سه اولویت حل شده جوانان
برای مدعیان اعتدال و اصلاحات!
🔹#اشتغال، #ازدواج و #مسکن؛ اینها سه اولویت نخست 95 درصد جوانان در نظرسنجی هاست.
♦️اما برخی مدعیان اصلاحات و اعتدال اولویتشان را سیاست بازی، مذاکره با آمریکا، کنسرت، بردن زنان به ورزشگاه، کلنجار با حجاب و... قرار داده اند؛ چون با تجدید فراش، چند شغلی و چند مسکنی، مشکل خود را حل کرده اند و مشکلات 95 درصد جوانان را نمی فهمند!
🔹جالب تر اینکه سر بزنگاه ها، مشکلات مردم را به نظام و اسلام حوالت می دهند تا پاسخگوی سه دهه فرصت سوزی در مناصب و مسئولیت های مهم نباشند.
#نجفی
#پیرموذن
#مهاجرانی
هدایت شده از خبرگزاری فارس
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 ارتباط رضا ربع پهلوی با بسیجیها!
🔹رضا ربع پهلوی در گفتوگو با شبکه ایران اینترنشنال که با پول سعودیها اداره میشود، در اظهار نظری خندهدار مدعی شد با سپاه و بسیج در ارتباط است!
@Farsna
⁉️منتظران راستین چه کسانی هستند؟
✅همهی اعتقادات اسلامی قابل تقسیم به دو نوع هستند؛ نوع دردمندانه و نوع بی درد.
1️⃣دیندار دردمند کسی است که دین برای او مسئولیت فردی و اجتماعی درست میکند، و گاهی خواب و خوراک را از او میگیرد؛ کسانی که خوابشان هم بیداری است.
2️⃣اما در مقابل دینداران بیدردی هم هستند که وقتی بیدارند هم خوابند.
🔸انتظار هم دو نوع است، انتظار بیدردها و انتظار دردمندان. هر گروه هم وظایف منتظران را به گونه ای ترسیم می کند.
1️⃣اگر از بیدردان بپرسی وظایف منتظران چیست میگویند: هر صبح جمعه دعای ندبه خواندن و عاشقانه یا مهدی گفتن و دیگر هیچ.
2️⃣اما گروهی هم هستند که در آتش انتظار سوختند و خانواده و جان و مالشان را فدا کردند.
🎤استاد حسن رحیم پور ازغدی، گزیدهای از سخنرانی "دینداری، دردمندی و بی دردی
@salehinrasad
🔸دست دشمن خالی است؛ مردم نگران نباشند
#حجت_الاسلام_والمسلمین_ملکوتی عضو مجلس #خبرگان_رهبری در گفت وگو با رسا:
🔹تحریم های #13_آبان جنبه تبلیغاتی دارد و مردم نباید نسبت به آن نگران باشند. #آمریکا تا کنون هر کاری که می توانست برای #تحریم ملت ایران بکند، انجام داده است، بنابراین جایی برای ترس و هراس وجود ندارد.
🔹انعکاس اخبار تحریم بیشتر جنبه روانی دارد، یعنی دشمن دیگر نمی تواند کاری انجام دهد، برای همین سعی می کند با ایجاد رعب و وحشت مردم را ناامید کند.
🔹ما نباید از تحریم های آمریکا هراس داشته باشیم، بلکه باید مراقب #سوء_مدیریت برخی مسؤولان باشیم؛ مسؤولان باید از قبل #تدبیر می کردند و اجازه نمی دادند تحریم ها به همین مقدار هم اثرگذار واقع شود.
@salehinrasad
هدایت شده از سپاه سربازان رهبر ( پاسداران انقلاب اسلامی )
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥حسن روحانی تا ابد چوب طعنهای را که در زمان تبلیغات انتخابات ریاست جمهوری به منتقدان خود زده بود، میخورد
🔺او به منتقدانش گفته بود،«شما در فهم زبان ملت خود هم گرفتارید چه برسد به مذاکره با طرف خارجی»
علی قلهکی
@basijtv 🌷🇮🇷
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 کلیپ : چهار رکن اساسی شیعه
استاد رفیعی
☑ @ostadrafiei
🔆 پاسخ های رهبر انقلاب به ۱۰ پرسش در مورد نسبت جمهوری اسلامی و آمریکا
🔹خودتان را برای ادامه مبارزه آماده کنید
1⃣ استکبار به چه معناست؟
یعنی آن کسانی که در همه کارها مداخله میکنند برای حفظ منافع خود؛ حق تحمیل بر ملت ها را برای خود قائل است، پاسخگو هم به هیچ کس نیست.
2⃣ مبارزه با استکبار یعنی چه؟
یعنی یک ملّتی زیر بار مداخلهجویی و تحمیل قدرت استکبارگر نرود.
3⃣ منطق مبارزه با استکبار چیست؟
مبارزه با استکبار در انقلاب اسلامی، یک حرکت خردمندانه و متکی به عقلانیت است.
