🔴 کدام وحدت و کدام اصول؟
🔻پرسشهای زیادی از ناحیه مومنین مطرح میشود که منظور از وحدت چیست و وحدت حول چه اصولی صحیح است؟ بهترین پاسخها را رهبر انقلاب #امام_خامنه_ای به این سوال دادهاند.
🔻ایشان در تاریخ ۳۱/۵/۱۳۸۹ میگویند:
"وحدت هم که ما گفتیم منظور من اتحاد بر مبنای اصول است. بنابراین وحدت با کیست؟ با آن کسی که این اصول را قبول دارد. به همان اندازهای که اصول را قبول دارند، به همان اندازه ما با هم مرتبط و متصلیم؛ این میشود ولایت بین مؤمنین. آن کسی که اصول را قبول ندارد، نشان میدهد که اصول را قبول ندارد یا تصریح میکند که اصول را قبول ندارد، او قهراً از این دائره خارج است. بنابراین با این تفصیل و توضیحی که عرض شد، هم طرفدار وحدتیم، هم طرفدار خلوصیم"..
🔻حالا طبق کدام شاخصهها و اصول؟ مهمترین اصول و شاخصههای اصولگرایی از نظر رهبر انقلاب چیست؟ ایشان در تاریخ ۶/۶/۱۳۸۵ مهمترین اصول و شاخصهای اصولگرایی را معرفی میکنند:
1⃣ عدالتخواهی و عدالتگستری
2⃣ فسادستیزی، سلامت اعتقادی و اخلاقیِ مسئولان کشور
3⃣ ساده زیستی و مردمگرایی
4⃣ تواضع و نغلتیدن در گرداب غرور
5⃣ اجتناب از اسراف و ریختوپاش
6⃣ خردگرایی و تدبیر و حکمت در تصمیم گیری و عمل
7⃣ مسئولیتپذیری و پاسخگویی
8⃣ اهتمام به علم و پیشرفت علمی
9⃣ سعهی صدر و تحمل مخالف
🔟 اجتناب از هواهای نفس
1⃣1⃣ شایستهسالاری، نظارت بر عملکرد زیر مجموعه
2⃣1⃣ تلاش بیوقفه برای این خدمات
3⃣1⃣ قانونگرایی
4⃣1⃣ شجاعت و قاطعیت در بیان و اعمال آنچه که حق است
5⃣1⃣ انس با خدا، قرآن و استمداد دائمی از خدا
🔻حالا همه کسانی که دنبال وحدت و تاکید بر شاخصهها و اصول هستند، راه برایشان روشن شده و مجموعهها و افراد را با این سنجهها بنسجند نه بر مبنای تعصبات حزبی و دعواهای اصولگرایی اصلاحطلبی!
#انتخابات_98
#انتخابات_مجلس
✅ داود مدرسی یان
🍀🍀🍀
#کانال_رصد
@salehinrasa
#انس_با_قرآن
#حجت_الاسلام_عابدینی :
خدا رحمت کند حضرت آیت الله بهجت را ایشان میفرمودند این حدیث شریف که وارد شده که پیغمبر اکرم فرمودند: إِنِّي تَارِكٌ فِيكُمُ الثِّقْلَيْنِ كِتَابَ اللَّهِ وَ عِتْرَتِي أَهْلَ بَيْتِي وَ إِنَّهُمَا لَنْ يَفْتَرِقَا حَتَّى يَرِدَا عَلَيَّ الْحَوْضَ (وسائل الشیعه ج 27 ص 33). در این روایت شریف که من دو چیز را بین شما باقی میگذارم که اینها از هم جدا نمیشوند تا بر حوض کوثر بر من وارد شوند حالا بحث حوض کوثر چیست جای خودش، اصل بر این است که این دو جدا نمیشوند تا آن جا بر من وارد شوند إِنْ تَمَسَّكْتُمْ بِهِمَا لَنْ تَضِلُّوا أَبَداً (مستدرك الوسائل ج 11ص 372) اگر کسی تمسک بکند به اینها گمراه نمیشود ایشان میفرمودند که این روایت شریف سرّی از اسرار شیعه را بیان میکند و آن سرّ این است که این دو امکان جدا شدن ندارند و اگر ما در دوران غیبت واقع شدیم به ظاهر میبینیم امام زمان مان را برای ما در دسترس ما نیست معلوم میشود اگر با قرآن رابطه برقرار شدیم به امام زمان متصل شدیم یعنی جدایی امکان ندارد نه این که اعتباری جدا نمیشوند اصلاً حقیقتاً این دو حقیقت با هم یک حقیقت واحده هستند که میفرماید جدا نمیشوند.
دارد خبر از واقعه میدهند که در واقع اینها یک حقیقت واحده هستند لذا ایشان میفرمود اگر در دوران غیبت کسی به دنبال #امام_زمان میخواهد بگردد رجوع به قرآن و #انس_با_قرآن، آن حقیقت را برایش محقق میکند لذا هر چه محبت ما به قرآن بیشتر میشود ایشان میفرمود که محبت با قرآن و انس با قرآن قدرت حفظ ایجاد میکند برای انسان یعنی کسانی که میخواهند قرآن را حتی حفظ بکنند هر چقدر محبت به قرآنشان بیشتر باشد این محبت تسهیل در حفظ ایجاد میکند.
#مهجوریت_قرآن
🍀🍀🍀🌸🌸🍀🍀
#کانال_رصد
@salehinrasa