🔴صدور قطعنامه علیه ایران / تقلای پارلمان اروپا علیه سپاه/ صدور قطعنامه به بهانه مسمومیت دانشآموزان ایرانی
♦️پارلمان اروپا در تداوم تلاشهای نافرجام برای افزودن سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، نهاد رسمی نظامی ایران در فهرست سازمانهای تروریستی خارجی اروپا، قطعنامهای مداخلهجویانه را در خصوص مسمومیت دختران دانشآموز ایرانی تصویب و به این بهانه درخواست خود علیه سپاه را تکرار کرد.
#خراسان_شمالی
نگاه کارشناسان به ورود ایران و اسرائیل به مرحله جدید تنش چیست؟
به گزارش روزنامه «اکونومیست»، در جولای ۲۰۲۲، نفتالی بنت، نخست وزیر سابق اسرائیل فاش کرد که اسرائیل شروع به اجرای استراتژی جدیدی به نام «دکترین اختاپوس» برای حمله مستقیم به ایران در داخل خاک خود کرده است. این دکترین به معنای حمله به ایران از داخل برای ضربه مستقیم به "سر اختاپوس" به جای برخورد با بازوهای آن در منطقه است.
براساس گزارشی که در ژوئیه ۲۰۲۲ توسط "وال استریت ژورنال" منتشر شد، هدف "دکترین اختاپوس" این است که نبرد اسرائیل علیه ایران را پس از سال ها تمرکز بر عوامل ایرانی و فرستادگان تهران در خارج از کشور در مناطقی مانند سوریه، به داخل خاک ایران بکشاند.
طبق گزارش وال استریت ژورنال، در سال ۲۰۲۱، اسرائیل با حملات پهپادی کوچکی که تأسیسات هستهای ایران را هدف قرار میداد و حمله به پایگاه هواپیماهای بدون سرنشین ایران، اقدامات خود را علیه ایران تشدید کرد. در سال ۲۰۲۲، ایران اسرائیل را به کشتن یک افسر ارشد نظامی ایرانی در تهران متهم کرد که اسرائیلی ها مشکوک بودند او عملیات تیم های نظامی خارج از کشور علیه اسرائیلی ها را هدایت می کند.
به گزارش جروزالم پست، در سپتامبر ۲۰۲۲، رئیس موساد اعلام کرد که «اگر گروههای مورد حمایت ایران به اسرائیل یا اسرائیلی ها حمله کنند، اسرائیل مستقیماً علیه ایران واکنش نشان خواهد داد».
او گفت: «رهبری ایران باید درک کند که حملات علیه اسرائیل یا اسرائیلی ها، مستقیم یا غیرمستقیم توسط سازمان ها و یا نیروهای وابسته به بخود، با پاسخ دردناکی علیه مقامات ایرانی در خاک ایران مواجه خواهد شد.»
به گفته یک روزنامه اسرائیلی، در رابطه با ایران دو گرایش در داخل اسرائیل وجود دارد، اولی مربوط به اعمال «دکترین اختاپوس» برای آسیب رساندن به طراحان حملات ایرانی و برخورد با نقض تعهدات تهران بر اساس توافق هسته ای ۲۰۱۵ است. رجب (کارشناس) معتقد است که «حمله اسرائیل به یک کارخانه در اصفهان، در چارچوب دکترین اختاپوس صورت گرفت». به گفته وی، با وجود سازوکارها، روشها و ابزارهای مختلف اجرای بین دولت قبلی اسرائیل و دولت فعلی، میزان اعمال این دکترین نسبت به دوره گذشته یک پله افزایش یافته است.
معیر مِصری (کارشناس) به نوبه خود مدعی است که "اسرائیل به مسیر مهار تهدید ایران به هر وسیله ادامه می دهد." به گفته وی، «در موضوع هسته ای اتفاق جدیدی نیفتاده است، بنابراین شک ندارم که تنش در حال تشدید شدن است». از سوی دیگر، شواردی (کارشناس) معتقد است «تئوری اختاپوس فقط صحبت روی کاغذ است و اسرائیل نتوانسته آن را اجرا کند». به گفته وی، اسرائیل به دلیل قدرت نظامی عظیم ایران، قادر به حمله به این کشور نخواهد بود. با این حال، او به «تشدید تلاشهای اسرائیل برای حمله و تضعیف ایران، علیرغم تغییر دولت در داخل اسرائیل» اشاره میکند.
