eitaa logo
پخت و پز اسلامی
5.5هزار دنبال‌کننده
3.7هزار عکس
231 ویدیو
5 فایل
آشپزی و پخت و پز به روش اسلامی. 🌸کلوا من الطیبات.... <از غذاهای طیب و پاکیزه بخورید>🌸 📬ارتباط با ادمین و نوبت دهی ویزیت طب سنتی و اسلامی: 🆔️ @bakhtiyari_313 تبادل_تبلیغ👆(هزینه تبلیغات صرف امور خیر برای ایتام میشود)
مشاهده در ایتا
دانلود
📝موادلازم: گوشت چرخکرده گوسفندی پیاز دوعدد آرد نخود چی ۳ قاشق نمکدریا,فلفل,زردچوبه,فلفل سیاه به مقدار لازم. 💬دستور پخت: گوشت چرخکرده، پیاز رنده شده، زردچوبه، نمک، فلفل سیاه، آرد نخود چی و فلفل قرمز را باهم مخلوط میکنیم. خوب ورز میدیم و تو روغن داغ سرخش میکنیم. نوش جان😋 🍲کانال پخت و پز اسلامی : 🆔 @pokht_paz_Islamic
#کوکوی_بادمجان_وفلفل 📝مواد اولیه: بادمجان پوست دار خرد شده ۳ پیمانه فلفل خرد شده ۱ پیمانه پیاز خرد شده ۱ عدد جعفری خرد شده یک دوم پیمانه تخم مرغ محلی ۵ عدد آرد سبوس دار ۱ پیمانه روغن زیتون ۱ پیمانه نمک دریا و فلفل سیاه به میزان لازم روغن ارده کنجد برای سرخ کردن 💬طرز تهیه: جهت تهیه کوکوی بادمجان و فلفل ابتدا بادمجان ها را خوب بشویید سپس آنها را به صورت حلقه ای برش دهید و هرکدام از حلقه ها را هم از وسط به دو نیم کرده، آنها را در یک سبد مناسب بریزید،روی آنها نمک بپاشید و حدود ۳۰ دقیقه صبر کنید تا تلخی بادمجان گرفته شود سپس آنها را آبکشی کنید و در سبدی بریزید تا آبشان گرفته شود. دریک کاسه مناسب تخم مرغ ها و روغن زیتون را خوب باهم مخلوط کنید سپس پیاز،جعفری،نمک و فلفل را اضافه کرده و مواد را باهم مخلوط کنید. حالا فلفل دلمه ای ها و تکه های بادمجان را هم به مواد اضافه کرده و دوباره مواد را خوب باهم مخلوط کنید.در انتها آرد را به مواد اضافه کنید. خوب هم بزنید تا مواد به خوبی باهم مخلوط شوند. یک تابه مناسب را روی حرارت قرار داده و کمی روغن داخل آن بریزید. اکنون مواد کوکو را داخل تابه ریخته و آن را با پشت قاشق کاملاًپخش کنید و صبر کنید تا یک طرف کوکو کاملاً سرخ شود. کوکو را برش داده و هر برش را برگردانید تا آن طرف کوکو هم برشته شود سپس آن را سرو کنید. 🍲کانال پخت و پز اسلامی : 🆔 @pokht_paz_Islamic
کانال مرجع ما در ایتا http://eitaa.com/joinchat/2241724437C229cf3b57f
امام صادق علیه السلام: امیر المومنین شبیه ترین مردم به پیامبر (ص) بود در غذا، ایشان ن‏ان و سرکه و روغن زیتون می خورد و مردم ن‏ان و گوشت می خوردن‏د (ن‏شان‏ه برتری این غذا بر گوشت) 🍲کانال پخت و پز اسلامی : 🆔 @pokht_paz_Islamic
هدایت شده از پخت و پز اسلامی
شروع یک صبح زیبا با صلوات برمحمد و آل محمد(ص) 🌸🌸🌸🌸🌸 🌸🌸🌸🌸🌸 🍲کانال پخت و پز اسلامی : 🆔 @pokht_paz_Islamic
#شیرینی_یاحلوای_زنجبیلی(بدون فر) 📝مواد لازم: آرد سبوس دار: یک و نیم پیمانه روغن محلی: ۲ قاشق غذاخوری زنجبیل: یک و نیم قاشق غذاخوری عسل: نصف استکان 💬طرز تهیه: وقتی همه مواد را آماده کردید، ابتدا آرد را الک کنید، داخل تابه روی حرارت ملایم بگذارید و کمی تفت دهید تا خامی آن گرفته شود، ولی یادتان باشد رنگ آن نباید تغییر کند. سپس اجازه دهید تا آرد خنک شود. حالا عسل و زنجبیل را با هم مخلوط کنید. این مخلوط را به آرد که خنک شده اضافه کنید. روغن محلی را هم کم‌کم به آرد و عسل و زنجبیل اضافه کنید و خوب هم بزنید. این مواد را روی سطح صافی قرار داده و با وردنه صاف کنید. سپس با هر قالبی که دوست دارید قالب زده و در ظرفی بچینید، شیرینی‌های شما آماده است ✅ نکته: می توانید این هم به صورت شیرینی قالب بزنید و هم به صورت حلوا در ظرف مورد نظرتون بریزید و با پودر پسته و یا پودر نارگیل تزئین نمایید 🍲کانال پخت و پز اسلامی : 🆔 @pokht_paz_Islamic
