خبر و نظر:👈⛽️ نظر دکتر قدیری ابیانه در مورد طرح هر ایرانی یک لیتر
خبر👈طرح نمایندگان:
🔺در ماده ۱ این طرح آمده است که دولت موظف است دو ماه بعد از لازمالاجرا شدن این قانون سهمیهبندی بنزین را بر مبنای هر ایرانی روزانه یک لیتر اعمال کند.
🔺وزارت نفت موظف است سامانه بورس الکترونیک معاملات بنزین سهمیهبندی را ایجاد و امکان خرید و فروش بنزین مازاد بر نیاز شهروندان را فراهم کند.
🔺جایگاههای سوخت موظفند بنزین آزاد را بر مبنای قیمت این سامانه به فروش برسانند.
نظر:👈هرچند در این طرح خواستهاند که همه مردم که صاحبان اصلی بنزین تولیدی هستند از یارانهای که امروز برخوردارترها از آن سهم بیشتری می برند بهرهمند شوند اما این طرح مجلس ناکارآمد و دردسرساز و مشکل آفرین است.
عشایر و روستائیان بیسواد مثلا بشاگرد چطور می توانند سهم خود را از طریق سامانه به فروش بگذارند؟!
بهترین راه این است که قیمت بنزین و سایر فرآوردهها واقعی شود، یعنی با احتساب قیمت نفت خام، هزینههای پالایش و حمل و نقل و توزیع.
دولت هم از محل درآمدهای حاصله از محل واقعیسازی قیمتها سهم مردم محروم را نقدی یا به هر طریق ممکن به نفع طبقات محروم هزینه کند. البته باید سهم دستگاههای حکومتی و نظامی و انتظامی و دانشگاهها و مدارس و بیمارستانها و آتش نشانیها آمبولانسها و ... از مصرف سوخت خودروهای آنها هم در نظر گرفته شود.
با واقعیسازی قیمت سوخت:
1- قاچاق سوخت کلا منتفی خواهد شد.
۲- از ایجاد سامانهها و دستگاههای توزیع سهم بنزین و نظارت بر آن و هزینههایی که به کشور تحمیل میشود جلوگیری خواهد گردید.
۳- مردم با توجه به واقعی شدن قیمت سوخت از مصرف بی رویه آن پرهیز خواهند کرد.
۴- استفاده از انرژیهای تجدیدپذیر مثل انرژی خورشیدی که به نسبت قیمت واقعی سوختهای فسیلی به صرفه هست به شدت و سرعت گسترش خواهد یافت.
۵- ایران از مزیت ترانزیتی خود به خاطر ندادن سوخت یارانهای به خودروهای حامل کالاهای ترانزیتی سود خواهد برد.
۶- در محاسبات مزیت اقتصادی طرحها و کارخانجات از غلطیدن در اشتباه به خاطر محاسبه قیمت یارانهای سوخت اجتناب خواهد گردید و جلوی زیانهای ملی از این طریق گرفته خواهد شد.
۷- بودجه شفاف خواهد گردید.
۸- میل به استفاده از حمل و نقل عمومی و نیز خودروهای کم مصرف و اجتناب از رفت و آمدهای اجتناب پذیر افزایش خواهد یافت.
۹- کارخانجات اتومبیلسازی به دلیل بوجود آمدن میل مردم به استفاده از خودروهای کم مصرف به تولید خودروهای کممصرفتر روی خواهند آورد و مردم حاضر خواهند بود مبلغ بیشتری برای برخوردار بودن از تکنولوژی مصرف کمتر سوخت بپردازند.
۱۰- به دلیل کاهش مصرف سوخت در کشور، وضعیت محیط زیست و در نتیجه وضعیت سلامت مردم بهبود خواهد یافت و به دنبال آن هزینههای درمانی مردم و دولت کاهش خواهد یافت.
۱۱- به دلیل کاهش رفت و آمد با خودروهای شخصی، ترافیک وضعیت بهتری و روانتری خواهد یافت.