┈┈••✾•🌿🌺ح•✾••┈┈
#خراسان_شمالی
🌴اهمیت، تعریف، و الزامات تحول
🔹مقام معظم رهبری در بیانات خودشان در اول فروردین 402 در حرم مطهر رضوی موضوع #تحول را مطرح کردند. ایشان در این بیانات به اهمیت، تعریف و الزامات تحول اشاره کردند:
اهمیت تحول:
اولا: تحول خواست هر مومنی در ابتدای بهار طبیعت است. دعای حول حالنا الی احسن الحال خواست ما از خدای متعال در عید نورزو است.
ثانیا: طرح مباحثی با هدف تغییر نظام توسط عناصر خارجی و مزدوران داخلی اهمیت طرح بحث تحول را مضاعف می کند. مقام معظم رهبری با طرح بحث تحول به دلدادگان نظام اسلامی فهماند آنچه الان ضرورت دارد تحول است. ثالثا:«طرح مسئله تحول با مردم مثل هر مسئلهی مهم دیگر، ضروری است چرا که اگر افکار عمومی از یک فکر و ایده استقبال نکند، آن فکر به عمل در نمی آید و به تدریج به فراموشی سپرده می شود.»
تعریف تحول:
مرزبندی مفهوم حقیقی تحول و دگرگونی با آنچه دشمنان از آن بهعنوان تغییر و تحول یاد می کنند لازم است. مقام معظم رهبری تحول را به معنای «تقویت نقاط قوت و رفع نقاط ضعف و معیوب» دانستند. این تعریف از تحول با آنچه دشمنان داخلی و خارجی از طرح تحول که خواسته های ضد تحولی و کاملاً مخالف اهداف نظام را دارند متمایز است. هدف دشمنان از طرح مفهوم تحول تغییر هویت جمهوری اسلامی است.
الزامات تحول
تحول به معنای تقویت نقاط قوت و رفع نقاط ضعف و معیوب الزاماتی دارد:
⬅️الف. برخورداری از اعتماد به نفس: بن مایه تحول اعتماد به نفس مسئولان به صورت خاص و مردم به صورت عام است. تجربه تاریخی از ابتدای انقلاب اعتماد به نفس مردم ایران اسلامی را به خوبی نشان می دهد.
⬅️ب. هوشیاری: تیزبینی، بصیرت و تیزهوشی لازمه مهم تحول است."قُلْ هَٰذِهِ سَبِيلِي أَدْعُو إِلَى اللَّهِ عَلَىٰ بَصِيرَةٍ أَنَا وَمَنِ اتَّبَعَنِي"
در مقابل هوشیاری، غفلت، بی دقتی و ساده لوحی قرار دارد. گاهی خواب آلودگی و بی دقتی حتی از سوی دلدادگان انقلاب صدمات جبران ناپذیری به تحول و پیشرفت انقلاب می زند.
⬅️ج. شناسایی نقاط قوت و ضعف: حرکت در مسیر تحول طبق تعریف ارائه شده بدون شناخت ممکن نیست. گزار از وضعیت موجود به نقطه مطلوب بدون شناخت معایب و قوت ها ناشدنی است. رضایت در عین قانع نبودن به انسان انگیزه حرکت و پیشرفت می دهد.
