eitaa logo
پخت و پز اسلامی
5.5هزار دنبال‌کننده
3.7هزار عکس
236 ویدیو
5 فایل
آشپزی و پخت و پز به روش اسلامی. 🌸کلوا من الطیبات.... <از غذاهای طیب و پاکیزه بخورید>🌸 📬ارتباط با ادمین و نوبت دهی ویزیت طب سنتی و اسلامی: 🆔️ @bakhtiyari_313 تبادل_تبلیغ👆(هزینه تبلیغات صرف امور خیر برای ایتام میشود)
مشاهده در ایتا
دانلود
اگر احساس خستگی می کنید کمبود ویتامین B دارید ؛ پس صبح ها تخم مرغ بخورید ، تخم مرغ پخته باعث لاغری میشود ،از گوجه ، لیموترش و فلفل سیاه استفاده کنید. 🍲کانال پخت و پز اسلامی http://eitaa.com/joinchat/3761242134C11ef213d54 رسانه تبلیغی ما باشید🍃 فوروارد فراموش نشه🌹
خواص آب سیب سبز 👈🏻کاهش وزن 👈🏻ضد سرطان 👈🏻تقویت چشم 👈🏻تقویت سیستم ایمنی 👈🏻پیشگیری از زوال عقل 👈🏻پاکسازی وتقویت پوست 👈🏻جلوگیری ازپیری زودرس 👈🏻سم زدای دستگاه گوارش وکلیه 🍲کانال پخت و پز اسلامی http://eitaa.com/joinchat/3761242134C11ef213d54 رسانه تبلیغی ما باشید🍃 فوروارد فراموش نشه🌹
☕️ چای زنجبیلی قاتل چربی های شکم و پهلو ❗️ برای لاغری لازم است که به مدت چند روز چای زنجبیلی میل کنید؛ این چای، مکمل مناسبی برای یک رژیم سالم است. 🍲کانال پخت و پز اسلامی http://eitaa.com/joinchat/3761242134C11ef213d54 رسانه تبلیغی ما باشید🍃 فوروارد فراموش نشه🌹
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
⚜مواد لازم : گندم (با پوست) 1 كیلوگرم آرد گندم 3 الی 4 كیلوگرم ✅مرحله اول: سبز كردن گندم ابتدا گندم را به دقت تمیز كنید و با آب سرد بشویید. سپس روی گندم ها مقداری آب بریزید طوری كه به اندازه بند انگشت روی آن را آب بگیرد. این كار 2 تا 3 روز طول میكشد. طی این مدت چندبار آب آن را عوض كنید تا در گندم‌ها جوانه پدیدار شود سپس آنها را در صافی بریزید و روی صافی آب تمیز خنك بریزید و صبر كنید تا آب آن كاملاً برود . دستمال تمیز و آب ندیده كه نازك باشد(چلوار آب ندیده) را كاملاً خیس كنید. گندم‌ها را در پارچه ریخته و پارچه را در ظرفی قرار بدهید روزی یكی دو بار كمی آب روی پارچه بپاشید دقت كنید كه آب زیادی زیر ظرف گندم نماند و فقط گندم و پارچه مرطوب باشد چون باعث ترش شدن گندم و همچنین سمنوی شما می‌شود. وقتی ریشه گندم نمودار شد آن را در ظرفی پهن كنید و پارچه را نمدار كنید. و روی گندم‌ها را با پارچه كاملاً بپوشانید تا گندم‌ها ساقه پیدا كند وقتی ساقه سفید گندم جوانه زد قبل از آن‌كه ساقه شكسته شود و سبزی ساقه نمایان شود آن را برای سمنو آماده كنید. ✅مرحله دوم: پخت سمنو گندم‌های جوانه‌زده را با چرخ‌گوشت 2بار چرخ كنید بعد 6 تا 8 لیوان آب ولرم روی آن‌ها بریزید و آن را در صافی بریزید آب و مقداری از شیره گندم از صافی رد می‌شود بقیه گندم‌های باقیمانده در صافی را كاملاً فشار دهید تا شیره آن خارج شود. بعد دوباره تقاله‌ها را در 2 لیوان آب بریزید و دوباره صاف كنید آرد را در ظرف مناسبی كه گنجایش داشته باشد بریزید .سپس به شیره مقداری آب اضافه كنید كه آردها را بتوانید كاملاً در آن حل كنید و مایع رقیق باشد. ظرف را روی حرارت بگذارید و مرتب هم بزنید تا مایع جوش بیاید و غلیظ شود. باید دقت كنید كه مایه ته نگیرد و گلوله نشودهم زدن را آن‌قدر ادامه دهید تا آب آن به كل تمام شود و به شكل حلوا درآید و مانند حلوا آن را كمی سرخ كنید. (بدون روغن و شكر اضافه) چون این حلوا شیرینی طبیعی دارد. بعد مقداری آب ولرم را به تدریج داخل حلوا بریزید و با دقت (مرحله مهم) خوب هم بزنید تا گلوله‌ها كاملاً صاف شود. با دقت به صورت مداوم آن را هم بزنید تا كمی غلیظ شود و به شكل سمنو درآید. بعد آن را با شعله خیلی كم (شعله پخش‌كن) یا در فر (اگر ظرف محتوی سمنو كوچك باشد و در فر جا بگیرد) دم كنید بعد از یك‌ساعت سمنو حاضر می‌باشد. 