فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸 #کلیپ برای عزیزانی که بخاطر مسخره شدن میخوان حجاب رو بذارن کنار ...
حتما ببینید
به ما بپیوندید
از لاک جیغ تا خدا
@banomahtab
هدایت شده از زیباترین خوشبختیهام
توجه توجه📢📢
دنبال پوششهای رسمی هستین
مقنعه های مدرن
مانتوهای رسمی
چادرهای اجتماع
شالهای ترکیبی
ومحصولات بی نظیر دیگر
مزون حجاب کوثرکویر
http://eitaa.com/joinchat/3102343169C21d5247afe
عشـ∞ـق یـعـنے یـه پـلاڪ
تحمل می کنم...
سختی پوشیدنش در روزهای گرم تابستان را...
دست و پا گیری اش را...
خاکی شدنش را...
طعنه شنیدن هایش را...
فقط به عشق شما بانو...
سختی های چادر سر کردن من...
از سیلی خوردن در کوچه های مدینه که سخت تر نیست...
از لاک جیغ تا خدا
@banomahtab
از کودکی دخترانمان را درست ومحجبه تربیت کنیم👆👆👆
مامسئولیم
از لاک جیغ تا خدا
@banomahtab
از کودکی دخترانمان را درست ومحجبه تربیت کنیم👆👆👆
از لاک جیغ تا خدا
@banomahtab
عشـ∞ـق یـعـنے یـه پـلاڪ
چگونه دخترانمان را به حجاب علاقه مند کنیم
🌺قسمت اول🌺
داشتن فرزندانی با تربیت صحیح دینی یکی از دغدغه های هر خانواده معتقدی است , اکثر خانواده ها نمیدانند از چه سنی و چگونه درباره حجاب با دخترشان صحبت کنند.
نکاتی برای تشویق فرزندان دختر به حجاب
درونی کردن ارزش حجاب و آشنا کردن کودکان، مخصوصا دختران با ای ضرورت فرهنگی، دغدغه ی ارزشمند بسیاری از خانواده های ایرانی است. بسیاری از والدین می دانند که عدم رعایت حجاب درست در نوجوانی، بدپوششی و بی حجابی یکی از مقدمات اشاعه دیگر ناهنجاری هاست.
7 نکته در آشنایی فرزندان با حجاب وجود دارد که رعایت هرکدام می تواند راه گشایی باشد برای تربیت فرزندان در این زمینه…
صحبت ها و انگیزه های داشتن حجاب را از 5 و 6 سالگی شروع کنید. برای او تشریح کنید که یک دختر، با حجاب بسیار زیبا می شود، همه به او احترام می گذارند، با حجاب از بدی ها دور می شود، دیگران او را با ارزش و با حیا می دانند.
از لاک جیغ تا خدا
@banomahtab
ادامه👇👇👇👇
آموزش حجاب به دختران
🌺🌺🌺🌺💐💐💐💐
1- هر چند وجوب حجاب بر اساس نظر مراجع اتمام نه سال قمری است اما این سن برای شروع رعایت حجاب، بسیار دیر است. دختری که تا قبل از این سن آزادانه هر لباسی را می پوشید با رسیدن به این سن قطعا نخواهد توانست حجاب را در معنای مطلوبش رعایت کند پس آشنایی تدریجی با این امر ضروری است مثلا در شش سالگی آستین حلقه ای یا دامن کوتاه نپوشد در هفت سالگی با پوششی مانند کلاه یا روسری های کوتاه و فانتزی موهایش پوشانده شود.
حجابی که دست و پای او را نگیرد اما او را به پوشش نزدیک کند. مثلا خانواده ها باید به یاد داشته باشند که یکی از اشکالاتی که دختران در هنگام پوشیدن روسری دارند، احساس خفگی زیر گلو است که باید به آرامی وی را عادت داد.عادت دادن کودک به حجاب بسیارمهم است ما نمی توانیم حجاب را به صورت فشرده اعمال کنیم ملایمت و لطافت و عادت دادن او بسیار اهمیت دارد.
ما نمی توانیم حجاب را به صورت فشرده اعمال کنیم ملایمت و لطافت و عادت دادن او بسیار اهمیت دارد.
- در این سنین کودکان در برابر حوادث و رفتار دیگران تاثیر پذیرترند، حجاب شرعی مادر، خاله، عمه و خانم های نزدیک به کودک و دوستانی که با آن ها روابط نزدیک داریم می تواند زمینه را برای محجبه بودن دختران فراهم کند.یکی دیگر ازعوامل مخرب در این جا استفاده خانواده از شبکه های ماهواره ای است که به صورت مستقیم بر روح معنوی کودک اثرگذار است و یقینا بر روند مطلوب دینی خانواده موثر خواهد بود.
