🔘سوال:آیا از رهبری هم می شود انتقاد کرد؟
پاسخ نهاد رهبری در ارتباط با سوال بالا: براساس اعتقادات دینى ما، فقط پیامبران، حضرت زهرا و ائمه اطهار(ع) معصوم اند. ازاین رو هیچ کس ادعا نمى کند که احتمال اشتباهى در رفتار و نظرات مسئولین عالیرتبه نظام حتی ولى فقیه نیست. بلکه احتمال خطا و اشتباه در مورد ولى فقیه وجود دارد و ممکن است دیگران به خطاى او پى ببرند. ازاین رو مى توان از ولى فقیه انتقاد کرد. نظام اسلامی نه تنها انتقاد از ولى فقیه را جایز مى شماریم؛ بلکه براساس تعالیم دینى، معتقدیم یکى از حقوق رهبر بر مردم، لزوم دلسوزى و خیرخواهى براى او است. این حق تحت عنوان «النصیحة لائمة المسلمین» و امر به معروف و نهى از منکر تبیین شده است. نصیحت به معناى خیرخواهى براى رهبران اسلامى است که یکى از ساز و کارهاى تحقق آن اندرزدهى است. بنابراین نه تنها انتقاد از ولى فقیه جایز است؛ بلکه در جاى خود واجب شرعى است و منافع و مصالح شخصى یا گروهى نباید مانع انجام دادن آن شود. از این رو، در نظام جمهوری اسلامی ایران، نه تنها قانون اساسی با برابر دانستن رهبری در برابر قانون مانند همه شهروندان ایران امکان نقد رهبری را فراهم آورده است بلکه هرگز قاعده ای حتی عرفی برای جلوگیری از نقد رهبری وضع نشده است. و حتی نهادی قانونی که کار ویژه نظارت و نقد و بررسی اعمال رهبری را به صورت دائمی و توسط متخصصان و کارشناسان بر عهده داشته باشد، پیش بینی شده که همان مجلس خبرگان رهبری است. (ر.ک: مجلس خبرگان، علی رضا محمدی، نشر معارف، ۱۳۸۵)
البته در عین حال باید توجه داشت گفتار ولی فقیه به سه بخش تقسیم می شود:
۱. فتوا،
۲. توصیه ها و بیانات ارشادی،
۳. احکام حکومتی که یا مستقیماً خود صادر می کند و یا از مجاری قانونی (مانند مجلس شورای اسلامی) صادر می شود.
بخش اول، برای مقلدان او لازم الاجرا است و انتقاد در آن به معنای مناظره علمی و فقهی است که جایز و مطلوب می باشد؛ ولی نیازمند قدرت اجتهاد است.
بخش دوم، الزامی نمی آورد و نقش عمده آن آگاهی بخشی، روشنگری و هدایت است. انتقاد، بحث و تحقیق درباره این امور جایز است و حتی اگر شخصی، نظری مخالف با رهبری داشت، اطاعت از این گونه توصیه های رهبری -تا جایی که با قانونی مخالفت نکند الزامی نیست. در این موارد او می تواند؛ بلکه بنا به اهمیت موضوع باید آرای خود را به رهبر برساند و وظیفه مشاوره را در این باب انجام دهد. البته آرای خود را در سطح جامعه، نباید به گونه ای تبلیغ کند که باعث بی حرمتی و تضعیف رهبر و حکومت اسلامی شود.
بخش سوم، اطاعت از دستورات و احکام ولایی یا قوانین مدون جمهوری اسلامی -که به یک اعتبار احکام ولی فقیه اند برای همگان (حتی غیر مقلدان او) لازم و واجب است و تخلّف از آن به هیچ وجه جایز نیست (حتی اگر شخصی آن قانون را خلاف مصلحت بداند)؛ زیرا روشن است در هر قانون و کشوری، اگر رعایت قوانین و دستورات الزامی، تابع سلیقه های متنوع شود، آن کشور با هرج و مرج مواجه شده و قوانین آن ضمانت اجرایی نخواهد داشت.
