#شربت_بار
#شهد_زولبیا_و_بامیه
شکر قهوه ای یا عسل ۲ لیوان
آب ۱ لیوان
آبلیمو تازه یک ق.چ
پودرهل ۱/۴ ق چ یا عرق هل یک ق.م
زعفران غلیظ ۱ ق غ
گلاب ۲ ق غ
طرز تهیه
آب و شکر رو داخل قابلمه سایز مناسب بریزید
با حرارت بالا بزارید بجوشه و روی سطحش کف کنه
حرارت رو کم کنید
گلوکز و جوهرلیمو رو اضافه کنید
قاشق گلوکز رو داخل مخلوط آب و شکر کمی هم بزنید تا گلوکز حل بشه
با حرارت ملایم بزارید ۱۵ دقیقه دیگه بجوشه
◀️تاکید میکنم بعد از جوش اومدن حرارت رو کم کنید در غیراینصورت شربت بار خیلی زود شکرک میزنه
در حین جوشیدن چند دقیقه یکبار با آبلیمو یا آبجوش دیواره ظرف رو برس کنید اینار باعث میشه بلورهای شکر که روی دیواره ست پاک بشه و شهد شکرک نزنه
◀️سعی کنید شهد رو هم نزنید ولی اگه خواستید غلظتش رو چک کنید حتماً از قاشق خشک و تمیز استفاده کنید
بعد از ۱۵ تا ۲۰ دقیقه که شهد کمی سنگین شد هل، گلاب و زعفران رو اضافه کنید و بعد ۵ دقیقه حرارت رو خاموش کنید
بلافاصله شهد رو به ظرف دیگه ای منتقل کنید و صبر کنید به دمای محیط برسه
بعد از اینکه به دمای محیط رسید باید غلظتش مثل عسل باشه
داخل ظرف در و تو یخچال مدت طولانی میتونید نگهش دارید
◀️در کل از زمانیکه مواد رو روی حرارت میزاریم تا موقعی که شهد به قوام لازم برسه حدود نیم ساعت طول میکشه ولی باز این زمان حدودیه و بستگی به جنس و سایز قابلمه و شدت شعله داره
#دلایل_شکرک_زدن_شهد
۱. جوشاندن شهد با شعله بالا
۲. استفاده نکردن از جوهرلیمو البته اگر ابلیمو باشه کافیه
۳. هم زدن بیش از حد شهد حین جوشیدن
۴. استفاده از قاشق خیس یا چرب(هر بار که قصد دارید قاشق داخل شهد بزنید از قاشق جدید و تمییز استفاده کنید)
۵. برس نکردن دیواره ظرف با آبلیمو یا آبجوش
۶. منتقل نکردن شهد به ظرف دیگر بعد از آماده شدن
۷. مهمترین عامل شکرک زدن جوشاندن بیش از شهد
🍲کانال پخت و پز اسلامی
http://eitaa.com/joinchat/3761242134C11ef213d54
رسانه تبلیغی ما باشید🍃
فوروارد فراموش نشه🌹
🌺﷽🌺
#تدابیر_ماه_رمضان
✅تغذیه مخصوص ماه رمضان
✍بهترین فرصت پاکسازی جسم و روح را در ماه رمضان از دست ندهید.
روزه داری در ماه رمضان تاثیرات مثبتی در درمان بسیاری از بیماری های روحی و جسمی دارد و علاوه بر آن یک ماه عادت کردن به شیوه مناسب غذا خوردن فرصتی ایت برای فراگرفتن و درونی کردن آن.
🔶انتخاب آب، غذا ، نان، روغن و ظروف غذاخوری یکی از اصلیترین نکتهای است که همسر و مادر خانه می تواند هدیه کند به اهل خانواده.
🔶 پایه مد غربی نباشید چون جز ضرر هیچ ندارد.
🔶آرام باشید و ذکر بر لب داشته باشید حین پخت غذا.
🔶از موادی استفاده کنید که سالم و بدون ذره ای تراریخته باشد.
🔶در مورد سحر توصیه شده است غذاهای سنگین و دیر هضم و غلیظ که شور و پر ادویه نباشند استفاده کنید.
🔶پرهیز از ماست برای همه طبایع به دلیل سرد بودن و جهت تعریق و بیش فعالی برای صفراوی ها تجویز نمیشود.
🔶 استفاده از ماست باعث فساد غذاهای گوشتی شده و معده دچار مشکلات گوارشی میشود.
