رئیس اتحادیۀ نانوایان: ادعای ممنوعیت خرید بیش از ۴ نان با یک کارت بانکی کذب است
🔹امروز برخی کانالها با انتشار خبری عجیب مدعی شدند که اتحادیۀ نانوایان گفته برای خریدِ بیش از ۴ نان باید از ۲ کارت بانکی استفاده کرد! رئیس اتحادیۀ نانوایان تهران اما در مصاحبهای گفته هیچ محدودیتی در خرید نان وجود ندارد و ما چنین ابلاغیهای نداشتهایم.
🆔https://eitaa.com/kamalibasirat
19.5M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎬 قطبنما 311 / حضور بهنگام
🔻هنوز دیماه به روزهای آخر خود نزدیک نشده بود که انتشار یک مقاله در روزنامه اطلاعات شهر قم را متلاطم کرد. 19 دیماه بود که با انتشار مقاله توهینآمیز نسبت به ساحت امام خمینی (ره) مردم شهر قم، قبل از همه به این مطالب توهین آمیز واکنش نشان دادند.
✅ #بصیرت
✅ #قطب_نما
✅ #ثامن
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
#ثامن_خراسان_شمالی
🆔https://eitaa.com/kamalibasirat
🌀 اینکه انسان مطالعه کند، درس بدهد، یک عدۀ شاگرد از او استفاده کنند؛ کار خوبی است اما از جمله کارهای آسانی است. از کارهای سخت غفلت نباید کرد!
#رهبر_انقلاب:
🔹عن عطاء بن یَسار، عن عائشة قالَت: قال رسولُ الله«صلیاللهعلیهوآله»: ما خُیِّرَ عمّارُ بن یاسر بین أمرَین الّا اِختارَ أشدَّهما.(امالی، صفحۀ ۴۹۰).
🔸این، روایتی است از پیغمبر در مدح و تمجید از جناب عمّار یاسر. راوی هم جناب عایشه، زوجۀ پیغمبر اکرم است. تقریباً یک معیاری را دست میدهد.
🔹میفرماید: هرگز عمّار بین دو کار مخیّر نشد یعنی دو کارِ نیک، دو کارِ خیر، مگر اینکه سختترینِ آن دو کار را انتخاب کرد.
🔸فرض بفرمایید انسان میخواهد مالی را صدقه بدهد، یک طور صدقه دادن کارِ آسانی است، مثلاً در صندوق صدقات یک پولی میاندازد. یک طور هم کارِ سختتری است، و آن اینکه انسان میگردد، آن مستحِقِّ حقیقی را پیدا میکند و پول را به دست او میرساند. این، سختتر است. اگر جناب عمّار بین این دو کار مخیّر میشد، کار سخت را انتخاب میکرد. یا فرض بفرمایید جناب عمّار هم در زمان پیغمبر که جوان بود، هم در زمان امیرالمؤمنین که پیرمردی شده بود، در جهاد شرکت میکرد. به دو صورت میشود در جبهه کار انجام داد؛ بعضی کارها آسان است، بعضی کارها سخت، او سختتر را انتخاب میکرد. لذا در جنگ صفّین، جناب عمّار سختترین کار را انتخاب کرده بود یعنی هم میجنگید، شمشیر میزد، هم آن کسانی را که دچار وسوسه و تردید میشدند، با استدلال، با بیان وافی و شافی، آنها را هدایت میکرد و این، از جملۀ کارهای مهمی بود که جناب عمّار انجام میداد.
🔹 این، یک #ضابطۀ_تقریباً_کلّی است که: انسان بالطبع، سهلگرا است، کارِ آسانتر را ترجیح میدهد. اگر از لحاظ زمانی هم دو کار در طول یکدیگر قرار داشته باشند، ما اوّل سراغِ آن کارِ آسان میرویم و آن را انتخاب میکنیم! امروز در مواجهۀ با جبهۀ عظیمی از دشمن که با انواع و اقسام ترفندها و ابزارها، ابزارهای سخت، ابزارهای نرم، در مواجهۀ با نظام اسلامی و با اسلام در واقع، با پرچم برافراشتۀ اسلام قرار گرفته است، بعضی از کارها کار آسانی است، بعضی از کارها سخت است، فکرکردن لازم دارد، مطالعه کردن و دقت کردن لازم دارد، فحص لازم دارد، پیدا کردن یاران و همکاران لازم دارد. اینها کارهای سخت است که ما معمولاً میرویم سراغ آسانترها! آن کاری که آسان است، آنرا انجام میدهیم. اگر رسیدیم به کار سخت، آنها را هم یا انجام میدهیم، گاهی هم انجام نمیدهیم. اما ترجیح میدهیم کارِ سهل را! یعنی سهلگرائی، آسانگرائی، دنبال کارهای آسان بودن. و این، غیر از سهلانگاری است، آسانگیری است.