۱۲- جابجایی گستردهای در سطح شهرها بوجود خواهد آمد به نحوی که افراد سعی خواهند کرد در محلی نزدیکتر به محل کار خود سکنی گزینند تا هزینههای کمتری برای رفت و آمد متقبل شوند.
۱۳- در ساخت ساختمانها توجه بیشتری به صرفه جویی در مصرف انرژی صورت خواهد گرفت.
۱۴- از محل حذف یارانه پنهان ناشی از ارزان فروشی سوخت، امکان توسعه گسترده حمل و نقل عمومی و جاده و راه آهن و مترو و ... فراهم میگردد.
۱۵- امکان کسب درآمد بیشتر از صادرات فرآوردههای نفتی به دلیل کاهش مصرف آن در داخل فراهم خواهد گردید و از واردات این فراوردهها هم بینیاز خواهیم شد.۱۶- و منافع بیشمار دیگر
goo.gl/DS8jaa
بر اساس آخرین گزارش صندوق بین المللی پول (IMF)، به نظر میرسد رشد اقتصادی جهان با روندی نزولی در سالهای اخیر روبهرو است. کاهش رشد اقتصادی اقتصادهای بزرگ، همچون چین و حجم بدهیها که به طور معناداری نسبت به بحران جهانی ۲۰۰۸ بیشتر شده و به حدود ۲۲۵ درصد تولید ناخالص داخلی جهانی رسیده، عامل مهمی در کاهش رشد اقتصادی است.
@salehinrasad
عبدالناصر همتی، رئیس بانک مرکزی اعلام کرد: پس از کشورهای چین، کرهجنوبی، هند و ترکیه امروز ژاپن عملیات واردات نفت از ایران را آغاز کرد و به تدریج درآمدهای جدید نفتی در کنار دهها میلیارد دلار منابع فعال بانک مرکزی در نزد بانکهای خارجی که پشتیبان قوی و مطمئن کشورمان است، به چرخه تجاری وارد میشود.
@salehinrasad
▼ گزارش روز
فرار از پاسخگویی
«حسین موسویان» در تازهترین یادداشت خود درباره اینکه چرا دولت نسبت به خروج و بدعهدی آمریکا و امروز و فردا کردنهای اروپا سکوت کرده است، مینویسد: «همانطور که اجرای برجام با تصمیم همه ارکان کلیدی نظام اعم از مجلس، دولت، شورای امنیت ملی و در رأس آن مقام معظم رهبری صورت گرفت، آتش زدن برجام هم باید قاعدتاً همین مسیر را طی کند. ضمن اینکه طبق قانون اساسی، شخص مقام معظم رهبری به تنهایی اختیار کامل دارند. منتها سابقه رهبری ایشان نشان میدهد که در موارد حساس، نظرشان عمدتاً بر همفکری و تصمیم جمعی بوده است؛ بنابراین سبقت بر رهبری مجاز نیست.» این جملات در حالی مطرح میشود که آقای روحانی در روزهای مذاکره و پس از آن تأکید کرده بود «دولت و رئیسجمهور مسئول مذاکرات است و مسئولیت تمام کارها را برعهده میگیرم.» یا محمدجواد ظریف، وزیر امور خارجه کشورمان گفته بود: «رهبری چارچوب کلی را تعیین میکنند و مسئولیت مذاکره با من است، ایشان صحبت کردند و بزرگواریشان نسبت به من را مطرح کردند، من نیز قدردان این بزرگواری هستم... ما باید خرج نظام و رهبری شویم، نه اینکه رهبری خرج ما و نظام شود.» اما حالا که برجام نتوانسته است به اهداف خود برسد، رسانهها و چهرههای نزدیک به دولت به جای طرح سؤال از مسئولان برجام برخلاف گفته محمدجواد ظریف از رهبری خرج میکنند تا شاید بتوانند از زیر بار فشار افکار عمومی و انتقادهای مردم درباره سرنوشت برجام رها شوند!