@salehinrasad
#پاسخ_به_شبهات_فضای_مجازی
🔹یکی از شبهاتی که این روزها در فضای مجازی مشاهده می شود این سوال است که چرا رهبری خودش مجلس خبرگان را تعیین می کند؟! (شبهه دور)
پاسخ:
مغالطهای که در وارد کردن اشکال دور به رابطهی میان ولی فقیه و خبرگان وجود دارد، در آنجا است که میگویند: ولی فقیه اعتبارش را از مجلس خبرگان کسب میکند؛ در حالی که اعتبار خود خبرگان به امضای ولی فقیه و از طریق تأیید به وسیله شورای نگهبان است که خود این شورا نیز اعتبارش را از رهبر گرفته است؟
1 ـ اعتبار ولی فقیه از ناحیهی خبرگان نیست؛ بلکه نقش آنان “کشف” رهبر منصوب به نصب عام از سوی امام زمان (علیه السلام) است. نظیر اینکه برای انتخاب مرجع تقلید و تعیین اعلم، به سراغ افراد خبره و متخصصان میرویم و از آنان سؤال میکنیم. در اینصورت نمیخواهیم آنان کسی را به اجتهاد یا اعلمیت نصب کنند؛ اگر واقعا آن فرد مجتهد یا اعلم است، تحقیق ما باعث نمیشود از اجتهاد یا اعلمیت بیفتد و اگر هم واقعاً مجتهد واعلم نیست، تحقیق ما باعث نمیشود اجتهاد یا اعلمیت در او به وجود آید. پس سؤال از متخصصان فقط برای این است که از طریق شهادت آنان، برای ما کشف یا معلوم شود که آن مجتهد اعلم ـ که قبل ازسوال ما وجود دارد ـ کیست؟ در اینجا هم خبرگان رهبری، ولی فقیه را به رهبری “نصب” نمیکنند؛ بلکه فقط شهادت میدهند آن مجتهدی که دارای شرایط است و به حکم امام زمان (عجل الله تعالی فرجه) حق ولایت دارد و فرمانش مطاع است، کیست!
2 ـ در انتخابات خبرگان عنصر چهارمی وجود دارد که در دور ادعایی، لحاظ نشده و آن نقش اصلی و عمده مردم است؛ یعنی، شورای نگهبان به هیچوجه، تعیینکننده اعضای خبرگان نیست، بلکه اعضای خبرگان با میل خود برای نمایندگی، نامزد میشوند و کار شورای نگهبان صرفاً نقش کار شناختی از نظر تشخیص صلاحیتهای تصریح شده در قانون اساسی و اعلام آن به مردم است و هیچگونه حق نصب ندارد. خود مردم در میان افراد صلاحیتدار به نامزدهای مورد نظر خود رأی میدهند. بنابراین حلقه دور، باز است و اساساً دوری در کار نیست.
3 ـ افزون بر آن که خود مجلس خبرگان ـ طبق مصوبه داخلی ـ امر تشخیص صلاحیتها را به اعضای فقهای شورای نگهبان سپرده است و چنانچه بخواهد، میتواند آن را به گروه دیگری بسپارد. این امر مطابق قانون اساسی است. (اصل یکصد و هشتم؛ قانون اساسی این حق را به مجلس خبرگان سپرده است.)
هر چند فعلاً گروهی را که خبرگان انتخاب کرده، همان افرادیاند که رهبری برای انجام دادن وظایف قانونی دیگری در نظام اسلامی انتخاب کرده است.
4 ـ اکنون باید دید مطلب ادعا شده، دقیقاً چه وضعیتی دارد؟ اگر نسبت شورای نگهبان و خبرگان همان نسبتی بود که خبرگان با رهبری دارد؛ ادعای چنین دور باطلی، قابل قبول بود:
1- رهبر شورای نگهبان را تعیین و نصب کند؛
2- شورای نگهبان، مجلس خبرگان را تعیین و نصب کند؛ (صرفاً تأیید میکند؛ به درخواست خود مجلس خبرگان و مردم انتخاب میکنند).
