🔺سلسله نشست های مجازی " به مناسبت هفته بسیج "
شماره هفت
#بسیج_مردم
با موضوع : بسیج، دفاع، امنیت، اقتدار
👤 با حضور: سردار احمد شفائی
فرمانده سپاه سلمان استان سیستان و بلوچستان
⏳زمان برگزاری: یکشنبه ۰۵ آذر ماه_ ساعت ۲۰:۰۰
📌 از طریق کانال روبیکای نسرا سیستان و بلوچستان:
🌏 https://rubika.ir/nasra_sb
🔰با ما همراه باشید ...
📖 نهضت سواد رسانه ای انقلاب اسلامی (نسرا) استان سیستان و بلوچستان
➖➖➖➖➖➖➖➖➖
Rubika.ir/Aalamdar_baserat
💠 #خواب راحت را از دیدگان #ستمکاران سلب خواهیم کرد.
📍قدرتها و ابرقدرتها و نوکران آنان مطمئن باشند که اگر خمینی یکه و تنها بماند به راه خود که راه مبارزه با کفر و ظلم و شرک و بت پرستی است ادامه میدهد
📍به یاری خدا در کنار بسیجیان جهان اسلام این پابرهنههای مغضوب دیکتاتورها، خواب راحت را از دیدگان جهانخواران و سرسپردگانی که به ستم و ظلم خویشتن اصرار مینمایند، سلب خواهد کرد.
#امام_خمینی
📚صحیفه نور، جلد ٢٠،صفحه ١١۴
🌹 هفته بسیج مبارک باد🌹
🌷اللهم عجل لولیک الفرج🌷
#ثامن_خراسان_شمالی_بجنورد
🆔https://eitaa.com/kamalibasirat
🔴 ویژگیها وخصوصیات امام زمان(عج)
🔵 قسمت 1⃣
🌕 برای آگاهی از ویژگیها و خصوصیات امام عصر ارواحنا فداه جدا از روایات وارد شده از معارف ادعیه های مختلف از جمله جامعه کبیره میتوان بهره برد گرچه این معارف دربارهی همهی ائمهی اطهار علیهمالسلام است ولی به خاطر لزوم توجهی که نسبت به امام عصر ارواحنا فداه وجود دارد و بدون شک این خواستهی پروردگار متعال و خود خاندان عصمت و طهارت علیهمالسلام است، آنها را در خصوص امام عصر ارواحنا فداه آورده ایم تا انشاءالله توجهمان به آن حضرت بیشتر گردد:
۱-امام زمان ارواحنا فداه اهل بیت نبوت است
۲-امام عصر ارواحنا فداه جایگاه رسالت است؛ خدای تعالی رسالت خودش را در اهل بیت عصمت و طهارت علیهمالسلام قرار داده است و در حقیقت رسالت هدایت کامل بشر به دوش خاندان پیغمبر علیهمالسلام و مخصوصا امام عصر ارواحنا فداه است که تمام آنچه را که خدای تعالی برای هدایت انسان به رسول اکرم صلیاللهعلیهوآله وحی نموده است، توسط ائمه یکی پس از دیگری منتقل شده است و امروز در اختیار امام عصر ارواحنا فداه قرار دارد که ایشان این رسالت را به طور کامل انجام خواهند داد.
۳-آن حضرت جایگاه رفت و آمد ملائکه است؛ ملائکه افتخار و توفیق خدمتگزاری خاندان عصمت و طهارت علیهمالسلام را دارند و ملائکه به خدمت آن حضرت مشرف میشوند و دستورات آن حضرت را که همان دستورات الهی است را انجام میدهند.
۴-ایشان محل فرود آمدن وحی است؛ گرچه وحی در معارف و احکام دین با رحلت رسول اکرم صلیاللهعلیهوآله قطع گردید اما خدای تعالی با آن آقایی که قطب عالم امکان است، پیوسته ارتباط دارد و امور مختلف عالم را به آن حضرت وحی میفرماید.
۵- آن حضرت معدن رحمت است؛ نزول رحمت از طریق واسطهی الهی که خاندان عصمت و طهارت علیهمالسلام و در زمان ما وجود مقدس امام زمان ارواحنا فداه است به بندگان میرسد و این ارادهی الهی است که آنها را معدن رحمت قرار داده و از طریق آنها رحمت خودش را به مخلوقاتش نازل میفرماید.
۶-ایشان مخزن علم است؛ یعنی خدای تعالی تمام علومی که تمام مخلوقات به آن نیاز دارند را در اختیار امام زمان ما ارواحنا فداه قرار داده است
۷-رسیدن به علم پروردگار راهی جز از طریق امام زمان ارواحنا فداه وجود ندارد.
