🎥 نه این پلیسها ایرانیاند نه اینجا ایران است اما اغتشاشگر، اغتشاشگر است
🔹️ویدئوهایی که میبینید مربوط به اغتشاشگرانی است که روز یکشنبه در مقابل سفارت ایران در لندن جمع شده و قصد آشوب و اغتشاش داشتند اما با برخورد پلیس لندن مواجه شدند.
🔹️پلیس اعلام کرده دستکم پنج مأمور در پی سنگپرانی، پرتاب بطری و... بهشدت زخمی و ۱۲ نفر نیز بازداشت شدند.
🔹️«یورونیوز» هم از برخورد پلیس فرانسه با عناصری که قصد آشوب و اغتشاش در مقابل سفارت ایران در پاریس را داشتند خبر داد و نوشته پلیس ضمن شلیک گاز اشکآور، تعدادی از آشوبگران را هم بازداشت کرد.
🔴به پویش مردمی #بیداری_ملت بپیوندید👇
http://eitaa.com/joinchat/963837952Cb758f6bd13
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📍 ما این طرفی، آن طرفی را نشناسیم
ما پشت سر عشق طرفدار شماییم
برای ما هر دو مریم قابل احترام هستند ولی وقتی رسانه های خارجی #مریم_میرزاخانی را #بولد و #مریم_کوچکی_نژاد را #بایکوت میکنند به این نتیجه میرسیم که برای آنها #نخبگی مهم نیست بلکه نخبه بی حجاب مهم است وگرنه مریم کوچکی نژاد هم استاد دانشگاه نورت وسترن آمریکا ودانش آموخته دانشگاه صنعتی شریف جزو ۴۰ دانشمند برتر زیر ۴۰ ساله دنیا است ولی کسی او را نمیشناسد و یا خانم دکتر #سهیلا_سامی شاگرد پروفسور سمیعی که در ۲۸ سالگی ۵۰۰ عمل موفق مغز انجام داده است را کسی نمیشناسد چون این ها حجاب دارند و غرب نمیخواهد زن محجبه را موفق نشان بدهد.
✅ کانال #شیخ_فرهاد_فتحی ⬇️
https://eitaa.com/joinchat/1246560365Ca5e65155c1
💠➣┅───────────
🔰 آدرس ما در سایر اپلیکیشنها:
🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻
🌐 zil.ink/farhad_fathi.ir
🔻«موضعگیریهای تبیینکننده» در سایۀ «واقعیّتهای عیانکننده»
🖋 مهدی جمشیدی
۱. برخی این شبهاستدلالِ تکراری را مطرح میکنند که ممکن است «تذکّر» و «نقادی»، موجب گریختن فرد به طرف مقابل بشود؛ یعنی نگویید تا «آنچنان»، «آنچنانتر» نشود. این حرف، باب «نقادی» و «مواجهۀ منطقی» را مسدود میکند از خوف اینکه مبادا «بیطرف» به «مخالف» و «منتقد» به «معارض» تبدیل شود. دربارۀ هر نقدی میتوان چنین گفت و با این توجیه، در برابر هر لغزش و خطایی، «سکوت» را توصیه کرد. چرا این اشکال را مطرح نمیکنید که «نگفتنها» و «مماشاتها» و «فقر مرزبندیها» ممکن است موجب «فرسایشِ ایدئولوژی انقلابی» شود و بهتدریج، «باطل» را بر جای «حقّ» بنشاند؟! و چرا اصرارهای طرفهای مقابل را در پنجهافکندن به چهرۀ انقلاب و نظام نمیبینید و برآشفته نمیشوید؟! آنها عناد بورزند و ارزش بفرسایند و بدبینی و ناامیدی بیافرینند و ما نیز از هراس «انحراف بیشترشان»، خاموش بمانیم؟! این چه مغالطهای است؟!
