با حکم فرمانده کل سپاه سردار سرتیپ پاسدار محمد کاظمی به سمت رئیس سازمان اطلاعات سپاه منصوب شد.
سردار سرتیپ دوم پاسدار رمضان شریف سخنگو و مسئول روابط عمومی کل سپاه اعلام کرد: با حکم سردار سرلشکر پاسدار حسین سلامی فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، سردار سرتیپ پاسدار محمد کاظمی به سمت "رئیس سازمان اطلاعات سپاه" منصوب شد . حجت الاسلام و المسلمین حسین طائب رئیس سابق سازمان اطلاعات سپاه نیز با حکم سرلشکر حسین سلامی به سمت "مشاور فرمانده کل سپاه" منصوب گردید.
سردار شریف همچنین یادآور شد: رییس جدید سازمان اطلاعات سپاه سالها عهده دار مسئولیت "ریاست سازمان حفاظت اطلاعات سپاه" بودند و تجارب فراوانی در امور حفاظتی، امنیتی و اطلاعاتی دارد. سخنگوی سپاه خاطر نشان کرد: حجت الاسلام والمسلمین طائب علاوه بر سالها نقشآفرینیهای موثر و ارزشمند در سازمان اطلاعات و معاونت فرهنگی اجتماعی سپاه، ریاست سازمان بسیج مستضعفین را نیز در کارنامه خود دارد.🌷
@por_forogh
👈🏻ماجرای شنیدنی چرایی خواست امامرضا علیهالسلام برای ماندگار شدن شعر مرحوم چایچیان توسط مرحوم کریمخانی:
مرحوم #کریمخانی با جناب آریا روی اشعار دیگر کار میکردند ولی خارج خوانده میشد و نمیگرفت و سرانجام به شعر #آمدم_ای_شاه_پناهم_بده مرحوم #حبیب_چایچیان هدایت میشوند.
مرحوم کریمخانی:
«به قدری شعر و آهنگ را عوض کردیم که حنجره من بیحس شده بود. به آریا گفتم «برو دو تا چای بیار تا بخوریم». دو رکعت نماز هم خواندیم و به یک باره همه چیز عوض شد و ورق برگشت و من شعر «آمدهام ...» را پیدا کردم. اولش را اشتباه خواندم و گفتم «آمدهام» اما آقای عظیمینژاد آن را پاک نکرد و گفت که باعث زیبایی کار میشود. اگر عنایت «آقا» نبود، کار من به جایی نمیرسید و اینها همه از لطف ایشان است.»/
حال ماجرای خواندنی شعری که به مهر مادری در جوار امامرئوف افاضه شد.
مرحوم چایچیان ( حسان ):
«اشعارم عنایتی است که از سوی ائمه اطهار(علیهمالسلام) به من می شود. به طور مثال شعر «ای شاه پناه بده» که درباره امام رضا (علیهالسلام) است زمانی به من الهام شد که با مادرم به مشهد رفته بودیم.
مادرم همیشه ارادت ویژه ای به چهارده معصوم (علیهمالسلام) داشت؛ مادر دوبار پشت سر هم و در فاصله زمانی نزدیک به هم سکته کرد. دکتر به من گفت: فردی که اینگونه سکته کند کمتر زنده خواهد ماند.
آن موقع به مادرم گفتم که چه آرزویی دارد. او گفت: آرزوی من این است که یک بار دیگر حضرت رضا (علیهالسلام) را زیارت کنم. با اینکه راه رفتن برایش دشوار بود و حال خوبی نداشت، دو بازویش را گرفتم تا بتواند یواش یواش حرکت کند و به مشهد رفتیم. حرم مثل همیشه خیلی شلوغ بود. وارد شدن به حرم مشکل و برای مادرم غیرممکن بود.
گفتم: مادرجان از همین جا سلام بدهی زیارت است. گفت: ما قدیمی ها تا ضریح را نبوسیم به دلمان نمی چسبد گفتم: دل چسبی اش به این است که حضرت جواب بدهند. بازوی مادر را گرفته بودم و همین طور به سمت ضریح حرکت میکردیم که در همین حال این شعر را سرودم:
آمدم ای شاه، پناهم بده خط امانی ز گناهم بده/ ای حَرمَت ملجأ درماندگان، دور مران از در و راهم بده/ ای گل بی خار گلستان عشق قرب مکانی چو گیاهم بده/ لایق وصل تو که من نیستم، اِذن به یک لحظه نگاهم بده.
وقتی شعر به «تخلص» رسید دیدم مادرم با آن ازدحام که آدم سالم نمی توانست برود خودش را به ضریح رساند و ضریح را بوسید؛ من هم ضریح را بوسیدم و این شعر در حقیقت زبان حال مادرم در آخرین لحظات عمرش است.»