3- بیان محاسن و فواید حجاب و مستور بودن زیبایی ها، رضایت خدا، سلامت فرد و اثرات زیان بار بدحجابی می تواند ما را در حصول نتیجه یاری کند.
4- استفاده از آیات معرفی زنان صالح و برتر اسلام و بیان زندگانی ایشان به عنوان الگو با استفاده از داستان کودکانه
5- همزمان با تکلیف دختران، بلوغ جسمانی هم اتفاق می افتد. این امر او را درگیر ظاهرش خواهد کرد. براین اساس او بیشتر از گذشته به فکر نمایاندن زیبایی ها و پوشاندن بدشکلی های موقتی اش خواهد افتاد. والدین آگاه باید با تهیه لباس های زیبا و شاد و متفاوت با رنگ های متنوع و استفاده ازخلاقیت، میل به آراسته بودن او را درک کنند به طوری که موجبات محدودیت او را فراهم نکنند و آزادی و شور و شوق کودکی او را مد نظر قرار دهند. مثلا از انواع چادرهای رنگی آذین شده با تور و روبان یا مانتو های زیبا با دکمه های رنگارنگ استفاده کنند تا دختر بداند، حجاب زیبایی های او را کم نکرده است.
می توانید برای انتخاب رنگ لباس و یا چادر، از او نظر خواهی کنید. دختر بچه ها لباس های چین دار و دنباله دار را بسیار دوست دارند. سعی کنید در حجاب و پوشش آنچه را که او دوست دارد انجام دهید و تنها شرط شما، پوشش اسلامی باشد. سلیقه خود را به هیچ عنوان بر فرزندتان تحمیل نکنید.
6- یکی از روش های تشویق، دادن پاداش است به طوری که روانشناسان بر این باورند که تقویت های بیرونی مانند جایزه موجب ایجاد تقویت های درونی مانند میل به داشتن حجاب خواهد شد. بر این اساس برای رعایت حجاب فرزندتان هدیه های هر چند کوچک اما مستمر تهیه کنید.
7- هر سال، روزجشن تکلیف کودکتان مراسمی کوچک به پا کنید چون آن روز تولدی دیگر است و به او یادآوری کنید در طول سالی که گذشت در چه زمینه هایی قوت یا ضعف داشته وقرار است چگونه باشد.
از لاک جیغ تا خدا
@banomahtab
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎬 کلیپ استاد رائفی پور
💠 دستور مستقیم شیطان به تخریب حجاب سیاه(چادر)
📚منبع: کتاب قانون دیکته شده توسط جن آیواس بدون واسطه از ابلیس به آلیسترکراولی پدر شیطان پرستی
از لاک جیغ تا خدا
@banom
هدایت شده از مدافع حریم
بخش اول
متن شبهه:
سوال اول: چرا حجاب بايد درايران اجباري باشد؟ حال آنكه در دين اجباري نيست؟
سوال دوم: با توجه به اينكه حد و مجازاتي براي فرد بي حجاب در دين اسلام وجود ندارد آيا اين مسئله فردي بودن حجاب رو نميرسونه؟
سوال سوم: چرا به عنوان يك مسلمان نبايد اختيار انتخاب حجاب رو نداشته باشم؟ و حال آنكه در احاديث و روايات يك مورد از برخورد (مجازات) پيامبر اسلام با فرد بي حجاب وجود ندارد؟
در پايان خواستم بگم به عنوان يك دختر مسلمان ۲۳ ساله اجبار حجاب رو مخالف اسلام يافتم و به نظرم اگر حجاب آزاد بود برخي از دختران به جاي لجبازي كردن حجاب رو به آساني ميپذيرفتن ممنون ميشم اگر بفرماييد عقايد بنده صحيح است يا نه؟
بخش اول پاسخ شبهه:
1⃣آنچه كه در رابطه با عدم اجبار در دين در قرآن مطرح شده است و سخني است مطابق فطرت و عقل، عدم اجبار در اصل دين است. يعني در اين كه كسي اسلام يا هر عقيده ديگر را بپذيرد و آن را به عنوان محتواي فكري و رفتاري خود بپذيرد اجباري وجود ندارد و بلكه اجباري هم نمي تواند باشد. چرا كه دين و عقيده امري اجباري نيست. ممكن نيست كسي بدون اختيار خودش و بدون تحقيق و تفكر لازم حتي به وحدانيت خدا اعتقاد پيدا كند و اگر هم با اجبار به او بقبولانند كه خدا يكي است باز در درون خود آن را به عنوان يك مساله ثابت عقيدتي نخواهد پذيرفت.