3- خبرگان، رهبر را تعیین و نصب کند. (شناسایی و کشف میکنند.)
در حالی که واقعیت چنین نیست؛ زیرا نسبت مجلس خبرگان و شورای نگهبان با نسبت دیگر اعضای مجموعه، متفاوت است.
علاوه بر آن ذکر این نکته ضروری است که رهبر فعلی را مجلس خبرگانی شایستۀ ولایت یافتند که شـورای نگهبانش را امام (ره) تعیین نموده بودند (نه خود رهبر فعلی) و خود امام نیز با اجماع فراگیر مردمی به رهبری برگزیده شدند (نه انتخاب خبرگان). و خبرگان فعلی عندالزوم به بررسی و کشف رهبر بعدی خواهند پرداخت؛ لذا اساس انتخاب رهبری کنونی کاملاً به دور از غائله “دور” میباشد.
@salehinrasad
#سوال از محضر حضرت آقا:
معیار و ملاک برای جدایی و مرز اصول و سلیقهها چیست؟ اصول را چگونه میتوان تشخیص داد؟
#پاسخ: اصول، با سلیقههای گوناگون در زمینههای مختلف، با هم اشتباه نمیشود. اصول، پایههای فکری یک نظام و یک اساس حکومتی است. اسلام، از اصول است؛ استقلال، از اصول است؛ نظام دینی، از اصول است؛ رعایت قوانین اسلامی، از اصول است؛ جهتگیرىِ عمومی ملت و کشور به سمت متدیّن شدن و جامعه را به سمت جامعه اسلامىِ کامل کشاندن، از اصول است. اصول از این قبیل است. سلیقهها این است که یک نفر با زید خوب است، با عمرو بد است؛ یکی از آن خوشش میآید، آن دیگری از آن خوشش نمیآید. در زمینههای اقتصادی، از سلیقه هم بالاتر هست؛ اما اصول نیست. فرض بفرمایید که یک نفر معتقد به سیاست «تعدیل اقتصادی» است، یکی هم مخالف این سیاست است؛ مثلاً معتقد به سیاست نوع دیگر است. اینها از سلیقه هم بالاتر است؛ اما با اصول نباید اشتباه شود. آن کسی که دارای این سلیقهی سیاسی و این روش سیاسی است، وقتی که مسؤولیتی داشته باشد، بر طبق همان عمل میکند؛ آن دیگری میآید و برطبق چیز دیگر عمل میکند؛ اما اصول همیشه محفوظ است. الان شما ملاحظه بفرمایید؛ از زمان ریاست جمهوری بنده، که آنوقت رئیس دولت کسی بود، بعد رئیس دولت کس دیگری شد؛ و زمان بعد از ریاست جمهوری بنده، که رئیس دولت کس دیگری شد؛ با اینکه سلایق سیاسی و اقتصادی تفاوتهای گوناگونی کرده، اما درعینحال همواره در این مدّت، آن پایههای فکری - یعنی اعتقاد به اسلام، اعتقاد به امام، اعتقاد به نظام اسلامی، اعتقاد به مردمی بودن جامعه - همه سر جای خود محفوظ است. این اعتقادها چیزهایی نیست که حتّی با آمدن و رفتن دولتها عوض شود. بنابراین قابل اشتباه نیست.