#بیست_سوم_ذی_القعده
#شهادت_امام_رضا
#روز_زیارتی_امام_رضا_علیه_السلام
جهاد تبیین، جهاد با زبان است
آیتالله رئیسی:
«جهاد تبیین همان ترجمان جهاد با لسان است که امیرالمؤمنین (علیهالسّلام) در آخرین لحظان عمر شریفشان به حسنین (علیهماالسّلام) وصیّت کردند.»[1]
قالَ أمِیرُالمُؤمِنِینَ (عَلَیهِالسَّلَامُ):
«الله! الله! فِی الجِهَادِ بِاَمْوَالِکُمْ وَ اَنْفُسِکُم وَ اَلْسِنَتِکُم فِی سَبِیلِ اللهِ.»[2]
امام علی (علیهالسّلام) فرمودند:
خدا را! خدا را! در مورد جهاد با اموالتان و جانهایتان و زبانهایتان در راه خدا.
طبق این فرمایش حضرت علی (علیهالسّلام) سه نوع جهاد داریم که منظور از جهاد تبیین، همان جهاد با زبان است.
پینوشت:
1. سخنان آیتالله رئیسی در حسینیۀ جماران؛ 27 خرداد 1401.
2. مستدرکالوسایل، ج 12، ص 180.
@por_forogh
🏴🏴🏴
افغانستان تسلیت ▪️
«مؤمنان در نکویی و مهربانی به همدیگر، همانند یک پیکرند که وقتی یک عضو به درد آید همه پیکر و تمام اعضا گرفتار تب و بی خوابی می شود.»
امام باقر ((علیه السلام ))
🔰 نسیم مطهر ضایعه وارده زلزله افغانستان در نزدیکی شهر خوست را به جهان اسلام مخصوصا ملت دوست و برادر افغان تسلیت عرض میکند.
و خواهشمند است مردم افغانستان، ملت بزرگ و شریف ایران را هم در غم خود شریک بدانند...▪️
@por_forogh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
موشن_گرافیک : دحوالارض؛ روزی که خداوند با نظر به کره زمین، به جهان خاکی حیات بخشید.
محمّد بن عبد اللَّه صيقل می گوید: امام رضا عليه السلام ، در این روز به ميان ما آمد و فرمود: امروز را روزه بگيريد . من هم روزه هستم. گفتيم : قربانت شويم! امروز ، چه روزى است؟ فرمود : «روزى است كه در آن ، رحمت منتشر شد و زمين ، گسترش يافت ، و كعبه برپا شد و آدم عليه السلام به زمين هبوط كرد.
@por_forogh
🔶غدیرشناسی
بعضی دلائل اهمیت حدیث غدیر به شرح ذیل است:
🔸۱ تواتر حدیث غدیر
هیچ یک از احادیث نبوی در صحت و تواتر به پایه حدیث غدیر نمیرسد.
سخنان رسول الله (صلیاللهعلیهوآلهوسلّم) و بیعت مسلمانان با علی در بزرگترین اجتماع اسلامی که تا آن روز نظیر نداشت
و در محضر بزرگان صحابه برگزار گردید. امیرالمؤمنین (علیهالسّلام) در دوران خلافت واقعه غدیر را مکررا در محاجه با مخالفان و یاغیان در محضر مسلمانان یادآوری کرد
و هر بار جمعی از صحابه که در غدیر حضور داشتند برخاستند و شهادت دادند
@por_forogh
بعضی دلائل اهمیت حدیث غدیربه شرح ذیل است:
🔸۲ بزرگترین مستند شیعه
حدیث غدیر بزرگترین حجت و مستند شیعه امامیه بر ولایت مطلقه علی (علیهالسّلام) است. به استناد همین حدیث است که خلافت را موهبتی الهی میدانند نه مقامی که مردم انتخاب کنند
@por_forogh
بعضی دلائل اهمیت حدیث غدیر به شرح ذیل است :
🔸۳ شهادت دو آیه سوره مائده
به شهادت دو آیه سوره مائده که گذشت تشکیل کنگره اسلامی غدیر بزرگترین و مهمترین و حساسترین قسمت از وظائف رسالت پیامبر (صلیاللهعلیهوآلهوسلّم) بود.
به دستور او همه مسلمانان که توانایی سفر داشتند در حجة الوداع همراه شده بودند و معلوم بود برنامه مهمی در پیش است که باید در آن کنگره اجرا شود.
زمان و مکان آن نیز بهترین و مناسبترین بود چون بعد از حج همه از جحفه میگذشتند و با اشاراتی که پیغمبر فرموده بود برای بیشتر آنان آخرین فرصتی بود که سعادت دیدار رسول الله (صلیاللهعلیهوآلهوسلّم) دست میداد.
نزول وحی در آن محل و وصیت رسول الله (صلیاللهعلیهوآلهوسلّم) در آخر خطبه که باید این پیام را حاضران به غایبان و نسلها به یکدیگر ابلاغ نمایند
همه شاهد اهمیت فوق العاده حدیث غدیر است
@por_forogh