن نیکو:
🔸افزايش رزق
🔹تأخير در اجل انسان
🔸محبوبيت درميان خانواده
🔹ورود به بهشت
به فرموده امام باقر علیهالسلام روزی #امام_سجاد علیه السلام در حضور پیروانش پرسید که کدام یک از شما میپذیرد که تکه آتش داغی را در دست گیرد و بهاندازه ای نگه دارد که خاموش شود. حاضران همگی خاموش ماندند و کسی پاسخ نگفت، ولی امام باقر علیهالسلام برخاست و به پدر عرض کرد اگر اجازه فرمایید من چنین کنم لیکن امام سجاد علیه السلام فرمود که مرادم تو نبودی، تو از منی و من از تو، مقصودم اینان اند.
امام زینالعابدین علیهالسلام سه مرتبه این سخن را تکرار کرد و سپس فرمود چه بسیار است وصف و تعریف و چه اندک است عمل! اهل عمل اندک اند! آری اهل عمل اندک اند! اکنون بدانید که ما اهل عمل و اهل سخن را بهخوبی میشناسیم و این را برای سرگردان کردن شما نگفتیم بلکه خواستیم نیکان شما را بیازماییم و آثارتان را ثبت کنیم.
امام باقر علیهالسلام فرمود هنگامیکه این سخن را از پدرم شنیدم به خدا سوگند مثل آن بود که زمین آنان را از شدت شرم و خجالت به خود لرزاند. چندانکه مردی را دیدم عرق خجالت از سر و رویش ریزان بود و چشم از زمین برنمیداشت.
#امام_سجاد علیهالسلام که وضع آنها را دید، فرمود:خدا رحمتتان کند، من هدفی جز خیر نداشتم؛ بهشت درجاتی دارد:مرتبه اهل عمل، چنان است که از اهل سخن کسی بدان نرسد و درجه اهل سخن نیز به گونهای است که جز ایشان کسی ادراک نکند.
امام باقر علیه السلام به خدای سوگند یاد فرمود، همین که پدرشان این سخن را فرمود، چنان بود که گویی بند از پای پیروان ایشان گشوده باشد.
📚کتاب سلونی قبل ان تفقدونی(تحریر نهج البلاغه) جلد ١ صفحه ۵٠۴ اثر ارزشمند حضرت آیت الله العظمی جوادی آملی
#میلاد_امام_سجاد
✍️ غسل و نماز توبه، در آستانه ورود به اوقات خاصی مانند ماه شعبان
👤 مرحوم سید بن طاووس در کتاب اقبال، غسل و نمازی را ذکر نموده که در میان اساتید اخلاق به «غسل و نماز توبه» معروف شد، که مناسب است هر کس در آغاز منزلی از منازل سلوک و یا ایام خاص ،مثل آغاز ورود به ماه رجب و یا شعبان و ماه رمضان، این نحو توبه را انجام دهد.
✅اما دلیل این توجه ویژه چیست؟
🔻متن کامل روایت را نقل میکنیم:
✍️ «رسول خدا صلّی الله علیه و آله در یكشنبه ماه ذیالقعده میان مردم آمد و فرمود: ای مردم، كدام یک از شما میخواهد توبه كند؟
عرض كردیم: همه میخواهیم توبه كنیم.
فرمود: غسل كنید و وضو بگیرید و چهار ركعت نماز - در هر ركعت یک بار «فاتحة الكتاب»، سه بار «قل هو الله أحد» و هر كدام از دو سوره «معوّذتین» (سوره های ناس و فلق) را یک بار - بخوانید، سپس هفتاد بار استغفار كنید و آن را به «لا حَوْلَ وَ لا قُوَّةَ إلّا بِاللهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیم» ختم كنید، آن گاه دستها را بالا آورید و بگویید:
«یا عَزِیزُ یَا غَفَّارُ، اِغْفِرْ لِی ذُنُوبِی وَ ذُنُوبَ جَمِیعِ الْمُؤْمِنِینَ وَ الْمُؤْمِناتِ، فَإِنَّهُ لا یَغْفِرُ الذُّنُوبَ إِلاّ أَنْتَ.»