4⃣ سابقه دشمنی آمریکا با جمهوری اسلامی چیست؟
اولین حکومتی که با حرکت مردم ایران به طور جدی مخالفت کرد، آمریکا بود... در اولین ماههای پیروزی انقلاب در حالی که هنوز سفارت آمریکا در ایران باز بود، مجلس سنای آمریکا یک قطعنامه شدید اللحنی علیه جمهوری اسلامی صادر کرد...
5⃣ دعوای جمهوری اسلامی با دنیای استکبار و آمریکا بر سر چیست؟
رژیم ایالات متحده آمریکا بعد از جنگ جهانی دوم، داعیه ابرقدرتی مطلق دنیا را داشت... در حساس ترین نقطه، انقلاب اسلامی در ایران به وجود آمد که مهمترین شعارش مقابله با ظلم و استکبار بود... از یک چنین نقطهای آمریکاییها بیرون رانده شدند.
6⃣ جمهوری اسلامی به دنبال چیست؟
جمهوری اسلامی دنبال استقلال، آزادی، منافع ملی و پیشرفت علم و فناوری در کشور است؛ اینها حقوق این ملت است.
7⃣ وضعیت فعلی ما در مبارزه با استکبار چگونه است؟
دست ما پر است؛ ما فکر درست داریم. امروز جمهوری اسلامی هم سلاح دارد، هم پول دارد، هم علم و فناوری دارد، هم قدرت ساخت دارد، هم اعتبار دارد، هم میلیونها استعداد دارد.
8⃣ پایان این مبارزه چه خواهد بود؟
پایان این راه، بن بست برای رژیم طاغوت و استکبارگر آمریکاست.
9⃣ برای پیروزی چه شرایطی لازم است؟
باید مراقب بود؛ باید فهمید که چالش هست. اگر دچار نفهمی و راحت طلبی شدیم، شکست میخوریم. اگر متکی به خدا و دین خدا بودید، قطعاً پیروز میشوید.
🔟 تکلیف مبارزه با استکبار بعد از مذاکره چیست؟
مبارزه با استکبار تعطیل پذیر نیست؛ این جزو مبانی انقلاب است... خودتان را آماده کنید برای ادامه مبارزه با استکبار.
💯 متن کامل این اطلاع نگاشت در آخرین شماره نشریه خط حزب الله
به ما بپیوندید:🌸
سروش
👉 https://sapp.ir/salehinrasad
ایتا
👉 https://eitaa.com/salehinrasad
🔴 لیست تحریمهایی که از فردا اعمال می شوند
🔺 فعالیت بندرگاهی، کشتیرانی و صنایع کشتیسازی ایران ازجمله خطوط کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران و کشتیرانی جنوب و شرکتهای وابسته
🔺 مبادلات نفتی و هر گونه خرید مواد پتروشیمی از ایران، شرکت ملی نفت، نفتیران و شرکت ملی تانکرسازی ایران
🔺 هر گونه مبادله مالی بین موسسات مالی بینالمللی با بانک مرکزی ایران یا موسسات مالی ایرانی
🔺 بخش انرژی
🔺 همکاری با ایران در قالب تعهدات خدماتی، بیمهای و بیمه اتکایی
📈 @salehinrasad
◼️آیا ایران به میز مذاکره باز میگردد؟
▪️این سوالی است که این روزها امریکاییها دارند با آن کلنجار میروند و پاسخی هم برایش ندارند. رئیسجمهور امریکا که همواره برای برخی از کارها خیلی عجله دارد و فکر میکند که اگر آنها را زودتر انجام دهد، بهتر نتیجه خواهد گرفت، مانند روز خروج از برجام در اردیبهشت که دو روز زودتر خبرش را اعلام کرد، حالا هم منتشر 13 آبان یا همان چهارم نوامبر نمانده و روز جمعه اعلام کرد که همه تحریمهای اعمالی علیه ایران را بازگردانده است. فقط چند کشوری را که خریدار نفت ایران بودند، فعلا معاف کرده تا آنها نیز در یک بازه زمانی چند ماهه خود را با شرایط تطبیق داده و خرید نفت از ایران را کاهش داده و به صفر برسانند. دونالد ترامپ مدعی بود که توافق برجام «خیلی بد» است و هدف از این اقدامات امضا کردن یک توافق دیگر با ایران است که به قول او «بهتر» باشد.