2⃣عقيده داشتن مثل دوست داشتن است كه به اجبار و تهديد نمي توان كسي را دوست داشت و نمي توان نسبت به چيزي عقيده پيدا كرد.
(البته معناي اين سخن اين نيست كه فرد حق دارد هر عقيده اي را چه حق باشد و چه باطل انتخاب كند. بلكه بايد سعي كند به حكم عقل و فطرت، راه حق را انتخاب كند و اگر با وجود شناخت حق راه باطل و دين باطل را انتخاب كرد مورد بازخواست خداي متعال قرار خواهد گرفت. بله در دنيا كسي او را مجبور به قبول حق نمي كند. اما در آخرت بايد پاسخگوي انتخاب هاي خود باشد.)
3⃣اما وقتي با اختيار و حكم عقل و فطرت دين اسلام حق شناخته شد و از طرف قلب و عقل به عنوان دين الهي و حق پذيرفته شد، ديگر بايد به لوازم اين عقيده پايبند بود. بنابراين اگر در قرآن و يا روايات پيامبر و ائمه عليهم السلام مطلبي به عنوان واجب اسلامي معرفي شد، ديگر نمي توان گفت كه من در عمل كردن يا نكردن نسبت به آن مختارم و هيچ عقابي در ترك آن براي من نبايد باشد. وقتي شخصي گفت من مسلمانم. يعني اگر خدا از طريق پيامبر و امامان دين به من گفت نماز بخوان بايد بگويم چشم، اگر گفت روزه بگير بايد بگويم چشم، اگر گفت حجاب داشته باش بايد بگويم چشم و … . چرا كه معناي مسلماني همين است. همانطور كه هر فردي كشوري را براي زندگي انتخاب كرد ديگر در مقابل قوانين آن اختيار ندارد. بلكه بايد آنها را رعايت كند.
4⃣اما در مورد معناي اجبار حجاب ، ابتدا بايد مفهوم اجبار روشن شود:
اگر منظور از اجبار در حوزه قوانين الهي باشد كه بايد گفت بدون ترديد مسئله «حجاب» يكي از اساسي ترين مسائل واجبات ديني و الهي به شمار مي رود كه مورد تاكيد و دستور شارع مقدس اسلام قرار گرفته است و به عنوان يكي از ضروريات دين به حساب مي آيد.
🔎 @GhararGahShayeat
5⃣با رجوع به منبع وحي يعني قرآن، مي توان وجوب حجاب و الزام آن را براي زن مسلمان به روشني دريافت كرد:
«و به زنان با ايمان بگو چشمهاى خود را (از نگاه هوس آلود) فرو گيرند و دامان خويش را (از بى عفتى) حفظ كنند و زينت خود را ـ جز آن مقدار از آنان كه نمايان است ـ آشكار ننمايند و (اطراف) روسرى هاى خود را بر سينه خود افكنند (تا گردن و سينه با آن پوشانده شود)، و زينت خود را آشكار نسازند مگر براى شوهرانشان، يا پدرانشان، يا پدران شوهرانشان، يا پسرانشان، يا پسران همسرانشان، يا برادرانشان، يا پسران برادرانشان، يا پسران خواهرانشان، يا زنان هم كيششان، يا بردگانشان يا مردان سفيه وابسته (به آنها) كه تمايلى به زن ندارند يا كودكانى كه از امور جنسى مربوط به زنان آگاه نيستند و (به زنان با ايمان بگو: هنگام راه رفتن) پاهاى خود را به زمين نزنند تا زينتِ پنهانيشان دانسته شود (و صداى خلخال كه برپا دارند به گوش رسد) و اى مؤمنان همگى به سوى خدا بازگرديد، تا رستگار شويد.»