🔴 نکات : 1)دقت كنید گندم‌ها از نوع مرغوب و سالم و تازه باشد. 2)خیس‌كردن گندم به مدت 2 تا 3 روز بستگی به گرمی و سردی هوا و محیط دارد و فصل آن خیلی مهم است در گرما 2 روز كافی می‌باشد. 3)جنس دستمال باید حتماً نخی باشد و نایلون نداشته باشد چون نخ نم‌ را نگه می‌دارد و پارچه غیرنخی زودتر خشك می‌شود. 4)وقتی گندم‌ها را در پارچه ریختید بهتر است پارچه را در آب‌كش گذاشته تا آب زیر آن جمع نشود. 5)با اسپری می‌توانید به پارچه گندم‌ها آب بپاشید تا یكنواخت تمام پارچه نمدار شود. 6)موقعی كه ریشه نمودار شد نیز می‌توانید آن را روی یك پارچه به اندازه مقدار گندم‌ها به ضخامت 2 تا 3 سانتی‌متر پهن كنید. روی آن را نیز پارچه بپوشانید و پارچه را نمدار نگه‌دارید. 7)مدت جوان‌زدن ساقه نیز بستگی به گرما و سرمای محیط متغیر می‌باشد. 8)دقت كنید كه ساقه سبز نمایان نشود كه اگر این‌گونه شود سمنو مزه سبزی می‌گیرد و شیرینی آن كم می‌شود. 9)باید شیره گندم و آب ولرم را كاملاً هم زد تا مخلوط شود و گلوله نداشته باشد. 10)بستگی به مقدار سمنو تعداد افرادی كه سمنو را هم می‌زنند باید بیشتر باشد. چون مداوم باید هم زده شود و كار یك نفر نیست كه مداوم آن را هم بزند. و ممكن است سمنو ته بگیرد. 11) در مرحله‌ای كه سمنو به شكل حلوا در می‌آید در قدیم بعضی از شهرها مقداری از آن را برمی‌داشتند و در دست گلوله كرده، مانند یك دایره به قطر 10 سانتی‌متر پهن می‌كردند و در هوای آزاد یك تنظیف روی آن‌ها می انداختند تا كمی خشك شود و برای شیرینی عید در كنار شیرینی‌های عید و تخم‌مرغ سرخو (رنگ تخم‌مرغ را فقط سرخ‌رنگ می‌كردند) در سفره عید برای پذیرایی از مهمان‌های نوروزی می‌گذاشتند. 12) دم‌كردن سمنو به بهبود آن كمك‌ می‌كند و مرحله مهمی می‌باشد به شرط آن‌كه شعله خیلی كم باشد در بیرون فر می‌توانید كمی آتش ذغال سیر به روی در سمنو گذاشت و یا با پارچه تمیز به عنوان دم‌كنی آن را دم كنید. البته آتش برای مقدار زیاد سمنو می‌باشد. 🍲کانال پخت و پز اسلامی http://eitaa.com/joinchat/3761242134C11ef213d54 رسانه تبلیغی ما باشید🍃 فوروارد فراموش نشه🌹
راز زندگی این است که بفهمیم هرروز یک معجزه است... شما همین یک زندگی را دارید دیگر هرگز متولد نخواهید شد پس تا میتوانی زندگی را زندگی کن...🌱🍃
🌸✨امام علی (؏ ): 🔺شستن دست‌ها پیش و پس ▫️ازخوردن غذا موجب فزونی 🔻عمــــر و رفع فقـــر می‌شود 📚 کافی ۲۹۰/۶
🔰 با این برنامه غذایی از پزشک بی نیاز می شوید! بخش اول: ناشتایی (بهره گرفته از روایات معصومین علیهم السلام) 🔸اگر ناسالم ها را نخوریم پس چی بخوریم؟؟ 🔻 ناشتا (اولین خوراکی بعد از بیداری) : یکی از اینها باشد👇👇 🔘 سویق گندم دو ق (درمان جامع مشکلات معده، مفید برای ضعف و کم خونی) 🔘 سیب يا به (تقویت قلب، معده، ضد اضطراب و ترس) 🔘 مویز 21 عدد (تقویت عمومی بدن، تقویت اعصاب، اصلاح مزاج) 🔘 انار شیرین خصوصا جمعه ها (پاکسازی کلی خون، کبد، نورانیت قلب و..) 🔘 عسلاب با آب جوشیده ولرم و سه عدد سیاه دانه (پاکسازی معده، کبد، تقویت ایمنی، رفع یبوست، عفونت، بلغم و... ) 🍲کانال پخت و پز اسلامی http://eitaa.com/joinchat/3761242134C11ef213d54 رسانه تبلیغی ما باشید🍃 فوروارد فراموش نشه🌹