سپس فرمود: هر بندهای از امت من این عمل را انجام دهد، از آسمان به او ندا میشود: «ای بنده خدا، عمل خود را از نو آغاز كن؛ زیرا توبه تو پذیرفته و گناه تو آمرزیده شد.» و فرشتهای از زیر عرش به او خطاب میكند: «ای بنده، خجسته باد بر تو و خاندان و فرزندان تو!» و فرشتهای دیگر ندا میكند: «ای بنده، دشمنان تو در روز قیامت از تو راضی خواهند گردید.» و فرشتهای دیگر ندا میكند: «ای بنده، تو مؤمن از دنیا میروی و دین تو از تو گرفته نمیشود و قبر تو گشوده و نورانی میشود.» و فرشتهای دیگر ندا میكند: «ای بنده، پدر و مادر تو از تو راضی خواهند گردید، اگر چه از تو ناخشنود باشند و پدر و مادر و فرزندان تو آمرزیده شدند و روزی تو در دنیا و آخرت گسترده و فراوان خواهد بود.» و جبرئیل ندا میكند: «من همراه با فرشته مرگ میآیم و به او سفارش میكنم كه با تو به نرمی رفتار كند و اثر مرگ حتی خراشی در تو ایجاد نخواهد كرد، و فقط روح تو به آرامی از بدنت خارج خواهد شد.»
عرض كردیم: ای رسول خدا، اگر بندهای این عمل را در غیر این ماه انجام دهد، چه اثری خواهد داشت؟ فرمود: «همانند آنچه توصیف كردم برای او خواهد بود و این سخنان را جبرئیل آن گاه كه خداوند مرا به آسمان [معراج] برد، به من آموخت.»
📚 کیفیت این نماز در مفاتیحالجنان، ذیل اعمال ماه ذیقعده آمده است.
👌کانال تخصصی نجات از گناه مؤسسه مصاف
انسان شناسی ۲۱۹.mp3
12.1M
#انسان_شناسی ۲۱۹
#استاد_شجاعی
#آقا_مجتبی_تهرانی
※ أفضل الأعمال یعنی؛
عملی که از حجم غلبهی بخشهای پایینی نفس میکاهد و بر حجم بخش انسانی میافزاید!
※ گاهی عملی را که ما أفضل الأعمال میدانیم و بر آن اصرار داریم ؛
(حتی نورانیترین عملها)
فقط بر نخوت و تاریکی نفس ما میافزایند، چرا؟
۱۵۹
#دعای_مکارم_الاخلاق
🔆 *اللَّهُمَّ اجْعَلْ ما يُلْقِي الشَّيْطَانُ فِي رَوْعي مِنَ التَّمَنّي و التَّظَنِّي و الحَسَدِ ذِكْراً لِعَظَمَتِكَ و تَفَكُّراً في قُدْرَتِكَ و تَدْبِيراً عَلَی عَدُوِّكَ.*
⚡️رَوْع، را هم به عقل معني كردهاند و هم به قلب. خدايا شيطان در عقل يا قلب ما اموری را القاء ميكند.
⚡️تمني، یعنی آرزوهاي باطل و بيهوده. اينكه آدمی دائماً رؤياها را براي خودش ترسيم كند و از واقعيتها صرفنظر و دل به رؤياها خوش کرده باشد.
💢شيطان ما را اهل رؤيا ميكند همان حكايتي كه ميگوید اگر مرغِ من تخم بگذارد به بازار میروم و آنها را ميفروشم بعد چنین و چنان خواهم کرد... در حالی که اصلا مرغی نداشت که تخم کند. حال تمني همان آرزوهاست. منظور نفس آرزو نیست بالاخره ما آرزوهاي مثبتي داريم كه برای ما ايجاد ایده و حرکت ميكند.
آرزوهايي كه آدم را قفل ميكند، آرزوهاي شيطاني است. اينكه دست به هيچ كاری نميزنم تا آن آرزوها محقق بشود.
