📌 تخم شربتی و درمان میگرن
✍ شما با افزودن این دانه های ریز به برنامه ی غذایی تان گام بزرگی در جهت تسکین سر دردهایتان برخواهید داشت، تخم شربتی حاوی کلسیم، منیزیم و روی می باشد. این ترکیبات برای پیشگیری از میگرن و ارتقای سلامت کلی بدن لازم و ضروری هستند. تخم شربتی همچنین حاوی اسیدهای چرب امگا ۳ است و در پیشگیری از میگرن موثر است
🍲کانال پخت و پز اسلامی
http://eitaa.com/joinchat/3761242134C11ef213d54
پخت و پز اسلامی
🍃﷽🍃 زمانی که میتوان میوه را مصرف کرد . 🔰بهترین زمان مصرف و زمان منع مصرف ، تا بدن استفاده لازم از
🍃﷽🍃
🔰بهترین زمان مصرف و زمان منع مصرف ، تا بدن استفاده لازم از مصرف میوه را داشته باشد و آسیبی هم نبیند .👇
🔻#مرکبات
👈اعم از پرتقال ، نارنگی ، لیمو ، بالنگ بعد از غذا مصرف شود هر چند میشود قبل از غذا مصرف کرد ولی تاکید بر بعد از غذاست ، ولی مصرف شب هنگام آن منع دارد زیرا چشم را چپ(لوچ) میکند.
🔻#موز
👈بهتر است قبل از غذا مصرف شود یا بعنوان غذا مصرف شود .
🔻هلو و زردآلو
👈حکم آلو را دارد و بطور کلی ظهر یا بعد از ظهر و شب هنگام مصرف شود .
🔻 #انگور
👈صبح ناشتا و بطور کلی قبل از غذا میتوان مصرف کرد یا بعنوان غذا با نان خورده شود .
🔻#خرما
قبل و بعد از غذا میشود مصرف کرد ولی خرمای سرد مانند برنی نباید ناشتا مصرف شود .
نارگیل هم حکم خرما را دارد .
🔻#خیار
👈با نمک خورده شود هنگام غذا یا بعد از غذا .
🔻 #کاهو
👈نزدیک ظهر یا شب هنگام مصرف شود و بطور کلی برای افراد مجرد مصرف کاهو توصیه میشود .
🔻#توت_تازه
👈سرد است و بهتر است بعد از ظهر و شب میل گردد.
🍲کانال پخت و پز اسلامی
http://eitaa.com/joinchat/3761242134C11ef213d54
رسانه تبلیغی ما باشید🍃
فوروارد فراموش نشه🌹
🍃﷽🍃
✅#گوشت
☘تاثیر گوشت در اخلاق
پیامبر اکرم(ص) میفرمایند:
🌺👈«کسى که چهل روز گوشت را ترک کند، اخلاق او بد مىشود!».
🔴البته استفاده زیاد از گوشت حیوانات نیز در بعضى از روایات مذموم شمرده شده، ولى از ترک آن براى مدت طولانى نیز در بسیارى از روایات نهى شده است..
✨در حدیثى از امام جعفر صادق(ع) مىخوانیم که از کلام پیامبر اکرم(ص) چنین نقل مىکند:
🌺👈«کسى که دوست دارد خشم او کم شود گوشت دراج ۱۰ را بخورد!».
☘از این تعبیر بخوبى استفاده مىشود که رابطهاى میان تغذیه و خشم و بردبارى وجوددارد.
🍲کانال پخت و پز اسلامی
http://eitaa.com/joinchat/3761242134C11ef213d54
رسانه تبلیغی ما باشید🍃
فوروارد فراموش نشه🌹
#آش_کله_جوش 🍜 😋
🔸این اش حتما سبزی کوهی که اسمش (آق پنجر) هست میخواد. سبزی خشک هست اول خیس میکنیم چند بار ابشو عوض میکنیم میزاریم جدا یه ربع بجوشه ابش رو عوض میکنیم میزاریم کنار.
پیاز رو نگینی خرد کرده و درون قابلمه با مقداری روغن تفت می دهیم تا کمی سبک شود، خیلی سرخ نشود.
