eitaa logo
پخت و پز اسلامی
5.5هزار دنبال‌کننده
3.7هزار عکس
235 ویدیو
5 فایل
آشپزی و پخت و پز به روش اسلامی. 🌸کلوا من الطیبات.... <از غذاهای طیب و پاکیزه بخورید>🌸 📬ارتباط با ادمین و نوبت دهی ویزیت طب سنتی و اسلامی: 🆔️ @bakhtiyari_313 تبادل_تبلیغ👆(هزینه تبلیغات صرف امور خیر برای ایتام میشود)
مشاهده در ایتا
دانلود
😋 ▫️200 گرم فندق خام ▫️3 ق غ پودر قند ▫️5 غ غ روغن زیتون 🔸فندق ها را داخد ماهیتابه بریزید و تا زمانیکه پوست فندق جدا شود تفت بدید. دقت کنید نسوزد سپس فندق ها کمی که ولرم شد کف دست مالش بدید تا پوست فندق جدا شود و در غذاساز خرد کنید. روغن وپودر قند را کم کم اضافه کنید و تا زمانیکه به قوام مورد نظر برسدهم بزنید. سپس داخل شیشه های در دار بریزید و در شیشه را ببندید میتوانید به مدت طولانی داخل یخچال نگهداری کنید. 🍲کانال پخت و پز اسلامی http://eitaa.com/joinchat/3761242134C11ef213d54 صفحه آشپزی اسلامی ما در اینستاگرام https://instagram.com/pokht_paz_islamic73?igshid=6xpvr32i0hbh رسانه تبلیغی ما باشید🍃 فوروارد فراموش نشه🌹
✳️مویز مقوی رحم است و زنان با مویز از خطر سقط جنین در امان خواهند بود مویز در وزن گیری جنین موثر است . 🔸باعث هضم بهترغذامی شود.در پیشگیری از عفونتهای دندانی ورحمی دربارداری موثر است. 🍲کانال پخت و پز اسلامی http://eitaa.com/joinchat/3761242134C11ef213d54
✳️خواص مصرف کدو حلوایی در زمستان👇 🔸مواد معدنی 🔸سرشار از فیبر ویتامین ها 🔸میزان زیادی بتاکارونن است 🔸تقویت کننده حافظه 🍲کانال پخت و پز اسلامی http://eitaa.com/joinchat/3761242134C11ef213d54
سلام یه شیرینی بی نهایت خووشمزه 😍😍 با طعم گردو ، بافتی نرم و لطیف داره 😊😋. روغن زرد ۸۰ گرم (حدودا یک سوم لیوان) پودر قند ۱۰۰ گرم (حدودا دو سوم لیوان) زرده تخم مرغ ۱ عدد آرد برنج ۲۵ گرم (حدودا ۱.۵ ق غ) آرد سبوس دار ۷۵ گرم (نصف لیوان) پودر گردو ۷۰ گرم (نصف لیوان) گردو خرد شده ۳ تا ۴ ق غ پودر دارچین ۱ ق چ ( می تونید بیشتر بریزید) وانیل ۱/۴ ق چ (می تونید پودر هل ۱ ق چ بریزید) 🛑روغن جامد منظور روغن صاف هستش . صاف کردن روغن به این شکل هست که روغن نیمه جامد رو روی حرارت آب کنید و بزارید از دما بیفته و بزارید یخچال و بعد که سفت شد از قسمت سفتش بردارید و داخل شیرینی استفاده کنید. با روغن زرد هم می توانید اینکار رو بکنید روغن زرد رو که صاف کردید رو با پودر شکر قهوه ای الک شده با همزن ۳ ، ۴ دقیقه خوب بزنید تا تقریبا سفید رنگ بشه . زرده تخم مرغ و وانیل رو بریزید و یک دقیقه هم زدم . پودر گردو رو اصافه کنید و در حد مخلوط شدن ترکیب نمایید . دارچین و آرد برنج الک شده و آرد سبوس دار الک شده رو کم کم اضافه کنید . آرد سبوس دار رو با احتیاط بریزید به یکباره نریزید .چون آرد زیادی لطافت شیرینی رو می گیره تا جایی که خمیر چسبندگی کمتر بشه کافیه . روی خمیر رو بپوشانید و محیطی که گرم نباشه جای نسبتا خنک حدودا ۲ ساعت استراحت قرار دهید . بعد از خمیر به اندازه ۱ ق م ، به وزن هر کدوم حدودا ۱۵ گرمی بردارید و توی دست قل دهید . اندازه کاملا دل به خواهی هست . توی سینی با فاصله بچینید . یه تعداد رو می تونید با کارد روش طرح بیاندازید . فر از یک ربع قبل گرم کنید . داخل فر ۱۷۰ درجه ، طبقه وسط ، حدودا ۱۵ دقیقه قرار دهید.