۷۸/۹/۱
#شب_نشینی_با_آقا
#پرسش و #پاسخ
@salehinrasad
#تبیین منظومه فکری رهبری
KayhanNews75979710412149535586258.pdf
10.83M
بسم الله الرحمن الرحیم
تمام صفحات روزنامه کیهان
امروز پنجشنبه ۱۷ مرداد ۹۸
اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
هدایت شده از انجمن مدرسان بیانیه گام دوم
15-05-98نشریه هادی.pdf
591.7K
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 #نماهنگ
🔸امید و نگاه خوش بینانه به آینده
گام دوم انقلاب
▪کاری ازکانال نورهدایت
#تبیین_مساله_امید
#تبیین_نظام_مسائل_بیانیه
@salehinrasad
📼 صوت سخنرانیهای حضرت آیتاللهالعظمی
استاد #سیدعلی_خامنهای
با موضوع
#شهادت_امام_محمدباقر_علیهالسلام
👇👇👇
امام باقر علیهالسلام و سازماندهی تشکیلات پنهانی تشیع .mp3
5.51M
🔹امام محمدباقر علیهالسلام و سازماندهی تشکیلات پنهانی تشیع🔹
#امام_محمدباقر_علیهالسلام
#انسان_دویستوپنجاه_ساله
••※[🔹∷∷※∷∷🔹]※••
@salehinrasad
13660709_2559-mc.mp3
11.26M
🔹مبارزه با تحریف؛ مهمترین اقدام امام باقر علیهالسلام🔹
#مهمترین_اقدام_امام_محمدباقر_علیهالسلام
••※[🔹∷∷※∷∷🔹]※••
@salehinrasad
VID_20190808_130954-mc.mp3
1.78M
🔹امام باقر علیهالسلام در دوجبهه مبارزه کرد؛
اولاً در جبهه فکر و اندیشه اسلامی و تبلیغ قرآن و اسلام راستین
ثانیاً در جبهه درگیری و برخورد سیاسی🔹
#شهادت_امام_محمدباقر_علیهالسلام
#باقرالعلوم_علیهالسلام
••※[🔹∷∷※∷∷🔹]※••
@salehinrasad
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 ️بنیاد منابع جهانی در گزارشی خبر داد رژیم صهیونیستی در صدر لیست «بحران کم آبی» در جهان قرار دارند.
🔹این همونه که واسه آب کشور ما نسخه میپیچید.
@basijtv
به ما بپیوندید:
@salehinrasad
با #دولت_رکود چه باید کرد؟
✍️ وقتی برجام را (صرف نظر از خوبی و بدی آن) از عملکرد شش ساله دولت برمی داریم، تقریبا هیچ چیزی در کفه ترازو باقی نمی ماند. این ایراد بزرگی است که می توان از آن به عنوان #رکود_زدگی دولت یاد کرد.
🔹آنچه به عنوان رکود تورمی به اقتصاد ما جاری شده، ناشی از همین بی عملی یل سوء رفتار مفرط در دستگاه های مختلف اجرایی است.
♦️به عنوان مثال، بخش مسکن که همواره جزو بازار های پر رونق بوده و موجب رونق تولید، اشتغال زایی و ارزش افزوده اقتصادی بوده، اکنون با رکود سنگین وبی سابقه در طول نیم قرن گذشته دست و پنجه نرم می کند.
🔹بنابر اعلام اتحادیه مشاوران املاک، معاملات مسکن نسبت به مرداد 97، با رکود 78 درصدی در تهران و 53 درصدی در کل کشور روبرو شده است. قیمت ها در همین یک سال، بالغ بر 120 درصد افزایش داشت.
♦️این به معنی دریغ کردن ظرفیت های میلیونی اشتغال از جوانان، زمین خوردن صنعت مسکن و صدها صنعت مرتبط با آن، و همچنین گرفتار شدن مردم به تورم قیمت مسکن و اجاره بهاست.
🔹مشابه همین کارنامه رکود تورمی را می توان در بسیاری دیگر از بخش های تولیدی و اقتصادی رصد کرد. علت چیست؟ این که بسیاری از مدیریت های اجرایی، دچار رکود فکر و برنامه، و فقدان روحیه و نشاط و اراده جوانانه هستند.
♦️سر تیتر اخبار روزنامه ها در یک هفته گذشته را مرور کنید. جز برجام بازی دولتمردان و تلاش برای ایجاد دوقطبی سرگرم کننده درباره خدمت و خیانت آقای ظریف، چیز دیگری هم مشاهده می کنید؟
🔹برجام مرده؛ چون قرار بود مبتنی بر منطق توافق و تعامل دو طرفه باشد. برجام حتی اگر سفره مردم را رنگین و معیشت آنها را فراخ کرده بود -که درست برعکس است- اکنون وجود خارجی ندارد.
