سلام
در عرصه انتخابات دو کاندیدای انقلابی و غیر انقلابی داریم که مردم باید توجه لازم را داشته باشند.
یک کاندیدا به دنبال زنده کردن جریان روحانی است که تورم،نقدینگی بالا ،افزایش بی رویه قیمت ها، قطعی برق خروجی آن بود.تمام منتقدان خود را بی شناسنامه خواند و الان هم طرفداران این کاندیدا ، مردمی که به کاندیدای انقلابی رای داده اند را طالبان خواند.
در طرف دیگرکاندیدای جریان انقلابی است که وامدار و ادامه دهنده راه شهید رئیسی است ،کسی که هزینه بستری و درمان کودکان هفت سال و زیر هفت سال را در بیمارستانهای دولتی رایگان کرد.
۱۲میلیون نفر از افراد مسن جامعه و دهکهای نیازمند را رایگان بیمه کرد.
نهضت مسکن را راه اندازی کرد و به زوجهای جوان و کسانی که فرزند سوم داشتند زمین رایگان داد و وام آنرا طی سه مرحله به ۳۰۰میلیون،۵۰۰مبایون و در حال حاضر مصوب شد وام ۸۰۰میلیون تومنی پرداخت کنند.
سوال؟ شما به کدام جریان رای خواهید داد؟قدر فرصت ها را بدانید و دیگران را هم راهنمایی بفرمایید.انتخاب با شماست.انتخاب خوب و بد پای خودتان هست و فردای انتخابات در صورت انتخاب اشتباه فقط باید خودتان را ملامت کنید نه دیگران را
🟠مخاطبین عزیز
آیا میدانید کدام یک از۲ نامزدریاست جمهوری برای پایان دادن به مشکلات اقتصادی ، برنامه مدون دارند؟
🆔https://eitaa.com/kamalibasirat
🟠مخاطبین عزیز
آیا میدانید کدام یک از ۲نامزد ریاست جمهوری قائل به مذاکره بر اساس رعایت سه اصل عزت،حکمت و مصلحت است ؟اصولی که به اذعان دشمنان ایران،دولت شهید رئیسی آنرا به خوبی پیاده کرد!
🆔https://eitaa.com/kamalibasirat
🟠 مخاطبین عزیز
در جبهه انقلاب اگر هرکدام از شما یک نفر ،فقط یک نفر را که قصد شرکت در انتخابات ندارد توجیه کند چه عدد بالایی می شود؟وقت آن نیست که این مردم خوب و دوست داشتنی را ترغیب کنیم برای آمدن پای صندوق رای و انتخاب اصلح!
🆔https://eitaa.com/kamalibasirat
🗳حمایت جمعی از وعاظ و روحانیون از سعید جلیلی
🔹اکنون که با عنایت الهی مرحله اول چهاردهمین انتخابات ریاست جمهوری با مشارکت ۲۵ میلیونی مردم، با هدف انجام تکلیف الهی در اطاعت امر رهبر فرزانۀ انقلاب در آرامش و سلامت به پایان رسیده است، از دلسوزان جبهۀ انقلاب اسلامی تقاضا داریم تمام همّت خود را به دو امر زیر که میتواند در سرنوشت انقلاب اسلامی و ایران عزیز تأثیر بسزایی داشته باشد معطوف دارند:
🔹افزایش مشارکت که باعث سرافرازی نظام و اقتدار ایران اسلامی میشود.
🔹پیروزی نامزدی که بتواند با دنبال کردن راه شهید مظلوم، آیتالله رئیسی، کارهای نیمهتمام ایشان را تکمیل کند و ارتقا بخشد.
🔹ما به عنوان کمترینِ ملّت، با قدردانی از کاندیداها و هوادارانشان، با پیروی از مردم برای مرحلۀ دوم انتخابات، حمایت خود را از جناب «دکتر سعید جلیلی» اعلام میداریم.