(نور/ آيه 31)
منبع؛سایت پاسخگو
👈قرارگاه پاسخ به شبهات و شایعات👉
باز نشر در
از لاک جیغ تا خدا
@banomahtab
هدایت شده از مدافع حریم
بخش دوم
6⃣با توجه به آيه بالا و آيات مشابه در خصوص «حجاب» بايد گفت كه اين مسئله يكي از اوامر الهي است و ترك آن عقوبت پروردگار را در پي دارد اما پذيرفتن و يا نپذيرفتن آن از سوي مسلمانان مانند ساير احكام الهي امري است كه اجبار و اصرار در پذيرش آن طرد شده است. آن هنگام كه ميخواهيم «حجاب» را به عنوان امري ايماني يا عقلايي و به عنوان يك فكر و انديشه به فردي معرفي نماييم. استفاده از ابزار اجبار چه در انديشه و فكر و چه در قبول ايمان امري نادرست و بي اساس است.
🔎 @GhararGahShayeat
7⃣بنابراين خواه حكومت «اسلامي» باشد يا نباشد، زنان مسلمان بايد حدود الهي را رعايت نمايند و اگر اهل رعايت نيز نيستند، سرپيچي خود را آشكار نكرده و نافرماني از خداوند را ترويج ننمايند. چنانچه روزه خواري علني، ترك علني نماز، شرابخواري علني و علني نمودن هر معصيت ديگر، گناه بزرگتر و مضاعفي است.
8⃣اما اگر منظور از اجبار در رعايت «حجاب» در حوزه قوانين اجتماعي باشد، دو پرسش اساسي پيش ميآيد. پرسش نخست، آن است كه آيا «حجاب» مسئله اي در حوزه حریم خصوصي است يا در حوزه حريم عمومي؟ دوم آنكه آيا در جامعه اسلامي الزام به رعايت «حجاب» بايد به صورت «قانون» وضع گردد يا خير؟
9⃣برخي بر اين باورند كه «حجاب» و چگونگي رعايت آن در محدودهي حريم خصوصي است و مي تواند آزادانه نوع پوشش خود را انتخاب كند؛ بنابراين، اين مسئله يك تكليف شخصي محض است نه يك مسئله اجتماعي و قانونگذار نمي تواند براي آن قانون وضع كند.
نگرش عميق و بيغرضانه به آيه هاي حجاب و سوره هايي كه اين آيه ها در آنجا آمده است نيز، به روشني مي نماياند كه حجاب، افزون بر اينكه تكليف شخصي بانوان مسلمان است، حق جامعه ديني نيز مي باشد.
آيت الله جوادي آملي در اين خصوص مي فرمايد: «حجاب زن تنها مربوط به خود او نيست تا بگويد من از حق خودم صرف نظر كردم، مربوط به مرد هم نيست تا مرد بگويد راضيم … حجاب زن حقي است الهي؛ حرمت و حيثيت زن به عنوان «حق الله» مطرح است…»
(آيت الله جوادي آملي، عبدالله، «زن در آيينه جمال و جلال»، قم، نشر اسراء، بيتا، ص 423)
پوشش بيروني زنان و حتي مردان در محيط اجتماعي در حيطه امنيت اجتماعي نيز تأثيرات محسوسي بر جاي مي گذارد، چه بسيار پوشش هاي نادرست و تحريك آميز كه بسياري از مخاطرات و ناهنجاري هاي اجتماعي را پديد آورده است.
🔎 @GhararGahShayeat
1⃣1⃣روانشناسان «چشم چراني» را يك نوع انحراف رواني قلمداد مي كنند. فرد چشم چران هرگز با چند ساعت چشم چراني در روز قانع نمي شود و با ادامه اين روند به بيماري رواني ديگر به نام (vojeurisme) مبتلا خواهد شد.
پوشش هاي نادرست افراد جامعه مي تواند مفاهيم «عفت»، «حيا»، «خانواده» و… را كه در چارچوب «اخلاق اجتماعي» مي گنجد، دچار تغييرات جدّي كرده و جامعه را به سراشيبي سقوط اخلاقي بكشاند. اين نكات كه به اختصار ذكر شد نشان مي دهد كه مسئله پوشش حقي شخصي نيست كه بتوان آن را در حوزهي حريم خصوصي جاي داد. بلكه «حق الناس» است و درست رعايت نكردن آن تجاوز به حقوق ديگران محسوب مي گردد.
2⃣1⃣مسائلي در حوزهي حريم خصوصي جاي مي گيرند كه با منافع اجتماعي ارتباط نداشته و قبول يا رد آن مسئله به منافع و مضر ديگر افراد جامعه آسيب نرساند. بنابراين هر رفتاري كه به منافع ديگران خدشه وارد نمايد ميتواند مشمول مقررات اجتماعي شود.