▪️اما با اتفاقاتی که در طول هفتههای گذشته روی داده مشخص شد که اصولا این حاکمیت امریکا نیست که از برجام بدش میآید، بلکه این توافق برای طرفهای دیگری بد بوده و این آنها بودهاند که ترامپ را شارژ مالی و فکری کردهاند تا دست به چنین اقدامی بزند، بدون آنکه بدانند نتیجه قطعی این کار چه خواهد شد. آنها صرفا بر این باور هستند که تحریمهای دولت اوباما بر ایران، مقامات تهران و به ویژه رهبر این کشور را «ناچار» به نشستن بر سر میز مذاکره کرد و حالا هم اگر فشارها ادامه پیدا کند، ایرانیها ناچار خواهند شد که بار دیگر بر سر میز مذاکره بازگشته و برجام دیگری را امضا کنند که منافع طرفهایی که با ترامپ نشست و برخواست داشتهاند را تامین کند. اما همانگونه که گفته شد، امریکاییها نمیدانند چنین اتفاقی روی خواهد داد یا نه؟
▪️اما طرفهایی که ترامپ را وادار به ورود به چنین بازی بدون هیچ امیدواری جدی کند، چه کسانی بودند؟ اگر به یادداشت سوزان رایس مشاور امنیت ملی امریکا که چند روز پیش به تحلیل آن پرداختیم بازگردید، متوجه خواهید شد که یک طرف قضیه عربستان سعودی و شخص محمد بن سلمان ولیعهد این کشور است که برجام را خطری بزرگ برای خود میدانست. او که فکر میکرد در آیندهای نه چندان دور به عنوان جوانترین شاه سعودی تاج بر سر خواهد گذاشت در یک ائتلاف قدرتمند و هزینههای هنگفت با داماد یهودی رئیسجمهور امریکا این قمار سنگین را شروع کرد. برجام هم برای رژیم سعودی بسیار بد بود و هم برای رژیم صهیونیستی که نمایندهاش برای بر هم زدن برجام در کاخ سفید، داماد ترامپ بود. جرد کوشنر کسی بود نتانیاهو در همه سفرهایی که به امریکا داشت، شب را در منزل پدری او به سر میبرد و به قولی شب را در اتاق خواب وی میخوابید.
▪️من بر این باور نیستم که برجام توافق خوبی بود، اما در شرایطی که بودیم، بهترین دستاورد بود تا زمان مورد نیاز برای رسیدن به اهدافمان را داشنه باشیم. اما رفتارهای بن سلمان و کوشنر نشان داد که این دو، برجام را بسیار خطرناک میدانند و آلسعود و صهیونیستها دست به دست هم دادند تا مستاجر کاخ سفید را وارد این بازی که نتیجهاش را هیچکس نمیتواند پیشبینی کند، شود. حالا این بازی به جای خطرناک خود رسیده است. ترامپ بازی را شروع کرده و شخصیت او اجازه نمیدهد که بازی را ادامه ندهد. بهنظر من این تنها بازیای است که ترامپ پیش از به قدرت رسیدن به همه ابعاد آن فکر نکرده بود و نتیجهاش را هم نمیدانست. او به جنگ تجاری با چین و اروپا، مساله مهاجران، دوشیدن عربها، انتقال سفارت از تلآویو به بیتالمقدس، دیوار مکزیک و .... فکر کرده بود و نتیجهاش را هم با ذهن تاجر مسلک خود پیشبینی میکرد، اما این بازیای نیست که ترامپ از پس آن به سادگی بر بیاید.
▪️فارغ از اینکه در مقابل ترامپ یک قطعنامه شورای امنیت، کشورهای اروپاییِ مخالف بر هم زدن برجام، چین و روسیهای که میدانند همساز شدن با ترامپ برایشان گران تمام میشود و هند و ترکیهای که بهخوبی آگاه هستند این مساله دیر یا زود تمام میشود، یک طرف دیگر قرار دارد که همواره شگفتیساز بوده است. این طرف، ایران و مردمی است که در 40 سال گذشته با همه نوع فشار آبدیده شدهاند. آنها هم از دلهدزدیها و فسادهای لجام گسیخته و غارتهایی که به همه شکل در داخل کشور میشود و مدیریتهای ابنالوقت جان به در برده، هم از یک جنگ 8 ساله و یک جنگ40 ساله اقتصادی و سیاسی، بنابراین این ملت راهکاری برای دفاع از خود دارد. اما در کنار این ملت فردی قرار دارد که اعتقاد عجیبی به مقاومت در برابر دشمن دارد.
🔳ایران به میز مذاکره باز میگردد یا امریکا؟/2
▪️این فرد کسی نیست جز رهبر انقلاب اسلامی که با حضور 40 ساله خود در عرصه سیاست و رهبری ایران بسیار پخته، آبدیده و آیندهنگر شده است. آیتالله سیدعلی خامنهای بیش از همه روسای جمهور امریکا و بسیاری از رهبران فعلی منطقه رهبری ایران را بر عهده داشته و در طول سه دهه رهبری خود، موفق شده با وجود مشکلات بسیار و فشارهای متعدد از این خطرات به خوبی عبور کند. رهبر ایران، به هیچ عنوان علاقه، اعتقاد و باوری به مذاکره با امریکا ندارد و این همان مسالهای است که ترامپ و اطرافیانش نمیتوانند نه آن را باور کنند و نه با آن کنار بیایند. آنها با ذهن مادی و دو دوتای خود فکر میکنند با این تحریمها و فشارها، ایران تسلیم میشود و مقامات عالی آن دستها را بالا گرفته و به سمت کاخ سفید هروله خواهند کرد و یا در بهترین حالت یک کشور اروپایی را واسطه این کار میکنند که شفاعت تهران را نزد واشنگتن کند، این همه آن تفکری است که پشت ذهنِ بیمار و ویرانگر ترامپ، دامادش و بنسلمان «ارّه بهدوش» قرار دارد.