🇮🇷به ما بپیوندید:
http://sapp.ir/salehinrasad
http://eitaa.com/salehinrasad
بعد از سلطان سکه
سلطان قیر
سلطان کاغذ
سلطان ترامادول
امروز معلوم شد سلطان موز هم داریم. !
حسین مقصودی، نماینده سبزوار: آقای روحانی شما که داعیه مبارزه با فساد را دارید، ببینید سلطان موز چه نسبتی با شما دارد؟ /فارس
@salehinrasad
برای بستن پرونده پالرمو و CFT
گواهی امروز شمخانی کافی است
🔹آقای شمخانی، دبیر شورای عالی امنیت ملی است؛ یکی از مراکز مهمی که موضوعات کلان امنیت ملی را رصد می کند.
♦️او امروز گفته است: "مذاکره با آمریکا بیفایده است. ما بیش از این اجازه نداریم که فرصت ملت ایران را صرف روندهای بیحاصل کنیم. اروپاییها از ما خواستند از برجام خارج نشویم. پذیرفتیم تا به اروپا فرصت بدهیم نشان دهد توان تصمیمگیری مستقل از آمریکا را دارد. اروپا هم اگر در پرداخت هزینهی حفظ برجام مردد است، باید بداند که ایران معطل آنها نیز نخواهد ماند".
🔹اگر آمریکا و اروپا در دیدبانی امنیت ملی، غیر قابل اعتماد و بدعهد و کلاهبردار ارزیابی می شوند -و نشانه روشنش نیز همین است که نعش برجام زیر پای آنهاست-، برخی دولتمردان چگونه می توانند ادعا کنند که #مصلحت در اعتماد دوباره به غرب و پذیرش کامل دیکته ها و مطالبات FATF در قالب الحاق به کنوانسیون پالرمو و CFT است؟!
♦️چرا نه سه سال اجرای برجام و نه اجرای 37 مطالبه (از مجموع 41 مطالبه FATF) به لغو تحریم ها منتهی نشد و به جای بهبود وضعیت اقتصادی به پسرفت انجامید؟ مگر نه اینکه مدیران غربی FATF بارها تصریح کرده اند حتی با انجام همین یکی دو تعهد باقی مانده نیز معلوم نیست ایران را از لیست سیاه خارج کنند؟
🔹عقل می گوید تا چک طرف کلاهبردار در معامله "نقد-نسیه" قبلی پاس نشده، معامله جدیدی انجام ندهید و دوباره دارایی خود را در ازای وعده بی ضمانت واگذار نکنید؟ (حالا که وعده هم نمی دهند!). بنابراین باید پرسید آنان که چنین وسوسه ای را انجام می دهند، مصلحت اندیش هستند یا فاقد عقل معاش در خوش بینانه ترین احتمال، و آلوده به نفوذ دشمن، در احتمالی واقعی تر؟
♦️ همین شهادت آقای شمخانی -که واقعیت جلو چشم مردم هم هست- برای رد لوایح مربوط به پالرمو و CFT در مجمع تشخیص مصلحت نظام و مشروط کردن ادامه همکاری با FATF به تغییر ملموس رویکرد غرب کافی است.
🔹فراموش نکنیم وزارت خارجه و دولت، نسبت به 29 شرط رهبری، مجلس و شورای امنیت ملی برای اجرای برجام، اهتمام و درایت نداشتند و بنابراین شایستگی تجویز نسخه و آدرس جدید را که تنه به تنه نسخه های مردود قبلی می زند، ندارند.
@IMANI_mohammad
⭕️کره شمالی با وجود پیوستن به CFT و پالرمو از لیست سیاه FATF خارج نشده است+ سند
🔺در حالی دولت با هدف خروج ایران از لیست سیاه FATF به دنبال پیوستن به کنوانسیونهای CFT و پالرمو است که سالها از عضویت کره شمالی در این کنوانسیونها می گذرد و نه تنها از لیست سیاه خارج نشده، بلکه متهم به تامین مالی گسترش سلاحهای کشتار جمعی شده است.