♦️با این وجود، دولت همچنان اصرار دارد اولا ماهیت و عایدی برجام را وارونه روایت کند و ثانیا روی امواج دوقطبی در این باره، اسکی روی آب ترتیب دهد. چون هیچ چیز دیگری در کارنامه خود ندارد.
🔹به تعبیر برخی جامعه شناسان و اقتصاد دانان و سیاست شناسان همسو، دولت با انعقاد برجام -و نه حتی زیر پا ماندن آن توسط ظرف مقابل- تمام شد؛ یعنی همان سال 94 یا حداکثر سال 96.
♦️دولت پس از این تاریخ، در اغلب زیر مجموعه های مدیری اصطلاحا فقط "برگزار" شده است. این بی تحرکی، موجب کاهندگی مداوم و تحلیل رفتن بیشتر نیروها و توانمندی های ملی می شود.
🔹دولت یک تیم است و اگر بد بازی می کند، یا به علت بازیگران نابلد و بی روحیه است، یا به خاطر مدیر و سرمربی ناتوان است و یا این که تیم، یک بازی بیشتر بلد نبوده که همان هم لو رفته و حریف، از همان نقشه به عنوان ابزار ضد حمله و گل زدن های پی در پی استفاده می کند.
♦️چه باید کرد؟ دو راه وجود دارد. یکی این که مدیر و مربی و تیم تغییر کند که این متوقف به انتخابات سال دو سال دیگر است. راه دوم این است که در انتخابات سفند ماه آینده، مجلسی مستقل از دولت، دارای شایستگی های نظارتی و مطالبه گر روی کار بیاید.
🔹مجلسی که بتواند دولت را به ریل برنامه ریزی درست، اهتمام به ظرفیت های ملی و منطقه ای، و خلاقیت و پرکاری و کارآفرینی برگرداند. و اگر دولت ناتوان از تغییر و باروری بود، پس از اتمام حجت، به موضوع عدم کفایت در #دولت_رکود بپردازد.
♦️مجلس جوان و انقلابی و کاربلد و دارای انسجام تیمی، مقدمه تشکیل دولتی جوان و با اراده و پرنشاط است. و از همین حالا باید برای چنان مجلس و نمایندگانی اهتمام کرد.
🔹باید تکالیف و اختیارات کم نظیر مجلس را بازخوانی و بر اساس آن، برای تیمی شایسته و منسجم از نمایندگان که قادر به هم افزایی و تقسیم کار درست باشند، برنامه ریزی کرد.
@IMANI_mohammad
رصد بهترین اخبار و تحلیل روز
به ما بپیوندید:
@salehinrasad
رصد:
دوستان خوبم سلام
مجموعهی تبیین منظومه فکری مقام معظم رهبری _علاوه بر اینکه جهت آشنایی با منظومه فکری رهبری، #سیر_مطالعاتی و #دورههای_آموزشی دارد_ سعی کرده خدمات دیگری را نیز جهت دسترسی شما به اندیشهها و بیانات رهبر انقلاب، ارائه دهد.