۲. استاد مطهری در مباحث تفسیری خود به این لطیفه اشاره کرده که از جمله حَسنات و برکات فتنهها و آشوبها این است که «باطنِ نهفتۀ کنشگران اجتماعی» را مشخص میکند و «صفبندیهای روشنگرِ جدید» میآفریند. باید «واقعیّت جدید» رخ بدهد تا در مواجهه با آن، «نسبتهای جدید» آشکار شوند و از این رهگذر، «ضعفها» و «نفاقها» از پردۀ ضمیر، بیرون افتند. این خاصیّت ذاتیِ رویدادهای فتنهگون است. «مواضع اشخاص»، بهطور قهری، «جبههبندیهای جدیدی» میآفرینند و به این وسیله، سطح تازهای از «رویش» و «ریزش» شکل میگیرد. پس باید این شکافهای نوپدید را به «سرشتِ واقعیّتِ اجتماعیِ فتنهگون» نسبت داد، نه «موضعگیریهای صریحِ انقلابیها». ساختارِ نهفتۀ جهانِ اجتماعی اینچنین اقتضای قهری و تکوینی دارد که در آن، فتنهها کمال و شدّت مییابند و در نسبت با این فتنههاست که جبهۀ حقّ، «خالصتر» و «نابتر» میشود.
۳. «جذب حداکثری» نیز به معنی «مداهنه» و «مصانعه» در برابر ارزشهای اساسیِ انقلاب نیست. وحدت، «ارزش ذاتی» ندارد، بلکه صورتی از وحدت، مطلوب است که نقطۀ مرکزیاش، «حقّ» باشد. «ائتلافهای سیاستزده» و «وفاقهای عملگرایانه»، با دیانت و حقّمداری نسبتی ندارند؛ حتّی اگر هدف، بسیار عالی و قدسی باشد. بر این اساس بود که استاد مطهری در روند نهضت اسلامی، همگرایی و همافزایی با هیچ گروه «غیرمسلمان» یا «مسلمانِ التقاطی»ای را برنتابید و مرزبندی کرد. این در حالی بود که بسیاری از روحانیان سرشناس و مؤثّر، منطق استاد مطهری را برنمیتابیدند. استاد مصباح نیز در این باره، از الگویی که خودش آن را «الگوی دوایر متحدالمرکز» نامیده بود، برای طرّاحی مناسبات خویش با دیگران بهره میبرد. از یاد نبردهایم که بسیاری از همین روحانیانِ مدّعیِ فهم قواعدِ اجتماعی، ایشان را تخطئه و ملامت میکردند که «دافعۀ فراوان» دارد و «سخن غلیظ» میگوید و «پیشتر از رهبری» است. این در حالی است که رهبر انقلاب در سخنرانی سال پیش خویش، از این نوع کنشگری دربارۀ شخص ایشان به «غیرت اسلامی و انقلابی» تعبیر کرد و ایشان را از این نظر در کنار امام خمینی نشاند!
۴. سخن من، هرچه که هست، دربارۀ «خواص» هست، نه «تودۀ مردم». تودۀ مردم اگر هم لغزشی دارند، از سرِ «ناآگاهی» است نه «غرضورزی»؛ چنانچه که استاد مطهری میگفت، همواره فساد از «طبقۀ بالای جامعه» به «طبقۀ پایین جامعه» راه مییابد و «عوام»، متأثّر از «خواص» هستند. اینکه رهبر انقلاب به «خواص اغواگر» اشاره کرد، به همین سبب است. «خواص اغواگر»، تودۀ مردم را میفریبند و دچار گمراهی میکنند. ازاینرو، باید خواص اغواگر را «رسوا» کرد و به «چالش» کشید. آنچه مایۀ زوال انقلاب و نظام است، حضور شخصیتهای منافق و ناشناختهمانده نفاق آنهاست. واقعیّتهای اجتماعیِ فتنهگون، بستر و زمینهای است برای «کشف نفاق». جالب اینکه رهبر انقلاب دربارۀ مسألۀ «حجاب اجباری» تصریح کرد که از دشمن، انتظاری نیست، اما آنچه دل انسان را میخراشد آن است که مسألۀ حجاب اجباری از زبان «خواصِ داخلی» مطرح میشود. و ایشان گفتند که در میان این خواص، «آخوند» هم هست. صراحت و غلظت از این بیشتر؟! این عبارتها، قطببندی ایجاد نمیکند؟! آری، اما میان چه کسانی؟! میان «مردم» و «مردم» یا میان «خواص اغواگر» و «مردم»؟!
