فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍀 بسم الله الرحمن الرحیم 🍀
بِسْمِ اللّهِ النُّور✨ بسْمِ اللّهِ نُورِ النُّورِ✨ بسْمِ اللّهِ نُورٌ عَلى نُورٍ ✨بسْمِ اللّهِ الَّذى هُوَ مُدَبِّرُ الاُْمُور✨ بسْمِ اللّهِ الَّذى خَلَقَ النُّورَ مِن َْالنُّورِ✨ الْحَمْدُ لِلّهِ الَّذى خَلَقَ النُّورَ مِنَ النُّور✨ واَنْزَلَ النُّورَ عَلىَ الطُّورِ✨ فى كِتابٍ مَسْطُور✨ فى رَقٍّ مَنْشُورٍ✨ بقَدَرٍ مَقْدُورٍ✨ على نَبِي مَحْبُورٍ✨ الْحَمْدُ لِلّهِ الَّذى هُوَ بِالْعِزِّ مَذْكُورٌ ✨وبِالْفَخْرِ مَشْهُور✨ وعَلَى السَّرّاَّءِ وَالضَّرّاَّءِ مَشْكُورٌ ✨وصَلَّى اللّهُ عَلى سَيِّدِنا مُحَمَّدٍ وَآلِهِ الطّاهِرين✨🍀
✨✨✨🌴✨✨✨
سـلام صبح زیباتون بخیر ☕ 🌸
ان شاءالله امروز 🌸🍃
و همه لحظه های شما 🌸🍃
پراز رحمت 🌸🍃
دلتون پرازمحبت 🌸🍃
زندگیتون پراز بركت و🌸🍃
پراز موفقيت🌸🍃
وعاقبتتون بخیرباشه🌸🍃
☘دعا کنیم خوشی ببارد
🌹و صلح باشد و عشق
☘و زمین جای قشنگی بشود
🌹برای زندگی
☘صبحتـون پُــر امید و زیبا همراه با #خدا
#خدایاشُکرت
🌸🌼🌸🌼🌸🌼
#اللهم_صل_علی_محمد_و_آل_محمد_وعجل_فرجهم
🗓 شنبه ١ بهمن ماه ١۴٠١
روزهای #شنبه، منتخبی از #اعمال_هفته، برگرفته از کتب ادعیه
🔹 ماه رجب از ماههای حرام و پرفضیلت است. (دوشنبه این هفته، اول ماه)
🔸 اعمال مشترک بسیاری برای این ماه وارد شده است که فضایل بسیاری برای هر یک ذکر گردیده؛ مانند زیارت رجبیه، دعای «یا من ارجوه...» پس از نمازهای یومیه و دعاها و اذکار دیگر.
🔹 روزه گرفتن در این ماه بهطور کلی، و در برخی از روزهای خاص آن، مانند روز اول، مورد سفارش قرار گرفته و برای هر شب از این ماه نیز نمازهای مخصوصی وارد شده است.
🔸 همچنین شب و روز اول این ماه، فضیلت بسیار و اعمال زیادی دارد.
🔹 از مهمترین اعمال روز اول، زیارت اباعبداللهالحسین علیهالسلام است.
🔸 عمل شب جمعه اول ماه رجب [لیلة الرغائب] (پنجشنبه همین هفته) نیز از اعمالی است که عالمان و بزرگان به آن توجه ویژهای داشتهاند.
📚اقبالالاعمال، ج٢، ص٧٢٠ تا ٧٧٨
✅ @bahjat_ir
🔴 مردى به حضرت امام رضا علیه السلام عرض کرد که اندازه حُسن خلق چقدر است؟
♦️فرمودند :همان را که براى خودت از مردم انتظار دارى ، همان را براى مردم بگوئى.
♦️ سپس عرض کرد پس اندازه توکل چقدر است؟
♦️ فرمودند : جز از خدا از هیچ کس نترسى.
♦️عرض کرد من دوست دارم بدانم که شما مرا چقدر دوست دارى؟
♦️ فرمودند : مراجعه به دلت کن ،
ببین تو مرا چقدر دوست دارى ، من هم همان اندازه تو را دوست دارم.