🍲کانال پخت و پز اسلامی
http://eitaa.com/joinchat/3761242134C11ef213d54
رسانه تبلیغی ما باشید🍃
فوروارد فراموش نشه🌹
🍃﷽🍃
#آش_خرفه
🔴طرز تهیه آش خرفه مخصوص فصل بهار
🔰خواص و معرفی
🔻مزاج معتدل
🔻مفید برای خون سازی
🔻مفید برای ریه و هورمون تیروئید
🔻مفید برای کبد
✅#آشپزی_اسلامی
🔻#آش_خرفه
▪️مواد لازم برای ۴ نفر:
یک پیمانه لپه
روغن کنجد به میزان لازم
نمک، زردچوبه، فلفل، زنجبیل، ادویه کاری به میزان لازم
پیاز خرد شده یک عدد بزرگ
خرفه ۵۰۰ گرم
برگ چغندر ۵۰۰ گرم
آرد سبوس دار جو یک و نیم پیمانه.
▪️روش تهیه:
حبوبات را از قبل خیس می کنیم.
خرفه و برگ چغندر را خرد کرده و مدتی با آب کم و مقداری نمک می پزیم.
لپه را با آب و مقداری زردچوبه می پزیم.
مدتی که از پخت لپه گذشت، عدس را به آن اضافه کرده و با حرارت ملایم کاملاً پخته و به مواد قبلی اضافه می کنیم.
پیاز را با روغن کنجد و کمی زردچوبه، ادویه، زنجبیل و فلفل تفت می دهیم و به آش اضافه می کنیم.
آرد جو را با دو برابر آب مخلوط کرده و از صافی رد می کنیم.
سپس عصاره آن را به بقیه مواد اضافه می کنیم.
تذکر: از زمانی که عصاره آرد جو را اضافه می کنیم، باید مواد را مرتب هم بزنیم تا ته نگیرد. اجازه می دهیم غذا با حرارت ملایم پخته تا آماده شود.
🍲کانال پخت و پز اسلامی
http://eitaa.com/joinchat/3761242134C11ef213d54
رسانه تبلیغی ما باشید🍃
فوروارد فراموش نشه🌹
🌺﷽🌺
#تدابیر_ماه_رمضان
✅وعده سحری باید به آرامی جویده شود:
اگر ظرف کوچک از غذا را به آرامی بخوریم همان یک ظرف کوچک غذا بدن را تا زمان افطار نگه می دارد اما هنگامی که غذا به صورت نجویده، تند تند و با آب فراوان خورده میشود بخش عمدهای از آن به صورت هضم نشده دفع میشود. و بنابراین تبدیل به انرژی نمی شود.
✅لقمه های وعده سحری کوچک باشد:
حدود ۷۰ درصد هضم غذا در دهان انجام میشود.
#مری و #معده که دندان ندارد تا غذا را خرد کنند بنابراین آسیاب کردن غذا باید به خوبی در دهان انجام شود.
باید لقمه های سحری، کوچک باشد اما بسیاری از افراد لقمه های بزرگی بر میدارند که این روش غذا خوردن اسلامی نیست از اعمال خوشایند و دلنشین شیطان است حریص بودن در همه چیز
اصولا افراد بلغمی حجم بالایی از لقمه انتخاب میکنند.
✅بین غذا در وعده سحری آب نخورید
🔸 لقمه غذا باید ۳۲ با جویده شود.
🔸بین غذا نباید آب نوشید.
🔸 آب یخ باید از سر سفره سحر و افطار برداشته شود.
🔸مصرف انواع نوشیدنی ها اعم از آب، دوغ، نوشابه، انواع دمنوش ها بین خوردن غذا موجب رقیق شدن آنزیم های هضم کننده میشود و دیگر غذا هضم نمیشود.
🔹🔹 انواع اسیدها و آنزیم هایی در معده وجود دارند که قرار است غذا را تبدیل به مولکول کند و اگر پرخوری هم به آب خوردن وسط غذا اضافه شود آنگاه بازگشت اسید به مری (همان ترش کردن) اتفاق میافتد.
💠پرخوری نه تنها فایده ای برای بدن ندارد که موجب ضعف و پرخاشگری می شود.
💠اگر غذا را به آرامی بخوریم دیگر نیازی نیست که وسط غذا آب بنوشیم.
💠بعد از این که وعده سحری تمام شد می توان آب میل کرد .
💠پس از خوردن سحری حداقل یک ساعت برای هضم غذا بیدار بمانید که دقیق حساب کنید میشود بیداری در بین الطلوعین.
💠 کودکانی که تمایل دارند روزه بگیرند باید حتماً در طول روز استراحت کافی داشته باشند و بعد از افطار آب، کلسیم و پروتئین بدن آنها با مصرف تمام مواد غذایی تامین شود.
