🍃﷽🍃
✅#موز
🍃#کودک
⁉️چرا نباید به کودکان تا دوسالگی موز داد؟
👈🍃 لکنت زبان را زیاد میکند🍃 و هم ممکن است بچه را به عقب ماندگی ذهنی مبتلا کند.
⭕️مخصوصا اگر موز نارس و نیمه نارس باشد.
🍲کانال پخت و پز اسلامی
http://eitaa.com/joinchat/3761242134C11ef213d54
رسانه تبلیغی ما باشید🍃
فوروارد فراموش نشه🌹
#دمی_باقلا
برای 4 نفر
مواد لازم
برنج - 2 و 1/3 پ
نمک بمقدار لازم
باقلا زرد خشک 1پ
زردچوبه 1 ق.چ
پیازداغ 15 گ
کره 80 گ
روغن ارده کنجد یا زیتون
روش تهيه
1. برنج را به همراه کمی نمک، از 3 ساعت قبل و باقلا را از 8 ساعت قبل در ظرف های جداگانه در مقداری آب خیس کنید سپس هنگام پخت آبِ روی آنها را خالی کنید.
2. در قابلمه ای، باقلا را با مقداری آب جوش و نمک روی حرارت ملایم قرار دهید تا به مدت 30 دقیقه بپزد سپس در آبکش بریزید (هنگام جوشیدن، کفِ روی آن را با قاشق جمع کنید و دور بریزید).
3. زردچوبه را در تابه ای حاوی روغن کاملاً تفت دهید سپس پیازداغ را بیافزایید، مخلوط کنید و پس از 50 تا 60 ثانیه آن را از روی حرارت بردارید.
4. باقلا، کره، نیمی از مخلوط پیازداغ و 5 پیمانه آب را به برنج بیافزایید و روی حرارت زیاد بگذارید تا جوش بیاید و آبِ برنج کاملاً تبخیر شود (هنگام پخت، یکی دو بار آن را هم بزنید). هنگامیکه آبِ برنج تبخیر شد، درِ قابلمه را بگذارید و حـرارت را مـلایم کنید تا به مدت 40 دقیقه بپزد و دم بکشد. زمانیکه پلو آماده شد، آن را در ظرف مورد نظر بکشید و بقیه پیازداغ را با کمی از پلو مخلوط کنید و روی آن ریخته و سرو کنید.
دقت کنید زمان پخت باقلازرد متفاوت است. گاهی برای پخت، زمان بیشتری نیاز دارد. بنابراین بهتر است جداگانه پخته یا نیم پز شود.
🍲کانال پخت و پز اسلامی
http://eitaa.com/joinchat/3761242134C11ef213d54
رسانه تبلیغی ما باشید🍃
فوروارد فراموش نشه🌹
☕️ #جوشانده_عناب_آویشن
👌 طبع : معتدل
👈 خواص : #صاف_کننده_خون ، پایین آورنده #غلظت_خون ، پایین آورنده #لزوجت_خون ، از بین برنده #سرفه و #التهابات_ریه
🫖 طرز تهیه برای یک لیوان :
۱۰ عدد #عناب خشک را با چاقو زخمی کرده و داخل ۲ لیوان آب به مدت ۱۲ ساعت بخیسانید، سپس با همان آب و همراه یک قاشق غذاخوری #آویشن بجوشانید تا یک لیوان باقی بماند. در نهایت برای شیرین کردن میتوانید مقدار کمی #شکر_قهوه_ای یا #شکر_سرخ یا یک قاشق #عسل طبیعی به آن اضافه و نوش جان کنید.
🍲کانال پخت و پز اسلامی
http://eitaa.com/joinchat/3761242134C11ef213d54
رسانه تبلیغی ما باشید🍃
فوروارد فراموش نشه🌹
✳️ عوارض مصرف زیاد ترشیجات ؛👇
🔸 باعث آسیب به معده
🔸 باعث ضعف اعصاب
🔸 پیری زودرس
🔸 به علت سرد بودن باعث ایجاد بیماریهای عصبی در دراز مدت می شود.
