فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎬 #نماهنگ «بگو کجایی»
یابن الحسن بگو کجایی؟ دلم تنگه از این جدایی...💔
#
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥#کلیپ_مهدوی
🎙استاد #شجاعی
⁉️چگونه غمخوار امام زمان باشیم؟
#اللهم_صل_علی_محمد_و_آل_محمد_وعجل_فرجهم
🔰🔰🔰
👌کوتاه و شنیدنی
👈حتما ببینید و نشر دهید
ماجرای صحبت امام خمینی درباره آهن پاره چه بود؟
جمله ای منتسب به حضرت امام(ره) میباشد که ایشان در یکی از مصاحبه ها در ارتباط با معاوضه مستقیم سلاحهای خریداری شده در مقابل وجوهی که بایستی بابت فروش نفت به ایران مسترد میگردید،ایراد فرموده اند.
آنجائی که با استناد به یکی از فرمایشات حضرت امام(ره) در سال1357،عنوان میگردد:«نفت ما را به هدر دادند،و به عوض آن یک آهن پارههایی به نفع خود آنها آوردند برای ما»سپس، با جوسازی، هجمه غیرقابل باوری را پیرامون ایشان و جمهوری اسلامی ایران مطرح نموده و چنین وانمود مینمایند که امام(ره) نقش تعیین کننده و ارزش غیرقابل انکار سلاحها و تجهیزات موجود در ارتش که طی 8 سال جنگ تحمیلی ازسوی عراق به ایران مورد استفاده قرار گرفته را به خوبی درک ننموده یا بی اعتنا از کنار آنها گذشته است. در ادامه نیز، این موضوع را تبدیل به فرصتی نموده تا صلاحیتهای بسیاری را مورد تردید یا سؤال جدی قرار داده و از آن طریق، نسبت به تخریب باورهای نسل جوان ایران و سایر کشورهای منطقه و جهان با هدف تخریب شخصیت ایشان و تضعیف نظام جمهوری اسلامی ایران، اقدام نمایند.
در متن فوق از بیانات حضرت امام(ره)، برداشت صحیح نشده است و حال آنکه همانگونه که در بیانات امام(ره) آمده، ایشان در صدد تبیین عملکرد رژیم پهلوی در ارتباط با درآمدهای نفتی است. از این منظر شاه با وابستگی به آمریکا، نفت ایران را حراج میکند و به جای آن اسلحه و آهن قراضه (صنایع مونتاژ) وارد میسازد. از همین رو تأکید عمده امام خمینی خصوصاً در سالهای پایانی مبارزه بر روشن کردن افکار مردم از وضعیت فروش نفت ایران بود و منظور ایشان از آهن قراضه، صنایع مونتاژ و یا کالاهایی همانند هواپیماهای گران قیمتی است که دولت پهلوی در ازای وجهالمعامله نفت از غربیها خریده بود.[1]
از دیگر نکات مهم و حائز اهمیت در خصوص این فرمایش امام خمینی(ره) آن است که تاکنون پیرامون مجموعه مستندات و دلایل متقنی که میتوانسته دلیلی برای چگونگی بیان این جمله گردیده باشد، پرداخته نشدهاست. از جمله مصادیق مؤثر در این ارتباط، میتوان به خرید هواپیماهای جمبوجت 747 از رده خارج و غیرقابل پرواز یکی از شرکتهای امریکائی با هدف تبدیل آنها به هواپیماهای باربری و سوخت رسان اشاره نمود:
سپهبد خلبان شاپور آذربرزین آخرین جانشین نیروی هوائی حکومت پهلوی در اینخصوص، عنوان مینماید: «اعلیحضرت گفتند که 11فروند هواپیمای 747جمبوجت از شرکت آمریکائیTWA خریداری کردهایم.» در بررسی متوجه شدیم که آنها از رده خارج و در قبرستان هواپیماهای آن شرکت قرار داشته و از فرمهای این هواپیماها نیزمتوجه شدیم که تماماً غیرقابل پرواز هستند. جریان را به شخص شاه اطلاع دادیم.وی پاسخ داد که با بوئینگ صحبت کردهام و آنها قول دادهاند که هواپیماها را بازرسی اساسی نموده و تحویل دهند.
درتاریخ بیستم اردیبهشت ماه 1354، یک فروند از این هواپیمای ۷۴۷خریداری شده به شماره سریال ۲۸۳- ۵ با خدمه کامل و 9 نفر از مستشاران نظامی آمریکا که به کشورشان بر میگشتند،از تهران به پرواز درآمده تا در پایگاه "مگوار" آمریکا فرود آید. بعداز چند ساعت پرواز، هواپیما بر فراز قاره اروپا وشهر مادرید رسیده بودکه خلبان متوجه میشود، فرامین کار نمیکند و متعاقب آن سقوط مینماید.بعد از ماهها بررسی متوجه میشوندکه عدم وجود دو وجب سیم ضد مغناطیس در بال هواپیما باعث گردیده بود تا رعدوبرق حاصل از ابر سی بی،به داخل جعبه باک بنزین اصابت کرده و به دلیل دفع نشدن جریان قوی الکتریسته،موجب انفجار گردد.این تحت شرایطی بودکه آنها متعهدبه انجام بازرسی اساسی شده بودند ولی عملاً اینکار را نکرده بودند.