📚 کتاب «مفاتیح الحیات»
🔰🔰🔰💠🔰🔰🔰
🔴خطر خودباختگی فرهنگی و نادیده انگاری هویت ملی
♦️امام خمینی(ره): آری، اگر ملت ایران از همه #اصول و موازین اسلامی و انقلابی خود عدول کند و خانه #عزت و اعتبار پیامبر و ائمه معصومین (علیهمالسلام) را با دستهای خود ویران نماید، آن وقت ممکن است جهانخواران او را به عنوان یک ملت ضعیف و فقیر و بیفرهنگ به رسمیت بشناسند؛ ولی در همان حدی که آنها آقا باشند ما نوکر، آنها ابرقدرت باشند ما ضعیف؛ آنها ولیّ و قیم باشند ما جیرهخوار و حافظ منافع آنها؛ نه یک ایران با هویت ایرانی - اسلامی؛ بلکه ایرانی که شناسنامهاش را امریکا و شوروی صادر کند؛ ایرانی که ارابه سیاست #امریکا یا شوروی را بکشد و امروز همه مصیبت و عزای امریکا و شوروی شرق و غرب در این است که نه تنها ملت ایران از تحتالحمایگی آنان خارج شده است، که دیگران را هم به خروج از سلطه جباران دعوت میکند.
📚 صحیفه امام، ج۲۱، ص۹۱و۹۲
💠💠💠🔰💠💠💠
🌹به لغزشگاهها نزدیک نشوید
♦️رهبرمعظم انقلاب: جاهایى هست که انسان پایش مىلغزد: «چوگل بسیار شد، پیلان بلغزند»؛ آدمها که جاى خود دارند.
♦️جاهایى لغزشگاه است. به آنجاها نزدیک نشوید. لغزشگاهها انواعى دارد. هر کس نقطه ضعفى دارد. یکى نقطه ضعفش پول است؛ یکى نقطه ضعفش #رودربایستى و رفاقت است؛ یکى نقطه ضعفش #احترام کردن است؛ یکى نقطهى ضعفش #زن است؛ یکى نقطه ضعفش سورچرانى و شکمچرانى است.
♦️هر کس نقطه ضعفى دارد. آدم خودش نقطه ضعف خودش را خوب مىفهمد. به آن نزدیک نشوید. اگر نزدیک شدید، براى خودتان خطر درست کردهاید.
♦️علاوهبر نزدیک نشدن به نقطه ضعفها، باید در تقویت معنوى خودتان کوشا باشید.
♦️اول قدمش این است که همین نمازى را که در شبانه روز پنج نوبت مىخوانید، با توجه بخوانید.
#اللهم_صل_علی_محمد_و_آل_محمد_وعجل_فرجهم
🔴اعدام انقلابی حسنعلی منصور توسط شهید محمد بخارایی
♦️1 بهمن 1343
حسنعلی منصور فرزند علی منصور در سال 1302 در تهران به دنیا آمد و پس از فارغ التحصیلی از دانشگاه، به استخدام وزارت امور خارجه درآمد. وی طی سال های دهه 1320، مدارج ترقی را پیمود تا این که پس از ورود به مجلس شورای ملی و سنا در شهریور 1342 و تاسیس حزب ایران نوین، راه برای صدارت او باز شد. حسنعلی منصور از اسفند 42 تا بهمن 43 به مدت کمتر از یک سال نخست وزیر بود.
♦️تصویب کاپیتولاسیون، افزایش قیمت بنزین و تبعید حضرت امام خمینی(ره) به عنوان نخستین گام اجرای روش او در اداره کشور محسوب می شد. در ساعت 10 صبح روز اول بهمن 1343 هنگامی که حسنعلی منصور با غرور تمام قصد پیاده شدن از اتومبیل در جلوی درب ورودی مجلس شورای ملی را داشت، هدف گلوله شهید محمد بخارایی از اعضاء شاخه اجرایی هیئت مؤتلفه اسلامی قرار گرفت و چند روز بعد به هلاکت رسید.
♦️فتوای قتل منصور از جانب آیت اللَّه سید محمد هادی میلانی در مشهد صادر شده بود. می گویند وقتی در دادگاه از محمد بخارایی سؤال می کنند که با دو گلوله اول منصور زنده نمی ماند ولی چرا سومین گلوله را به گلوی او شلیک کردی؟ آن جوان رشید در پاسخ گفت: حنجره ای که از آن به روحانیت اهانت شده، باید دریده شود.