▪️موضع شفاف، روشن و قوی رهبر انقلاب مبنی بر اینکه «مذاکره نمیکنیم» را بهنظرم امریکاییها شنیده باشند و با شروع دور دوم تحریمها، عملا متوجه این قضیه شدند. از همینرو نیز آنها دست به دامان کشورهای اروپایی شدند تا «تهران را راضی» به «بازگشت به میز مذاکره» کند. این مساله را سفیر امریکا در آلمان در گفتوگو با یک پایگاه خبری آلمانی مطرح کرده است. ریچارد گرنل دقیقا حرفهای وزیر امورخارجه کشورش در قبال ایران و حمایت از تروریسم (یعنی موضوع چیپتر و مسخرهتر از این حمایت از تروریسم را پیدا نکردهاند) مطرح میکند، اما حرف دلش این است: «چیزی که امیدوارم اتفاق بیفتد این است که شرکای اروپاییمان برای محروم کردن حکومت ایران از منابع مالی و مجبور کردن آنها با بازگشتن پای میز مذاکره، به ما ملحق شود.» این یعنی امریکاییها عملا از بازگشت ایران به میز مذاکره ناامید هستند و واقعا نمیدانند قرار است چه اتفاقی بیفتد.
▪️در باب مذاکره نکردن دوباره ایران یک نکته دیگر را هم مدنظر داشته باشید، اینکه امریکاییها پیش از فرارسیدن 13 آبان بارها و بارها خواستار مذاکره با تهران شدند، فقط یک دلیل داشت و آن هم علم به اینکه ورود به دور دوم تحریمها مانند ورود به یک غار کشفنشده است و این همان برداشتی است که امریکاییها و حتی کشورهای اروپایی از سیاست خارجی ایران داشته و دارند. آنها شاید در عمل نگویند، اما این واقعیت را به خوبی میدانند که ایران دستش پر است و قرار است اتفاقات جدیدی بیفتد. این سوال که اگر ایران پای میز مذاکره نیامد، کشورهای اروپایی هم بهانهای پیدا کردند تا نظام مالی جدیدی برای مبادله با جهان پیدا کنند که سوئیفت را تحتالشعاع قرار دهد، آن وقت امریکا باید چه کند؟ بخش بزرگی از قدرت امروز امریکا وابسته به قدرت و مقبولیت دلار و سیستم مبادلات جهانی است و اگر رقیبی برایش پیدا شود، آیا ترامپ میتواند پاسخگوی افکار عمومی امریکا و همچنین رقبایش در حزب دمکرات باشد؟
▪️با این همه، ما بر این باور هستیم که دست ما برای مقابله، تقابل و تحت فشار قرار دادن امریکا بسیار زیاد است. هدیه تاریخی «بنسلمان ارّهبهدوش» به ایران با قطعه قطعه کردن جمال خاشقجی عملا یک بال قدرت امریکا برای فشار بر ایران را نابود کرد. حالا شما در نظر بگیرید، چرا یهویی امریکاییها در این هیاهو خواستار پایان جنگ یمن میشوند؟ این چه دلیلی دارد؟ آیا ارتباطی با تحریمهای ایران دارد؟ دیگر آنکه امریکاییها به خوبی میدانند از امروز به بعد رفتار ایران در قبال ناوگان دریایی این کشور در خلیج فارس کاملا متفاوت خواهد بود، حتی سیاست ایران در قبال حضور نظامیان امریکایی در عراق و سوریه نیز تغییر کلی خواهد کرد، ایران در افغانستان و سایر مناطق هم دستش برای تحت فشار قرار دادن امریکا باز است و اینها تاوانی است که ترامپ باید بپردازد و بدون شک خواهد پرداخت.
▪️در پایان باید تاکید کنیم که اقدامات ایران در شرایط فعلی تابع دو موضوع است، موضوع اول به حاشیه نرفتن مرگ جمال خاشقجی و سرنوشت «بنسلمان ارّهبهدوش» و دوم نیز انتخابات امریکا که چند روز دیگر برگزار خواهد شد. ترامپ امیدوار بود که ایران را پیش از این انتخابات به میز مذاکره بازگرداند که نشد، ایران هم اقداماتش را به پس از این انتخابات موکول خواهد کرد و اگر تغییری جدی در رفتار امریکاییها مشاهده نشود، همان نکتهای را که چند ماه پیش مورد تاکید قرار دادم، اتفاق خواهد افتاد. خلاصه عرض کنم، اگر جمال خاشقجی کشته نشده بود، چهارشنبه همین هفته شاهد رویدادهای مهمی بودیم، اما برای دیدن بازی ایران باید کمی حوصله کرد و دید که تهران چه در چنته دارد!!
☀️ سه سفارش امروز رهبرانقلاب به جوانان
🔻 رهبر انقلاب، صبح امروز در دیدار دانشآموزان و دانشجویان:
♥️ به #جوانان_عزیز چند #سفارش دارم:
👈 اول اینکه دشمنی آمریکا را فراموش نکنید و فریب لبخند دشمن را نخورید.
🔸️ گاهی میگویند ما با ملت [ایران] دشمنی نداریم با دولت [ایران] دشمنی داریم؛ دروغ میگویند.