#چوب_شور 📝مواد لازم: شیر/ یک دو پیمانه روغن ارده / یک چهارم پیمانه سفیده تخم مرغ/ یک عدد آرد سبوس دار یا سویق / به میزان لازم کنجد/ مقداری برای تزیین نمک دریا / به میزان کافی 💬طرز تهیه: در ابتدا مقداری نمک را داخل دو پیمانه شیر بریزید و آن را حل کنید در ادامه طرز تهیه چوب شور باید، روغن را نیز به شیر اضافه نمایید و مقداری هم بزنید. حال نوبت اضافه کردن آرد یا سویق می باشد، البته باید اونها را به تدریج به مواد اضافه کنید و به صورت مرتب هم بزنید، تا خمیر یکدستی حاصل آید. در مرحله بعدی، مقداری خمیر(به اندازه یک گردو) بردارید و آن را به صورت یک میله باریک روی سطح صافی غلت دهید. بعد کل خمیر را نیز به همین شکل آماده نمایید. آنگاه تخم مرغ را داخل یک کاسه بشکنید، بعد سفیده و زرده تخم مرغ را از هم جدا کنید. سپس سفیده را مقداری هم بزنید و خمیر های میله مانند را داخل سفیده بزنید. بعد کنجد را روی آن ها بپاشید و یا این که بهتر است، آن ها را داخل ظرف کنجد بغلتانید. در مرحله آخر باید، داخل سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید و خمیرهای اماده شده را داخل سینی قرار دهید و بعد سینی را درون فر بگذارید، که از قبل با دمای ۱۶۰ درجه سانتی گراد گرم کرده اید، تا چوب شورها بپزند. البته برای طلایی رنگ شدن سطح آن باید در نیمه مدت زمان پخت، شعله پایینی فر را خاموش کنید و گریل را روشن نمایید، تا سطح چوب شور نیز پخته شود. 🍲کانال پخت و پز اسلامی : 🆔 @pokht_paz_Islamic
#1 👈 جوشیده ، آب چشمه و چاه یا آب باران #2 👈 سنجد ، گندم و جو به عنوان مکمل های غذایی #3 👈 سرد رطب و کبکاب برای فصول گرم و خرماهای گرم خاصویی ، زاهدی و..برای فصول سرد  پیامبر صلی الله علیه و آله میفرمایند خانه ای که خرما ندارد اهل آن خانه گرسنه اند . #4 👈 دریا  مفید برای مصرف خوراکی ، تسکین دردها ، استریل کردن و غیره . #5 👈 طبیعی.  باعث فقر زدایی و غذای پیامبران بوده است . #6 👈 روغن .  برای مصرف خوراکی همراه با سرکه ، غذای پیامبران بوده ، غذایی مقدس و مبارک .  برای روغن مالی بدن نیز مناسب است که شیطان را دور میکند . #7 👈 .  خوردن قبل از خواب و صبحانه و افطار ، درمان بیماریهاست . #8 👈 روغن گاو ، هم غذای سالم هم درمان است . #9 👈 و «یا بلغور گندم»  قوت بشر در نان وحلیم و شله و آش است . 👈  بسیار مفید و پرخاصیت برای استفاده در غذاها و نان . 👈 گوسفند ، بلدرچین ، بوقلمون ، کبوتر ، خروس 👈 و «خصوصا مویز هسته دار قرمز»  قوت بشر و برای تقویت حافظه و پیشگیری از بیماریها مفید است . 👈 برای مصارف خوراکی ، دارویی و ضماد زخم 👈 روزانه ۲۱ عدد با یک قاشق عسل میل شود... 👈  قوت دیگر بشر و سرشار از مواد استخوان ساز و پروتین و ویتامین . 👈 حداقل سه نوع برای درست کردن آش و غیره . 👈 انواع خشک ، مانند برگ چغندر ، خرفه ، تره و ریحان کوهی برای مصرف در غذاها و کاسنی/بنفشه/آویشن/بادرنجبویه/زنجبیل/بابونه/دارچین/پونه به عنوان دمنوش که تنوعا باید استفاده شود 👈بعضی خشک مانند آلو ، سیب ، سنجد . 👈 بعضی مانند رب به ، رب انار ، رب توت ، رب آلو ، رب سیب و غیره 👈 شربت سرکه با عسل یا شکر سرخ 🍲کانال پخت و پز اسلامی: 🆔http://eitaa.com/joinchat/3761242134C11ef213d54
هدایت شده از پخت و پز اسلامی
شروع یک صبح زیبا با صلوات برمحمد و آل محمد(ص) 🌸🌸🌸🌸🌸 🌸🌸🌸🌸🌸 🍲کانال پخت و پز اسلامی : 🆔 @pokht_paz_Islamic