درهمان مقطع زمانی،نمایندگان کمپانی لوفت هانزا آلمان به نیروی هوائی مراجعه نموده و با توضیح اینکه یکی از هواپیماهای ما هم همینطوری شده و تأکیدبر این واقعیت که شکایت از بوئینگ هیچ خرجی برای ایران ندارد، درخواست مینمایدکه در کنارآنها قرار گرفته تا دوتائی شکایت را جلو ببریم. اما،شاه مخالفت نموده ومیگوید:«ما خودمان کار غلطی کردهایم،کسی ما را مجبور نکرده بودکه این هواپیماها را بخریم،حالا برویم شکایت کنیم.»نکته جالب توجه آن است که به جز ایران، هیچ کشوری ازهواپیمای جمبوجت747 به عنوان هواپیمای سوخت رسان،به دلیل هزینه بالای این اقدام،استفاده ننمودهاست.
آذربرزین ادامه میدهد:«قیمت یک هواپیمای747معادل150میلیون دلاربود و دولت شاهنشاهی برای هر فروند مبلغ 40میلیون دلاردادهاست تاآنها را تبدیل به تانکرنماید.زمانی که از مستشاران آمریکا،کتابچه راهنمای این هواپیماهاراخواستیم،با خنده جواب دادندکه اصلاًچنین کتابچه ای وجود ندارد چون درارتش هیچ کشوری،حتی درامریکا هم چنین تانکری وجودندارد.
ماتعدادی هواپیمای سوخت رسان هوائی خریداری کرده بودیم که حتی نمیدانستیم برای سوخت گیری چطور باید زیر آن برویم
[1]. برای کسب اطلاعات بیشتر در این خصوص ر. ک: صحیفه نور، جلد ۴، ص 275.
[2]. حسین دهباشی، کتاب فرماندهی و نافرمانی؛ مجموعه تاریخ شفاهی و تصویری ایران معاصر- خاطرات سپهبد خلبان شاپور آذربرزین، تهران: سازمان اسناد و کتابخانه ملی جمهوری اسلامی ایران، 1393، ص302 تا 304.
هدایت شده از KHAMENEI.IR
🏴 پیام تسلیت رهبر انقلاب در پی درگذشت همسر آیتالله آقای حاج شیخ جعفر سبحانی
▫️رهبر انقلاب اسلامی در پیامی درگذشت همسر آیتالله آقای حاج شیخ جعفر سبحانی را تسلیت گفتند.
📝 متن پیام به این شرح است:
بسم الله الرحمن الرحیم
حضور مبارک آیةالله آقای حاج شیخ جعفر سبحانی دامتبرکاته
درگذشت همسر گرامی آنجناب را تسلیت عرض میکنم و تسلّای جنابعالی و دیگر بازماندگان و رحمت الهی برای آن مرحومه را از خداوند متعال مسألت مینمایم.
سیّدعلی خامنهای
۱ بهمن ۱۴۰۱
💻 Farsi.Khamenei.ir
هدایت شده از کتابخانه صوتی
کتاب صوتی "رساله حقوق " امام زین العابدین علیه السلام
👈تولید اختصاصی کانال کتابخانه صوتی فروردین ماه ۱۳۹۹
🎤گوینده : #حسن_معمری
✅ لینک دانلود کتاب صوتی " رساله حقوق" از گوگل درایو👇👇
https://drive.google.com/folderview?id=1ZWQt17_-bx4-sMqZQeGOYH0oroCrQRfs
#رساله_حقوق
#امام_سجاد
#مذهبی #اعتقادی #اخلاقی
@audio_ketab
هدایت شده از کتابخانه صوتی
📗#معرفی_کتاب📗
"رسالة الحقوق" عنوان حدیثی طولانی از امام سجاد (ع)است. این رساله كه حاوی بیش از ۵۰ وظیفه برای فرد نسبت به خود و ديگران است، در حقیقت درسنامهای جامع و اخلاقی است که بیان کننده رفتار انسان در حوزه روابط فردی و اجتماعی است.
قدیمیترین منابع این حدیث، تُحَفُ العقول، تألیف ابنشُعبه حَرّانی و سه کتاب شیخ صدوق به نام خصال، مَن لا یَحضُرُهُ الفَقیه و اَلاَمالی است.
این پنجاه حقِّ را در هفت دسته به شرح زیر میتوان تقسیم بندی کرد:
۱- حق خداوند و حق انسان بر خود
۲- حقوق اعضای بدن: زبان، گوش، چشم، دست، پا، شکم، عورت.
۳- حقوق افعال: نماز،روزه، صدقه، قربانی.
۴- حقوق پیشوایان: حاکم، معلم، ارباب
۵- حقوق رعیت: مردم (حق مردم بر حاکمان)، شاگرد، بَرده (حق برده بر ارباب).
۶- حقوق خویشاوندان: مادر، پدر، همسر، فرزند، برادر.
۷- حقوق دیگران: کسی که تو را از بردگی آزاد کرده است، بردهای که تو آزاد کردهای، نیکیکننده، مؤذن، امام جماعت، همنشین، همسایه، دوست، شریک، مال، بدهکار، معاشر، مدعی، مدعا علیه، مشورتکننده با تو، مشورتگیرنده از تو، نصیحتخواه، نصیحتگو، بزرگتر، کوچکتر، کسی که از تو درخواستی دارد، کسی که از او درخواستی داری، بدکنندهٔ به تو ، شادکنندهٔ تو، همدینان، اهلذِمّه.
@audio_ketab
هدایت شده از کتابخانه صوتی
Part01_رساله حقوق امام سجاد.mp3
6.93M
هدایت شده از کتابخانه صوتی
Part02_رساله حقوق امام سجاد.mp3
7.82M
هدایت شده از کتابخانه صوتی
Part03_رساله حقوق امام سجاد.mp3
9.53M
👆👆👆
😍سلام همراهان همیشگی و گرانقدر🌼
💠لطفا این صوت های کوتاه و بسیار مهم را گوش کنید و نشر دهید👌🙏
سلامتی و عاقبت نصیب شما انشاءالله