فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📢شهید بهشتی ره:
📃جامعه مسلمانان جامعه فضول هاست. کسی که از خط عفت عبور می کند باید غرولند بشنود. حوزه خصوصی منزل است نه اداره، کارخانه و کوچه و خیابان.
https://eitaa.com/pellake8
6.66M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سخنان جان سوز دختر شهید ایذه😢😢
https://eitaa.com/pellake8
12.62M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✅سرمایه انسان از دیدگاه امام جواد(علیه السلام)
🏴به مناسبت شهادت امام جواد(علیه السلام)
🎙آیت الله العظمی جوادی آملی (حفظه الله)
🆔 @javadiamoli_kh
🌅🌅🌅
🌅🌅
🌅
🌹هرروزدرمحضرقرآن
📗سوره احقاف _جزء /۲۶👇
🌅بِسْمِ اللٍَهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيمْ
وَاذْكُرْ أَخَا عَادٍ إِذْ أَنذَرَ قَوْمَهُ بِالْأَحْقَافِ وَقَدْ خَلَتْ النُّذُرُ مِن بَيْنِ يَدَيْهِ وَمِنْ خَلْفِهِ أَلَّا تَعْبُدُوا إِلَّا اللَّهَ إِنِّي أَخَافُ عَلَيْكُمْ عَذَابَ يَوْمٍ عَظِيمٍ/۲۱
☀️و سرگذشت برادر قوم عاد (حضرت هود) را ياد كن، آنگاه كه قومش را در منطقه احقاف هشدار داد. در حالى كه پيش از او و پس از او هشدار دهندگانى آمده بودند. (او به مردم گفت:) جز خدا را نپرستيد كه من از عذاب روز بزرگ بر شما مى ترسم.
نکته های آیه👇
✍احقاف» از «حقف» به معناى شن روان، نام منطقه اى شن زار و رمل خيز در جنوب عربستان بين يمن، عمان و عدن است كه محل سكونت قوم عاد بوده است.(۱)
⬅️تعبير به برادر كه در مورد پيامبرانى همچون صالح و شعيب و هود آمده است.(۲) حضرت هود «اخا عاد»، يا به خاطر وابستگى فاميلى اين پيامبران با قوم خود بوده و يا به خاطر انگيزه و سوز برادرانه پيامبران براى هدايت مردم است.
⬅️در تفسير نورالثقلين مى خوانيم: در زمان معتصم عباسى، براى دسترسى به آب، چاهى را در منطقه بطائنيه عراق حفر كردند. با آنكه چاه عميقى كندند امّا به آب نرسيد و آن را رها كردند. در زمان متوكل باز به حفر چاه پرداختند تا به تخته سنگى سخت رسيدند. هنگامى كه آن را شكستند، ناگهان باد سردى وزيد و عده اى را هلاك كرد. اين حادثه عجيب را از امام هادى عليه السلام سؤال كردند، آن حضرت فرمود: آنجا سرزمين احقاف و قوم مشرك هود بوده كه با وزيدن باد سردى به هلاكت رسيدند.
--------------------
۱) التحقيق فى كلمات القرآن.
۲) هود/۵۰- ۶۱-۸۴
پیام های آیه👇
◀️آشنايى با تاريخ گذشتگان و يادآورى حوادث مهم تاريخى، مايه ى درس و عبرت است. «واذكر...»
◀️انبيا با مردم برخورد برادرانه داشتند. «اخا عاد»
◀️در بيان تاريخ، مقدّمات بيهوده را حذف و راز و رمز حركت ها و رشدها و سقوطها را مطرح كنيم. «و اذكر... اذ انذر...»
