#حلیم_بدون_گوشت
🍵طرز تهیه حلیم بدون گوشت:
🔸حلیم گندم کش دار,دستور حلیم برای 10 نفر
طرز تهیه حلیم گندم با گوشت
🔸مواد لازم:
گندم پوست کنده 2 پیمانه
پیاز 1 عدد
نمک و زردچوبه به مقدار لازم
دارچین برای تزیین به مقدار لازم
🍵طرز تهیه :
حلیم گندم بدون گوشت یک حلیم رژیمی محسوب می شود.برای پخت حلیم، ابتدا گندم را بشویید و داخل قابلمه ای بریزید و با آب اجازه بدهید تا نیم پز شوند سپس داخل آن یک عدد پیاز نگینی شده بریزید و نمک و کمی زردچوبه داخل آن بریزید. و اجازه بدهید کاملا بپزد و له شود و در آخر آن را میکس کنید.
🍲کانال پخت و پز اسلامی
http://eitaa.com/joinchat/3761242134C11ef213d54
رسانه تبلیغی ما باشید🍃
فوروارد فراموش نشه🌹
#حلوا_پردیس
یک لیوان آرد
یک و نیم لیوان آب
دو لیوان شکر
نصف لیوان گلاب
پودر هل نصف قاشق غذاخوری
کره 200 گرم
زعفران به مقداررلازم
♨️اول آرد رو تفت میدم به رنگ مورد نظرم که رسید الک میکنم و دوباره داخل ظرف برمیگردونم روی شعله قرار میدم و کره اضافه میکنم کامل هم میزنم تو ظرف جداگانه همزمان با تفت دادن ارد در مرحله اول دو لیوان شکر رو با اب و زعفران و هل بزارید روی شعله تا زمانی که شکر کامل حل بشه بعد شعلرو خاموش کنید و گلاب اضافه کنید.توجه کنید اصلا شربتتون نجوشه
شربت رو به ترکیب ارد و کره اضافه کنید و هم بزنید تا وقتی که مواد منسجم بشه. برای اینکه مواد راحت از قیف در بیاد مقداری از شربت و نگه دارید و با حلوای درست شده ترکیب کنید تا شل تر بشه و راحت از ماسوره در بیاد(ماسوره 2d)
نوش جان😋
🍲کانال پخت و پز اسلامی
http://eitaa.com/joinchat/3761242134C11ef213d54
رسانه تبلیغی ما باشید🍃
فوروارد فراموش نشه🌹
پخت و پز اسلامی
هر روزه با نذر کردن غذاتون به زندگی و سفرتون برکت بدید🌸
💎 سرکه غذای فراموش شده (منظور سرکه خانگی میباشد ) 💎
💫 امام صادق (ع) می فرمایند:
🍃 خلُ الخَمرِ یَشُدُّ اللَّثَةَ ، وَ یَقتُلُ دَوَابَّ البَطنِ ، وَ یَشّدُّ العَقلَ.🍃
✍️ سرکه خمری
1️⃣ لثه را قوی می کند
2️⃣ انگل های شکم را می کشد
3️⃣ و عقل را تقویت می کند.
📚 منبع: اصول کافی ، کلینی ، ج 6 ، ص 330، ح 8
🍲کانال پخت و پز اسلامی
http://eitaa.com/joinchat/3761242134C11ef213d54
رسانه تبلیغی ما باشید🍃
فوروارد فراموش نشه🌹
🍶🍃 #خواص_سیر:
🍃رقیق کننده خون
🍃درمان کننده دردهای مفاصل,سیاتیک ونقرس
🍃سنگهای کلیهراشکسته وخارج میسازد
🍃تقویت نیروی جنسے وافزایش تولید اسـپـرم.