حتما از این کانالها استفاده کنید:
کانال #صوتهای موضوعی حضرت آقا
@khamenei_voice
کانال #فیلمهای موضوعی حضرت آقا
@video_khamenei
کانال #استیکرهای موضوعی
@stiker_tabyin
کانال #تبیین و #تحلیل بیانات حضرت آقا
@tabyin_tahlil_ejtehad
کانال #رسانه تشکیلات تبیین
@rasaneh_t_t
کانال #سخنرانیهای استاد فخریان
@Ostad_fakhrian
کانال #انسانشناسی
@ensan_shenasi
✔️کانالهای عکسنوشته نکات کتب سیر مطالعاتی:
۱. کانال کتاب طرح کلی اندیشه اسلامی در قرآن
@ketabetarhekoli
[ کانال استیکر نکات کتاب طرح کلی
[ @stikertarhekolli
۲. کانال کتاب ولایت فقیه
@velayat_faghih
[ کانال استیکر نکات کتاب ولایت فقیه
[@s_velayat_faghih
[ کانال کتاب ولایت و حکومت
[ @Velayatvahokomat
۳. کانال کتاب انسان ۲۵۰ساله
@ensane250saale
۴. کانال کتاب میراث فاطمی
@mirathefatemi
۵. کانال کتاب تشکیلات
@ketabetashkilat
۶. کانال کتاب انسان در اندیشهی آیتالله خامنهای
@ketab_ensan
۷. کانال کتاب معیشت پرهیزکارانه
@maishat_parhizkarane
۸. کانال کتاب معیشت مومنانه
@maishat_momenane
۹. کانال کتاب دغدغههای فرهنگی
@daghdaghehayefarhangi
۱۰. کانال کتاب علم در اندیشهی آیتالله خامنهای
@ketab_elm
۱۱. کانال کتاب عهد مشترک
@ahdemoshtarak
۱۲. کانال کتاب دوران جدید عالم
@Doran_jadid_aalam
۱۳. کانال کتاب دشمن شناسی
@doshman_shenasi
✔️کانالهای آشنایی با ائمه و بزرگان دین:
۱. کانال امام علی "علیه السلام" در کلام رهبری
@tabyin_imamali
۲. کانال امام رضا "علیهالسلام" در کلام رهبری
@tabyin_imamreza
۳. کانال امام خمینی در کلام رهبری
@tabyin_imamkhomeini
✔️کانالهای آشنایی با سیاستهای آمریکا، انگلیس و اسرائیل و انقلاب مشروطه:
۱. کانال آمریکا در کلام رهبری
@downwith_america
۲. کانال انگلیس در کلام رهبری
@downwith_england
۳.کانال اسرائیل در کلام رهبری
@downwith_israel
۴. کانال مشروطه در کلام رهبری
@tabyin_mashrote
این کانالها👆 وابسته به مجموعه #تبیین منظومه فکری رهبری میباشند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅ اصولگرای اصلاح طلب، منفعت طلب، راحت طلب یا..!؟
باهنر: فکر میکنید اگر در سطح بالای نظام کسی مخالف برجام بود ، اصلا کسی جرئت داشت برجام را امضا کند؟
مجری: بله رهبرانقلاب بزرگترین مخالف برجام بودند.
باهنر: وارد این بحث ها نشویم!
@salehinrasad
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#به_اسم_رهبر_در_چنگ_دولت
🔊 سخنرانی روشنگرانه استاد حسن عباسی
@salehinrasad
🔰گزارشی درباره شرکت تروریستی بلک واتر
⚠️ تروریسم هفت رنگ
🔻 حضرت آیتالله خامنهای در پیام به کنگره عظیم حج ۱۳۹۸، از شرکت آمریکایی #بلک_واتر بعنوان یکی از کانونهای تروریسم در کنار #داعش یاد کردند و افزودند: «امروز برائت از جبههی شرک و کفر مستکبران و در رأس آن آمریکا، به معنی برائت از مظلومکشی و جنگافروزی است؛ به معنی محکوم کردن کانونهای تروریسم از قبیل داعش و بلکواتر آمریکایی است.»
👈 به همین مناسبت پایگاه اطلاعرسانی KHAMENEI.IR در یادداشتی به بررسی اجمالی پیشینه شرکت تروریستی بلک واتر آمریکاپرداخته است.
🔺️ کمپانی بلک واتر Blackwater USA را اریک پرنس، سرمایه دار آمریکایی که پیشتر تفنگدار ارتش این کشور بود، در سال ۱۹۹۷ تأسیس کرد؛ چهار سال پیش از حادثه ۱۱ سپتامبر ۲۰۰۱ و پیامدهای آن بویژه جنگ افغانستان و اشغال عراق. این کمپانی، که از سال ۲۰۰۱ «آکادمی» Academi نام گرفته، با کارکرد «ارتش خصوصی مزدور» پدید آمد و اولین قرارداد آن با دولت آمریکا در سال ۲۰۰۰ منعقد شد.