♦️ مقاومت شجاعانه در بيدادگاه رژيم شاه و حمايت مراجع تقليد و روحانيت در ايران و عراق موجب شد كه كاپيتولاسيون آمريكايي شاه و منصور در ايران متوقف بماند.این شهیدان مظلومانه و با اقتدار نشان دادند که مومن انقلابی، در هیچ شرایطی زیر بار ذلت و زور نمی رود.
♦️مقام معظم رهبري حضرت آيتالله العظمي خامنهاي درباره اين شهدا فرمودهاند: «شايد اين تعبير درباره شهدای چهارگانه (اماني، هرندي، نيك نژاد، بخارائي) درست باشد كه بگوئيم نورالله في ظلمات الارض. به هرحال اينها ستارگان و برجستگاني بودند كه در راه خدا رفتند. راهي را انتخاب كردند و نتيجه اين شد كه مشاهده مي كنيد يعني حاكميت اسلام در دوران سيطره كفر و استكبار بر عالم چيزي كه به افسانه شبيه است. اين شهداي چهارگانه حقيقتا در دوران ظلمات نور خدا بودند كه درخشيدند، فضا و دلها را روشن كردند، راه را به خيلي ها نشان دادند.»
🔴رای نهایی دادگاه
♦️سه ماه و 18روز پس از اعدام انقلابی حسنعلی منصور نخست وزیر و دستگیری و بازپرسی ضارب و متهمین به شرکت در قتل منصور دادگاه عادی شماره 3نظامی در 19اردیبهشت 1344 رای خود را صادر کرد بر اساس این رای 14نفر از متهمین به شرح زیر ذیل به دلیل کافی نبودن مدارک و اسنادی مبنی بر شرکت در قتل منصور آزاد شدند:
1ـ سید اسدالله لاجوردی، 2ـ علی اکبر بادامجاه3ـمحمد هادی امانی4ـ سعید امانی همدانی5ـ مهدی زارع حسینی6ـ علی اعظم حاج بابا7ـ حسین دانشپور مقدم8ـ اکبر فرهادیار9ـ عزیزالله دوانگر10ـ علی اصغر حاجی بابا 11ـ کاظم سعدیه 12 ـ علی اصغر صفار هرندی 13ـ رضا صالحی 14ـ عباس زارع حسینی
رای دادگاه درباره متهمین پرونده قتل منصور پس از احاله به دادگاه تجدید نظر نیز به شرح زیر اعلام شد:
🌹چهار نفر از متهمین به اسامی محمد بخارایی،مرتضی نیک نژاد، رضا صفار هرندی وحاج صادق امانی به اعدام محکوم شدند شش نفر از متهمین به اسامی محمد مهدی عراقی، هاشم امانی،عباس مدرسی فر،ابوالفضل حاج حیدری،محمد تقی کلافچی و حبیب الله عسگر اولادی به حبس ابد با اعمال شاقه محکومیت یافتند
🌹مرحوم شیخ عباس قمی بیش از ۷۰ جلد کتاب نوشته است که یکی از آنها کتاب مفاتیح است. می بینیم امروزه در هر منزل و مسجدی کتاب مفاتیح شیخ عباس کنار قرآن کاربرد دارد.
♦️ بدون واسطه از فرزند ایشان مرحوم میرزا علی آقای محدث زاده : پدر ما در نجف وقتی کتاب می نوشت بعد از چند روز انگشتان دست ایشان پوست اضافی در می آورد و این پوست های اضافی را جدا می کردند و در کیسه ای می ریختند! و به من وصیت کرده بودند که پس از مرگم این کیسه را در کفنم قرار دهید، من که دستم خالی است و کاری برای اسلام نکرده ام این کیسه روز قیامت به ائمه(ع) بگوید من برای شما این قدر کار کرده ام.
🔴سیر در بحار الانوار با کشتی سفینة البحار شیخ عباس قمی
♦️خداوند برکتی را به نوشته های مرحوم شیخ عباس قمی داد که یک دوره کتاب بحارالانوار را خلاصه می کند و نام آن را سفینة البحار می گذارد. تا کسی که می خواهد در بحار الانوار سیر کند با کشتی سفینة البحار شیخ عباس قمی حرکت کند. و منتهی الامال او نیز هنوز که هنوز است بهترین مجموعه در باب زندگی ائمه اطهار(ع) است.
