حضرت خدیجه(س) در 24 سال زندگی مشترک با پیامبر گرامی اسلام (ص)، خدمات بسیاری برای آن بزرگوار و دین اسلام انجام داد. ایشان پس از ازدواج با پیامبر بزرگترین حامی و یاور آن حضرت در اهداف او قبل و بعد از بعثت بود چرا که علاقه خدیجه به پیامبر صرف نظر از جنبه علاقه و محبت معمول میان زن و شوهر، عشقی معنوی و علاقهای روحانی بود.

حضرت خدیجه(س) به پیامبر اکرم(ص) عشق می ورزید زیرا او را مردی کامل از نظر ضفات انسانی و به دور از رذایل اخلاقی می دانست. پیامبر مردی شریف، امین، بزرگوار، راستگو و متواضع بود و خدیجه به این ازدواج افتخارر می کرد.
حضرت خدیجه(س) عاشق فضیلت و شیفته اصلاح اجتماع بود و معشوق خود را در وجود رسول خدا(ص)یافته بود و آنچه او را از دیگر زنان متمایز می کرد همین بود.
این توافق روحی و ازدواج جسمانی روحانی باعث شد تا خدیجه مال و ثروت خود را برای پیشرفت اهداف پیامبر هزینه کند. پیامبر نیز تا زمان رحلت خود یاد حضرت خدیجه(س)را زنده نگه می داشت. به دلیل همین محبت و علاقه حضرت خدیجه(س) شرایطی فراهم آورد تا پیامبر با آرامش روحی بیشتر به اصلاح اجتماع بپردازد و او را از کارهای تجاری به جز چند مورد معاف کرد.
با آشکار شدن دعوت پیامبراسلام(ص)، رفتار مشرکان سرسخت مکه با پیامبر تغییر کرد. شرایط برای پیامبر روز به روز سخت تر می شد و به طبع خانواده ایشان نیز از این مشکلات در امان نبودند. ابولهب عموی پیامبر که در همسایگی ایشان زندگی می کرد سردسته مخالفان بود. در آن شرایط سخت، رنج تنهایی رسول خدا با محبت و همدلی حضرت خدیجه(س) التیام پیدا می کرد. او از اینکه ثروت خود را برای اهداف پیامبر خرج کرده بود و اکنون دچار فقر و محنت شده بود ناراحت نبود.
با هجرت گروهی از مسلمانان به حبشه و شکست مشرکان در بازگرداندن آن ها، مسلمانانی که در مکه بودند تحت فشاری مضاعف قرار گرفتند. مشرکان مکه، تحریم اقتصادی پیامبر خدا(ص) و یارانش را برای واردار کردن به تسلیم در دستور کار خود قرار دادند.
«یعقوبی» در جلد نخست کتاب «تاریخ» خود می نویسد:
«نامه ای ستمگرانه را نوشتند که با احدی از بنی هاشم خرید و فروش نکنند. به آن ها زن ندهند و از آن ها زن نگیرند و هیچ گونه داد و ستدی با آن ها نداشته باشند تا آن که محمد(ص) را به آن ها تسلیم کنند.»
شرایط سخت و بحرانی و تهدید جانی پیامبر موجب شد تا ابوطالب پیشنهاد دهد تا بنی هاشم و مسلمانان به همراه پیامبر(ص) به دره ای در نزدیکی مکه بروند تا بتوانند بهتر و راحت تر از رسول خدا(ص) حفاظت کنند. مسلمانان به مدت 3 سال گرسنگی، تشنگی و گرمای طاقت فرسای «شعب ابوطالب» را تحمل کردند. در این وضعیت حضرت خدیجه(س) به همراه پیامبر(ص) به شعب ابوطالب رفت و ثروت باقی مانده خود را صرف کمک به مسلمانان در تحریم کرد.