بارم چک کنید دمای فرها فرق داره . 👈بدون فر هم به راحتی داخل فر دست ساز می تونید درست کنید . روش فر دست ساز استوری هایلایت هست . در مورد دستگاه های دیگه اطلاع ندارم. 👈 در صورتی که کره جایگزین بشه بافت شیرینی و کیفیت تغییر می کنه و خیلی مناسب نیست . جای آرد برنج می تونید آرد سبوس دار استفاده کنید . جای گردو می تونید از انواع مغزی ها استفاده کنید . 👈ماندگاری حدودا یک الی دو ماه داخل ظرف درب بسته محیط خنک . 🍲کانال پخت و پز اسلامی http://eitaa.com/joinchat/3761242134C11ef213d54
✅اگر سیر نمیخورید، بجای آن مرزه بخورید! ✍مرزه یک ضدعفونی کننده قوی است که خواص ضد التهابی و ضد درد نیز دارد و در کاهش وزن نیز موثر است. ‌‎‌‎‌🍲کانال پخت و پز اسلامی http://eitaa.com/joinchat/3761242134C11ef213d54
✳️خواص کشمش برای پوست و مو👇 🔸جوان سازی پوست صورت 🔸رفع آکنه و جوش صورت 🔸ضد آفتاب طبیعی 🔸تقویت و افزایش رشد مو 🔸درمان شوره سر 🔸درمان ریزش مو 🍲کانال پخت و پز اسلامی http://eitaa.com/joinchat/3761242134C11ef213d54
✳️سیر پخته، فشار خون را کنترل می‌کند.👇 🔸 اگرچه مصرف آن بیشتر به بیماران فشار خون توصیه می‌شود، اما برای همه افراد مفید خواهد بود. 🔸بهتر است، مردانی که از فشار خون بالا رنج می‌برند، هر روز صبح سیر خام بخورند. مصرف روزانه سیر به شما کمک می‌کند فشار خون خود را کنترل کرده و سلامتی خود را حفظ کنید. 🍲کانال پخت و پز اسلامی http://eitaa.com/joinchat/3761242134C11ef213d54
🍮 😋 🔸برای درست کردنش اول دو لیوان آرد رو با 4 قاشق روغن ارده یا روغن حیوانی سرخ میکنیم تا زمانی رنگ آرد تیره بشه و زمانی که ارد تیره شد سه قاشق زعفران دم کرده و یه لیوان شکر و یک قاشق دارچین و سه لیوان آب بهش اضافه میکنیم و هم میزنیم تا زمانی که جوش بیاد بمدت ۱۵ دقیقه و قوام پیدا کنه بعد داخل کاچی پسته و بادام از قبل آسیاب شده هم میتونیم بریزیم 🍲کانال پخت و پز اسلامی http://eitaa.com/joinchat/3761242134C11ef213d54
🔆💠🔅💠﷽💠🔅 💠🔅💠🔅 🔅💠🔅 💠🔅 🔅 🔴 اهمیت ذکر بسم الله ... هنگام غذاخوردن ✍رسول خدا صلی الله علیه و آله: هنگامی که سفره پهن می‌شود، چهار ملک حاضر می‌شوند و هنگامی که بنده "بسم الله" بگوید ملائکه می‌گویند: خداوند در غذا به شما برکت بدهد. سپس به شیطان می‌گویند: ای فاسق! خارج شو، قدرتی بر آن ها نداری. زمانی که اهل سفره در آخر غذا بگویند "الحمد لله" ملائکه می‌گویند خداوند به آن ها نعمت داد و آن ها شکر را ادا کردند؛ ولی اگر بسم الله نگویند، ملائکه به شیطان می‌گویند: نزدیک شو ای فاسق و با آن ها بخور و هنگامی که سفره جمع شود و یاد خداوند نکنند، ملائکه می‌گویند: خداوند به آن ها نعمت داد، ولی آن ها پروردگار خود را فراموش کردند. 📚 المحاسن، ج 2، ص 432 امیرالمومنین علیه السلام: کسی که غذا می‌خورد، نام خداوند را بر غذا‌ ببرد و اگر فراموش کرد و بعد، خداوند را یاد کرد، شیطان آن چه خورده را برمی‌گرداند و شخص غذا را به تنهایی می‌خورد. 