eitaa logo
پخت و پز اسلامی
5.5هزار دنبال‌کننده
3.7هزار عکس
234 ویدیو
5 فایل
آشپزی و پخت و پز به روش اسلامی. 🌸کلوا من الطیبات.... <از غذاهای طیب و پاکیزه بخورید>🌸 📬ارتباط با ادمین و نوبت دهی ویزیت طب سنتی و اسلامی: 🆔️ @bakhtiyari_313 تبادل_تبلیغ👆(هزینه تبلیغات صرف امور خیر برای ایتام میشود)
مشاهده در ایتا
دانلود
🍃﷽🍃 ✅ 🍃 ⁉️چرا نباید به کودکان تا دوسالگی موز داد؟ 👈🍃 لکنت زبان را زیاد میکند🍃 و هم ممکن است بچه را به عقب ماندگی ذهنی مبتلا کند. ⭕️مخصوصا اگر موز نارس و نیمه نارس باشد. 🍲کانال پخت و پز اسلامی http://eitaa.com/joinchat/3761242134C11ef213d54 رسانه تبلیغی ما باشید🍃 فوروارد فراموش نشه🌹
اعمال شب جمعه ماه رجب(لیله الرغائب ) التماس دعا 🙏🌺
برای 4 نفر مواد لازم برنج - 2 و 1/3 پ نمک بمقدار لازم باقلا زرد خشک 1پ زردچوبه 1 ق.چ پیازداغ 15 گ کره 80 گ روغن ارده کنجد یا زیتون روش تهيه 1. برنج را به همراه کمی نمک، از 3 ساعت قبل و باقلا را از 8 ساعت قبل در ظرف های جداگانه در مقداری آب خیس کنید سپس هنگام پخت آبِ روی آنها را خالی کنید. 2. در قابلمه ای، باقلا را با مقداری آب جوش و نمک روی حرارت ملایم قرار دهید تا به مدت 30 دقیقه بپزد سپس در آبکش بریزید (هنگام جوشیدن، کفِ روی آن­ را با قاشق جمع کنید و دور بریزید). 3. زردچوبه را در تابه ای حاوی روغن کاملاً تفت دهید سپس پیازداغ را بیافزایید، مخلوط کنید و پس از 50 تا 60 ثانیه آن را از روی حرارت بردارید. 4. باقلا، کره، نیمی از مخلوط پیازداغ و 5 پیمانه آب را به برنج بیافزایید و روی حرارت زیاد بگذارید تا جوش بیاید و آبِ برنج کاملاً تبخیر شود (هنگام پخت، یکی دو بار آن را هم بزنید). هنگامیکه آبِ برنج تبخیر شد، درِ قابلمه را بگذارید و حـرارت را مـلایم کنید تا به مدت 40 دقیقه بپزد و دم بکشد. زمانیکه پلو آماده شد، آن را در ظرف مورد نظر بکشید و بقیه پیازداغ را با کمی از پلو مخلوط کنید و روی آن ریخته و سرو کنید. دقت کنید زمان پخت باقلازرد متفاوت است. گاهی برای پخت، زمان بیشتری نیاز دارد. بنابراین بهتر است جداگانه پخته یا نیم پز شود. 🍲کانال پخت و پز اسلامی http://eitaa.com/joinchat/3761242134C11ef213d54 رسانه تبلیغی ما باشید🍃 فوروارد فراموش نشه🌹
☕️ 👌 طبع : معتدل 👈 خواص : ، پایین آورنده ، پایین آورنده ، از بین برنده و 🫖 طرز تهیه برای یک لیوان : ۱۰ عدد خشک را با چاقو زخمی کرده و داخل ۲ لیوان آب به مدت ۱۲ ساعت بخیسانید، سپس با همان آب و همراه یک قاشق غذاخوری بجوشانید تا یک لیوان باقی بماند. در نهایت برای شیرین کردن میتوانید مقدار کمی یا یا یک قاشق طبیعی به آن اضافه و نوش جان کنید. 🍲کانال پخت و پز اسلامی http://eitaa.com/joinchat/3761242134C11ef213d54 رسانه تبلیغی ما باشید🍃 فوروارد فراموش نشه🌹