#امام_خامنهای
#تحول
✍#موسی_سلیمانی
🔰حمله به باورهای دینی و سیاسی درجنگ ترکیبی
الناس
مِن شَرِّ الْوَسْوَاسِ الْخَنَّاسِ
ﺍﺯ ﺷﺮّ ﻭﺳﻮﺳﻪﮔﺮِ ﭘﻨﻬﺎﻥ؛ *(٤)
الَّذِي يُوَسْوِسُ فِي صُدُورِ النَّاسِ
ﻫﻤﺎﻥﻛﻪ ﻭﺳﻮﺳﻪ ﻣﻲﻛﻨﺪ ﺩﺭ ﺩﻝ ﻣﺮﺩﻣﺎﻥ،
بیانات در اجتماع زائران و مجاوران حرم مطهر رضوی ۱۴۰۲/۰۱/۰۱
در جنگ ترکیبی، حملهی نظامی نیست امّا حمله به باورهای دینی و سیاسی است؛ حملهی دشمن به باورهای دینی و باورهای سیاسی است. اینکه در سورهی «قُل اَعوذُ بِرَبِّ النّاس» میگویید: «مِن شَرِّ الوَسواسِ الخَنّاسِ * اَلَّذی یُوَسوِسُ فی صُدورِ النّاسِ * مِنَ الجِنَّةِ وَ النّاس»، خنّاسش همین تبلیغاتچیهای خارجی و دنبالهروهای آنها در داخل هستند؛ وسوسه میکنند، حقایق را دگرگون نشان میدهند؛ هدفشان سست کردن ارادهی ملّت است، هدفشان خاموش کردن امیدها است، میخواهند شعلهی امید را در دل جوانان ما خاموش کنند، جوان را مأیوس کنند. یأس یعنی بنبست؛ وقتی که جوان از پیشرفت مأیوس شد، از آینده مأیوس شد، احساس بنبست میکند؛ از کسی که احساس بنبست میکند، نمیشود توقّع داشت درست کار کند. میخواهند اختلافافکنی کنند، میخواهند در کشور دوقطبی ایجاد کنند؛ میخواهند نرمافزار واقعی قدرت ملّیِ کشور را از دست ملّت بگیرند، بیاثر کنند؛ این نرمافزار عبارت است از ایمان مردم، ارزشهای دینی مردم، ارزشهای ملّی مردم، اعتقادهای مردم. وقتی این کارها را انجام دادند، دنبال این هستند که در کشور بیثباتی به وجود بیاید، ناامنی به وجود بیاید، اگر بتوانند جنگ داخلی ایجاد کنند؛ که البتّه سرشان به سنگ خورده است و خواهد خورد
✍#بازیاد_رجبعلی
#ثامن
#خراسان_شمالی
📣📣حتما الگو بگیریم!
🔰 بدون تردید میتوان سخنرانی دیروز مقام معظم رهبری را یک دوره آموزشی دقیق، جامع و کامل برای مطالبه گران، نقادین و عدالتخواهان دانست.
🔰 معظم له با رعایت شاخص های تعیینی در این حوزه مباحث مختلفی را مطرح نمودند به شکلی که:
▪️ هم در کنار بیان نقاط ضعف، نقاط قوت را بیان نمودند
▪️ هم در کنار بیان عیوب و ضعف ها، راهکار ارائه کردند
▪️ هم موجب تخریب و تضعیف مسئولین و نظام نشدند
▪️ هم باعث یأس آفرینی و ناامیدی مردم نشدند
▪️ هم یک ارزیابی کارشناسانه ارائه کردند
▪️ هم بصورت منصفانه نقدها را بیان نمودند
▪️هم بصورت تخصصی مباحث را مطرح کردند
▪️ هم بی اخلاقی صورت نگرفت
▪️ هم با لحن مناسب بیان شد
▪️ هم ناصحانه بود
▪️ هم چاره جویانه بود
▪️ هم دلسوزانه بود
▪️ هم تبیین کننده بود
▪️ هم مشت دشمن را باز کرد
▪️ هم سیاه نمایی نشد
▪️ هم به اعتماد عمومی خدشه ای وارد نشد
▪️ هم دشمن نتوانست از آن سوء استفاده کند
▪️ هم موجب تشویش اذهان عمومی نشد
▪️ و ...
🔹 خلاصه، اگر میخواهیم عدالتخواهی کنیم، مطالبه گری کنیم، نقادی کنیم، #بهترین_الگو، #مقام_معظم_رهبری هست و باید به ایشان اقتدا کنیم تا در وادی انحراف و تباهی قرار نگیریم
#خراسان_شمالی
🌹دعــــــــــــــوت نـــــــــــامــــــه 👇
🌹 ماه رمضان، ماه بهار قرآن، در بهار طبیعت👇
30 جز قـــــــــــــــــــرآن بصورت فایل صوتی و نیاز به دانلود ندارد، فقط کافيست روی لینک بزنید.
