با ولایت تا شهادت:
با ولایت تا شهادت:
پویش همگانی #لحظه_طلایی
※ دعای دستهجمعی در لحظه تحویل سال
باهم در لحظه تحویل سال، دعای فرج (الهی عظم البلاء) را با نیت رفع موانع ظهور امام زمان علیهالسلام و وقوع باعجله و زودهنگام باشکوهترین حادثه تاریخ، قرائت میکنیم. مارا هم از دعای خیرتون بی نصیب نگذارید التماس دعا
ارتباط عاطفی با امام زمان علیه السلام(۱)
در دعای ندبه می خوانیم:
- بأبی و أنت أمی و نفسی لک الوقاء و الحمی
"وقاء و حمی" یعنی سپر و حمایت کننده و در اصل "وقا" اعلال یافته ی "وقی" به معنای نگه دارنده است: پدر و مادرم و خودم سپر بلای تو باشم.
این یک جمله ی عاطفی است، اینکه به کسی بگوییم: جانم به فدای تو و پدر و مادرم فدای تو، جنبه ی عاطفی دارد. ضمن آنکه ما ابراز عاطفه به امام زمان می کنیم و خود ابراز و گفتن همین جمله اثر عاطفی دارد، جمله ی عاطفی را گفتن اثر عاطفی دارد، مثل مردی که به زنش می گوید: «إِنِّی أُحِبُّکِ» دوست دارم و اثر عاطفی آن این است «لَا یَذْهَبُ مِنْ قَلْبِهَا أَبَداً» که همیشه در قلب او باقی و جاری می ماند. بنابراین مهم است که اگر کسی را دوست دارید به او بگویید: «إذا أحْبَبتَ رَجُلاً فأخْبِرْهُ» ابرازش کن و بگو که دوست دارم چون ذکر دوست داشتن اعلان همراهی با محبوب است: «أنت مع من أحببت».
و یکی دیگر از راه های ابراز عاطفه و دوست داشتن گوش دادن به حرف های محبوب است: «إذا أحببکم الله فاتبعونی» اگر خدا را دوست دارید مرا تبعیت کنید(با تبعیت اظهار محبت کنید)
- «لیت شعری، أین اسقرت بک النوی»
وقتی "استقرت" با "نوی" بیاید به معنای منزل گرفتن، مسقر شدن و ساکن شدن است: ای کاش می دانستم کجا ساکن هستید.
این جمله نیز اثر عاطفی دارد، مخصوصا در مورد حضرت حجت که غایب است و بیان این جمله حکایت از اندوه درونی دارد.
- عزیز علی أن أری الخلق و لا تری
زمین سخت و سفت را "عزیز" می گویند و بنابراین به جایی که آب نفوذ نداشته باشد "عزیز" گفته اند و این مسیر تا ظهور حضرت، مسیر عزیزی است و یاران امام زمان هم سفت و غیر قابل نفوذ اند: چقدر سخت است بر من که همه را می بینم جزء شما را.
برخی گفته اند: این عبارت حکایت از غیبت شخص حضرت دارد، بدین معنا که جسم حضرت دیده نمی شود و ما در آینده بیشتر از آن خواهیم گفت.
- متی ترانا و نراک و قد نشرت لواء النصر آرای...
کی می شود تو ما را ببینی و ما تو را؟ در حالی که پرچم پیروزی را نشر دادی.
این عبارت نیز جنبه ی عاطفی دارد، یعنی اشتیاق دیدار دو سویه است و اگر چنین نبود شوق دیدار ایشان منطقی نبود: «و لا ترغبن فیمن زهد عنک» به کسی که به تو علاقه ندارد دل مبند.
- أترانا
آیا آن زمان می رسد که ما را ببینی؟ در چه حالی؟
- و أنت تؤم الملأ
تو امام وسطی و ما دور تو حلقه زدیم بعنوان مأموم، آیا می شود چنین زمانی برسد؟
- و قد ملأت الأرض عدلا
در حالی که زمین پُر از عدل شده و همه چیز تمام شده و آمدی وسط قرار گرفتی و ما هم با افتخار تمام دور تو حلقه زده ایم. و چقدر این صحنه و زمان زیباست...
أنت مع من أحببت 🍁
تو همراه کسی هستی که دوستش داری...
#نور_دیده.جانم به قربانت مولای عزیزم.... هرکجا هستی مولایم یاد ماهم باش.