🔍 بخوانید👇
http://farsi.khamenei.ir/others-note?id=43209
KayhanNews75979710412149535786259.pdf
10.65M
بسم الله الرحمن الرحیم
تمام صفحات روزنامه کیهان
امروز شنبه ۱۹ مرداد ۹۸
اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔻 افول آمریکا
🔊 استاد رائفی پور
#جنگ_ارادهها
توضیح بخشی از کتاب #دشمن_شناسی از بیانات رهبر انقلاب:
آن عاملی که ملتها را در مقابل قدرتها ضعیف میکند، بیارادگی خود ملتهاست. اگر ملتی با آزاده حرکت کند، به خدا متکی باشد و دستور الهی را اطاعت نماید، هیچ قدرتی نمیتواند مویی از سر او کم کند.
خط اولِ کتاب #دشمن_شناسی:
الان ۳۷ سال، ۳۸ سال است که دارند از همهی امکانات استفاده میکنند برای اینکه این رویش مبارک را، این جمهوری اسلامی را، این انقلاب مجسّم را شکست بدهند و نتوانستهاند؛ اَللهُ مَولانا. ملّت ایران در صحنه است؛ به یک عدّه آدمهای کنارنشستهی نقزنِ غُرزن یا پیرو شهوات نگاه نکنید؛ ملّت در صحنه است، ملّت در میدان است. در میان این ملّت، زمرهی عظیمی حضور دارند که حاضرند جانشان را فدا کنند؛ این همان چیزی است که قدرت خدا را میآورد پشت سرِ انسان؛ این یعنی جنگ نامتقارن.
معنای جنگ نامتقارن این است که دو طرفِ جنگ از منابع مختلفالحالی، با هویّتهای مختلف برخوردارند؛ این جنگ نامتقارن است؛ یعنی هرکدامِ از این دو طرف امکاناتی دارند، منابع قدرتی دارند که طرف دیگر آن را ندارد. ما با استکبار جهانی در حال جنگ نامتقارنیم؛ چرا؟ ممکن است او یک امکاناتی داشته باشد که ما نداشته باشیم امّا ما هم امکاناتی داریم که او ندارد؛ آن امکان چیست؟ توکّل، اعتماد به خدا، اعتماد به پیروزی نهایی، اعتماد به قدرت انسان، به قدرت ارادهی انسان مؤمن؛ این را ما داریم؛ این شد جنگنامتقارن. در جنگ نامتقارن ارادهها هستند که با هم میجنگند؛ هر ارادهای غلبه پیدا کرد، پیروز خواهد شد. در میدان، اراده را ضعیف نکنید؛ در میدان نبرد، اراده را دچار تزلزل نکنید؛ اگر یک طرفِ جنگ در میدان نبرد ارادهاش سست شد، قطعاً شکست خواهد خورد. نگذارید ارادهتان سست بشود، نگذارید تبلیغات دشمن و وسوسههای دشمن، در اراده و عزم راسخ شما تزلزل ایجاد کند؛ این ارادهی مستحکم را نگه دارید؛ این ضامن پیروزی است.
۱۳۹۵/۳/۳
در هر قیام مردمی، جنگ واقعی بین ارادهها است. هر طرفی که مصممتر باشد و سختیها را تحمل کند پیروز قطعی است. قرآن به ما میآموزد که: «إنّ الّذینَ قالُوا رَبُّنُا اللَّه ثُمَّ استَقامُوا تَتَنَزَّلُ عَلَیهِمُ المَلائِکَه ألَّا تَخافُوا وَ لا تَحزَنُوا وَ أبشِرُوا بِالجَنَّهِ الَّتی کُنتُم تُوعَدونَ» وبه پیامبرش میفرماید: «فَلِذَٰلِکَ فَادْعُ وَاسْتَقِمْ کَمَا أُمِرْتَ وَلَا تَتَّبِعْ أَهْوَاءَهُمْ» دشمن میکوشد با زور و فریب، ارادهی شما را تضعیف کند. مراقب باشید ارادهی شما سست نشود.