🍲کانال پخت و پز اسلامی
http://eitaa.com/joinchat/3761242134C11ef213d54
رسانه تبلیغی ما باشید🍃
فوروارد فراموش نشه🌹
🍃﷽🍃
✅#کشمش
☘#رنگ_مو
👈خانم هایی که زیاد موهایشان را رنگ میکنند از خوردن کشمش غافل نشوند.
🍃 کشمش ریشه مو را قوی میکند.
🍃از سفید شدن مو پیشگیری میکند
🍃و عوارض رنگ های شیمیایی را کاهش میدهد
کشمش:
☘از پوسیدگی و سیاه شدن دندان پیشگیری میکند.
☘ از ابتلا شدن به ام اس و آلزایمر در بزرگسالی پیشگیری می کند.
☘فشار خون را کنترل میکند.
☘ و معدن آهن و خونساز می باشد.
🍲کانال پخت و پز اسلامی
http://eitaa.com/joinchat/3761242134C11ef213d54
رسانه تبلیغی ما باشید🍃
فوروارد فراموش نشه🌹
🍃﷽🍃
♻️قواعد #نوشیدن_آب
🔻آب خوردن بعد از غذاهای شور/ ترش/ شیرین / و گرم /، باعث سستی و ضعف اعصاب و امعاء و احشاء و کبد می شود
🔻آب خوردن بعد از میوه سم است
👈 مخصوصا میوه های رطب، شلیل، آلو، نارنگی، پرتقال
✍چون مائیت این میوه ها و آب با هم اختلاف جنسیت و کیفیت دارند و باعث فساد هضم میوه می شود ❌
🔻در زمان تشنگی و گرسنگی زیاد و به یک باره آب مصرف نکنید
☝️همچنین خوردن سیب و آب با هم مطلوب نیست و بطور کلی آب خوردن روی میوه سم است و آب خوردن روی انار سمیت بیشتری دارد
❌بشدت مضر و کبد را دچار اختلال می کند
💦💦نوشیدن آب بعد از غذا
⬅️اگر فرد تحمل دارد در بین غذا و ۱ ساعت بعد از آن میل نکند خوب است...
⬅️ولی اگر نمی تواند تحمل کند جرعه جرعه و اندک میل کند
✅۲ قشر اجازه دارند که در حین غذا خوردن کمی🤏 دقت بفرمایید! کمی آب میل کنند...البته آب سرد نباشد
👈صاحبان معده ی گرم
👈کودکان
⚠️اشکالات آب خوردن بعد از غذا
💦فضای غذا را در معده می گیرد
💦سبب سوء هضم می شود
💦عامل نفخ و قورقور شکم می شود
💦اسهال و تهوع می آورد
💦سبب ترش کردن معده می شود
🍲کانال پخت و پز اسلامی
http://eitaa.com/joinchat/3761242134C11ef213d54
رسانه تبلیغی ما باشید🍃
فوروارد فراموش نشه🌹
#آش_آلو 🍜 😋
🔸لوبیا چیتی و نخود و عدس که مقدار لوبیا بیشتر و عدس کمتر رو چند ساعتی خیس میکنیم و میزاریم بپزه.
داخل یک قابلمه بزرگتر روغن ریخته و پیاز رو سرخ میکنم وقتی پیاز سرخ شد نصف قاشق زرد چوبه به همراه دو قاشق رب گوجه فرنگی و نصف قاشق نعنا خشک رو اضافه کرده و تفت دادم در این مرحله آبجوش وحبوبات پخته شده رو همراه آلویی که از قبل شسته و خیس کرده بودم رو اضافه کردم بعد از نیم ساعت جوش خوردن رشته آش رو اضافه کردم برای چاشنی هم از آبغوره استفاده کردم و موقع سرو از نعنا داغ و پیاز سرخ شده هم می تونین استفاده کنین
♦️نکته:هر نوع آلویی که دارین رو می تونین استفاده کنین که خودم از دو رقم الو استفاده کردم
♦️این آش خوشمزه به دوستداران غذاهای ملس به شدت پیشنهاد میشه
🍲کانال پخت و پز اسلامی
http://eitaa.com/joinchat/3761242134C11ef213d54
رسانه تبلیغی ما باشید🍃
فوروارد فراموش نشه🌹
🍃﷽🍃
🔖 چه مواد غذایی را ناشتا بخوریم
#سیب, #آب, #مویز,#خرما
🌼خرما را نیز ناشتا بخورید که کرمهای شکم را می کشد .