*جزء 1 ⇨ http://j.mp/2b8SiNO*
*جزء 2 ⇨ http://j.mp/2b8RJmQ*
*جزء 3 ⇨ http://j.mp/2bFSrtF*
*جزء 4 ⇨ http://j.mp/2b8SXi3*
*جزء 5 ⇨ http://j.mp/2b8RZm3*
*جزء 6 ⇨ http://j.mp/28MBohs*
*جزء 7 ⇨ http://j.mp/2bFRIZC*
*جزء 8 ⇨ http://j.mp/2bufF7o*
*جزء 9 ⇨ http://j.mp/2byr1bu*
*جزء 10 ⇨ http://j.mp/2bHfyUH*
*جزء 11 ⇨ http://j.mp/2bHf80y*
*جزء 12 ⇨ http://j.mp/2bWnTby*
*جزء 13 ⇨ http://j.mp/2bFTiKQ*
*جزء 14 ⇨ http://j.mp/2b8SUTA*
*جزء 15 ⇨ http://j.mp/2bFRQIM*
*جزء 16 ⇨ http://j.mp/2b8SegG*
*جزء 17 ⇨ http://j.mp/2brHsFz*
*جزء 18 ⇨ http://j.mp/2b8SCfc*
*جزء 19 ⇨ http://j.mp/2bFSq95*
*جزء 20 ⇨ http://j.mp/2brI1zc*
*جزء 21 ⇨ http://j.mp/2b8VcBO*
*جزء 22 ⇨ http://j.mp/2bFRxNP*
*جزء 23 ⇨ http://j.mp/2brItxm*
*جزء 24 ⇨ http://j.mp/2brHKw5*
*جزء 25 ⇨ http://j.mp/2brImlf*
*جزء 26 ⇨ http://j.mp/2bFRHF2*
*جزء 27 ⇨ http://j.mp/2bFRXno*
*جزء 28 ⇨ http://j.mp/2brI3ai*
*جزء 29 ⇨ http://j.mp/2bFRyBF*
*جزء 30 ⇨ http://j.mp/2bFREcc*
التماس دعا #ناصرکاوه
#خراسان_شمالی
✅ جنگ احتمالی آذربایجان و واکنش ایران
👈 ماجراجویی های علیف و رژیم حاکم بر آذربایجان با هر نیتی که باشد یا به تحریک هر عامل خارجی که صورت می گیرد، ایران نباید اجازه تکرار تاریخ را بدهد. امروز هرگاه تاریخ دوره قاجار را واکاوی میکنیم و به قراردادهای ننگین گلستان و ترکمانچای میرسیم، لعن و نفرین خود را نثار بانیان آن می کنیم چرا که علاوه بر تحقیر غرور ملی، بخشهای وسیعی از مناطق ایران جدا شد.
شاید به نوعی دیگر تاریخ در حال تکرار شدن است و در صورتی که ماجراجویی های علیف شامل منطقه زنگزور یا استان سیونیک گردد و باعث انسداد مرز مشترک ایران و ارمنستان شود، ایران در شمال غرب در بن بست راهبردی قرار خواهد گرفت، امری که تبعات منفی آن تا نسلهای بعدی استمرار خواهد یافت و در آن صورت اگر نسل های آتی همین قضاوتی که ما نسبت به مسئولان بی کفایت دوره قاجار را داریم، نسبت به مسئولان سیاسی و نظامی فعلی پیدا کنند، قابل درک است.
مسئولان سیاسی و نظامی ارشد ایران درصورت اشغال منطقه زنگزور (سیونیک) که مرز مشترک با ایران محسوب می شود، چاره ای ندارند جز ورود به منطقه زنگزور یا الحاق منطقه نخجوان به ایران؛ که البته در گذشته آن منطقه نیز جزئی از ایران بوده است، زیرا در غیر این صورت امکان محاصره راهبردی ایران توسط ناتو در دهه آینده وجود دارد و ابر کریدور اقتصادی شمال جنوب نیز برای ایران از بین خواهد رفت.