3⃣1⃣حال با توجه به نتيجه بحث به سؤال دوم مبني بر اينكه آيا در جامعه اسلامي الزام به رعايت «حجاب» بايد به صورت «قانون» وضع گردد يا خير؟ مي توان به آساني پاسخ داد. در حقيقت قانونگذار جامعه اسلامي با توجه به نكات ذكر شده براي اثبات عمومي بودن موضوع «حجاب» و بسياري ديگر از نكاتي كه مجال طرح آن در اين نوشتار نبود، اقدام به وضع قانون براي رعايت آن در جامعه نموده است.
بر اساس قانون پذير بودن حجاب، حكومت و حاكم مي تواند از باب نهي از منكر و صيانت از اخلاق و معنويت جامعه، حجاب را الزامي كند و براي آن مجازات تعيين نمايد. بي حجابي از محرمات الهي محسوب مي گردد و طبق قاعده هر فعل حرامي كه حدي بر آن تعيين نشده باشد قابل تعزير است. و تعزير نيز با نظرِ حاكم است.
(السيد مير عبد الفتاح الحسيني المراغي، العناوين الفقهية، قم ، موسسه نشر اسلامي، 1417 هـ.ق، ج۲، ص ۶۲۷، قاعدة كل ما لم يرد فيه حد من الشرع في المعاصي، ففيه التعزير)
يعني از ديدگاه فقهي حاكم شرع مي تواند براي جلوگيري از گسترش محرمات الهي و بالخصوص بي حجابي، مجازات وضع كند.
4⃣1⃣براي مطالعه بيشتر در اين رابطه مي توانيد به كتاب « مساله حجاب » نوشته شهيد مطهري مراجعه فرمائيد.
منبع :سایت پاسخگو
از لاک جیغ تا خدا
@banomahtab
🔴دروغ مسیح پولکی برملا شد...
.
.
+شرح رویداد:
ما حدود ساعت۱۱:۲۵دقیقه داشتیم سوار مترو دروازه دولت میشدیم،تو همین اوضاع که خطوط رو نگاه میکردیم صدای داد و بیدار بلند شد،رفتیم طرف صدا،دیدیم دختر خانومی داره فریاد میزنه: شما مگه پدر مادر منید،به شما چه من چه شکلی میخوام باشم،و با تندی نشست روی صندلی،خانوم محجبه آروم اومد طرفش، من و پدرم رسیدیم، خانوم محجبه رو کنار کشیدیم و گفتیم خانوم چیشده،اون هم گفت من فقط بهش گفتم خانوم پوششت رو #لطفا رعایت کن،ولی اون سرم فریاد کشید و بهم سیلی زد(صورتش سرخ شده بود)؛(در واقع ما که چادری بودیم و پدرم، بجای طرفداری و پا دادن به اتفاق، خانوم محجبه رو کنار کشیدیم و سعی کردیم صحبتی اصلا نشه و حتی ذکر کردیم اینها دنبال جریان سازی هستن نباید توجهی کرد!) توهمین اوضاع پلیس مترو(که توی همه متروها هستن و حتی یه دفتر کوچیکهم دارن) سر رسیدن،با آرامش پرسیدن چیشده،و باز دختر با صدای بلند شروع کرد داد زدن و گریه کردن! و پلیس خیلی با لطافت گفت با من چند لحظه همراه باشید!
و خانوم محجبه و دوتا دخترش انقدر ترسیده بودن که تا مدتی این تعجب و برخورد قبیحانه توی صورتشون مشخص بود!
و اما داستان فیلم های پیج #معصومه علینژاد یا همان #مسیح!!!! کپشن پست این ویدئویی که من،وپدرم،دختر داییم حضور داشتیم و در کل ماجرا شاهد بودیم؛ قسمت هایی از کپشن پست اون: پلیس های گشت ارشاد،که مزاحم دختر شده اند،به او تیکه انداخته اند که جامعه را به کثافط میکشی،در ضمن اون سه زن خودشان زا مأمور معرفی میکردند!!!! هرچند به قول خودشان آتش به اختیار اند!
.
یعنی میشه نتیجه گرفت تمام این فیلم ها با داستان سازی قبلی شکل میگیره،کپشن ها ساخته ذهن خود گرداننده پیجِ،و درواقع به قول خودشان #دوربینشان سلاحشان نیست،بلکه #دروغ ها،سلاح احمق کردن یک عده ای بیش نیست:)
.
ممنون میشم توی انتشار این پست کمک کنید!
قطعا بی اثر نخواهد بود!!!