📚عيون أخبار الرضا عليه السلام ، ج 2 ، ص 48
🌼پیامبرصلی الله علیه وآله :
✍سیب را ناشتا بخورید که تمیز کننده معده است.
📚مکارم الاخلاق
🌼امام رضا علیه السلام :
✍در مرداد ماه،صبح ناشتا آب خنک خورده شود، درآبان ماه کمتر آب خورده شود.
📚رساله ذهبیه
🌼پیامبر خدا صلی الله علیه وآله:
✍هرکس به خوردن مویز در حالت ناشتا عادت کند،فهم و حافظه و ذهن، روزی او می شود و بلغم وی کم می شود.
📚بحار الانوار، ج ۶۲،ص ۲۷۱
🍲کانال پخت و پز اسلامی
http://eitaa.com/joinchat/3761242134C11ef213d54
رسانه تبلیغی ما باشید🍃
فوروارد فراموش نشه🌹
#استاک_یاعصاره_سبزیجات
🧇مواد لازم:🧇
🥨سیر6 حبه
🥨دانه فلفل سیاه1 قاشق چایخوری
🥨لوبیا سفید - پخته شده425 گرم
🥨پیاز سفید - برش داده شده2 عدد
🥨هویج - خرد شده5 عدد
🥨کرفس - خرد شده3 شاخه
🥨آویشن تازه4 شاخه
🥨برگ بو3 عدد
🥨رزماری4 شاخه
🍗🥬طرز تهیه استاک سبزیجات
تمام مواد اولیه را در قابلمهای بزرگ قرار داده و ۸ تا ۱۰ لیوان آب به آن اضافه کنید.
شعله را زیاد کنید تا آب به جوش بیاید، سپس حرارت را کم کنید تا مواد برای ۲ ساعت بپزند.
پس از این مدت محتویات قابلمه را از صافی رد کنید و عصاره سبزیجات را در شیشههای کوچک بریزید.
عصاره را میتوانید در ظرف دربسته، برای یک هفته در یخچال نگهداری کنید.
✅نکات
🔹نگهداری در فریزر از ارزش بالای غذایی این عصاره می کاهد لذا توصیه نمی شود.
🔹استایک یا عصاره سبزیجات در انواع سوپ و خورشت ها استفاده می شود.
🍲کانال پخت و پز اسلامی
http://eitaa.com/joinchat/3761242134C11ef213d54
رسانه تبلیغی ما باشید🍃
فوروارد فراموش نشه🌹
✅مزاج حبوبات و غلات
🔹نخود: گرم و خشک
🔹لوبیا سفید: کمی گرم و تر
🔹لوبیا چیتی: گرم و تر
🔹لوبیا قرمز: گرم و تر
🔹لوبیا چشم بلبلی: کمی گرم و تر
🔹عدس: سرد و خشک
🔹دال عدس: گرم و خشک
🔹گندم: گرم و تر
🔹جو: سرد و تر
🔹جو دوسر: معتدل
🔹ماش: سرد و خشک
🔹لپه: گرم و خشک
🔹برنج: سرد و خشک
🍲کانال پخت و پز اسلامی
http://eitaa.com/joinchat/3761242134C11ef213d54
رسانه تبلیغی ما باشید🍃
فوروارد فراموش نشه🌹
✅اثرات خوردن سیب و به
✍️امام علی (ع) میفرمایند: خوردن سیب سبب پاک شدن معده است و خوردن به توانایی دل ناتوان است و دل را روشنایی دهد و ترسو را شجاع کند و اگر زن باردار در دوران بارداریاش به بخورد، فرزندش نیکو صورت و زیبارو شود.
📚تحف العقول، ص95
🍲کانال پخت و پز اسلامی
http://eitaa.com/joinchat/3761242134C11ef213d54
رسانه تبلیغی ما باشید🍃
فوروارد فراموش نشه🌹