۱. سید محمدمهدی میرباقری
۲. مسعود عالی
۳. مهدی طائب
۴. محمدمهدی ماندگاری
۵. ناصر رفیعی
۶. محمدرضا عابدینی
۷. علیرضا پناهیان
۸. محمدحسن نبوی
۹. سید ابراهیم حسینی اراکی
۱۰. رضا محمدی
۱۱. سید علیرضا تراشیون
۱۲. سید حسین مؤمنی
۱۳. احسان بیآزار تهرانی
۱۴. علی سرلک
۱۵. سید مهدی شیرازی
۱۶. سعید صلح میرزایی
۱۷. سید علیرضا تکیهای
۱۸. محمد میرزامحمدی
۱۹. محمد حاج ابوالقاسم دولابی
۲۰. محمدحسین فلاحزاده
۲۱. محمدجواد نظافت یزدی
۲۲. احمد لقمانی
۲۳. محمدرضا برادران
۲۴. حسین جوشقانیان
۲۵. جعفر واضحی
۲۶. مصطفی کرمی
@jahaannews
jahannews.com
✅ کمی طولانی؛ اما تجربهای تاریخی و شایستهی عبرت و پند...
🔻از ابتدای انقلاب اسلامی که خود یک تحول فکری و فرهنگی در مسیر اثبات "اعتماد به نفس ملی" و شعار "ما میتوانیم" بود؛ اما تفکر و نگاهی وجود داشت و دارد که راه عبور از چالشها و رسیدن به قلههای پیشرفت را در بیرون از کشور و بستن با قدرتهای غربی جستجو میکند که به برخی از این فراز های مهم و نتایج آن در مسیر رسیدن به درک درست از وضعیت فعلی که دوباره دوگانه دروغین "معیشت و مقاومت" مطرح شده، اشاره میکنیم:
1️⃣ اولین قسمت از سریالِ "نگاهِ امیدوارانه به غرب" در ابتدای انقلاب و در دولت موقت با نخست وزیری بارزگان به صحنه آمد که او اعتقاد داشت:" ایران میتواند بر اساس احترام متقابل، رابطهی دوستانهای با آمریکا داشته باشد. چرا ایران نباید از آمریکا اسلحه بخرد؟ ما چنین رابطهای را حق خود میدانیم."[ ژوبین باری، جنگ قدرتها در ایران، ، ص ۱۷۹] و اما حضرت امام رحمهاللهعلیه رویکرد دولت موقت در ارتباط با آمریکا را به وابستگی تعبیر نموده و فرمودند: "اول انقلاب شهادت میدهد که نهضت به اصطلاح آزادی، طرفدار جدی وابستگی کشور به آمریکا [بود] و در این باره از هیچ کوششی فروگذار نکرده است."[صحیفهی امام، ج ۲۰، ص ۴۷۹] و در نهایت معمار کبیر انقلاب اسلامی در پاسخ به نامه وزیر کشورِ وقت، ضرر نهضت به اصطلاح آزادی را از ضرر گروهکهای دیگر، حتی منافقین ، بیشتر و بالاتر دانستند...
2️⃣ در پرده دوم این سریالِ خسارتبار ، جرج بوش چند باری از تمایل خود برای تغییر مناسبات با ایران در دوره سازندگی سخن گفت. اتفاقی که هرچند از سوی رهبر معظم انقلاب مدظلهالعالی با مخالفت رو به رو شد، اما آقای هاشمی از آن استقبال کرد و وقتی در ۱۲ مهر ماه ۱۳۷۰ جرج بوش پسر رسما اعلام کرد که خواهان بهبود روابط آمریکا با ایران است و از تهران خواست تا از نفوذ خود برای آزادی گروگانهای آمریکایی در لبنان استفاده کند، ایران به اصرار رییس جمهور وقت که خوشبین به وعدههای آمریکاییها بود، از نفوذ خود استفادهکرد و تا اواخر سال ۱۳۷۰ تقریبا تمام گروگانهای غربی آزاد شدند، اما آمریکا به وعدههای خود مبنی بر آزاد کردن داراییهای توقیف شده عمل نکرد...