🔺وضعیت کره شمالی می تواند نشانه ای برای ایران باشد که با پیوستن به این کنوانسیونها، لزوما از لیست سیاه FATF خارج نخواهیم شد
هدایت شده از صوتهای رهبر انقلاب
📼 صوت سخنرانیهای حضرت آیتاللهالعظمی
استاد #سید_علی_خامنه_ای
با موضوع #سازش_با_امریکا
👇👇👇
هدایت شده از صوتهای رهبر انقلاب
هزینه های سازش.mp3
2.64M
🔹اینجور نیست که قدرتهای توطئهگر به یک حدّی قانع باشند.
وقتی عقبنشینی کردید، با فشار مطالبهی جدیدی را مطرح میکنند.🔹
#سازش_با_امریکا
#هزینه_سازش
••※[🔹∷∷※∷∷🔹]※••
@khamenei_voice
@t_manzome_f_r
هدایت شده از صوتهای رهبر انقلاب
13950609_17374_192k.mp3
2.84M
🔹سازش با همهی کسانی که با شما کاری ندارند.
اما با کسانی که انسانها را به بردگی گرفتند باید جهاد کرد🔹
#سازش_با_امریکا
#سازش_با_چه_کسانی
••※[🔹∷∷※∷∷🔹]※••
@khamenei_voice
@t_manzome_f_r
هدایت شده از صوتهای رهبر انقلاب
هیچ سازشی با استکبار نخواهیم داشت.mp3
6.24M
🔹جواب شیطنتهای امریکا را خواهیمداد
بدانید که انشاءالله پیروزی با ماست🔹
#سازش_با_امریکا
#هیچ_سازشی_با_استکبار_نخواهیم_کرد
••※[🔹∷∷※∷∷🔹]※••
@khamenei_voice
@t_manzome_f_r
هدایت شده از صوتهای رهبر انقلاب
13920804_7596_64k.mp3
5.56M
🔹 امریکائیها باید دست از سر مردم عراق بردارند تا ملت عراق کشورشان را خودشان اداره کنند🔹
#سازش_با_امریکا
#مستند_صوتی_تجربه_مذاکره
••※[🔹∷∷※∷∷🔹]※••
@khamenei_voice
@t_manzome_f_r
هدایت شده از محمد ایمانی l مصاف عقل و جهل
روحانی چرا هنجارشکنی می کند؟ -1
✍ سخنان اخیر آقای روحانی با اعتراض علما و مراجع مواجه شده است. آیتالله مکارم شیرازی در اعتراض به این سخنان گفت "سخنان رئیسجمهور درباره حجاب و فضای مجازی زننده بود. شما رئیس جمهوری اسلامی هستید؛ نه رئیس جمهور دموکراتیک سکولار. رئیس جمهوری که قسم خورده ارزش های اسلامی را حفظ کند، باید به قسم خود پایبند باشد".
♦️علت خودزنی آقای روحانی که کسوت روحانیت (عبای پیامبر ص) را بر تن دارد، چیست؟ مگر نه اینکه او عادت داشت هر چند وقت یک بار، هیئتی را نزد مراجع و علما در قم بفرستد تا همراهی و حمایت ایشان را نسبت به خود و دولت جلب کند؟ پس چرا اکنون به صورت مبانی و ارزش های اسلامی چنگ می اندازد و مرتکب مواضع هنجارشکنانه فرهنگی و ساختار شکنانه سیاسی می شود؟
🔹باید دید روحانی در ارتکاب این مواضع رادیکال، فعال و انتخابگر است یا منفعل و متاثر؟ غرض این نیست که از او رفع مسئولیت کنیم؛ این رویکرد، او را در موضع اتهام و مجرمیت قرار می دهد و موجب زوال صلاحیت های ریاست جمهوری و روحانی بودن -مگر در حد نام خانوادگی- می شود.
♦️واقعیت این است که روحانی در مسیر عقبگرد نسبت به محکمات دینداری و دین و انقلاب، دچار "مجبوریت از سر انتخاب قبلی"! شده است. ابتدا علت را بشناسیم و سپس درباره این اجبار حرف بزنیم.