۵. در این میان، کسانی نیز هستند که همواره «موقعیّت بینابینی» دارند؛ «دوپهلو» میگویند؛ «مبهم» مینویسند؛ «حد وسط» را برمیگزینند؛ نه «این» هستند و نه «آن»؛ و خلاصه، «دکّان دو نبش» زدهاند. باید اینان را که به «رندی» عادت کردهاند، وادار به انتخاب کرد. نمیشود ارزشها را «نسبی» انگاشت و در هر موقعیّتی، هر دو طرف را مقصر قلمداد کرد. نمیشود هم «نظام جمهوری اسلامی» را متهم کرد و هم «طرف مقابل» را.
#روانبخش
http://eitaa.com/joinchat/2315059
🔴تنها امید غرب برای مهار ایران اسلامی: دکترین «کارزار ایرانی با ایرانی»
🖊احمدحسین شریفی
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــ
🔻آمریکاییها تاکنون دو تجربه موفق در استفاده از دکترین جنگ خودی علیه خودی داشتهاند. توضیح آنکه بعد از تجربه تلخ حضور مستقیم نیروهای آمریکایی در ویتنام و شکست سنگین و ننگینی که متحمل شدند، آلن دالاس که در آن زمان ریاست سازمان سیا را عهدهدار بود، دکترین «آسیایی علیه آسیایی» را در دستور کار آمریکا قرار داد و با ایجاد انشقاق میان کشورهای آسیایی از جمله مردم کره، و تحریک کره شمالی و حمایت از کره جنوبی، تلاش کرد با جان و مال و هویت آسیاییها، منافع آمریکا تأمین شود!
🔻همچنین در ابتدای قرن بیست و یکم و بعد از حادثه ۱۱ سپتامبر ۲۰۰۱ همین دکترین در قالب «مسلمان علیه مسلمان»، به کار گرفته شد و هماکنون اگر نگاهی به گوشه و کنار جهان اسلام بیاندازیم خواهیم دید که در افغانستان، پاکستان، سوریه، مصر، لبنان، لیبی، یمن، عراق و بسیاری دیگر از کشورها این دکترین با ظرافت در حال اجرا است و در این میان، آمریکا است که منافع سیاسی و اقتصادی و نظامی خود را به خوبی و با کمترین هزینه تأمین میکند.
🔻استراتژیستها و اتاقهای فکر آمریکایی از فتنه سال ۱۳۸۸ به بعد به این نتیجه رسیدند که تنها راه مهار قدرت روزافزون جمهوری اسلامی ایران هم این است که همین دکترین در داخل ایران عملیاتی شود: «کارزار ایرانی علیه ایران و ایرانی».
بسیاری از راهبردها یا راهکنشهای غرب علیه «جمهوری اسلامی» و «انقلاب اسلامی» را میتوان ذیل همین دکترین فهم کرد: دامن زدن به اموری مثل «قومیتگرایی»، «اختلافافکنی میان شیعه و سنی»، «حمایت از گروههای تجزیهطلب»، «نفرتافکنی» (نفرت از ملیت خود، نفرت از دیانت خود، نفرت از مذهب خود، نفرت از اولیای دین، نفرت از ارزشهای دینی، نفرت از حاکمیت، نفرت از مسؤولان حکومتی و ...)
🔶اما حقیقت این است که درخت تنومند و ریشهدار جمهوری اسلامی تحت زعامت رهبری حکیم و فرزانه و بصیر و صبور، محکمتر و هوشمندتر از آن است که در دام چنین دکترینها و راهبردها و راهکنشهایی شیطانی گرفتار شود.