دکتر قاسم حبیب زاده
⭕️متن کامل/فرماندهی کل انتظامی جمهوری اسلامی ایران ضمن تبریک سال نو و حلول ماه مبارک رمضان، «ماه تزکیه و خودسازی» توجه هموطنان عزیز به ویژه متصدیان واحدهای صنفی و اماکن عمومی را به رعایت و اجرای موارد زیر جلب میکند:
۱- متصدیان هتلها، مهمانپذیرها، رستورانهای بین راهی، پایانهها، فرودگاهها وایستگاههای راه آهن با اخذ مجوز از مراکز ذیربط و ضمن رعایت شئون اسلامی و پوشاندن فضای خود (به نحوی که از بیرون قابل رؤیت نباشد) میتوانند به مسافران خود خدمات ارائه کنند و فعالیت سایر اماکن پذیرایی فاقد مجوز ویژه ماه مبارک رمضان از یک ساعت قبل از اذان مغرب (افطار) مجاز است.
۲- سرنشینان محترم وسایل نقلیه (اعم از عمومی و شخصی) که در حال تردد هستند و همچنین هموطنان عزیزی که از فضای پارکها، بوستانها و تفرجگاهها استفاده میکنند موظف به رعایت حرمت ماه مبارک رمضان بوده و انتظار میرود که از هرگونه تظاهر به روزه خواری، ایجاد آلودگی صوتی و اعمال منافی شئونات اسلامی و اخلاقی اجتناب کنند.
۳- یکی از جهات معنوی این ماه مبارک رعایت پیش از پیش عفاف و حجاب و دوری از ناهنجاریها است. انتظار میرود همگان ضمن رعایت فضای معنوی حاکم بر جامعه، اخلاق و پوشش اسلامی را مراعات کرده و برای تقویت مراتب خویشتنداری، تحکیم پیوند ایمانی و گسترش ارزشهای اخلاقی، هنجارهای دینی به ویژه عفاف و حجاب در محیطهای عمومی با دقت بیشتری از سوی همگان رعایت شود.
۴- گشتهای انتظامی در زمان افطار و شبهای قدر که حضور و تردد مردم عزیز تراکم بیشتری دارد، تلاش میکند با حضور خود، رفت و آمد را تسهیل و امنیت را ارتقا بخشد حتماً، همکاری مردم و روزه داران بسیار راهگشا خواهد بود.
۵- ضوابط و نحوه صدور مجوز ویژه رمضان برای واحدهای صنفی در ماه مبارک رمضان از طریق اتحادیههای صنفی ذیربط به اعضا تحت پوشش ابلاغ خواهد شد.
۶- مسئولیت عدم رعایت موارد یاد شده متوجه مسئولان و متولیان اماکن مربوطه است.
در پایان ضمن آروزی قبولی طاعات وعبادات، انشا الله که دعای خیر روزه داران و مردم عزیز بدرقه راه نیروهای پلیس در این ایام مهمانی خدا و مبارک باشد.
#ماه_بندگی
🌴اهداف روزه داری
🔹موضوع آیات ۱۸۳ تا ۱۸۷ سوره بقره روزه داری است. در این آیات خواسته ها، ثمرات و دستاوردهای روزه داری آمده است. برخی از آنها عبارت است از:
۱. تقوا
تقواپیشگی از مهمترین اهداف روز داری است.( کتب علیکم الصیام... لعلکم تتقون)
تقوا مصادیق متعددی دارد.
حضرت سجاد علیه السلام، ۲۱ مصداق برای تقوا در دعای مکارم الاخلاق ذکر کرده اند. تلاش برای بسط عدل، فرونشاندن خشم، خاموش کردن آتش آختلافات، جذب جداشدگان و ... از آن جمله است
۲. هدایت
از امتیازات دیگر ماه رمضان نزول قرآن برای هدایت است. "شهر رمضان الذی انزل علیه القرآن هدی للناس"
هدایت بدون بهره گیری از قرآن ممکن نیست. جامعیت، جاودانگی و بروز بودن از ویژگی های قرآن است. مهم فهم و تطبیق آن بر نیازهای روز است. نزول قرآن در ماه رمضان و بهار قرآن بودن رمضان، فرصت مناسبی برای دست یابی به بعد هدایتی قرآن برای روزه داران است.
۳. شکر
مقام شکر از مقامات پرارزش است. سالكان راه حقیقت براى رسيدن به آن اصرار دارند.