🔸️ دولت جمهوری اسلامی بدون ملت کارهای نیست.
🔸️ آمریکا قبل از انقلاب هم با ملت ایران دشمنی میکرد، منتها با عوامل خود در داخل.
👈 سفارش دوم اینکه نظریهی «مقاومت در مقابل دشمن قویپنجه» را #تبلیغ کنید. این نظریه از لحاظ عملی و نظری درست است.
👈 سفارش سوم اینکه شما جوانان، خود را در قبال مسئلهی #پیشرفت کشور مسئول بدانید؛ #ترس و #تنبلی را کنار بگذارید و #نوآوری را وظیفهی خود بدانید.
🔹️ بدانید آیندهی کشور و آیندهی ایران اسلامی بهمراتب #بهتر و #درخشانتر از گذشته است و در مناسبات جهانی دست برتر را خواهد داشت.
🔺️ این چیزی است که حتمی و قطعی است و در آن تردیدی نیست و شما این #آینده را به چشم خود خواهید دید. ۹۷/۸/۱۲
🌷 #دیدار_۱۳_آبان
@salehinrasad
هدایت شده از KHAMENEI.IR
📢 هماکنون؛ #تیتر_یک سایت Khamenei.ir
🔻 رهبرانقلاب، صبح امروز:
🔹️ #آمریکا_رو_به_افول_است؛ این را همه بدانند
این سنت الهی است؛ اینها محکومند به اینکه ساقط بشوند، افول کنند و زایل بشوند از صحنه قدرت جهانی
🔸️ آن کسانی که گرایش دارند به اینکه برویم با آمریکاییها #سازش کنیم، بیخودی نقشه بیاساس و پایه میکشند، این را بدانند. ۹۷/۸/۱۲
🌷 #دیدار_۱۳_آبان
💻 @Khamenei_ir
هدایت شده از سرباز کوچک(کتاب شهید pdf)
ماه چهارده.pdf
8.54M
این مجموعه برگی از یاد و خاطره عزیزانی است که حماسه 13آبان را خلق کردند ، که شامل" سرگذشت و وصیت نامه 14 تن از شهدا" و گزارش "تصویری از تسخیر لانه جاسوسی" است.
@sarbazekoochak
هدایت شده از حمید رسایی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 آیا AFC به خاطر این اقدام، کاشیما آنتلرز ژاپن را محروم خواهد کرد ؟
#انتشارحداکثری
🔺کانال حمید رسایی🔻
Eitaa.com/rasaee
⚡️سخنی با نمایندگان مجلس درباره سوئیفت
🔹پس از اجرایی شدن برجام سوئیفت برای ایران باز شد، اما بانکهای بزرگ خارجی از دریافت پیام از مبدأ ایران یا ارسال پیام به مقصد ایران از طریق سوئیفت خودداری کردند. دلیل این امر روشن است. سازمان سیا و وزارت خزانهداری آمریکا از سال 2002 تحت برنامه TFTP به تمام اطلاعات مبادله شده از طریق سوئیفت دسترسی دارند. سال 2006 جار و جنجالی در اروپا به پا شد که این دسترسی آمریکا، نقض قوانین حریم خصوصی بلژیک و اتحادیه است. پیرو این مباحث، از سال 2009 سوئیفت ذخیره دستهای از اطلاعات کاربران خود در سرورهای آمریکایی را متوقف کرد اما آمریکاییها مذاکره با اروپا برای یک توافق در این زمینه را آغاز کرده و درنهایت اواسط سال 2010 این توافقنامه در پارلمان اروپا به تصویب رسید تا با اعمال برخی محدودیتها (مانند ممنوعیت Data Mining)، دسترسی مجدد به آمریکا داده شود.
🔹 علت عدم همکاری بانکهای خارجی با وجود رفع تحریم سوئیفت در دوره پس از برجام، اشراف آمریکا بر پیامهای مبادلهشده از طریق سوئیفت است. معالاسف در دورهای حتی بانکهای داخلی نیز برای انتقال پیام بینبانکی میان خود از سوئیفت استفاده کردهاند و دسترسی سازمان سیا و وزارت خزانهداری آمریکا به این اطلاعات در کنار اطلاعات مبادلات خارجی، شناسایی و اعمال تحریم بر افراد حقیقی و حقوقی ایرانی یا مرتبطان با آنها را تسهیل کرده است. اگر آمریکا با وجود بازگرداندن تحریمهای خود، دسترسی ایران به سوئیفت را تحریم نکرد، دقیقا به این دلیل است که قصد دارد بر مبادلات سایر اعضای برجام با ایران اشراف داشته و از این ابزار برای جلوگیری از انتفاع بخش تحریمی ایران از تجارت خارجی استفاده کند. «الیزابت روزنبرگ» از مقامات وزارت خزانهداری آمریکا در دوره اوباما میگوید: «حامیان توافق هستهای معتقدند باقی ماندن ایران در سوئیفت میتواند موجب افزایش اطلاعات درباره تراکنشهایی شود که از سوی ایران صورت میگیرد». روزنامه «نیویورکتایمز» نیز در دفاع از ادامه دسترسی ایران به سوئیفت مینویسد: «اگر سوئیفت پردازش انتقالات پول برای ایران را متوقف نماید، آمریکا اطلاعات کمتری درباره پولهای ورودی و خروجی به ایران خواهد داشت».