3. سپس سبزی و بلغور (شسته شده) یک پارچ اب ریخته و روی حرارت متوسط قرار می دهیم تا بپزد در قابلمه بهتر است نیمه باز باشد و گاهی آش را هم میزنیم موادی که نیم پز شد نخود پخته هم اضافه میکنیم اندازه هاش به سبزیتون بستگی داره سبزی که پخت با دست کشیدنی باز میشه یعنی کشدار نرم میشه شروع به جا افتادن کرد عدس پخته شده و نمک اضافه میکنیم بعد میزاریم خوب بپزه باید زود زود بهم بزنیم ته نگیره اگر ابش کم بود کمی اب قلم باشه به جای اب استفاده کنید اخرای پخت کشک رو اضافه میکنیم میزاریم نیم ساعت کشک بپزه روش پیاز داغ فراوان میزیزیم.
(میتونین سه حبه سیر رنده شده هم اضافه کنین)
🍲کانال پخت و پز اسلامی
http://eitaa.com/joinchat/3761242134C11ef213d54
رسانه تبلیغی ما باشید🍃
فوروارد فراموش نشه🌹
🍃﷽🍃
✅#موز
🍃#کودک
⁉️چرا نباید به کودکان تا دوسالگی موز داد؟
👈🍃 لکنت زبان را زیاد میکند🍃 و هم ممکن است بچه را به عقب ماندگی ذهنی مبتلا کند.
⭕️مخصوصا اگر موز نارس و نیمه نارس باشد.
🍲کانال پخت و پز اسلامی
http://eitaa.com/joinchat/3761242134C11ef213d54
رسانه تبلیغی ما باشید🍃
فوروارد فراموش نشه🌹
#دمی_باقلا
برای 4 نفر
مواد لازم
برنج - 2 و 1/3 پ
نمک بمقدار لازم
باقلا زرد خشک 1پ
زردچوبه 1 ق.چ
پیازداغ 15 گ
کره 80 گ
روغن ارده کنجد یا زیتون
روش تهيه
1. برنج را به همراه کمی نمک، از 3 ساعت قبل و باقلا را از 8 ساعت قبل در ظرف های جداگانه در مقداری آب خیس کنید سپس هنگام پخت آبِ روی آنها را خالی کنید.
2. در قابلمه ای، باقلا را با مقداری آب جوش و نمک روی حرارت ملایم قرار دهید تا به مدت 30 دقیقه بپزد سپس در آبکش بریزید (هنگام جوشیدن، کفِ روی آن را با قاشق جمع کنید و دور بریزید).
3. زردچوبه را در تابه ای حاوی روغن کاملاً تفت دهید سپس پیازداغ را بیافزایید، مخلوط کنید و پس از 50 تا 60 ثانیه آن را از روی حرارت بردارید.
4. باقلا، کره، نیمی از مخلوط پیازداغ و 5 پیمانه آب را به برنج بیافزایید و روی حرارت زیاد بگذارید تا جوش بیاید و آبِ برنج کاملاً تبخیر شود (هنگام پخت، یکی دو بار آن را هم بزنید). هنگامیکه آبِ برنج تبخیر شد، درِ قابلمه را بگذارید و حـرارت را مـلایم کنید تا به مدت 40 دقیقه بپزد و دم بکشد. زمانیکه پلو آماده شد، آن را در ظرف مورد نظر بکشید و بقیه پیازداغ را با کمی از پلو مخلوط کنید و روی آن ریخته و سرو کنید.
دقت کنید زمان پخت باقلازرد متفاوت است. گاهی برای پخت، زمان بیشتری نیاز دارد. بنابراین بهتر است جداگانه پخته یا نیم پز شود.
🍲کانال پخت و پز اسلامی
http://eitaa.com/joinchat/3761242134C11ef213d54
رسانه تبلیغی ما باشید🍃
فوروارد فراموش نشه🌹
☕️ #جوشانده_عناب_آویشن
👌 طبع : معتدل
👈 خواص : #صاف_کننده_خون ، پایین آورنده #غلظت_خون ، پایین آورنده #لزوجت_خون ، از بین برنده #سرفه و #التهابات_ریه
🫖 طرز تهیه برای یک لیوان :
۱۰ عدد #عناب خشک را با چاقو زخمی کرده و داخل ۲ لیوان آب به مدت ۱۲ ساعت بخیسانید، سپس با همان آب و همراه یک قاشق غذاخوری #آویشن بجوشانید تا یک لیوان باقی بماند. در نهایت برای شیرین کردن میتوانید مقدار کمی #شکر_قهوه_ای یا #شکر_سرخ یا یک قاشق #عسل طبیعی به آن اضافه و نوش جان کنید.
