#دوره_نامزدی
زنگ خطر دوران نامزدی
❌ عدم اجراي تعهدات دوران خواستگاري؛
يکي از ابزارهايي که ميتوانيد به وسيله آن خوشقول بودن طرف مقابلتان را بسنجيد، همگون بودن رفتارهاي دوران نامزدي با قولهايي است که در دوران خواستگاري داده است. ما از روي رفتارها ميتوانيم شخصيت افراد را بشناسيم. البته يادتان باشد که ممکن است طرف مقابلتان در شرايط ديگري هنگام خواستگاري تعهداتي داده باشد و الان شرايط تغيير کرده باشد. در اين مواقع، رفتارهاي ديگر نشان ميدهد که نامزد ما خوش قول هست يا نه.
❌دروغ بودن حرفهاي دوران خواستگاري؛
قول دادن يک چيز است و حرف زدن در مورد واقعيتها چيز ديگر. گاهي در دوران نامزدي معلوم ميشود که حرفهاي دوران خواستگاري دروغ بوده است. براي مثال، داماد گفته که من اهل دود نيستم و حالا معلوم ميشود که ترياکي است، يا گفته که در فلان شرکت کار ميکنم و حالا معلوم ميشود که بيکار است. دروغ بودن حرف هاي دوره خواستگاري واقعاً يک زنگ خطر است و ادامه دادن با چنين فردي ميتواند عواقب سختي داشته باشد.
❌اهميت ندادن به قولهاي دوره نامزدي؛
در طول دوره نامزدي، دوطرف قولهاي زيادي به هم ميدهند. اين که هر طرف چقدر به قولهايش وفادار است تاحدودي نشان ميدهد که در زندگي آينده تا چه ميزان به زندگي و حرفهايي که ميزند متعهد است. البته بايد شرايط را در نظر گرفت و به خاطر يک بار بدقولي، همه خوشقوليهاي قبلي را زير سوال نبرد.
❌اهميت ندادن به ساعت قرارها؛
اگر نميتوانيد با يک آدم بينظم و يا فردي که به موقع سر قرارهايش حاضر نميشود زندگي کنيد، تأخيرهاي مکرر نامزدتان را جدي بگيريد.
#نکته_به_درد_بخور🙂😂
#پایان
#کانال_جهادی_پیوند_مهدوی
https://eitaa.com/peivandemahdavi
#انچه_مجردان_باید_بدانند
😍#ازدواج_پایدار
#پیش_از_ازدواج
ازدواج به خودی خود افراد را تغییر نمیدهد. زندگی زناشویی مکانی نیست که بتوانید در آن دیگری را تغییر دهید و او را در #قالب آنچه که می خواهید در آورید.
⇠با توجه به قانون 70-30؛ معمولاً 70 درصد از #خصوصیات همسرتان خوب است ( با شما همخوان است) و حدود 30 درصد هم چندان خوب نیست.
⇠اگر روی آن 30 درصد تمرکز کنی و بخواهی آنها را تعویض یا حذف کنی؛ مشکلات شروع خواهند شد. اما اگر روی آن 70 درصد متمرکز شوید رابطهتان #بهتر و بهتر خواهد شد.
⇠در #ازدواج به جای اینکه منتظر تغییر باشید؛بیشتر روی آن چیزهایی که نمیخواهید تغییر کنند،و میخواهید همانگونه که هست، بماند؛ تمرکز کنید و آنها را تقویت کنید
روابطتان را مستحکم کنید!
#نکته_به_درد_بخور🙂😂
#کانال_جهادی_پیوند_مهدوی
https://eitaa.com/peivandemahdavi
6.09M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
••|📌🗣|••
ذکری مشکل گشا....✨☘
🖇•••|↫ #مشکل_گشا
#شبتون_حسنی
#کانال_جهادی_پیوند_مهدوی
https://eitaa.com/peivandemahdavi
6370380525.mp3
5.25M
#مشاوره
#ازدواج
#جلسه_سوم
#دکتر_شاهین_فرهنگ
#استخاره_در_ازدواج
این مبحث در مورد استخاره کردن در امر ازدواج
#کانال_جهادی_پیوند_مهدوی
https://eitaa.com/peivandemahdavi
#انچه_مجردان_باید_بدانند
❤️رشـد هـای لازم در ازدواج
💞رشد جسمی: کسی که میخواهد ازدواج کند، حداقل باید به سن بلوغ رسیده باشد.
💞رشد عقلی: منظور از رشد عقلی، این است که خوب و بد را تشخیص دهد و فهم ادارهٔ زندگی را داشته باشد. شاید تعجب کنید که از این که چنین حرفی میزنیم؛ اما افراد بسیاری هستند که سنشان بالا رفته، بدون آن که عقلشان به همراه سنشان رشد کرده باشد. برخی از این افراد در سن سی سالگی، مانند یک نوجوان پانزده ساله رفتار میکنند!
💞رشد اقتصادی: این نکته دربارهٔ پسرها است. منظور از رشد اقتصادی، آن است که پسر بتواند امکانات زندگی را در اندازهٔ دختری که میخواهد با او ازدواج کند، فراهم کند؛ البته اگر بتواند این زندگی را به کمک پدر و مادرش تدارک ببیند، باز هم مشکلی نیست.