🔹حتی اگر آمریکا از برجام خارج نمیشد، تکیه بر سوئیفت برای مخابره پیامهای مالی همچنان مانعی در برابر تجارت خارجی ایران بود و باید به سمت ایجاد یک سامانه پیامرسان موازی میرفتیم. طرحی که روز یکشنبه ۱۳ آبان نمایندگان مجلس به بررسی آن خواهند پرداخت، یک طرح هوشمندانه برای قطع یکی از بازوهای اعمال تحریم آمریکاست. این طرح از دولت میخواهد در همکاریهای دوجانبه و چندجانبه با سایر کشورها اقدام به راهاندازی یا استفاده از پیامرسانهای مالی اختصاصی نموده یا از پیامرسانهای موجود در داخل یا خارج کشور استفاده کند. اگر این اتفاق بیفتد، به تعبیر روزنامه صهیونیستی جروزالمپست: «ایجاد یک جایگزین برای سوئیفت، با موفقیت صنعت بانکی ایران را در مقابل اقدامات آمریکا بیمه خواهد کرد».
🔹اعتیاد نظام بانکی کشور به استفاده از سوئیفت، فاصله گرفتن از آن را برای سیستم مشکل میکند و نقل است که برخی بانکها گفتهاند هرچند میدانیم این سیستم تحت اشراف آمریکاست، اما باز به استفاده از آن ادامه خواهیم داد. اینجاست که الزام قانونی برای تحرک فعالانه برای مقابله با تحریم برای آن بخش از اقتصاد که رخوتزده و منفعل است، ضروری مینماید. سوئیفت هیچ چیز جز یک پیامرسان مانند هر پیامرسان الکترونیکی دیگر نیست و آنچه به آن شهرت و اعتبار داده، حجم بالای استفاده از آن است. جمعه 11 آبان 97، «آناتولی آسکاکف» رئیس کمیته بازارهای مالی پارلمان روسیه اعلام کرد پیامرسان اختصاصی روسیه (SPFS) که با هدف استقلال از نظام مبادلاتی غربی طراحی شده، بشدت در حال مقبولیت یافتن است. وی خبر داد مسکو در حال مذاکره با طرفهای چینی، ایرانی و ترکی است تا این سیستم روسی را به پیامرسانهای داخلی این کشورها متصل کند. یعنی روسیه اعلام آمادگی کرده است که سامانه «SPFS» خود را به سامانه «سپام» ایران متصل کند تا در مبادلات دوجانبه مورد استفاده قرار گیرد.
🔹استفاده از پیامرسانهای مالی موازی سوئیفت، نه یک ضرورت، که یک اجبار است و با توجه به آنچه گذشت، اگر الزام و تکلیف قانونی در این زمینه وجود نداشته باشد، ممکن است بخشی از سیستم بانکی از عمل به این راهکار روشن و بدیهی به دلیل وابستگی به مسیر گذشته، خودداری کند. ما ابزارهای زیادی برای بیخاصیت کردن تحریمهای آمریکا داریم. فضای بینالمللی نیز کاملا برای استفاده از این ابزارها مساعد است و اساسا قابل مقایسه با شرایط سال 90 نیست. امیدواریم مجلس طراحان تحریم در آمریکا را ناکام کند.
🔺متن کامل را میتوانید در لینک زیر مطالعه فرمایید:
https://bit.ly/2zqccC1
@salehinrasad
🔴 بیانات دیروز رهبر انقلاب توسط بسیاری از رسانه های مهم و مطرح جهان از جمله رویترز، الجزیره، هیل، ایندیپندنت، راشاتودی، عرب نیوز، دیلی صباح و ... مخابره شد.
تقریبا تمامی این رسانه ها محور انعکاس بیانات رهبر انقلاب را به "مقابله ایران با تحریم های آمریکا و شکست رویکرد خصمانه ترامپ" اختصاص دادند.
@salehinrasad
👌به بهانه۱۳آبان
🔴 " سی نما در یک نما "
✍ #محمدصادق_سلطانزاده_بشرویه
🔻گوشه ای از جنایات آمریکایی علیه ایران:
1⃣ #سکانس_اول
🔹جنایات آمریکا قبل از انقلاب اسلامی:
۱- اجرای کودتای ۲۸ مرداد ۱۳۳۲
۲-نقش و کمک امنیتی و آموزشی آمریکا در راه اندازی و اداره سازمان مخوف ساواک
۳-حمایت شدید آمریکا از سرکوب مخالفان رژیم شاه و اعتراضات مردمی؛
۴- مخالفت با ملی شدن صنعت نفت و تصویب قطعنامه علیه ایران در شورای امنیت به همراه انگلیس؛
۵- طراحی کودتای ناموفق نظامی با مأموریت مخفی ژنرال هایزر در سال۱۳۵۷
2⃣ #سکانس_دوم:
🔸جنایات آمریکا در فاصله پیروزی انقلاب اسلامی و آغاز جنگ تحمیلی:
۶. رها کردن پروژه های صنعتی متعدد علیرغم انعقاد قراردادهای قانونی و أخذ هزینه های آن ها؛
۷. طراحی نقشه تجزیه ایران و حمایت از گروههای تجزیه طلب؛
۸. اعمال تحریم اقتصادی: دستور قطع خرید نفت از ایران و دستور توقیف همه دارایی های دولت ایران در آمریکا؛
۹. طراحی اقدام نظامی برای نجات گروگانها و بمباران پایگاههای هوایی سراسر ایران در اردیبهشت ۱۳۵۹ و شکست آن در جریان واقعه طبس؛
۱۰ . بمباران تأسیسات نفتی ایران در دوران جنگ تحمیلی.