◀️شيوه انبيا در برابر منحرفان، هشدار است. «اذ انذر»
◀️اولين مخاطب انبيا، اطرافيان و قوم خودشان بودند. «قومه»
◀️شرايط سخت جغرافيايى و محيطى، مانع كار انبيا نبوده است. «بالاحقاف»
◀️از سنّت هاى خداوند، فرستادن پيامبران متعدّد بوده است. «خلت النذر من بين يديه و من خلفه»
◀️سرلوحه ى كار انبيا، دعوت به يكتاپرستى است. «الاّ تعبدوا الاّ اللّه»
◀️بهترين راه دعوت، تذكر به پيامد اعمال و آينده نگرى است. «انى اخاف عليكم عذاب يوم عظيم»
ادامه دارد.....
---------تفسیرنور
حجة الاسلام حاج آقای قراٸتی
@pellake8
هدایت شده از فرزندآوری مجاهدتی عظیم
فاطمه کوچولوی رجبی🌸🌸..ازتربت حیدریه..
🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈
#چالش
#فرشته_های_زمینی
#دهه_نودی_ها
👈👈از همراهان عزیز که دوست دارند توی این #چالش و اقدام هماهنگ نقش داشته باشند دعوت میشه عکس ها و تصاویر فرزندان دخترشون رو که پوشیده و محجبه هستند ترجیحا با نام و نام خانوادگی و شهر جهت گذاشتن توی کانال به آیدی ذیل ارسال کنند
👇👇👇👇
@mosafer14
لطفاً دوستان خودتون رو به این چالش دعوت کنید👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/farzande14
🛑منتظرتون هستیم حتما به جمع ما بپیوندید و دوستانتون رو دعوت کنید
👈👈👈👈👈👈👈🌸🌸🌸
@farzande14
✳️ ذرههایی که نباید از آنها غافل شد!
🔻 «پس هرکس به اندازۀ ذرهاى کار نیک کرده باشد، آن را مىبیند» این سخن خداوند است در سورهٔ زلزال. خوبی و نیکی به گفتهٔ حق تعالی اگر به اندازهٔ ذرهای هم باشد، از دایرهٔ حساب و کتاب خدا جا نمیماند و ارزشمند است. حالا شاید هر روز نتوانیم آنطور که باید نیاز فطرتمان را پاسخگو باشیم و یک کار خوب بنشانیم در پروندهٔ اعمالمان. اما همین آیهٔ قرآن نشان میدهد از این ذرهها هم نباید غافل شد. همین امروز لیستی از کارهای خوب که هم حال خودتان را بهتر کند و هم دیگران را آماده کنید. جایی جلوی چشمتان بگذارید و هر بار موقعیتش را داشتید، یکی از این ذرهها بنشانید در پروندهٔ اعمالتان. مثلاً زنگ بزنید و جویای احوال یکی از دوستان شوید؛ یک مشت ارزن برای پرندهها بریزید؛ صندلی مترو و یا اتوبوس را در اختیار خستهترها بگذارید و... .
✳️ به همین سادگی!
🔻 سالهای ۵۳ و ۵۴ بود. سیدمحمدعلی پسر مرحوم آیتالله میرزا باقر قاضی (که بعدها شهید محراب شد) آمد مشهد. در این سفر سری هم به آقاسیدجواد زد. با شگفتی میگفت: «من چهل سال پیش با مرحوم پدرم آمدیم دیدن آقاسیدجواد. همین خانه بود، همین پلهها، همین اتاق. آقاسیدجواد همین جایی که الان نشسته، نشسته بود. پدرم هم همین جایی که من نشستهام، نشسته بود.» بعد رو کرد به سیدعلی و گفت: «من هم همین جا که شما نشستهاید، نشسته بودم.» پسر مرحوم قاضی داشت میگفت زندگی آقاسیدجواد در این چهل سال هیچ چیز عوض نشده. همان زهد و سادگی قدیم را دارد.
📚 از کتاب #زندگی_اینجاست | کوتاهههایی از زندگی #آیت_الله_سیدجواد_خامنهای
📖 ص ۱۰۳
#⃣ #مهدی_قزلی
پ.ن: اتاق دیدار رهبر انقلاب در سالهای ۱۳۷۷ و ۱۴۰۲؛ همان مبل، همان میز...