🕊شادی روحشان صلوات
#اللهم_صل_علی_محمد_و_آل_محمد_وعجل_فرجهم
🌹رهبرمعظم انقلاب: عالم خبیر و محدث بزرگ و نامدار، مرحوم آقای حاج شیخ عباس قمی مؤلف کتاب مفاتیحالجنان و کتابهای نافع دیگر، ایشان حق بزرگی بر همهی مؤمنان متعبد دارند. ۱۳۸۷/۱۲/۲۷
🏴 بمناسبت سالروز رحلت شیخ عباس قمی
▪️محدث قمی در شب سه شنبه ۲۲ ذیالحجه ۱۳۵۹ق برابر با ۱ بهمن ۱۳۱۹ش[۵] در ۶۵ سالگی در نجف درگذشت. سید ابوالحسن اصفهانی در حرم امیرالمؤمنین(ع) بر او نماز خواند و پیکرش در کنار استادش محدث نوری در حرم دفن گردید.
🕊 شادی روحش صلوات
#اللهم_صل_علی_محمد_و_آل_محمد_وعجل_فرجهم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎬 #نماهنگ «بگو کجایی»
یابن الحسن بگو کجایی؟ دلم تنگه از این جدایی...💔
#
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥#کلیپ_مهدوی
🎙استاد #شجاعی
⁉️چگونه غمخوار امام زمان باشیم؟
#اللهم_صل_علی_محمد_و_آل_محمد_وعجل_فرجهم
🔰🔰🔰
👌کوتاه و شنیدنی
👈حتما ببینید و نشر دهید
ماجرای صحبت امام خمینی درباره آهن پاره چه بود؟
جمله ای منتسب به حضرت امام(ره) میباشد که ایشان در یکی از مصاحبه ها در ارتباط با معاوضه مستقیم سلاحهای خریداری شده در مقابل وجوهی که بایستی بابت فروش نفت به ایران مسترد میگردید،ایراد فرموده اند.
آنجائی که با استناد به یکی از فرمایشات حضرت امام(ره) در سال1357،عنوان میگردد:«نفت ما را به هدر دادند،و به عوض آن یک آهن پارههایی به نفع خود آنها آوردند برای ما»سپس، با جوسازی، هجمه غیرقابل باوری را پیرامون ایشان و جمهوری اسلامی ایران مطرح نموده و چنین وانمود مینمایند که امام(ره) نقش تعیین کننده و ارزش غیرقابل انکار سلاحها و تجهیزات موجود در ارتش که طی 8 سال جنگ تحمیلی ازسوی عراق به ایران مورد استفاده قرار گرفته را به خوبی درک ننموده یا بی اعتنا از کنار آنها گذشته است. در ادامه نیز، این موضوع را تبدیل به فرصتی نموده تا صلاحیتهای بسیاری را مورد تردید یا سؤال جدی قرار داده و از آن طریق، نسبت به تخریب باورهای نسل جوان ایران و سایر کشورهای منطقه و جهان با هدف تخریب شخصیت ایشان و تضعیف نظام جمهوری اسلامی ایران، اقدام نمایند.
در متن فوق از بیانات حضرت امام(ره)، برداشت صحیح نشده است و حال آنکه همانگونه که در بیانات امام(ره) آمده، ایشان در صدد تبیین عملکرد رژیم پهلوی در ارتباط با درآمدهای نفتی است. از این منظر شاه با وابستگی به آمریکا، نفت ایران را حراج میکند و به جای آن اسلحه و آهن قراضه (صنایع مونتاژ) وارد میسازد. از همین رو تأکید عمده امام خمینی خصوصاً در سالهای پایانی مبارزه بر روشن کردن افکار مردم از وضعیت فروش نفت ایران بود و منظور ایشان از آهن قراضه، صنایع مونتاژ و یا کالاهایی همانند هواپیماهای گران قیمتی است که دولت پهلوی در ازای وجهالمعامله نفت از غربیها خریده بود.[1]
از دیگر نکات مهم و حائز اهمیت در خصوص این فرمایش امام خمینی(ره) آن است که تاکنون پیرامون مجموعه مستندات و دلایل متقنی که میتوانسته دلیلی برای چگونگی بیان این جمله گردیده باشد، پرداخته نشدهاست. از جمله مصادیق مؤثر در این ارتباط، میتوان به خرید هواپیماهای جمبوجت 747 از رده خارج و غیرقابل پرواز یکی از شرکتهای امریکائی با هدف تبدیل آنها به هواپیماهای باربری و سوخت رسان اشاره نمود:
سپهبد خلبان شاپور آذربرزین آخرین جانشین نیروی هوائی حکومت پهلوی در اینخصوص، عنوان مینماید: «اعلیحضرت گفتند که 11فروند هواپیمای 747جمبوجت از شرکت آمریکائیTWA خریداری کردهایم.» در بررسی متوجه شدیم که آنها از رده خارج و در قبرستان هواپیماهای آن شرکت قرار داشته و از فرمهای این هواپیماها نیزمتوجه شدیم که تماماً غیرقابل پرواز هستند. جریان را به شخص شاه اطلاع دادیم.وی پاسخ داد که با بوئینگ صحبت کردهام و آنها قول دادهاند که هواپیماها را بازرسی اساسی نموده و تحویل دهند.