🔹آقای روحانی در حالی که هنوز به اولین سالگرد دومین انتخاب خود برای ریاست جمهوری نرسیده بود، دچار ریزش شدید مقبولیت و محبوبیت بین مردم به ویژه رای دهندگان شد. روزنامه آرمان از روزنامه های حامی دولت، دیروز ضمن گفت و گو با فرزانه ترکان (عضو مرکزیت کارگزاران) نوشت "دولت روحانی دارای پایینترین میزان محبوبیت میان دولتهای پس از انقلاب است".
♦️این نظرسنجی ها دایما به روحانی و تیم لصلی وی عرضه می شود و حالتی از کلافگی و برآشفتگی را تولید می کند. آنها می فهمند که هم چوب حراج به سرمایه افتخار آمیز هسته ای (که حتی میان طیف های مخالف جمهوری اسلامی هم مایه مباهات بوده) زده اند، هم در دلداگی یکطرفه به آمریکا و اروپا، دچار آسیب عاطفی شدید شده اند، و هم سفره نسبتا تامین مردم را به باد داده و مردم را شاکی کرده اند.
🔹هر انسان آزاده و مختاری، در چنین موقعیتی، از سرعت تاختن در بیراهه و خسارت می کاهد، می ایستد و می کوشد اصلاح و جبران کند. اما مشاوران وسوسه گری هستند که رگ خواب برخی مدیران را پیدا کرده اند و درماندگی ناشی ازعبور از خط قرمز ها و هنجارهای اسلامی و ملی را می شناسند. بنابراین در چنین وضعیتی نسخه افراطی گری و رادیکالیسم (هنجار شکنی دوباره) را می پیچند.
(ادامه دارد)
@IMANI_mohammad
هدایت شده از محمد ایمانی l مصاف عقل و جهل
روحانی چرا هنجارشکنی می کند؟ - 2
♦️توجیه مشاوران وسوسه گر این است که همین رفتار متهورانه، علت عمده پیروزی در انتخابات 96 بود و اکنون می تواند مقبولیت شدیدا سقوط کرده را مجددا بر گرداند؛ به عبارت دیگر، دوباره دوقطبی های ساختگی و عوام فریبانه را احیا کند.
🔹این پیشنهاد البته ظاهری گره گشا دارد اما در باطن، اولا عقیم است (بلکه چالش مقبولیت را تشدید می کند) و ثانیا در متن نقشه اصلی جبهه دشمن تعبیه شده و به چشم مهره انتحاری و دژ شکن به دولت می نگرد. عقیم است، چون شرایط فعلی با ابتدای سال 96 تفاوت کرده است. آن زمان کنگره آمریکا تصویب تحریم های جدید و چند لایه را به بعد از انتخابات ایران موکول کرد تا آسیبی به طیف مروّج خوش بینی به غرب وارد نیاید
♦️ ضمنا تصور القایی به عموم این بود که سال 96 و 97، سال رونق اقتصادی است؛ اما درست بعد از انتخابات، فشار اقتصادی به خاطر سوء مدیریت عود کرد و موجب اعتراضات صنفی و کارگری متعدد حد فاصل خرداد تا دی 96 شد؛ پس از آن هم که وضعیت اقتصادی و واگذاری 18 میلیارد دلار ارز به رانت خوران و ایجاد تورم بالای 50 درصد معلوم است.
🔹بنابراین احیای دوقطبی های آمیخته به هنجارشکنی، صرفا نمک پاشیدن به زخم مردم تلقی می شود؛ چرا که تصور عمومی بر این است که دولت و شخص رئیس جمهور، اقتصاد و معیشت مردم را رها کرده و سرگرم حاشیه سازی و رفتارهای فانتزی شده اند.
♦️حق با فرزانه ترکان است که به آرمان گفت "دولت، فاقد برنامه و فرمانده اقتصادی است". ور رفتن با دین و حجاب، احساس ولنگاری مدیریتی نسبت به اقتصاد را جبران نمی کند بلکه موجب انزجار می شود.
