🔻🔻🔻🔻اطلاعیه
با سلام خدمت شما گرامیان و شرکت کنندگان در دوره تاریخ تحلیلی حضرت فاطمه سلام الله علیها
به اطلاع می رساند مهلت استفاده از محتوای این دوره تا تاریخ 13 دی ماه 1403مقارن با اول رجب1446 و اول ژانویه2025 تمدید شد.
این مهلت تمدید نخواهد شد.
با تشکر🌷
دختران خدیجه (س) یا پیامبر(ص) ؟؟؟
کسی که برای اولین بار تعبیر ربائب از این #دختران کرده است، شخصی است به نام ابوالقاسم کوفی که #احدی ذکر او را در جایی نکرده است مگر اینکه هر کس ذکر او را کرده است گفته است: «ابوالقاسم الکوفی الغالی غالٍ فاسدالمذهب»
در روایات ما هرچه رسیده است این است که پیغمبر اکرم (ص) از حضرت خدیجه سلاماللهعلیها دو فرزند پسر یافت و چهار دختر به نامهای زینب و امکلثوم و...
مشاهده در سایت
https://porsemanonline.com/21234-2/
مشاهده در آپارات
https://www.aparat.com/v/iyqhjpf
مشاهده در یوتیوب
https://www.youtube.com/watch?v=LK53qFQFbII
راز نام فاطمه سلام الله علیها
استاد محمدرضا جباری
سُمِيَّتْ فَاطِمَةُ فَاطِمَهَ لاِنَّهَا شیعتها فُطِمَتْ مِنَ النار.
نام فاطمه نام بدون پیشینه نبوده است یعنی قبل از حضرت زهرا(س)، فاطمه
بنت اسد مادر گرامی حضرت زهرا نامش فاطمه بوده است.فَطَمَه و فُطِمَه و فَطیم، مَفطوم به معنای قُطِعَ ، قطعشده جدا شده است.اینکه چرا به این نام نامیده شدند به این جهت است که شیعیان او ...
مشاهده فیلم کامل در سایت
https://porsemanonline.com/65463-2/
🔻حضرت ام البنین(سلام الله علیها) در مدینه از دنیا رفتند و در قبرستان بقیع به خاک سپرده شدند. اما به سال و چگونگی وفات ایشان، در منابع دسته اول و معتبر روایی و تاریخی پرداخته نشده است. البته برخی متأخران، سال وفات این بانوی بزرگ را روز سیزدهم جمادی الثانی سال 64 هجری قمری نوشتهاند.
🔰گفته میشود در کتاب «کنز المطالب» که سیّد محمّد باقر قرهباقی همدانی آن را در سال 1321 ق نگاشته است، در باب سال و روز وفات حضرت ام البنین(ع) به نقل از کتاب نامعلومی به نام «اختیارات» طی حدیثی از اعمش آمده است: «روز سیزدهم جمادی الثّانی که مصادف با جمعه بود بر امام زین العابدین وارد شدم. ناگهان فضل پسر حضرت عبّاس(ع) وارد شد و در حالی که گریه میکرد، گفت: جدّهام ام البنین از دنیا رفت. شما را به خدا ببینید چطور این روزگار فریبکار، خاندان کساء را در یک ماه دوبار عزادار کرد».
او همچنین مینویسد: پس از چندی از خبر دیگری مندرج در حاشیه کتاب "وقایع الشّهور و الایام" تألیف بیرجندی (که او نیز متوفای 1352 ق است) اطلاع یافتم که به نقل از اعمش نوشته شده است: «در سیزدهم جمادی الثّانی و در سال 64 هـ.ق ام البنین وفات یافت و در قبرستان بقیع به قول مشهور دفن گردید».
🌷سلام خدا بر این بانوی بزرگ که «وفا» اولین درس زندگی و «شجاعت» عالی ترین سرشت همسری اش بود.
@porsemanmedia
🔰فدک ثروت یا امتحان؟ چرا با وجود فدک حضرت زهرا (س) زندگی فقیرانه ای داشتند؟
🎙دکتر صدیقه شاکری
استاد و پژوهشگر تاریخ اسلام
🔸فدک، اولاً در سال هفتم بعد از فتح خیبر در اختیار حضرت زهرا سلاماللهعلیها قرار گرفت. ثانیاً بحث فدک اینطور نبوده که حضرت بهعنوان یک درآمد شخصی برای خودشان صرف کنند؛ یعنی برای خانواده خودشان به طور خاص بخواهند صرف کنند.
اولاً زندگانی حضرت که الگو برای همه هست که درباره آن هیچ شک و شبههای هم نیست و قبلاً همصحبت کردیم، حضرت سادهزیستی را انتخاب میکنند. همانطور که پیامبر اکرم صلیاللهعلیهوآلهوسلم، در روایتی زندگی حضرت را میفرمایند حضرت «خَفِیْفُ الْمَؤُونَة» بودند «وَ کَثِیْرَ الْمَعُونَة» یعنی زندگی کمخرج و...
👇مشاهده فیلم کامل👇
در سایت
https://porsemanonline.com/fadak23/
در آپارات
https://www.aparat.com/v/nmx854v
🚨اطلاعیه
پیرو پرسش های مکرر شما دانش پژوهان در مورد گواهینامه دوره آفلاین تاریخ تحلیلی حضرت فاطمه سلام الله علیها به اطلاع می رسانیم طبق اعلام قبلی جزئیات دریافت گواهینامه پس از تاریخ ۱۲ دی ماه اعلام می گردد.
با تشکر
🌐موسسه علمی فرهنگی پرسمان