🔸آسانگیری حرف دیگری است، کاری را که پیچیده است، انسان به پیچیدگیِ آن توجه نکند، آنرا با نگاه سطحی نگاه کند. این، سهلانگاری است. سهلگرائی این است که انسان دنبال کار آسان برود، کار سخت را رها کند!
🔹واقعاً امروز حوزههای علمیه بخصوص حوزۀ علمیۀ قم وظائف سنگینی دارند که کارهای سختی است. اینکه انسان مطالعه کند، درس بدهد، یک عدۀ شاگرد از او استفاده کنند؛ کار خوبی است اما از جمله کارهای آسانی است. در کنار این، کارهای سختی هم وجود دارد.
من توصیه نمیکنم درسها را تعطیل کنند، مدرّسین درس نگویند و طلبهها را محروم بگذارند!. نه، این هم کارِ لازمی است اما از کارهای سخت غفلت نباید کرد! نگاه کنیم، ببینیم امروز ابزار دشمن برای تغییر باورها چیست؟ این، یکی از کارهای مهم است.
🔸برویم سراغ اینکه در مقابل ابزار دشمن، چه ابزار سختِ او، چه ابزارِ نرم او، برای تغییر باورها، ما چکار میتوانیم انجام بدهیم؟ این کار سخت را همه موظفند انجام بدهند. انجام دادنش هم به این نیست که ما بگوییم یا یک کتابی بنویسیم مثلاً در باب ولایت فقیه یا در باب لزوم جهاد؛ اینها آن کارهای آسان است.
🔹کار سخت این است که: شیوۀ دشمن را بشناسیم، حیلههای او را بفهمیم، راههای نفوذ دشمن را پیدا کنیم.
🔸امروز در کشور چند میلیون دانشجو داریم، علاوه بر دانشجویانی که در کشورهای اسلامی هستند، همۀ اینها مشتاقاند حرف درستی را از یک جایی بشنوند! از اسلام، یک تعریف درستی، یک بیان درستی را بشنوند. این کار، کار کیست؟ چه کسی باید این کارها را بکند؟ جناب عمّار اکتفاء به این کارهای معمولی و عادی و آسان نمیکرد، نگاه میکرد اگر میدید جمع بین کار آسان و سخت ممکن است، هر دو را انجام میداد، اما اگر میدید که ناگزیر باید یکی را انتخاب بکند، او سختترین را انتخاب میکرد. این، شد ضابطه، شد درس، معیار، اینگونه باید حرکت کرد.
📌 درس خارج فقه صلوة مسافر جلسۀ ۱۳۹؛ تاریخ ۱۳۹۵/۰۱/۲۲
#ناحیه_ببجنورد
#حوزه_حضرت_آمنه_بجنورد
#ثامن_خراسان_شمالی_بجنورد
#به_نیت_حاج_قاسم
🆔https://eitaa.com/kamalibasirat
امید و امیدواری
من جدّاً در زمینه [امید] اصرار میکنم؛ هم به شما [نخبگان]، هم به اساتید، هم به پیشروان حرکت علمی که نگذارید امیدی که به وجود آمده به پیشرفت علمی در کشور، خدای نکرده اختلال پیدا کند. این جور نباشد که ما مشکلات را به صورت یکطرفه و یکجانبه طرح کنیم، موفّقیّتهای بزرگ را نبینیم. خب بله، در کشور مشکلات وجود دارد؛ بعضیها خیال میکنند ما مشکلات را نمیدانیم؛ نه، ما مشکلات را خیلی بیشتر از خیلیها میدانیم؛ مشکلات هست امّا در کنار این مشکلات، موفّقیّتهای بزرگی وجود دارد. وقتی که ما یکجانبه مشکلات را مطرح میکنیم، گاهی روی یک مشکل خاص که چندان هم مهم نیست مدام تکیه میکنیم، مدام تکرار میکنیم، مدام میگوییم، مدام مرثیهخوانی میکنیم، امید در دل جوان فرو مینشیند، امید کمفروغ میشود در دل جوانها؛ این غلط است. امروز کشور بحمدالله حرکت مهمّی را دارد ادامه میدهد. ما در قبل از پیروزی انقلاب یک کشورِ راکدِ جامدِ دنبالهرو بیتحرّکی بودیم؛ کشورهای عقب افتاده، از ما همین طور جلو زدند، دستگاههای حاکمِ فاسد و وابستهِی به آمریکا کشور را نگه داشته بودند. خب این استعدادی که امروز شما در کشور میبینید، امروز که پدید نیامده؛ این استعداد ایرانی، یک چیز طبیعی است؛ چرا این همه تولید علم پیش از انقلاب نبود؟ چرا این همه حرکت علمی پیش از انقلاب نبود؟ حالا یک آماری به من دادند، من دیگر یادداشت نکردم که بگویم، چیز عجیب و غریبی است؛ تولید علمی در دانشگاههای کشور را ــ مثل دانشگاه تهران، دانشگاه شریف، دانشگاه شیراز ــ مشخّص کردهاند که چند درصد آن مال قبل از انقلاب است، چند درصد مال بعد از انقلاب است؛ حیرتآور است. انقلاب و حرکت عظیم انقلابی کشور و حاکمیّت تفکّر انقلابی و اسلامی بود که کشور را حرکت داد و پیش برد؛ تا اینجا رسانده، به اوج هم انشاءالله خواهد رساند، جهشهایی خواهیم داشت؛ ما هنوز اوّل راهیم. جوان با این امید باید حرکت کند؛ فرق میکند. کار علمی خب کار آسانی نیست، البتّه برای کسی که طالب علم است شوقانگیز است، امّا کار سخت و دشواری است؛ پیشبرد کارها سخت است؛ این کار سخت اگر با امید همراه باشد پیش خواهد رفت. البتّه یکی از مایههای مهمّ امید عبارت است از توکّل به خدای متعال؛ اَلعاقِبَةُ لِلمُتَّقین؛ وقتی شما اهل تقوا بودید، پاکدامن بودید، رعایت امر و نهی الهی را کردید، خدا با شما است. وقتی خدا با انسان است یعنی پیروزی با انسان است، موفقیّت با انسان است، شادکامی با انسان است، بهجت معنوی با انسان است.۱۳۹۸/۰۷/۱۷
#ثامن_خراسان_شمالی
#بجنورد
🆔https://eitaa.com/kamalibasirat
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴20 متر دورتر از محل حادثه در کرمان
این درخت حدود بیست متری انفجار دوم هست
ساچمه های بمب از یک طرف درخت وارد شده و از طرف دیگه خارج شده. این با بدن نحیف کودک و زن چه میکنه
برا بعضیها سطل ماست و شلاق از روی لباس بخاطر ترویج سازماندهی شده بی حجابی شدتش بیشتره
🆔https://eitaa.com/kamalibasirat
🛑 کانال شهید کمالی در راستای مشارکت حداکثری در انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی و ششمین دوره مجلس خبرگان رهبری که در یازدهم اسفند امسال برگزار خواهد شد اقدام به بازنشر قانون اساسی در خصوص این دو مجلس نموده است.امیدواریم باعث افزایش آگاهی شما عزیزان گردد.
🔺اصل ۶۲ الی ۹۹ قانون اساسی به مجلس شورای اسلامی اشاره دارد.
یعنی ۳۷اصل از اصول قانون اساسی به مجلس شورای اسلامی اشاره دارد با توجه به جایگاه مجلس شورای اسلامی در قانون اساسی به اصول آن اشاره خواهیم کرد.
"فصل ششم : قوه مقننه
مبحث4⃣اصل شصت و پنجم: پس از برگزاری انتخابات، جلسات مجلس شورای اسلامی با حضور
دو سوم مجموع نمایندگان رسمیت می یابد و تصویب طرحها و لوایح طبق آیین
نامه مصوب داخلی انجام می گیرد مگر در مواردی که در قانون اساسی نصاب
خاصی تعیین شده باشد. برای تصویب آیین نامه داخلی موافقت دو سوم حاضران
لازم است.
#ناحیه_بجنورد
🆔https://eitaa.com/kamalibasirat
#اخباری_فوری_کوتاه 👇👇
🔹 رئیس اتحادیۀ نانوایان: ادعای ممنوعیت خرید بیش از ۴ نان با یک کارت بانکی کذب است
🔹سردار هادیانفر معاون حمل و نقل وزیر راه و شهرسازی شد
🔹ثبت احوال: در ۹ ماه اول سال ۷۹۸.۵۵۰ نفر به دنیا آمدهاند
🔹معاون ارزی بانک ملی: ۲۰ میلیارد دلار از منابع ارزی ایران در اختیار افرادی است که هیچ بهرهای از آن نمی برند(ارز خانگی)؛ شاید اگر ابزاری داشتیم می توانستیم از این منابع در اقتصاد استفاده میکردیم.
🔹محسن سراوانی هیچ ارتباطی با دفتر رهبر انقلاب ندارد و اساسا تاکنون پستی بهاسم «مشاور جوان» در دفتر رهبری وجود نداشته است.
🔹ایران اینترنشنال، بتازگی گزارشی در باره محسن سراوانی با تیتر: «جزییات پرونده «مشاور بیت خامنهای» که به اتهام جاسوسی برای اسرائیل اعدام شد» منتشر کرده است./ فارس
🇮🇷https://eitaa.com/kamalibasirat