3⃣ #سکانس_سوم:
🔹جنایات آمریکا در دوران جنگ تحمیلی:
۱۱. تشویق و تحریک عراق به آغاز جنگ تحمیلی در شهریور۱۳۵۹ و حمایت همه جانبه از رژیم صدام؛
۱۲. بکارگیری خط مشی براندازی و مهار علیه ایران؛
۱۳. حمایت از تحرکات تجزیه طلبانه در آذربایجان،خوزستان، کردستان و...؛
۱۴. ارایه کمک وسیع مالی، تسلیحاتی و اطلاعاتی به عراق در جنگ تحمیلی؛
۱۵- مجهز ساختن عراق به سلاح های شیمیایی و میکروبی؛
۱۶. حمله به سکوهای نفتی ایران در سال۱۳۶۶
۱۷. شهادت ده ها مسافر ایرانی در خلیج فارس در سال ۱۳۶۶
4⃣ #سکانس_چهارم:
🔸جنایات آمریکا پس از دوران جنگ تحمیلی:
۱۷. اتخاذ و تشدید تحریم های ظالمانه و غیرقانونی علیه ملت ایران؛
۱۸. قرار دادن ایران در فهرست حامیان تروریسم؛
۱۹. اعمال سیاست مهار دوگانه علیه ایران در سال ۱۳۷۲
۲۰. تصویب بودجه در کنگره آمریکا برای براندازی جمهوری اسلامی ایران؛
۲۱. طراحی و حمایت از قطعنامه های متعدد علیه وضعیت حقوق بشر در ایران؛
۲۲. اتهام محور شرارت به ایران؛
۲۳. طراحی ناتوی فرهنگی علیه جمهوری اسلامی ایران؛
۲۴. تلاش جهت محروم ساختن ملت ایران از دانش و فناوری هسته ای؛
۲۵. کمک و حمایت از ترور دانشمندان هسته ای ایران؛
۲۶. حمایت از جندالشیطان عبدالمالک ریگی و گروه های تروریستی فعال علیه ملت جمهوری اسلامی ایران.
۲۷. اسلام هراسی و ایران هراسی
۲۸. تلاش گسترده جهت اجماع جهانی علیه ایران در سازمان های بین المللی
۲۹. نفوذ، جاسوسی ،جنگ سایبری و حمایت از قاتلان پدر آرمیتا و علیرضا،...
۳۰. جنگ اقتصادی و دستور ظالمانه بازگشت تحریم ها با عهدشکنی فاحش در پسابرجام
@salehinrasad
🇺🇸سقوط ابرقدرت🇺🇸
🔹شاید شما هم شنیدید این جمله را که «آمریکا رو به افول است»
⁉️اما به چه دلیلی؟
👌چون نشانه های آن، هر روز بیشتر از دیروز درحال آشکار شدن است:
👈امروز آمریکا بدهکار ترین کشور دنیاست بطوریکه هر آمریکایی که متولد می شود در لحظه تولد بیش از ۴ میلیون دلار بدهی دارد.
منبع: http://yon.ir/8cyN8
👈 علاوه بر آن، به گزارش خبرگزاری CNN ، پنجاه میلیون خانوار آمریکایی، یعنی نیمی از مردم آمریکا، در ابتدایی ترین هزینه های زندگی شان از جمله هزینه خوراک و مسکن با مشکل جدی مواجه اند.
منبع:
http://cnnmon.ie/2LP0l5B
👈چندین سال است که وضعیت کارمندان در آمریکا هم نابسامان است تا آنجا که معلمان آمریکایی می گویند برای تامین مخارج زندگی شان باید چند شغل داشته باشند و حتی باید به فروش پلاسمای خونشان متوسل شوند.
منبع:
➖http://ti.me/2QrxruV
➖http://ti.me/2QrxruV
➖http://ti.me/2QrxruV
👈 یکی از چالش های موجود در این کشور آنست که چندان به استعداد کودکان تیزهوش، بها داده نمی شود تا جایی که یک نویسنده برای اعتراض به این مشکل بزرگ، متوسل به نوشتن کتابی شده به نام Genius denied (نابغه انکار شده) که با استقبال خوبی در آمریکا مواجه شده است.