حضرت خدیجه پس از کوچ به شعب ابوطالب کمی بیمار و ناتوان شده بود اما حاضر به یاری و کمک خویشاوندان خود نشد. او حاضر نبود تا پیامبر را در شرایط سخت تنها بگذارد. این بانوی بزرگوار در آخرین سال محاصره اقتصادی به دلیل بیماری و رنج حاصل از اقامت در شعب ابوطالب، در دهم رمضان سال دهم بعثت (سه سال قبل از هجرت)درگذشت.
𝗝𝗢𝗜𝗡☞
❤️ ✦⃟░⃟✮.📚 https://eitaa.com/joinchat/2125201763C9d6e859d22🖌 ❖️⃟࿐
♡⠀ 〇⠀ ⎙⠀ ⌲
ˡⁱᵏᵉ ᶜᵒᵐᵐᵉⁿᵗ ˢᵃᵛᵉ ˢʰᵃʳᵉ
..
♥️💜
به نام آفریدگار مهربانی
امروز : سه شنبه ۴ / ۷ / ۱۴۰۲ _
« زندگی ... »
زندگی یعنی اینکه ....
فراموش نکن که انسان هم مانند رودخانه است
هر چه عمیقتر باشد آرامتر است
انسانها عموماً دو دسته هستند :
انسان بزرگ بر خود سخت میگیرد
انسان کوچک بر دیگران.... !
انسان قوی از خودش محافظت میکند
و انسان قویتر از دیگران .... !
این قدرت را فقط میتوان در پناه پروردگار داشت
هرکس که به او نزدیکتر است قدرتمندتر ، آرامتر و متواضعتر است .... !
تابش نور انسان بزرگ را میتوان در تمامی جوانب زندگیش دید .... !
پس هر روز با یک هدف قوی بیدارشو ،
تصمیم بگیر که بهترین و قویترین انسان زندگی باشی
بهترینِ خودت !
عبارت تاکیدی :
بزرگترین رقیب امروزت ، دیروزِ خودته .
پس سعی کن بهتر از دیروزت باشی ... !
« خدایا سپاسگزارم »🙏
🌺🌸
👨⚕ #دکترعلی_مکرمی 💉💊🩺
❣.•°``°•.¸.•°``°•.❣💜
📚 #Dr_Ali_Mokarrami🖌
•.¸ ¸.•
°•.¸¸.•°`
¸.·´¸.·´¨) ¸.·*¨)
(¸.·´ (¸·´ ♥️
╭┈────『🌻』
╰┈➤ •🌻•✾• •✾•🌻•
𝗝𝗢𝗜𝗡☞
❤️ ✦⃟░⃟✮. 📘 https://eitaa.com/joinchat/2125201763C9d6e859d22 ✏️ ❖️⃟࿐
♡⠀ 〇⠀ ⎙⠀ ⌲
ˡⁱᵏᵉ ᶜᵒᵐᵐᵉⁿᵗ ˢᵃᵛᵉ ˢʰᵃʳᵉ
..
𝗝𝗢𝗜𝗡☞
❤️ ✦⃟░⃟✮. 📚 https://eitaa.com/joinchat/2125201763C9d6e859d22🖌 ❖️⃟࿐
♡⠀ 〇⠀ ⎙⠀ ⌲
ˡⁱᵏᵉ ᶜᵒᵐᵐᵉⁿᵗ ˢᵃᵛᵉ ˢʰᵃʳᵉ
..
𝗝𝗢𝗜𝗡☞
❤️ ✦⃟░⃟✮. 📚 https://eitaa.com/joinchat/2125201763C9d6e859d22🖌 ❖️⃟࿐
♡⠀ 〇⠀ ⎙⠀ ⌲
ˡⁱᵏᵉ ᶜᵒᵐᵐᵉⁿᵗ ˢᵃᵛᵉ ˢʰᵃʳᵉ
..
𝗝𝗢𝗜𝗡☞
❤️ ✦⃟░⃟✮. 📚 https://eitaa.com/joinchat/2125201763C9d6e859d22🖌 ❖️⃟࿐
♡⠀ 〇⠀ ⎙⠀ ⌲
ˡⁱᵏᵉ ᶜᵒᵐᵐᵉⁿᵗ ˢᵃᵛᵉ ˢʰᵃʳᵉ