از لاک جیغ تا خدا
@banomahtab
عشـ∞ـق یـعـنے یـه پـلاڪ
کلیپ مربوط به متن بالا👆👆
کاری به دروغهایی که خانوم پولکی نژاد تو پیجش نوشته ندارم
ولی اینو میدونم که تنها کسانی اقدام به فحاشی و بی ادبی و لگدپراکنی میکنند که در مقابل حرف منطقی حرفی برای گفتن ندارند وهیچ ابایی از قانون شکنی ندارند.
از لاک جیغ تا خدا
@banomahtab
بـانوی مهتاب
هَميـטּرا بِداטּ
جَنگ وميـטּوتَركش،
هَمه اش بَهانه بود...
⇦شَهيد⇨فَقط خواست ثابت كُند
⇦چادر⇨در اين سرزَميـטּ
تـا بخواهـےفَدايےدارد...
از لاک جیغ تا خدا
@banomahtab
👂درگوشی با #بـــرادرا⁉️⁉️
☝️ببین آقای محترم ...
تا الان هرچی #شکایت کردی و گفتی خانوما بی حجاب میان تو خيابون ما قبول کردیم
ولی حالا خوب خوب دقت کن چی 🗣ميگم❓❔❓
بهتره شما هم #نگاهتو کنترل کنی❗️👀
بهتره شما هم یکم حواست به خودت باشه❕
بهتره شما هم بدونی #شیطان در کمینته❗️👹
بهتره شما هم #مواظب باشی اون دختری که تو خیابون داره راه میره خواهرته ❕😞
بهتره شما هم مراقب تیر زهر آلود شیطان باشی ❗️😱
✍من نمیگم که شما مقصری ...
فقط خواستم خیلی آروم در👂🗣 گوشتون بگم طوری که کسی نشنوه و فقط بین خودمون❣جوونای انقلابی❣ باشه‼️⁉️
قبول کن که شما هم داری کوتاهی میکنی...
درسته خانومی #بی_حجاب و با آرایش 💅💄میاد بیرون ...
ولی درست نیست شما هم به این بهونه نگاه👀 کنی...
درستی خانومی با لباس👗👠 نامناسب میاد بیرون...
ولی درست نیست شما #ایمانت😓 متزلزل بشه...
درسته شیطان👹 دست گذاشته رو #جهاد_اکبر اون خانوم...
ولی درست نیست شما از❣ #جهاد با #نفس❣ غافل بشی...
📢یه کلام...
📢ختم کلام...
⚜همیشه گفتیم خواهرم حجابت
الان میگیم برادرم نگاهت⚜
#واقعـا_دمٺـــــــ_گـــرم 👌❤️
#بـــــرادرم...
از لاک جیغ تا خدا
@banomahtab
°•چادرِ ما
•°ڪار خودش را بلد اسٺـ...|♥️|
°•بگذارید فقطـ|☝|ـ
•°صحنہ ے محشر برسد|😌🍃|
#آیہ_هاے_عشق_دارد_چادرٺ😇
از لاک جیغ تا خدا
@banomahtab
اِلَهـی
هـَارِبٌ مِنْڪَ إِلَیْڪ
خدایا
فرار می ڪنم
از خودت بہ خودت
یعنی تمام دارایی ام
و امن ترین پناهـم تو هـستی
مرا به نگاهی دریاب
#خدایا_ما_دوبارہ_آمدیم
از لاک جیغ تا خدا
@banomahtab
عشـ∞ـق یـعـنے یـه پـلاڪ
☝️مراقبش باش
چشــــ↯👀↯ــــم را ميگــويم
ممــڪن است تو را بہ يڪ لحظہ از
بهشتــ🏝ــــ بہ قعر جهنمــ🔥ــ بڪــشاند..
يڪ بار نــگاه آلــوده شود عادتـــ میشود...
و آن وقــت بنده ے شيـــــــ👿ـــــــطان میڪند تو را ..
✨قُل لِّلْمُؤْمِنِينَ يَغُضُّوا مِنْ أَبْصَارِهِم
✨بہ مـردان با ايمـان بگو ديـده فـرو نهنـد...
سـوره نـور آيه ۳۰
از لاک جیغ تا خدا
@banomahtab
زنان هندی همچنان به اینکه گاو در این کشور از زن مهمتر است اینگونه اعتراض میکنند!
گاو بین هندوهای هند مقدس است و بخش مهمی از رژیم غذایی مسلمانان هند را تشکیل میدهد!
از لاک جیغ تا خدا
@banomaht