۸-آن حضرت نهایت درجهی حلم و بردباری است؛ آن حضرت مظهر حلم پروردگار است و اگر کسی هر چه به آن حضرت بدی هم کرده باشد ولی به سوی آن حضرت برگردد و توبه کند به بهترین صورت آن را میپذیرند همانطور که عموی خود جعفر کذاب را بخشیدند و حتی فرمودند: به او جعفر کذاب نگویید و جعفر تائب بگویید.
۹-امام زمان ارواحنا فداه پایه و اساس کرم و بزرگواری است
۱۰-حضرت ولیعصر ارواحنا فداه پیشوا و رهبر امتهاست
📌حضرت فاطمه سلام الله علیها پایه گذار تشیع سیاسی
🔹مکتب و مذهب بر دو اصل جاذبه و دافعه شکل می گیرد. این دو یا به تعبیر دیگر تولی و و تبری از ارکان هر مذهب و مکتبی است. رحما و اشداء ارکان مکتبند.
پیامبر اسلام در تأسیس مکتب اسلام از سویی به رکن جاذبه و به هم پیوستگی جبهه داخلی اسلام تاکید داشتند.« يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا اتَّقُوا اللَّهَ حَقَّ تُقَاتِهِ وَلَا تَمُوتُنَّ إِلَّا وَأَنْتُمْ مُسْلِمُونَ،(آل عمران، 102) وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ اللَّهِ جَمِيعًا وَلَا تَفَرَّقُوا ۚ وَاذْكُرُوا نِعْمَتَ اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَكُنْتُمْ عَلَىٰ شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا ۗ كَذَٰلِكَ يُبَيِّنُ اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ( آل عمران، 103)»
این به هم پیوستگی جریان و مکتب را از هضم شدن در جریان های دیگر حفظ کرد.
🔹پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله و سلم افزون بر تولی، دافعه و تبری را هم برای مکتب اسلام لازم می دانستند. « يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا لَا تَتَّخِذُوا الْيَهُودَ وَالنَّصَارَىٰ أَوْلِيَاءَ ۘ بَعْضُهُمْ أَوْلِيَاءُ بَعْضٍ ۚ وَمَنْ يَتَوَلَّهُمْ مِنْكُمْ فَإِنَّهُ مِنْهُمْ ۗ إِنَّ اللَّهَ لَا يَهْدِي الْقَوْمَ الظَّالِمِينَ»(مائده، 55)
🔹سنگ بنای جریان و مکتب تشیع نیز بر دو پایه تولی و تبری بناگذاشته شده است. جریان تشیع در زمان پیامبر اکرم با روایت هایی مانند حدیث یوم الانذار و «يَا عَلِيُّ شِيعَتُكَ هُمُ اَلْفَائِزُونَ يَوْمَ اَلْقِيَامَةِ» پایه گذاری شد.
سلمان، مقداد، ابوذر و مقداد از السابقون این جریان بودند. حضور این اصحاب بیشتر نمود تولی از حضرت علی را داشت.
🔹جریان شیعه افزون بر بعد تولی نیازمند رکن دوم بود که دافعه و تبری باشد. حضرت زهرا رکن تبری از مخالفان امام علی را پایه گذاری کردند و تشیع سیاسی را در تاریخ معرفی کردند.
تمامی منابع تاریخی گواه هستند که نخستین مخالفان سقیفه که همگی از اصحاب رسول خدا بودند در خانه فاطمه زهرا اجتماع کردند.
بیشتر این اصحاب با تهدید و تطمیع خانه را ترک کردند و تنها حضرت زهرا و حضرت علی ماندند. روشن بود که باید علی می ماند بنابراین حضرت زهرا سلام الله علیها پیشقدم شدند و آشکار به دفاع از امام و تبری از مخالفان اقدام کردند.
حضرت زهرا سلام الله علیها در بعد تبری چند کار مهم انجام دادند
1⃣.مبارزه
مبارزات حضرت زهرا در تاریخ ثبت شده است. کسی نمی تواند این مبارزات را انکار کند. بیعت نکردن با جریان حاکم، خطبه فدکیه ، حضور در منازل اصحاب و و یاد آوری حدیث غدیر نمونه ای از این مبارزه ها است.
2⃣. تمایز خط خود از جریان حاکم
پس از آنکه حضرت زهرا در مبارزه به نتیجه ای نرسیدند با پیش گرفتن رفتارهایی نشان دادند که راهشان از جریان حاکم جداست. قهر با جریان حاکم، زیارت قبر حضرت حمزه، وصیت به دفن شبانه، خبر نکردن جریان حاکم به اقامه نماز، پنهان کردن قبر خود نمونه ای از جدایی خط حضرت از جریان حاکم است.
#حضرت_زهرا
#جریان_تشیع
✍ #موسی_سلیمانی
#ثامن_خراسان_شمالی
https://eitaa.com/kamalibasirat