🍲کانال پخت و پز اسلامی
http://eitaa.com/joinchat/3761242134C11ef213d54
رسانه تبلیغی ما باشید🍃
فوروارد فراموش نشه🌹
✅شربت خنک کننده ، ضد عطش ، آرام بخش
✍یکی از سالمترین، مقوی ترین و خوشمزه ترین نوشیدنی های خنک برای فصلهای گرم وروزه داری، شربت بهارنارنج و تخم شربتی است.
خواص شربت بهارنارنج :
آرامشبخش
ضد هیجانات دستگاه عصبی
تقويت قلب و اعصاب
از بین بردن تشنج و تپش نامنظم قلب
کاهش سردردهای میگرنی
🌻اگر بهارنارنج را با بید مشک ترکیب کنیم مخلوط خوبی برای رفع استرس میشود.
🍲کانال پخت و پز اسلامی
http://eitaa.com/joinchat/3761242134C11ef213d54
رسانه تبلیغی ما باشید🍃
فوروارد فراموش نشه🌹
🌺﷽🌺
#تدابیر_ماه_رمضان
✅بایدها و نبایدهای وعده افطاری
🌼 سعی نکنید حذف وعده #ناهار را در زمان افطار جبران کنید، این بیتوجهی و زیاده خوردی چیزی جز سنگینی، احساس کلافگی، خواب آلودگی و سستی و گاه #اسهال و #استفراغ در برنخواهد داشت.
⚫️ دو عدد خرما +یک لیوان شیر
🌼✍ نیم ساعت قبل از افطار هسته و پوسته دو عدد خرما را گرفته در یک لیوان #شیر داغ بریزید وقتی زمان افطار شد اول نصف استکان آب ولرم و بعد خرماها را میل کنید و بعد از آن شیر را بنوشید.
🌼 این کار کمک میکند قوت بدن برگردد و دستگاه گوارش آمادگی لازم برای هضم غذا های بعدی را پیدا کند.
⚫️ در لیوان آبی که میخواهید زمان افطار بیاشامید ۳ قاشق گلاب اضافه کنید.
🌼که آن عطش و تشنگی طی روز کاهش مییابد.
🌸🌸#گلاب خواص دارویی نیز دارد و برای تقویت #معده مفید است.
⚫️ رطب یا خرما + آب
🌼 افطار کردن با خرما سنت است بهتر است تا شام چیزی دیگری میل نشود.
اما اگه خواست چیز دیگری مصرف کنید بهتر است از شیرینی جات طبیعی مصرف کنید مثل👇👇
🔹 عسل به صورت شربت
🔹 انگور و کشمش یا میوههای شیرین دیگر.
⚫️آبی که هنگام افطار می نوشید بهتر است نه زیاد گرم باشد و نه زیاد سرد (معتدل)
⚫️ سعی شود افطار و شام با هم مصرف نشود
حداقل نیم ساعت بعد از افطار شام صرف شود.
⚫️ در افطار لبنیات مثل دوغ و ماست مصرف نشود زیرا بسیار سرد است و برای #مغز مضر بوده و چه بسا احساس #کسالت به انسان دست می دهد.
⚫️ حریره بادام با آرد برنج قهوهای که با عسل یا شیره انگور یا شیره خرما شیرین شده باشد.
⚫️ نان + پنیر + سبزی + مغز گردو + چند عدد خرما یا مقداری انگور رسیده.
روی پنیر #سیاهدانه هم اضافه کنید.
❌ اگر این موارد ذکر شده را رعایت نکنید سردی معده و مغز باعث اذیت شما می شود.
⚫️اکتفا به یک نوع غذای ساده که بخارپز یا آبپز شده باشد مانند:
🌸 انواع پلو و خورشت ها.
🔹می توان از غذاهای گوشتی البته گوشت های گرم مثل گوشت گوسفند ، شتر و...
🔹یا غذاهای دریایی نیز در وعده شام استفاده کرد اما به مقدار کم.
(حداکثر دو بار در هفته)
🌼می توان از آش جو با کشک مرغوب استفاده کرد.
❌افرادی که مشکلات سردی استخوان و مفاصل دارید کشک و پنیر و شیر و خامه و ماست میل نکنید.
⚫️ می توان از انواع سوپ ها نیز استفاده کرد.
🍲کانال پخت و پز اسلامی
http://eitaa.com/joinchat/3761242134C11ef213d54
رسانه تبلیغی ما باشید🍃
فوروارد فراموش نشه🌹