✳️ عوارض مصرف زیاد ترشیجات ؛👇 🔸 باعث آسیب به معده 🔸 باعث ضعف اعصاب 🔸 پیری زودرس 🔸 به علت سرد بودن باعث ایجاد بیماریهای عصبی در دراز مدت می شود. 🍲کانال پخت و پز اسلامی http://eitaa.com/joinchat/3761242134C11ef213d54 رسانه تبلیغی ما باشید🍃 فوروارد فراموش نشه🌹
🍃﷽🍃 ✅ 👈خانم هایی که زیاد موهایشان را رنگ می‌کنند از خوردن کشمش غافل نشوند. 🍃 کشمش ریشه مو را قوی میکند. 🍃از سفید شدن مو پیشگیری می‌کند 🍃و عوارض رنگ های شیمیایی را کاهش میدهد کشمش: ☘از پوسیدگی و سیاه شدن دندان پیشگیری می‌کند. ☘ از ابتلا شدن به ام اس و آلزایمر در بزرگسالی پیشگیری می کند. ☘فشار خون را کنترل می‌کند. ☘ و معدن آهن و خونساز می باشد. 🍲کانال پخت و پز اسلامی http://eitaa.com/joinchat/3761242134C11ef213d54 رسانه تبلیغی ما باشید🍃 فوروارد فراموش نشه🌹
🍃﷽🍃 ♻️قواعد 🔻آب خوردن بعد از غذاهای شور/ ترش/ شیرین / و گرم /، باعث سستی و ضعف اعصاب و امعاء و احشاء و کبد می شود 🔻آب خوردن بعد از میوه سم است 👈 مخصوصا میوه های رطب، شلیل، آلو، نارنگی، پرتقال ✍چون مائیت این میوه ها و آب با هم اختلاف جنسیت و کیفیت دارند و باعث فساد هضم میوه می شود ❌ 🔻در زمان تشنگی و گرسنگی زیاد و به یک باره آب مصرف نکنید ☝️همچنین خوردن سیب و آب با هم مطلوب نیست و بطور کلی آب خوردن روی میوه سم است و آب خوردن روی انار سمیت بیشتری دارد ❌بشدت مضر و کبد را دچار اختلال می کند 💦💦نوشیدن آب بعد از غذا ⬅️اگر فرد تحمل دارد در بین غذا و ۱ ساعت بعد از آن میل نکند خوب است... ⬅️ولی اگر نمی تواند تحمل کند جرعه جرعه و اندک میل کند ✅۲ قشر اجازه دارند که در حین غذا خوردن کمی🤏 دقت بفرمایید! کمی آب میل کنند...البته آب سرد نباشد 👈صاحبان معده ی گرم 👈کودکان ⚠️اشکالات آب خوردن بعد از غذا 💦فضای غذا را در معده می گیرد 💦سبب سوء هضم می شود 💦عامل نفخ و قورقور شکم می شود 💦اسهال و تهوع می آورد 💦سبب ترش کردن معده می شود 🍲کانال پخت و پز اسلامی http://eitaa.com/joinchat/3761242134C11ef213d54 رسانه تبلیغی ما باشید🍃 فوروارد فراموش نشه🌹
🍜 😋 🔸لوبیا چیتی و نخود و عدس که مقدار لوبیا بیشتر و عدس کمتر رو چند ساعتی خیس میکنیم و میزاریم بپزه. داخل یک قابلمه بزرگتر روغن ریخته و پیاز رو سرخ میکنم وقتی پیاز سرخ شد نصف قاشق زرد چوبه به همراه دو قاشق رب گوجه فرنگی و نصف قاشق نعنا خشک رو اضافه کرده و تفت دادم در این مرحله آبجوش وحبوبات پخته شده رو همراه آلویی که از قبل شسته و خیس کرده بودم رو اضافه کردم بعد از نیم ساعت جوش خوردن رشته آش رو اضافه کردم برای چاشنی هم از آبغوره استفاده کردم و موقع سرو از نعنا داغ و پیاز سرخ شده هم می تونین استفاده کنین ‌ ♦️نکته:هر نوع آلویی که دارین رو می تونین استفاده کنین که خودم از دو رقم الو استفاده کردم ♦️این آش خوشمزه به دوستداران غذاهای ملس به شدت پیشنهاد میشه 🍲کانال پخت و پز اسلامی http://eitaa.com/joinchat/3761242134C11ef213d54 رسانه تبلیغی ما باشید🍃 فوروارد فراموش نشه🌹