درتاریخ بیستم اردیبهشت ماه 1354، یک فروند از این هواپیمای ۷۴۷خریداری شده به شماره سریال ۲۸۳- ۵ با خدمه کامل و 9 نفر از مستشاران نظامی آمریکا که به کشورشان بر میگشتند،از تهران به پرواز درآمده تا در پایگاه "مگوار" آمریکا فرود آید. بعداز چند ساعت پرواز، هواپیما بر فراز قاره اروپا وشهر مادرید رسیده بودکه خلبان متوجه میشود، فرامین کار نمیکند و متعاقب آن سقوط مینماید.بعد از ماهها بررسی متوجه میشوندکه عدم وجود دو وجب سیم ضد مغناطیس در بال هواپیما باعث گردیده بود تا رعدوبرق حاصل از ابر سی بی،به داخل جعبه باک بنزین اصابت کرده و به دلیل دفع نشدن جریان قوی الکتریسته،موجب انفجار گردد.این تحت شرایطی بودکه آنها متعهدبه انجام بازرسی اساسی شده بودند ولی عملاً اینکار را نکرده بودند.
درهمان مقطع زمانی،نمایندگان کمپانی لوفت هانزا آلمان به نیروی هوائی مراجعه نموده و با توضیح اینکه یکی از هواپیماهای ما هم همینطوری شده و تأکیدبر این واقعیت که شکایت از بوئینگ هیچ خرجی برای ایران ندارد، درخواست مینمایدکه در کنارآنها قرار گرفته تا دوتائی شکایت را جلو ببریم. اما،شاه مخالفت نموده ومیگوید:«ما خودمان کار غلطی کردهایم،کسی ما را مجبور نکرده بودکه این هواپیماها را بخریم،حالا برویم شکایت کنیم.»نکته جالب توجه آن است که به جز ایران، هیچ کشوری ازهواپیمای جمبوجت747 به عنوان هواپیمای سوخت رسان،به دلیل هزینه بالای این اقدام،استفاده ننمودهاست.
آذربرزین ادامه میدهد:«قیمت یک هواپیمای747معادل150میلیون دلاربود و دولت شاهنشاهی برای هر فروند مبلغ 40میلیون دلاردادهاست تاآنها را تبدیل به تانکرنماید.زمانی که از مستشاران آمریکا،کتابچه راهنمای این هواپیماهاراخواستیم،با خنده جواب دادندکه اصلاًچنین کتابچه ای وجود ندارد چون درارتش هیچ کشوری،حتی درامریکا هم چنین تانکری وجودندارد.
ماتعدادی هواپیمای سوخت رسان هوائی خریداری کرده بودیم که حتی نمیدانستیم برای سوخت گیری چطور باید زیر آن برویم
[1]. برای کسب اطلاعات بیشتر در این خصوص ر. ک: صحیفه نور، جلد ۴، ص 275.
[2]. حسین دهباشی، کتاب فرماندهی و نافرمانی؛ مجموعه تاریخ شفاهی و تصویری ایران معاصر- خاطرات سپهبد خلبان شاپور آذربرزین، تهران: سازمان اسناد و کتابخانه ملی جمهوری اسلامی ایران، 1393، ص302 تا 304.