🔰مثلاً قرآن در سورۀ مباركۀ بقره آيۀ ۱۱۱ ميفرمايد يهوديها ميگفتند: «قَالُوا لَنْ يَدْخُلَ الْجَنَّة اِلَّا مَن كَانَ هُوداً او نَصَاری» هرگز غير از يهودي و نصراني كسي وارد بهشت نميشود. «تِلكَ اَمانِيُّهُم» اين آرزوی بیخود و بیجای آنها بوده. آرزويي كه برایش هيچ تلاشی نكردند. آرزويي كه فقط بر اساس تعصب قومي ايجاد شده بود چون فکر میکردند از همه بهتر و برترند، پس هيچ كس غير از اينها حقّ ورود به بهشت را ندارد. اين آرزوها را شيطان در دل ما مياندازد، آرزوي برتري طلبي و رسيدن به يك منابعي كه اصلاً استحقاقش را نداریم.
✨خدايا! چيزهايي كه شيطان در قلب من القاء میکند و يكي از آنها آرزوی بیجاست، از بین ببر! تو روي اين آرزو انقلابي برپا كن و دیدگاه مرا اصلاح نما!
❇️ يعني شيطان القاء خيالات خود را دارد؛ ولي از خدا ميخواهم كه در اين خيالات، تحول ايجاد كند، او ميخواست مرا اهل آرزوهاي باطل كند، من از خدا ميخواهم كه آن آرزو را به ذکر عظمت تبديل كن!
📌ادامه دارد…
📚«برگرفته از بیانات استاد بروجردی»
کلاس شرح صحیفۀ سجادیه
۸۱/۸/۱۱
روضه خانگی - امام سجاد(ع) - 1452.mp3
10.86M
🎙علی آمد که او اینبار زینالعابدین باشد ...
🔻مولودی #امام_سجاد(ع)
⏱ #بیش_از_ده_دقیقه | 10:14
👤حاج محمدرضا #طاهری
💡 کانال روضههای کوتاهِ کاملِ خانگی
@RozeKhanegee
صفحه : ۴١
#جزء_دوم
#سوره_بقره
🌱 قرآن بخوانیم، قبل از اینکه برای ما قرآن بخوانند🌱
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
السلام علیکم یا اهل بیت النبوه
اَللّهُمَ صَلِ عَلیَ مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمَّدٍ
وَ عَجِّل فَرَجَهُم
🕊﷽🕊
🍃🕊زیارت امام حسن مجتبی علیهالسلام در روز دوشنبه
السَّلامُ عَلَيْكَ يَا ابْنَ رَسُولِ رَبِّ الْعَالَمِينَ، السَّلامُ عَلَيْكَ يَا ابْنَ أَمِيرِالْمُؤْمِنِينَ، السَّلامُ عَلَيْكَ يَا ابْنَ فاطِمَةَ الزَّهْرَاءِ، السَّلامُ عَلَيْكَ يَا حَبِيبَ اللّٰهِ، السَّلامُ عَلَيْكَ يَا صِفْوَةَ اللّٰهِ، السَّلامُ عَلَيْكَ يَا أَمِينَ اللّٰهِ، السَّلامُ عَلَيْكَ يَا حُجَّةَ اللّٰهِ، السَّلامُ عَلَيْكَ يَا نُورَ اللّٰهِ، السَّلامُ عَلَيْكَ يَا صِرَاطَ اللّٰهِ، السَّلامُ عَلَيْكَ يَا بَيَانَ حُكْمِ اللّٰهِ، السَّلامُ عَلَيْكَ يَا نَاصِرَ دِينِ اللّٰهِ، السَّلامُ عَلَيْكَ أَيُّهَا السَّيِّدُ الزَّكِىُّ، السَّلامُ عَلَيْكَ أَيُّهَا الْبَرُّ الْوَفِىُّ، السَّلامُ عَلَيْكَ أَيُّهَا الْقَائِمُ الْأَمِينُ، السَّلامُ عَلَيْكَ أَيُّهَا الْعَالِمُ بِالتَّأْوِيلِ، السَّلامُ عَلَيْكَ أَيُّهَا الْهَادِى الْمَهْدِىُّ، السَّلامُ عَلَيْكَ أَيُّهَا الطَّاهِرُ الزَّكِىُّ، السَّلامُ عَلَيْكَ أَيُّهَا التَّقِىُّ النَّقِىُّ، السَّلامُ عَلَيْكَ أَيُّهَا الْحَقُّ الْحَقِيقُ، السَّلامُ عَلَيْكَ أَيُّهَا الشَّهِيدُ الصِّدِّيقُ، السَّلامُ عَلَيْكَ يَا أَبَا مُحَمَّدٍ الْحَسَنَ بْنَ عَلِيٍّ وَرَحْمَةُ اللّٰهِ وَبَرَكاتُهُ.