مهمترین راهبرد رهبران جمهوری اسلامی، که متکی به تجربه چهاردهقرنه اسلام و رهبران اصیل اسلامی است، راهبرد «تبدیل تهدید به فرصت است» و تاکنون همه تهدیدهای نظامی و سیاسی و اقتصادی را به فرصتهایی بزرگ تبدیل کرده است و شکی ندارم که دیر یا زود این تهدید فرهنگی و رسانهای بیسابقه را نیز به فرصتی بزرگ و بیبدیل برای یک حرکت جهشی در عرصه فرهنگ و رسانه تبدیل خواهد کرد.
یادی کنیم از شهید عزیزمان، سردار #سلیمانی که میفرمود:
«من معتقدم ميزان فرصتي که در تهديدها هست از فرصتي که در خود فرصتها هست بيشتر است».
#سیاست
🆔eitaa.com/ahmadhoseinsharifi
•┈┈┈┈┈••✾••┈┈┈┈┈•
#رسانه
#سواد_رسانه
🔻انجمن سواد رسانه طلاب
🆔 @savad_rasaneh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
زندگی آقای خامنهای به روایت براندازا و مخالفان:
#رهبر_فقط_سید_علی
🗣Javad
@twtenghelabi
🔹 رهبر معظم انقلاب (حفظه الله)🔹
🔸محبت شدید در عین اختلافنظر شدید!🔸
من یک وقتی به دکتر چمران گفتم من -در این اوضاع و احوال- هیچ دو نفری را ندیدم که از لحاظ دیدگاههای سیاسی این #اختلاف_نظرهایی که ما داریم با هم داشته باشند و اینقدر نسبت به هم #صدیق باشند.
گفت: آره من هم همینجور.
ایشان خیلی به من #محبت داشتند و معلوم بود که من هم به ایشان خیلی محبت دارم. یعنی واقعاً محبت فیمابین، همۀ مسائل را حل میکرد....
* گمشده امروز امکان تعامل سازنده و گفتگوی دوستانه در عین اختلاف نظر و تفاوت جدی در آرا و نظرات است.
#فتنه_شهریور
در ۱۰۰درصد روستاها
در ۱۰۰درصد شهرهای کوچک
در ۹۹درصد شهرستانها
و در ۹۸ درصد شهرهای بزرگ
هیچ خبری از اغتشاش نبود
اما خبر "اغتشاشات ایران" در ۱۰۰درصد رسانههای دنیا کار شد
@hzamanim
✳️ منتظر واقعی از شلوغیهای آخرالزمان کلافه نمیشود!
⭕️ عارف بالله مرحوم #حاج_اسماعیل_دولابی: کسانی که سالها «عَجِّل عَلی ظُهُورِکَ یا صاحِبَ الزَّمان» میگفتند، چرا از ظهور #مشکلات و #نابسامانیها کلافهاند و تاب تحمّل آن را ندارند؟ اینها مقدّمهی #ظهور است. پس یا دعای بر تعجیل ظهور حضرت را پس بگیرند یا دست از بیتابی و بیقراری بردارند و به آنچه هست تن بدهند.
⭕️ بعد از هر شلوغی، خلوتی متناسب با آن خواهد بود و هر چه شلوغی بیشتر باشد، خلوت بعد از آن بزرگتر است. در #آخرالزمان شلوغی خیلی زیاد است، به نحوی که «یکفُرُ بَعضُهُم بِبَعضٍ وَ یَلعَنُ بَعضُهُم بَعضا»ً؛ گروهی گروه دیگر را تکفیر میکند و جمعی جمع دیگر را لعنت میکند.
📚 از کتاب #مصباحالهدی
•┈┈┈┈┈••✾••┈┈┈┈┈•
#انتظار
#فرج
#رسانه
#سواد_رسانه
🔻انجمن سواد رسانه طلاب
🆔 @savad_rasaneh