🍲کانال پخت و پز اسلامی
http://eitaa.com/joinchat/3761242134C11ef213d54
رسانه تبلیغی ما باشید🍃
فوروارد فراموش نشه🌹
✳️ عوارض مصرف زیاد ترشیجات ؛👇
🔸 باعث آسیب به معده
🔸 باعث ضعف اعصاب
🔸 پیری زودرس
🔸 به علت سرد بودن باعث ایجاد بیماریهای عصبی در دراز مدت می شود.
🍲کانال پخت و پز اسلامی
http://eitaa.com/joinchat/3761242134C11ef213d54
رسانه تبلیغی ما باشید🍃
فوروارد فراموش نشه🌹
🍃﷽🍃
✅#کشمش
☘#رنگ_مو
👈خانم هایی که زیاد موهایشان را رنگ میکنند از خوردن کشمش غافل نشوند.
🍃 کشمش ریشه مو را قوی میکند.
🍃از سفید شدن مو پیشگیری میکند
🍃و عوارض رنگ های شیمیایی را کاهش میدهد
کشمش:
☘از پوسیدگی و سیاه شدن دندان پیشگیری میکند.
☘ از ابتلا شدن به ام اس و آلزایمر در بزرگسالی پیشگیری می کند.
☘فشار خون را کنترل میکند.
☘ و معدن آهن و خونساز می باشد.
🍲کانال پخت و پز اسلامی
http://eitaa.com/joinchat/3761242134C11ef213d54
رسانه تبلیغی ما باشید🍃
فوروارد فراموش نشه🌹
🍃﷽🍃
♻️قواعد #نوشیدن_آب
🔻آب خوردن بعد از غذاهای شور/ ترش/ شیرین / و گرم /، باعث سستی و ضعف اعصاب و امعاء و احشاء و کبد می شود
🔻آب خوردن بعد از میوه سم است
👈 مخصوصا میوه های رطب، شلیل، آلو، نارنگی، پرتقال
✍چون مائیت این میوه ها و آب با هم اختلاف جنسیت و کیفیت دارند و باعث فساد هضم میوه می شود ❌
🔻در زمان تشنگی و گرسنگی زیاد و به یک باره آب مصرف نکنید
☝️همچنین خوردن سیب و آب با هم مطلوب نیست و بطور کلی آب خوردن روی میوه سم است و آب خوردن روی انار سمیت بیشتری دارد
❌بشدت مضر و کبد را دچار اختلال می کند
💦💦نوشیدن آب بعد از غذا
⬅️اگر فرد تحمل دارد در بین غذا و ۱ ساعت بعد از آن میل نکند خوب است...
⬅️ولی اگر نمی تواند تحمل کند جرعه جرعه و اندک میل کند
✅۲ قشر اجازه دارند که در حین غذا خوردن کمی🤏 دقت بفرمایید! کمی آب میل کنند...البته آب سرد نباشد
👈صاحبان معده ی گرم
👈کودکان
⚠️اشکالات آب خوردن بعد از غذا
💦فضای غذا را در معده می گیرد
💦سبب سوء هضم می شود
💦عامل نفخ و قورقور شکم می شود
💦اسهال و تهوع می آورد
💦سبب ترش کردن معده می شود
🍲کانال پخت و پز اسلامی
http://eitaa.com/joinchat/3761242134C11ef213d54
رسانه تبلیغی ما باشید🍃
فوروارد فراموش نشه🌹
#آش_آلو 🍜 😋
🔸لوبیا چیتی و نخود و عدس که مقدار لوبیا بیشتر و عدس کمتر رو چند ساعتی خیس میکنیم و میزاریم بپزه.
داخل یک قابلمه بزرگتر روغن ریخته و پیاز رو سرخ میکنم وقتی پیاز سرخ شد نصف قاشق زرد چوبه به همراه دو قاشق رب گوجه فرنگی و نصف قاشق نعنا خشک رو اضافه کرده و تفت دادم در این مرحله آبجوش وحبوبات پخته شده رو همراه آلویی که از قبل شسته و خیس کرده بودم رو اضافه کردم بعد از نیم ساعت جوش خوردن رشته آش رو اضافه کردم برای چاشنی هم از آبغوره استفاده کردم و موقع سرو از نعنا داغ و پیاز سرخ شده هم می تونین استفاده کنین
♦️نکته:هر نوع آلویی که دارین رو می تونین استفاده کنین که خودم از دو رقم الو استفاده کردم
♦️این آش خوشمزه به دوستداران غذاهای ملس به شدت پیشنهاد میشه
🍲کانال پخت و پز اسلامی
http://eitaa.com/joinchat/3761242134C11ef213d54
رسانه تبلیغی ما باشید🍃
فوروارد فراموش نشه🌹