🔹اما دشمن حتما از رادیکالیسم زدگی روحانی شادمان است؛ چرا که پمپاژ حس بی اعتنایی دولت به اولویت های معیشت مردم و ناتوانی آن، لازمه ایجاد بن بست در درون کشور و اجرای نقشه "ضربت از داخل" است.
♦️همچنین به تعبیر رهبر حکیم انقلاب، «نظام وقتی اسلامی است که در آن همه اجزای اسلام محفوظ باشد و صورت و سیرت اسلام حفظ بشود...آنچه امروز در زبان مستکبرین و مخالفین جمهوری اسلامی مشاهده می کنیم که با تغییر رفتار از آن یاد می کنند، همین است.
🔹مقتدای انقلاب همچنین فرموده اند «هدف اصلی جنگ نرم، استحاله جمهوری اسلامی ایران و تغییر باطن و سیرت، با حفظ صورت و ظاهر آن است. در چارچوب اهداف جنگ نرم، باقی ماندن نام جمهوری اسلامی و حتی حضور یک معمم در راس آن مهم نیست، مهم آن است که ایران تامینکننده اهداف آمریکا، صهیونیسم و شبکه قدرت جهانی باشد».
🔸آقای روحانی متاسفانه در مسیری افتاده که می توان نام آن را "سیاست خُسران" (نابودی خود و همه دارایی خویش) نامید. مشفقانه باید هشدار داد : حالا که دنیا و معاش مردم را دچار خسارت های بزرگ کرده اید، با معاد و آخرت مردم کاری نداشته باشید.
@IMANI_mohammad
⭕️ با برجام چه بايد كرد؟ (1)
✍ مجید شاکری، اقتصاددان
🔹" برجام معامله ای بود که در آن پسری( ایران) پذیرفت به قیمت یک میلیون تومان(بازدارندگی هسته ای) شکلاتی( بند 29 برجام) را از فروشنده( آمریکا) بخرد. فروشنده بعد از نقد گرفتن یک میلیون تومان، به پسرک گفت داخل مغازه بایست تا از پشت دخل شکلات را بیاورم. در این مدت برای آن که حوصله ات سر نرود اجازه داری از این تخمه های روی میز بخوری به شرطی که تخمه های سفید را برداری و نه سیاه را(پی نوشت 16 از پیوست دوم برجام). سایر افراد حاضر در مغازه هم با دلداری دادن پسرک به او تاکید می کردند که فروشنده الان با شکلات خواهد آمد و گاهی هم همنوا با پسرک می گفتند چقدر اوردن یک شکلات طول کشید. سرانجام شب شد و در حالی که پسرک همچنان منتظر بود تا شکلات را بدست اورد صاحب مغازه آهسته ولی به وضوح به کنار در رفت و گفت میخواهم مغازه را تعطیل کنم. سایر حضار به سرعت و از ترس ماندن پشت در بسته مغازه را ترک کردند اما پسرک با عصبانیت فریاد کشید که حق با من است و من در مغازه خواهم ماند تا شکلات من را بدهی. صاحب مغازه خندید در را قفل کرد و رفت. و پسرک هم چنان وسط مغازه بسته و خالی ایستاده و فریاد می کشد و "حقانیت" خود را اثبات می کند."
🔹این مثال در دل خود مثالهای جنبی ای دارد:
1⃣ شکلات یک میلیون تومانی واقعا در بازار وجود دارد ولی شانس اینکه یک شکلات یک میلیون تومان باشد عقلا کم است. بندهای اقتصادی برجام بسیار کلی و بدون ضمانت هستند و اگر چه از پنجره ان ممکن است به اهداف عالی اقتصادی مطروح در بند ۲۹ دست یافت اما شانس این مسئله عقلا کم است. حتی انچه به صراحت در پیوست دوم برجام از SDN خارج شده بدلیل نبستن مکانیزم باز گشت به اس دی ان همراه با نبستن تعداد لایه های ذینفع نهایی از دید اوفک عملا فاقد ارزش صریحند. این حقیقت این امر را به ذهن متبادر می کند که اساسا هدف طرف ایرانی مذاکرات گرفتن امتیاز اقتصادی برای ایران نبوده. امری که امروز خود مقامات محترم وزارت خارجه هم بر آن صحه می گذرند، اگر چه این صحه گذاری کاملا خلاف اظهارات این عزیزان در همه چهار سال گذشته است.