🍃﷽🍃 🔖 چه مواد غذایی را ناشتا بخوریم , , , 🌼خرما را نیز ناشتا بخورید که کرمهای شکم را می کشد . 📚عيون أخبار الرضا عليه‏ السلام ، ج 2 ، ص 48 🌼پیامبرصلی الله علیه وآله : ✍سیب را ناشتا بخورید که تمیز کننده معده است. 📚مکارم الاخلاق 🌼امام رضا علیه السلام : ✍در مرداد ماه،صبح ناشتا آب خنک خورده شود، درآبان ماه کمتر آب خورده شود. 📚رساله ذهبیه 🌼پیامبر خدا صلی الله علیه وآله: ✍هرکس به خوردن مویز در حالت ناشتا عادت کند،فهم و حافظه و ذهن، روزی او می شود و بلغم وی کم می شود. 📚بحار الانوار، ج ۶۲،ص ۲۷۱ 🍲کانال پخت و پز اسلامی http://eitaa.com/joinchat/3761242134C11ef213d54 رسانه تبلیغی ما باشید🍃 فوروارد فراموش نشه🌹
🧇مواد لازم:🧇 🥨سیر6 حبه 🥨دانه فلفل سیاه1 قاشق چای‌خوری 🥨لوبیا سفید - پخته شده425 گرم 🥨پیاز سفید - برش داده شده2 عدد 🥨هویج - خرد شده5 عدد 🥨کرفس - خرد شده3 شاخه 🥨آویشن تازه4 شاخه 🥨برگ بو3 عدد 🥨رزماری4 شاخه 🍗🥬طرز تهیه استاک سبزیجات تمام مواد اولیه را در قابلمه‌ای بزرگ قرار داده و ۸ تا ۱۰ لیوان آب به آن اضافه کنید. شعله را زیاد کنید تا آب به جوش بیاید، سپس حرارت را کم کنید تا مواد برای ۲ ساعت بپزند. پس از این مدت محتویات قابلمه را از صافی رد کنید و عصاره سبزیجات را در شیشه‌های کوچک بریزید. عصاره را می‌توانید در ظرف دربسته، برای یک هفته در یخچال نگهداری کنید. ✅نکات 🔹نگهداری در فریزر از ارزش بالای غذایی این عصاره می کاهد لذا توصیه نمی شود. 🔹استایک یا عصاره سبزیجات در انواع سوپ و خورشت ها استفاده می شود. 🍲کانال پخت و پز اسلامی http://eitaa.com/joinchat/3761242134C11ef213d54 رسانه تبلیغی ما باشید🍃 فوروارد فراموش نشه🌹
✅مزاج حبوبات و غلات 🔹نخود: گرم و خشک 🔹لوبیا سفید: کمی گرم و تر 🔹لوبیا چیتی: گرم و تر 🔹لوبیا قرمز: گرم و تر 🔹لوبیا چشم بلبلی: کمی گرم و تر 🔹عدس: سرد و خشک 🔹دال عدس: گرم و خشک 🔹گندم: گرم و تر 🔹جو: سرد و تر 🔹جو دوسر: معتدل 🔹ماش: سرد و خشک 🔹لپه: گرم و خشک 🔹برنج: سرد و خشک 🍲کانال پخت و پز اسلامی http://eitaa.com/joinchat/3761242134C11ef213d54 رسانه تبلیغی ما باشید🍃 فوروارد فراموش نشه🌹
✅اثرات خوردن سیب و به ✍️امام علی (ع) می‌فرمایند: خوردن سیب سبب پاک شدن معده است و خوردن به توانایی دل ناتوان است و دل را روشنایی دهد و ترسو را شجاع کند و اگر زن باردار در دوران بارداری‌اش به بخورد، فرزندش نیکو صورت و زیبارو شود. 📚تحف العقول، ص95 🍲کانال پخت و پز اسلامی http://eitaa.com/joinchat/3761242134C11ef213d54 رسانه تبلیغی ما باشید🍃 فوروارد فراموش نشه🌹