🍲کانال پخت و پز اسلامی
http://eitaa.com/joinchat/3761242134C11ef213d54
رسانه تبلیغی ما باشید🍃
فوروارد فراموش نشه🌹
#شکلات_صبحانه 🍘
🌰ارده : شش قاشق غذاخوری
🌰عسل : دو و یک دوم قاشق مرباخوری
🌰پودر نارگیل : یک قاشق مرباخوری
🌰پودر گردو : یک قاشق مرباخوری
🌰هل ساییده : یک دوم قاشق چای خوری
🧊روش تهیه🧊
🍫برای وعده صبحانه ارده را در یک ظرف چینی ریخته و عسل را به آن اضافه کنید و آن را یکنواخت هم بزنید تا کامل سفت شده و قوام بیاید، سپس پودر نارگیل و هل را که از قبل آماده کرده اید به آن اضافه کرده و آنها را کاملا مخلوط کنید. در انتها، پودر گردو را روی آن بپاشید. این شکلات بسیار مقوی، خوش عطر، خوش طعم، آرامبخش و دارای انرژی فراوانی است و یک غذای بسیار مناسب برای وعده صبحانه به شمار می رود.
🍲کانال پخت و پز اسلامی
http://eitaa.com/joinchat/3761242134C11ef213d54
رسانه تبلیغی ما باشید🍃
فوروارد فراموش نشه🌹
"طرز تهیه معجون شلغم و عسل برای سرماخوردگی"
✍خوردن معجون "شلغم" و "عسل" کمک می کند تا سرماخوردگی و سرفه و گلودرد خود را بدون نیاز به داروهای شیمیایی بهبود ببخشید.
✍برای تهیه شلغم و عسل یا معجون عسل در شلغم، ابتدا شلغم ها را شسته و پوست بگیرید. سپس داخل شلغم ها را با قاشق خالی کنید. داخل هریک از شلغم ها را با یک قاشق مرباخوری عسل پر کنید البته دقت کنید که لب به لب پر نکنید.
✍حالا "شلغم ها" را داخل یک ظرف "مناسب" مثل ظرف پیرکس که حمل حرارت داشته باشد یا قابلمه ای با دیواره بلند قرار دهید. درب ظرف را ببندید.حالا یک ظرف دیگر مثل قابلمه را تا نیمه آب کنید و ظرف حاوی شلغم ها را داخل آن قرار دهید.
✍می توانید "شلغم ها" را مستقیم داخل آب قرار دهید. قابلمه آب را روی حرارت قرار دهید و شعله را خیلی کم کنید. حدود 2 ساعت بعد، شعله را خاموش کرده و اجازه دهید شلغم ها خنک شوند. وقتی شلغم ها خنک شدند، مایع داخل آن ها را درون لیوان بریزید. این معجون را روزی 3 وعده میل کنید تا سرفه و سرما خوردگیتان بهبود یابد.
🍲کانال پخت و پز اسلامی
http://eitaa.com/joinchat/3761242134C11ef213d54
رسانه تبلیغی ما باشید🍃
فوروارد فراموش نشه🌹
#_دلار
مواد لازم:
سبزى: گشنیز, نعناع, خنش(خلواش) و شوشاق 1.5 كیلو
نمك به مقدارى كه كمى شور شود
اگر سبزى هاى خنش و شوشاق كه سبزى هاى مخصوص شمال هستند در دسترس نباشد مى توان فقط ازگشنیز و نعناع استفاده كرد.
سبزى ها را با دقت طورى تمیز مى كنیم كه دم ضخیم سبزى جدا شود, پرهاى سبزى را میشوئیم و در آبكش مى گذاریم تا آبش برود.
آنگاه سبزى را لاى یك پارچه تمیز مى گذاریم و رطوبتش را كاملا میگیریم.
سپس مقدار متناسبى نمك روى سبزى مى ریزیم و آن را مى سائیم, مى توان در چرخ گوشت یا آسیاب برقى هم این كار را كرد.
دلار باید كمى شور باشد تا بجاى نمك استفاده شود.
بعد آن را در شیشه دردار مى ریزیم و همچنین مى توان براى مدتى در یخچال نگهدارى نمود.
🍲کانال پخت و پز اسلامی
http://eitaa.com/joinchat/3761242134C11ef213d54
رسانه تبلیغی ما باشید🍃
فوروارد فراموش نشه🌹