🍃🕊زیارت امام حسین علیه السلام در روز دوشنبه
السَّلامُ عَلَيْكَ يَا ابْنَ رَسُولِ اللّٰهِ، السَّلامُ عَلَيْكَ يَا ابْنَ أَمِيرِالْمُؤْمِنِينَ، السَّلامُ عَلَيْكَ يَا ابْنَ سَيِّدَةِ نِساءِ الْعالَمِينَ، أَشْهَدُ أَنَّكَ أَقَمْتَ الصَّلاَةَ، وَآتَيْتَ الزَّكَاةَ، وَأَمَرْتَ بِالْمَعْرُوفِ، وَنَهَيْتَ عَنِ الْمُنْكَرِ، وَعَبَدْتَ اللّٰهَ مُخْلِصاً، وَجَاهَدْتَ فِى اللّٰهِ حَقَّ جِهادِهِ حَتَّىٰ أَتَاكَ الْيَقِينُ، فَعَلَيْكَ السَّلامُ مِنِّى مَا بَقِيتُ وَبَقِىَ اللَّيْلُ وَالنَّهَارُ، وَعَلَىٰ آلِ بَيْتِكَ الطَّيِّبِينَ الطَّاهِرِينَ ،أَنَا يَا مَوْلَاىَ مَوْلىً لَكَ وَ لِآلِ بَيْتِكَ، سِلْمٌ لِمَنْ سَالَمَكُمْ، وَحَرْبٌ لِمَنْ حَارَبَكُمْ، مُؤْمِنٌ بِسِرِّكُمْ وَجَهْرِكُمْ، وَظَاهِرِكُمْ وَبَاطِنِكُمْ، لَعَنَ اللّٰهُ أَعْداءَكُمْ مِنَ الْأَوَّلِينَ وَالْآخِرِينَ، وَأَنَا أَبْرَأُ إِلَى اللّٰهِ تَعالىٰ مِنْهُمْ، يَا مَوْلَاىَ يَا أَبا مُحَمَّدٍ، يَا مَوْلَاىَ يَا أَبا عَبْدِاللّٰهِ، هٰذا يَوْمُ الإِثْنَيْنِ وَهُوَ يَوْمُكُما وَبِاسْمِكُما وَأَنَا فِيهِ ضَيْفُكُما، فَأَضِيفانِى وَأَحْسِنا ضِيَافَتِى، فَنِعْمَ مَنِ اسْتُضِيفَ بِهِ أَنْتُمَا، وَأَنَا فِيهِ مِنْ جِوارِكُما فَأَجِيرانِى، فَإِنَّكُمَا مَأمُورانِ بِالضِّيافَةِ وَالْإِجارَةِ، فَصَلَّى اللّٰهُ عَلَيْكُمَا وَآلِكُمَا الطَّيِّبِينَ.
🍃🕊🍃🕊🍃🕊🍃🕊🍃🕊🍃
اَللّهُمَ صَلِ عَلیَ مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمّد
وَ عَجِّل فَرَجَهُم
🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃
🕊﷽🕊
امام جعفرصادق علیهالسلام :
اذا دعوتَ فَأَقبِل بِقَلبِكَ ثُمَّ استَیقِنْ بِالإجابَةِ.
وقتی دعا میکنی از روی دل و با اخلاص دعا کن، آنگاه یقین داشته باش که دعایت مستجاب میشود.