📚 المحاسن، ج 2، ص 434 مردی نزد پیامبر صلی الله علیه و آله غذا می‌خورد و تا آخرین لقمه‌ غذا بسم الله نگفت، هنگام خوردن لقمه‌ آخر گفت " بسم الله اوله و آخره ". پیامبر فرمود: شیطان با او غذا می‌خورد و هنگامی که بسم الله گفت، شیطان آن چه خورد، بالا آورد. 💢 در روایت آمده است: به امام صادق عليه السلام گفتم: چگونه بر خوراک نام خدا برم؟ فرمود: اگر چند ظرف است، بر هر كدام بسم اللّٰه بگو. گفتم: اگر فراموش كردم‌؟ فرمود: بگو "بسم اللّٰه من اوله الى آخره" 📚 بحارالأنوار، ج 10، ص 168 🔅 💠🔅 🔅💠🔅 💠🔅💠🔅 🔆💠🔅💠🔅💠🔅
🥯 😋 ▫️ارد دولیوان ▫️پودر قند یک لیوان ▫️روغن قنادی یک لیوان ▫️وانیل کمی نمک 🔸اول از همه روغن و پود قند و اون قدر هم میزنیم ک صاف و سفید و یک دست بشه بعد وانیل اضافه میکنیم بعد از اونم اردو نمک وکه سه بار الک کردیمو اضافه میکنیم برای رنگ کردنش هم از رنگ خوراکی استفاده کنید اون قدر هم میزنیم ک یک دست بشه خمیرش نرم باید باش نباید سفت و شکننده باشه بعد از اونم من توتستر پختمش تو دمای ۱۶۰درجه تا ۱۵دقیقه ولی باید چکش کنین ک یه وقت نسوزه زیرش تو فر هم اگ خواستین بپزین همین دما هستش فرقی نمیکنه میتونید برای تزیین از پودر پسته هم استفاده کنین 🍲کانال پخت و پز اسلامی http://eitaa.com/joinchat/3761242134C11ef213d54
✳️پیاز بدبو و این همه خاصیت ؟! مگه میشه ؟👇 🔸 کاهش خطر ابتلاء به سرطان 🔸تسکین حساسیت های فصلی 🔸 کاهش خطر ابتلاء به دیابت 🔸 سلامت بهتر قلب و عروق 🔸 تقویت عملکرد سیستم ایمنی بدن 🔸 کاهش خطر مسمومیت غذایی 🔸کاهش خطر لخته شدن خون 🔸 تقویت خواب و خلق و خو 🔸 تقویت تراکم استخوانی 🍲کانال پخت و پز اسلامی http://eitaa.com/joinchat/3761242134C11ef213d54
سفیده تخم مرغ محلی 3عدد پودر شکر قهوه ای 1 لیوان نمک دریا 1/8 قاشق چایخوری طرز تهیه تخم مرغ ها را از 1 ساعت قبل بیرون یخچال قرار دهید تا به دمای محیط برسد و مدت زمان هم زدن کاهش پیدا کند ، سفیده های تخم مرغ را از زرده ها جدا کنید و دقت کنید که سر سوزنی زرده داخل سفیده نباشد ؛ سفیده ها را داخل کاسه بریزید ، نمک اضافه کنید و با همزن بزنید تا سفیده خودش را بگیرد ( دقت کنید که کاسه و پره های همزن تمیز بوده و بدون لکه چربی باشند ). پس از اینکه سفیده خودش را گرفت پودر شکر قهوه ای را کم کم اضافه کنید و همچنان هم بزنید تا سفیده غلظتی مانند خامه پیدا کند ( برای نتیجه عالی باید در تمام مراحل کار هم بزنید و توقف نداشته باشید ). کف سینی فر کاغذ روغنی بیندازید و سفیده های خامه ای شده را داخل قیف بریزید و به شکل دلخواه روی کاغذ روغنی شکل بزنید من مواد رنگ زدم ریختم داخل قیف سینی را داخل فر با حرارت 150 درجه سانتیگراد به مدت 35-45 دقیقه قرار دهید تا شیرینی ها بپزند و خشک شوند ( دمای فرها متفاوت میباشد و پس از 30 دقیقه باید شیرینی ها را چک کنید و اگر نرم بود بگذارید باز هم بپزد ، این شیرینی با دمای پایین باید پخته و خشک شود ). 🍲کانال پخت و پز اسلامی http://eitaa.com/joinchat/3761242134C11ef213d54