3️⃣ و اما پرده سوم از این سریال در دورهی به اصطلاح تنشزداییِ اصلاحطلبان به اجرا درآمد، دورهای که بیل کلینتون دموکرات بعنوان نخستین رئيس جمهور آمریکا، نظام تحریم سازماندهی شده علیه ایران را طراحی کرد. اما در پی فشار و چانهزنی دولت دوم خردادی، کشور ما در پرونده افغانستان در کنفرانس بن و در پرونده هستهای در توافقنامه سعدآباد، بروکسل و در نهایت پاریس، نهایت همکاری و پیش پرداختِ تعهدات خود را به منصهی اقدام رساند اما آمریکا با وقوع سناریوی ساختگی ۱۱ سپتامبر فصل تازهای از تنشهای ایران و آمریکا را رقم زد و در 29 ژانویه ۲۰۰۲ جرج بوش در سخنرانی سالانه خود در کنگره؛ ایران، عراق و کره شمالی را محور شرارت در جهان نامید...
4️⃣ و بخش چهارم این سریال پر تکرار در دوره اعتدال رقم خورد، دورهای که با شعار رونق اقتصادی و لغو تحریمها از مسیر پر تکرار و بیحاصل گذشته یعنی سیاستِ تنشزدایی شروع شد و به برجام نافرجام منتهی شد و در ضرورت عبرت گرفتن از این دوره، اعترافِ دولتمردان اعتدال که اذعان داشتند، از برجام دستاوردی جز "هیچ" نداشتیم، بس است، برای قطع نگاهِ امیدوارانه به خارج و امید بستن به سرمایههای داخلی و ظرفیتهای خموش و خفته در این سرزمین پر ثروت...
👈 و این در حالیست که با شکل گیری دولت سیزدهم و درسآموزی از تنها "حاصل دولت روحانی" یعنی "عدم اعتماد به غرب" و در نتیجه؛ توجه به ظرفیتهای داخلی و نگاه باز به فضای گستردهی بینالمللی و خارج شدن از حصار "ما نمیتوانیم" و " عدم اتکا به چند قدرت زیادهخواهِ غربی" فضای تبادلات و تعاملات جهانی و رونق کسب و کار داخلی در کشور به اذعان موسسات مالی و اقتصادی جهان، شدت گرفتهاست.
🔹آری؛ نگاهِ درونزا منکِر تعامل با جهانِ اطراف نیست، بلکه معتقد به ورود پر قدرت و مبتنی بر اقتصاد قوی در بیرون از مرزهاست تا سهم خویش را از سبد تجارت جهانی با دیپلماسی هوشمندانه و فعال بدست آورد...
🔻 حال انتخاب با ماست؛
👈 نگاه بجا و پرفایده و موثر به داخل و بعد تعامل از روی قدرت با جهان البته به معنای همه کشورهای جهان نه آمریکا و سه کشور اروپاییِ بدعهد و زیادهخواه....
🔻یا
👈 نگاهِ پر خسارت، از رویِ نیاز و بینتیجه به خارج و معطل نمودنِ ظرفیتها و منابع داخلی و سرخورده شدن استعدادهای جوان وخلاقِ درونی....
جواد خسروی
#انقلابیون
🔘#ثامن_خراسان_شمالی
https://eitaa.com/kamalibasirat
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 پروفسور فروزاننیا فوق تخصص جراح قلب: پزشکیان حتی نتوانسته در رشته خودش که جراحی قلب است کاری کند چه طور می تواند برای کشور کاری کند.
من از دکتر جلیلی حمایت می کنم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اظهارات جنجالی ابوالفضل ابوترابی نماینده نجف آباد در مجلس:
آقای پزشکیان در مجلس یکسال در کنار من نشسته بود؛
شهادت میدهم که توی این یکسال مسعود پزشکیان میآمد کتاب میخواند، بعدش پیاده روی میکرد و در برخی مسائل هم میگفت من کارشناس نیستم!
💬 #hamian_zohoor
@insta_enghelabi
پزشکیان بخاطر توهینی که در برنامه مناظره تلویزیونی به قهرمان ملی ایران #شهید_حاج_قاسم کرد و اونو "موی دماغ" رژیم صحیونیستی خطاب کرد رسما باید از خانواده شهید، رهبر و ملت ایران عذرخواهی کنه.
#حاج_قاسم قهرمان ملی ایران قهرمان مبارزه با استکبار
🇮🇷🇮🇶🇾🇪🇵🇸🇱🇧🇸🇾🇮🇷
لطفا نشر بدید...