ایران برساخته" با ایران_واقعی" فاصله نجومی دارد . رابطه بین این دو کاملا قطع نیست اما دو چیز مجزا از هم هستند. فعالان صاحب این تصویر برساخته میخواهند با تهییج مردم آن را واقعی کنند. دست درازی تصویر به واقعیت. همان موضوعی که ژان بودریار در کتاب جنگ خلیج فارس اتفاق نیافتاده می گوید . در جنگ روانی ، فشار روانی روزهای اولیه به قدری است که با صرف گشت زدن در فضای مجازی آن قدر بالاست که آماده افسردگی و انفجار باشید. چنین فشاری در ۸۸ نبود. انگار کل سال 88 را در یک هفته بریزید. شاید به همین دلیل بود که قطع شدن اینترنت ضربه مهمی به جریان وقایع زد.
ارتباط بین واقعیت و برساخت به کلی قطع شد. اما این بار یک اتفاق بسیار جالب افتاد. زندگی در ایران مجازی کاملا مستقل ادامه پیدا کرد. و فاصله بیشتر و بیشتر شد. معترضین در ایران واقعی در خانه بودند اما در ایران مجازی به پایتخت رسیده بودند. و جالبتر اینکه این ایران مجازی تنها راه ارتباطی ایرانیان خارج از کشور شد. در غیاب واقعیت، تصویر کاملا جایش را گرفت. بخشی از مهاجرین به واقع تصور میکردند (و شاید بکنند) که انقلاب شده است. سرکوب گستردهای در جریان است. سکوت ایران نه از سر آرامش بلکه بخاطر قطعی نت و خفقان است. پس اگر در ساعات پایانی نباشیم در دهه فجر که هستیم. شاهین نجفی اماننامه میدهد. فلانی تقسیم غنایم میکند. دیگری فرمان حمله ۲۴ ساعته به تهران میدهد. حیرت آور است.
🔸 از کارداشیان تا جی کی رولینگ هم از این انقلاب بزرگ حمایت میکنند. راجر واترز خواننده انگلیسی مورد جالبی است. در عین آگاهی و اشاره به برنامه سوریه سازی اصلا متوجه نیست دارد با رسانه سعودی صحبت میکند و عملا بخشی از همین تصویر میشود. در واقع وقتی #فرا_واقعیت جای واقعیت را میگیرد حتی #آگاهی هم کافی نیست. . وقتی دادهها دروغ آمیز باشد قدرت پردازنده تعیین کننده نیست. ورودی مهم است.
🔹 حالا سوال اینجاست: چرا رهبر چند ماه یکبار فوت میکند ولی باز هم مخاطب پای این تصویر مینشیند؟ چون دوست دارد در این تصویر زندگی کند. این "انقلاب مجازی" صرفا ساخته رسانهها نیست. کاربران هم در آن مشارکت دارند. آنها در واقع رویای خودشان را در ایران مجازی میبینند. و شبکه اجتماعی به آنها این فرصت را میدهد که در این رویا زندگی کنند. با دوستان هم فکرشان انقلاب کنند. هشتگ زدن مثل فریاد زدن میشود. لایک کردن مثل باور کردن. ریتوییت مثل لبیک. ربات و آلبانی نشینان و سعودی هم میتوانند جو دهند و دستکاری کنند. راه میافتند به آنلاین شاپها فشار میاورند که باید ببندی. انگار که بازار واقعی را ببندند. #سلبریتیها و شاخها در این دنیا مثل روشنفکران و رهبران هستند. حتی یک فوتبالیست میتواند به قله انقلاب برود. استوری فلان بازیگر خارجی مثل بیانیه سیاسی یک کشور میشود. آنها در این تصویر زندگی میکنند.
🔸 اما واقعیت. واقعیت واقعی است. و مثل عصای موسی، اژدها را بیمعنا میکند. و حاضران تازه میفهند چیزی که میدیدند تصویر بود. عدهای افسرده میشوند، عدهای بیدار و عدهای هم ترجیح میدهند لذت تصویر را ادامه دهند. اما به شرطی که عصا انداخته شود. تا وقتی پنجره باز نشود، هواشناسی مرجع است.
به همه دوستداران انقلاب اسلامی توصیه میکنم در یاد کردن از زن خودفروخته به نام مصی علی نژاد، تعبیر مسیح را به کار نبرند. مسیح نام مقدسی است. نام اصلی این جرثومه فساد ، معصومه بوده است ( البته لیاقت چنین نامی را ندارد) این نام در فرهنگ برخی شهر ها مثل تهران و شمال به شکل مخفف " مصی " گفته میشود. مانند فاطمه که " فاطی" گفته میشود. ابتدا به این زن خائن مصی میگفتند. جایگزین کردن نام مسیح به جای " مصی" وجاهتی ندارد.
اصلا بهتره بگیم فرچه دستشویی
May 11
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سوریه سازی ایران
نقش آفرینان اغتشاشات 1401.pptx
7.54M
مناسبت هفته بسیج و مبحث نقش آفرینان اغتشاشات
🔸زمانه https://eitaa.com/zamanehh
🔸محمد ایمانی @IMANI_mohammad
🔸تفسیرگر(علیرضا تقوی نیا) https://eitaa.com/taghaviniaa
🔸تحلیل راهبردی https://eitaa.com/tahlilrahbordi
🔸آشوبناک @ashoobnak
🔸انقلابی بمانیم ثامن الائمه https://eitaa.com/e_beman
🔸 و ...
🔹 این کانالها جزء کانالهایی هستند که عمده تحلیلهایی که منتشر میکنند صحیح،دقیق، گره گشای ذهنی و بصیرت افزا هست
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
«اسکات ریتر» از مقامات سابق نظامی آمریکا ضمن اشاره به حمایت آمریکا از گروه های تروریستی گفت:
🔹 "ما مقادیر زیادی تسلیحات از لیبی و از طریق ترکیه وارد سوریه کردیم، این تسلیحات برای حمایت از گروههای معترض همسو با القاعده و داعش بود؛ ما آنها را آموزش و قدرت میدادیم که در نقاط مختلف دنیا پخش شوند و عقاید افراطی گری را گسترش دهند."
کتاب امپراطوری توهم اثر کریس هجز
کریس هِجِز روزنامهنگاری است آمریکایی که عینکی انتقادی به چشمان خود دارد و معمولا در نوشتههای خودش در روزنامههای آمریکا از دولت و سیاستهای آنها انتقاد میکند. او در کتاب امپراتوری توهم، آمریکا را مجموعه ای از توهمها در همه زمینهها میداند که با سرعت بسیار زیادی رو به افول است. پیشبینی افول امریکا از درون آن برای مردی که درست در مرکز امریکا نشسته بسیار ناراحت کننده است اما به عقیده خودش نخبگان باید با واقعیت رو به رو شوند تا راهکاری برای حفظ امپراتوریها داشته باشند.
توهمهایی که نویسنده در کتابش از آنها یاد میکند برای خواننده بسیار تعجبآور خواهد بود. نویسنده در کتاب خودش از مردمی میگوید که به وسیله رسانهها سرگرم میشوند و به وسیله رسانهها به دولتی اعتماد میکنند که هر لحظه در حال فریب دادن آنهاست. در این کتاب خصوصا درباره زنان و جایگاه واقعی آن ها که چیزی جز سوء استفاده نیست صحبت شده است برخلاف تبلیغات وسیع درباره زنان و خوشبختی آن ها
انتشارات سوره مهر / قیمت 108 هزار تومان