2⃣ منطقی نبود پسرک بعد از دادن یک میلیون تومان نقد و در حالی که مغازه دار پشت دخل بود در اعتراض به “بدعهدی، تعلل و عدم ایفای تعهدات "مغازه دار از مغازه(برجام) خارج شود چون عملا به معنای چشم پوشی از حق بدست امده از پرداخت یک میلیون تومان بود. ایا ممکنه است پسرک دوباره یک میلیون تومان بدست اورد؟ بله اما بعد از کار بسیار و گذر زمان.
3⃣ منطقی نبود وقتی مغازه دار کرکره را پایین می کشید پسرک در مغازه بماند و باید یا زیر کرکره را میگرفت و فریاد می زد و لگد، و یا قبل از بسته شدن کرکره خارج می شد.
4⃣ پسرک اکنون حتی اگر بخواهد هم نمی تواند از مغازه خارج شود چون در بسته است و حداکثر تلاش او برای بیرون آمدن از مغازه تلاش مذبوحانه ای برای بیرون آوردن نوک بینی خود از سوراخهای کرکره خواهد بود.
5⃣ پسرک دو راه دارد، نخست آن که به دنبال قیچی اهن بر داخل مغازه بگردد و به نوعی کرکره را باز کند و خلاص شود و یا آن که در مغازه بایستد و فریاد بکشد و از حق خود سخن بگوید. ما دومی را انتخاب کرده ایم.
6⃣ سایر حضار که حالا بیرون کرکره هستند یا نمی خواهند به ما کمک کنند یا نمی توانند چون کلید قفل آن را ندارند و دلیلی هم نمی بینند برای کسی که خودش تلاشی برای خروج از مغازه نمی کند و صرفا بي هدف فرياد مي كشد، کاری بکنند.
7⃣ برجام بلحاظ حقوقی حتی یک Gentleman agreement هم نيست و صرفا يك Deal است. به همين خاطر تيم حقوقي ايران عملا امكان استفاده از آن را در شكايت عليه آمريكا نداشت و ناچار به عهدنامه مودت استناد كرد./ کانال اقتصاد سیاسی
🌐 #امور_خارجه | #اقتصادی | #سیاسی
@salehinrasad
رهنمود حکیمانه رهبر انقلاب: هرگز
به برنامهها و توصیههای غرب اعتماد نکنید
♦️برای پیشرفت علمی از همه تواناییهای غربیها استفاده کنید و از شاگردی کردن و یادگرفتن هرگز پرهیز نکنید، زیرا ما از شاگردی کردن ننگمان نمیآید بلکه از «همیشه شاگرد ماندن» ننگمان میآید.
🔹هیچگاه به برنامهها و توصیههای غربیها اعتماد نکنید.
♦️همواره باید به توصیه غربیها با سوءظن نگریسته شود. کشورهای غربی که امروز بیشترین پیشرفتها را در زمینه علوم جدید دارند، بیشترین جنایات را نیز در طول تاریخ بر ضد ملتها مرتکب شده اند.
@IMANI_mohammad
هدایت شده از معرفت
📚کتاب "انقلاب چهل ساله؛ نگاهی به دستاوردهای جمهوری اسلامی ایران"
✍🏻تهیه و تدوین: دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم، معاونت فرهنگی و تبلیغی، گروه تأمین منابع
◀️ نوع فایل: PDF
در کانال مهارتهای تبلیغی(منبر)
🆔 : @MaharateTabligh
هدایت شده از معرفت
enghelab chehel sale97.10.251.pdf
3.66M
فایل کتاب "انقلاب چهل ساله؛ نگاهی به دستاوردهای جمهوری اسلامی ایران"
🆔 : @MaharateTabligh