وسائل، ج ٤، ص ١١٠٥
🍃🕊🍃
وقتی دعا می کنیم به درگاه خدا
باشد با دل و جان ، با اخلاص ما
یقین داشته باشیم به استجابت آن
شک نکن به الطاف خدای مهربان
گاهی باید اجابت دعا طول بکشد
به نفع شماست اجابت دیرتر شاید
در آسایش و بلا به درگاه خدا دعا کن
فَاسْتَجابَ لَهُ رَبُّهُ فَصَرَفَ عَنْهُ كَيْدَهُـنَّ
به خدا پناه ببر نه بنده های عاجز خدا
اهل بیت هم هستند بهترین واسطه ها
الحمدلله
خادم الرضا "ع"
#پیام_رسان_ولایت
🕊﷽🕊
〰〰〰〰️〰️〰️〰️🇮🇷🕊🍃
استاد قرائتی حفظه الله
سوره یوسف
قالَ رَبِّ السِّجْنُ أَحَبُّ إِلَيَّ مِمَّا يَدْعُونَنِي إِلَيْهِ وَ إِلَّا تَصْرِفْ عَنِّي كَيْدَهُنَّ أَصْبُ إِلَيْهِنَّ وَ أَكُنْ مِنَ الْجاهِلِينَ «33»
(يوسف) گفت: پرودگارا! زندان براى من از آنچه مرا به سوى آن مىخوانند محبوبتر است. و اگر حيله آنها را از من باز نگردانى، به سوى آنها تمايل مىكنم و از جاهلان مىگردم.
فَاسْتَجابَ لَهُ رَبُّهُ فَصَرَفَ عَنْهُ كَيْدَهُنَّ إِنَّهُ هُوَ السَّمِيعُ الْعَلِيمُ «34»
پس پرودگارش (در خواست) او را اجابت كرد و حيله زنان را از او برگرداند، زيرا كه او شنواى داناست.
🍃🕊نکته ها :
يوسف سراپا جوانمرد بود؛ يكبار فداى حسادت برادران شد و خصومت نكرد. بار ديگر هدفِ عشقِ زليخا شد، ولى گناه نكرد. بار سوم به هنگام قدرت، از برادران انتقام نگرفت. بار چهارم همين كه كشور را در خطر ديد به جاى تقاضاى برگشت به وطن، تقاضاى تدبير امور اقتصادى و نجات كشور را داد.
براى هر كس، محبوبى است؛ براى يوسف پاكدامنى از زندان محبوبتر است. براى گروهى دنيا محبوبتر است؛ «الَّذِينَ يَسْتَحِبُّونَ الْحَياةَ الدُّنْيا» اما براى مؤمن خداوند محبوبتر است. «وَ الَّذِينَ آمَنُوا أَشَدُّ حُبًّا لِلَّهِ»
🍃🕊پیام ها :
1- توجّه به ربوبيّت خدا، از آداب دعاست. «رَبِّ»
2- اولياى خدا، فشار زندگى شرافتمندانه را، از رفاه در گناه بهتر مىدانند. «رَبِّ السِّجْنُ أَحَبُّ إِلَيَّ»
3- هر آزادى ارزش نيست وهر زندانى عيب نيست. «رَبِّ السِّجْنُ أَحَبُّ»
4- انسان با استمداد از خداوند، مىتواند در هر شرايطى از گناه فاصله بگيرد. «رَبِّ السِّجْنُ أَحَبُّ» (هجرت از محيط گناه لازم است.)
5- رنج و سختى نمىتواند مجوز ارتكاب گناه باشد. رَبِّ السِّجْنُ أَحَبُ ...
6- دعا و نيايش و استمداد از خداوند، يكى از راههاى مصون ماندن از گناه و انحرافات جنسى است. رَبِّ السِّجْنُ أَحَبُ ...
7- شخصيّت انسان به روح اوبستگى دارد، نه جسم او. اگر روح آزاد باشد، زندان بهشت است واگر روح در فشار باشد، كاخ هم زندان مىشود. «السِّجْنُ أَحَبُّ»
8- جداسازى محيط به خاطر مصون ماندن افراد از گناه، كارى شايسته است. (يوسف خواهان جدا شدن بود، حتّى اگر به قيمت زندان رفتن باشد)
9- رضايت خداوند بر رضايت مردم ترجيح دارد. «رَبِّ السِّجْنُ أَحَبُّ إِلَيَّ مِمَّا يَدْعُونَنِي إِلَيْهِ»
10- هيچ كس بدون لطف خداوند، محفوظ نمىماند. «وَ إِلَّا تَصْرِفْ عَنِّي ...» در شرايط بحرانى تنها راه نجات، اتكا به خداوند است.