#آش_کدو_تنبل_مازندرانی مزاج معتدل تعداد 4 نفر مفید برای تقویت عمومی و بینایی ، مفید برای پوست ، ملیّن ، خون ساز ، تقویت امور جنسی 📝مواد لازم : روغن زیتون: به میزان لازم پیاز خرد شده : یک عدد متوسط سبزی آش خرد شده : شش پیمانه نمک، زردچوبه، فلفل، زنجبیل، آویشن : به میزان لازم کدو تنبل یا کدو خورشتی : چهار پیمانه 💬طرز تهیه: حبوبات را از قبل خیس می کنیم. کدوها را به صورت نگینی خرد می کنیم. بعد عدس، ماش، برنج و سبزی را به همراه آب و مقداری نمک و فلفل، زنجبیل و زردچوبه می پزیم. پیاز را با روغن زیتون وکمی زردچوبه و ادویه تفت می دهیم، پس از آن کدو تنبل یا کدو خورشتی را اضافه کرده و تفت می دهیم (بنا به فصل مورد نظر از کدو تنبل یا کدو خورشتی استفاده می کنیم). پس از آن پیاز و کدو را هل مواد اضافه می کنیم و اجازه می دهیم غذا با حرارت ملایم پخته تا آماده شود. در صورت تمایل، در هنگام صرف غذا می توان از پودر آویشن نیز استفاده کرد. 🍲کانال پخت و پز اسلامی : 🆔 @pokht_paz_Islamic
#کیک_کدو_حلوایی 📝مواد لازم: آرد: 2پیمانه پودر نبات:یك و یك‌دوم پیمانه تخم‌مرغ خانگی: 4 عدد نمك: یك‌هشتم قاشق چای‌خوری دارچین: 2 قاشق چای‌خوری روغن ارده کنجد: 100گرم كدو حلوایی: 400گرم گردو اندازه دلخواه 💬طرز تهیه: كدو حلوایی را پوست كنده و به قطعات كوچك‌تر تقسیم كنید، سپس با مقداری آب بپزید و بعد از پخت له كنید. ( آب را تا حدی بریزید كه بعد از پخت هیچ آبی درون قابلمه نمانده باشد و حین پخت همه به خورد كدوها برود). فر را با حرارت 350 درجه فارنهایت (177 درجه سانتی‌گراد) روشن كنید تا گرم شود. آرد، گردو، هل، دارچین و نمك را با هم مخلوط كنید. تخم مرغ‌ها را درون ظرف شكسته و با سرعت بالای همزن به‌مدت 5 دقیقه خوب بزنید. روغن و پودر نبات را با هم مخلوط و به تخم‌مرغ زده شده اضافه كرده و بعد كدو را به آن اضافه كنید. وسط مواد آردی و خشك را باز كنید و مخلوط تخم‌مرغ و كدو حلوایی را در آن بریزید و به آرامی هم بزنید تا همه مواد با یكدیگر مخلوط شود. مواد را درون قالب بریزید. قالب را به‌مدت 40 دقیقه درون فری كه از قبل گرم شده قرار دهید. كیك را بدون اینكه از قالب خارج كنید، به‌مدت 2 ساعت زمان دهید تا خوب خنك شود. نكته: اگر تخم‌مرغ‌ها را برای 5دقیقه هم نزنید ممكن است به بافت پوكی دست نیابید پس لطفا زمان را دقیق رعایت كنید. 🍲کانال پخت و پز اسلامی : 🆔 @pokht_paz_Islamic
#ترشی_سیر_با_شیره_انگور 📝مواد لازم: سیر 1کیلو نمک دریا 1قاشق غذاخوری شیره انگور 1/2 پیمانه نبات چند تکه شرکه طبیعی انگور به میزان لازم طرزتهیه: ابتدا بطری‌های شیشه‌ای که قصد دارید در آن‌ها ترشی درست کنید تمیز شسته و خشک کنید. بوته‌های سیر را درسته بشویید و بگذارید کاملا خشک شوند. پوسته‌های رویی بوته‌های سیر را جدا کنید، طوری که فقط یکی دو لایه از پوسته سیر باقی بماند. بوته‌های سیر را در بطری‌های شیشه‌ای بچینید و تکه‌های نبات را لا به لای آن‌ها قرار دهید. سرکه، شیره انگور و نمک را در ظرفی مخلوط کنید و سپس آن را روی سیر‌های موجود در بطری‌های شیشه‌ای بریزید، طوری که روی سیر‌ها را کاملا بپوشاند. یک تکه نایلون تمیز را روی درب بطری‌ها قرار داده و سپس درب بطری‌ها را محکم ببندید. بطری‌ها را در محلی خنک و تاریک قرار دهید تا سیر‌ها برسند. سیر ترشی تهیه شده به این روش پس از چند سال قابل استفاده است و معمولا صبر می‌کنند تا بسته به مدت زمان رسیدن سیر، سیر ترشی پنج ساله یا هفت ساله حاصل شود. 🍲کانال پخت و پز اسلامی : 🆔 @pokht_paz_Islamic