منبع:
http://bit.ly/2Gp64vk
♨️سالهاست که وضعیت آنچنان برای مردم آمریکا غیرقابل تحمل شده که اوباما با شعار "تغییر" وارد عرصه رقابت می شود و رای می آورد و معلوم میشود که اکثر مردم آمریکا به دنبال تغییر هستند.
⚫️اما اوضاع آمریکا نابسامان تر از آنست که قابل درمان باشد و عملا اوباما نمیتواند تغییرات مهمی ایجاد کند و مردم آمریکا آنچنان از این وضع عصبانی میشوند که بعد از اوباما، به کسی رای میدهند که محور همه ی شعار هایش حمله شدید به ساختارهای حکومتی و انتقاد شدید از وضعیت اسف بار آمریکا است، یعنی دونالد ترامپ!
👈از نظر بین المللی هم آمریکای امروز دیگر آن حکمران یکه تاز گذشته نیست و در بسیاری از تصمیماتش حتی هم پیمانان اروپایی اش هم با او همراهی نمی کنند و در دوران فعلی بین آمریکا و همپیمانانش تنش های اقتصادی ایجاد شده و مدام بر روی کالای های همدیگر تعرفه های گمرکی می بندند.
👈از نظر نظامی هم آن هیمنه و قدرتی که آمریکا داشت درحال شکستن و فرو ریختن است.
✅سربازان آمریکایی دیگر انگیزه ای برای همراهی با ماجرا جویی های دولتمردان شان ندارند.
🔘آمریکا به عراق بی دفاع حمله می کند و آن را کامل اشغال می کند اما بعد از چندین سال حضور در این کشور، در حالی مجبور به خروج از آن می شود که عملا میدان را به مخالفان خود واگذار کرده است، مخالفانی که اتفاقا تمایل زیادی به برقراری رابطه با بزرگترین مخالف آمریکا یعنی ایران دارند.
🔴در افغانستان هم که از قربانیان دیگر حمله آمریکا بود، وضع بهتر از عراق نیست.
🔺بعد از اینکه آمریکا توان مقابله و ورود مستقیم به جنگ نظامی را از دست داد، با یک برنامه ریزی پیچیده و چندلایه دیگر، که محصول مغزهای متفکر و نخبگان طراحش بود، با پروژه داعش دوباره وارد منطقه میشود تا این بار هم شکست خود در عراق را جبران کند و هم سوریه را بدست بیاورد
⚫️ اما بعد از چند سال اجرای دقیق این پروژه و پشتیبانی سیاسی و پشتیبانی نظامی از زمین و هوا و دریا از داعش، این پروژه هم شکست میخورد و علاوه بر اینکه سفره داعش از منطقه جمع می شود، سوریه هم به سمت مخالف اصلی آمریکا یعنی ایران دست دوستی دراز می کند و رابطه ی خود را قوی و مستحکم تر از همیشه می کند.
🔚بلی آمریکا رو به افول است چون این سنت الهی است که جباران و ستمگران را در هم بشکند و چون یکی از صفات خداوند «قاصم الجبارین» یعنی درهم شکننده زورگویان است.
🔰آن پری چهره که دعوی خدایی می کرد
❗️دیدمش پیر شده، داشت گدایی می کرد...
#افول_آمریکا
نشر دهید
@salehinrasad
هدایت شده از KHAMENEI.IR
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 ببینید| نحوه برخورد حضرت آیتالله خامنهای با جاسوسان آمریکایی که در لانه جاسوسی بازداشت شده بودند
➕ ماجرای تهیه غذای آمریکایی و...
💻 @Khamenei_ir
صرفا جهت اطلاع
شورای نگهبان به لایحه الحاق به CFT ایراد گرفت
سخنگوی شورای نگهبان:
🔹اعضای شورای نگهبان بیش از ۲۰ ایراد را به لایحه الحاق ایراد به کنوانسیون مقابله با تأمین مالی تروریسم وارد دانستند.
🔹این ایرادات که شامل ابهام، مغایرت با شرع و قانون اساسی است پیش از این از سوی شورای نگهبان و در موعد مقرر به مجلس اعلام شده است.
آغاز دور دوم تحریمها علیه ایران
امروز یکشنبه مورخ ۱۳ آبان ۹۷ مطابق با ۴ نوامبر شروع دور دوم تحریم های امریکا علیه ایران و بازگشت تحریم های نفتی می باشد. دور دوم تحریم ها ادامه دور اول می باشد اما با این تفاوت که این دوره تحریم های نفتی تاثیرات سوء بیشتری بر بازار های اقتصادی کشور می گذارد که میزان اثر گذار بر هر بازار با یکدیگر متفاوت است.
در بخش فولاد، آهن و سنگ آهن همانطور که پیش تر اکثر کارشناسان بر آن تاکید کردند موضوع حمل و نقل در بازار های بین المللی می باشد که با مشکل مواجه خواهد شد. بیشتر کارشناس عقیده دارند با توجه به سهم بالای ایران در بخش صادرات فولاد، بازگشت تحریم ها تاثیر خود را بر این بازار و بازار های مالی خواهد گذاشت.