11- آزمايشهاى الهى هر لحظه سختتر ميشود. (يوسف قبلًا گرفتار يك زن بود، حال گرفتار چندين زن شده است.) «كَيْدَهُنَّ، إِلَيْهِنَّ»
12- راضى كردن مردم به قيمت ناخشنودى خدا، جهل است. «أَكُنْ مِنَ الْجاهِلِينَ»
13- گناه، موجب سلب علوم خدادادى و موهبتهاى الهى است. (در آيات قبل خوانديم: «آتَيْناهُ حُكْماً وَ عِلْماً» و در اينجا يوسف مىفرمايد:) «أَكُنْ مِنَ الْجاهِلِينَ»
14- جهل تنها بيسوادى نيست، انتخاب لذّت آنى و چشمپوشى از رضاى خدا، جهل محض است. «أَكُنْ مِنَ الْجاهِلِينَ»
15- گناه، كارى جاهلانه است. «أَكُنْ مِنَ الْجاهِلِينَ»
16- عمل نكردن به دانستهها، انسان را در رديف جاهلان قرار مىدهد. «أَكُنْ مِنَ الْجاهِلِينَ»*
17- مردان خدا، مستجاب الدعوة هستند. «فَاسْتَجابَ لَهُ»
18- گاهى شدايد و سختىها زمينهى پيدا شدن امداد الهى و راه نجات است. رَبِّ السِّجْنُ ... فَاسْتَجابَ
19- پاكدامنى و عفاف، موجبات استجابت دعا را فراهم مىسازد. رَبِّ السِّجْنُ أَحَبُ ... فَاسْتَجابَ
20- درخواست خالصانه از خداوند، استجابت و عنايت او را در پى دارد. رَبِ ... فَاسْتَجابَ
21- دعاى يوسف براى مصون ماندن از كيد زنان مصر سريعاً مستجاب شد.
(حرف «فاء» در «فَاسْتَجابَ»، رمز سرعت است)
22- هر كس به خدا پناه ببرد، محفوظ مىماند. «فَاسْتَجابَ لَهُ رَبُّهُ فَصَرَفَ عَنْهُ كَيْدَهُنَّ»
23- گاهى كار دشمن به نفع ما تمام مىشود. (دشمن يوسف را به زندان انداخت، كه مايهى خلاصى يوسف از زليخا بود) «فَصَرَفَ عَنْهُ كَيْدَهُنَّ»
24- استجابت دعا، دليل بر شنوايى و بينايى و علم خداوند است. فَاسْتَجابَ ... هُوَ السَّمِيعُ الْعَلِيمُ
25- كسانى كه مورد مراجعه مردم هستند بايد در آغاز خوب بشنوند، سپس با دانش خود به حلّ و فصل مشكل بپردازند؛ چنانكه خداوند نيز در مقام اجابت دعا چنين است. فَاسْتَجابَ ... هُوَ السَّمِيعُ الْعَلِيمُ
🍃🕊🇮🇷〰〰〰〰〰〰〰
🕊﷽🕊
🍃🍃🍃🍃🇮🇷🕊🍃
السلام علیکم یا اهل بیت النبوه
🍃🕊🇮🇷🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃
#پیامکی_از_بهشت
از مسئولین عزیز و مردم حزبالهی میخواهم که در مقابل آن افرادی که نتوانستند از طریق عقیده، مردم را از انقلاب دور و منحرف کنند و الان در کشور دست به مبارزه دیگری از طریق اشاعه فساد و فحشا و بیحجابی زدهاند در مقابل آنها ایستادگی کنید و با جدیت هر چه تمامتر جلو این فسادها را بگیرید .
سردار شهید حاج حسین خرازی
〰〰〰〰〰🇮🇷🕊🍃
امام خامنه ای مد ظله العالی :
شهید خرازى به رفقایش گفته بود:«من اهمیت نمىدهم درباره ما چه مىگویند؛ من مىخواهم دل ولایت را راضى کنم.» او مىدانست که آن دل آگاه و بصیر، فقط به ایران، به جماران، به تهران و به مجموعهی یک ملت نمىاندیشد؛ به دنیاى اسلام مىاندیشد و در وراى دنیاى اسلام، به بشریت. عزیزان من! این بصیرت چگونه حاصل مىشود؟ بر اثر گذشتن از خود؛ همین یک کلمه آسان، اما در عمل، آنقدر مشکل که اکثر انسانها در همین دو قدم این یک کلمه، درجا زده و ماندهاند! ۱۳۸۰/۸/۹
#بازنشر بهمناسبت سالروز شهادت سردار حاج حسین خرازی
🍃🇮🇷🕊〰〰〰〰〰〰
امام جعفرصادق علیهالسلام :
اذا دعوتَ فَأَقبِل بِقَلبِكَ ثُمَّ استَیقِنْ بِالإجابَةِ.