💞رشد عاطفی: رشد عاطفی را در دو بعد میتوان بررسی کرد: اولا کسی که میخواهد از اج کند، باید از نظر عاطفی رشد کرده باشد که بتواند طرف مقابل را نیز از جهت عاطفی تامین کند. برخی دخترها یا پسرها، در زندگی مثل مجسمه هستند. اصلا ابراز دوستی و عطوفت را بلد نیستند. خانهای که از عاطفه خالی باشد، خانه نیست. بیشتر شبیه یک ادراه است.
💞بعد دوم رشد عاطفی، در مدیریت عاطفه ظهور میکند. برخی بلد نیستن عواطف خود را مدیریت کنند. خیلی زود تحت تاثیر قرار میگیرند و عنان اختیار خود را از دست میدهند.
#نکته_به_درد_بخور🙂😂
#کانال_جهادی_پیوند_مهدوی
https://eitaa.com/peivandemahdavi
12.32M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
••|📆❤️|••
بسیار مهم از دستش نده...
#اللّهمَّعَجِّلْلِوَلِیِّڪَالفَرَج
#اوخواهدآمداگربخواهیم...
❤️•••|↫ #شب_قدر
#کانال_جهادی_پیوند_مهدوی
https://eitaa.com/peivandemahdavi
💞💞💞💍💍💞💞💞
#انچه_مجردان_باید_بدانند
3دلیل برای مشاوره پیش از ازدواج :
🌸1. پیدا کردن دید جمعی به جای دید فردی
یک درمانگر می تواند به شما کمک کند تا از تفکر فرد گرایانه به تفکر جمع گرا برسید به نوعی متوجه نیاز ها و احساسات دیگران بخصوص پارتنر خود شوید و به آنها اعتبار و ارزش دهید. هر یک از ما در درونمان خودخواهی هایی داریم که می تواند مانع از تصمیم گیری برای ازدواج شود، اما یک روانشناس ازدواج خوب می تواند به شما و شریک زندگیتان کمک کند تا نسبت به عواطف، احساسات و نیازهای یکدیگر حساس باشید.
🌸2.آیا فکر می کنید مناسب یکدیگر هستید؟
یک مشاور ازدواج عالی و دانا می تواند کمک کننده باشد در این تصمیم که آیا این رابطه برای هر دو شما مناسب هست؟ یا اینکه به خاطر عشق چشم هایتان را روی خیلی از مسائل بسته اید؟
🌸3. درگذشته زندگی می کنید یا حال؟
می دانیم که هیچ کس عالی و بدون نقص نیست، اما این را هم می دانیم که خیلی از افراد ممکن است با گذشته خود درگیر باشند. گذشته ایی که برای اکنون نیست اما حال ما را درگیر کرده است و می تواند بر روابط ما بسیار موثر باشد.
در مراکز مشاوره ازدواج ، یک مشاور ازدواج خوب می تواند به زوجین کمک کند تا یاد بگیرند در مورد یک رابطه سالم و راه های یک ازدواج موفق و حرکت به سمت یک رابطه عاشقانه طولانی مدت قدم بردارند. نکته ای که توجه به آن حائز اهیمت است این موضوع است که ارتباطات نقش اساسی در زندگی زناشویی دارد و عدم برقراری رابطه موثر یک شکایت متداول زوج هایی است که در جلسات مشاوره ازدواج شرکت می کنند
#کانال_جهادی_پیوند_مهدوی
https://eitaa.com/peivandemahdavi
#انچه_مجردان_باید_بدانند
سین جین های خواستگاری
🤷🏻♀️منابع مناسب برای تحقیق:
در تحقیق ما باید از هفت منبع درباره آن دختر یا پسر و خانواده اش پرس و جو کنیم:
۱_محیط زندگی دائمی آنها: اگر اینها در چند ماه گذشته یا مدت کوتاه قبل به این محل آمده اند حتما محل قبلی سکونت را باید ببینیم. چون ممکن است شش ماه است که به مکان جدید آمده اند، ساکنان محل قدیم آنها خیلی بهتر این ها را می شناسند تا محل جدید.
۲-کسانی که با آنها وصلت کردند (فامیل سببی)، مثل عروس خانواده یا داماد
۳_بستگان نسبی: عمو، عمه و...
۴-همکاران فرد و همکاران پدر و مادرش: بالا دستان و زیر دستان در محیط کار
۵-هم کلاسی ها، معلم ها، کادر محل تحصیل، ناظم و مدیر. اگر دانشجو باشد هم دانشگاهی ها، اساتید و ...
۶-دوستان صمیمی فرد
۷_دشمنان فرد: اگر فرد قبلا نامزدی، عقد و عروسی کرده باشد، حتما باید از خانواده قبلی هم تحقیق به عمل آید.
👈 یادمون باشه اینها سخت گیری نیست، می خواهیم درست انتخاب کنیم بعدا پشیمان نشوییم.
👈طریقه در خواست برای تحقیق کردن:
👈به خانواده فرد در عین احترام ولی با قاطعیت بگید: آدرس و شماره تلفن چند نفر از بستگان و چند نفر از افرادی که به خانواده شما اضافه
شدند و وصلت کردند را به ما بدهید و همین اطلاعات را هم به آنها بدهید.
#کانال_جهادی_پیوند_مهدوی
https://eitaa.com/peivandemahdavi