۱۳۸۹/۱۱/۱۵
جنگ، جنگ ارادههاست؛ جنگ عزمهای راسخ است؛ هر که عزمش بیشتر بود، او برنده است.
۱۳۸۹/۶/۲۵
@salehinrasad
✅سؤال: وظیفه ما در برابر #دشمنان چیست؟
✍پاسخ: قرآن، هم مسلمانان به وحدت دعوت كرده: «و اعتصموا بحَبلِ اللّه جَمیعاً و لا تفرّقوا» [1] و هم از #تفرقه
نهی فرموده است: «و لا تَنازعوا فتَفشِلوا» [2] با یكدیگر #نزاع نكنید كه سست و ناتوان می شوید.
به دو مثال توجّه كنید:
قطرات باران تا وقتی از هم جدا هستند، قدرتی ندارند، امّا وقتی در كنار هم قرار می گیرند و به شكل جوی و سپس رودخانه جاری می شوند، چنان قدرتی می یابند كه اگر مهار نشوند، #سیل بنیان كن می شوند و اگر در پشت سد مهار شوند، توربین های عظیمی را به حركت درمی آورند كه دهها مگاوات #برق تولید كرده و چرخ #صنعت را به حركت درمی آورند.
هر دست ما پنج انگشت دارد، امّا در برابر دشمن مشترك، همه ی انگشتان با هم جمع شده و به شكل مشت بر سینه دشمن كوبیده می شود.
با آنكه هر انگشت از انگشت دیگر متفاوت و متمایز است، یكی بلند است و یكی كوتاه، یكی نازك است و یكی كلفت و هركدام نباشند، بخشی از كارهای روزمرّه انسان زمین می ماند. مثلاً بدون انگشت شصت، نمی توان دگمه را بست و یا #قلم را به دست گرفت و چیزی نوشت.
«والحمدللّه ربّ العالمین»
[1] . سوره آل عمران، آیه 103
[2] . سوره انفال، آیه 46
🔰پرسشهای مهم پاسخهای كوتاه . ج1، ص: 120
👇👇
🆔 @salehinrasad
هدایت شده از انجمن مدرسان بیانیه گام دوم
💠 راه شهدا کجاست؟
🌷 در برنامه جهان آرا، ۱۹ مرداد۹۸، با موضوع شهدای مدافع حرم، جانباز مدافع حرم؛سلمانی (از تربیت شدگان مسجد کهنز شهریار) در این برنامه خاطره ای از شهید حسین همدانی فرمانده نیروهای ایرانی در سوریه نقل کردند که بسیار قابل توجه است:
بعد از اتمام ماموریت سردار حسین همدانی در سوریه ایشان در جمع پاسداران که بنده هم حضور داشتم حضور یافتند و پاسخگوی سوالات نفرات شدند در انتها فرمانده وقت دانشگاه امام حسین، علیه السلام، از ایشان پرسیدند که برنامه شما برای بعد از این چیست؟
🌷سردار همدانی چند ثانیه تامل کردند و گفتند بنده از قبل انقلاب #مجاهد بودم و الآن چهل سال است مجاهدم ولی بعد از این میخواهم کاری کنم که یقین دارم از این چهل سال مجاهدت #بالاتر است و اجر و ثواب بیشتری دارد و آن این است که میخواهم بروم گوشه ای از مملکت در یک پایگاه بسیج و مسجدی جمعی نوجوان و جوان را دور خودم جمع کنم و روی آنها کار تربیتی و فرهنگی کنم و برای امام زمان، صلوات الله علیه، سرباز #تربیت کنم و #یقین دارم این کار ثوابش از این چهل سال مجاهدت ارزش بیشتری دارد.
و الحقنی بالصالحین
#صالحین
💠 @Analysts