بلندى و برترى آن در حدّى است که افراد شکور در ميان انسانها بسیار اندك هستند."وَقَلِيلٌ مِن عِبادِىَ الشَّكورُ"
در آیه ۱۸۵ شکر گزاری و تکریم و تعظیم از اهداف وضع احکام روزه دانسته شده است. "وَلِتُكَبِّرُوا اللَّهَ عَلَىٰ مَا هَدَاكُمْ وَلَعَلَّكُمْ تَشْكُرُونَ"
شکرگزاری با نگاه تشریفی و لطفی به روزه داری به جای نگاه تکلیفی، سهل الوصول تر است.
روزه در نگاه اولیاء الله لطف و تشریف است. حضرت سجاد علیه السلام در دعای ورود به ماه مبارک رمضان این نگاه را به روزه داران منتقل می کند: "وَ الْحَمْدُ لِلَّهِ الَّذِي جَعَلَ مِنْ تِلْكَ السُّبُلِ شَهْرَهُ شَهْرَ رَمَضَانَ ، شَهْرَ الصِّيَامِ ، وَ شَهْرَ الْإِسْلَامِ." میرزا جواد آقا ملکی تبریزی بر این اساس می گویند: :الصوم لیس تکلیفا بل تشریف"
؛روزه تكلیف نیست بلكه خداوند به وسیلهی آن تو را بزرگ داشته و بهخاطر واجبنمودن آن بر ما منت دارد. و بههمین جهت شكر آن واجب است.
۴. رشد
در آیه ۱۸۶ با مطالبه دعا،اجابت و ایمان از بندگان، وعده رشد به آنان داده می شود.
وَإِذَا سَأَلَكَ عِبَادِي عَنِّي فَإِنِّي قَرِيبٌ ۖ أُجِيبُ دَعْوَةَ الدَّاعِ إِذَا دَعَانِ ۖ فَلْيَسْتَجِيبُوا لِي وَلْيُؤْمِنُوا بِي لَعَلَّهُمْ يَرْشُدُونَ"
ماه مبارک بهشت دعا، ذکر و انس با خداست. افزون بر آن روزه داری خود پاسخی به مطالبه اجابت و ایمان است.
ادای تکلیف و ذکر و تهجد عامل مهمی در تکامل، رشد و رستگاری می باشد.
حضرت علی علیه السلام در نامه ۴۵ به این امر توجه دادند.
"خوشا به حال کسی که واجبات پروردگارش را به جا آورده، و مشکلات را تحمل نموده و در شب از خواب خوش دوری کرده، تا وقتی که خواب بر او چیره شود زمین را فرش خود گرفته و دست را بالش زیر سر کند، در میان جمعیتی که ترس از قیامت دیده هایشان
را بیدار گذاشته، و پهلوهاشان از بستر استراحت جدا شده، و لبهاشان به ذکر پرودگارشان آهسته و آرام گویاست و گناهانشان به کثرت استغفار از بین رفته، اینان حـزب خـدایند، و بدانید که حـزب خـدا رستگارانند».
حضرت علی علیه السلام در نامه اش به مالک اشتر نیز این موضوع را یادآور می شوند.
"بهترين وقتها و بيشترين ساعات عمرت را براي آنچه ميان تو و خداست، قرار ده اگر چه در همه وقتها، كار تو براي خداست، هرگاه نيتت صادق باشد و رعيت را در آن آسايش رسد."
۵.اعتدال
در آیه ۱۸۷ اجازه همبستری با همسر در شب روزه داده می شود.
"أُحِلَّ لَكُمْ لَيْلَةَ الصِّيَامِ الرَّفَثُ إِلَىٰ نِسَائِكُمْ ۚ هُنَّ لِبَاسٌ لَكُمْ وَأَنْتُمْ لِبَاسٌ لَهُنَّ ۗ "
پیام آیه این است که عبادتِ روز و لذّت مشروع شب، نشانهى جامعيّت دين است.
و اسلام همانند نیازهای روحی به نيازهاى طبيعى توجّه كامل دارد.
مطالبه آیه، اعتدال روزه داران در امور معنوی و طبیعی است.
#روزه
#رمضان
✍ #موسی_سلیمانی
💠مَکَروا وَ مَکَرَ اللهُ وَ اللهُ خَیرُ الماکِرين
میگه هر جمعه در تهران
راهپیمایی علیه نظام هست!
اولا جمعه نیست، شنبهست
تهران نیست و پاریسه
😉😉
#خراسان_شمالی