💟 هركسى كه برات عزيزه فوروارد كن براش ✴️در چه مواقعی خوردن آب ‌‌«مایعات» سبب بیماری 👇 ✍️سنگ کلیه، فشار خون، درد و زخم معده، ریزش مو و... میشود 📝‌با شکم خالی«ناشتا» 📝بـعد از خـوردن مسهل 📝بین خواب و بعد از خواب 📝بعد از فعالیت جسمانی زیاد 📝‌‌همراه غذا و بلافاصله بعد از غـذا 📝آشامیدن مایعات گرم بعد از غـذای شور 📝بعد از خوردن میوه«مخصوصا میوه‌های آبدار» 📝آشامیدن مایعات سرد بعد از غذای شیرین وترش 📝بعد ازحمام«بخصوص در هوای گرم وباشکم خالی» 📝بعد از رابطه ی جنسی و بعد از احتلام ‌‌«بخصوص اگرمایعات سرد باشد» ‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ 🍲کانال پخت و پز اسلامی http://eitaa.com/joinchat/3761242134C11ef213d54 رسانه تبلیغی ما باشید🍃 فوروارد فراموش نشه🌹
ژل رویال چیست؟🐝🌸🌹🌸🐝 ژل رویال یک ترشح پروتئینی است که از غدد هیپوفارِنکس و فک پایینی زنبورعسل کارگر خارج می شود. تنها غذایی است که در طول عمر ملکه، به او داده می شود و همچنین همه لاروهای کوچک در سه روز اول پس از اینکه از تخم خارج شدند با ژل رویال تغذیه می شوند.🌸🐝 این غذای زنبور ملکه، دارای ویژگی های مختلف بیولوژیکی مفید برای سلامت انسان مانند: فعالیت های آنتی اکسیدانی، اثرات ضد باکتری، افزایش ایمنی و اثرات ضد تومور است.🐝🌸🐝🌸 زنبور عسل که از عسل تغذیه می‌کند ،چند هفته عمر میکند ،اما ملکه که از ژل رویال تغذیه می‌کنه 5تا 7 سال عمر میکند ،و این تأثیر شگفت انگیز ژل‌رویال است ...🌸🌺🌷💐🐝🐝🌷💐🌸🌺 ⚖ 10گرم ژل رویال+100 گرم عسل 💳قیمت: 270.000 🆔آیدی ✍سفارش محصولات👇 🆔 @tamana_sabouri 📲کانال ارتباطی ما باشما👇 https://eitaa.com/joinchat/4257480750C9fa196ab6f
🌼﷽🌼 ♻️درمان نازایی ♻️بهبود خستگی مفرط ♻️درمان لک ♻️بهبود کک و مک ♻️تعادل هورمونی ♻️مبارزه با عفونت های ویروسی ♻️انسداد شریان ها ♻️کلسترول بالا ♻️فشار خون ♻️آسم ♻️کنترل وزن ♻️کمبود رشد ♻️عفونت مثانه ♻️تورم ♻️کم خونی،تالاسمی ♻️مشکلات کبدی ♻️انواع آرتریت ♻️سوء تغذیه ♻️خستگی روح ♻️خستگی و ضعف چشم ها ♻️تقویت و نیرو زایی ⚖ 10گرم ژل رویال+100 گرم عسل 💳قیمت: 270.000 🆔آیدی ✍سفارش محصولات👇 🆔 @tamana_sabouri 📲کانال ارتباطی ما باشما👇 https://eitaa.com/joinchat/4257480750C9fa196ab6f
🥧حلوایی که در سرد تنی مردان و زنان به آن زیاد اشاره شده است حلوای چهار مغز است 🖍 حلوای چهار مغز به این صورت درست می‌شود؛ ۵۰ گرم مغز گردو، ۵۰ گرم مغز فندق، ۵۰ گرم مغز بادام، ۵۰ گرم نارگیل، ۵ گرم تخم هویج، ۵ گرم تخم زردک، ۵ گرم دارچین، ۵ گرم زنجبيل، ۵ گرم جوز هندی و مقداری روغن زیتون و مقداری نبات( ۵۰ گرم نبات زعفرانی بهتر است) ۱۰۰ گرم آرد نخود بو داده نخودچی) 🥣طرز تهیه چهار مغز را بکوبید و پودر کنید، بعد تخم هویج و زردک و دارچین و زنجبيل و جوزهندی و بقیه را نرم بسابید اضافه کنید و با آرد مخلوط کنید و بعد در ظرف ريخته و روغن زیتون را روی آن‌ها ريخته، روی حرارت ملایم بپزد و نبات را که پودر کرده و نرم سابیده‌اید کم کم به آن اضافه کرده و حلوا درست می‌شود 🖍 روزی ۶ قاشق یعنی سه وعده و هر وعده دو ق غ خوری میل کنند به شدت محرک باه برای زنان و مردان است 🖍نکته: مغزها جدا جدا کوبیده شود 🍲کانال پخت و پز اسلامی http://eitaa.com/joinchat/3761242134C11ef213d54 رسانه تبلیغی ما باشید🍃 فوروارد فراموش نشه🌹