وقتی دعا میکنی از روی دل و با اخلاص دعا کن، آنگاه یقین داشته باش که دعایت مستجاب میشود.
وسائل، ج ٤، ص ١١٠٥
🍃🕊🍃
وقتی دعا می کنیم به درگاه خدا
باشد با دل و جان ، با اخلاص ما
یقین داشته باشیم به استجابت آن
شک نکن به الطاف خدای مهربان
گاهی باید اجابت دعا طول بکشد
به نفع شماست اجابت دیرتر شاید
در آسایش و بلا به درگاه خدا دعا کن
فَاسْتَجابَ لَهُ رَبُّهُ فَصَرَفَ عَنْهُ كَيْدَهُـنَّ
به خدا پناه ببر نه بنده های عاجز خدا
اهل بیت هم هستند بهترین واسطه ها
الحمدلله
خادم الرضا "ع"
#پیام_رسان_ولایت
〰〰〰〰〰🇮🇷🕊🍃
اَللّهُمَ صَلِ عَلیَ مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمّدٍ
وَ عَجِّل فَرَجَهُم
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 #استوری
⚠️ مناجات شعبانیه کمنظیر است
➕هر هفته یک #نکته_اخلاقی از امام خمینی(ره) به اشتراک بگذارید...
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💫 «ای تکیهگاه و پناه زیباترین لحظههای پرعصمت و پرشکوهِ تنهایی و خلوت من ای شطّ شیرین پرشوکت من»
🔺 رهبر انقلاب: من کاری ندارم مرحوم اخوان این شعر را برای چهکسی گفته و برای چه گفته؛ من این شعر را خطاب به #صحیفه_سجادیه میخوانم؛ من این شعر را خطاب به دعای ابیحمزهی ثمالی میخوانم.
📸#عکس_نوشت | دعا، ندا و نجوا
«وَاسْمَعْ دُعايى اِذا دَعَوْتُكَ وَاسْمَعْ نِدائى اِذا نادَيْتُكَ وَ اَقْبِلْ عَلَىَّ اِذا ناجَيْتُكَ؛»
« و بشنو دعايم را آنگاه كه تو را مىخوانم و بشنو ندايم را آنگاه كه تو را ندا مىكنم و رو به من بياور آنگاه كه با تو مناجات مىكنم.»
🔸️بين اين سه واژه تفاوتهايى وجود دارد:
«دعا» داراى معنايى گسترده است، يعنى با هر زبانى و به هر كيفيّتى صدا بزنند.
🔹️ولى ندا صدايى بلند و فريادگونه است؛ چه از راه دور، چه نزديك، ولى نه به قصد رساندن صدا به گوش طرف مقابل، بلكه با انگيزهاى مانند آرام شدن و تخليه روانى.
🔸️و نجوا به معناى حرف زدن خصوصى با كسى است به گونهاى كه ديگرى نمىتواند آن را بشنود. پس نجوا سخنى بين دو نفر است كه شخص سوم از شنيدن آن بىبهره است.
🔹️به عنوان مثال خداوند مىفرمايد: «وقتى كه بنده جز رضايت من هدفى نداشته باشد او را دوست مىدارم و در شبهاى تاريك و خلوتهاى روز با او مناجات مىكنم»؛ يعنى بنده مىفهمد خدا با او حرف مىزند، ولى هيچكس متوجّه چنين رابطهاى نمىگرد.
📚کتاب شکوه نجوا، ص۱۹ و ۲۰
#شرح_مناجات_شعبانیه ۴
پرورش دل.mp3
6.29M
🎵 برای پرورش دل باید چه کار کنیم؟
👤 حجت الاسلام سید احمد دارستانی
چگونه دعا کنم؟.mp3
2.29M
#یک_دقیقه_حرف_حساب
💥 چگونه دعا کنم؟
📿 «دعا» هم مانند هر ارتباط دیگری در این عالم :
اصول/
قاعده/
و ریاضیاتِ خاصِ خودش را دارد✘.
#استاد_شجاعی